ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Η ροζ βίλα της Πάτρας... και ο Μπερλουσκόνι

Καταπέλτης για τον Σίλβιο Μπερλουρκόνι είναι τα όσα υποστήριξαν οι εισαγγελείς του Μιλάνου στη δίκη που πραγματοποιήθηκε αναφορικά με το γνωστό ροζ σκάνδαλο. Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν οι εισαγγελείς, «είχε στηθεί ένα σύστημα προς ικανοποίηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με κοπέλες πρόθυμες να εκπορνευτούν, με την εμπορευματοποίηση του σώματος των γυναικών και την ταπείνωση της αξιοπρέπειάς τους». Μάλιστα, οι εισαγγελικοί λειτουργοί χαρακτήρισαν την βίλα... «πραγματικό οίκο ανοχής». Πού να ήξεραν και οι δικοί μας εισαγγελείς για αντίστοιχη ροζ βίλα στην Πάτρα (στα περίχωρα για να ακριβολογούμε)!
dete.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

VIDEO: Τα καυτά μοντέλα που… έπιασαν το μικρόφωνο!

Τις γνωρίσαμε λόγω της ομορφιάς τους είτε από τα καλλιστεία του ANT1 είτε από τα Playmate.
Όμως αποφάσισαν να αφήσουν τις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις και να πιάσουν το μικρόφωνο. Κάποιες εντυπωσίασαν ενώ άλλες καλύτερα να “κλείνουν” το μάτι στο φωτογραφικό φακό.
Τζούλια (aka Η Απόλυτη)
Το 2006 ήταν η χρονιά που γνωρίσαμε το «φαινόμενο» Τζούλια Αλεξανδράτου. Ήταν Ιούνιος, θαρρώ, όταν η Τζούλια με τον αέρα και τη γκριμάτσα της έκανε τα μεσημεριανά να δουν στα γαλαζοπράσινα μάτια της τη νέα τους πρωταγωνίστρια και δεν έκαναν λάθος.
Ο τίτλος της αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς δεν της άρεσε και το έδειξε. Ενάμιση μήνα μετά η Τζούλια μπαίνει στο στούντιο και τραγουδά μαζί με τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη το Μόνο για Σένα ενώ λίγους μήνες αργότερα μέσα από μια πισίνα μας δηλώνει «Στόχος είναι τα λεφτά».

Pamela Anderson: Πιο hot από ποτέ σε ισπανικό περιοδικό! (pics)

Τι κι αν έχει πατήσει τα 44, η Πάμελα Αντερσον, βάζει κάτω τις 20άρες και συνεχίζει να προκαλεί ανδρικό και γυναικείο κοινό με τις φωτογραφήσεις της. Δείτε την εκρηκτική Πάμελα, σε πόζες που δύσκολα θα βγάλετε από το μυαλό σας.
Η 44χρονη φωτογραφήθηκε για ισπανικό περιοδικό, δείχνοντας ότι το κορμί της είναι ακόμη το ίδιο, με εκείνο της… εποχής Baywatch, όταν μας συστήθηκε, μέσω της τηλεόρασης. Τα λόγια είναι περιττά. Θαυμάστε την…

Paris Hilton..Για ακόμη μια φορά γυμνή σε φωτογραφία κινητού..

Γιατί αυτό το κορίτσι ξέρει να διαλέγει καλούς συντρόφους..
Η Paris Hilton έχει να κλαίει για ακόμα ένα πράγμα μιας και πρώην φίλος της δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία της με το στήθος έξω..
Οκ.. Καταλαβαίνουμε ότι η ζωή των πλουσίων δεν είναι τέλεια.. Αλλά αυτό πλέον είναι κατάντια..

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ξανθιά οπτασία! (pics)

Είναι όμορφη, ξανθιά, έξυπνη και σαγηνεύει με μεγάλη ευκολία την κάμερα και τον φωτογραφικό φακό. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι το αστέρι της ελληνικής τηλεόρασης.

ΠΑΤΡΑ: "Οργια" σε σπίτι της οδού Υψηλάντου

Δεν λέει να σταματήσει το «πηγαιν' έλα» στο σπίτι της οδού Υψηλάντου όπου... κυρίες της Πάτρας βρίσκουν ερωτική θαλπωρή από μετανάστες, και μάλιστα με το αζημίωτο! Πρόκειται για το σπίτι που αλλοδαποί έχουν μετατρέψει σε πραγματικό... οίκο ανοχής και η γυναικεία πελατεία δίνει και παίρνει. Το θέμα είχαμε αποκαλύψει στον «Κόσμο» πριν από δύο μήνες περίπου.
Τα νεότερα, λοιπόν, αναφέρουν ότι όχι μόνο συνεχίζεται η λειτουργία του σπιτιού, αλλά μάλιστα έχει αυξηθεί κατά πολύ η «κίνηση». Την ίδια ώρα, όμως, οι γείτονες έχουν αγανακτήσει και ψάχνουν τρόπο για να σώσουν την κατάσταση. Δεν αφήνουν πλέον ούτε τα παιδιά τους να παίζουν στο δρόμο το βράδυ, όπως γινόταν παλαιότερα, φοβούμενοι μήπως έρθουν αντιμέτωπα με «ακατάλληλες» σκηνές. Άλλωστε από τα παράθυρα του ισόγειου σπιτιού μπορούν σχετικά άνετα να δουν τι συμβαίνει στο εσωτερικό όταν φθάνουν οι... κυρίες για να ικανοποιήσουν τις ερωτικές τους επιθυμίες με τους μετανάστες...
dete

Ποιος τραγουδιστής όταν βγαίνει...ξεχνάει να γυρίσει σπίτι του;

Ο τραγουδιστής όταν βγαίνει με τους φίλους του, περνάει η ώρα χωρίς να το καταλάβει, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στη γυναίκα του. Ποιος είναι; Ο λόγος για τον...

Τα λουστρίνια του Κωστίκα (Ανέκδοτο)

Πάει ο Κωστίκας σε ένα μαγαζί με παπούτσια και βλέπει στην βιτρίνα ένα ζευγάρι λουστρίνια.
Μπαίνει μέσα και το ζητάει από τον μαγαζάτορα.
- Α, πολύ καλή επιλογή, λέει ο μαγαζάτορας. Αυτό το παπούτσι έχει και ένα πλεονέκτημα. Αν το βάλεις κάτω από το φουστάνι της γυναίκας σου, θα δεις και τι χρώμα βρακί φοράει.
Ενθουσιασμένος ο Κωστίκας το αγοράζει αμέσως, το παίρνει σπίτι και φωνάζει την Σουμέλα.
- Σουμέλα, Σουμέλα, έλα εδώ λίγο.
Πάει η Σουμέλα, βάζει ο Κωστίκας από κάτω το παπούτσι και λέει:
- Α, κίτρινο βρακάκι φοράς, ε;
Τρελάθηκε η Σουμέλα και προσπαθούσε να δει από που το κατάλαβε.
Την επομένη ο Κωστίκας φωνάζει πάλι την Σουμέλα.
- Σουμέλα, Σουμέλα, έλα εδώ λίγο.
Πάει η Σουμέλα, βάζει ο Κωστίκας από κάτω το παπούτσι και λέει:
- Α, κίτρινο βρακί φοράς πάλι, ε;
Τρελαμένη η Σουμέλα σκέφτεται: "Α, αύριο θα του κάνω πλάκα! Δεν θα φορέσω τίποτε, να δω τί θα κάνει!"
Φωνάζει την τρίτη μέρα ο Κωστίκας την Σουμέλα, βάζει από κάτω το παπούτσι, δεν βλέπει βρακί, νευριάζει και αρχίζει να πετά πράγματα.
- Ρε Κωστίκα, τί έπαθες; Τί έγινε; τον ρωτά η Σουμέλα.
- Τί να πάθω, ρε Σουμέλα! 3 ημερών παπούτσι, μουνί έγινε
KanePlaka 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ο τρόμος του E.coli έφτασε στη Βόρεια Ελλάδα!!!

Ο ΕΦΕΤ αποσύρει μολυσμένα προϊόντα από το LIDL...
Τα κατεψυγμένα προϊόντα κρέατος από τη Γερμανία, μολυσμένα με το παθογόνο βακτήριο E. coli O157, εντοπίστηκαν από ελέγχους του ΕΦΕΤ στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Περιφερειακή Διεύθυνση..
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση και απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων προϊόντων από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί τα προϊόντα αυτά να μην τα καταναλώσουν.
Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Γιώργος Νυχάς το στέλεχος που εντοπίστηκε στα προϊόντα που διακινήθηκαν μέσω της Lidl δεν είναι το ίδιο με αυτό που εντοπίστηκε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά είναι εξίσου επικίνδυνο.
«Οι καταναλωτές δεν πρέπει να ανησυχούν, γιατί όλο αυτό δείχνει

Ένα μπαλάκι του γκολφ του έσωσε τη ζωή!!!

Πέρσι στις 4 Ιουλίου 2010 ο Κρις Λόγκαν είχε παρακολουθήσει το «AT&T National», όταν έφαγε κατακέφαλα το μπαλάκι του γκολφ από το κακό χτύπημα του Ο’Χερ.
Για καλό και για κακό πήγε στο νοσοκομείο για να διαπιστώσει αν έχει υποστεί διάσειση κι εκεί οι γιατροί βρήκαν έναν όγκο στον θυροειδή του, κοντά στο λαιμό.
Ο Κρις Λόγκαν έμαθε με αυτόν τον περίεργο τρόπο ότι πάσχει από καρκίνο και ξεκίνησε αμέσως θεραπείες. Ένα χρόνο μετά έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και είναι τυχερός που τελικά ο Σον Ο’Χερ … αστόχησε εκείνη τη μέρα!
tsantiri.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Άρχισαν συλλήψεις bloggers που διαμαρτύρονταν για το μεσοπρόθεσμο !

Ετσι λέει στο μήνυμά του -επώνυμα- ο αναγνώστης και δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε. Αν ισχύει, μιλάμε για χούντα, υποθέτουμε όμως ότι δεν ισχύει:
Λέει το μήνυμα:
Εκτακτη Είδηση Βόμβα!!
Απολυτως επιβεβαιωμένο!
Άρχισαν συλλήψεις για bloggers οι οποίοι αναρτούσαν αρνητικά και υβριστικά σχόλεια για τον Πανανδρεόυ και την κυβέρνηση του μνημονίου!!!
Παρακαλώ ανακοινώστε το σε όσα περισσότερα blogs μπορείτε, δεν μπορεί να γίνεται αυτό το πράγμα!!!!!
Οικογένειες συλληφθέντων έχουν αναστατωθεί!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!
Α.Παπαδάτος
originalmakedon
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πάγκαλος: Του άρπαξαν την πιατέλα με τα ψάρια σε ταβέρνα!

Η ιστορία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, θέλει τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης πρωταγωνιστή σε μια ακόμη ιστορία στον απόηχο του “Μαζί τα φάγαμε”.
Το περιστατικό συνέβη σε ψαροταβέρνα του Πειραιά, όπου ο κ. Πάγκαλος πήγε με παρέα φίλων.
Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας του έδωσε το καλύτερο τραπέζι και η παρέα του καλοφαγά αντιπροέδρου παρήγγειλε φρέσκα ψάρια.
Μετά από μισή ώρα ο σερβιτόρος χαμογελαστός εναπόθεσε στο τραπέζι τη μεγάλη πιατέλα με τα ψάρια.
Ξαφνικά από το διπλανό τραπέζι των τεσσάρων ατόμων σηκώθηκε ένας καλοντυμένος κύριος γύρω στα 35 και πήγε στο τραπέζι του κ. Πάγκαλου.
«Συγγνώμη, εσείς δεν είστε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κύριος Πάγκαλος;» τον ρώτησε.
Ο αντιπρόεδρος απάντησε ξερά “ναι”.
«Κύριε Πάγκαλε να σας θυμίσω ότι είπατε “μαζί τα φάγαμε”» συνέχισε ο καλοντυμένος κύριος και ο αντιπρόεδρος άρχισε να αισθάνεται κάπως άβολα.
«Μην ξαναγυρνάμε στα ίδια» του είπε.

ΠΑΤΡΑ: Γιατρός έδιωξε υπέρβαρη... γιατί θα του χαλούσε το σαλόνι

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους ασθενείς που περίμεναν τον γιατρό τους σε πολυκατοικία του κέντρου (στην οποία στεγάζονται αρκετά ιδιωτικά ιατρεία) ακούγοντας γιατρό να... πετά έξω από το ιατρείο του υπέρβαρη γυναίκα που περπατούσε με τη βοήθεια «π»... για να μην του χαλάσει το σαλόνι!
Η γυναίκα περίμενε το δικό της ιατρό, ο οποίος, όμως, είχε καθυστερήσει και ασθενής του άλλου ιατρείου την κάλεσε να καθίσει, αντιλαμβανόμενος το πρόβλημά της. Η γυναίκα κάθισε, αλλά εκείνη την ώρα ο γιατρός - ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου ιατρείου, βγήκε από το γραφείο του, κατάλαβε ότι δεν πρόκειται για δική του ασθενή και την πέταξε έξω... κακήν κακώς! Και όταν η υπέρβαρη γυναίκα βρέθηκε ξανά... στο διάδρομο της πολυκατοικίας, ο γνωστός γιατρός είπε: «Ε, όχι και να μου χαλάσει το σαλόνι!».
dete  
Δείτε περισσότερα θέματα 

Γάμος Αλβέρτου-Σαρλίν, gay φήμες και βιτρίνα [video]

Ο πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος Β’ και η πριγκίπισσα Σαρλίν παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην κεντρική αυλή του ανακτόρου, μια ημέρα μετά τον πολιτικό γάμο τους.
Η νύφη, φορώντας ένα ιβουάρ νυφικό με κεντημένα λουλούδια, έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της στο παλάτι όπου την περίμενε ήδη ο 53χρονος Αλβέρτος.
Η Νοτιοαφρικανή κολυμβήτρια διέσχισε όλη την πλατεία του ανακτόρου υπό τα βλέμματα των χιλιάδων Μονεγάσκων που είχαν προσκληθεί να παρακολουθήσουν την τελετή από γιγαντοοθόνες και την χειροκροτούσαν θερμά. Στη θρησκευτική τελετή χοροστάτησε ο αρχιεπίσκοπος του Μονακό Μπερνάρ Μπαρσί.

Αλοιφή που λανσάρει Πατρινός υπόσχεται επιμήκυνση…

Πατρινός με αγγελία που ανήρτησε στο Διαδίκτυο διαφημίζει θαυματουργή αλοιφή που υπόσχεται «επιμήκυνση πέους 4 - 7 εκατοστών, φυσικά!!!». Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες της συσκευασίας της θαυματουργής αλοιφής, αυτή είναι καναδικής προέλευσης και φέρεται να είναι... φυσικό προϊόν. Όσο για τον Πατρινό που ανήρτησε τη σχετική αγγελία, προφανώς, έχει αναλάβει την προώθησή της αλοιφής που υπόσχεται θαύματα στην επιμήκυνση.
dete
Δείτε περισσότερα θέματα 

VIDEO: Πω πω μια …αυτογκολάρα!!!

Νόημα στη φράση «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» έδωσε ο αμυντικός της Ντι Σι Γιουνάιτεντ, Πέρι Κίτσεν.
Ο Αμερικανός σέντερ μπακ πήγε να διώξει με εντυπωσιακό τρόπο μια σέντρα αντιπάλου, αλλά το εναέριο τακουνάκι που επιχείρησε… δεν έπιασε, με αποτέλεσμα η μπάλα να βρει στο γόνατό του και να πάρει τροχιά προς τα δίχτυα της ομάδας του.

Αλέκος Αθανασιάδης: αν πουληθεί η ΔΕΗ θα παραιτηθώ! (video)

"Παρακαλώ τον κόσμο να δει σε βάθος γιατί το ψήφισα"
"Έχω δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα"
"Μην τολμήσω να ψηφίσω όχι θα με βρουν και στο χαντάκι".

Φοβερό ανέκδοτο!!! Διαβάστε το!

Είναι τρεις φίλοι αστυνομικοί. 
Οι δυο είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία ενώ ο τρίτος είναι νεώτερος. 
Καθημερινά συναντιούνται στο ίδιο μπαράκι να χαλαρώσουν από τις σκοτούρες της δουλειάς.
Ένα βράδυ λοιπόν εμφανίζεται ο ένας από τους μεγάλους ο οποίος είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Τον βλέπουν οι άλλοι δυο και τον ρωτάνε: "Τι έγινε ρε φίλε και είσαι τόσο χαρούμενος;"
"Θα σας πω" τους απαντάει. "Εγώ όπως ξέρετε είμαι 20 χρόνια παντρεμένος, και αυτό που μου συνέβη χτες βράδυ ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω". "Για λέγε, για λέγε" λένε οι άλλοι δύο με μια φωνή.
 "Χτες το βράδυ λοιπόν, έκανα έρωτα με τη γυναίκα μου, στην αγαπημένη μας στάση που είναι η παραδοσιακή. Εκεί λοιπόν που κοντεύαμε να τελειώσουμε, δεν ξέρω πως μου ήρθε, ανοίγω το συρτάρι στο κομοδίνο, παίρνω το περίστροφο, και ρίχνω μία στον αέρα. Εκείνη τη στιγμή ρε παιδιά συνέβη κάτι το απίστευτο. Τελειώσαμε και οι δύο μαζί έχοντας τον καλύτερο οργασμό που είχαμε ποτέ σε 20 χρόνια γάμου". "Τι λες ρε φίλε, απίστευτο" του απαντάνε οι άλλοι δύο. "Μπράβο, χαιρόμαστε πολύ για σένα. Και εις ανώτερα".
Περνάει λοιπόν καμιά εβδομάδα ώσπου ένα βράδυ, στο ίδιο μπαρ, εμφανίζεται ο έτερος των μεγάλων έχοντας και αυτός στο πρόσωπό του ένα τεράστιο χαμόγελο. "Φίλε μου τι να κάνω για να σε ευχαριστήσω" λέει στον άλλον. "Χτες βράδυ έκανα έρωτα με τη γυναίκα μου, στην αγαπημένη μας στάση που είναι το πισωκολλητό, και 'κει πάνω σε θυμήθηκα. Παίρνω λοιπό το όπλο, ρίχνω μία στον αέρα, και πραγματικά ήταν ο καλύτερος οργασμός που είχαμε στα 14 χρόνια που ήμαστε παντρεμένοι". Χαρούμενοι λοιπόν το γιόρτασαν όλοι μαζί πίνοντας μπύρες.
Δεν περνάει καμμιά εβδομάδα και ένα βράδυ εμφανίζεται ο βενιαμίν της παρέας με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα. "Τι έγινε ρε φίλε, τι έχεις;" τον ρωτάνε οι άλλοι δυο. "Άστα ρε παιδιά που να σας τα λέω. Χθες βράδυ έκανα έρωτα με τη γυναίκα μου, στην αγαπημένη μας στάση, που είναι το 69. Τη στιγμή που κοντεύαμε να τελειώσουμε σας θυμήθηκα. Παίρνω λοιπόν το όπλο από το συρτάρι, ρίχνω μία στον αέρα...". "Λοιπόν τι έγινε, ρωτούν οι άλλοι δύο με φωνή γεμάτη αγωνία". "Τι να πω ρε παιδιά. Δεν φτάνει που πήγε να μου τον κόψει, χέστηκε κι από πάνω"!
protopsema 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Σύλληψη του προέδρου της πρωταθλήτριας Φενέρμπαχτσε, κι άλλων 30 ατόμων, για στημένα παιχνίδια!

Σε επιχείρηση – σκούπα προχώρησε η τουρκική αστυνομία κι από τις 7 το πρωί της Κυριακής, συνέλαβε τον πρόεδρο της πρωταθλήτριας Φενέρμπαχτσε, όπως και άλλα 30 άτομα. Η κατηγορία; Στημένα παιχνίδια στο τουρκικό πρωτάθλημα για την περίοδο 2010-11!
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, τα οποία καλύπτουν με διαδοχικά δελτία ειδήσεων και τηλεγραφήματα τις εξελίξεις, ο Αζίζ Γιλντιρίμ (photo) εντοπίστηκε στο σπίτι του και με το που ξημέρωσε οδηγήθηκε στη φυλακή. Πέρα από το σπίτι του, έρευνες έγιναν και στα γραφεία της πρωταθλήτριας ομάδας, στο στάδιο "Σουκρού Σαράτοσγλου", όπως και σε άλλες περιοχές της Αττάλειας. Μέσα στους συλληφθέντες είναι και οι ποδοσφαιριστές Ουμίτ Καράν (Εσκίσεχισπορ) Σερκάν Καλίκ (Γκεντσεμπιρλιγκί), Σερντάν Κιουλμπίγκ (Ανκαραγκουτσού, παλιός παίκτης και της Φενέρ), όπως και ο αντιπρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Νεβζάτ Σακάρ και ο αντιπρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Σεκίπ Μοστουρόγλου.
Γίνεται πλέον ευκόλως κατανοητό, πως τα πάντα είναι ανοιχτά, καθώς αναμένεται και η τοποθέτηση της UEFA, η οποία φαίνεται πως έχει λειτουργήσει αντίστοιχα με την ελληνική Σούπερ Λίγκα και σε άλλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αφού η Φενέρμπαχτσε ως πρωταθλήτρια μπαίνει στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι αυτονόητο πως οι φίλοι της δημοφιλούς ομάδας, εδώ και λίγες ώρες κάθονται... στα κάρβουνα, καθώς το φως από τον «κήπο του φάρου» όπως είναι και η ελεύθερη μετάφραση της ονομασίας της, πλέον τρεμοπαίζεi.
contra 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Οι γελοιογραφίες της επικαιρότητας!


Δείτε τις υπέροχες γελοιογραφίες της επικαιρότητας, από το φιλικό ιστολόγιο saktsak

ΓΕΣ:...Γενικό Επιτελείο … Στύσης; – Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν;!!!

Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένα Γενικό Επιτελείο; 
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ναι, του ένδοξου κατά το παρελθόν Ελληνικού Στρατού, δεν ασχολείται με το “μαύρο χάλι” της εκπαίδευσης, της έλλειψης πυρομαχικών, την έλλειψης ΤΟΜΑ, των περικοπών, της έλλειψης προσωπικού, της μείωσης ακόμα και του συσσίτιο του προσωπικού, από το εθνοκτόνο Μνημόνιο, κλπ, κλπ... αλλά εκδίδει ανακοίνωσεις για θέματα του … πέους!
Έτσι το είδαμε κι αυτό: Απάντηση σε δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι στο 401 ΓΣΝΑ εκτελούνται εγχειρήσεις σε δικαιούχους στρατιωτικούς αποκατάστασης της … στύσης του! Πόσο περισσότερο να “πατώσει” ένα Επιτελείο; Τι έλεγε το δημοσίευμα (στο ΕΘΝΟΣ); Ότι γίνονται επεμβάσεις αποκατάστασης στυτικής δυσλειτουργίας σε απόστρατους που είχαν προβλήματα στύσης με τη μέθοδο…”κανονάκι” και με οικονομική επιβάρυνση των προϋπολογισμών των στρατιωτικών νοσοκομείων διέταξε το υπουργείο Άμυνας!
Πρόκειται για τη μέθοδο όπου τοποθετείται ένα είδος “αντλίας” που βοηθά στη στύση.
Σε αυτό το “καυτό θέμα” αποφάσισε να απαντήσει το ΓΕΣ.
Για την ιστορία αξίζει να δούμε την απίθανη ανακοίνωση:
“Με αφορμή δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου, που αφορούν στην «βιομηχανία ανόρθωσης (σ.σ. πέους) που έχει στηθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών», από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνονται τα παρακάτω:
Σύμφωνα με τα τηρούμενα στοιχεία από το 401 ΓΣΝΑ, τα τελευταία 3 χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί 4 επεμβάσεις τέτοιου τύπου, σε ασθενείς οι οποίοι έπασχαν από σοβαρές επιπλοκές μεταβολικών νοσημάτων και προηγηθείσες βαρείες ογκολογικές επεμβάσεις.
Παρ’ όλ’ αυτά, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, μετά από εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Μπεγλίτη, έχει διατάξει την άμεση διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για την διερεύνηση των καταγγελλομένων παρατυπιών σε βάθος”.
Δείτε και την χθεσινή μας ανάρτηση ΕΔΩ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Κινδύνους για την υγεία εγκυμονούν τα πλυντήρια πιάτων!

Μύκητες βρίσκουν καταφύγιο στο λάστιχο της πόρτας...
Το υγρό και θερμό περιβάλλον που υπάρχει στο εσωτερικό των πλυντηρίων πιάτων, λειτουργεί ως ιδανικός βιότοπος για δύο είδη επικίνδυνων μυκήτων, σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων.
Οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Λουμπλιάνα στη Σλοβενία βρήκαν ότι, στο 62% των πλυντηρίων πιάτων, στην περιοχή του λάστιχου της πόρτας της συσκευής, υπάρχουν οι μύκητες Exophiala dermatitis και E. Phaeomuriformis, όπου και οι δύο είναι επικίνδυνοι για την ανθρώπινη υγεία.
Εμφανίζουν αξιοσημείωτη αντοχή στη θερμότητα, στις υψηλές συγκεντρώσεις αλάτων, στα επιθετικά απορρυπαντικά, αλλά και στο οξύ ή αλκαλικό νερό. Όλα τα παραπάνω μπορούν να εξηγήσουν και το γιατί επιβιώνουν από τη χρήση των καθαριστικών, των αλάτων, αλλά ακόμα και από τις υψηλές θερμοκρασίες που κυριαρχούν στα πλυντήρια πιάτων.
Οι ερευνητές αναφέρουν ότι αυτές είναι εξαιρετικά περίεργες ιδιότητες, που μέχρι σήμερα δεν είχαν παρατηρηθεί σε μύκητες. Η «εισβολή» τους στα σπίτια, φαίνεται να προκαλεί ανησυχία στους επιστήμονες, που θεωρούν ότι αποτελούν ένα δυνητικό κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.
Προς το παρόν δεν έχει δοθεί κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα που ανέκυψε, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται με σκοπό την αντιμετώπισή του το συντομότερο δυνατό.
24wro
Δείτε περισσότερα θέματα 

Το πλήρες κείμενο, 130 σελίδων, του πορίσματος για τα στημένα ματς...

Το enet.gr δημοσιεύει τις 130 σελίδες του πορίσματος που απέστειλε η αντιεισαγγελέας κ.Πόπη Παπανδρέου προς την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών...Αθηνών κ.Ελένη Ράικου.
Στο πόρισμα, μετά την εισαγωγή, αναλύεται το νομικό μέρος της υπόθεσης (κεφάλαιο Α) και στη συνέχεια παρατίθεται εκτενής αξιολόγηση του αποδεικτικού υλικού (κεφάλαιο Β) με πολλούς διαλόγους εμπλεκομένων προσώπων.
Ακολουθεί (σελίδα 122) η παράθεση ενδείξεων για τέλεση και άλλων αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αξιόποινων πράξεων και προτείνεται ο σχηματισμός αυτοτελών δικογραφιών (κεφάλαιο Γ).
Στο τελευταίο μέρος που τιτλοφορείται «Συμπεράσματα» (κεφάλαιο Δ) προτείνεται η άσκηση ποινικών διώξεων σε 83 πρόσωπα, για διάφορα αδικήματα, εκ των οποίων ορισμένα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.
Το πλήρες κείμενο του πορίσματος μπορείτε να το κατεβάσετε σε τρία μέρη αρχείου pdf:


Δείτε περισσότερα θέματα 
athlitikipierias

Ξέχασε την απόδειξη… στο ATM! Πόσο υπόλοιπο μπορεί να είχε;

ΔΕΙΤΕ: Το απίστευτο υπόλοιπο του λογαριασμού του...
Αν εσείς είχατε το υπόλοιπο του λογαριασμού που είχε ο David Tepper όταν τράβηξε 400 δολάρια από το ATM, θα ξεχνούσατε την απόδειξη;
Μάλλον όχι! Όμως ο τραπεζίτης David Tepper αφού έκανε ανάληψη 400 δολαρίων από το λογαριασμό του άφησε την απόδειξη, την οποία βρήκε προφανώς ο επόμενος πελάτης και τη διέρρευσε σε blogs στο διαδίκτυο.
Όταν δημοσιεύθηκε πολλοί έψαξαν να βρουν ποιος είναι και ανακαλύψανε έναν πάμπλουτο τραπεζίτη, με πανάκριβο σπίτι στη Νέα υόρκη και εξοχικό στα Χάμπτονς.
Πάντως, το υπόλοιπου που φαίνεται στην απόδειξη παρακάτω είναι 99 εκατ. και 864.731,94 δολάρια!
24wro 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Γουίμπλετον: Ο τίτλος στον κορυφαίο!

Μόνο μια μεγάλη έκπληξη είχαμε στο Γκραν Σλαμ του Λονδίνου!
Τον αποκλεισμό του Φέντερερ! Στην υπόλοιπη διάρκειά του η λογική και τα φαβορί φάνηκαν συνεπή στο… ραντεβού τους!
Εξ ου και ο τελικός ανάμεσα στο Νο1 και το Νο2 παγκοσμίως!
Με μια μικρή υποσημείωση εδώ! Ο Ράφα Ναδάλ έπεσε από το Νο1 και εκεί, ανέβηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο σημερινός του αντίπαλος! Και αυτό, γιατί η στατιστική κατηγορία και ο τρόπος με τον οποίο βαθμολογεί η ΑΤΡ είναι πολύ αλλόκοτος! Οι 47 νίκες σε 48 παιχνίδια του «Νόλε» τον εκτίναξαν στην κορυφή! Εδώ όμως έρχεται μια δεύτερη υποσημείωση! Οι νίκες αυτές ήταν κυρίως σε μικρά τουρνουά και δεν συνοδεύτηκαν με τίτλο σε Γκραν Σλαμ!
Όπως στο πρόσφατο Ρολάν Γκαρός που αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον Ρότζερ Φέντερερ! Πέρασε για 1η φορά στον τελικό του

Special Olympics: Πρώτο χρυσό από δύο Κοζανίτισες!

Ύστερα από ένα συγκλονιστικό - σε εξέλιξη - παιχνίδι, η Εθνική μας ομάδα γυναικών κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Α, το πρώτο της χώρας μας στην ιστορία των Special Olympics, απέναντι στην ομάδα της Ταϋλάνδης, ανατρέποντας το 0-2 σε 3-2, στην παράταση!
Η προπονήτρια του ελληνικού συγκροτήματος, Μαρία Μαγείρου, μιλώντας για την επιτυχία των κοριτσιών της, επισήμανε: «Διαθέτουμε μια νέα ομάδα με την προσθήκη δύο κοριτσιών από την Κοζάνη που συμμετείχαν σε ελάχιστες προπονήσεις. Ωστόσο, κατακτήσαμε την πρώτη θέση», είπε και συμπλήρωσε: «Είναι δύσκολο, αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέρον να είσαι προπονητής σε μια τέτοια ομάδα. Από αυτή τη συνεργασία κρατάω μόνο στιγμές χαράς και συγκίνησης. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στη διοργάνωση και πήραμε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα. Στο μέλλον, θα προσπαθήσω να ενισχύσω την ομάδα με νέα παιδιά».
sport-fm.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Κίνδυνος θάνατος τα χάπια μέσω Διαδικτύου...

Οι γιατροί προειδοποιούν ότι πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη πρακτική και οι ασθενείς των ασθενέστερων οικονομικά ομάδων που καταφεύγουν σ’ αυτήν, παίζουν ρωσική ρουλέτα με τη ζωή τους.
Ο ομογενής πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακοποιών Αυστραλίας (Pharmacy Guild of Australia), Κώστας Σκλάβος, προειδοποίησε ότι Φτηνά φάρμακα τα οποία προμηθεύτηκαν άτομα μέσω του διαδικτύου, περιείχαν συστατικά τα οποία έχουν απαγορευτεί, δεδομένου ότι ενδέχεται να προκαλέσουν καρδιακή προσβολή, καρδιοπάθειες και εγκεφαλικά επεισόδια.
Μερικά από τα φάρμακα αυτά ελκύουν άτομα που επιθυμούν να χάσουν βάρος ή έχουν πρόβλημα στύσης, υπάρχουν όμως και άλλα φάρμακα ψυχιατρικής αγωγής την αγορά των οποίων καταφεύγουν εκείνοι οι οποίοι δεν επιθυμούν να αποκαλύψουν ότι υποφέρουν από κάποια ψυχασθένεια.
Να σημειωθεί ότι η πίεση στην αυστραλιανή ομοσπονδιακή κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει τους κινδύνους που εγκυμονεί η αγορά φαρμάκων μέσω του διαδικτύου, αυξάνεται διαρκώς, ο οργανισμός, δε, Pharmacy Guild of Australia προειδοποιεί ότι πρόκειται για ένα τεράστιο κόστος υγείας.

Προκήρυξη για 3.400 θέσεις στην Πυροσβεστική

Την προκήρυξη για την πλήρωση 3.400 θέσεων στο Πυροσβεστικό Σώμα προανήγγειλε από τα Χανιά ο αρχηγός του Στέλιος Στεφανίδης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο σχετικός διαγωνισμός θα δημοσιοποιηθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου. Η πολυαναμενόμενη προκήρυξη αφορά την πρόσληψη 3.400 πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης. Οι νέες θέσεις θα καλυφθούν από συμβασιούχους πυροσβέστες, από εθελοντές πυροσβέστες και ιδιώτες ηλικίας έως και είκοσι εννέα ετών. Οι συγκεκριμένες προσλήψεις είναι επικουρικές και θα διενεργηθούν με το σύστημα των μορίων υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ. Θα προηγηθούν στους πίνακες κατάταξης όσοι έχουν εμπειρία, τίτλους σπουδών και πιστοποιημένους τίτλους ξένων γλωσσών και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Επίσης, θα πριμοδοτηθούν όσοι υπηρέτησαν τη θητεία

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ


Δύο λόγια για την αναγκαιότητα  οργάνωσης των τμημάτων υποδομής και παραγωγής ταλέντων.
Θεωρητικά στη χώρα μας όλες οι ομάδες μας καλλιεργούν φυτώρια. 
Πρακτικά όμως φαίνεται ότι ξεχνούν να τα... ποτίζουν, αφού ελάχιστα από τα «φιντάνια» τους καταφέρνουν να διατηρηθούν «εν ζωή». 
Ακόμη και οι λίγοι που θα καταφέρουν να προαχθούν στις πρώτες ομάδες, έχουν ...μέλλον ασαφές και αβέβαιο. Στις περισσότερες των περιπτώσεων τα «σούπερ ταλέντα» παραχωρούνται υπό μορφή δανεισμού σε άλλες, μικρότερης δυναμικότητας ομάδες, για να αποκτήσουν εμπειρίες και να επιστρέψουν αργότερα. Το «αργότερα» βέβαια στην Ελλάδα είναι σχετικό, αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί συνήθως έξοχο συνώνυμο του «ποτέ». 
Αμοιρη ευθυνών δεν είναι όμως ούτε η πολιτεία.
Αν θέλουμε αυτο να εξαλλείψει και να αλλάξει ,το πρώτο μέλημά μας είναι να ξεκαθαρίσουμε στις  ακαδημίες για ποιον ακριβώς λόγο υπάρχουν και τις συντηρούμε. 
Η μεθοδολογία μας θα είναι διαφορετική αν το βασικό μέλημά μας είναι να προσφέρουμε σε όσα περισσότερα παιδιά γίνεται ψυχαγωγία και εκγύμναση και διαφορετική αν ο σκοπός είναι να δημιουργηθούν ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν στο μέλλον επαγγελματικές ομάδες.
Στη δεύτερη περίπτωση ο προγραμματισμός μας θα στοχεύει, μαζι με τους τεχνικούς  να διαλέξουμε από το σύνολο των παιδιών που θα δοκιμάσει αυτά στα οποία διακρίνει ταλέντο, στην πρώτη απλώς να φροντίσει πώς θα μάθουν το αλφαβητάρι του ποδοσφαίρου όλοι οι εγγεγραμμένοι πιτσιρικάδες.
Λαμπρά παραδείγματα της αναγκαιότητας που οδήγησε ομάδες στην παραγωγή ταλέντων έχουμε στην ποδοσφαιρικά προηγμένη Ευρώπη. πχ. η Ρεάλ Μαδρίτης, Η Μίλαν, Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Η Λίβερπουλ, Η Γιουβέντους, ο Αγιαξ, Η γαλλική Μονακό,
Τί να πεί κανείς δέ για την Μπαρτσελόνα. τόσα και τόσα ταλέντα.. Τσάβι,Μέσι,Ινιέστα,κλπ όλα δικά της παιδιά, δουλεμένα κάτω απο ειδικό προγραμματισμό.
Τα παραδείγματα είναι διδακτικά για έναν λόγο: αποκαλύπτουν ότι αυτό που συχνά στην Ελλάδα θεωρούμε μεγαλεπήβολο ή εξαιρετικά δύσκολο είναι εν τέλει απλό. Ο σκοπός είναι να έχεις διάθεση, φαντασία, σχέδιο και όρεξη για να αξιοποιήσεις τις όποιες υποδομές και όχι να χρησιμοποιείς ως άλλοθι τις ατέλειες για να μην κάνεις τίποτε.

Τι θα πληρώσουμε για τα τέλη κυκλοφορίας του 2012


Σαν να μην έφταναν οι αλλεπάλληλες αλλαγές των τελευταίων ετών στον τρόπο φορολόγησης και τεκμηρίων των ΙΧ αυτοκινήτων ήρθε και ο νέος τρόπος που υπολογίζονται τα τέλη κυκλοφορίας, που κάνει υποψήφιους αγοραστές και πωλητές αυτοκινήτων άνω κάτω…

Αυξημένα τέλη κυκλοφορίας κατά 10% σε σχέση με πέρυσι θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων το 2011, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στον εφαρμοστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.
Για τα επιβατικά αυτοκίνητα που έχουν ταξινομηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα έως την 31 Οκτωβρίου 2010 και τις μοτοσικλέτες, ανεξαρτήτως ημερομηνίας πρώτης ταξινόμησης, ισχύουν με βάση τον κυλινδρισμό:

Μαρινάκης: Αν δεν αγαπούσα τον Ολυμπιακό, θα είχα φύγει!

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων έδωσε το παρών στο 4ο συνέδριο της Θύρας 7 το οποίο είναι το πρώτο του ως πρόεδρος της ΠΑΕ και δεν έκρυψε ότι σκέφτηκε ακόμη και την περίπτωση να φύγει από την ομάδα. Απόλυτη στήριξη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Κατά την είσοδο του στο Γ. Καραϊσκάκης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε μία σύντομη δήλωση θέλοντας να δείξει το λόγο που βρέθηκε δίπλα σους οπαδούς:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι το πρώτο μου συνέδριο σαν πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ελπίζω να ανταλλάξουμε απόψεις και να κάνουμε εποικοδομητικό διάλογο με οπαδούς μας για να μπορέσουμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Νομίζω πως όλη την χρονιά προσπαθήσαμε για το καλύτερο, κάτι που το είδατε και όλοι.”

Ο καιρός σήμερα

Αίθριος θα είναι ο καιρός και μονο στα βόρεια θα υπάρχουν τοπικές βροχές και καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και στο νότιο Αιγαίο απο το απόγευμα 6 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά
Σε Μακεδονία, Θράκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρές στην κεντρική Μακεδονία. Βελτίωση από το βραδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το βραδυ τοπικά βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.


Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα οπότε σε ορεινές περιοχές της Ηπείρου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα νοτια τοπικά 5 μποφόρ και από το βραδυ βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμναθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

(ΑΧ ΚΟΥΛΑ)... Ο Γιάννης σε στριπτιζάδικο!!!! Μιλάμε όλα τα λεφτά η φάση!

Δείτε το video

ΣΟΚ: 15χρονη έχασε τη ζωή της στην προσπάθεια της να σώσει από την ευθανασία το σκύλο της!


Ένα 15χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του την περασμένη Τρίτη, σε μία προσπάθεια της να σώσει το άρρωστο με καρκίνο σκυλί της, που πήγαινε για ευθανασία.
Η μικρή Taylor έκλεψε το αυτοκίνητο της οικογένειας της και οδήγησε μακριά από το σπίτι της, μαζί με το σκύλο της και μία ακόμα συνομήλικη φίλη της.
Κι όλα αυτά για να μην γίνει ευθανασία στο σκύλο της, όπως είχαν αποφασίσει οι γονείς της, επειδή είχε καρκίνο.
Η 15χρονη ήταν ταραγμένη και έτσι ανέλαβε να οδηγήσει η φίλη της. Έχασε όμως τον έλεγχο του οχήματος και τράκαραν πέφτωντας σε έναν τηλεφωνικό στύλο.
Το σκυλί πετάχθηκε έξω από το παρ-μπριζ και πέθανε ακαριαία ενώ η μικρή ιδιοκτήτριά του πέθανε σε τοπικό νοσοκομείο λίγο αργότερα, από τα τραύματα της! Η οδηγός και φίλη της γλίτωσε με μερικές

Ροζ αποκάλυψη για τους αξιωματούχους της ΕΕ!

Τι κάνει ο μέσος αξιωματούχος της Ε.Ε. στο lunch break του;
Αν αναρωτιέστε ποια μπορεί να είναι τα αγαπημένα τους μπιστρό στις Βρυξέλλες για φαγητό και lobbying, τότε σίγουρα είστε εκτός κλίματος.
Γιατί η ατμόσφαιρα που προτιμούν οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών για να αποφορτιστούν από τις υποχρεώσεις τους είναι αυτή των ξενοδοχείων ΧΧΧ και δη αυτών που προσφέρουν δωμάτια με αισθητική και… καλούδια πορνείου!
Οπως αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες με δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph», «αξιωματούχοι της Ε.Ε. είναι οι βασικοί πελάτες των “ερωτικών” ξενοδοχείων των Βρυξελλών, όπου τα ζευγάρια μπορούν να κλείσουν δωμάτια με στιλ οίκου ανοχής με την ώρα, προκειμένου να συνευρεθούν παράνομα με τους/τις συναδέλφους τους».
Ενα από τα αγαπημένα τους στέκια για τη μεσημεριανή «αποφόρτισή» τους είναι το «Treviso Hotel» στην place Stephanie, σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές των Βρυξελλών, όπου ζουν έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι από τους υψηλόβαθμους της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Το ξενοδοχείο αυτό, που διαφημίζεται ως χώρος για ζευγάρια «με υπηρεσίες δωματίου και εξασφαλισμένη διακριτικότητα», διαθέτει εντυπωσιακά δωμάτια που χρεώνονται 73,5 ευρώ την ώρα.
Την προτίμηση των αξιωματούχων της Ε.Ε. στο μεσημεριανό διάλειμμα για να εκτονώσουν το παράνομο πάθος τους επιβεβαιώνει και η Anne De Schepper, διευθύντρια του ξενοδοχείου.
«Οι εργαζόμενοι στην Ε.Ε. είναι το 80% της πελατείας μας. Αντίθετα με τα παραδοσιακά ξενοδοχεία, εμείς δεν έχουν βιώσει την οικονομική κρίση χάρη σε αυτούς. Εχουμε περισσότερη δουλειά την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος αλλά και στο τέλος του ωραρίου τους, λίγο πριν γυρίσουν στα σπίτια τους» δηλώνει χαρακτηριστικά.


Οι επιρρεπείς μεσήλικοι της Ε.Ε.
Η αδυναμία των «ευρωκρρατών», όπως χαρακτηρίζονται μάλλον υποτιμητικά οι υψηλόβαθμοι υπάλληλοι της Ε.Ε. από τα βρετανικά μέσα, στις πολύπλοκες σεξουαλικές σχέσεις αλλά και στην πολυτέλεια είναι γνωστή και κατά καιρούς έχει επιβεβαιωθεί και προκαλέσει συναγερμό!
Πριν από δύο χρόνια, προειδοποιήθηκαν αρμοδίως να αποφεύγουν τη μοιραία γοητεία μαθητευόμενων νεαρών γυναικών που τους έστηναν σεξουαλικές παγίδες προκειμένου να τους εκμαιεύσουν την ώρα που είναι… τρωτοί απόρρητα στοιχεία υποθέσεων της Ε.Ε. Μάλιστα, στο σχετικό έγγραφο που μοιράστηκε στα γραφεία της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, η προειδοποίηση απευθυνόταν κυρίως σε «μεσήλικους υψηλόβαθμους» που είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στη γοητεία της «όμορφης εκπαιδευόμενης με μακριά πόδια και ξανθά μαλλιά».
Στην κατηγορία του αμαρτήματος με υφισταμένη -αν και αυτή δεν λειτούργησε κατασκοπευτικά- φέρεται να υπέπεσε και ο Γερμανός επίτροπος Γκίντερ Φερχόιγκεν. Το 2006, τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης αφιέρωσαν πολύ μελάνι στο σκάνδαλο στο οποίο φερόταν να εμπλέκεται ο τότε αντιπρόεδρος της Κομισιόν και ξέσπασε όταν γερμανικό περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες του να κρατιέται χέρι-χέρι με την επικεφαλής του γραφείου του Πέτρα Ερλερ από διακοπές που έκαναν μαζί στη Λιθουανία. Ο Φερχόιγκεν έδωσε προαγωγή στην Ερλερ -που ήταν αρχικά μέλος συμβουλευτικής ομάδας και μετά έγινε προσωπάρχις του γραφείου του-, προφανώς λόγω της στενής σχέσης που ανέπτυξαν στα… lunch breaks τους. Ο Φερχόιγκεν πάντως είχε διαψεύσει τότε τα δημοσιεύματα.
Αλλα δημοσιεύματα θέλουν τους εργαζομένους στην Ε.Ε. να