ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Οι… καυτές χορεύτριες του Αντώνη Ρέμου! Δείτε τις πιο σέξι στάσεις τους…

Ευτυχώς που η Υβόννη του Ρέμου είναι μια κουκλάρα και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε ομορφιά από τα καυτά μοντέλα του Αντώνη στο “Thalassa”.
Απολαύστε τις σε μερικές από τις πιο σέξι στάσεις τους, την ώρα του προγράμματος!

Αχαϊα: Οι συγγενείς της αρραβωνιαστικιάς του, τον έκαναν… ασήκωτο!

Aπίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού νεαρού Πατρινού από τους συγγενείς της αρραβωνιαστικιάς του και όλα αυτά επειδή τόλμησε να κανονίσει διακοπές μόνος του σε νησί των Κυκλάδων…
Όλα συνέβησαν την προηγούμενη Παρασκευή (24-06-2011). Ο 32χρονος Πατρινός αρραβωνιάστηκε πριν από δύο μήνες με την εκλεκτή της καρδιάς του, η οποία όμως, κατάγεται από την Ήπειρο αλλά ζει και εργάζεται στην Πάτρα.
Μόνο που προτού αρραβωνιαστεί, ο 32χρονος είχε κανονίσει ήδη να πάει για πέντε ημέρες στο αγαπημένο του νησί των Κυκλάδων, ενώ το ταξίδι αυτό θα το πραγματοποιούσε με τους τέσσερις κολλητούς του φίλους, με τους οποίους συνήθιζε κάθε καλοκαίρι να κάνει ολιγοήμερες διακοπές. Το είχε πει στην αρραβωνιαστικιά του αλλά εκείνη αρχικά δεν είχε φέρει αντίρρηση.
Μετά τον αρραβώνα, όμως, άρχισε να του δείχνει ότι δεν της… πολυάρεσε η ιδέα. Ο 32χρονος δεν μπορούσε να το καταλάβει και επέμενε ότι το ταξίδι αυτό θα το κάνει κανονικά. Όταν όμως η μνηστή του του είπε «θα δεις τι θα γίνει…» ,ο ίδιος δεν μπορούσε με

Τα 5 καλύτερα Ελληνικά topless στην … παραλία!



Κατερίνα Μαράτου

ΣΟΚ:.....Ποια ??? Γνωστή ηθοποιός...εκανε σεξ με το πατερα τηs !!!!!!!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ....
Σχέση με τον πατέρα της αποκάλυψε ότι είχε η …

H σεξοβόμβα… και ο πρώην υπουργός της ΝΔ!!!

Κάποια στιγμή μέχρι και ο σοβαρός, ψηλός, πρώην υπουργός επί Νέας Δημοκρατίας ζήτησε, μόλις έμειναν για λίγο μόνοι, το τηλέφωνο της όμορφης ξανθιάς.
Έχει αναστατώσει κόσμο και κοσμάκη η σεξοβόμβα της επικοινωνίας, η οποία εδώ και μια εβδομάδα έχει ξεκινήσει να κάνει την πρακτική της σε ένα βουλευτικό γραφείο.
Οι επισκέψεις της στο χώρο της Βουλής προκαλούν έντονες συζητήσεις, με αποτέλεσμα να έχει φέρει πονοκέφαλο όχι μόνο στους πολιτικούς αλλά και στις επιστημονικές συνεργάτιδες βουλευτών των οποίων άρχισε να τρίζει η καρέκλα.
Πάντως, ο βουλευτής που την έχει αναλάβει για να της δείξει τα … βασικά, πως λειτουργεί ,δηλαδή, ένα βουλευτικό γραφείο, θεωρείτε από τους καλύτερους… γητευτές. Όχι αλόγων αλλά γητευτής του… ωραίου φύλου.
Οι περισσότεροι άρχισαν και τα στοιχήματα μεταξύ τους. Αν δηλαδή είναι πιο όμορφη η ξανθιά επικοινωνιολόγος στο γραφείο του γόη βουλευτή ή εκείνη στο γραφείο της άλλης παράταξης και συγκεκριμένα σε κείνο του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου.
dete 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η Μαρία Μενούνος κολυμπά με γουρούνια! - Δείτε το βίντεο...

Δεν είχε καταλάβει τι έπρεπε να κάνει και μπήκε στο νερό μαζί με τα γουρουνάκια προκαλώντας έκπληξη στους συνεργάτες της.Η Μαρία Μενούνος ήπιε τον καφέ της παρέα με την Ελένη Μενεγάκη.
Κατά τη διάρκεια προβολής ενός βίντεο με το βιογραφικό της παρουσιάστριας δημιουργήθηκαν απορίες, καθώς βλέπαμε τη Μαρία να κολυμπά παρέα με δύο ...γουρούνια!
Η δημοσιογράφος λοιπόν, εξήγησε πως είχε καταλάβει ότι έπρεπε και η ίδια να μπει μέσα στο νερό. Έτσι, όταν οι συνεργάτες της την είδαν να κάνει βουτιά, τρόμαξαν, επειδή τα γουρουνάκια μπορεί να την δάγκωναν! Στην περιγραφή της η Μαρία Μενούνος είπε χαρακτηριστικά: "Κρατούσα το γουρούνι από τον κ...λο"!
Αμέσως μετά ακολούθησε η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά της, με την Ελένη να απορεί σχετικά με ποιο είναι το τραγουδάκι που λένε στην Αμερική όταν έχουν γενέθλια...!
Εμείς να ευχηθούμε "Happy Birthday to Maria" και να κολυμπά μόνο σε καθαρά νερά!
Δείτε το βίντεο:

Σκότωσαν Ελληνίδα τουρίστρια στην Κωνσταντινούπολη!!!

Πολύ άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε Ελληνίδα τουρίστρια που επισκεπτόταν την Τουρκία.
Για κακή της τύχη βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου διαπληκτίζονταν Τούρκοι, με αποτέλεσμα να δεχθεί μια «αδέσποτη» σφαίρα και να τραυματιστεί θανάσιμα.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη και μάλιστα σε ένα από τα πλέον τουριστικά σημεία της, την Αιγυπτιακή Αγορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Εξωτερικών, η γυναίκα επισκεπτόταν το πολυσύχναστο παζάρι όταν ξέσπασε καβγάς μεταξύ δύο Τούρκων. Ενας εξ αυτών αποφάσισε να λύσει τις διαφορές του με όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον του άλλου. Ομως μία από

VIDEO: Η τούμπα της Rihanna στη σκηνή!!!

Η Rihanna κατά την διάρκεια συναυλίας της στον Καναδά, “έφαγε” μία ωραιότατη τούμπα πάνω στη σκηνή!
Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια ερμήνευε το «What’s my name» και πηγαινοερχόταν πάνω στη σκηνή, ώσπου κάποια στιγμή παραπάτησε και έπεσε.
Αμέσως σηκώθηκε και συνέχισε χωρίς να έχει συμβεί τίποτα, πάντως όπως δήλωσε μετέπειτα στο Twitter της, γέλασε και η ίδια με την πτώση της.
Απολαύστε την:

Χώρισε η Έλενα Παπαρίζου!

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έπεσαν στη σχέση της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνυ Μαυρίδη.
Μετά από 12 χρόνια το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star, οι δυο τους ζουν χωριστά τους τελευταίους δυόμιση μήνες, έχουν σταματήσει τις κοινές τους εμφανίσεις αλλά το χωρισμό τους τον κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Η απόφαση τους, όμως, είναι κάτι παραπάνω από οριστική και

Απίστευτος διάλογος Μπέου-Ψωμιάδη: Στα αρχ… μου ο Βενιζέλος...

Τις πολιτικές επεμβάσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου σχολιάζουν σε νέα συνομιλία που είδε το φως της δημοσιότητας οι Αχιλλεάς Μπέος και Μάκης Ψωμιάδης.
Τι λένε για Παπανδρέου, Βενιζέλο, Βαρδινογιάννη και Αδαμίδη.
Αναλυτικά η συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη (Β) με τον Αχιλλέα Μπέο (Α):

Εμπλοκή (;) και της Εθνικής!!!

Ματς της Εθνικής ομάδας ενδέχεται να υπάρχει…σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», στη νέα λίστα των ύποπτων αγώνων που υπάρχουν στη δεύτερη δικογραφία.
Στη δεύτερη δικογραφία περιέχονται, σύμφωνα με την εν λόγω εφημερίδα, μια σειρά ονομάτων ΠΑΕ και παραγόντων, που μέχρι σήμερα δεν είχαν αναμειχθεί στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια. Μεταξύ των ομάδων που αποτελούν τη νέα αυτή λίστα ενδέχεται να είναι και η Εθνική ομάδα της χώρας μας.
onsports.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Ουρά φάλαινας “εκτόξευσε” 13χρονο στην Αυστραλία!

Απίστευτη ήταν η εξέλιξη ενός οικογενειακού ταξιδιού στα ανοιχτά των ακτών της Αυστραλίας, όταν ένα 13χρονο αγόρι της οικογένειας παρασύρθηκε με τεράστια ορμή από την ουρά μιας φάλαινας.
Η οικογένεια πήρε τη βάρκα της το πρωί της Κυριακής (26.06), κατευθυνόμενη στα ανοιχτά νότια των ακτών της Νέας Ουαλίας ενώ θαύμασε ένα κοπάδι από φάλαινες που έτυχε να περνά δίπλα από τη βάρκα τους.
Ξαφνικά μια από τις φάλαινες βγήκε από το νερό και πέταξε κυριολεκτικά στον αέρα με την ουρά της το 13χρονο νεαρό που καθόταν στην άκρη του πλωτού.
“Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα,” δήλωσε η μητέρα του Ντριού Χόλς, Κάρεν,στην τοπική εφημερίδα Daily Examiner. “Καθόμουν πίσω στη βάρκα κοιτάζοντας τον Ντριού ώσπου ξαφνικά η ουρά μιας φάλαινας τον εκτόξευσε και τον πέταξε με βία πίσω στη βάρκα”, συνέχισε. “Νόμιζα ότι ήταν νεκρός, είχε πάρει ένα μπλε χρώμα. Για πέντε λεπτά ήταν εντελώς αναίσθητος.”
Όλη η οικογένεια έσπευσε στο πλησιέστερο νοσοκομείο κρατώντας στα χέρια της τον αναίσθητο νεαρό, στον οποίο βρέθηκαν ελαφριά τραύματα στο κεφάλι, ενώ οι ιατρικές εξετάσεις συνεχίζονται.
Οι φάλαινες μεταναστεύουν κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Αυστραλίας κάθε χρόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, αναζητώντας ένα πιο εύκρατο κλίμα από αυτό της Ανταρκτικής.
Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα καταγράφτηκαν ακόμη δύο περιστατικά τραυματισμού ανθρώπων από φάλαινες, δημιουργώντας εύλογη ανησυχία στις λιμενικές Αρχές της Αυστραλίας.
ierosagon
Δείτε περισσότερα θέματα 

Έκοψε τα γεννητικά του όργανα για να της δείξει ότι είναι πιστός!

Ένας άντρας από τις Φιλιππίνες έκοψε το μόριο τους με σκοπό να δείξει στη εν διαστάσει γυναίκα του ότι της είναι πιστός.
Αφού έκοψε το όργανο του, το τύλιξε σε εφημερίδα και το τοποθέτησε στο παράθυρο των γονιών της αγαπημένης του, η οποία μένει εκεί μετά το χωρισμό τους.
«Για να μην με υποπτευθείς ξανά, ότι φλερτάρω με άλλες γυναίκες» της έγραψε. Το κομμένο όργανο, μεγέθους 7.5 εκατοστών βρίσκετε στα χέρια της αστυνομίας που κάλεσε ειδικό ταριχευτή ώστε να το διατηρήσουν σε μπουκάλι.
Το ζευγάρι βρίσκονταν σε διάσταση εδώ και τρία χρόνια ενώ σύμφωνα με τους γονείς της κοπέλας, ο άνδρας ήταν ανίκανος να ζήσει την κόρη τους και τα δυο παιδιά αφού ήταν άνεργος για πολύ καιρό. Η αστυνομία ακόμα αναζητά τον «τραυματισμένο» σύζυγο.
Αυτή είναι η τρίτη περίπτωση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που κάποιος άντρας αποφασίζει να κόψει το γεννητικό του όργανο, και τα τρία περιστατικά έχουν λάβει μέρος στις Φιλιππίνες.
ierosagon
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ο Γιώργος Τόρης νέος πρόεδρος στον Ολυμπιακό Βόλου!!!

Ο Γιώργος Τόρης είναι από το βράδυ της Κυριακής ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Μετά τον θάνατο του Νικολάου Μπέου και την παραίτηση του Αχιλλέα Μπέου, ο προεδρικός θώκος είχε μείνει κενός αλλά μετά το Δ.Σ. της θεσσαλικής ΠΑΕ αναδείχθηκε το νέο Δ.Σ. και ο νέος πρόεδρος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά το τέλος του Δ.Σ. έχει ως εξής:
«Μετά το θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Νικόλαου Μπέου, την παραίτηση για προσωπικούς λόγους του κ. Αχιλλέα Μπέου και την παραίτηση των κ. κ. Γιώργου Κουτρούμπα και Γιάννη Μπέη, συνεδρίασε χθες Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 το Διοικητικό Συμβόλαιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. το οποίο έχει ως εξής:

Αύριο η τελευταία μέρα συμπλήρωσης του μηχανογραφικού

Αύριο Τρίτη 28 Ιουνίου είναι η τελευταία μέρα για συμπλήρωση του μηχανογραφικού. Τι πρέπει να προσέξετε. Οδηγίες βήμα βήμα για να το συμπληρώσετε σωστά.
Προσοχή στα ψιλά γράμματα και τα χοντρά λάθη του Υπ. Παιδείας λένε οι ειδικοί που ζητάνε επειγόντως παράταση της προθεσμίας για την οριστική υποβολή μηχανογραφικών.
Ωστόσο μέχρι στιγμης κάμια απάντηση από το υπουργείου. Αν δεν βγει ανακοίνωση της τελευταίας στιγμής αύριο Τρίτη 28 Ιουνίου είναι τελευταία μέρα που έχετε για να συμπληρώσετε το μηχανογραφικό σας που φέτος γίνεται ηλεκτρονικά.
Όπως δήλωσε στο Νewsit o εκπαιδευτικός ερευνητής Στράτος Στρατηγάκης "για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού πρέπει να σταθούμε σε δύο διαφορετικά πράγματα. Το πρώτο είναι οι επιλογές των υποψηφίων και το δεύτερο είναι η διαδικασία, η συμπλήρωση δηλαδή του μηχανογραφικού ηλεκτρονικά. Η διαδικασία η ηλεκτρονική έχει κάποια απλά βήματα τα οποία δε θα δυσκολέψουν τους υποψηφίους. Το μόνο σημείο στο οποίο μπορεί να δυσκολευτούν είναι με τους διαφορετικούς κωδικούς που ζητάει για κάθε ενέργεια".

Η γάτα που γαβγίζει

Μια πολύ περίεργη συνήθεια έχει μια γάτα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η εν λόγω γάτα περνάει τον ελεύθερο της χρόνο ανεβαίνοντας, στο περβάζι του παραθύρου της κουζίνας, και γαβγίζει στους περαστικούς. 
Δείτε το απίστευτο βίντεο

Άγρια διπλή δολοφονία στη Βέροια!!!

Ο γιος του δολοφονημένου ζευγαριού τους βρήκε νεκρούς σήμερα το πρωί Δευτέρας μέσα στο σπίτι τους.
Θύματα της άγριας δολοφονίας είναι ένας 73χρονος επιχειρηματίας και η 69χρονη σύζυγός του.
Και οι δύο βρέθηκαν σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού, δεμένοι χειροπόδαρα και έφεραν τραύματα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία τους σώματος τους.
Η αστυνομία διεξάγει τις έρευνα.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ελεύθερος με όρους ο Στ. Ψωμιάδης - Προφυλακιστέος ο Καρακούλιας – Νέα έρευνα σε πέντε σπίτια

Με εγγύηση 250.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος ο Σταύρος Ψωμιάδης. Προφυλακιστέος ο Καρακούλιας. Επίθεση Μπέου σε δημοσιογράφους.
Συμπληρωματική έρευνα σε πέντε σπίτια. Διαβάστε τα ευρήματα. Από το πρωί της Δευτέρας οι δέκα κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Αχιλλέας Μπέος, Σταύρος Ψωμιάδης, Γιώργος Τσακογιάννης, Νίκος Χάλκος, Δημήτρης Ζαβαντίας, Νίκος Παντέλης, Θανάσης Ντότσας, Νίκος Ζαμάνης, Βασίλης Καρακούλιας και Ανδρέας Δημόπουλος απολογούνται για τις βαρύτατες κατηγορίες, όπως είναι η στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Μάλιστα ο Αχιλλέας Μπέος μπήκε μέσα κι όταν ξαναβγήκε και αντίκρισε τις κάμερες έκανε νοήματα κατά των δημοσιογράφων και των τεχνικών και εκτόξευσε τις εξής βρισιές... «Μ...πανα θα σας γ...σω. Δεν σέβεστε οικογένειες δεν σέβεστε τίποτα», τους είπε, ενώ

Νέο ΝΤΟΥ της ΓΕΝΟΠ στα δικαστήρια!

Αλλαγή δικαστή ζήτησε πριν λίγο η ΓΕΝΟΠ κατά την εκδίκαση της αγωγής της ΔΕΗ με την οποία ζητά να κηρυχθεί η απεργία παράνομη και καταχρηστική. Αυτή τη στιγμή οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ βρίσκονται έξω από το κτίριο 5 της Ευελπίδων.

“Βόμβα” μεγατόνων - Τέλος οι Αγγελόπουλοι από τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ενασχόλησή μας με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έγινε με αποκλειστικό γνώμονα την αγάπη μας για την ομάδα μας και το μπάσκετ, χωρίς να προσδοκούμε οποιοδήποτε επιχειρηματικό, επικοινωνιακό ή άλλο όφελος. Αποφασίσαμε το 2004 να ενισχύσουμε οικονομικά τον Ολυμπιακό χωρίς

Παράξενο ζώο ξεβράστηκε από λίμνη!

Ψαράδες σε μια λίμνη στον Καναδά ψάχνουν μανιωδώς να βρούνε το υπόλοιπο σώμα από ένα περίεργο ζώο το οποίο ανακαλύφθηκε.
Έχει περάσει αρκετός καιρός στο Kitchenuhmaykoosib, στο βόρειο Οντάριο και οι έρευνες μέχρι στιγμής είναι άκαρπες διότι δεν έχουν καταφέρει να το βρούνε.
Το παράξενο ζώο έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον, μετά την κυκλοφορία μιας σειράς φωτογραφιών από τις δυο νοσοκόμες που το βρήκαν.




http://patriotikoslogos

Οκτάχρονη σκοτώθηκε από τη βόμβα που κουβαλούσε!

Οκτάχρονο κοριτσάκι ήταν το μοναδικό θύμα μιας βομβιστικής επίθεσης που επιχείρησαν άγνωστοι εναντίον των αφγανικών δυνάμεων ασφαλείας, ζώνοντας με εκρηκτικά το παιδί.«Οι τρομοκράτες έβαλαν ένα αθώο κορίτσι οκτώ ετών να
κουβαλήσει μια τσάντα που περιείχε μια βόμβα και να την τοποθετήσει κοντά στις αφγανικές δυνάμεις ασφαλείας, στην περιοχή Ουαεσμπάλα του νότιου Αφγανιστάν», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, Σεντίκ Σεντίκι όπως αναφέρει το newsbeast.«Πυροδότησαν τη βόμβα και σκότωσαν το παιδί. Δεν υπάρχουν άλλα θύματα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών, η βόμβα πυροδοτήθηκε πριν το κορίτσι φτάσει κοντά στους στρατιώτες. 
krini-kalamaria
Δείτε περισσότερα θέματα 

Την Τρίτη στις 10 το βράδυ η Θεσσαλονίκη μετακομίζει στην Αθήνα!!!


Αναχώρηση με λεωφορεία από Λευκό Πύργο (Θεσ/νίκη): Τρίτη 28/6, 22:00
ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ..
ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ 29/6
Καλούμε τους αγανακτησμένους απ' όλες τις πόλεις τις Β.Ελλάδας να γίνουν ρυάκια που θα ενωθούμε σε ένα μεγάλο ποτάμι που θα ξεκινά από την Θεσσαλονίκη και θα καταλήγει στο Σύνταγμα.
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!
Αναχώρηση με λεωφορεία από Λευκό Πύργο (Θεσ/νίκη): Τρίτη 28/6, 22:00
Επιστροφή (με την νίκη!) Τετάρτη βράδυ προς Πέμπτη
(Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του Λευκού Πύργου).
ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΘΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ
facebook event:
28/29 -6 ... ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ... ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ 
http://www.facebook.com/event.php?eid=118797878208059

taxalia
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αυξήσεις-«φωτιά» στα τέλη κυκλοφορίας!!!


Κατά 10% υψηλότερα τέλη κυκλοφορίας θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων το 2012, όπως προβλέπει ο... εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.
Με βάση τις νέες ρυθμίσεις, τα τέλη κυκλοφορίας που θα κληθούν να καταβάλλουν οι ιδιοκτήτες επιβατικών αυτοκινήτων που έχουν ταξινομηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα έως την 31 Οκτωβρίου 2010 και τις μοτοσικλέτες, ανεξαρτήτως ημερομηνίας πρώτης ταξινόμησης, διαμορφώνονται βάσει του κυλινδρισμού τους, ως εξής:

Πανελλήνιες 2011: Αποτελέσματα για ειδικά μαθήματα

Αγωνία τέλος για χιλιάδες υποψηφίους, καθώς ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα Πανελληνίων 2011 στα ειδικά μαθήματα. Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα;
Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Τα αποτελέσματα των υποψηφίων που συμμετείχαν στις πανελλήνιες 2011 ειδικών μαθημάτων ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας.

Που θα κοπεί το ρεύμα για μιάμιση ώρα – ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ

– 19 μονάδες εκτός λειτουργίας
Οι διακοπές με βάση το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΔΕΗ θα γίνουν μεταξύ 10:00 και 16:00 στην Αττική και στην Κρήτη και τη Ρόδο από 20:10 έως τις 22:10 και από τις 19:30 έως τις 22:10 αντίστοιχα.
Οι διακοπές ρεύματος στην Αττική:

Από 10:00 ως 11:30
Αιγάλεω , Άγια Βαρβάρα , Δαφνί , Χαϊδάρι , Περιστέρι , Νέα Λιόσια , Πετρούπολη , Καματερό , Πατήσια , Πλατεία Αμερικής, Κολιάτσου , Πλατεία Βικτωρίας , Πεδίο Άρεως , Γκύζη , Αμπελόκηποι , Ελληνορώσσων , Ερυθρός , Πολύγωνο , Κυψέλη.

Από 11:30 ως 13:00

Δείτε: Εντυπωσιακά graffiti μεγάλης κλίμακας!!!

Graffiti δεν είναι μόνο τα συνθήματα που βλέπουμε στους τοίχους, αλλά και ορισμένα μεγάλης κλίμακας έργα τέχνης τα οποία μπορούν να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά ένα κτήριο. Δείτε μερικά πολύ εντυπωσιακά παραδείγματα!

Τώρα είναι η ώρα! Αν όχι τώρα, πότε, αν όχι εμείς, ποιοι;


Την Τρίτη 28 του μήνα είναι η τελευταία ευκαιρία... Αγανάκτηση τέλος, ήρθε η ώρα της οργής!
Την προηγούμενη Τρίτη το βράδυ ήμουν κι εγώ για μια ακόμη φορά στο Σύνταγμα, για να εκδηλώσω την αγανάκτηση μου σε όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, την καταστρατήγηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της αξιοπρέπειας, του βιοτικού μας επιπέδου, του δικαιώματος στην ελπίδα και του ξεπουλήματος της πατρίδας μας. Με εκβιαστικά διλλήματα, παπαγαλάκια, τρομοκρατία, επικοινωνιακά παιχνίδια και αποπροσανατολισμό επιχειρείται η μεγάλη του έθνους γενοκτονία από μια κάστα ανθρώπων που πραγματικά την ενδιαφέρει το κέρδος και μόνο. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει!
Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης και ο...ψήφος εμπιστοσύνης είναι ακόμα ένα κολπάκι, για να περάσουν τα πλέον επώδυνα μέτρα, τα οποία θα είναι ταφόπλακα της κοινωνίας. Δεν είναι ώρα για λόγια, είναι ώρα για πράξεις. Υπάρχει αδήριτη ανάγκη για ρήξη κι ανατροπή!
Η ανατροπή, όμως δεν θα έρθει με σουβλάκια, σφυρίχτρες,

Απόλλων, η ομάδα των Ποντίων!

Οι Πόντιοι πέρασαν πολλά! 
Ξέρουν τι σημαίνει προσφυγιά, πείνα και φτώχεια! Ο Απόλλων είναι η ομάδα των Ποντίων και της προσφυγιάς! Έζησε και ξέρει καλά τι σημαίνει αδικία!
Μετά το Γολγοθά τόσων ετών, αγνοί άνθρωποι, χωρίς συμφέρον, επανέφεραν επάξια τον Απόλλωνα στις επαγγελματικές κατηγορίες!
Σήμερα, η ομάδα μας χρειάζεται όλους κοντά της!
Η αγορά μετοχών, εισιτηρίων διαρκείας, η διαφημιστική προβολή και η κάθε οικονομική ενίσχυση είναι απαραίτητες, για να επανέλθει ο Απόλλων Καλαμαριάς εκεί, όπου αρμόζει να αγωνίζεται!
Στην καρδιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τη Super League!
Πληροφορίες στο www.apollonkalamariasfc.gr, στο 2315 114 060 και στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος (γήπεδο Απόλλωνα, Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-13:00 και 17:00-20:00).
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Μπορείτε να δείτε το διαφημιστικό βίντεο του Απόλλωνα πατώντας εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=V4qf8eB_0T8&feature=channel_video_title
Μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε το ηχητικό διαφημιστικό του Απόλλωνα πατώντας εδώ:
http://www.divshare.com/download/15145754-eb0

epontos 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αναμενεται ταλαιπωρία στα αεροδρόμια Τρίτη και Τετάρτη

Προβλήματα στην ομαλή εκτέλεση των πτήσεων των αεροσκαφών θα προκληθούν την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη, λόγω της 48ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισε να συμμετάσχει στην απεργία της ΑΔΕΔΥ με δύο 4ωρες στάσεις εργασίας και τις δύο μέρες, Τρίτη και Τετάρτη, από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και από τις έξι το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.
Αυτό σημαίνει ότι δεκάδες πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες για τις συγκεκριμένες ώρες είτε θα ματαιωθούν, είτε θα αλλάξουν ώρα αναχώρησης, καθώς στην ουσία κλείνει ο ελληνικός εναέριος χώρος.
Με στάσεις εργασίας, περίπου τις ίδιες ώρες, θα συμμετάσχουν στην απεργία και τα μέλη της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας, ΟΣΥΠΑ. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν ότι και τις δύο ημέρες, θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από τις 7 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.
Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια των στάσεων εργασίας μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνο πτήσεις:
- Πολιτικών και στρατιωτικών α/φών, που υπερίπτανται και διασχίζουν το FIR Αθηνών - Μακεδονίας.
- Ελληνικών και ξένων στρατιωτικών α/φών, που συμμετέχουν σε προγραμματισμένες ασκήσεις.
- Αεροσκαφών που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.
- Νοσοκομειακές πτήσεις.
- Πτήσεις στις οποίες επιβαίνουν αρχηγοί Κρατών - Πρωθυπουργοί.
- Πτήσεις που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.
Δείτε περισσότερα θέματα 
newsit 

"Παρχάρια 2011" στη Φλώρινα!!!

Η εικόνα της ελληνικής οικονομίας από το 1970



Δημοσιονομικό έλλειμμα Ως ποσοστό του ΑΕΠ

Ανάπτυξη

Κατανάλωση % ΑΕΠ

Ανεργία Ποσοστό επί του εργατικού δυναμικού

Δημόσιο χρέος Ως ποσοστό του ΑΕΠ
Καθημερινή

Δείτε περισσότερα θέματα

Αστεροειδής θα πλησιάσει σε "απόσταση αναπνοής" τη Γη σήμερα 27/06

Ένας αστεροειδής, που ουσιαστικά είναι ένα μεγάλο κομμάτι βράχου, θα πλησιάσει πολύ κοντά στη Γη, τη Δευτέρα (27/06)
Επιστήμονες της NASA ανέφεραν πως ο αστεροειδής 2011 MD, θα περάσει σε πολύ κοντινή απόσταση από την επιφάνεια της Γης.
Ο αστεροειδής εντοπίστηκε για πρώτη φορά, την προηγούμενη Τετάρτη, από δύο ρομποτικά τηλεσκόπια που έχουν τοποθετηθεί στο Νέο Μεξικό, με στόχο να “σκανάρουν” ασταμάτητα τον ουρανό.
Σύμφωνα με τη NASA, ένα ουράνιο σώμα σαν τον αστεροειδή 2011 MD, πλησιάζει τη Γη, κάθε... έξι χρόνια.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος αστεροειδής θα φτάσει πιο κοντά στη Γη, από τους κανονικούς δορυφόρους της!
Οι επιστήμονες της NASA τόνισαν περαιτέρω, ότι για μερικές ώρες, ο αστεροειδής 2011 MD θα είναι ορατός από τη Γη, με μεγάλα ερασιτεχνικά τηλεσκόπια.
Η Δρ. Έμιλι Μπάλντουιν από το Αστρονομικό περιοδικό Now, εξήγησε πως ο αστεροειδής δεν αποτελεί απειλή για τη Γη, καθώς δεν θα συγκρουστεί με την επιφάνεια της, αλλά ακόμα και αν εισχωρήσει στην ατμόσφαιρά της, τότε θα μετατραπεί σε μια εκθαμβωτική μπάλα φωτός, θα καεί και ενδεχομένως να διασκορπιστεί σε χιλιάδες μικρούς μετεωρίτες.
cosmo
larnaca-info
Δείτε περισσότερα θέματα 

Παντρεύτηκαν με καλεσμένους... τέσσερα άτομα!

Μπορεί ως James Bond να είναι μεγάλος καρδιο-κατακτητής, αλλά στην πραγματική του ζωή, ο Daniel Graig έχει μάτια μόνο για την αγαπημένη του Rachel Weisz! Το απέδειξε περίτρανα με τον γάμο τους που έγινε στην Νέα Υόρκη κάτω από άκρα μυστικότητα!
Τέσσερα άτομα παραβρέθηκαν στην γαμήλια τελετή του ζευγαριού που ένωσε τις ζωές του μόλις μετά από δέκα μήνες σχέσης. Ποια ήταν τα συγκεκριμένα άτομα; Τα παιδιά που έχουν αποκτήσει και οι δύο από τις προηγούμενες σχέσεις τους και δύο φίλοι τους. Συγκεκριμένα..., το 5χρονο αγοράκι που η Weisz απέκτησε από την σχέση της με τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky (με τον οποίο ήταν μαζί 10 χρόνια αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ), αλλά και η κόρη που απέκτησε ο διάσημος ηθοποιός πριν από 19 χρόνια, από τον γάμο του με την συνάδελφό του Satsuki Mitchell.
43 ετών εκείνος, δύο χρόνια μικρότερη εκείνη, γνωρίστηκαν πριν από έναν χρόνο στα γυρίσματα της ταινίες Dream House.
«Έδειχναν ότι είναι πολύ καλά μαζί. Ηταν πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλο και έβγαζαν συνεχώς και φωτογραφίες», δήλωσε ένας από τους… καλεσμένους. Από τότε είναι αχώριστοι και δηλώνουν πολύ μα πολύ ερωτευμένοι.
 Αντε να ζήσουν… ΚΑΙ αυτοί…
star
Δείτε περισσότερα θέματα 

Σύλληψη Ν.Φωτόπουλου και προεδρείου ΓΕΝΟΠ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες εκδόθηκε από την Εισαγγελία παραγγελία σύλληψης και αυτοφώρου ,το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα ,κατά του Νίκου Φωτόπουλου και του προεδρείου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ .
Η κυβέρνηση Γ.Α.Παπανδρέου-Τσολάκογλου με τους οσφιοκάμτες της και τα τσιράκια ως νέος δικτάτωρ πιστεύει πως ξεκινώντας πογκρόμ απέναντι σε συνδικαλιστές και ομοσπονδίες που αντιστέκονται, που προτάσσουν τα στήθη τους και στέκονται όρθιοι για το συμφέρον του λαού και για το συμφέρον της πατρίδας ,θα μπορέσει να πραγματοποιήσει ευκολότερα τα επαίσχυντα σχέδια της ξεπουλήματος της λαϊκής περιουσίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας αυτού του τόπου. Πλανάται πλάνην οικτράν .
Το κυνήγημα των συνδικαλιστών και συνολικά του εργατικού κινήματος δεν μπορεί να εκφοβίσει κανέναν, αντιθέτως, θα δυναμώσει την φλόγα του , θα συσπειρώσει τους εργαζόμενους, θα συσπειρώσει ολόκληρο το λαό απέναντι στην φασιστική επίθεση που δέχεται η χώρα…
Περιμένουμε την άμεση αντίδραση των βουλευτών όλων των κομμάτων και ιδίως εκείνων του ΠΑΣΟΚ που αν μη τι άλλο πρέπει να δείξουν έστω και την τελευταία αυτή έσχατη στιγμή φιλότιμο και δημοκρατικό συναίσθημα, περιμένουμε ακόμα την αντίδραση όλων των σωματείων και ομοσπονδιών εργαζομένων της Ελλάδας, περιμένουμε την λαϊκή ετυμηγορία και συμπαράσταση.
ΑΥΤΗ Η ΔΙΩΞΗ ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΑΓΩΝΑΣ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ
ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 4ο ΡΑΪΧ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ
kokinorodo.blogspot.com
Δείτε περισσότερα θέματα

Τα Τρίκαλα, στις 21 εξυπνότερες πόλεις του κόσμου για το 2010

Ανακοινώθηκε η λίστα με τις smart21 πόλεις. Πρόκειται για 21 κοινότητες από 13 έθνη και οι 10 από αυτές βρίσκονται στη λίστα για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η Dundee, Σκωτία επανήλθε στη λίστα μετά από απουσία ενός χρόνου. Γενικά, η λίστα περιλαμβάνει μια πολιτεία των ΗΠΑ (με τρεις πόλεις), μια κινέζικη και μια αυστραλιανή πόλη, τρεις από τον Καναδά και τα Τρίκαλα από την Ελλάδα!
Σας τις παρουσιάζουμε με αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Γιαννιάς: Βραβεύτηκε στα Βαλκανικά Βραβεία

Το βραβείο «Best Balkan Project 2011» απέσπασε ο Γιώργος Γιαννιάς στη δεύτερη τελετή των Βαλκανικών Μουσικών Βραβείων.
Η τελετή διεξήχθη το προηγούμενο Σάββατο στη Σόφια, πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, ενώ την ευθύνη της διοργάνωσης είχε το δορυφορικό μουσικό κανάλι
Βalkanika MTV, ενώ μεταδόθηκε ζωντανά σε 13 ευρωπαϊκά κανάλια. Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών είχε ξεκινήσει από τις 30 Μαρτίου, μέσα από την ιστοσελίδα www.balkanmusicawards.com διήρκησε έως τις 8 Απριλίου.
Η Ελλάδα συμμετείχε με 6 καλλιτέχνες. Ο τραγουδιστής εκτός από το εν λόγω βραβευθέν τραγούδι, παρουσίασε στη σκηνή των Βαλκανικών Βραβείων το νέο του ντουέτο με την Teodora στο οποίο συμμετέχουν και οι Μaster Tempo, με τίτλο «Δεν είσαι έρωτας μόνο για σήμερα / Do pristrastyavan» σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και ελληνικούς στίχους Ελένης Γιαννατσούλια.
Στην δεύτερη τελετή των Βαλκανικών Μουσικών Βραβείων εμφανίσθηκαν ο παγκοσμίου φήμης Γκόραν Μπρέγκοβιτς , η σταρ της Ρουμανίας Ίννα, η Ισραηλινή σταρ Sharit Hatad (γνωστή στην Ελλάδα από το ντουέτο της με τον Νίκο Βέρτη) , το τούρκικο συγκρότημα Manga. Από την Ελλάδα είδαμε τη Μαρία Ιακώβου, τους Master Tempo, τους Nigma, το γυναικείο ποπ συγκρότημα Quattro και τη Ντιάνα Ζαχαριάδου, ενώ τον Γιώργο Γιαννιά συνόδευσε η αγαπημένη του Ελευθερία Παντελιδάκη.
tvnea
Δείτε περισσότερα θέματα  

Από άστεγος... πλούσιος!!!

Εν μια νυκτί έγινε πλούσιος...Ο λόγος για έναν άστεγο, ο οποίος κληρονόμησε ένα μεγάλο ποσό από τον αδερφό του και άλλαξε η ζωή του. Μέχρι πρότινος ο Max Melitzer περιπλανιόταν στους δρόμους της Utah και κοιμόταν στα παγκάκια. Μόνη του παρέα ένα καλάθι από σούπερ μάρκετ γεμάτο με προσωπικά αντικείμενα, ενώ δεν είχε δώσει σημεία ζωής στην οικογένειά του.
Όλα όμως άλλαξαν ξαφνικά. Ο θάνατος του αδερφού του πριν από ένα χρόνο ήταν η αιτία ο Max να αποκτήσει μια φυσιολογική ζωή. Τον εντόπισε ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ κάπου στον δρόμο, τον οποίο είχε βάλει ένα δικηγορικό γραφείο ώστε να τον εντοπίσει και να του πει ότι κληρονόμησε από τον αδερφό του ένα σημαντικό ποσό με το οποίο θα έλυνε το πρόβλημα της ζωής του.
Περίεργα παιχνίδια που παίζει η μοίρα...
newsbomb.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Στο Καρπενήσι η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης

«Στο Καρπενήσι θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Αστέρα Τρίπολης, όπως αποφάσισε το τεχνικό τιμ ύστερα από σύσκεψη. Τρία φιλικά θα δώσουν εκεί οι Αρκάδες.
Με το τέλος του μήνα που διανύουμε, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα θα πρέπει να ξεκινήσουν την αντίστροφη μέτρηση, καθώς στις 11 Ιουλίου προγραμματίστηκε να ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στο γήπεδο του συλλόγου και την επομένη οι παίκτες θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις.
Στις 13 του ίδιου μήνα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις και στις 17 οι Αρκάδες θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι και τις 31 Ιουλίου, όπως αποφασίστηκε από το τεχνικό τιμ έπειτα από σύσκεψη.
Μάλιστα, εκεί θα δώσουν και τρία φιλικά παιχνίδια, εκ των οποίων ένα με τον Παναιτωλικό στις 23 του επόμενου μήνα. Τέλος, από την 1η Αυγούστου η ομάδα της Τρίπολης θα επιστρέψει στη βάση της, όπου θα συνεχιστούν οι προπονήσεις.
foyrna-eurutanias
Δείτε περισσότερα θέματα