ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΣΟΚ: Γνωστός τραγουδιστής έπεσε σε βαριά κατάθλιψη και ψυχοφάρμακα!

Τι κι αν τα τελευταία χρόνια έγινε ένα από τα πιο δυνατά ονόματα…στο χώρο και το όνομα του έπαιζε παντού; Τι κι αν έκανε την μία επιτυχία μετά την άλλη στο χώρο της μουσικής; Οι κακοί σύμβουλοι που πλαισιώνουν τον πολύ γνωστό τραγουδιστή του έφεραν την απόλυτη καταστροφή. Η πορεία του το τελευταίο διάστημα πήρε την κατιούσα, αφού κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο με αποκορύφωμα αυτή τη στιγμή που μιλάμε να έχει κλειστεί στο καβούκι του και να έχει ήδη πέσει σε βαριάς μορφής κατάθλιψη. Ούτε ο ίδιος δεν περίμενε πως οι λάθος κινήσεις του θα τον οδηγούσαν αργά - αργά στην καταστροφή και το λαμπερό του Αστέρι θα άρχιζε να σβήνει... Τι κι αν κάποιοι σπουδαίοι άνθρωποι του χώρου τον ταρακουνούσαν για να συνέλθει και να κοιτάξει το στόχο του και την καριέρα του. Εκείνος τίποτα... Έκανε του κεφαλιού του με αποτέλεσμα τώρα να ζει με χάπια καταθλιπτικά αφού δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τον βρήκε.
gossip-tv
Δείτε περισσότερα θέματα

Ποιος πάει... την Φουρέιρα στα δικαστήρια;

Σε μια περιπέτεια άνευ προηγουμένου έχει βρεθεί εδώ και μερικές ημέρες…
η Ελένη Φουρέιρα. Στα χέρια της τραγουδίστριας έφτασε μια μήνυση από την μέχρι πρότινος δισκογραφική της εταιρεία, την Universal Music. Την εταιρεία που πίστεψε την τραγουδίστρια πριν από 3 χρόνια και την απέκτησε στο δυναμικό της. Τι ακριβώς συνέβη; Τους τελευταίους μήνες υπήρχε έντονη φημολογία για μετακίνηση της Ελένης Φουρέιρα από την Universal σε άλλη μεγάλη δισκογραφική εταιρεία. Μια φήμη που επιβεβαιώθηκε όταν πριν από μερικές ημέρες η Minos Emi απέστειλε ένα δελτίο τύπου με την ανακοίνωση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της. Η Minos Emi καλωσόριζε στην οικογένεια της την Ελένη Φουρέιρα. Μόνο που η μέχρι πρότινος δισκογραφική της εταιρεία είχε άλλη άποψη. Και από εδώ ξεκινάει η ιστορία. Η Universal υποστηρίζει και από ότι φαίνεται με αποδεικτικά στοιχεία, ότι ουδέποτε έδωσε απαλλακτικό στην Ελένη ώστε να αποχωρίσει από την εταιρεία τους. Και εδώ αρχίζουν να μπλέκονται τα πράγματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gossip-tv.gr, η Minos Emi πριν δεχτεί την τραγουδίστρια στην «οικογένεια» της , ζήτησε το απαλλακτικό της από την εταιρεία με την οποία είχε συμβόλαιο. Μια διαδικασία γνώριμη στο δισκογραφικό χώρο. Η τραγουδίστρια λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες προσκόμισε το απαλλακτικό της από την Universal στην Minos Emi, μόνο που αυτό τυπικά και νομικά δεν έχει υπόσταση. Και αυτό γιατί το απαλλακτικό είναι υπογεγραμμένο από στέλεχος της εταιρείας το οποίο εκείνο το διάστημα δεν άνηκε στο δυναμικό της. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν πως το χαρτί που προσκόμισε η Ελένη Φουρέιρα στην Minos Emi δεν ήταν επίσημο, αφού δεν είχε επιθεωρηθεί από την εφορία καθώς και το όνομα το όνομα της τραγουδίστριας και η ημερομηνία αποχώρησης της από την Universal, ήταν γραμμένα χειρόγραφα και όχι δακτυλογραφημένα όπως είθισται σε ένα επίσημο έγγραφο. Ένα ακόμη στοιχείο του ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ημερομηνία υπογραφής του απαλλακτικού της Ελένης Φουρέιρα είναι η 28 Ιανουαρίου, 3 μέρες μετά την απονομή του πρώτης της πλατινένιου της δίσκου, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Για παράδειγμα γιατί να θέλει μια εταιρεία να αποχωριστεί μια καλλιτέχνιδα η οποία κάνει πωλήσεις αλλά και αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα της μουσικής ποπ σκηνής αυτή τη στιγμή στη χώρα μας. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες η Universal έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και σκοπεύει με τα στοιχεία που έχει συλλέξει να τραβήξει την υπόθεση μέχρι τέλους. Όσον αφορά την πλευρά της Minos Emi; Μέχρι την ώρα που γράφονται οι συγκεκριμένες γραμμές δεν βρήκαμε κάποιον υπεύθυνο της εταιρείας για επίσημη απάντηση.
gossip-tv
Δείτε περισσότερα θέματα

Pamela David: H πιο καυτή παρουσιάστρια της Αργεντινής!!!!

Είναι η πιο "καυτή" παρουσιάστρια της Αργεντινής, μικρό της όνομα Pamela …
(τυχαία έχουν πάντα αυτό το...όνομα σέξι γυναίκες;) είναι 33 ετών και η εκπομπή της στην τηλεόραση πιάνει τρελά νούμερα....
Φέρτε την εδώ να της κάνουμε το κλασσικό τεστ, βάζοντας την εκπομπή της απέναντι από τον Λαζόπουλο...εύκολα τον έχει!



Δείτε περισσότερα θέματα

Γυναίκες δεσμοφύλακες σε σεξουαλικά όργια με τους κρατούμενους!

Δύο γυναίκες δεσμοφύλακες συμμετείχαν σε “κυκλικά” ερωτικά παιχνίδια εναλλάσσοντας ερωτικούς συντρόφους.
Επιδίδονταν σε σεξουαλικά όργια με τους κρατούμενους
Σε διαθεσιμότητα έθεσαν οι αρχές των φυλάκων του Isle of Wight δυο γυναίκες δεσμοφύλακες μετά από καταγγελία για σεξουαλικές σχέσεις με τροφίμους των φυλάκων.
Σύμφωνα με τις κατηγορίες η μια από αυτές, μητέρα ανήλικου παιδιού, είχε συνεχείς σεξουαλικές επαφές με ένα κατάδικο στο ίδιο της το σπίτι τις μέρες που αυτός βρισκόταν έξω με άδεια από το σωφρονιστικό κατάστημα.
Αυτό όμως που σοκάρει πιο πολύ είναι η απόλυτη σιωπή στο ίδρυμα καθώς ένας άλλος κρατούμενος είχε μετατρέψει το ίδιο του το κελί σε κατάλυμα οργίων για περισσότερο από ένα χρόνο. Εκεί η δεσμοφύλακας ικανοποιούσε με το παραπάνω τις σεξουαλικές του ορμές του
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mirror οι γυναίκες εκτός από σεξ έδιναν στους ερωμένους τους παράνομα κινητά τηλέφωνα ώστε να επικοινωνούν με τον έξω κόσμο καθώς και ποσότητες ναρκωτικών.
Η φυλακή του Isle of Wight άνοιξε πέρσι μετά την συγχώνευση δυο άλλων αυτή στο Parkhurst και αυτή στο Albany.
news247
Δείτε περισσότερα θέματα

ΔΕΙΤΕ: Το ψηλότερο μοντέλο στον κόσμο!

Ονομάζεται Eve και είναι το ψηλότερο μοντέλο στον κόσμο!!!
Το ύψος της φτάνει τα 2 μέτρα και 5 εκατοστά! Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν και κυκλοφόρησαν στο περιοδικό Zoo.

 Δείτε μόνο την διαφορά της με το φυσιολογικό σε ύψος μοντέλο που είναι δίπλα της!...

Κατερίνα Στικούδη sexy στις παραλίες της Μυκόνου [φωτο]




Η Κατερίνα Στικούδη έκανε εκρηκτική εμφάνιση στις παραλίες της Μυκόνου που εξελίχθηκε σε happening. Δείτε φωτογραφίες.
Εκρηκτική ήταν η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στις παραλίες της Μυκόνου. Όχι πως με τα καυτά σορτσάκια δεν μας «τρελαίνει», αλλά ειδικά αυτή η εμφανίσή της με μαγιό ανεβάζει 

κατακόρυφα το θερμόμετρο.
Η σέξι Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματατος στο νησί των ανέμων. Αεικίνητη, ακόμη και μετά από έναν δραστήριο χειμώνα, που επέλεξε να ξεφύγει μακρυά παρέα με τις φίλες της, δεν κάθισε άπραγη.
Μετά το μπάνιο της, σύμφωνα με τη RealLife, ανέβηκε για ένα σνακ στο εστιατόριο «Καντίνα» και μέσα στο αυθόρμητο κλίμα που επικρατούσε στην παρέα, δεν αρνήθηκε τις προτάσεις των φίλων και συνεργατών της να πει ένα τραγούδι, μετατρέποντας ένα χαλαρό απογευματινό σε happening.
Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στη Μύκονο:
Πηγή

Δείτε περισσότερα θέματα

Ζήτησε… Κακά ο Μαρινάκης!

Παίκτη που θα… γκρεμίσει το αεροδρόμιο θέλει να φέρει στον Θρύλο ο Βαγγέλης Μαρινάκης…
και έχει δώσει στους στενούς του συνεργάτες την εντολή να βρεθεί ο κατάλληλος «που θα αποτελέσει τη δική μας βόμβα, ένας στο στυλ του Κακά»!
Φρανσίκο Χαβίτο, Φράνκο Κοστάντσο, Ιβάν Μαρκάνο, κατά πάσα πιθανότητα Λιούμπομιρ Φέισα και Κάρλος Σάντσες, ένας επιθετικός αν φύγει ο Πάντελιτς, ένας εξτρέμ αν φύγει ο Ρόμενταλ (σ.σ. Πέταρ Γκρίμπιτς), ένας αναπληρωματικός τερματοφύλακας (σ.σ. Ελευθερόπουλος;) και πιθανώς ένας-δύο νεαροί και εξελίξιμοι Έλληνες. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα όσον αφορά στον

Πρόστιμο 95.000 ευρώ για τη χωματερή στον Αλιάκμονα

Η Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, έπειτα από αυτοψία που έκανε στη χωματερή του Αλιάκμονα, πρότεινε πρόστιμο 95.000 ευρώ στον ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων της Ημαθίας. Αιτία για την επίρριψη ευθυνών είναι η ολιγωρία του Ενιαίου Σύνδεσμου να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να περιορίσει τη ρύπανση του περιβάλλοντος από τη λειτουργία του Χώρου Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων.
Το διοικητικό συμβούλιο του Ενιαίου Συνδέσμου αποφάσισε, σε σημερινή του συνεδρίαση, να καταθέσει ένσταση κατά της απόφασης, καθώς οι καταγγελίες της τελευταίας δεκαετίας, 16 συνολικά, από φυσικά πρόσωπα, το παράρτημα του ΤΕΕ Ημαθίας και την Οικολογική Ομάδα Βέροιας κατά της χωροθέτησης της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων και του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων, «εμποδίζουν τη σύγχρονη αντιμετώπιση του θέματος».
now24
Δείτε περισσότερα θέματα

Πρόστιμα ΣΔΟΕ για τα 20ευρα στο κούτελο!

Λεφτά στο κούτελο;  Απόδειξη;
 Τουλάχιστον αυτή την τακτική ακολούθησε κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που επέβαλε πρόστιμα σε ορχήστρα επειδή δεν έκοβε δελτίο παροχής υπηρεσιών
Το ΣΔΟΕ κατάφερε τελικά να εντοπίσει τα "λεφτά που υπάρχουν". Αποφάσισε να βάλει πρόστιμα σε κλαριντζήδες επειδή δεν έκοβαν απόδειξη για τα 20ευρα που τους έβαζαν στο κούτελο.
Το Αντάμωμα Χασιωτών στον Γάβρο Καλαμπάκας τίμησε με την παρουσία του εκτός από τους Χασιώτες και κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, κόβοντας πρόστιμα στους μουσικούς της ορχήστρας, οι οποίοι και αποχώρησαν από την εκδήλωση.
Ένας κλαριντζής, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το trikalanews, εισέβαλε με άγριες διαθέσεις στο Δημαρχείο Καλαμπάκας για το πρόστιμο που του επιβλήθηκε.
Οργισμένος από το περιστατικό, απαιτούσε να του δώσουν εξηγήσεις αναφορικά με το λόγο για τον οποίο έπρεπε να πληρώσει ο ίδιος για

Πολλά και σύντομα ανεκδοτάκια...Πολύ γέλιο....

Πότε έχει τη γιορτή του ο Ρόκυ;
Του Άϊ of the tiger.

Ποιο νησί των Κυκλάδων έχει τα καλύτερα μπαρ;
Η Μπάρος.

Ποιος τραγουδιστής εμφανίζετε μόνο σε μπαρ;
Ο Μπάριος.

Ποιος τραγουδιστής πάει με γυναίκες και άντρες;
Ο Μπάιος.

-Γιατρέ γιατρέ βοήθεια έχω μόνο ένα @ρχίδι.
-Ε στ' @ρχίδι σου.

Μπαίνει ένας τύπος φουριόζος στο σπίτι του...
-Γυναίκα κερδίσαμε 10 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο!!!
Τ' ακούει η γυναίκα του, παθαίνει καρδιακή προσβολή και τέζα....
Τη βλέπει ο τύπος και λέει:
-Άμα σε θέλει η πουτάνα η τύχη!!!

Πως λέγεται ο παππούς του ταρζάν?
Ταρζάν

Τι είναι ο δολοφόνος δολοφόνου?
Κύπριος

Πάει ένας στην Αμερική ξεβράκωτος και σε 1 χρόνο έγινε δισεκατομμυριούχος. Του παίρνουν συνέντευξη από περιοδικό:
- Πως τα καταφέρατε?
- Όταν έφτασα Αμερική είχα 2 δολάρια στην τσέπη. Αγόρασα 4 μήλα από μισό δολάριο, τα έπλυνα, τα γυάλισα και τα πούλησα για 1 δολάριο το ένα. Με τα 4 δολάρια αγόρασα 8 μήλα, τα έπλυνα, τα γυάλισα και τα πούλησα για 1 δολάριο το ένα. Μετά αγόρασα με 8 δολάρια 16 μήλα.
- Και έτσι γίνατε πλούσιος!
- Όχι, πέθανε ένας θείος μου και μου άφησε την περιουσία του.

Πως μπορείς να μετατρέψεις μια αλεπού σε φάλαινα?

Δείτε την Amy Winehouse «λιώμα» από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.(video)

Σε ζήτημα ζωής και θανάτου φαίνεται πως έχουν αναχθεί τα προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ που αντιμετωπίζει η Amy Winehouse, η οποία εμφανίστηκε στην χειρότερη κατάσταση που έχει εμφανιστεί ποτέ. «Λιώμα» από το ποτό, ναρκωμένη από τα πολλά χάπια, η τραγουδίστρια σερνόταν στην σκηνή του σταδίου στο Βελιγράδι, «μασούσε» τα λόγια της, ενώ παρά την προσπάθεια που έκανε κάποια στιγμή να τραγουδήσει, τα αποτελέσματα ήταν τραγικά.
20.000 άτομα περίμεναν να την δουν στο τελευταίο της σόου, σε στάδιο του Βελιγραδίου και όταν κατάλαβαν ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση θα είναι μία σαν όλες τις άλλες και ακόμη χειρότερη, έγιναν έξαλλοι. Το γιουχάρισμα στην Amy πήγε «σύννεφο», ενώ αμέσως μετά το σόου - ο Θεός να το κάνει – όλοι ανεξαιρέτως ζήτησαν πίσω τα λεφτά τους. Δυστυχώς, όμως, δεν τα πήραν.
Σκεφτείτε ότι μέχρι και οι ίδιοι οι συνεργάτες της αναγνώρισαν το πόσο μεγάλο λάθος έκανε η ερμηνεύτρια που ανακοίνωσαν ότι ύστερα από όσα έγιναν στην συναυλία, η καλλιτέχνιδα δεν πρόκειται να λάβει την αμοιβή της. Αυτό έλειπε δηλαδή να πληρωθεί κιόλας για αυτό το πράγμα που παρουσίασε...
Η συναυλία της στη Σερβία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, οι οποίες έφθασαν μέχρι και σε πολιτικό επίπεδο: Ο υπουργός Άμυνας της χώρας να έγραψε στο Facebook: «Η συναυλία της Amy ήταν ντροπιαστική και προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση. Απέχει πολύ από την εικόνα της βασίλισσας. Πιο πολύ μοιάζει με ασθενή που είναι σε κλινική απεξάρτησης από τα ναρκωτικά. Χρειάζεται ιατρική φροντίδα».
Κι όλα αυτά, μόλις λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία της ότι η συναυλία της στην Αθήνα ακυρώνεται. Το σκέφτεστε; Να πληρώναμε για να την δούμε και να μας έκανε τα ίδια; Δείτε το στιγμιότυπο.

Δείτε το video και ΕΔΩ
Δείτε περισσότερα θέματα

Συνάντηση Μπιτσαξή με τον Γ. Γ. της UEFA για τις αδειοδοτήσεις

O Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, συναντήθηκε σήμερα με τον Γενικό Γραμματέα της UEFA, Gianni Infantino, με κεντρικό αντικείμενο συζήτησης το θέμα των αδειοδοτήσεων των ΠΑΕ.
Δες στην Bwin ματς από κάθε γωνιά του πλανήτη!
Μετά το τέλος της σύσκεψης ο κύριος Infantino δήλωσε: «Το θέμα των αδειοδοτήσεων είναι πολύ σημαντικό, που το παίρνουμε πολύ σοβαρά και εξετάζουμε προσεκτικά τις διαδικασίες που ακολουθεί η ΕΠΟ. Θα ήθελα να συγχαρώ την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της για τη δουλειά που κάνουν σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων. Αυτό σχετίζεται με την αυτοδιοίκηση του ποδοσφαίρου. Είμαστε ευγνώμονες στην κυβέρνηση για τη στήριξή της στο έργο της ομοσπονδίας και όλα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής. Είναι πάρα πολύ κρίσιμο για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου. Θα το αναλύσουμε και θα επανέλθουμε με τα συμπεράσματά μας τις επόμενες ημέρες.
Συζητήσαμε και για άλλα θέματα όπως η βία, που είναι πολύ σοβαρό

Διεθνής διαιτητής σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα!!!

Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ο Βλαντιμίρ Πετάι, διεθνής διαιτητής, καθώς ήταν ένα από τα 43 άτομα που επέβαιναν στο αεροπλάνο που συνετρίβη κατά την προσγείωση του σε ρωσικό αεροδρόμιο.
Ο μόλις 38 ετών διεθνής ρέφερι της FIFA, που διαιτήτευε από το το 2003, ήταν από τους καλύτερους στο ρωσικό πρωτάθλημα και αυτό το αποδεικνύει πως το τελευταίο ματς που ήταν «άρχων» ήταν το ντέρμπι ανάμεσα στη Ντιναμό Μόσχας και τη Ρούμπιν Καζάν.
Ο Πετάι δεν εφτασε ποτέ στην στην πόλη του μετά το ματς, καθώς το αεροπλάνο κατά την προσγείωση του του στο αεροδρόμιο Πετροζάβοντσκ συνετρίβη λόγω πυκνής ομίχλης που έκανε αδύνατη την ορατότητα από τον πιλότο...
theplayer
Δείτε περισσότερα θέματα

Σήμερα η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου!!!

Και επίσημα πλέον βρισκόμαστε στο καλοκαίρι, καθώς η σημερινή (21η Ιουνίου) είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ημέρα του χρόνου. Είναι η ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, που ο Βόρειος Πόλος της Γης βρίσκεται στο πλησιέστερο δυνατό σημείο προς τον Ήλιο και έχουμε την νωρίτερη ανατολή και την πιο αργή δύση της χρονιάς (μετά τις 9.07 το βράδυ).
Παρόλο ωστόσο που το βόρειο ημισφαίριο «κοιτάζει» σήμερα τον Ήλιο από το πιο κοντινό σημείο που είναι δυνατό, η αποκορύφωση της θερμοκρασίας καθυστερεί περίπου ενάμισι μήνα. Ο λόγος που οι καύσωνες παρατηρούνται αρχές Αυγούστου είναι επειδή χρειάζεται χρόνος μέχρι να συσσωρεύσουν και να αποβάλουν θερμότητα οι ωκεανοί του βορείου ημισφαιρίου, που ακόμα διατηρούν χαμηλή

Χωρίζουν Στρος Κάν-Σενκλέρ;

"Κουρασμένη, μπερδεμένη, πληγωμένη". Με αυτά τα λόγια, το περιβάλλον της Αν Σενκλέρ, φέρεται να περιγράφει την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η επί 20ετία σύζυγος, του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.
Πριν από λίγες ημέρες, η Σενκλέρ έφυγε από το "χρυσό κλουβί" του Μανχάταν, όπου ο Στρος Καν βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, για να συναντηθεί με τον οικογενειακό δικηγόρο στο Παρίσι. Στη γαλλική πρωτεύουσα εντόπισαν τη Σενκλέρ κουτσομπολίστικα περιοδικά.
Το "Voici" κάνει λόγο για μία γυναίκα "βαθύτατα πληγωμένη", ενώ το "Closer" εκτιμά ότι "γρήγορα θα καταρρεύσει", δίνοντας την αίσθηση ότι είναι πλέον παρελθόν η εικόνα της θαρραλέας συζύγου, η οποία στέκεται στο πλευρό του άνδρα της, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα βιασμού.
Παράλληλα, η Σενκλέρ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μάρτυρες υπεράσπισης του Στρος Καν, καθώς την επομένη της σύλληψής του δήλωσε ότι δεν πιστεύει λέξη από όσα του καταμαρτυρούν. Δεν δίστασε να θέσει στην υπηρεσία του συζύγου της και την τεράστια περιουσία της, για να μπορέσει να βγει από τη φυλακή ο σύζυγός της. Με τα δικά της χρήματα πληρώνονται και οι δύο διάσημοι δικηγόροι του Ντομινίκ Στρος Καν.
Πόσο θα αντέξει, όμως, στην πίεση αυτής της υπόθεσης; "Οι Γάλλοι την βλέπουν σαν μία σύγχρονη ηρωίδα", έγραψε η "Figaro". Σύμφωνα με την εφημερίδα η Αν Σενκλέρ "Θα καταβάλει τα χρήματα που χρειάζονται για να τον σώσει και στη συνέχεια θα φύγει"!
star
Δείτε περισσότερα θέματα

Ο Mel Gibson ερωτεύτηκε Ελληνίδα!

Μπορεί να βρέθηκε στην μαύρη λίστα, ύστερα από τον άσχημο χωρισμό του από την πρώην αγαπημένη του Oksanna Griegoreva και όλα τα παρατράγουδα που ακολούθησαν, όμως οMel Gibson φαίνεται πως έχει πλέον... αναρρώσει από όλα αυτά, καθώς έχει νέο αμόρε, το οποίο είναι μάλιστα ελληνικής καταγωγής!
Πρόκειται για το 25χρονο μοντέλο Stella Mouzi, που έχει έφεση στις φωτογραφήσεις φετιχιστικού και Gothic περιεχομένου. Μαζί περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων για τα Fetish Film Festival που έγιναν στο Λος Άντζελες τον περασμένο Απρίλιο. Επιπλέον, την περασμένη εβδομάδα οι δυο τους διασκέδαζαν στο trendy Sky Bar του Δυτικού Hollywood, αφού προηγουμένως είχαν

ΣΚΟΠΙΑ: Τοποθετήθηκε το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου!

Το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έφιππου στον Βουκεφάλα,τοποθετήθηκε σήμερα στην τσιμεντένια βάση που κατασκευάστηκε για το σκοπό αυτό στην πλατεία των Σκοπίων.
Παρά την αντίδραση της χώρας μας και τις προειδοποιήσεις ευρωπαίων αξιωματούχων να αποφύγουν ενέργειες που προκαλούν την Ελλάδα, οι σκοπιανοί τοποθέτησαν στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσάς τους το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία για να παρακολουθήσει, κυρίως από περιέργεια, την τοποθέτηση του τεράστιου αγάλματος η οποία έγινε με γερανούς.
Το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου, έφιππου στον Βουκεφάλα, τοποθετήθηκε στην τσιμεντένια βάση που κατασκευάστηκε για το σκοπό αυτό στην πλατεία των Σκοπίων.
Το ύψος του αγάλματος αγγίζει τα 13 μέτρα και η συναρμολόγηση του έγινε από εξειδικευμένους τεχνίτες του εργαστηρίου “Φερντινάντο Μαρινέλι” από τη Φλωρεντία της Ιταλίας, στο οποίο χυτεύθηκε. Η βάση στην οποία τοποθετήθηκε έχει ύψος 10 μέτρα και συνολικά η κατασκευή έ23 μέτρα.Όσον αφορά στη δαπάνη της όλης κατασκευής ανέρχεται στα 9,4 εκατ.ευρώ.
Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος, σύμφωνα με τις αρμόδιες δημοτικές Αρχές, θα γίνουν, κατά πάσα πιθανότητα, στις 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα της ανεξαρτησίας της γείτονος.
Έως τότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή του σιντριβανιού το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος της βάσης του αγάλματος και η τοποθέτηση οκτώ λεόντων και οκτώ αρχαίων πολεμιστών της μακεδονικής φάλαγγας, κυκλικά του σιντριβανιού.
Στο μεταξύ τοποθετήθηκε το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης Μπίτολα (Μοναστήρι) το χάλκινο άγαλμα του Φιλίππου Β΄, ενώ ένα ακόμη άγαλμα του Φιλίππου Β.΄ πρόκειται να τοποθετηθεί σε πλατεία του περιφερειακού δήμου των Σκοπίων "Γκάζι Μπά
Δείτε περισσότερα θέματα

Τα μεσάνυχτα… με ονομαστική ψηφοφορία η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Σήμερα ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα, η διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, με ονομαστική ψηφοφορία.
Το ενδιαφέρον εστιάζεται απόψε στην πρώτη ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο υπουργείο Οικονομικών.
Δείτε περισσότερα θέματα

Γέννησε εξάδυμα ανήμερα της γιορτής του πατέρα

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά έξι νέα μέλη απέκτησε μία οικογένεια στο Birmingham.
Η 30χρονη Heather Caroll γέννησε εξάδυμα ανήμερα της γιορτής του πατέρα.
Για να έρθουν στον κόσμο τα έξι μωράκια χρειάστηκε να συνεργαστούν περισσότεροι από 50 γιατροί στο νοσοκομείο Brookwood. Τα έξι υγιέστατα μωράκια, πέντε κορίτσια και ένα αγόρι, ζυγίζουν περίπου ένα κιλό το καθένα.
“Όλα σήμερα είναι απλά τέλεια” δήλωσε στη Daily Mail ο πανευτυχής πατέρας
star
Δείτε περισσότερα θέματα

Που θα κοπεί το ρεύμα σήμερα Τρίτη – ‘Ολες οι περιοχές

Σε ποιες περιοχές και για πόση ώρα θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης.
Για την καλύτερη εξυπηρετηση του κοινού η ΔΕΗ δημιούργησε μια ειδική τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης των καταναλωτών στην οποία μπορούν να ενημερωθούν για το εάν θα γίνει διακοπή ρεύματος στην περιοχή τους και πόσο θα διαρκέσει.
Η γραμμή επικοινωνίας είναι: 210 – 9298100

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ : 05/95
ΕΔΡΑ : ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 4 – ΤΚ 511 00
ΤΗΛ. & FAX: 2462085447
Email : eayngrev@yahoo.gr
Τηλ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ : 6972610136
Τηλ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ : 6977076072
ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Εμείς οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών που συγκεντρωθήκαμε σήμερα Τρίτη 21-6-2011 στα Γρεβενά, εκφράζουμε την βαθύτατη ανησυχία μας για το που οδηγεί η πρωτοφανής κρίση τα πράγματα στη Χώρα μας, με την έλλειψη προοπτικής, ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον από την έκρηξη της ανεργίας, την υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου του λαού, από το τεράστιο βάρος που φορτώνεται στις πλάτες των απλών ανθρώπων, που αυτοί καλούνται να επωμισθούν τις συνέπειες από την ασύδοτη διαχρονική δράση των λυμεώνων του δημοσίου χρήματος που ακόμα παραμένουν στο απυρόβλητο. Το διακύβευμα για μας τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας είναι να μην μετατραπούμε εμείς σε μηχανισμό απορρόφησης των ισχυρών κραδασμών από τις πολιτικές που οδήγησαν τη Χώρα μας σ' αυτό το αδιέξοδο διαδραματίζοντας το «σάκο του μποξ» για ανομήματα άλλων.
Τονίζουμε για μια ακόμα φορά ότι τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα δεν λύνονται με την αστυνομική καταστολή. Η ανέχεια που βιώνει κάποιος, που για να μπορέσει απλά και μόνο να φάει κάτι για να κρατηθεί στη ζωή προστρέχει στα σκουπίδια και τα υπολείμματα στο τέλος των λαϊκών αγορών – φαινόμενο γεωμετρικά αυξητικής έντασης – δεν λύνεται με αστυνομικά μέτρα. Γι' αυτό το Συνδικαλιστικό μας Κίνημα αγωνιά πως θα σταθούν όρθιοι οι Οργανισμοί μας για να επιτελούν την θεσμική τους και μόνον αυτή αποστολή, αλλά και εμείς ως ένστολοι εργαζόμενοι σ' αυτούς. Έχουμε υποστεί και εμείς κάθετη μείωση των αποδοχών μας που σε πολλές περιπτώσεις αγγίζει τα όρια επιβίωσης. Τονίζουμε ότι δεν αντέχουμε άλλο και σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούμε την περαιτέρω οικονομική – κοινωνική – βιοτική μας υποβάθμιση.
Κ α τ α γ γ έ λ λ ο υ μ ε :
Την άδικη και απαξιωτική αντιμετώπιση της Κυβέρνησης προς τους απλούς εργαζόμενους πολίτες και τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας,
την επικίνδυνη περιστολή του προϋπολογισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του Αστυνομικού και μειώνει τη δυνατότητα επέμβασης του για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
Υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας και δηλώνουμε ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ.
Αποφασίζουμε ομόφωνα να συμμετάσχουμε στην πανελλαδική ένστολη κινητοποίηση που διοργανώνουν οι Ομοσπονδίες μας στην Αθήνα την 23-6-2011.
Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε :
STOP στις περικοπές και στην απαξίωση της λειτουργίας των υπηρεσιών μας
STOP στη λεηλασία του πενιχρού εισοδήματος μας και στη μείωση των πενθημέρων και των νυχτερινών μας
ΝΑΙ στην αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματός μας
ΝΑΙ στη μεταρρύθμιση της Ελληνικής Αστυνομίας
ΝΑΙ στις προσλήψεις νέων συναδέλφων
ΝΑΙ στις αξιοπρεπείς συντάξεις
ΝΑΙ στην άμεση λύση στο κτιριακό πρόβλημα της Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΟΧΙ άλλος εμπαιγμός και κοροϊδία σε βάρος μας
Δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το δίκαιο των αιτημάτων μας και για να υπάρχουν συνθήκες ασφαλείας για όλους τους πολίτες της χώρας, έχοντας συμπαραστάτη προς αυτό, το σύνολο των πολιτών της Ελλάδας, που συμμερίζονται τους προβληματισμούς μας και βιώνουν και αυτοί τα δεινά της οικονομικής αυτής επέλασης.
Γρεβενά 21 Ιουνίου 2011

Βρετανία: Υπό απέλαση μετανάστης έκοψε τον λαιμό του μέσα στο αεροπλάνο!

Άλλη μια “περίεργη” υπόθεση εκτυλίχθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, εκεί όπου ένας μετανάστης έκοψε τον λαιμό του, όταν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για την πατρίδα του συνοδεία των αστυνομικών αρχών.
Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο Τζαμαϊκανός άνδρας βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ όταν οι αρχές αποφάσισαν την απέλαση του, επειδή είχε λήξει η άδεια παραμονής του στη χώρα .
Κατά την επιβίβαση, συνοδεία αστυνόμων, ο μετανάστης έβγαλε μια μικρή λεπίδα και έκοψε το λαιμό του μπροστά σε 449 επιβάτες και 17 μέλη του πληρώματος.
Τελικά ο μετανάστης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Δύο είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν:
1.Πώς κατάφερε να περάσει αιχμηρό αντικείμενο και δη λεπίδα, αφού γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος τόσο στο αεροδρόμιο όσο και από τις αστυνομικές αρχές;
2.Είναι άραγε απόπειρα αυτοκτονίας ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;
Το δεύτερο ερώτημα γεννάται, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος μετανάστης που απελαύνεται από τη Μεγάλη Βρετανία – με εμπορική πτήση – βγαίνει σώος από το αεροπλάνο της επιστροφής.
Τον Οκτώβριο ο 34χρονος νοτιοαφρικανός Τζίμι Μουμπένγκα είχε πεθάνει μέσα στο αεροπλάνο συνοδεία αστυνομικών, οι οποίοι και είχαν ισχυριστεί ότι πέθανε από ανακοπή καρδιάς.
Όμως αποκαλύφθηκε μετά από δημοσιογραφική έρευνα της Guardian ότι ο άτυχος μετανάστης είχε δολοφονηθεί από τους ίδιους τους αστυνομικούς, όταν οι τελευταίοι προσπάθησαν να τον κάνουν να ησυχάσει, επειδή παρακαλούσε να τον αφήσουν να γυρίσει στο Λονδίνο.
Όπως είχε γίνει τελικά γνωστό, οι δύο αστυνομικοί είχαν γυρίσει το πρόσωπο του Μουμπέγνκα στο κάθισμα, και το πίεζαν τόσο δυνατά με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.
Δείτε περισσότερα θέματα
on-news

Ξέχασε μέχρι τα παιδιά της!

Η Karan Waller διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλό της, τον οποίο έπρεπε να αφαιρέσει αν δεν ήθελε να της προκληθεί βαριά εγκεφαλική βλάβη. 
Λίγο πριν την εγχείρηση φίλησε τις δύο κόρες της και τις αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια. 
Όταν ξύπνησε, όμως, από την επέμβαση, αναγνώρισε τον 35χρονο άντρα της Ian, αλλά έμεινε άφωνη όταν έμαθε ότι είχε δύο παιδιά, την 3χρονη Charly και την μόλις ενός έτους Harriet! 
Η 34χρονη μητέρα δεν είχε καθόλου μνήμες από τη γέννηση και τις πρώτες κουβέντες των παιδιών της, ενώ δεν μπορούσε να τα αναγνωρίσει ούτε στις φωτογραφίες. «Θυμάμαι όταν τελείωσε το χειρουργείο ο Ian μου είπε ότι είχαν έρθει να με δουν τα παιδιά και εγώ δεν είχαν ιδέα για τι πράγμα μίλαγε» λέει η Karan. «Μου έδειξε φωτογραφίες, ελπίζοντας ότι θα θυμηθώ, αλλά δεν μπορούσα» συνεχίζει. H 34χρονη ανακάλυψε πριν 2 χρόνια ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο, στο μέγεθος ενός λεμονιού, και παρόλο που ήταν καλοήθης οι γιατροί της είπαν να τον αφαιρέσει γιατί μπορούσε να της προκαλέσει μεγάλη βλάβη, μιας και αναπτυσσόταν από την παιδική της ηλικία. Οι γιατροί δεν αφαίρεσαν όλα τα κομμάτια του όγκου, καθώς αυτός είχε «καταλάβει» ζωτικά μέρη του εγκεφάλου της Karan και την είχαν προειδοποιήσει ότι η απώλεια μνήμης ήταν ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο. «Ένα μικρό κορίτσι ήρθε και με αγκάλιασε. Ήξερα ότι ήταν η κόρη μου, αλλά δεν ήξερα πώς ήταν να την αγαπώ. Ξέσπασα σε κλάματα» λέει η 34χρονη μητέρα, η οποία πρέπει να υποβληθεί ξανά σε εγχείρηση προκειμένου να της αφαιρεθούν και τα υπόλοιπα κομμάτια του όγκου, ο οποίος, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν έχει μεγαλώσει.
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Η πρώην τον περίμενε με νίντζα

Ταξίδεψε από το Illinois για να βρεθεί πάλι στην αγκαλιά της πρώην συντρόφου του και βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο ένοπλους νίντζα και τη μανία της κοπέλας του.
Ο λόγος για ένα 44χρονο άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος δέχθηκε ένα γραπτό μήνυμα από την πρώην του για να κλείσουν ραντεβού και να ορίσουν ένα κοινό σημείο συνάντησης. Όπως γράφει και το ρεπορτάζ των Chicago Sun-Times ο άτυχος άνδρας περπατούσε σε έναν έρημο δρόμο και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο της φίλης του, όταν δύο άνδρες με μαύρες στολές και όπλα στα χέρια του επιτέθηκαν. Τον χτύπησαν βίαια στο κεφάλι με όπλα που χρησιμοποιούν οι νίντζα, όπως αστέρια με λεπίδες. Έντρομος δεν ήξερε τι να κάνει και πώς να προστατευτεί, όταν μπροστά του είδε την κοπέλα του, Katherine M. Casarez, να κρατά και αυτή όπλα. Του επιτέθηκε, χτυπώντας τον στο κεφάλι χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο 44χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία έσπευσε στην περιοχή για να ερευνήσει το χώρο. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν τρία αστέρια νίντζα, ένα από τα οποία είχε καρφωθεί σε ένα παρακείμενο τηλεφωνικό στύλο Η 29χρονη Casarez, λίγες ημέρες αργότερα, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για παράνομη οπλοκατοχή και ένοπλη βία. Η αστυνομία αναζητά και έναν 34χρονο άνδρα, ο οποίος ήταν συνεργός της κοπέλας σε αυτή την παράξενη επίθεση. Οι λόγοι για τους οποίους προέβη σε μία τέτοια πράξη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί. Στο προφίλ της στο Facebook, η κοπέλα γράφει ότι εργάζεται ως νοσοκόμα.
Δείτε περισσότερα θέματα
karxarias

Γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε 16χρονη καλλονή!


Την 16χρονη (!) εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε ο 51χρονος ηθοποιός Doug Hutchison, γνωστός για τις ερμηνείες του στο "Πράσινο Μίλι", το "Lost" και το "X-Files"
H 16χρονη νύφη, Courtney Alexis Stodden - που θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο της country μουσικής - και ο 51χρονος Hutchison ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 20 Μαΐου στο Las Vegas, δηλώνοντας ενήμεροι για το γεγονός πως η διαφορά ηλικίας τους δημιουργεί ερωτήματα, τονίζοντας παράλληλα πως η αγάπη δεν κοιτά ηλικίες!
Τι να πούμε... να ζήσουν! Η νύφη σίγουρα πολύ περισσότερο από τον γαμπρό...

Δείτε περισσότερα 
Η Εθνική μπάσκετ γυναικών δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός της δεύτερης φάσης του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, γνωρίζοντας την ήττα με 64-55 από την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Γαλλία.
Τα κορίτσια του Κώστα Μίσσα έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο ματς κόντρα στην Κροατία στο οποίο ηττήθηκαν με καλάθι στο τέλος και γνώριζαν ότι θα έπρεπε να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στη Γαλλία για να είχαν την τύχη στα χέρια τους.
Δεν τα κατάφεραν, έχασαν με 64-55 και περίμεναν ένα δώρο από την Κροατία το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ. Η Λετονία κέρδισαν και έτσι άφησαν την Εθνική στην τέταρτη θέση του ομίλου και εκτός συνέχειας.
Tα δεκάλεπτα: 13-16, 19-31, 35-46, 55-64
ΕΛΛΑΔΑ: Καλέντζου 14, Καλτσίδου 10, Μάλτση 16, Παπαμιχαήλ 4, Σωτηρίου 2, Σπυριδοπούλου 7, Σπανού 2
ΓΑΛΛΙΑ: Μιγιέμ 8, Μπέικς 6, Γκρουντά 19, Λόουσον 3, Ντουμέρκ 6, Ντιγκμπό 8, Γκομίς 10, Λεπρόν 2, Ν' Ντονγκιέ 2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
Λετονία 5
Γαλλία 5
Κροατία 4
Ελλάδα 4
Δείτε περισσότερα θέματα

Τρεις εργαζόμενοι έπεσαν από στύλο της ΔΕΗ και τραυματίστηκαν!!!

Τρεις εργαζόμενοι που εργαζόταν σε κατασκευή γραμμής μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος, έπεσαν από στύλου που τοποθετούσαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Το ατύχημα σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες στην περιοχή της Οινόης. Οι δύο εργαζόμενοι έπεσαν στο κενό, όταν έσπασε για άγνωστους λόγους η κολώνα, ενώ τραυματίστηκε και ένας συνάδελφός του που ήταν κάτω από την κολώνα.
Οι τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν στο Μαμάτσειο νομαρχιακό νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και νοσηλεύονται. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης.
Δείτε περισσότερα θέματα

Τράπεζα Πειραιώς: Η πρώτη τράπεζα στην Ελλάδα η οποία... εισπράττει διόδια!

Πρόκειται για τα διόδια του Πολύμυλου Κοζάνης!
Η Τράπεζα Πειραιώς έγινε η πρώτη τράπεζα στην Ελλάδα η οποία... εισπράττει διόδια. Οχι βέβαια επειδή η ίδια τα επέβαλλε σε έναν οδικό άξονα, αλλά εξαιτίας των ανεξόφλητων δανειακών υποχρεώσεων του κράτους. Πρόκειται για τα έσοδα από τα διόδια του Πολυμύλου Κοζάνης –τα μόνα διόδια που σήμερα λειτουργούν στην Εγνατία Οδό– τα οποία αποδίδονται στην τράπεζα για την εξόφληση δανείου που συνήψε το 2006 με την «Εγνατία Οδό Α. Ε.».
Το ζήτημα είναι ότι η τράπεζα φέρεται έτοιμη να διεκδικήσει και τα

Τα «χρυσά παιδιά» των πανελλαδικών!!!

Ένας από τους αριστούχους υποψήφιους είναι ο Χρήστος Χατζηδοπαυλάκης, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει 19.611 μόρια και να έχει πλέον στα χέρια του το "εισιτήριο" για το Πολυτεχνείο, αφού στόχος του είναι είτε το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών είτε το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, που απαιτούν υψηλή βαθμολογία, την οποία όμως την έχει.
Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο αριστούχος λέει ότι εξεπλάγη όταν άκουσε ότι οι άλλοι δυσκολεύθηκαν τόσο πολύ στα μαθηματικά. " Για μένα" λέει "ήταν απλά, τα έλυσα όλα, απάντησα σε όλα και βαθμολογήθηκα με είκοσι".

Πλούσιος σε αντιοξειδωτικά στοιχεία ο φραπές!!!

Ένα φραπεδάκι, τώρα που ήρθε το καλοκαίρι όλοι το προτιμάμε!!!
Ξέρουμε, όμως, ότι εκτός από την αίσθηση δροσιάς που μας προσφέρει είναι και πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά; Ο φραπές ανήκει στην κατηγορία του στιγμιαίου καφέ.
Στο σύνολό τους τα αντιοξειδωτικά μάχονται κατά της φθοράς που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στον οργανισμό μας.
Και τι «βοηθά» τις ελεύθερες ρίζες; Το κάπνισμα, το στρες, η έκθεση σε περιβαλλοντικούς ρύπους και η υπεριώδης ακτινοβολία του ηλίου. Άρα, το καλοκαίρι, η αντιοξειδωτική προστασία το καλοκαίρι είναι μία από τις προτεραιότητές μας, λόγω της μεγαλύτερης έκθεσής μας στην ηλιακή ακτινοβολία.
Παράλληλα, ο φραπές, όπως και τα υπόλοιπα είδη καφέ, συμβάλλουν στην τόνωση του οργανισμού λόγω της καφεΐνης που περιέχει.

Δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη για τις κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ

«Για ακόμα μια φορά οι κομματικο-κρατικο-δίαιτοι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κατεβάζουν τους διακόπτες, εκβιάζοντας την κοινωνία, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Επιθυμούν να προστατέψουν το συντεχνιακό καθεστώς που έχουν δημιουργήσει, πρακτικές και προνόμια που πολλά από αυτά θεωρούνται «προκλητικά» για μια εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Ανώνυμη Εταιρεία. Είναι βέβαιο ότι τα συγκεκριμένα εκβιαστικά μέσα διεκδίκησης των αιτημάτων από τους συνδικαλιστές, που συμπεριφέρονται σαν (συν)ιδιοκτήτες της ΔΕΗ Α.Ε., καταδικάζονται από τη μεγάλη πλειοψηφία του κοινωνικού συνόλου.
Ξεκάθαρη θέση της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αποτελεί η πλήρης ιδιωτικοποίηση της αγοράς ενέργειας. Μεσοβέζικες λύσεις, μερικής μετοχοποίησης με το management στο κράτος και το πλειοψηφικό ποσοστό στους μετόχους, δεν αποτελεί λύση στην παρούσα φάση.

Μαζί με την πτώχευση της Οικονομίας της Ελλάδας πτωχεύει και η πολιτική…

Του Λευτέρη Αυγενάκη,
Βουλευτή Ηρακλείου Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Οι καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών κατέδειξαν ότι η σημερινή κρίση δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά βαθιά πολιτική. Η χώρα μας βλέπει εκτός από τα Ταμεία της να πτωχεύει και η πολιτική του τόπου, να αποτυγχάνει το ίδιο το πολιτικό σύστημα όπως διαμορφώθηκε μεταπολιτευτικά.
Πληθώρα δημοσιευμάτων του ξένου τύπου επιβεβαιώνουν ορθά ότι η κρίση στην χώρα μας είναι κυρίως πολιτική, ότι το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει. Κάνουν λόγο για την αστοχία των πολιτικών να διαχειριστούν μια συνεχώς επιδεινούμενη κατάσταση. Υπονοούν άμεσα την αδυναμία και την ανικανότητα αυτών που κρατούν στα χέρια τους την τύχη της χώρας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Η πρόταξη του κομματικού έναντι του εθνικού οφέλους αποτελεί το πιο εμφανές παράδειγμα της πολιτικής πτώχευσης του τόπου.
Το «ναυάγιο» για την εύρεση κοινού τόπου μεταξύ των δύο κομμάτων εξουσίας, η αποτυχία (για ακόμα μια φορά) της εθνικής συνεννόησης, επιβεβαίωσαν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι χωρίς θάρρος, χωρίς πολιτική γενναιότητα, χωρίς πολιτικό ανάστημα, οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων, αντί να συνεργαστούν, όπως συνέβη στην Πορτογαλία και την Ιρλανδία, προτίμησαν να επενδύσουν σε κομματικά επικοινωνιακά τεχνάσματα. Αποκάλυψαν εκ νέου την πολιτική πτώχευση που

Αεροπορική τραγωδία στην Ρωσία!!! (video)

Τουλάχιστον 44 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στα βόρεια της Ρωσίας.
Πρόκειται για ένα από τα πιο αιματηρά δυστυχήματα ρωσικών αερογραμμών των τελευταίων ετών. Το 2006, 170 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους, σε αεροπορικό δυστύχημα στην Ουκρανία.
Το αεροπλάνο τύπου Τουπόλεφ, των ρωσικών αερογραμμών, που πραγματοποιούσε πτήση από τη Μόσχα στα βόρεια της χώρας, εξεράγη λίγα λεπτά πριν από την προσγείωση του στο αεροδρόμιο Πετροζαβοντσκ και, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο, το αεροπλάνο προσγειώθηκε βίαια σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο αεροδρόμιο.
Επίσημες πηγές, ανέφεραν ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν 52 συνολικά άτομα, (43 επιβάτες και 9 μέλη πληρώματος).
Ο ακριβής αριθμός των νεκρών, δεν είχε γίνει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες γνωστός, αλλά ρώσοι αξιωματούχοι ανέφεραν πως εκτός από τους τουλάχιστον 44 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, υπάρχουν και τουλάχιστον οκτώ τραυματίες.
Το γαλλικό πρακτορείο μετέδωσε μάλιστα, την πληροφορία πως οι σωροί ήταν εκτεθειμένες στον αυτοκινητόδρομο.
Τα αίτια της βίαιης πρόσκρουσης και της έκρηξης που ακολούθησε δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Δείτε περισσότερα θέματα