ΣΙΝΕ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Η Marika Baldini σε φωτογράφηση για το FHM...!(+18)

Η Ιταλίδα Marika Baldini σε φωτογράφηση για το FHM
Δείτε την

Δείτε ποιες είναι οι 10 μεγαλύτερες υπερπαραγωγές σε ταινίες πορνό !

Το παρακάτω θέμα, θα απασχολήσει σίγουρα όλο το αντρικό μας κοινό! Υπάρχει εξάλλου κάποιος από εμάς τους άντρες που δεν βλέπει τέτοιου είδους ταινίες; Σίγουρα όχι! Και όποιος λέει το αντίθετο, ίσως να είναι και από τους πιο φανατικούς!

Στα δικαστήρια 100χρονος με τον 80χρονο γιο του για... 50χρονη Βουλγάρα

Όσοι τους είδαν στα δικαστήρια του Ηρακλείου δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν! Ένας υπεραιωνόβιος Ηρακλειώτης και ο... 80χρονος γιος του, καθώς έφτασαν μέχρι τις δικαστικές αίθουσες για τα μάτια μιας 50χρονης Βουλγάρας!

Μέχρι να απολογηθούν θα βγει το καλοκαίρι...

ΜΙΛΑΜΕ για τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Κι όταν μάλιστα είσαι ρέστος και δεν έχεις πού την κεφαλή κλίναι. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Ενα από τα πρώτα θύματα της κρίσης είναι ο Τύπος. Εντυπος και ηλεκτρονικός. Κυκλοφορίες και διαφήμιση είναι άσ' τα να πάνε στο διάολο. Και δεν θα μπορούσαν ν' αποτελέσουν εξαίρεση οι αθλητικές εφημερίδες.
Η γενική πτώση της κυκλοφορίας είναι δραματική. Και δεν είναι μόνο το οικονομικό. Είναι και η ψυχολογία. Οταν ο άλλος έχει χίλιους δύο νταλγκάδες στο κεφάλι του, με τι όρεξη να πάει στο περίπτερο ν' αγοράσει εφημερίδα; Κι εδώ που τα λέμε, να διαβάσει τι; Αν είναι Παναθηναϊκός, τη μεταγραφή του Σισέ στη Λάτσιο; Αν είναι ΑΕΚτζής, το δανεισμό του Μπέλεκ από την Ουντινέζε; Αν είναι Ολυμπιακός, για τον γιγαντιαίο Σέρβο Φέισα που μέχρι χθες τον ξέρανε μόνο η μάνα του κι ο γιατρός που του έκανε την εγχείρηση στους χιαστούς; Δεν είχανε και θέματα να πουλήσουνε οι εφημερίδες. Η «εγκληματική οργάνωση», λοιπόν, ήρθε στο κατάλληλο τάιμινγκ.


Και δεν είναι για μια μέρα ή για μια εβδομάδα. Μέχρι να πάνε ν' απολογηθούν ογδόντα τόσοι κατηγορούμενοι θα βγει όλο το καλοκαίρι. Απ' όλους και απ' όλα έχει ο μπαχτσές: Παράγοντες, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, δικηγόρους, μπουκμέικερ, προπονητές. Δεν έχει τέλος ο κατάλογος και δεν έχουνε τέλος οι κασέτες και το υλικό. Τώρα που έχουνε αρχίσει τα μπάνια του λαού να έχει πράμα να διαβάζει ο κόσμος στις παραλίες. Δεν έχω δει ακριβώς αν έχουνε πάρει φύλλα οι εφημερίδες, είναι δεδομένο όμως ότι η «εγκληματική οργάνωση» θα τονώσει τις κυκλοφορίες. Ή τουλάχιστον δεν θα τις αφήσει να πέσουνε ακόμα πιο κάτω.
Πολύ περισσότερο βέβαια πανηγυρίζει ο κλάδος των δικηγόρων. Για ογδόντα και πλέον κατηγορούμενους μιλάμε. Κι όχι για τίποτα πταίσματα ή παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Ο μισός ποινικός κώδικας είναι πάνω από τα κεφάλια τους. Το ένα κακούργημα πάνω στο άλλο. Τα λέμε αυτά γιατί η αμοιβή είναι ανάλογη με το κατηγορητήριο. Ετσι πάει. Οι αστυνομικοί που τους δέσανε δουλεύουνε για το μεροκάματο, ενώ οι δικηγόροι που θα τους υπερασπιστούνε για το παντεσπάνι.


Οταν υπάρχει βούληση, όλα γίνονται... σε πέντε λεπτά!
ΕΠΙ της ουσίας τώρα τα πράγματα είναι απλά και εύκολα: Οταν υπάρχει βούληση, όλα γίνονται και μάλιστα μέσα σε πέντε λεπτά. Μια δικαστική λειτουργός να κάνει το καθήκον της και η αστυνομία το δικό της. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Και κακώς χρειάστηκε αυτή η ανώνυμη τηλεφωνική καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του Παλαιού Φαλήρου. Ο φάκελος της UEFA με τα ύποπτα παιχνίδια ήταν αρκετός. Οχι για να στοιχειοθετήσει κατηγορίες, αλλά για να αρχίσει η έρευνα.
Οταν είναι γνωστά τα ονόματα αυτών που εμπλέκονται, όλα τα άλλα είναι εύκολα: Παρακολουθείς τηλέφωνα, ανοίγεις λογαριασμούς κι ο μηχανισμός αρχίζει να λειτουργεί σαν τη μηχανότρατα. Με την πετονιά ή το ψαροντούφεκο τα ψάρια τα μαζεύεις ένα ένα. Η μηχανότρατα τ' αρπάζει όλα: Από γόπα και μαρίδα μέχρι μπαρμπούνια και αστακούς. Ετσι κι ο κοριός της ΕΥΠ: Με Μπέο ξεκίνησε, με Τσακογιάννη και Ψωμιάδη. Στην πορεία όμως προέκυψαν τα άλλα ψάρια. Πολλά μικρότερα και κάποια μεγαλύτερα. Μέχρι να πάνε ένας προς έναν για καφέ στον ανακριτή που θ' αποφασίσει: Πόσοι θα κριθούν προφυλακιστέοι και ποιοι θα μείνουν έξω με περιοριστικούς όρους. Παράλληλα βέβαια θ' αρχίσει η διαδικασία της αθλητικής Δικαιοσύνης.


Που θα είναι πολύ πιο σύντομη και πολύ πιο άμεση. Και στη μια περίπτωση πάντως και στην άλλη χρειάζεται υπομονή. Τα στοιχεία είναι πολλά. Θα βγούνε κι άλλα στη φόρα μέχρι να ολοκληρωθεί το παζλ. Και ταυτόχρονα αυτοί που θα κληθούν ν' αποφασίσουν θα έχουν όλο το υλικό στα χέρια τους. Θα ξεκαλοκαιριάσουμε μ' αυτήν την ιστορία. Και χωρίς να ακούω αηδίες. Οτι όλα αυτά βγήκανε για να περάσουν σε δεύτερη μοίρα το μνημόνιο Νο 2 και το πρόγραμμα σταθερότητας. Τα περί ποδοσφαίρου, από τη στιγμή που είχαν πάρει το δρόμο τους, θα βγαίνανε. Πέντε μέρες πάνω, πέντε μέρες κάτω, δεν αλλάζει τίποτα. Χαίρετε.


Με τις μάρκες χάνει την αίσθηση
ΓΝΩΣΤΟ είναι το θέμα με τις μάρκες στα καζίνο. Οτι παίζοντας δηλαδή με κόκαλα και όχι με πραγματικά λεφτά ο παίκτης χάνει την αίσθηση του χρήματος. Αλλο είναι να βάζεις στο τραπέζι μια μάρκα των χιλίων ευρώ κι εντελώς διαφορετικό ένα τούβλο με χαρτονομίσματα. Αν λοιπόν με τις μάρκες ο παίκτης παρασύρεται μια φορά, όταν παίζει με το στόμα, μιλάμε για φυλακή. Με τις μάρκες τουλάχιστον κάτι έχεις στα χέρια σου. Και για να τις πάρεις κάθε φορά χρειάζεται να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Με το στόμα όμως κι από το τηλέφωνο ο έλεγχος χάνεται 100%. Σε δύο παιχνίδια μπορεί κάποιος να παίξει μ' αυτόν τον τρόπο: Στον ιππόδρομο και στο στοίχημα: «Βάλε μου σ' αυτό το άλογο αυτά τα λεφτά. Παίξε κι αυτά στο δίδυμο τρία επί έξι. Ανοιξε και δύο σύνθετα το τρία απάνω στο δύο κι απάνω στο επτά».


Από το τηλέφωνο είναι για... φυλακή
ΟΤΑΝ κάποιος παίζει από το τηλέφωνο, τα λεφτά από το στόμα βγαίνουνε εύκολα. Χωρίς δεύτερη σκέψη: «Βάλε τόσα απάνω στη δυάδα Γιουνάιτεντ - Αγιαξ. Παίξε κι αυτά μονό αποδεκτό την Μπαρτσελόνα». Ορεξη να έχει ο μπουκ να γράφει κι αυτός που παίζει να πληρώνει. Αν η διάρκεια τρώει τον μέσο παίκτη μια φορά, ο τζόγος μέσω του τηλεφώνου τον τρώει εκατό. Από το μεσημέρι του Σαββάτου που αρχίζουνε τα πρώτα ματς μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής είναι με το τηλέφωνο στο χέρι, προσπαθώντας εννιά φορές στις δέκα να ρεφάρει.
Σε κατοστάρικα, χιλιάρικα ή πεντοχίλιαρα ανάλογα με το βαλάντιο του καθενός. Και τη Δευτέρα το πρωί έρχεται η ώρα του λογαριασμού και της πληρωμής. Κι αφού έχεις χάσει θεωρείς ως φυσιολογικό ότι πρέπει να πληρώσεις. Το παράλογο και το αφύσικο ήταν ο όγκος του παιχνιδιού. Οταν έχεις φάει την ένεση του τζόγου, όμως, δεν το καταλαβαίνεις. Κάπως έτσι έφτασε κι ο Αβραάμ, όπως ακούγεται στις κασέτες, να κάνει τζίρο πάνω από διακόσια χιλιάρικα. Και πέρα από χασούρης να βρεθεί και μπλεγμένος.


Ενα χρόνο πριν ποιος ήταν ο φίλος του Μπέου;
ΟΙ συμπτώσεις παίζουνε το ρόλο τους. Από τον Γενάρη μέχρι τον Μάιο γράφανε τα μηχανήματα τις τηλεφωνικές συνομιλίες. Θα μπορούσε λοιπόν αυτή η δουλειά να έχει γίνει νωρίτερα ή αργότερα. Ας υποθέσουμε ότι οι μαγνητοφωνήσεις γίνονταν ένα χρόνο πριν. Πάλι οι ίδιοι θα μιλάγανε και πάλι οι περισσότεροι από τους 80 θα ήταν μπλεγμένοι. Σίγουρα όμως δεν θα υπήρχε στις συνομιλίες ο Μαρινάκης. Εκτός ποδοσφαίρου ήταν άλλωστε. Δεν είχε καμιά σχέση με τον Ολυμπιακό και κανένα λόγο να μιλήσει με τον Μπέο. Ενα χρόνο πριν ποιος ήταν ο φίλος του Μπέου που μίλαγε μαζί του;
Oποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.
-Observer-
ΕΡΩΤΗΣΗ: Θα βρεθούν 16 ομάδες για να ξεκινήσει το Σεπτέμβριο το πρωτάθλημα της Super League;
Goalnews
Δείτε περισσότερα θέματα

Εγκατέλειψε τα 5 παιδιά της και έφυγε !!!

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Νέας Ιωνίας μια 43χρονη γυναίκα με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων. Όπως έγινε γνωστό, η δράστιδα εγκατέλειψε στην οικία της από το μεσημέρι της προηγούμενης Τετάρτης τα πέντε ανήλικα παιδιά της, δύο αγόρια ηλικίας τεσσάρων και έξι ετών και τρία κορίτσια ηλικιών δεκαπέντε και δώδεκα ετών, τα οποία είχε στην προστασία της και την υποχρέωση να διατρέφει και να περιθάλπει και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, καθιστώντας τα έτσι αβοήθητα. Τα μικρά παιδιά της οικογένειας το βράδυ είχαν βγει στο δρόμο και έκλαιγαν προκαλώντας την παρέμβαση των γειτόνων οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και τις κοινωνικές υπηρεσίες για να περιθάλψουν τα φοβισμένα ανήλικα παιδιά. Η 43χρονη παρουσιάστηκε στην οικία της το πρωί, όπου και συνελήφθη, ενώ τα ανήλικα παιδιά της με μέριμνα της ανωτέρω Υπηρεσίας και κατόπιν εντολής Εισαγγελέως μεταφέρθηκαν και παραμένουν στο Νοσοκομείο Βόλου.
Δείτε περισσότερα θέματα

Το «αποχαιρετιστήριο πάρτι» του Σισέ!!!

Το είπε και το έκανε, το αποχαιρετιστήριο πάρτι ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση σε γνωστό club της Χαλκίδας, με τον Γάλλο σταρ να ξεσηκώνει τον κόσμο με τη μουσική του και τους οπαδούς των "πρασίνων" να του ζητούν με συνθήματα να μην πάει στη Λάτσιο.
Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έφθασε στο club λίγο μετά την 1 τα ξημερώματα και αποθεώθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού.
"Οε οε οε Τζιμπρίλ Σισέ", ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα της Χαλκίδας από φίλους του "τριφυλιού", με μερικούς μάλιστα να ανάβουν πυρσούς μέσα στο μαγαζί, ενώ ένα τεράστιο πανό έγραφε: "Μείνε για μας".
Ο Τζιμπρίλ Σισέ σταμάτησε κάποια στιγμή τη μουσική και πήρετο μικρόφωνο λέγοντας "Ευχαριστώ που είστε όλοι εδώ", ενώ βλέποντας τον κόσμο να συνεχίσει να φωνάζει το όνομά του, σταμάτησε και πάλι να παίζει και είπε:
"Παιδιά πραγματικά δεν ξέρω ποιο είναι το μέλλον μου, ξέρω μόνο ότι είστε στην καρδιά μου".
Να σημειωθεί ότι στο πάρτι υπήρχε και μία τούρτα η οποία έγραφε στα γαλλικά "Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας" ενώ ο Γάλλος σούπερ σταρ πήρε και αναμνηστικές πλακέτες από μέλη συνδέσμων που δήλωσαν "παρών" στo club.
Δείτε περισσότερα θέματα

Κρήτη: Ιερέας απέτρεψε αυτοκτονία 35χρονου μέσω skype!!!

Ο 35χρονος άνδρας από την Κρήτη σύμφωνα με το cretalive.gr συνομιλούσε με Ιερέα μέσω διαδικτύου, στον οποίο είχε εξομολογηθεί τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα οποία τον είχαν οδηγήσει στην απελπισία.
Ο ιερέας ήταν δίπλα του όλο αυτόν τον καιρό και προσπαθούσε να τον εμψυχώσει και να του δώσει δύναμη. Ώσπου, ο 35χρονος του ανακοίνωσε ότι δεν αντέχει πλέον και θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του... Αμέσως ο ιερέας αποφάσισε να ενημερώσει την αρμόδια διεύθυνση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Η άμεση ενεργοποίηση του ιερέα αποδείχτηκε σωτήρια για την ζωή του 35χρονου, τον οποίο εντόπισαν εγκαίρως οι "χάκερς" της ΕΛ.ΑΣ.
Δείτε περισσότερα θέματα

Ποια πολύ γνωστή tv persona έβγαλε ακτινογραφία τα…οπίσθιά της;

Για να πείσει τον κόσμο ότι πρόκειται για 100% αληθινά και όχι προϊόν πλαστικής χειρουργικής- οπίσθια, τα έβγαλε ακτινογραφία. Για ποιαν ο λόγος; Ο λόγος λοιπόν για την...

Κως: 22χρονη Θύμα «βιασμού» με τη συναίνεση της!

Αφού έστειλε στο τμήμα την περασμένη Τετάρτη η 22χρονη Αγγλίδα τους τέσσερις νεαρούς ηλικίας 19, 22, 24 και 21 χρόνων, με τον ισχυρισμό ομαδικού βιασμού στο διαμέρισμα που έμενε προσωρινά ένας 19χρονος συμπατριώτης της , παραδέχτηκε πως όλα ήταν ένα ψέμα…!
« Όλα έγιναν με την συναίνεση μου»
Η "βιασθείσα" είχε καταγγείλει την περασμένη Τετάρτη στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλειδών ότι στο διαμέρισμα όπου διέμενε προσωρινά ένας 19χρονος συμπατριώτης της, την βίασαν τρεις Βρετανοί ενώ άλλοι τρεις παρακολουθούσαν χωρίς να επέμβουν!
Μετά από έρευνες των αστυνομικών, συνελήφθησαν στην Καρδάμαινα οι τέσσερις από τους φερόμενους ως δράστες ηλικίας 19, 22, 24 και 21 χρόνων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ενώ άλλοι δυο αλλοδαποί είχαν ήδη αναχωρήσει για την πατρίδα τους.
Οι έντονες διαμαρτυρίες των νεαρών Βρετανών και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε η νεαρή έκαναν τους αστυνομικούς να της ζητήσουν να καταθέσει εκ νέου.
Στη δεύτερη κατάθεση της η γυναίκα ομολόγησε ότι η ερωτική επαφή της με τους κατηγορούμενους ήταν συναινετική και έτσι οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.
Για την νεαρή θα σχηματιστεί δικογραφία για ψευδή καταμήνυση!
Δείτε περισσότερα θέματα 
now24 

Σ.Τσιμτσιλή :Ποιες παρουσίαστριες της ζήτησαν να γράψει το όνομα τους κάτω απ'το παπούτσι τους;

Σήμερα είναι ο γάμος της Σταματίνας Τσιμτσιλή και οι παρουσιάστρια και οι κύριες του πάνελ της εκπομπής "TV Weekend" της ζήτησαν να γράψει τα ονόματα τους κάτω από το παπούτσι τους για να δουν αν πρόκειται και εκείνες να

Καστοριά: Σε κρίσιμη κατάσταση 74χρονος από επίθεση σκυλιών

Ο άτυχος 74χρονος έκανε την καθημερινή του βόλτα μέρα μεσημέρι στο χωριό Βογάτσικο στην Καστοριά, όταν δύο πίτμπουλ του επιτέθηκαν, χωρίς να τα έχει ενοχλήσει…
Τα σκυλιά του κάτοικου της περιοχής σύμφωνα με πληροφορίες είχαν σκάψει το έδαφος στον περιφραγμένο χώρο όπου βρίσκονταν, πέρασαν τον φράχτη και όρμησαν στον 74χρονο.
Οι περίοικοι τον μετέφεραν αιμόφυρτο στο νοσοκομείο Καστοριάς όπου χειρουργήθηκε και εμβολιάστηκε.
Όμως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, οι γιατροί αποφάσισαν την διακομιδή του στην Θεσσαλονίκη όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο ιδιοκτήτης των σκυλιών συνελήφθη.
Δείτε περισσότερα θέματα
now24

«Έφυγε» ο Τόμισλαβ Ίβιτς

Την τελευταία πνοή του, σε ηλικία 77 ετών, άφησε στο Σπλιτ ο Τόμισλαβ Ιβιτς, ο οποίος, έδινε «μάχη» με το διαβήτη. Ο Ιβιτς ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές της χώρας του, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή σε πέντε διαφορετικά πρωταθλήματα, ενώ είχε δουλέψει σε 14 χώρες!
Μια από αυτές ήταν και η Ελλάδα, όταν το 1986 ο Ιβιτς είχε καθήσει και στον πάγκο του Παναθηναϊκού, για μερικούς μήνες. Συνολικά ο Ιβιτς είχε κατακτήσει τρία πρωταθλήματα στην (τότε ενωμένη) Γιουγκοσλαβία της δεκεατία του '70 με τη Χάιντουκ και από εκεί και πέρα στέφθηκε πρωταθλητής και στην Ολλανδία (Αγιαξ), Βέλγιο (Αντερλεχτ), Πορτογαλία (Πόρτο) και Γαλλία (Μαρσέιγ).
Δείτε περισσότερα θέματα
now24

Πέταξαν μπανάνα… σε γνωστό ποδοσφαιριστή κατά την διάρκεια του αγώνα

Νέο επεισόδιο ρατσισμού κατά του βραζιλιάνου παγκόσμιου πρωταθλητή… Ρομπέρτο Κάρλος έγινε πριν από δύο μέρες, κατά την διάρκεια του αγώνα Krylya Sovetov – Anzhi.
Οι φίλαθλοι πέταξαν μια μπανάνα στον αγωνιστικό χώρο, προς το μέρος που βρισκόταν ο Ρομπέρτο Κάρλος.Αμέσως ο ποδοσφαιριστής φανερά εκνευρισμένος αποχώρησε από το αγωνιστικό χώρο.
Ο ίδιος δήλωσε ότι «έχω αδειάσει με την συμπεριφορά των οπαδών. Εύχομαι η ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η UEFA και η FIFA να δώσουν την σωστή βάση σε αυτό το απαίσιο περιστατικό».
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
Δείτε περισσότερα θέματα

Ποιους 10 αγώνες ποδοσφαίρου έστησαν Μπέος, Ψωμιάδης και η παρέα τους!!!

Όλα τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα τους.
τη σεζόν 2010-2011; Όλα τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα τους.
Έστηναν αγώνες μέχρι και τις 8 Μαϊου ο Αχιλλέας Μπέος και η παρέα του.
Απίστευτο θράσος φαίνεται ότι είχαν οι εγκέφαλοι της παράγκας καθώς παρά το γεγονός ότι γνώριζαν πως διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα συνέχιζαν να στήνουν ποδοσφαιρικά παιχνίδια.
Αυτό προκύπτει από το έγγραφο ντοκουμέντο με τους 1ο φετινούς αγώνες που ανεβάζει τη λίστα των υπόπτων ματς στα 50.Οι στημένοι αγώνες είναι οι εξής:
Βόλου- Κέρκυρα: 1-2
ΠΑΣ Γιάννινα- Αγροτικός Αστέρας: 1-0
Αναγέννηση Γιαννιτσών- Νίκη Βόλου: 1-0
Πόντιοι Κατερίνης- Αετός Σκύδρας: 2-1
Καβάλα-Πανσερραϊκός: 0-0
Απόλλων Καλαμαριάς- Αχιλλέας Τριανδρίας: 3-1
Διαγόρας Ρόδου-Πιερικός: 3-0
Δόξα Δράμας- Εθνικός Πειραιώς: 4-0
ΠΑΣ Γιαννινα-Διαγόρας Ρόδου: 5-0
Ηλιούπολη- Εθνικός Πειραιώς: 0-0
Αναρτήθηκε από volostv
Δείτε περισσότερα θέματα
volostv

Ήθελαν να σκοτώσουν τον Κούγια!!!

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν κάνει πολλές αποκαλύψεις για τα «βρόμικα» κυκλώματα είναι ο Αλέξης Κούγιας, τον οποίο, όπως αποκάλυψε, κάποιοι ήθελαν να σκοτώσουν!
Ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής, μίλησε στην εφημερίδα Εξέδρα και αναφέρθηκε στον αστυνομικό διευθυντή της Αχαΐας, Αντώνη Αγγελόπουλο, ο οποίος είχε επιφορτιστεί με τη μυστική ασφάλεια του γνωστού ποινικολόγου κατά τη διάρκεια της δίκης του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα, λέγοντας ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν.


«Πράγματι είναι αυτός ο άνθρωπος και ένιωσα τεράστια έκπληξη όταν και εγώ τους διαλόγους. Μέσα από τους διαλόγους μπορεί κάποιος να καταλάβει πολλά πράγματα. Τώρα πλέον μπορούν να εξηγηθούν πολλά και καταλαβαίνει κανείς ξεκάθαρα για ποιο λόγο γίνονταν και τα επεισόδια στην Πάτρα πριν από λίγο καιρό. Τώρα αποκαλύπτεται το μέγεθος της υπόθεσης αυτής. Θα καταθέσω μηνύσεις και θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη με αυτούς τους τύπους».


Τι δεν έκανε η χώρα για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο;
«Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έκανε πολλά, αλλά ακόμα λιγότερα

Έρχεται νέο σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο με 170 άτομα!

Αφορά ξέπλυμα μαύρου χρήματος, λευκά συμβόλαια και φοροδιαφυγή. Στην υπόθεση είναι αναμεμιγμένα περίπου 170 άτομα και αναμένεται να… σκάσει πολύ σύντομα.
Όπως όλα δείχνουν, το Ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να πάει…. και πιο κάτω!
Μετά την υπόθεση με τους στημένους αγώνες, η οποία έστειλε το Ελληνικό πρωτάθλημα στην… σέντρα, φαίνεται πως ακολουθεί ένα νέο σκάνδαλο, το οποίο σχετίζεται με αυτό του παράνομου στοιχηματισμού!
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του “GoalNews”, αυτή η νέα υπόθεση αφορά ξέπλυμα “μαύρου” χρήματος, λευκά συμβόλαια και κατ’ επέκταση φοροδιαφυγή. Μια υπόθεση που θα φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με τη δικαιοσύνη άλλα 170(!) άτομα.
Στην υπόθεση αυτή φέρονται να εμπλέκονται άτομα που είναι αναμεμειγμένα και στο τρέχον σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα όσοι εμπλέκονται προωθούσαν τα παράνομα κερδισμένα χρήματα στις ΠΑΕ που διοικούσαν συμφωνώντας με ποδοσφαιριστές που αγόραζαν στις ομάδες τους στη σύναψη “λευκών” συμβολαίων. Τα χρήματα τα έδιναν, αλλά κάτω από το τραπέζι.
Η φοροδιαφυγή έγκειται στο γεγονός ότι η σύνταξη των συμβολαίων, αναγραφόταν μόνο ο μισθός του παίκτη με αποτέλεσμα να αποδίδονται στην εφορία μικρότερο φόρο.
Δείτε περισσότερα θέματα 
ierosagon

Σαν σήμερα στον αθλητισμό 25/6

Δείτε τι έγινε σαν σήμερα στον αθλητισμό.
25/6/2006 Ο Ρώσος διαιτητής Βαλεντίν Ιβάνοφ, στον αγώνα Πορτογαλία-Ολλανδία, δείχνει 4 κόκκινες κάρτες (2 για κάθε ομάδα), αριθμό ρεκόρ για την τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έτσι, ο αριθμός των αποβολών φτάνει τις 23 σπάζοντας το ρεκόρ των 22 που είχε σημειωθεί στο Μουντιάλ του 1998. Στον ίδιο αγώνα, ο Βραζιλιάνος προπονητής της Πορτογαλίας Λουίς Φελίπε Σκολάρι κάνει ρεκόρ φτάνοντας τις 11 συνεχόμενες νίκες σε τελική φάση Μουντιάλ (7 με Βραζιλία και 4 με Πορτογαλία)
25/6/2004 ''Incroyable mais grec'' (απίστευτο κι όμως ελληνικό), όπως γράφει και η ''L' Equipe''. Με κεφαλιά γκολ του Άγγελου Χαριστέα, η Ελλάδα νικά 1-0 την πρωταθλήτρια Ευρώπης Γαλλία για πρώτη φορά στην ιστορία της και περνά στα ημιτελικά του Euro 2004 ενώ σε όλες τις πόλεις οι Έλληνες πανηγυρίζουν μέχρι πρωϊας
25//2000 Ο Patrick Kluivert της Εθνικής Ολλανδίας σημειώνει 4 γκολ στον αγώνα εναντίον της Γιουγκοσλαβίας (5-1) για το Euro 2000, ρεκόρ για τα τελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης από έναν παίκτη
25/6/1994 Σημειώνεται το 1.500ό γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο από τον Αργεντίνο Caceres
25/6/1978 Η Αργεντινή κατακτά το 11ο Παγκόσμιο Κύπελλο

Τα υπέρ και τα κατά της κατανάλωσης μπύρας!!!

Ένα από τα αγαπημένα μας ποτά, η μπύρα, κλείνει 6000 χρόνια ύπαρξης κι αυτός είναι ένας καλός λόγος για να δούμε τα υπέρ και τα κατά της. Είναι δροσερή, λίγο πικρή, ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές μας εξόδους. Από την άλλη πλευρά, η υπερβολική της κατανάλωση μπορεί να χαλάσει λίγο το 6-pack μας. Τελικά είναι περισσότερα τα υπέρ ή τα κατά, όσον αφορά την κατανάλωση μπύρας;
4000π.Χ.: Όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι στους Σουμέριους, οι οποίοι ανακάλυψαν τυχαία τη μπύρα, αφού άφησαν ένα κομμάτι ψωμί μέσα σε νερό, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε μαγιά.
1600π.Χ.: Αιώνες πριν ανακαλυφθούν τα παυσίπονα, τότε που ούτε σκέψη δεν ήταν, οι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν τη μπύρα σαν θεραπεία για τον πονοκέφαλο και το στομαχόπονο. Στις μέρες μας, πάλι, η μπύρα είναι αυτή που μας τα προκαλεί, αλλά μάλλον καταναλώνουμε διαφορετικές ποσότητες σε σχέση με εκείνους.
1650μ.Χ.: Οι μοναχοί καλόγεροι, που πιθανόν είχε μαυρίσει το μάτι τους από την αφαγία, ενίσχυσαν το λιτό διατροφολόγιό τους, πίνοντας μία μπύρα με αρκετό κριθάρι, φτιαγμένη για να νικήσει τον υποσιτισμό τους. Αποτελούσε ένα γεύμα σε ποτήρι.

Ψήφο στα 16 ζητά για τους νέους το Συμβούλιο της Ευρώπης!!!

Να δοθεί δικαίωμα ψήφου στα 16 έτη για όλες τις εκλογές στην Ευρώπη ζητά η ολομέλεια της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Υπερψηφίζοντας την έκθεση του Σέρβου βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος Μίλος Αλίγκρουντιτς, η Ολομέλεια της.
Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ) κάλεσε όλα τα κράτη-μέλη του Οργανισμού να εξετάσουν τις δυνατότητες που υπάρχουν για τη χορήγηση δικαιώματος ψήφου και για όλα τα είδη των εκλογών σε νέους και νέες άνω των 16 ετών.
Στο ψήφισμα της η Συνέλευση επισημαίνει ότι από τη μία η συνεχιζόμενη γήρανση του ευρωπαϊκού πληθυσμού, οδηγεί στην αύξηση της περιθωριοποίησης των νέων στην πολιτική διαδικασία,

Οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν στον "αυτόματο πιλότο".

Διεκπεραιώνοντας πολλές από τις καθημερινές δραστηριότητές τους δίχως συνειδητή σκέψη.
Επακόλουθο: φτάνουν στη δουλειά τους δίχως να καλοθυμούνται τη διαδρομή, επιστρέφουν στο σπίτι για να δουν αν κλείδωσαν ή ακόμα πίνουν τον καφέ τους και μετά τον ψάχνουν.
Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας βρετανικής δημοσκόπησης, η οποία έδειξε πως οι οκτώ στους 10 από εμάς έχουμε πάρα πολλές συνήθειες που πλέον μας έχουν γίνει δεύτερη φύση – και έτσι τις εκτελούμε αυτόματα, δίχως μετά να τις θυμόμαστε.
Όσο περίεργο, πάντως, κι αν φαίνεται αυτό, για τους ειδικούς αποτελεί τον τρόπο που διαθέτει ο εγκέφαλος για να μην υπερφορτώνεται με πληροφορίες.
«Όλοι βασιζόμαστε στον “αυτόματο πιλότο” για να βγάλουμε την μέρα – είναι τόσο πολλά αυτά που πρέπει να θυμόμαστε ώστε δεν έχουμε άλλη επιλογή», δήλωσε η δρ Κατρίνα Φίλιπς, εκτελεστική διευθύντρια του οργανισμού Πρόληψης Παιδικών Ατυχημάτων

Απολύσεις, διαθεσιμότητα διαιτητών και… play-off!

Μόνο αδιάφορη δεν άφησε την ΕΠΟ η δημοσιοποίηση των ονομάτων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως απέδειξε με τις αποφάσεις της σημερινής της συνεδρίασης. Πιο συγκεκριμένα, η ομοσπονδία προχώρησε σε απόλυση των υπαλλήλων της, Ανδρέα Καραγκιόζη και Γιάννη Παπαδόπουλου. Ο πρώτος εμπλέκεται στην υπόθεση των πλαστογραφιών και ο δεύτερος σε αυτή που αφορά τους στημένους αγώνες.
Παράλληλα, το Δ.Σ της ΕΠΟ αποφάσισε να θέσει σε διαθεσιμότητα τους διαιτητές Σούπερ Λίγκας Δημήτρη Καλόπουλο και Θανάση Γιάχο, όπως και τον Χρήστο Σφήκα από τη Football League. Kαι οι τρεις εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Επίσης, στο Δ.Σ αποφασίστηκε να συνεδριάσει τη Δευτέρα η Εκτελεστική Γραμματεία για τα υπόλοιπα πρόσωπα, που αναφέρονται στο πόρισμα της Εισαγγελέως, Πόπης Παπανδρέου, ενώ στις 22 Ιουλίου θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευση.


Ζήτησε παραίτηση Πιλάβιου ο Χατζηαποστόλου
Νωρίτερα, συζητήθηκε το θέμα των αδειοδοτήσεων και η προοπτική να μην ισχύσουν τελικά για τη φετινή περίοδο, κάτι που σημαίνει πως σε αυτή την περίπτωση ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα θα πάρουν κανονικά μέρος στα play off της Football League. Ωστόσο, το

Μέχρι το τέλος Ιουλίου η πληρωμή εισφοράς ΕΛΓΑ

Στις 29 Ιουλίου ορίστηκε η καταληκτική προθεσμία για την πληρωμή της εισφοράς στον ΕΛΓΑ, με νέα υπουργική απόφαση, είτε με πάγια εντολή, είτε με διακανονισμό σε μετρητά και δόσεις. Στην πρώτη περίπτωση, ο λογαριασμός τους θα «χρεωθεί» το ποσό της εισφοράς, ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα θα υπάρχουν εκείνη τη στιγμή διαθέσιμα μέσα.
Στη δεύτερη περίπτωση οι παραγωγοί πρέπει να καταθέσουν το ποσό που τους αναλογεί στο λογαριασμό του ΕΛΓΑ στην ΑΤΕ με τον κωδικό Μ.Π. 620, προσκομίζοντας το έντυπο της δήλωσης καλλιέργειας ή εκτροφής.
Τα παραπάνω προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη και του υφυπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη, που υπεγράφη και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ μετά την τροποποίηση της προηγούμενης ΚΥΑ που αφορά τη διαδικασία υποβολής της ενιαίας δήλωσης καλλιέργειας/εκτροφής.
Η νέα τροποποιητική απόφαση συμπεριλαμβάνει το έντυπο της δήλωσης, αλλά και αναλυτικά τους όρους υπογραφής της πάγιας εντολής από τους παραγωγούς προς την τράπεζα.
almyrosinfo
Δείτε περισσότερα θέματα 

Εικόνες - σοκ στα πακέτα των τσιγάρων - δείτε φωτό


Θα ξεπουλήσουν οι ταμπακιέρες στις ΗΠΑ, αφού τα πακέτα των τσιγάρων θα είναι τόσο σοκαριστικά που δεν θα βλέπονται!
'Ετσι θα είναι οι συσκευασίες των τσιγάρων που θα προειδοποιούν τους Αμερικανούς καπνιστές από το Σεπτέμβριο του 2012. 
Δείτε φωτο...

Ο Άγιος Έρωτας υπάρχει και γιορτάζει 25 Ιουνίου

Ο Άγιος Έρωτας όχι μόνο υπάρχει αλλά, παρά το αρχαιοελληνικό του όνομα, τιμάται από την Εκκλησία μας στις 25 Ιουνίου.
Μαζί με τα έξι αδέλφια του Ορέντιο, Φαρνάκι , Φίρμο, Φιρμίνο, Κυριάκο και Λογγίνο, ο Έρως πολεμούσε στη Θράκη, ως στρατιώτης του αυτοκράτορα Διοκλητιανού.
Σὲ κάποια μάχη εναντίον των Σκυθών, ο Ορέντιος κατόρθωσε νὰ σκοτώσει τον αρχηγό τους..
Γιὰ τὸ κατόρθωμά του αυτό τιμήθηκε, αλλά παράλληλα προσκλήθηκε νὰ συμμετέχει σε παγανιστικές θυσίες πρὸς τὰ είδωλα ποὺ θὰ προσφέρονταν για τη νίκη του. Εκείνος αρνήθηκε και διακήρυξε την ακλόνητη πίστη του στὸν έναν και μοναιδκό Θεό. Με την απόφασή του αυτή, συμφώνησαν και τα έξι αδέλφια του.Αποτέλεσμα, ήταν να σταλούν όλοι μαζί με δυσμενὴ μετάθεση στην Αρμενία. Εκεί μετά από λίγο, συνελήφθησαν καὶ υποβλήθηκαν σε ανάκριση κατά τη διάρκεια της οποίας όλοι μαζί επέμειναν στὴν πίστη τους πρὸς τὸν Κύριον! Αμέσως εξορίστηκαν σε τόπους μακρινοὺς όπου και πέθαναν απὸ τὶς κακουχίες τις οποίες υπέστησαν!
Η μνήμη τους τιμάται στις 25 Ιουνίου, ημέρα που γιορτάζει ο Άγιος Ερωτας και τα έξι αδέλφια του!
pyles.tv
Δείτε περισσότερα θέματα 

Παραλύει η χώρα Τρίτη και Τετάρτη!!!

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη, ημέρες κατά τις οποίες θα συζητηθεί στην Βουλή το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα της κυβέρνησης.
Λουκέτο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την Τρίτη 28 Ιουνίου και την Τετάρτη 29 Ιουνίου. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 48ωρη απεργία και συγκεντρώσεις έξω από την Βουλή, ενώ μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο θα γίνεται συζήτηση και ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος που θα φέρει νέα μέτρα μαχαίρι στον έλληνα εργαζόμενο και πολιτή.
Η ΑΔΕΔΥ αναφέρει σε ανακοίνωση της:

Ο καιρός σήμερα...

Τι πρόβλεψε o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.
Μετά την ψυχρολουσία απο τα νέα οικονομικά μέτρα, ψυχρολουσία μας ετοιμάζει και ο καιρός αφού απο τη σημερινή καλοκαιρία και τους 36 με 37 βαθμούς κελσίου θα γίνει χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού, με βροχές, μπόρες και πτώση του υδραργύρου από 5 έως 10 βαθμούς κελσίου.
Πιο αναλυτικά:

Επαφές με επιχειρηματία στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Νέα αναβολή είχαμε στη Γενική Συνέλευση της Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, η οποία ήταν να γίνει χθες, λόγω μη προσέλευσης κόσμου. Τα μηνύματα όμως είναι αισιόδοξα για τους «πράσινους», καθώς ο πρόεδρος των Παλαιμάχων της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και «ψυχή» της διοίκησης, Κώστας Μαστοροδήμος, βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με επιχειρηματία της περιοχής, με σκοπό να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.
Σε περίπτωση που ευοδωθούν οι προσπάθειες αυτές, η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ θα προχωρήσει σε διαφορετικό δρόμο απ’ ότι την περασμένη περίοδο, έχοντας όπως είναι λογικό υψηλότερους στόχους.
Δείτε περισσότερα θέματα 
kerkidasport

Ατύχημα που προκαλεί σοκ!

Μια επικίνδυνη φιγούρα κατά την διάρκεια γυμναστικών επιδείξεων καταλήγει με πολύ άσχημο τρόπο για την άτυχη κοπέλα. Δείτε...

Παρουσιάστηκε ο Φέισα!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε επισήμως τον Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πειραϊκή ομάδα. Τον νεαρό Σέρβο ποδοσφαιριστή παρουσίασε ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων", Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο Φέισα πήρε το νούμερο 8.
Αρχικά, ο Μαρινάκης είπε: «Όπως έχω υποσχεθεί στον κόσμο μας, ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί. Θα συνεχίσουμε να ενισχυόμαστε. Ο σχεδιασμός συνεχίζεται και, όπως έχω δηλώσει, ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Πιστεύω πως οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό μαζί με τους παλιούς και ο στόχος θα είναι εφικτός».
Έπειτα για τον Φέισα δήλωσε: «Είναι μια τεράστια μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει. Σας έχω πει πως δεν διαχωρίζω τους παίκτες. Πέρυσι υπήρχαν παίκτες που στο αεροδρόμιο τους υποδέχτηκαν μόνο δημοσιογράφοι και μετά ήταν από τους καλύτερους στη σεζόν. Ο κ. Βαλβέρδε και ο κ. Κοβάσεβιτς ξέρουν κάτι παραπάνω».
Από την πλευρά του, ο Φέισα δήλωσε: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που είμαι παίκτης του Ολυμπιακού. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να συνεχίσω την καλή παράδοση των Σέρβων που έχουν περάσει από εδώ και νιώθω 150% έτοιμος να τα καταφέρω».
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου ποδοσφαιριστή Λιούμπομιρ Φέισα. Ο νεαρός μέσος υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ολυμπιακού, διάρκειας τεσσάρων ετών.
Δείτε περισσότερα θέματα
tom-footballnews

Χωρίς αδειοδοτήσεις η Football League!

Στροφή… 180 μοιρών στο θέμα των αδειοδοτήσεων των ομάδων της Football League είχαμε από την ΕΠΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, κατά την διάρκεια του ΔΣ της ΕΠΟ, υποστήριξε πως δεν θα ισχύσουν τελικά οι αδειοδοτήσεις για τη συμμετοχή των ομάδων της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας στα play offs.
Πλέον, απομένει μόνο η τυπική επικύρωση από την Super League και την Ένωση Football League και Football League 2 και εν συνεχεία θα αποφασιστεί ο τρόπος που θα δοθεί το τρίτο «εισιτήριο» για την άνοδο στην Super League, αν δηλαδή θα ακολουθηθεί η διαδικασία των play offs ή θα ισχύσει η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Πηγή: Onsports.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Κλείνει το κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας!!!

Η Κοινοφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας ανακοινώνει ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας θα παραμείνει κλειστό το διάστημα από 1/7/2011 ως 31/8/2011 λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης.
Ο Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε
Χρήστος Κεσκερίδης
Δείτε περισσότερα θέματα
tro-ma-ktiko

Θεσσαλονίκη: Ανέβαζε στο ίντερνετ βίντεο παιδικής πορνογραφίας!

Στο μικροσκόπιο των αρχών οι σκληροί δίσκοι που βρέθηκαν στο σπίτι του...
Στο πλαίσιο στοχευμένων διαδικτυακών ερευνών που πραγματοποιούνται εντατικά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν ηλεκτρονικά τα ίχνη χρήστη, ο οποίος με τη χρήση εξειδικευμένου προγράμματος διακινούσε στο ίντερνετ, αρχεία παιδικής πορνογραφίας.
Έπειτα από την ανάλυση των συγκεκριμένων ηλεκτρονικών αποτυπωμάτων, βρέθηκε η ταυτότητα του χρήστη και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έναν 25χρονο κάτοικο της πόλης, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για «Πορνογραφία Ανηλίκων».
Σε αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, στο κέντρο της πόλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, το περιεχόμενο των οποίων εξετάζεται. Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Δείτε περισσότερα θέματα

Κυκλοφόρησε στην Ευρώπη το νέο laptop της Google!

Διαθέσιμο από σήμερα είναι στην Ευρώπη το πρώτο Chromebook της Samsung.
Η φιλοσοφία του Chromebook είναι πολύ απλή, αφού θα μπορεί να λειτουργεί άψογα κυρίως με τις υπηρεσίες cloud της Google, κι έτσι ο χρήστης δεν θα χρειάζεται να αποθηκεύει τα δεδομένα του στο σκληρό δίσκο του, αλλά στον κυβερνοχώρο κι έτσι θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά από οποιαδήποτε συσκευή συνδέεται στο ίντερνετ και από οποιοδήποτε σημείο βρίσκεται χωρίς να ανησυχεί μήπως χαθούν.

Κατάθεση παίκτη του στοιχήματος που έχασε 200.000 ευρώ στο παράνομο!!!

Νέα διάσταση στην υπόθεση των "στημένων" αγώνων δίνει μάρτυρας με κατάθεσή του στο αστυνομικό τμήμα της Νάξου, ο οποίος κατονομάζει συγκεκριμένα πρόσωπα με γραφεία στοιχημάτων, ενώ δηλώνει απώλεια χρηματικού ποσού 200.000 ευρώ από παράνομο τζόγο κατά την τριετία 2005-2008.
Ο μάρτυρας κατονομάζει τους κατηγορούμενους στην υπόθεση των στημένων αγώνων Αθανάσιο Ντότση, Δημήτρη Ζαβαντία και Βασίλη Καρακούλια, καθώς και ακόμη ένα πρόσωπο ως συνεργαζόμενους στοιχηματζήδες, με γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει στην κατάθεσή του, κάποιες φορές συγκεκριμένο άτομο από την ομάδα τον παραπλανούσε «... λέγοντάς μου να παίξω κάποια παιχνίδια, τα αποτελέσματα των οποίων στο τέλος ήταν αντίθετα από αυτά που μου έλεγε. Απ΄ ό,τι μου είχε πει, κέρδιζε χρήματα από το χαμένο παιχνίδι σε ποσοστό που άγγιζε το 25% επί του τζίρου των χαμένων, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό το έπαιρνε το γραφείο παράνομου στοιχήματος, δηλαδή του Ντότση και του Ζαβαντία».
Υποστηρίζει επίσης πως είχε μάθει ότι ο Ντότσης είναι μάνατζερ πολύ γνωστού διεθνούς ποδοσφαιριστή ξένης ομάδας. Αναφέρει ακόμη ότι οι Ντότσης και Ζαβαντίας συνεργάζονται με τον Καρακούλια «... ο οποίος διατηρεί μεγάλο γραφείο παράνομου στοιχήματος στην Αθήνα και είναι ο "εγκέφαλος", είναι αυτός ο οποίος στο τέλος πληρώνει και πληρώνεται και έχει το μηχάνημα -τον αποκαλούμενο "κινέζο"- που στέλνει τα παράνομα στοιχήματα στην Κίνα, όπου εδρεύει κεντρικό γραφείο και όπου συγκεντρώνονται παράνομα στοιχήματα απ΄όλο τον κόσμο».
Τέλος τονίζει ότι το σπίτι του βγαίνει σε πλειστηριαμό τον Ιούλιο και ότι τον απειλούσαν για ακάλυπτες επιταγές που του είχαν δώσει.
Δείτε περισσότερα θέματα
newsit

Σε διαθεσιμότητα τρεις διαιτητές!!!

Η ΕΠΟ έθεσε σε διαθεσιμότητα τους 3 διαιτητές στους οποίους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη ενώ απέλυσε και δύο υπαλλήλους της.
Ο λόγος για τους Δημήτρη Καλόπουλο, Θανάση Γιάχο και Χρήστο Σφήκα οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν τις ποινικές διώξεις.
Επίσης απολύθηκαν ο προϊστάμενος του τμήματος έκδοσης δελτίων της ΕΠΟ, Ανδρέας Καραγκιόζης, που εμπλέκεται σε υπόθεση πλαστογραφίας και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων.
Δείτε περισσότερα θέματα

Αυτοπυρπολήθηκε πάνω σε άγαλμα του Λένιν

Αγάλματα του Λένιν, ο οποίος εξακολουθεί να χαίρει μεγάλου σεβασμού μεταξύ των νοσταλγών της ΕΣΣΔ, υπάρχουν στις περισσότερες ρωσικές πόλεις. Στη Μόσχα σήμερα υπολογίζεται ότι υπάρχουν 61.
Ένας Ρώσος άνεργος σε κατάσταση μέθης ανέβηκε σε ένα άγαλμα του Λένιν, στην περιοχή του Κρανσογιάρσκ, στη Σιβηρία, και προσπάθησε να αυτοκτονήσει βάζοντας φωτιά στα ρούχα του.
Το επεισόδιο σημειώθηκε στην πόλη Ουτζούρ, μπροστά στο κτίριο της δημοτικής αρχής. "Ο άνδρας τοποθέτησε μια σκάλα στη βάση του αγάλματος του Λένιν, ανέβηκε επάνω και αυτοπυρπολήθηκε", αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η τοπική αστυνομία.
Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν και έσβησαν τη φωτιά. Ο 51χρονος νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα. Σύμφωνα με τους συγγενείς του "δεν εργαζόταν εδώ και δύο χρόνια και έκανε κατάχρηση αλκοόλ".
Δείτε περισσότερα θέματα 

Σάλος με τις φωτογραφίες των "ματιών" του Κάρολου της Αγγλίας..

Μεγάλη παραφιλολογία έχει αναπτυχθεί στα αγγλικά μπλογκ που ασχολούνται με το θέμα των Reptilian..
Δείτε απόσπασμα από το arrivals για τις γραμμές αίματος μεταξύ της παγκόσμιας "ελιτ" ...



Kαι εδώ τα μάτια



 από volostv
Δείτε περισσότερα θέματα