ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Το ομαδικό σεξ προκαλεί κινδύνους!!!

Σύμφωνα με Ολλανδούς ερευνητές που έκαναν μια νέα μελέτη ανακάλυψαν ότι, τα υψηλότερα ποσοστά σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων βρίσκονται στους ετεροφιλόφιλους, άνδρες-γυναίκες ηλικίας περίπου 40 χρονών αφού έχουν πιο «έντονη» ζωή και επιλέγουν μέσα σε μια βραδιά πολλαπλούς ερωτικούς συντρόφους.
Μετά από μελέτη σε χιλιάδες εθελοντές, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι νοσήματα υψηλού κινδύνου, όπως AIDS, βλεννόροια, έρπης και χλαμύδια, εμφανίζονται περισσότερο σε ετερόφιλόφιλους πολυγαμικούς 40άρηδες καθώς, όπως δηλώνει η ερευνήτρια Ανν-Μαρί Νίκαμπ:
«Στην καθημερινή, κλινική πρακτική μας, είχαμε αρχίσει να παρατηρούμε ότι πολλοί ετεροφυλόφιλοι ασθενείς μας που έλεγαν ότι τους αρέσει να έχουν πολλαπλούς ερωτικούς συντρόφους, έμοιαζαν να προσβάλλονται πιο συχνά από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα».
Η μελέτη έγινε σε πάνω από 9.000 ασθενείς, που είχαν επισκεφθεί τρεις Ολλανδικές Κλινικές Σεξουαλικώς Μεταδιδομένων Νοσημάτων την περίοδο 2007-2008, καθώς ο ένας στους εννέα (ποσοστό 12%) ανέφεραν πως ήταν πολυγαμικοί τύποι και ο μέσος όρος ηλικίας τους, ήταν 43 ετών περίπου.
Όπως καταλαβαίνεται οι περισσότεροι δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό ώστε να απολαμβάνουν περισσότερο τις ερωτικές τους περιπτήξεις.
Δείτε περισσότερα θέματα
ierosagon

Ποια ηθοποιός έχει συνέχεια όρεξη για σεξ;

Βάζει κανόνες και δε διστάζει να δηλώσει πως έχει συνέχεια σεξουαλικές ορμές...
Παραδέχτηκε...ότι το αγαπημένο της σπορ είναι το σεξ η....

Η Scarlett Johansson για το χαρακτηρισμό του sex symbol

Και ο Θεός έπλασε τη Scarlett Johansson! Τα σαρκώδη χείλη της…
τα μεγάλα μάτια της και το όμορφο σώμα της έχει κάνει τον αντρικό πληθυσμό να μένει με το στόμα ανοιχτό σε κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί και η ίδια το γνωρίζει καλά... Όχι μόνο το ξέρει, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό και αισθάνεται άνετα.

«Αισθάνομαι άνετα, είμαι μια νέα γυναίκα, ένα νέο, μοντέρνο και ελεύθερο άτομο. Αισθάνομαι άνετα με τη σεξουαλικότητά μου», παραδέχθηκε σε συνέντευξή της για τον τίτλο της σέξι γυναίκας που της έχουν αποδώσει απλόχερα. 
«Ωστόσο προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Δεν πιστεύω ότι επειδή είμαι διάσημο πρόσωπο, η ζωή μου πρέπει να είναι γνωστή. Είμαι ένας ηθοποιός», συμπληρώνει.

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ6XQt3FGPLxOSj54Mmbt7nNXMlecuVGX3kys-3sim5zpvkYg2Y 
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSfyY72-d3yi_kbFRj1165_G1-bCl2xTUJ8xEmc7sGhuYXrt5Ijww 
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSKS04XHRr2nVIoY1cKiqsYP8bZ0AzE6C4iHFkllQ8O5MDRTc0lWQ 


Δείτε περισσότερα θέματα

Ήπιε τόσο που δεν κατάλαβε ότι το στήθος της ήταν όλο έξω!


Κι' όμως φαίνεται ναι είναι ψηλολιώμα αφού βγήκε κανονικότατα τη φωτογραφία και δεν σκέφτηκε καν να καλύψει το στήθος της.

Βέβαια, αυτό μπορεί να μην είναι πολύ παλιό, αλλά σίγουρα θα είναι ένα από τα μεγάλα

Τι να τρώτε για να έχετε καλές επιδόσεις στο κρεβάτι!

Από αρχαιοτάτων χρόνων οι τροφές στις οποίες αποδόθηκαν αφροδισιακές ιδιότητες...είναι πολλές, καθώς η διάθεση του ανθρώπου για καλύτερη σεξουαλική ζωή είναι δεδομένη.
Όλοι κατά καιρούς θα έχουμε ακούσει για κάποια μαγική αφροδισιακή τροφή η οποία ανεβάζει τη σεξουαλικότητα στα ύψη, η αλήθεια ωστόσο είναι ότι

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τον άντρα κάποιας άλλης ;

Eίναι γεγονός ότι οι γυναίκες δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στους ήδη δεσμευμένους άντρες που είτε είναι σε μακροχρόνια σχέση ή ακόμα χειρότερα είναι παντρεμένοι. Γιατί μια γυναίκα θα επιδίωκε μια σχέση με ένα άντρα που δεν είναι διαθέσιμος και ανήκει σε κάποια άλλη; Όπως λεει και το γνωστό ρητό , πάντα επιθυμούμε αυτό που δεν έχουμε και πάντα εκτιμούμε αυτό που έχουμε μόνο όταν το χάσουμε!Μελέτες επιστημόνων που έγιναν πάνω σε αυτό το θέμα συμπέραναν ότι οι

Σοκ στην Πάτρα: 8 αλλοδαποί βίασαν ένα 25χρονο αγόρι και την κοπέλα!!!


VIDEO: ΣΟΚ - Εικοσάχρονος βίασε νήπιο!!!

Σοκ προκαλεί η παραδοχή βιασμού νηπίου από εικοσάχρονο…ο οποίος εργαζόταν σε βρεφονηπιακό σταθμό.
Δήλωσε ένοχος για 47 κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί!!!
Συγκλονισμένη είναι η βρετανική κοινή γνώμη από την

Χώρισε το πιο άσχημο ζευγάρι της Βρετανίας!!!

Ο Tom Clifford και η Janine Walker είχαν γνωριστεί πριν περίπου ένα χρόνο μέσω site γνωριμιών στο Διαδίκτυο, για άσχημους ανθρώπους.
Με το που ο ένας αντίκρισε τον άλλον στο Διαδίκτυο, ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Τέσσερα ραντεβού μετά,

Τι τρέχει με την Μενεγάκη; Γιατί πάχυνε απότομα; (Video)

Η Ελένη Μενεγάκη φορώντας σήμερα ένα λευκό φόρεμα, που θα μπορούσε να φορέσει και μια έγκυος, δεν πλησίασε την κουζίνα, γιατί όπως είπε έχει παχύνει απότομα από εκεί που ήταν πετσί και κόκκαλο!!!
Όπως είπε δεν
θέλει να είναι ούτε πετσί, ούτε κόκκαλο, αλλά κανονικός άνθρωπος και θέλει να...

Ποιά καλεσμένη του Θέμου έκανε τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης μέσα στην χρονιά;

Φέτος η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη πήγε πιο καλά από κάθε άλλη χρονιά και εντυπωσίασε με τους καλεσμένους που είχε. Μέσα στην χρονιά λοιπόν ποιά καλεσμένη εκανε τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης;
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

To κορίτσι του καιρού της

Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο Πασχάλης Τερζής

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται από την Παρασκευή το βράδυ ο τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής, ο οποίος μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο με έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής, πήγε

Απροετοίμαστη η ΕΕ για το βακτήριο E. Coli...

Είκοσι τρείς νεκροί, σε Γερμανία και Αυστρία και περισσότεροι από 2.000 ασθενείς στην Ευρώπη, από τους οποίους οι 600 είναι σε άσχημη κατάσταση και αντιμετωπίζουν κίνδυνο νευρολογικών επιπτώσεων, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της δράσης του φονικού βακτηριδίου Ε. Coli, η πηγή προέλευσης του οποίου ακόμη αγνοείται, ανέφεραν στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι εκπρόσωποι των πολιτικών ομάδων του

Σε σπίτι του Ωνάση η τουρκική πρεσβεία

Πολυτελές κτίριο επί της Βασ. Σοφίας, το οποίο ανήκε στους κληρονόμους του Αριστοτέλη Ωνάση, θα φιλοξενεί υπηρεσίες της τουρκικής πρεσβείας, κατόπιν αγοράς του έναντι 18 εκ. ευρώ. Η Ελλάδα θα οικοδομήσει μετά από 40 χρόνια απαγορεύσεων, πρεσβεία σε ιδιόκτητο οικόπεδο στην Αγκυρα.
Το δημοσίευμα της Hurriyet

Το βακτήριο E.coli και στην Ελλάδα!!!

Το ύποπτο πιθανό κρούσμα, εντοπίσθηκε σε γερμανίδα τουρίστρια, η οποία παραθέριζε στους Παξούς.
Πριν 2 ημέρες, εμφάνισε αιμορραγικά συμπτώματα, επισκέφθηκε το κέντρο υγείας του νησιού και μετά τις πρώτες εξετάσεις, διαπιστώθηκε οτι είναι φορέας, του αιμορραγικού κολοβακτηριδίου και μάλιστα προσβλήθηκε από το στέλεχος που ενοχοποιείται για θανάτους. Ωστόσο, οι εξετάσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί για να είμαστε απολύτως σίγουροι οτι πρόκειται για κρούσμα αν και όλες οι ενδείξεις δείχνουν οτι γι' αυτό μιλάμε.
'Οπως τόνισε ο κ.Ηλιόπουλος, το ΚΕΕΛΠΝΟ διαβεβαιώνει οτι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και η γερμανίδα τουρίστρια αναχώρησε για την πατρίδα της.
Ένα τέτοιο περιστατικό είχε καταγραφεί στην Θεσσαλία, πριν από δύο χρόνια, χωρίς όμως να είναι θανατηφόρο. Ωστόσο, φαίνεται πως ενώ σε πολλές ευρωπαικές πόλειw αυξάνονται ολοένα τα θύματα του e-coli, εμφανίστηκε και το πρώτο πιθανό κρούσμα στη χώρα μας και συγκεκριμένα στους Παξούς.

Στη 2η θέση για το καλύτερο γκολ ο Σιαλμάς (video)

Στη δεύτερη ημέρα της ψηφοφορίας το γκολ του παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα από το ματς με τον Εθνικό Αστέρα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής το 26,7% των ψήφων. Προηγείται το γκολ του Φρέντι Γκουαρίν της Πόρτο, από τον αγώνα με τη Μαρίτιμο με 38,9%, ενώ στην τρίτη θέση, με σημαντική διαφορά από τον Σιαλμά, βρίσκεται το γκολ του Ουέιν Ρούνεϊ από το ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ Γιουνάιτεντ και Σίτι (7,1%).
Δείτε το γκολ του Σιαλμά


Δείτε περισσότερα θέματα

Συνεληφθη στο Ζάππειο ο κατά συρροή..."μαϊμού" ταξιτζής!

Στον εισαγγελέα οδεύει η υπόθεση οδηγού ταξί που χρησιμοποιούσε αποχαρακτηρισμένο όχημα με παραποιημένες πινακίδες και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας
Ο επιτήδειος οδηγός δεν είχε κανένα ενδοιασμό να

Μοίραζε χασίς ενώ δικαζόταν!!!

Πέντε γραμμάρια χασίς προσπάθησε να δώσει μέσα στο δικαστήριο σε συγκατηγορούμενό του ένα από τα άτομα που κατηγορούνται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση...

ΟΣΕ: Αθήνα - Θεσσαλονίκη με εισιτήριο από 9 ευρώ!

Με εισιτήριο που θα ξεκινά από 9 ευρώ θα μπορούν να ταξιδεύουν από τις 19 Ιουνίου από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη οι επιβάτες. Πιλοτική εφαρμογή της υπηρεσίας ΤΡΕΝΟ - ΤΑΞΙ
Νέα πολιτική αρχίζει στα δρομολόγια του

Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας στη Κυψέλη- Δείτε...Βίντεο σοκ!

Ο νόμος της ζούγκλας επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας με τη βία να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ένα περιστατικό που συνέβη αργά χθες το βράδυ αποδεικνύει για του λόγου το αληθές.
Σε ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξε κάτοικος της Κυψέλης, αποτυπώνεται η φρίκη στο μεγαλείο της! Σε αυτό φαίνεται καθαρά

Συνελήφθη ο cracker των δύο ...ηπείρων!!!

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής ο cracker, ο οποίος από το 2008 είχε αναστατώσει την Interpol και τις ΗΠΑ με τις επιθέσεις σε κυβερνητικές ιστοσελίδες.
Συνελήφθη ο cracker, ο οποίος για δύο χρόνια είχε αναστατώσει με τις "επισκέψεις" του την ιστοσελίδα της Interpol και

Μετά τις τούρκικες σειρές έρχεται βουλγάρικη.

Την επιτυχία των τουρκικών σειρών στην ελληνική τηλεόραση έρχεται να "αντιγράψει" μια βουλγαρική σειρά αυτή τη φόρα η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στον Alpha στις 4 Ιουλίου.
Μετά την προβολή της τούρκικης σειράς το "Αγιάζι του έρωτα" και το "Menekse ile Halil", τελικά η τρίτη σειρά που θα γεμίσει το prime time του καλοκαιριού στον Alpha -σύμφωνα με το TV Zapping- θα είναι βουλγαρική και θα ακούει στο όνομα

Παντρεμένος έβαλε στην Εφορία απόδειξη από... οίκο ανοχής!!!

Είδηση ταυτόχρονα για γέλια και για κλάματα. Επιχειρηματίας από τα Τρίκαλα, προκειμένου να πετύχει την έκπτωση φόρου που όλοι κυνηγάμε καταθέτοντας αποδείξεις με τις φορολογικές δηλώσεις, σύμφωνα με το

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η οικονομική κρίση μείωσε το νέφος στη Θεσσαλονίκη

Μεταφορές, θέρμανση και βιομηχανία μείωσαν τις εκπομπές ρύπων!!!
Μια σειρά από γεγονότα που έχουν σχέση με την οικονομική ύφεση και τις επιπτώσεις της στάθηκαν ικανά να μειώσουν την ατμοσφαιρική ρύπανση στη

Πώς ξέρεις ότι αυτή δεν είναι η τυχερή σου μέρα!!! Δείτε...

Η συνέχεια είναι αποκαλυπτική...

Ζήτησε για δώρο γάμου μια... πλαστική στήθους!

Τα περισσότερα ζευγάρια – τουλάχιστον μέχρι πρότινος – δέχονταν για δώρο γάμου, είτε μέρος της οικοσκευής, είτε τα… συνήθη αντιπαθητικά «γυαλικά», λευκά είδη ή μετρητά.
Όμως, η Louise και ο Les Hampson, από την Μεγάλη Βρετανία, που δεν είναι ένα οποιοδήποτε συνηθισμένο ζευγάρι ζήτησαν κάτι… λίγο διαφορετικό για γαμήλιο δωράκι. Μία…

Δείτε το πιο ακριβό ποτό του κόσμου!

Θα έδινες ποτέ 160.000 δολάρια για ένα μπουκάλι κρασί που μάλιστα είναι τόσο παλιό...
που δεν πίνεται;
Κι όμως θα κοστίσει κάτι παραπάνω αν αποφασίσεις να συμπληρώσεις την κάβα σου με κάποιο από τα παρακάτω ποτά...

Βουλευτής παραδέχτηκε ότι έστειλε άσεμνες φωτογραφίες σε γυναίκες

Ζήτησε συγγνώμη αλλά δεν παραιτήθηκε!!!
Παραδέχτηκε ακόμη ότι είχε...“ανάρμοστες συνομιλίες” μέσω τηλεφώνου και ίντερνετ με άλλες έξι γυναίκες.
Ο βουλευτής των Δημοκρατικών από τη Νέα Υόρκη,..

Αποδοκιμάστηκε ο Στρος Καν στο δικαστήριο

Περίπου 100 αμερικανίδες διαδηλώτριες, πολλές εκ των οποίων ντυμένες καμαριέρες...
αποδοκίμασαν τον Ντομινίκ Στρος Καν κατά την προσέλευσή του στο Δικαστήριο.
Εκεί ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ δήλωσε...

Έκανε σφράγισμα και απέκτησε.. Ευρωπαϊκή προφορά!

Μπορεί η Karen Butler να μην είχε ταξιδέψει ποτέ ως την Ευρώπη, όμως ένα σφράγισμα ήταν αρκετό για να της αλλάξει την προφορά.
Η 56χρονη φοροτεχνικός από το Oregon, είδε τη ζωή της ν΄αλλάζει αφού εκτός από τις καινούργιες οδοντοστοιχίες, απέκτησε και μια Βρετανική κατά πολλούς προφορά!
Η Butler αφαίρεσε όλα τα μπροστινά της δόντια εξαιτίας μιας ουλίτιδας που την ταλαιπωρούσε. Μια εβδομάδα αργότερα, το πρήξιμο είχε υποχωρήσει αλλά εκεινη ακόμα ακούγοταν… «περίεργα». Ο οδοντίατρος απλά της είπε ότι έπρεπε να συνηθίσει στα καινούργια της δόντια.
Τελικά όμως οι εβδομάδες περνούσαν χωρίς καμία αλλαγή. Κάνοντας μια έρευνα στο Διαδίκτυο, η 56χρονη γυναίκα διαπίστωσε ότι πάσχει από το Σύνδρομο της Ξένης Προφοράς.
Το σύνδρομο αυτό σύμφωνα με τους επιστήμονες προκύπτει εξαιτίας εγκεφαλικής βλάβης ή κάποιου εγκεφαλικού. Η 56χρονη γυναίκα όμως, αρνείται ότι της συνέβη κάτι τέτοιο και έχοντας πλέον συνηθίσει την «κατάσταση» της λέει ότι «δεν έγινε και τίποτα να έχεις Βρετανική προφορά».
Δείτε περισσότερα θέματα
Πηγή

Δείτε ποιος σας διέγραψε από φίλο στο facebook

Το Unfriend Finder θα σας τους «μαρτυρήσει» όλους...
Αν βλέπετε τους φίλους σας στο facebook να μειώνονται, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αναρωτηθείτε ποιος σας διέγραψε από φίλο, αφού το facebook δε δίνει τέτοιου είδους πληροφορίες, πιθανότατα για να

Έριξαν αυγά σε βουλευτή στη Λάρισα


Νέα επίθεση σε βάρος πολιτικού σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Μία μικρή ομάδα νεαρών βγήκε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κατευθύνθηκε προς την πλευρά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΛΑΟΣ, βουλευτή...

Αποχαιρετήστε το εφάπαξ!

Πραγματική σφαγή του εφάπαξ των υπαλλήλων επέβαλε η τρόικα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι μειώσεις που θα έρθουν σε τρία στάδια μέσα στους επόμενους 18 μήνες θα μειώσουν ως και 15.000 τα χρήματα που περιμένουν μια ζωή οι

Αλεξάνδρεια: Δυο πελαργοί νεκροί από ηλεκτροπληξία!


Η χθεσινή «Ημέρα Περιβάλλοντος» στοίχισε τη ζωή σε δύο ενήλικους πελαργούς στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Τα δύο πουλιά πέθαναν ακαριαία από ηλεκτροπληξία.
Τρεις γείτονες που είδαν τους πελαργούς να κείτονται στο έδαφος, πήραν

Ποδοσφαιριστής μπουγελώνει παρουσιαστές!!! (video)

Από τα απρόβλεπτα της ιταλικής τηλεόρασης...
(για εσένα Λουκά!!!)
Δείτε το video

Συνεχίζεται η κατάληψη του ΙΚΑ από τα ΑμΕΑ

Παραμένουν στα κεντρικά γραφεία του ΙΚΑ στην Αγίου Κωνσταντίνου στην πλατεία Ομονοίας άτομα με κινητικά προβλήματα-μέλη της κίνησης ατόμων με αναπηρία, τα οποία ήδη από χθες είχαν αποκλείσει την είσοδο του κτιρίου εμποδίζοντας τους υπαλλήλους να

Γ. Κοσματόπουλος: Συνέλευση για να συζητήσουμε τα προβλήματα του Γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου!!!



Συνεντεύξεις με..αθλητικό ενδιαφέρον!
Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 7 απόγευμα στην Αίθουσα Κων/νος Σκέντζιος. Θα γίνει οικονομικός απολογισμός καθώς επίσης και συζήτηση για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία του Νομού δήλωσε στον Star Fm  ο Πρόεδρος

Σύλληψη επικίνδυνου κακοποιού!!!


Ένας επικίνδυνος κακοποιός, συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στη Φλώρινα, καθώς βαρύνεται για πλήθος κακουργηματικών πράξεων και για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση.
Ο αλβανικής υπηκοότητας υπόδικος, συελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Φλώρινας. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε

Σε συναγερμό η Αργεντινή!!! "Ξύπνησε" το ηφαίστειο Puyehue!!!

Το γιγάντιο νέφος στάκτης που απ' το Σάββατο αναδύθηκε από το ενεργοποιημένο, ύστερα από περίπου μισό αιώνα, ηφαίστειο Puyehue στη νότια Χιλή, κρατά σε

Επίθεση του Spiegel στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ - Αποκαλεί τον Φωτόπουλο "πρώην τροτσκιστή"

'Οταν ένα Γερμανικό περιοδικό όπως το Spiegel ασχολείται με την ΓΕΝΟΠ και τον Πρόεδρο της μέσω κατάπτυστων δημοσιευμάτων..παρεμβαίνοντας έτσι με τον τρόπο αυτό στην μελλοντική πώληση της ΔΕΗ (γνωρίζοντας φυσικά τα γερμανικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την πώληση αυτή) ...δείχνει ότι η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ είναι βασικό εμπόδιο στα

Ένας ευαισθητοποιημένος μαραθωνοδρόμος στην Κοζάνη!

Στο Δημαρχείο της Κοζάνης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 6 Ιουνίου 2011, ο δρομέας Ιωάννης Φιλιππίδης, ο οποίος διασχίζει με τα πόδια όλη την επικράτεια, με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για την αιμοδοσία, την δωρεά οργάνων και

Φυσικό αέριο σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία

Οικονομική ανάσα σε χιλιάδες νοικοκυριά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας αναμένεται να δώσει η χρήση φυσικού αερίου, ενώ παράλληλα θα δώσει ώθηση στη βιομηχανία της περιοχής.
Ταυτόχρονα η κατασκευή του αγωγού ITGI μεταξύ Ελλάδας - Ιταλίας θα ανοίξει πολλές...

Στο χείλος οικονομικής καταστροφής οι παραγωγοί κηπευτικών της Κρήτης!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λευτέρη  Αυγενάκη          
Στο χείλος οικονομικής καταστροφής οι παραγωγοί κηπευτικών της Κρήτης λόγω τόνων αδιάθετων προϊόντων
Προσωπική επιστολή του Λευτέρη Αυγενάκη στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για την προστασία των καταναλωτών και τη στήριξη των

Ολοκληρώνονται τα έργα συντήρησης στον οδικό άξονα Γρεβενών - Τρικάλων...

Στην ερώτηση του Βουλευτή του Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα που αφορούσε στην εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης της Εθνικής Οδού Γρεβενών – Καλαμπάκας,

Αγκυλωτό σταυρό στους Αγανακτισμένους προβάλλουν τα γερμανικά ΜΜΕ

Τα ΜΜΕ στη Γερμανία, πρόβαλλαν ένα πλακάτ με τον αγκυλωτό σταυρό στη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία εμφανίστηκε στη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, ενώ σχετικό δημοσίευμα κάνει λόγο για διασυρμό της Ευρώπης από τη χώρα μας.
Ειδικότερα, σε άρθρο για την κρίση στην Ελλάδα, στο περιοδικό Der Spiegel, εμφανίζεται η φωτογραφία με το

Ο πιο “καυτός” σεφ του πλανήτη!

Ένας ριψοκίνδυνος σεφ φτιάχνει τηγανητό κοτόπουλο, βυθίζοντας τα γυμνά του χέρια μέσα σε καυτό λάδι. Δεν παθαίνει απολύτως τίποτα. Πώς ανακάλυψε το ξεχωριστό ταλέντο του (Pics)
Βυθίζει με απόλυτη φυσικότητα τα χέρια του, σε μία κατσαρόλα με καυτό λάδι και

Ο καιρός σήμερα....Μίνι καύσωνας Τετάρτη και Πέμπτη.

Το πρώτο κύμα ζέστης του φετινού καλοκαιριού φτάνει σιγά – σιγά από την Αφρική και θα ανεβάσει τον υδράργυρο τις επόμενες μέρες στους 36 και ενδεχομένως τοπικά στους 37 βαθμούς κελσίου.
Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας αφού από την