ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Γυμνή η Μόνικα Μπελούτσι!!!


Η 46χρονη ηθοποιός ποζάρει για ακόμη μια φορά χωρίς τα ρούχα της, αυτή τη φορά για τη γαλλική έκδοση του περιοδικού «Elle». Με εντυπωσιακό πρόσωπο και αψεγάδιαστο σώμα,
η Μόνικα Μπελούτσι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από γυναίκες πολύ νεότερές της. Όπως δηλώνει και η ίδια στη συνέντευξή της, «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σώμα μου. Κανείς δεν είναι τέλειος. Πρέπει να είσαι σε ειρήνη με

Έβγαλε κανονικά το περιοδικό με την πρώην και λεζάντα «η νύφη το’σκάσε»


Μόλις τρείς μέρες πριν το γάμο η 25χρονη Crystal Harris ξύπνησε και αφού έδωσε δυο σφαλιάρες στον εαυτό της είπε: «τι κάνω εγώ εδω;» και παράτησε τον 85χρονο αρραβωνιαστικό της, Βασιλιά του Playboy, Hugh Hefner.
Μετά απο τη φυγή της βγήκε στα

Η «καυτή» φωτογράφηση της Κωνσταντίνας Μιχαήλ στο playboy!!!

Η γνωστή σε όλους από την σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» Κωνσταντίνα Μιχαήλ, δεν θα μπορούσε να αφήσει κανέναν άντρα ασυγκίνητο…
Εξάλλου η εκπληκτική κορμάρα που διαθέτη αυτή η γυναικάρα είναι για… φίλημα!
Απολαύστε την λοιπόν στην καυτή φωτογράφηση που είχε κάνει για το playboy, τον Μάρτιο του 1999 και ελπίζουμε σύντομα να επαναλάβει κάτι αντίστοιχο!

Για την Ευγενία Νιάρχου σφάζονται παλικάρια [φωτό]

Δείτε φωτογραφίες της Ευγενίας Νιάρχου περιτριγυρισμένη από ωραίους άνδρες που της κολλάνε σε πάρτυ πάνω σε πολυτελές σκάφος.
Η Ευγενία Νιάρχου ξεκίνησε τις φετινές διακοπές της από το Μονακό και συγκεκριμένα από μία θαλαμηγό. Στο πάρτυ, που έγινε σε πολυτελή θαλαμηγό, η χρυσή κληρονόμος, Ευγενία Νιάρχου έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των αντρών, οι οποίοι δεν δίστασαν να την φλερτάρουν.
Μπορεί εδώ και μερικούς μήνες, η Ευγενία Νιάρχου να δείχνει ερωτευμένη στο πλευρό του Νορβηγού σχεδιαστή μόδας Πίτερ Ντούντας, με τον οποίο κάνει και συχνές εμφανίσεις, όμως ξέρει τον τρόπο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ανδρών.Μάλιστα, η Ευγενία Νιάρχου όταν βρήκε την ευκαιρία, άλλαξε ρούχα και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες. Το μαύρο μπικίνι που το κάλυπτε μια see through μπλούζα και ίδιου χρώματος μακριά φούστα αντικατέστησε ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαύρο μαγιό που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της.
Πηγή

Δείτε περισσότερα θέματα

Γνωστή sexy πρώην Playmate πουλάει κουλούρια!!!

Ο χώρος της μόδας περνάει κρίση και το sexy μοντέλο φαίνεται πως το έχει καταλάβει και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισε να πουλάει κουλούρια στον φούρνο του πατέρα της. Όταν οι πελάτες την καταλαβαίνουν, νομίζουν πως πρόκειται για φάρσα.
Ο λόγος για την...

Την τελευταία του πνοή άφησε 58χρονος συγκολλητής

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΚΑΤάφησε ο 58χρονος συγκολλητής ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 2 Ιουνίου, στη διάρκεια κοπής ελασμάτων, με συσκευή οξυγόνου, σε δεξαμενόπλοιο στο Μώλο της ΔΕΗ στο Κερατσίνι.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, ο 58χρονος είχε υποστεί εγκαύματα δεύτερου βαθμού σε ποσοστό 60%, σε όλο του το σώμα, έπειτα από ανάφλεξη του αερίου της συσκευής οξυγόνου, λόγω διαρροής των ελαστικών σωληνώσεων του εργαλείου φλογοκοπής.

Γυαλιά - καρφιά επειδή έχασαν το κύπελλο!!! (video)

Χάος επικράτησε στους δρόμους του Βανκούβερ του Καναδά το βράδυ της Τετάρτης, λίγο μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα της σειράς των τελικών στο χόκεϊ επί πάγου για το Stanley Cup. Οι οπαδοί της ομάδας των Vancouver Canucks είδαν την ομάδα τους να γνωρίζει τη συντριβή με σκορ 4-0 από τους Boston Bruins.
Οι οπαδοί πέταξαν μπουκάλια μπύρας σε γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί σε πλατεία της πόλης και από εκεί και πέρα τα πνεύματα "άναψαν". Εκατοντάδες οπαδοί ξεχύθηκαν στους δρόμους και μια μερίδα από αυτούς προκάλεσε πολλές υλικές ζημιές, άναψε φωτιές και κατέστρεψε αυτοκίνητα. 


Βρήκε 42 φίδια μέσα στο σπίτι του

Το ειδυλλιακό σπίτι, κόστους 180.000 δολαρίων ενός άντρα που ζούσε στην αγροτική περιοχή Idaho των ΗΠΑ, μετατράπηκε σε ζωντανό εφιάλτη. Κάθε πρωί εκείνος, η σύζυγος και τα παιδια καθάριζαν το σπίτι και έψαχναν καλά μήπως...έχει μπει μέσα κάποιο φίδι. Από τη στιγμή που ζουν σε αγροτική περιοχή το θεωρούν δεδομένο. Μονο που δεν περίμεναν εκείνο το πρωί να

Παραδόθηκε ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας του λυράρη

Με τη συνοδεία δικηγόρου παραδόθηκε στις αρχές ο 26χρονος Ρεθυμνιώτης που αναζητούνταν από την αστυνομία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Κρητικού λυράρη Νίκου Γωνιανάκη.
Ο 26χρόνος, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά καιρούς την ελληνική δικαιοσύνη και τις αστυνομικές αρχές, παρουσιάστηκε και παρέλαβε τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του, παίρνοντας παράλληλα προθεσμία, ώστε να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.
Να θυμίσουμε πως τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ο λυράρης Νίκος Γωνιανάκης, εξερχόμενος από το κέντρο διασκέδασης στο οποίο έπαιξε με το συγκρότημα του, στην περιοχή της Σκαλέτας Ρεθύμνου, δέχτηκε μία σφαίρα στο αριστερό χέρι στην περιοχή του καρπού.
Δείτε περισσότερα θέματα

Τι γράφουν τα «Επίκαιρα» για τη δολοφονία Καραμανλή



Όπως αναφέρει το περιοδικό "Επίκαιρα", σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή φέρεται να εκπονήθηκε από "συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες" και ανατέθηκε σε τουλάχιστον είκοσι Έλληνες συνεργάτες τους, που "δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο".
Η στάση του Καραμανλή για την ενεργειακή πολιτική, αλλά και γενικότερα η εξωτερική και οικονομική πολιτική που ασκούσε φαίνεται πως είχε ενοχλήσει τόσο τους Αμερικανούς όσο και άλλους  συμμάχους.
Χαρακτηριστικό είναι πως αρκετοί αναλυτές πιστεύουν ότι η κρίση

Πήρε το πτυχίο στα 99 του!


«Μου πήρε 80 χρόνια για να το πετύχω!», λέει γεμάτος ενθουσιασμό ο 99χρονος. Πρόκειται για τον Λίο Πλας από το Όρεγκον των ΗΠΑ, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις σπουδές του το 1932 κατά τη διάρκεια της ύφεσης και να ασχοληθεί με την υλοτομία.
Σήμερα, έχοντας «πατήσει» τα 99 του χρόνια, χαμογελά
ευτυχισμένος για το επίτευγμά του: πήρε το πτυχίο του κολλεγίου!
Μετά την προτροπή ενός ανιψιού του, ο Πλας έμαθε πως τα μαθήματα που είχε παρακολουθήσει τότε αντιστοιχούσαν με αυτά του πτυχίου γενικών σπουδών του Πανεπιστημίου του Ανατολικού Όρεγκον και αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές του.
Ο ίδιος τόνισε πως δεν μετανιώνει που ασχολήθηκε με την υλοτομία γιατί κέρδισε αρκετά χρήματα και έζησε μια άνετη ζωή και πρόσθεσε πως αυτό που του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν οι τεράστιες πλέον εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου τις οποίες επισκέφθηκε με... καροτσάκι του γκολφ!

Δείτε περισσότερα θέματα

Πεντακάθαρες οι παραλίες της Ελλάδας

Οι 2.155 περιοχές κολύμβησης που ελέγχθηκαν στην Ελλάδα ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της ΕΕ.
Πεντακάθερες είναι, σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η

Εξιχνιάστηκαν δύο διπλές δολοφονίες

Δύο διπλές δολοφονίες που σχετίζονται μεταξύ τους, εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
Πρόκειται για τη δολοφονία ενός

 30χρονου ειδικού φρουρού και του 25χρονου Αλβανού φίλου του, που είχε γίνει τα ξημερώματα της 7ης Φεβρουαρίου 2011 στην οδό Σόλωνος 83 στην Καλλιθέα και την προχθεσινή δολοφονία δύο Αλβανών 31 και 26 ετών, σε ταβέρνα στην οδό Σοφοκλέους 182, επίσης στην Καλλιθέα.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το δράστη της προχθεσινής διπλής δολοφονίας στην ταβέρνα. Πρόκειται για έναν Αλβανό 31 ετών, ο οποίος καταζητούνταν με διεθνές ένταλμα σύλληψης για άλλη διπλή δολοφονία που είχε διαπράξει στην Αλβανία το 2001.
Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι ο συλληφθείς ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του ειδικού φρουρού, μάρκας «Μερσεντές», τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν τους «γάζωσαν» με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τον ειδικό φρουρό που οδηγούσε και τον φίλο του, που καθόταν στο πίσω κάθισμα.
Δράστης εκείνης της αιματηρής επίθεσης ήταν ο ένας από τα θύματα της διπλής δολοφονίας στην ταβέρνα και συγκεκριμένα ο 31χρονος.
Ο Αλβανός που ήταν μαζί με τον ειδικό φρουρό στην πρώτη υπόθεση, έψαχνε από τότε τον ομοεθνή του για να τον εκδικηθεί για τους φίλους του και προχθές έκλεισαν ραντεβού στην ταβέρνα δήθεν για να συζητήσουν.
Εκεί όμως ο 31χρονος συλληφθείς, τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε τους άλλους δύο, πολλές φορές, με αποτέλεσμα να τους σκοτώσει.
Η διαμάχη, σύμφωνα με την αστυνομία, ξεκίνησε από το γεγονός ότι ο ειδικός φρουρός, μαζί με την ομάδα του συλληφθέντα, ξυλοκοπούσαν άγρια άλλους Αλβανούς της αντίπαλης ομάδας, για λόγους που αφορούν σε ύποπτες δοσοληψίες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. 

Δείτε περισσότερα θέματα

Λευτέρης Αυγενάκης: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (video)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Καραγκιοζιλία» οι χθεσινοί χειρισμοί Παπανδρέου – Σαμαρά 
Σφοδρή κριτική του Λευτέρη Αυγενάκη από το βήμα της Βουλής
Με σκληρά λόγια καταφέρθηκε κατά του Πρωθυπουργού, κ. Γ. Παπανδρέου, και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Α. Σαμαρά, για το χθεσινό «ναυάγιο» δημιουργίας κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης, ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

VIDEO: O Λάτσιος στον “Καφέ με την Ελένη”!

Τι είπε ο Γενικός Δ/ντης Προγράμματος του Ant1 στην εκπομπή της… πρώην γυναίκας του;
Ο Γιάννης Λάτσιος στην εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη; Μα και οι δύο δεν είχαν αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο;
Η αλήθεια είναι ότι ο Λάτσιος δεν

Βόλος: «Τσαντάκηδες» έσυραν γυναίκα για… 5 ευρώ!

Ένας 22χρονος κι ένας 27χρονος που επέβαιναν σε ένα μηχανάκι προσπάθησαν να αρπάξουν όπως αναφέρει το trikalanews, την τσάντα που φορούσε στον ώμο της 60χρονη Βολιώτισσα.
Εκείνη αντιστάθηκε με αποτέλεσμα οι «τσαντάκηδες» να

Πανελλήνιες 2011: Αποτελέσματα-ανακοίνωση Υπουργείου Παιδείας

Νέα ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας για καθυστέρηση δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων για τις Πανελλήνιες 2011. Πότε δημοσιεύονται τα αποτελέσματα των Πανελληνίων;
Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων δημοσιεύοντας τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2011 θα βάλει το Υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή ή τη Δευτέρα καθώς σύμφωνα με ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του.
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας:
«Αναφορικά με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Για τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α), λόγω του ότι οι εξετάσεις αυτών πραγματοποιήθηκαν μεταγενέστερα των Γενικών Λυκείων, η ολοκλήρωση της βαθμολογίας αυτών αναμένεται λίγες μέρες αργότερα και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση».

Ληστεία σε οίκο ανοχής – Τραυματίας ο… πελάτης

Χαράματα πήγε στον οίκο ανοχής στον Κολωνό ο ληστής με το όπλο στο χέρι. Το “σπίτι” δούλευε κανονικά, υπήρχε μέσα και ένας πελάτης, ο οποίος αντί για μερικές στιγμές “χαλάρωσης” έζησε στιγμές “φαρ ουέστ”.
Ο ληστής ήταν αποφασισμένος, να αρπάξει τις εισπράξεις.
Πήγε πρώτα στην “υπεύθυνη” και άρπαξε 200 ευρώ. Όταν κατάλαβε ότι υπάρχουν κι άλλοι στο “σπίτι” είπε φαίνεται να αυξήσει το “μεροκάματό” του και έτσι είπε να περάσει μια βόλτα και απ’ τα δωμάτια…
Ο πελάτης όμως δεν είχε διάθεση να χάσει τα χρήματά του και τότε ο ληστής τράβηξε τη σκανδάλη και το πυροβόλησε το πόδι.
Η συμπλοκή πάντως ήταν αρκετή για να τον κάνει να σκεφτεί ότι ήρθε η ώρα να φύγει και έτσι δεν υπήρξαν και χειρότερα.
Ευτυχώς ο άτυχος άνδρας δεν τραυματίστηκε σοβαρά, χρειάστηκε πάντως να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
ierosagon
Δείτε περισσότερα θέματα

Κρέμασε κουτάβι με μανταλάκια για να στεγνώσει και το ανέβασε στο Facebook!

O βασανιστής του άτυχου ζώου φωτογράφισε το… κατόρθωμά του και το έβαλε στο facebook.
Για την ακρίβεια το κρέμασε χρησιμοποιώντας μανταλάκια, απαθανάτισε μάλιστα το κατόρθωμά του και

Σχεδίαζαν να δολοφονήσουν γνωστή τραγουδίστρια!

Να απαγάγουν και να δολοφονήσουν γνωστή τραγουδίστρια σχεδίαζαν δύο άνδρες που συνελήφθησαν από τις βρετανικές αρχές!
Η βραβευμένη τραγουδίστρια είναι σοκαρισμένη, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις ανακρίσεις. Η συγκλονιστική υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την σύλληψη των δύο ανδρών, ηλικίας 30 και 33 ετών, κοντά στο σπίτι της Joss Stone στο Cullumpton. Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους μετά από καταγγελίες περιοίκων, που ανέφεραν πως ένα κόκκινο αυτοκίνητο μάρκας Fiat κινούταν διαρκώς και ύποπτα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sun», στην κατοχή τους βρέθηκαν σπαθιά, ένα σκοινί, μια σακούλα για πτώματα, χάρτες της περιοχής και αεροφωτογραφίες με την γειτονιά της 24χρονης. Άγνωστο παραμένει αν την στιγμή της σύλληψης η Joss Stone βρισκόταν στο σπίτι. Αν και εναντίον των δύο συλληφθέντων δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και η ανάκρισή τους συνεχίζεται, η αστυνομία εκτιμά πως σκόπευαν να ληστέψουν, απαγάγουν και σκοτώσουν την βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια! Σε ανακοίνωσή της, η Joss Stone δεν έκρυψε την τρομάρα που πήρε και ευχαρίστησε όσους έσπευσαν στο πλευρό της…
gossip-tv.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Χανιά: Στο νοσοκομείο ο καλλιτέχνης Νίκος Ζωϊδάκης

Στην καρδιολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης, Νίκος Ζωϊδάκης.
Την Τρίτη υποβλήθηκε σε καρδιολογικές εξετάσεις και οι γιατροί διέγνωσαν πως πρέπει να εισαχθεί στο νοσοκομείο
Όπως δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Χαράλαμπος Δουλγεράκης, η υγεία του δε διατρέχει κίνδυνο και σύντομα θα επιστρέψει στην εργασία του.
Δείτε περισσότερα θέματα

Θρηνεί ο Ολυμπιακός Βόλου

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Νικόλαος Μπέος.
Η εξόδιος ακολουθία του πατέρα του Αχιλλέα Μπέου θα ψαλεί αύριο, Παρασκευή 17 Ιουνίου, στον ιερό ναό Αγ. Φωτεινής στη Νέα Σμύρνης, στις 15:30.
Οι Θεσσαλοί εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν ότι για τρεις ημέρες αναβάλλουν όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θρηνεί το χαμό του προέδρου της, Νικόλαου Μπέου. Τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου σε ένδειξη πένθους θα παραμείνουν κλειστά για τρεις μέρες (έως και το Σάββατο), ενώ αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της ΠΑΕ (παρουσιάσεις φανέλας και τουρνουά Ακαδημιών). Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 17 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγ. Φωτεινής στη Νέα Σμύρνης στις 3.30 μ.μ.».
zougla
Δείτε περισσότερα θέματα

Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ 2011

Οι Υπουργικές Αποφάσεις πισωγυρίζουν, βγαίνουν νέες, κολλούν στις υπηρεσίες και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους...
Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και 3.000 παιδιά και νέοι με αναπηρία να παραμένουν μετέωρα, θύματα της γραφειοκρατίας.
Σε λίγες μέρες το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα

ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Φωτορεπορτάζ - σχόλια

Στο Μέγαρο απονεμήθηκαν τα κύπελλα των Πρωταθλητών Α΄και Β΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Γρεβενών στα Γρεβενά Αεράτα και τον Κεραυνό Μεγάρου.
Παρόλη τη βροχή, αρκετός κόσμος παρευρέθηκε στην απονομή και παρακολούθησε το φιλικό αγώνα μεταξύ Κεραυνού Μεγάρου και Γρεβενά Αεράτα.
Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε με το επιβλητικό 0-9 θπέρ των Γρεβενά Αεράτα.
Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών Γιώργος Κοσματόπουλος, ενώ παρευρέθησαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Γρεβενών Γιάννης Μαγιάννης, Ηλίας Ζολώτας και Γιώργος Μουταφίδης.
Την παράσταση όμως έκλεψε ο αειθαλής Χρήστος Λάλλος.
Στην εκδήλωση παρών ήταν και ο προπονητής της Κοζάνης, Βασίλης Παπαδόπουλος.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δηλώσεις Νίκου Μπαλοδήμου

Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οικοδεσπότες για την όμορφη, λιτή και σεμνή εκδήλωση που προετοίμασαν και ειδικότερα την Ε.Π.Σ. Γρεβενών που έδειξε ότι στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τα σωματεία.
΄Οσον αφορά τα Γρεβενά Αεράτα, είμαι

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ο τίτλος... στο Σάο Πάουλο

Στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας στο Σάο Πάουλο θα κριθεί ο τίτλος του Κόπα Λιμπερταδόρες. 
Πενιαρόλ και Σάντος έμειναν στο 0-0 στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης, που έγινε τα ξημερώματα στο «Σεντενάριο» του Μοντεβίδεο μπροστά σε 50.000 θεατές μεταξύ των οποίων και ο Ντιέγκο Φορλάν.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες στο ματς, αλλά όποτε χρειάστηκε ο τερματοφύλακας Σεμπάστιαν Σόσα κράτησε ζωντανό το όνειρο των κιτρινόμαυρων από την Ουρουγουάη για την κατάκτηση του έκτου τους τίτλου στη διοργάνωση και πρώτου μετά το 1987. Η παρέα του Νεϊμάρ θα διεκδικήσει το τρίτο της τρόπαιο στη διοργάνωση, μετά από το μακρινό 1963, στη ρεβάνς που θα γίνει τα ξημερώματα της επόμενης Πέμπτης στη Βραζιλία.


Συνθέσεις:
Πενιαρόλ (Ντιέγκο Αγκίρε): Σόσα, Ντάριο Ροντρίγκες, Γκιγέρμο Ροντρίγκες, Βαλντές, Γκονζάλες, Αγκουιάρ, Φρέιτας, Μιέρ (56’ Εστογιανόφ), Κορούχο (67’ Πασέκο), Ολιβέρα (82’ Αλόνσο), Μαρτινούτσιο.
Σάντος (Μουρίσι Ραμάλιο): Ράφαελ, Παρά, Μπρούνο Ροντρίγκο, Ντουρβάλ, Σάντρο, Αρούκα, Ντανίλο, Αντριάνο, Ελάνο (79’ Άλαν), Νεϊμάρ, Ζε Εντουάρντο (89’ Αγκουιάρ).
Δείτε περισσότερα θέματα

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-9 - ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Α΄ΚΑΙ Β΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου καθώς στήνεται στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων

Η συναρμολόγηση ενός τεράστιου αγάλματος του Μεγάλου Αλέξανδρου άρχισε την Τρίτη σε μία προσπάθεια καλλωπισμού της πόλης των Σκοπίων, όπως υποστηρίζουν οι Αρχές.
Επισήμως οι Αρχές αποφεύγουν τις αναφορές στο Μέγα Αλέξανδρο και μιλούν απλώς για έναν «έφιππο πολεμιστή».
Πάντως, όπως επισημαίνει και το Associated Press, το πρόσωπο του άνδρα μοιάζει με…

18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2ο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Δυτ. Μακεδονίας


Πρόσκληση για τους φίλους του ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ...
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΑΣΕΑ «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ-..

1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, ο Δήμος Φλώρινας, ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Φλώρινας διοργανώνουν το 2ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δυτ. Μακεδονίας που θα διεξαχθεί τοΣάββατο 18/6/2011 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Φλώρινας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ποιος τραγουδιστής έγινε Master Chef;

Πρόκειται για έναν τραγουδιστή που έχει τραγουδήσει τον έρωτα, τον πόνο και έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.
Από την αρχή της καριέρας του, ηγείται των σχημάτων που εμφανίζεται και είναι πολύ

Καστοριανός ο δημιουργός του History Channel και του Biography Channel‏

O πατέρας του ήταν γουναράς από την Καστοριά που μετανάστευσε στην Αμερική το 1930. Ο ίδιος άφησε εποχή στην καλωδιακή τηλεόραση δημιουργώντας... μεταξύ άλλων, το History Channel και το

13 ατάκες - "Διακόπτουμε τό έκτακτο επάγγελμα , για να μεταδοθεί το κανονικό"

Πολλά τα γεγονότα σήμερα και τα καταγράφουμε μέσα σε 13 ατάκες:
1. Αυγά έπεσν στον πρωθυπουργό, την ώρα που πήγαινε στο προεδρικό Μέγαρα . Αυγά υπάρχουν δήλωσε.
2. Επεσαν και μπουκάλια με νερό στο πρωθυπουργικό αυτοκίνητο. Αυτό γίνεται όταν δεν επιβάλλεις έγκαιρα το φόρο αναψυκτικών .
3. Νέο διάγγελμα ο πρωθυπουργός. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι θα αλλάξει και πάλι σκηνικό.
Απο τα παράθυρα της Βουλής, με κολλητή φόρμα και γυαλιά ηλίου θα κάνει το διάγγελμα ο πρωθυπουργός .
4. Διακόπτουμε το έκτακτο διάγγελμα για να μεταδοθεί το κανονικό.
5. Το μόνο πρόσωπο κοινής αποδοχής που βλέπουμε για πρωθυπουργό είναι ο Μητσοτάκης και αντιπρέδρο τον Παπαχελά
6. Ο Κουρής κατάγγειλε ότι στο Σύνταγμα κυκλοφορούσαν κουκουλοφόροι του Αλαφούζου ντυμένοι παπάδες .
7. ΣΚΑΙ: Ντυμένοι "Ζουζούνια" οι κουκουλοφόροι.
8. Ο πιο ετερόκλητος διαδηλωτής παρουσιάστηκε σήμερα. Αναρχικός, αγανακτισμένος, μπαχαλάκης, ΜΑΤατζής και δημοσιογράφος.
9. Φυσικά η τρόικα θα αποδεχτεί την αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, με νέα κυβέρνηση συνεργασίας. Με όρους χειρότερους για την Ελλάδα.
10. Το μόνο που θα μείνει από αυτές τις διαδηλώσεις είναι ότι πλέον θα έχουμε Πάνω και Κάτω πλατεία Συντάγματος. Όπως λέμε Πάνω και Κάτω Ραχούλα.
11. Κατάλαβε λάθος ο Παπακωνσταντίνου τα γεγονότα. . Είπε ότι δεν θα επιβληθούν νέοι κουκουλο- φόροι.
12. Επιτέλους είδαμε φως στο τούνελ της Βουλής , που οδηγεί σε απόδραση από μυστικές εξόδους
13. Οι κουκουλοφόροι άνοιξαν και δικές τους καντίνες σήμερα στο Σύνταγμα.
Πηγή

Δείτε περισσότερα θέματα

Πώς να ψωνίζουμε τρόφιμα για το σπίι...

Πώς μπορούμε να ξεχωρίζουμε το πιο φρέσκο ψάρι; Πώς πρέπει να διαλέγουμε ντομάτες και κρεμμύδια; Ποιο κρέας να προτιμάμε για το κάθε φαγητό; Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες του χώρου, διατροφολόγους και… τις μαμάδες μας και συνδυάζουμε νου και γνώση για να

Καθυστερεί η προκήρυξη για 4.000 θέσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα

Εν αναμονή της προκήρυξης για 4.000 πυροσβέστες βρίσκονται χιλιάδες υποψήφιοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έτοιμη προκήρυξη βρίσκεται για υπογραφές στα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών.
Η δυσμενής οικονομική κατάσταση καθυστερεί τη διαδικασία, ωστόσο η

Στην τελική ευθεία το ραλι Ακρόπολις!!!

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την Πέμπτη 16 Ιουνίου όπου στις 19:30 θα ξεκινήσει το πρώτο αυτοκίνητο κάτω από τον Ιερό Βράχο για τον μεγάλο μας Εθνικό αγώνα.
Το ράλι Ακρόπολις δηλαδή, που μετά από απουσία ενός χρόνου επιστρέφει και πάλι στο

Πράγματα που μας γερνούν…πριν την ώρα μας!!!

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι η πολύωρη ηλιοθεραπεία και το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει ρυτίδες στο δέρμα και να μας κάνει να δείχνουμε μεγαλύτεροι απ’ ό,τι είμαστε πραγματικά.
Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες καθημερινές δραστηριότητες που

Θα ανακοινωθούν σήμερα οι βαθμοί των Πανελλαδικών;

Διαβάστε όλη την διαδικασία αναλυτικά έτσι όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας. 
Πότε πρέπει οι μαθητές να προμηθευτούν τα password. Τι θα γίνει τελικά σήμερα;
Oι υποψήφιοι πρέπει να πάνε στα Λύκειά τους για να προμηθευτούν τον

Γρεβενά: Αγανακτισμένοι Έμποροι κατά του LIDL ...

Το εν λογω κατάστημα που δραστηριοποιείται στα Γρεβενά έχει αδεια λειτουργιας για τα παρακατω είδη:
Α) Εμφιαλωμενα ποτά (κάβα)
Β) Οπωρολαχανικά..
Γ) Είδη αλλαντοποιίας – Τυροκομίας
Δ) Κατεψυγμενα προιόντα
Ε) Ξηροί καρποί και ζαχαρώδη προιόντα
ΣΤ) Είδη δώρων – χαρτικά
Ζ) Είδη καθαρισμού
Η) Είδη παντοπωλείου
Θ) Είδη ζαχαροπλαστικής


Παράνομα(;) δραστηριοποιείται στα ακόλουθα:
Α) Ρούχα παιδικά, εσώρουχα, μαγιώ, καλτσες
Β) Ρούχα γυναικεία, εσώρουχα, αθλητικά, κάλτσες, μαγιώ
Γ) Ρούχα ανδρικά, εσώρουχα, αθλητικά, κάλτσες, μαγιώ
Δ) Ηλεκτρικά είδη και μηχανήματα
Ε) Ανταλλακτικά παντός είδους
Ζ) Μικροέπιπλα
Η) Είδη κήπου και όλα τα είδη εποχής
Θ) Παπούτσια και παντόφλες για όλες τις ηλικίες
Ι) Φυτά
Η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας εχει κοινοποιηθεί στις παρακάτω υπηρεσίες:
1) Δήμος Γρεβενών
2) Δ/νση Υγείας και Πρόνοιας
3) Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών
4) Πυροσβεστική Υπηρεσία
5) ΔΟΥ Γρεβενών
Για τις παραβασεις οι οποίες διαπράτονται οι παραπανω φορείς αποποιούνται των ευθυνών τους. Ποιός πρέπει να βάλει τάξη στην αταξία; Τι κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών; Σε άλλες πόλεις με παρέμβαση των τοπικών Εμπορικών Συλλόγων η ΛΙΝΤΛ αναγκάστηκε να αποσύρει τα εμπορεύματα για τα οποία δεν διαθέτει άδεια. Οι έμποροι που θίγονται ζητούν την τήρηση του νόμου.
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ
Δείτε περισσότερα θέματα
Πηγή

Oι κάτοικοι της Μυρσίνης Πρέβεζας, αντιδρούν στην δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης απορριμάτων(ΣΜΑ)

Συγκέντρωση των κατοίκων της τοπικής κοινότητας Μυρσίνης, του νέου Καλλικρατρικού Δήμου Πρέβεζας (πριν ανήκε στον Καπποδιστριακό Δήμο Ζαλόγγου), πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14.06.2011.
Αφορμή οι σχετικές δημοσιεύσεις στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο, που αφορούσαν το έργο της δημιουργίας Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) σε χώρο δημιουργίας της

Ρεκόρ νεότερης μητέρας στον κόσμο!!!

Το Ρεκόρ Guinness της νεότερης μητέρας που έχει υπάρξει ποτέ έχει κερδίσει η Lina Medina, γεννημένη στις 27 Σεπτεμβρίου του 1933 στο Περού, η οποία σε ηλικία μόλις 5 χρονών 7 μηνών και 21 ημερών, στις 14 Μαΐου 1939 …γέννησε τον υγιέστατο και με βάρος 2,7 κιλά γιο της με καισαρική τομή λόγω του ότι το κοριτσάκι ήταν πολύ μικρό και επομένως η λεκάνη του δεν είχε μεγαλώσει αρκετά για να μπορέσει να γεννήσει φυσιολογικά.
Η εγκυμοσύνη του μικρού κοριτσιού έγινε γνωστή όταν

VIDEO: Κουνέλι χωρίς αυτιά γεννήθηκε κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα

Οι νωποί φόβοι για μια πυρηνική διαρροή στην ρημαγμένη από το τσουνάμι περιοχή του πυρηνικού εργοστασίου της Φουκουσίμα, αναζωπυρώθηκαν με την γέννηση ενός κουνελιού που γεννήθηκε κοντά στην εγκατάσταση και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε αυτιά.
Οι ντόπιοι είναι γεμάτοι ερωτηματικά αν αυτό το χωρίς αυτιά λαγουδάκι – που βρέθηκε κοντά στην εγκατάσταση στα τέλη του περασμένου μήνα – ήταν το πρώτο σημάδι των παρενεργειών από την πυρηνική καταστροφή.
Το εργοστάσιο Φουκουσίμα υπέστη τρομερές ζημιές, όταν ένα τσουνάμι, που προκλήθηκε από σεισμό, σάρωσε την εγκατάσταση τον Μάρτιο, καταστρέφοντας τους αντιδραστήρες.
Ο χρήστης που ανέβασε στις 21/5 το video, ισχυρίζεται ότι είναι κάτοικος της πόλης Namie, που βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βόρεια του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα. Σύμφωνα με χάρτη της Ιαπωνικής κυβέρνησης η πόλη Namie είχε ποσότητα μόλυνσης τριπλή από άλλες πόλεις, όπως η Tomioka ή η Narahar.
Όπως λέει, δεν υπήρξε από την κυβέρνηση ούτε ιατρική φροντίδα ούτε εκκένωση της πόλης και δεν τους δόθηκε καμία πληροφορία για το τι συνέβαινε. Συνέχισε να ταϊζει με το χορτάρι έξω από το σπίτι του τα κουνέλια του και μετά από λίγο καιρό γεννήθηκε το κουνελάκι χωρίς αυτιά. Είναι η πρώτη φορά που βλέπει κουνέλι με ανωμαλία να γεννιέται από τα δικά του ζώα.
Οι επιστήμονες λένε ότι δεν μπορούν να γνωρίζουν αν δεν εξεταστεί πρώτα το ζώο. Στάλθηκε σε ινστιτούτο και όταν βγουν\τα αποτελέσματα θα ενημερώσουν
Μετά από μια έκρηξη στο εργοστάσιο που προκάλεσε αρχικά τις διαρροές, αξιωματούχοι προειδοποίησαν τους ανθρώπους που ζουν κοντά σε Φουκουσίμα να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, να απενεργοποιήσουν τον κλιματισμό και να σταματήσουν να πίνουν νερό της βρύσης.
Από τότε, οι εμπειρογνώμονες παρακολουθούν νευρικά τα επίπεδα ακτινοβολίας γύρω από το εργοστάσιο.
Η ιαπωνική κυβέρνηση έχει ήδη υπερδιπλασιάσει την εκτίμηση για το ποσό της ακτινοβολίας που απελευθερώθηκε από το εργοστάσιο.
Εν τω μεταξύ, περισσότεροι από 90.000 άνθρωποι εξακολουθούν να ζουν σε καταφύγια τρεις μήνες μετά το τσουνάμι και μόνο ένα μέρος των συντριμμιών έχει αφαιρεθεί. Ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών από την καταστροφή έφθασε στους 15.413, ενώ άλλοι 8.069 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.

Δείτε περισσότερα θέματα

Γάμος 170 ζευγαριών στην Κύπρο!!!

Εκατόν εβδομήνατα πολιτικοί γάμοι ζευγαριών από το Ισραήλ θα τελεστούν στη Λάρνακα, αριθμός ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο που έχει τελεστεί παγκοσμίως μόνο σε μία ημέρα και στον ίδιο τόπο.
Φωτογραφία από την παραλία της Λάρνακας, στην πόλη όπου θα ενώσουν τις ζωές του 170 ζευγάρια από το Ισραήλ.
Στη Λάρνακα και μέσα σε μία ημέρα θα τελέσουν τον πολιτικό τους γάμο 170 ζευγάρια από το Ισραήλ.
Σύμφωνα με το Δήμο Λάρνακας και την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της πόλης, πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό ζευγαριών παγκόσμια, που έχουν τελέσει πολιτικό σε μία μόνο ημέρα και στον ίδιο τόπο.
Η τελετή, θα γίνει στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου Λάρνακας.
Τα ζευγάρια των μελονύμφων είναι Ισραηλινοί και Ρώσοι,που θα φθάσουν από τη Χάϊφα με πλοίο στο λιμάνι της Λάρνακας. Συνολικά θα φθάσουν στη Λάρνακα 600 άτομα, αφού τα ζευγάρια θα συνοδεύονται από συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα.
Τα ζευγάρια θα τύχουν υποδοχής στο λιμάνι της Λάρνακας από νέες, οι οποίες θα τα ραίνουν με ροδόσταγμα, ενώ μετά το πέρας της τελετής θα δοθούν παραδοσιακά κυπριακά λουκούμια και θα παρουσιαστούν κυπριακοί χοροί.
Δείτε περισσότερα θέματα

Τσιγγάνος έκλεψε 1 τόνο χαλκού

Χαλκό αξία 200.000 ευρώ είχε κλέψει τσιγγάνος από τη σιδηροδρομική γραμμή Κορίνθου -Κιάτου.
Έναν τόνο χαλκού είχε κλέψει τσιγγάνος από τη σιδηροδρομική γραμμή Κορίνθου- Κιάτου, ο οποίος αναζητείται.
Η εν λόγω ποσότητα βρέθηκε στο φορτηγάκι του, έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Ζευγολατιό.
Η αξία της κλεμμένη ποσότητας, σύμφωνα με υπάλληλο του ΟΣΕ, φτάνει στα 200.000 ευρώ. Σε βάρος του ιδιοκτήτη του φορτηγού , ηλικίας 22 ετών, δικογραφία.
Δείτε περισσότερα θέματα

Και τελικά μένει ο Γκέκας;

Κόντρα στα πρόσφατα σενάρια που τον ήθελαν στην πόρτα της εξόδου από την Άιντραχτ Φραγκφούρτης σίγουρη θεωρεί την παραμονή του Φάνη Γκέκα ο γερμανικός Τύπος.
Ο Έλληνας πρώην διεθνής επιθετικός είχε-βάσει του συμβολαίου του-δυνατότητα μέχρι σήμερα να κερδίσει την

Κίνα: Οι αρχές αρνούνται στα παιδιά που έχουν μολυνθεί από μόλυβδο ιατρική περίθαλψη

Οι αρχές σε αρκετές κινεζικές επαρχίες που επλήγησαν από μια ρύπανση από μόλυβδο αρνούνται στα... παιδιά να έχουν πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη ή πλαστογραφούν τα ιατρικά πορίσματα, επισήμανε η 

Η Μπαρτσελόνα είναι η πρωταθλήτρια Ισπανίας...

Πήρε και το τρίτο ματς της σειράς κόντρα στην Μπιλμπάο (64-55), σηκώνοντας την κούπα, μέσα στην "χώρα των Βάσκων".
Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη το πάλεψε μέχρι τέλους, όμως οι «μπλαουγκράνα» ήταν πιο ψύχραιμοι στο τελευταίο πεντάλεπτο και έφτασαν στη νίκη.
Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο με 16 πόντους και 4 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ ο Άλεξ Μουμπρού με 14 πόντους ξεχώρισε από τους ηττημένους.
Ο Κώστας Βασιλειάδης είχε 5 πόντους (1/2 δίποντα, 1/4 τρίποντα) και 1 ριμπάουντ σε 20 λεπτά, ενώ ο Δημήτρης Μαυροειδής σε 19 λεπτά είχε 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ (0/2 δίποντα).
Δεκάλεπτα: 19-12, 29-30, 47-48, 55-64.
Μπιλμπάο (Κατσικάρης): Γουόρεν 4, Τζάκσον 8, Φίσερ 5, Μπάνιτς 6, Μουμπρού 14, Ερβέλ 8, Βασιλειάδης 5, Μπλουμς 5, Μαυροειδής, Ερνάντες-Σονσέκα.
Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Σάδα 6 (8 ριμπ., 4 ασίστ), Ναβάρο 16 (4 ασίστ), Πέροβιτς 2, Βάσκεθ 4, Ινγκλες 6, Εντόνγκ 9, Μόρις 2, Λόρμπεκ 7, Άντερσον 10, Γκριμάου 2, Ρούμπιο, Λάκοβιτς.
sportaction
Δείτε περισσότερα θέματα