ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΓΝΩΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ...ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ...!!!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ..?
Σχέση με τον πατέρα της αποκάλυψε ότι είχε η …

Όνομα-σοκ: Μπασκετμπολίστας ζήτησε ντόπα από Ψωμιάδη;

Ποιος διεθνής μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού ζήτησε «ντόπα» από το Μάκη Ψωμιάδη; Διαβάστε το όνομα-σοκ, ντροπή για τα κυκλώματα που λυμαίνονται τον ελληνικό αθλητισμό. 
Κάθαρση τώρα.
Σοκ προκαλεί ο διάλογος μεταξύ του σέντερ του

Κατηγορείται ο Μαρινάκης!

Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα που προέκυψε από την έρευνα που έγινε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατηγορείται για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση και απλή συνεργασία σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα.
Μπορεί κύκλοι της πειραϊκής ΠΑΕ να δήλωναν νωρίτερα πως “ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει δεν μας αφορά”, τονίζοντας πως δεν εμπλέκεται πουθενά το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση που έχει…συγκλονίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, περί στημένων παιχνιδιών, όμως, το εισαγγελικό πόρισμα που προέκυψε ύστερα από έρευνα που έγινε, κάνει λόγο πως ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων
Συγκεκριμένα, το εισαγγελικό πόρισμα που προέκυψε ύστερα από έρευνα που διεξήγαγε η Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών κα. Πόπη Παπανδρέου και διαβίβασε στην Προϊσταμένη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών κα. Ελένη Ράκου, προτείνεται άσκηση δίωξης και κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη για τους εξής λόγους: α) για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο όφελος και β) απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση!
Το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός εμπλέκεται σε διαλόγους που είχε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, κατά τους οποίους μιλούν μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-1 (19/2) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος ζητάει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να προστατέψει τόσο τον τότε διαιτητή της αναμέτρησης, Δημήτρη Καλόπουλο, όσο και τον επόπτη του παιχνιδιού, Πέτρο Τρύφων.
redplanet
Δείτε περισσότερα θέματα 

VIDEO: Ποια star τα… έκανε επί σκηνής;

Τι θέαμα προκάλεσε σοκ στους θεατές της συναυλίας, της διεθνούς φήμης τραγουδίστριας.
Το περιστατικό έγινε πριν από λίγους μνες, ωστόσο τώρα έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό…
Δεν είναι άλλη, από την Lady Gaga! Όπως μάθαμε το πρωί λοιπόν από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, η τραγουδίστρια έκανε την βιολογική ανάγκης της πάνω στη σκηνή, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συναυλία της στην Ολλανδία.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το ΠΡΩΙΝΟ MOU:

Βιντεο σοκ – Ληστεία ηλικιωμένης γυναίκας στη μέση του δρόμου


Βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας επι της οδού Μάρνη.
Είναι πρώι.
Μια γυνάικα κινείται πεζή προς την εργασία της .

Έδειρε, βίασε και περιέλουσε με βενζίνη 14χρονη που γνώρισε στο Facebook

Το facebook αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά επικίνδυνο για τα ανήλικα παιδιά, που κάνουν γνωριμίες και συναντιούνται με αγνώστους.
Η 14χρονη κοπέλα μετά από γνωριμία μέσω του facebook με τον 25χρονο Μάικλ Χερμογένης, συναντήθηκε μαζί του στο σπίτι της . Όπου αφού είδαν ταινίες και αλληλοφωτογραφήθηκαν στη συνέχεια, ο Χερμογένης την έδειρε και τη βίασε, αφήνοντάς την γυμνή και αναίσθητη μέσα στο μπάνιο.
Ακολούθως, πήγε σε ένα πρατήριο καυσίμων αγόρασε βενζίνη και επέστρεψε στο σπίτι του θύματος την περιέλουσε και έβαλε φωτιά. Για κακή του τύχη όμως, κάηκε και ο ίδιος και με σοβαρά εγκαύματα στα πόδια διέφυγε με το αυτοκίνητό του.
Το 14χρονο κορίτσι γλίτωσε στο παρά πέντε…
Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν ψάχνοντας στο Facebook πάνω από 500 φίλους του θύματος.
Ο Μάικλ Χερμογένης, 25 ετών, ομολόγησε την ενοχή του στο δικαστήριο και παραδέχθηκε ότι προσπάθησε να δολοφονήσει το άτυχο κορίτσι, το οποίο επέζησε παρά τα σοβαρά εγκαύματα. Στην ερώτηση γιατί το έκανε, απάντησε: «Για αυτοπροστασία».
Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η ποινή του 25χρονου που καταδικάστηκε γιατί έδειρε, βίασε, περιέλουσε με βενζίνη και πυρπόλησε ένα 14χρονο κορίτσι το οποίο είχε γνωρίσει στο Facebook.
now24
Δείτε περισσότερα θέματα 

65χρονος βίαζε την θετή του κόρη

Ποινή κάθειρξης 10 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας σε 65χρονο για το βιασμό της 19χρονης κόρης της συζύγου του από τον πρώτο γάμο της. Ο βιασμός έγινε στην Λάρισα τον Απρίλιο του 2009 όταν η σύζυγος απουσίαζε από το σπίτι και ο θετός πα-τέρας μπήκε στο δωμάτιο της 19χρονης. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την ενοχή του. Το δικαστήριο δέχθηκε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου. Πρωτόδικα είχε καταδικαστείς σε κάθειρξη 12 ετών.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Έλληνας Μπασκετμπολίστας μπλεγμένος στα παράνομα στοιχήματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες , στο κύκλωμα των στημένων αγώνων του ποδοσφαίρου είναι "μπλεγμένος" ή τουλάχιστον φέρεται να είναι μπλεγμένος και Έλληνας διεθνής παίκτης μπάσκετ.
Το γεγονός έχει πάρει εδώ και πολλές ώρες διαστάσεις ανεξέλεγκτες και όπως φαίνεται θα επηρεάσει το σύνολο του ελληνικού αθλητισμού και όχι μεμονωμένα τον χώρο του ποδoσφαίρο
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αυτός είναι ο χάκερ που “έσπασε” τη CIA

Οι Αρχές υποψιάζονται πως ο 19χρονος χάκερ Ράιαν Κλίρι είναι µέλος της οµάδας LulzSec. “Μπορεί και να αυτοκτονήσει αν του πάρουν το υπολογιστή από μπροστά του”, λέει η μητέρα του.
Εναν νέο ήρωα βρήκαν οι απανταχού χάκερ στο πρόσωπο του 19χρονου Βρετανού Ράιαν Κλίρι, ο οποίος κατάφερε από το δωµάτιό του στο πατρικό του σπίτι, στο Εσεξ, να εισβάλει στα άδυτα των ιστοσελίδων της CIA και του αµερικανικού Κογκρέσου.
Το νέο παιδί-θαύµα του χάκινγκ συνελήφθη έπειτα από συντονισµένες ενέργειες της βρετανικής Σκότλαντ Γιαρντ και του

Δεν γουστάρουν καβαλάρηδες, τη… βρήκαν μεταξύ τους! (video)

Πιθανότατα το πιο αστείο ατύχημα της χρονιάς (αν μπορεί να σταθεί τέτοιος μάλλον αδόκιμος όρος) συνέβη στην πίστα του Magny-Cours. Οι υπέρμαχοι της άποψης πως μια μέρα οι μηχανές θα αποκτήσουν συνείδηση και θα στραφούν εναντίον του ανθρωπίνου είδους μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι. Το παρακάτω βίντεο αποτελεί αδιάψευστη απόδειξη. Δείτε το video...

Ο θάνατος τους ποδοσφαιριστή Αντεφέμι οφείλεται σε δολοφονία;

Πέρα από τις αποκαλύψεις με τα στημένα, σοκ προκαλεί στην φίλαθλο κοινό της χώρας και το δημοσίευμα ιστοσελίδας του… Βιετνάμ, σύμφωνα με το οποίο ο θάνατος πριν δυο μήνες σε τροχαίο δυστύχημα του παίκτη της Skoda Ξάνθη Ολουμπάγιο Αντεφέμι μπορεί να οφείλεται και σε… δολοφονία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κοπέλα του αδικοχαμένου νιγηριανού άσου Αμπεοκούτα, την οποία επρόκειτο να παντρευτεί αυτό το καλοκαίρι, πιο πριν είχε σχέση με έναν άλλον άνδρα (που κατονομάζεται στο δημοσίευμα). Εκείνος ήταν καλός φίλος του Αντεφέμι, αλλά η φιλία τους χάλασε εξαιτίας της και ζητούσε εκδίκηση που η αγαπημένη του τον άφησε.
Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα, ο πρώην φέρεται πως ήταν στην Ελλάδα την ημέρα που σκοτώθηκε ο Αντεφέμι και μάλιστα να έχει συλληφθεί (;!)και να έχει παραδεχθεί ότι πείραξε τα φρένα του αυτοκινήτου του παίκτη της Ξάνθης, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια στροφή της Εγνατίας Οδού.
Κατόπιν αυτού, είναι φυσιολογικό ο φάκελος του συγκεκριμένου τροχαίου δυστυχήματος, που είχε συγκλονίσει τον χώρο του ποδοσφαίρου κυρίως καθώς ο νεαρός νιγηριανός ταξίδευε για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου του, ξανανοίγει…
Star
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η λίστα με τις σημερινές διακοπές ρεύματος

19 θερμικές μονάδες εκτός λειτουργίας σήμερα. Διαβάστε που θα γίνουν διακοπές.
‘Οπως μάθαμε από το κέντρο διανομής της ΔΕΗ σήμερα εκτός λειτουργίας βρίσκονται 19 μονάδες καθώς προστέθηκε μία ακόμη σε σχέση με χθες λόγω βλάβης.
ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ

Ποιές Ελληνικές εταιρείες τροφίμων ανταγωνίζονται τις πολυεθνικές

Ανοδικά κόντρα στην κρίση και στον σκληρό ανταγωνισμό των πολυεθνικών,κινούνται ορισμένες απο τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες τροφίμων. Η υψηλή ποιότητα των προιόντων τους και η σχέση εμπιστοσύνης που έχουν "χτίσει" όλα τα προηγούμενα χρόνια με το αγοραστικό κοινό είναι τα "κλειδιά", μέσα από τα οποία καταφέρνουν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να εμφανίσουν σημαντικά κέρδη.
Την ίδια ώρα ευνοούνται και από τη στροφή των καταναλωτών στα ελληνικά προϊόντα, η οποία το τελευταίο διάστημα -ελέω ύφεσης- παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Την τάση αυτή, σπεύδουν να εκμεταλλευτούν ολοένα και περισσότερες εταιρείες, οι οποίες προχωρούν σε μπαράζ διαφημίσεων υπερτονίζοντας τη χώρα παραγωγής και προέλευσης των προιόντων τους.

Δείτε το Πιό Ψηλό Κορίτσι στον Κόσμο!!!


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ….

Εκλεισε δημοτικό σχολείο έπειτα από 150 χρόνια λειτουργίας!

"Λουκέτο" ύστερα από ενάμιση αιώνα λειτουργίας μπήκε ελλείψει μαθητών στο "πετρόκτιστο" Δημοτικό Σχολείο Λιμνών Λασιθίου, το οποίο είχε χτιστεί από αγρότες.
Με μαντινάδες αποχαιρέτησαν οι κάτοικοι το σχολείο τους στις Λίμνες Λασιθίου, το οποίο έκλεισε ελλείψει μαθητών
"Λουκέτο" ύστερα από ενάμιση αιώνα λειτουργίας μπήκε ελλείψει μαθητών στο ?πετρόκτιστο? Δημοτικό Σχολείο Λιμνών Λασιθίου, το οποίο είχε χτιστεί από αγρότες.
Στο παραδοσιακό χωριό του Δήμου Αγίου Νικολάου χτύπησε για τελευταία φορά το κουδούνι του ιστορικού σχολείου σε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που οργάνωσαν οι κάτοικοι του χωριού, παλιοί και νέοι μαθητές, αλλά και τοπικοί φορείς, τιμώντας τους δασκάλους που δίδαξαν στον τόπο τους. Η ατμόσφαιρα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη.
Από στοιχεία που παρουσιάστηκαν, το 1935 στο σχολείο φοιτούσαν

Κατηγορίες για βιασμούς τριών γυναικών σε πρώην Γάλλο υφυπουργό!

Οι κατηγορίες βαριές. Βιασμός τριών γυναικών. Ο ίδιος πρώην υφυπουργός Δημόσιας Διοίκησης της κυβέρνησης Σαρκοζί. Μιλάει όμως για συνωμοσία εις βάρος του από την άκρα δεξιά.
Κατηγορίες για τον βιασμό τριών γυναικών απαγγέλθηκαν χθες βράδυ στον γάλλο πρώην υφυπουργό Δημόσιας Διοίκησης Ζορζ Τρον, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος υπό δικαστική παρακολούθηση, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του Ολιβιέ Σνερμπ μετά την εμφάνιση του πελάτη του ενώπιον των δικαστών στο Εβρί, προάστιο του Παρισιού.
Το κατηγορητήριο αναφέρεται σε "βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις κατ' εξακολούθηση" και από "πρόσωπο που ασκεί εξουσία", διευκρίνισε μία δικαστική πηγή, εγκλήματα για τα οποία ο Τρον μπορεί να καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη.
Οι κατηγορίες αυτές αφορούν μόνο ένα μέρος των πράξεων που

Σαν σήμερα “έφυγε” ο Ανδρέας!!! Δείτε ιστορικές φράσεις του μεγάλου ηγέτη (VIDEO)

15 χρόνια πριν, 23 Ιουνίου του '96 πολλοί λένε ότι έφυγε ένας μεγάλος ηγέτης, ένας άνθρωπος από αυτούς που σήμερα λείπουν.
Το πολιτικό σύστημα αμφισβητείται όσο ποτέ άλλοτε. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι οι λεγόμενοι “ηγέτες” έχουν εκλείψει στις μέρες μας.

Τι βρήκε η ΕΛΑΣ στην κατοχή των «βαρόνων»;

Για εκβιάσεις και απάτες, για δωροδοκία και δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων, για τη διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος μέσω του διαδικτύου με εταιρείες του εξωτερικού, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις, κατηγορούνται οι δέκα συλληφθέντες για την υπόθεση των "στημένων" αγώνων, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ η αστυνομία.
Στηn ίδια υπόθεση εμπλέκονται ακόμα 70 άτομα περίπου, για συναφή αδικήματα, τα οποία δεν συνελήφθησαν λόγω έλλειψης προϋποθέσεων αυτόφωρης διαδικασίας.
Οι 10 κατηγορούμενοι θεωρούνται μέλη εγκληματικής οργάνωσης και συνελήφθησαν χτες από αστυνομικούς της δίωξης οργανωμένου εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, κατά τη διάρκεια ευρείας επιχείρησης, που ξεκίνησε πριν από δύο μέρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη.
Στις έρευνες που διενεργήθηκαν, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών, σε σπίτια και χώρους εργασίας των συλληφθέντων βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν :
Δύο πιστόλια, εκ των οποίων το ένα με σιγαστήρα
Πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων
Μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων
Μεγάλος αριθμός κουπονιών "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" με διάφορα ποσά
Αποδεικτικά ανάληψης κερδισμένων ποσών
Τα χρηματικά ποσά των 18.100 δολαρίων και των 3.250 ευρώ
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Έμεινε παράλυτος αφού έφαγε δύο μπριζόλες!

Μια είδηση που σοκάρει. Ένας 46χρονος πατέρας δύο παιδιών κόντεψε να πεθάνει αφού είχε φάει μπριζόλα. Πως περιγράφει ο ίδιος τα όσα έζησε.
Πρόκειται για τον 46χρονο Ντάρεν Ασχαλ, από το Chorley του Lancashire. Έμεινε για 5 μήνες στο νοσοκομείο σχεδόν σε κώμα. Πλέον δεν μπορεί να περπατήσει ενώ έχει δυσκολίες ακόμη και στην επικοινωνία του με τους άλλους. Όμως οι γιατροί του λένε πως είναι τυχερός που ζει μετά από λιστέρια και μηνιγγίτιδα που του παρέλυσε αρκετά νευρικά μέρη του σώματος του.
Όλα ξεκίνησαν στα τέλη Δεκεμβρίου. Αρχικά αισθάνθηκε άρρωστος αφού πρώτα είχε ψήσει και φάει δύο μπριζόλες σε μια μεταλλική πλάκα καθώς βρισκόταν στο Μπέρμιγκχαμ όπου εργαζόταν αφού είναι κηπουρός.
"Είχε καταλάβει ότι η μία μπριζόλα δεν ήταν ψημένη καλά. Το κατάλαβα στην γεύση. Το μετάνιωσα που την έφαγα. Αισθανόμουν ότι αυτό που κάνω ήταν λάθος. Και τελικά ήταν. Ένα μήνα αργότερα

ΝΕΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 6,8 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Εληξε ο συναγερμός για επικείμενο τσουνάμι μετά την σεισμική δόνηση μεγέθους 6,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε στις 21.50 GMT, στην βορειοανατολική Ιαπωνία.
Ο ισχυρός σεισμός των 9 Ρίχτερ και το τσουνάμι στις 11 Μαρτίου στην βορειοανατολική Ιαπωνία προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα
Το επίκεντρο του σεισμού, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο ήταν στη νήσο Χονσού.
Δεν αναφέρθηκαν ζημιές, ή, τραυματίες, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σεισμική δόνηση δεν προκάλεσε νέες ζημιές στο πυρηνικό αταθμό της Φουκουσίμα.
Το Γαλλικό Πρακτορείο ανέφερε ότι μία ώρα μετά το σεισμό που αναστάτωσε τη χώρα, η μετεωρολογική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει φόβος για τσουνάμι.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Επιτέλους στη φόρα η βρώμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου!!!

Δεκάδες συλλήψεις προέδρων, προπονητών, ποδοσφαιριστών και μάνατζερς!
Ξεκαθάρισμα στη βρώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου! Σύλληψη Αχιλλέα Μπέου, Σταύρου Ψωμιάδη και πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ για κακουργήματα στην τεράστια «σκούπα» της αστυνομίας για τα στημένα!
Διαβάστε όλα τα ονόματα, 70 άτομα «μπλεγμένα! Αναμένονται και νέες συλλήψεις απο αύριο!...
Με ρυθμό χιονοστιβάδας έρχονται τα νέα από το μέτωπο της επιχείρησης… σκούπα της αστυνομίας και του ΣΔΟΕ σχετικά με τα στημένα παιχνίδια που ρίχνει... φως στην βρώμα και την δυσωδία που έκανε ότι ήθελε εδώ και χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ποια ιστοσελίδα εμφανίζεται αν γράψετε ανάποδα το όνομα του απογόνου του σατανά?

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ...ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ !!!
Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Γράφοντας τη λέξη antichrist (αντίχριστος) αντίστροφα θα εισέλθετε στο site της Παπικής Εκκλησίας. Δηλαδή...εισάγεται http://www.tsirhcitna.com που είναι ανάποδα η λέξη antichrist (αντίχριστος) .Ο “΄Αγιος΄΄ προκαθήμενος της Παπικής Εκκλησίας και οι Κορδινάλιοι έχουν γνώση επι …σύμπτωσης αυτής;
http://magiki-avli.blogspot.com 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τα ευτράπελα της γενικής συνέλευσης της ομάδας του Πυρσού!

ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ!!!
  • Μόλις ήρθε ο Μεγαλοχορηγός της ομάδας στα Γρεβενά, η porsche έπαθε αντλία νερού... Φτου γκαντεμιά!!!
  • Ο Μίχος, υποβολέας του Γιαννούλα στο μικρόφωνο.
  • Μόλις και μετά βίας 24 άτομα μαζί με τους δημοσιογράφους και το ΔΣ του ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ.
  • Άκυρη η Γ. Σ. γιατί είχαμε μη απαρτία μελών.
  • Μιας και μιλάμε για μέλη, 24 είναι του Πυρσού να ξέρετε κύριοι. ;Eτσι είπε μπάρμπα Γιάννη ο κ. πρόεδρος Γιαννούλας στις 16/5/2011... "Στον Πυρσό ποτέ δεν γίνονται εκλογές, δεn, υπάρχουν μέλη". Ποιος λέει ψέματα; 

Δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη για την άδεια συμμετοχής του ΟΦΗ στα μπαράζ ανόδου.

«Το θολό τοπίο των αδειοδοτήσεων των ομάδων από την ΕΠΟ για τη συμμετοχή τους στην Super League αρχίζει να ξεδιαλύνει… Η ίδια η UEFA, δια του Γενικού Γραμματέα της, κ. Τζιάνι Ινφαντίνο, εκθέτει την πολιτική ηγεσία του Υπ. Αθλητισμού / Πολιτισμού τον κ. Πιλάβιο και τους χειρισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον τρόπο εξέτασης των αδειοτήσεων των ομάδων. Η παρέμβαση της UEFA ανοίγει το δρόμο για την κατάργηση της αμφισβητούμενης διαδικασίας αδειοδότησης για τις ομάδες της Β' Εθνικής, η οποία παραμένει σήμερα η αυστηρότερη στην Ευρώπη.
Μία τέτοια απόφαση ανάβει το πράσινο φως για τη συμμετοχή του ΟΦΗ στα μπαράζ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία και παράλληλα αποδεικνύει περίτρανα το δίκαιο της διαμαρτυρίας όλων μας για τις «κλειστές των θυρών» διαδικασίες που ακολουθούσαν έως σήμερα τα όργανα της ΕΠΟ. Η πλήρης δικαίωση της Ηρακλειώτικης Ομάδας θα έρθει με την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία».

Αλλάζει χέρια ο ΠΑΟΚ! - Επιστρέφει ο Βρύζας!

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο οικονομικός έλεγχος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο οι νέοι επενδυτές θα βάλουν 6 εκατ. ευρώ και θα πάρουν το 50,1 των μετοχών της ομάδας, κάτι που θα σημάνει και την ταυτόχρονη επιστροφή του Ζήση Βρύζα.
Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές Βασίλης Φλωρίδης, Δημήτρης Σαχπατζίδης και πιθανότατα άλλος ένας επιχειρηματίας (το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει ακόμα) είναι έτοιμοι να καταβάλουν έξι εκατομμύρια ευρώ στην αύξηση κεφαλαίου και θα πάρουν το 50,1%.
Το μόνο που μένει είναι να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ΠΑΕ. Γι’ αυτόν τον λόγο η τελευταία αύξηση κεφαλαίου η οποία αποφασίσθηκε στις 28 Μαρτίου και είχε

Υστερία στη FYROM! Ζητούν να μετονομάσουν τα "Σκόπια" σε ...."Αλεξάνδρεια!"

Θέλουν να αλλάξουν το όνομα των Σκοπίων, από "Σκόπια" σε ...."Αλεξάνδρεια" !
κι αν θέλετε την εκτίμησή μας: Ναι, θα το κάνουν κι αυτό!!! Έτσι, ξεκινούν όλα!
Welcome to Alexandria and Iraklia - Добредојдовте на Александрија и Хераклеја
Δείτε το θέμα αναλυτικά:

Συνελήφθησαν να παίζουν φρουτάκια σε καφενείο της Κοζάνης!

Συνελήφθησαν στην Κοζάνη, πρωινές ώρες της 22-6-2011, δύο (2) Έλληνες, ηλικίας 49 και 27 ετών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, διότι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 49χρονου, κατελήφθη να έχει επιτρέψει τη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια», μέσω ενός εκ των τεσσάρων (4) ηλεκτρονικών υπολογιστών, που ήταν εγκατεστημένοι εντός του καταστήματος, στον 27χρονο.
Οι ανωτέρω ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:
α) πεντακόσιες έξι (506) μάρκες διαφόρων χρωμάτων και
β) δύο (2) τράπουλες ειδικές για ΤΕΧΑS POKER.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
kozanilife
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών στους…δρόμους

»Το κτιριακό πρέπει κάποια στιγμή να επιλυθεί»
Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν την Τρίτη 21 Ιουνίου, τα μέλη της Ε.Α.Υ. Γρεβενών μπροστά από το Αστυνομικό τμήμα στην οδό Ευαγγελιστρίας στα Γρεβενά. Ο Πρόεδρος της ΈνωσηςΧρήστος Τριγώνης πριν την ανάγνωση του Ψηφίσματος υπενθύμισε στα μέλη την μεγάλη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στην Αθήνα, όλων των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, και ακόμη ανέφερε ενδεικτικά πως ένας αστυνομικός μετά τα τελευταία οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης χάνει κατά μέσο όρο τον χρόνο περίπου 3.000€ και πως με την ψήφιση-εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου το ποσό αυτό θα αγγίξει τις 4.000€ ανά εργαζόμενο.
Ο Πρόεδρος επισκεπτόμενος τον Star-fm, εξέφρασε το παράπονό του διότι στην κινητοπόιηση της Τρίτης μετείχαν περίπου 60 μέλη της Ένωσης λέγοντας χαρακτηριστικά:.. «Δεν πρέπει όλα να τα περιμένουμε από τους άλλους. Πρέπει να βγούμε στον δρόμο γιατί εκεί κερδίζονται «οι μάχες».

Κως: Έκαναν τρίο χωρίς να το ξέρουν με έναν καραφλό!

Απίστευτο και όμως αληθινό περιστατικό σε παραλία του νησιού όταν ένα ζευγάρι Σουηδών τουριστών ξεκίνησε να κάνει σεξ...διαπίστωσε ξαφνικά ότι στα ερωτικά τους παιχνίδια συμμετείχε – και μάλιστα… ενεργά - ένας άγνωστος άνδρας!
Το χωρίς προηγούμενο περιστατικό κατήγγειλε εμφανώς αναστατωμένη στους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας του νησιού, η 21χρονη Σουηδέζα, που μάλιστα δεν δίστασε να περιγράψει τη σκηνή με απόλυτη σαφήνεια!
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε παρουσία μεταφραστή, την στιγμή που είχε ολοκληρωμένη επαφή με τον συνομήλικο επίσης Σουηδό σύντροφό της, ένιωσε και την παρουσία ενός αγνώστου, που είχε καταφέρει να βρεθεί δίπλα τους! Η κοπέλα «πάγωσε» και δεν αντέδρασε, αλλά ο φίλος της πετάχτηκε όρθιος και είδε εμβρόντητος έναν άγνωστο άνδρα να ασελγεί σε βάρος της με το χέρι του!
Ο… παρείσακτος το έβαλε στα πόδια μόλις κατάλαβε ότι δεν θα γλίτωνε το ξύλο και κατάφερε να ξεφύγει, αν και το ζευγάρι τον καταδίωξε. Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσαν τα θύματα, ήταν φαλακρός και ύψους 1,75. Η εφιαλτική εμπειρία ανάγκασε τους νεαρούς Σουηδούς να φύγουν άρον- άρον από το νησί, όμως η κοπέλα ζήτησε από τους αστυνομικούς να εντοπίσουν τον δράστη και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται, ενώ η υπόθεση όπως είναι λογικό κεντρίζει τις συζητήσεις στην τοπική κοινωνία...
to-kounavi.blogspot.com
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η: ΕΝΩΣΗ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «Ο ΠΥΡΡΟΣ»
Νέδοντος 11 & Αλίκης, 12134 Περιστέρι
Τηλ. / Fax: 210 57.37.310
E-mail: info@eniper.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Η Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου διοργανώνει στο πάρκο της Ν. Ζωής Περιστερίου (τέρμα Αγ. Ελευθερίου)
το Σάββατο 2 Ιουλίου 2011 ώρα 20: 30 «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ»
Με παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό τμήμα της Ένωσης, την Ομοσπονδία Μουργκάνας και Ορχήστρα με εκλεκτούς Ηπειρώτες Καλλιτέχνες
Λευτέρης Κωνσταντίνου, Ηλίας Κόντης, Ανδρέας Μετσοβίτης , Βασίλης Ζώης, Δήμητρα Γραβάνη, Βαλεντίνα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Καλούμε όλους τους Περιστεριώτες και Περιστεριώτισσες να ταξιδέψουμε
στους ήχους της Ηπείρου

                                                Για το Διοικητικό Συμβούλιο

           
Ο Πρόεδρος                                                               Γενικός Γραμματέας

 Τζούμας Βασίλειος                                                          Σιαμάντης Πέτρος  

                                            

Δείτε περισσότερα θέματα 

Ο καιρός μέχρι και την Κυριακή

Μπήκε και επίσημα το καλοκαιράκι και φαίνεται πως θα διατηρηθεί τουλάχιστον τις επόμενες ημέρες η ζέστη. Ανεβαίνει μάλιστα η θερμοκρασία στους 37 βαθμούς κελσίου την Παρασκευή, τοπικά. Αλλά το Σάββατο το βράδυ προς Κυριακή ξημερώματα περιμένουμε αλλαγή του καιρού από τη Βόρειο Ελλάδα με βροχές, μπόρες και ισχυρά μπουρίνια.
Πιο αναλυτικά:
ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ

ΣΟΚ: Πέταξαν γάτα από 36 μέτρα και έζησε!


Η Everest είναι μια γάτα που κατάφερε να επιζήσει όταν κάποιοι αποφάσισαν να την πετάξουν από μια πολυκατοικία 36 μέτρων στην Αγγλία και το μόνο που έπαθε ήταν να σπάσει το δόντι της!
Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο και τα έντονα νιαουρίσματα της γάτας, η οποία βρέθηκε στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος. Κάλεσαν άμεσα τη φιλοζωική RSPCA που μάζεψε το τραυματισμένο ζώο, σίγουρη ότι είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα. Όταν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ζώων οι κτηνίατροι έμειναν έκπληκτοι όταν η Everest ανάρρωσε μετά από 24 ώρες, με μοναδική απώλεια ένα... σπασμένο δόντι!
«Είναι η πιο τυχερή γάτα σε όλο τον κόσμο» είπε μία κτηνίατρος του νοσοκομείου.

Υποκατάστατο ηρωίνης «θερίζει» τη Ρωσία!!!

Χάπια για τον πονοκέφαλο, ιώδιο, υγρό αναπτήρα, καθαριστικό λάδι εργοστασίων και μερικές σύριγγες, βελόνες και μαγειρικά σκεύη. Αυτά είναι τα υλικά για το σπιτικό ναρκωτικό «Κρόκοντιλ», ευρέως διαδεδομένο στη Ρωσία ως το φτηνό υποκατάστατο της ηρωίνης.
Ο Όλεγκ και ο Σάσα βρίσκουν ένα εγκαταλελειμμένο Σοβιετικό διαμέρισμα και μετά από μισή ώρα μαγειρέματος το καφετί -σαν καραμέλα- ναρκωτικό τους είναι έτοιμο και τοποθετείται μέσα σε μια σύριγγα. Ο Σάσα τοποθετεί μία «βρώμικη» βελόνα και ψάχνει ελεύθερη φλέβα στο μελανιασμένο χέρι του, την δίνει στον Όλεγκ και με κλειστά μάτια περιμένει να τον χτυπήσει.
Η Ρωσία έχει περισσότερους χρήστες ηρωίνης από οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο, μέχρι δύο εκατομμύρια, σύμφωνα με μη έγκυρες πηγές. Για τους περισσότερους χρήστες, οι ασθένειες όπως η Ηπατίτιδα Γ’ είναι συχνές.
Για να μειωθεί η χρήση της ηρωίνης που εισάγεται από το

Αντιμέτωπες με υποβιβασμό άλλες τέσσερις ομάδες


Τέσσερις ακόμη ομάδες κινδυνεύουν με υποβιβασμό, καθώς η επιτροπή ιδιότητας και μεταγραφών της ΕΠΟ αποφάσισε την ανάκληση των δελτίων λόγω «δόλιας έκδοσης» στις ομάδες, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αίας Σαλαμίνας, Ασπρόπυργου και Παναιγιάλειου. Σήμερα θα βγουν αποφάσεις για την Παναχαϊκή και τη Βέροια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

Τινάζεται στον αέρα το πρωτάθλημα - Λίστα με 70 κατηγορούμενους

6 προσαγωγές και 9 συλλήψεις μετά από επιχείρηση “μαμούθ” της Αστυνομίας…
- Φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση των 41 αγώνων που ερευνά για στημένα η Ουέφα
- Θα απαγγελθούν κατηγορίες σε τουλάχιστον 70 άτομα, ανάμεσα τους διαιτητές, ποδοσφαιριστές και πρόεδροι ΠΑΕ
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα των 41 “στημένων” αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο που εντόπισε η Ουέφα. Από το πρωί της Τετάρτης και μετά από εντολή της εισαγγελίας, η Αστυνομία σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ πραγματοποίησε γιγάντια επιχείρηση σε σπίτια και γραφεία ιδιωτών που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Συνολικά από τις 15 προσαγωγές οι 9 μετατράπηκαν, μέχρι τώρα, σε συλλήψεις. Σχετικά με τους 9 που συνελήφθησαν, όπως διαρρέτεαι, οι τρεις είναι γνωστοί παράγοντες. ηχηρά ονόματα στον χώρο του ποδοσφαίρου, ένας προπονητής, ένας διαιτητής, ένας μάνατζερ και τρεις που έχουν σχέση με το παράνομο στοίχημα.
Όπως, επίσης, έχει διαρρεύσει τα τρία αδικήματα για τα οποία πιθανώς να ασκηθούν διώξεις είναι η στοιχηματική απάτη το ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Οι 9 θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα την Πέμπτη το πρωί με το πλέον βαρύ κατηγορητήριο.
Παράλληλα έγινε γνωστό πως θα απαγγελθούν κατηγορίες σε τουλάχιστον 70 άτομα, κάποιοι εξ αυτών είναι ποδοσφαιριστές, διαιτητές, άνθρωποι μπλεγμένοι με το παράνομο στοίχημα, ακόμα και πρόεδροι ΠΑΕ.
Η αστυνομία για να φτάσει στον εντοπισμό αυτών των ατόμων χρησιμοποίησε όλα τα μέσα που είχε στη διάθεση της. Υπήρχε συνδρομή των ανδρών της ΕΥΠ, ενώ μετά από απόφαση του εισαγγελέα παρακολουθούνταν τα τηλέφωνα των υπόπτων. Επίσης, λόγω του γεγονότος πως αρκετοί από τους εμπλεκόμενους φέρονται να έχουν κερδίσει τεράστια ποσά από το στοίχημα στο ίντερνετ οι ελληνικές αρχές έχουν κατεθέσει αίτημα δικαστικής συνδρομής σε 8 χώρες για να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία.
Σε παράλληλη έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη ελέγχονται για το αν συμμετείχαν ή για το αν θα τους απαγγελθούν κατηγορίες 4 διαιτητές της Superleague, αντιπρόεδροι και πρώην πρόεδροι ΠΑΕ αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στα “στημένα”.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Εντοπίστηκε «τέρας» 17 μέτρων στην Κίνα

Eνα... θαλάσσιο «τέρας» μήκους…16,8 μέτρων και βάρους 4,5 τόνων ξεβράστηκε στην παραλία της νοτιοανατολικής Κίνας, αφήνοντας άναυδους όλους εκείνους που το είδαν.
Το κήτος βρέθηκε από έναν 66χρονο ψαρά ο οποίος πιθανότατα το πλήγωσε θανατηφόρα με τα δίχτυα του χωρίς όμως να καταφέρει να το τραβήξει στη στεριά.
Μάλιστα, από τη μέρα που βρέθηκε, το κήτος έχει αποτελέσει ατραξιόν για πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι επισκέπτονται την περιοχή για να το δουν, παραβλέποντας την δυσωδία που προκαλεί καθώς έχει αρχίσει να σαπίζει.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ευρω-χαστούκι στους Σκοπιανούς για το άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου

Την ώρα που η Ελληνική πολιτική κοιμάται κάποιοι φροντίζουν να κάνουν την δουλειά τους...
Χαστούκι Φιούλε προς τους Σκοπιανούς για το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Κι ενώ προχθες το μεσημέρι οι σκοπιανοί έστηναν στην κεντρική τους πλατεία το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδου η ΕΕ τους “έστελνε” μια... “συγχαρητήρια κάρτα”
Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Στέφαν Φιούλε επιφύλασσε μία έκπληξη τόσο για την Σκοπιανή όσο και για την ελληνική διπλωματία.
Έστειλε… ραβασάκι στους γείτονες, Σκοπιανούς, ότι με τις ενέργειες όπως την ανέγερση αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η FYROM μπορεί να «βγει» ακόμη και από το καθεστώς της υποψήφιας χώρας
«Οι μεταρρυθμίσεις» που αργούν, αλλά και «ενέργειες που χαρακτηρίζονται από την Ελλάδα ως προκλητικές», μπορεί να κοστίσουν στους Σκοπιανούς το όνειρο της Ευρώπης.
Αυτό που δεν μπορεί να κάνει προφανώς η ελληνική διπλωματία και το υπουργείο Εξωτερικών, το κάνει ο επίτροπος Φιούλε. Πάλι καλά που υπάρχουν και τέτοιο επίτροποι

Δείτε περισσότερα θέματα 

Το νευρικό γέλιο της Τσαπανίδου on air – Διακόπηκε η εκπομπή!

Τόσα χρόνια την έχουμε συνηθίσει να είναι ψύχραιμη στον τηλεοπτικό αέρα, ό,τι κι αν συμβαίνει.
Ωστόσο σήμερα, μια συνέντευξη την έκανε να δακρύσει απ’ τα γέλια on air και να μη μπορεί να σταματήσει με τίποτα! Ποιον είχε καλεσμένο;
Πολλοί από εσάς θα τον γνωρίζετε μέσω διαδικτύου. Είναι ο άνθρωπος που κατασκεύασε τον καναπέ πρώτης και τελευταίας κατοικίας. Έναν καναπέ που γίνεται και… φέρετρο.
Ενώ τον είχε καλεσμένο στην εκπομπή λοιπόν, η Πόπη Τσαπανίδου άρχισε να γελάει νευρικά με τις ανατριχιαστικές περιγραφές του -πώς σε βάζουν μέσα στο φέρετρο κτλ…- με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακοπεί η εκπομπή της στον αέρα, για να μπορέσει να συνέλθει. Εδώ που τα λέμε, δεν είχε κι άδικο…

VIDEO: Κινέζα νύφη ανακαλύπτει ότι ο γαμπρός είναι Gay!

Το βίντεο δείχνει τη νύφη να καυγαδίζει με τον gay κρυφό εραστή του γαμπρού, ενώ εκείνος προσπαθεί να τους ηρεμήσει και να δώσει εξηγήσεις…
Το βίντεο αυτό έχει γίνει πολύ δημοφιλές στο Youku, το κινέζικο YouTube, αφού μέσα σε 24 ώρες έχει κάνει 2 εκατομμύρια views.

Τραγική επίκληση πατέρα για να τελειώσει το μαρτύριο των παιδιών του!


Ένας πατέρας από την Ινδία παρακαλάει να βρεθεί κάποιος να λυτρώσει τα 15χρονα σιαμαία κορίτσια του, είτε με το να χρηματοδοτήσει την πολυέξοδη και ιδιαίτερα σοβαρή επέμβαση διαχωρισμού, είτε με το να τους επιτραπεί να πεθάνουν μέσω ευθανασίας.
Η Saba και η Farah Shakeel είναι συνδεδεμένες στο κρανίο και υποφέρουν από αφόρητους πονοκεφάλους, πόνους στο σημείο σύνδεσης, ενώ ακόμα και η ομιλία τους επηρεάζεται όσο αυτές μεγαλώνουν.
Μοιράζονται μία κεντρική αρτηρία στον εγκέφαλο, ενώ και οι δύο ζουν μέσω δύο νεφρών, τα οποία και τα δύο βρίσκονται στο σώμα της Farah.
Στο παρελθόν η περίπτωση των κοριτσιών είχε εξεταστεί από ειδικούς πάνω σε σιαμαία γιατρούς και μάλιστα όλα τα έξοδα είχε αναλάβει ο πρίγκιπας του Abu Dhabi. Πλέον όμως ο πατέρας, που είναι πωλητής τσαγιού, δεν δύναται να αντεπεξέλθει στις οικονομικά εξαντλητικές θεραπείες για τους πόνους.
Έχοντας να θρέψει συνολικά 8 άτομα και όσο η κατάστασή τους