ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ποια παρουσιάστρια θέλει ποδήλατο χωρίς σέλα? [video]

Ποδήλατο χωρίς σέλα για να «κάθεται» καλύτερα θέλει γνωστή ελληνίδα παρουσιάστρια.
Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση για το ποδήλατο χωρίς σέλα....

Ποια ηθοποιός επιδίδεται ολόγυμνη σε λεσβιακές περιπτύξεις, μπροστά στην κάμερα…?

Χωρίς κανένα φόβο, αλλά με πολύ πάθος…η καυτή ηθοποιός, ξετυλίγει όλο της το ταλέντο μπροστά στον φωτογραφικό, κάνοντας διάφορα με την επίσης sexy παρτενέρ της..!
Απολαύστε την..!

Τα πιο τούμπανα οπίσθια που έχετε δει ποτέ!!!

Τώρα επάνω σε αυτές τις φωτογραφίες πραγματικά δεν ξέρω τι να πω
Ότι πρόκειται για οπίσθια που ξετρελαίνουν κάθε άντρα; Αυτό είναι δεδομένο.
Απολαύστε τες λοιπόν και πείτε μας αν σας άρεσαν…

ΠΟΙΟΣ…. ΕΚΑΝΕ SEX ΜΕ 37.800 ΠΑΡΘΕΝΕΣ;

Ένας μύθος στην Αφρική ήθελε το AIDS να θεραπεύεται αν ο ασθενής…έκανε σεξ με μια παρθένα.
Βάσει αυτού του μύθου, ο βασιλιάς του…νησιού Τόνγκα Paulah έκανε σεξ με 10 παρθένες κάθε μέρα ενώ κατά τη διάρκεια της βασιλείας του κοιμήθηκε με περισσότερες από 37,800 παρθένες.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Εκρυβε στο στομάχι του 80 “αβγά” κοκαΐνης!!!

Έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ!
Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν διαπίστωσαν ότι ένας έμπορος ναρκωτικών είχε καταπιεί ογδόντα «αβγά» που περιείχαν κοκαΐνη προκειμένου να τα εισαγάγει στη χώρα μας.
Ενάμισι κιλό λευκής σκόνης έκρυβε μέσα στο στομάχι του ένας 31χρονος Νιγηριανός, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έπειτα από πληροφορίες που είχαν οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών.
Οι έμπειροι αστυνομικοί της υπηρεσίας, των οποίων τα μάτια έχουν δει πολλά, όταν ο Νιγηριανός άρχισε να… γεννά τα «αβγά» που είχε στο στομάχι του, έπαθαν σοκ! «Εχει «γεννήσει» πάνω από ογδόντα ανισοβαρή «αβγά» κόκας, δηλαδή κάτι παραπάνω από ενάμισι κιλό κόκα. Πραγματικά, πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα που έχει εντοπιστεί διεθνώς και αφορά μεταφορά ναρκωτικών μέσα στο στομάχι» λέει χαρακτηριστικά στην «Espresso» αξιωματικός της Δίωξης.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο καθηγητής Πανεπιστημίου Κώστας Δραΐνας

Σοκ στην πανεπιστημιακή κοινότητα των Ιωαννίνων από τον αιφνίδιο θάνατο του καθηγητή Χημείας του Πανεπιστημίου που εδράζει στην πόλη, Κώστα Δραΐνα, ύστερα από τροχαίο.
Ο 61χρονος επέστρεφε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Πεδινή Ιωαννίνων όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε σηματοδότη.
Όταν ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ήταν ήδη νεκρός.
Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Ιωαννίνων.
Με ψηφίσματά τους το Πανεπιστήμιο, φορείς της πόλης, επιστημονικοί σύλλογοι κ.ά. εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατό του και συλλυπούνται την οικογένειά του.
Zougla
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Διαδήλωνε ενάντια στη χρήση κράνους και πέθανε επειδή δεν φορούσε κράνος!

Τραγικό θάνατο βρήκε μοτοσικλετιστής στη Νέα Υόρκη στη διάρκεια μηχανοκίνητης πορείας…όταν πατώντας φρένο έχασε τον έλεγχο του πίσω μέρους της μηχανής. Ο οδηγός της Χάρλει εκσφενδονίστηκε πάνω από το τιμόνι και προσγειώθηκε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.
Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαγνώστηκε ο θάνατός του.
Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι συμμετέχοντας στην πορεία, ο 55χρονος ήθελε να διαμαρτυρηθεί ενάντια στη νομοθεσία για τη χρήση κράνους από τους μοτοσικλετιστές.
Σύμφωνα με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στην πορεία, ο άντρας θα είχε σωθεί κατά πιθανότητα αν φορούσε κράνος.
clopyandpaste
Δείτε περισσότερα θέματα 

Συνελήφθη ο δήμαρχος Ιθάκης με…30 καλλονές!

Από το Λιμεναρχείο συνελήφθη ο δήμαρχος Ιθάκης τη Δευτέρα (4/7), όταν απέπλευσε από το λιμάνι με το πολυτελές σκάφος του, με σκοπό να πάει να παραλάβει 30 αιθέριες υπάρξεις από το Κατάκολο με σκοπό… τη

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Κατέγραψε τον εκτελεστή του!

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από το διαδίκτυο…
Ένας εικονoλήπτης στη Συρία είναι ανεβασμένος σε μία ταράτσα κτηρίου και καταγράφει από εκεί τις κινητοποιήσεις και τις αντικυβερνητικές διαδηλώσειςεναντίον του προέδρου Ασάντ και του καθεστώτος που αυτός ηγείται.
Σκοπός του ήταν να καταγράψει ντοκουμέντα για την ωμή βία των κυβερνητικών δυνάμεων εναντίον των εξεγερμένων. Και το κατάφερε με τραγικό όμως τρόπο:
Κατέγραψε με την κάμερά του έναν στρατιώτη που από το έδαφος τον σημαδεύει με το όπλο του και τον εκτελεί με μια σφαίρα στο κεφάλι!
Δείτε το βίντεο - ΣΟΚ:

Άμεσες λύσεις στα Ιαματικά Λουτρά και στο γήπεδο Κιβωτού...

Τις ιαματικές πηγές Κιβωτού επισκέφθηκε την Κυριακή ο Δήμαρχος Γρεβενών για να δει από κοντά τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν ώστε με τις κατάλληλες παρεμβάσεις από την πλευρά του Δήμου να λειτουργήσουν κανονικά αφού όπως ανέφεραν και οι κάτοικοι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ανθρώπους απ όλη την Ελλάδα ώστε να επισκεφθούν την περιοχή.
Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε για την άμεση αντικατάσταση της αντλίας, τη διευθέτηση των τεχνικών και πρακτικών ζητημάτων, όπως αυτό της καθαρίστριας δίνοντας έμπρακτα λύσεις.
Τα ιαματικά θα είναι έτοιμα να λειτουργήσουν από Δευτέρα 12 Ιουλίου !
Κατά την επίσκεψή του στην Κιβωτό ο δήμαρχος συναντήθηκε και με παράγοντες της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου ενώ επισκέφθηκε το γήπεδο για να δει από κοντά την πρόοδο των έργων αλλα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αφού όπως είναι γνωστό η τοπική ομάδα τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο γήπεδο της Μηλιάς.\
greveniotis
Δείτε περισσότερα θέματα

Τραγωδία στο Λασίθι: Μάνα ”πάτησε” με το αυτοκίνητo, το 2χρονο παιδί της!

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διασωληνωμένο διακομίζεται αυτή την ώρα στο ΠΑΓΝΗ ένα 2χρονο αγοράκι το οποίο τραυματίστηκε βαριά από την ίδια του τη μητέρα..
Η οδηγός δεν είδε ότι το παιδάκι βρισκόταν πίσω από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να το χτυπήσει, ενώ έκανε όπισθεν. Η μητέρα του παιδιού, βγήκε για να δει που είχε χτυπήσει το αυτοκίνητό της και όταν είδε το αιμόφυρτο παιδί της έβαλε τις φωνές και κάλεσε σε βοήθεια.
Πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο που μεταφέρει το άτυχο παιδί σε νοσοκομείο. Το περιστατικό συνέβη στην Κριτσά του Αγίου Νικολάου.
cretalive.gr
ierosagon
Δείτε περισσότερα θέματα 

35 βαθμοί με βροχές καταιγίδες ο καιρός για την Τετάρτη

Βροχές και καταιγίδες στα βορειοανατολικά και το απόγευμα τοπικά και στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πιθανώς τις απογευματινές ώρες να είναι ισχυρά.
Αναλυτική πρόγνωση

Λάρισα: Βρήκε το πτώμα του ξαδέρφου του να επιπλέει στη λίμνη

Ο 52χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας με το αυτοκίνητό του στην τεχνητή λίμνη συγκέντρωσης υδάτων που βρίσκεται στην αγροτική περιοχή Καρυά Ελασσόνας.
Το άψυχο σώμα του επέπλεε στη λίμνη και το εντόπισε χθες το απόγευμα ο ξάδερφός του
Ο 52χρονος, έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.
Χθες το μεσημέρι, έφυγε από το σπίτι του και κάποια στιγμή οι συγγενείς του ανησύχησαν, αφού δεν είχε επιστρέψει, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να τον ψάχνουν. Η τεχνητή λίμνη, ήταν ένα σημείο στο οποίο ο 52χρονος συνήθιζε να πηγαίνει.
Μέχρι αργά χθες αναμένονταν στελέχη της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης για να ανασύρουν το αυτοκίνητο του αυτόχειρα από τον πυθμένα της λίμνης.
kosmolarissa.gr
ierosagon 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ποιοί μπαίνουν και ποιοί βγαίνουν από τα βαρέα και ανθυγιεινά

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις αλλαγές, ποιές ειδικότητες εντάσσονται και ποιές αφαιρούνται
- Από σήμερα στα χέρια του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης το πόρισμα της Διαρκούς Επιτροπής
- Μέχρι τις 20 Ιουλίου θα έχει συμπηρωθεί η νέα λίστα...Σύμφωνα με ανακοίνωση, στο πόρισμα περιγράφονται τα κριτήρια τα οποία συμφωνήθηκαν από τα μέλη της επιτροπής με τα οποία θα διαμορφωθεί η νέα λίστα για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.
Η επιτροπή συμφώνησε με την πρόταση του κ. Κουτρουμάνη να συζητήσει εντός των επόμενων 10 ημερών ενδεικτική λίστα που θα εισηγηθεί η ομάδα Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Εργασίας και των Ταμείων.
Η πρόταση των Εμπειρογνωμόνων θα διαμορφωθεί με βάση το πόρισμα, την διεθνή εμπειρία και αξιοποίηση των μέχρι σήμερα μελετών. Μέχρι τις 20 Ιουλίου και μέσα από τις συνεχείς συνεδριάσεις, η επιτροπή θα παραδώσει τις προτάσεις της για την εφαρμογή της νέας λίστας.
Η τελική απόφαση θα είναι της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης μετά από διαβούλευση με τους Κοινωνικούς Εταίρους.
Σύμφωνα με το Βήμα η επιτροπή κρίνει ότι θα πρέπει να ενταχθούν οι εξής ειδικότητες:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Πολιτιστικού Συλλόγου Βατολάκκου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατολάκκου νοιώθει την ανάγκη να απαντήσει στα όσα άστοχα ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες από κάποιους οι οποίοι μέσω του διαδικτύου και εκμεταλλευόμενοι...

Ο Αντρέας Ψευτογκάς, από τον Πρωτέα στον ΠΑΟ…

Στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟ θα βρεθεί για τα επόμενα 2 χρόνια ο νεαρός 17χρονος παίκτης του Πρωτέα, Ανδρέας Ψευτογκάς. Ο παίκτης των Γρεβενών, δόθηκε για 2 χρόνια με υποσχετική στην ομάδα του Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό. Ο Αντρέας θα ενισχύσει το εφηβικό τμήμα του ΠΑΟ ενώ το δελτίο του θα κατέχει η ομάδα των Γρεβενών. Ο Πρωτέας, στην μεταγραφή του Κώστα Παπανικολάου στον Άρη Θεσσαλονίκης και από εκεί στον Ολυμπιακό, είχε κερδίσει..ψίχουλα. Σε αυτή τη φάση, σύμφωνα με πληροφορίες του Star fm 933, δίνει τον παίκτη στην ομάδα του κέντρου χωρίς καμία οικονομική απαίτηση αλλά σε περίπτωση που υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, τότε θα διεκδικήσει ένα ποσό που θα ικανοποιεί την συγκεκριμένη μεταγραφή. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ανδρέας είναι αριστούχος μαθητής και θα μετακινηθεί στην Αθήνα με έξοδα της οικογενείας του, αφού ο ΠΑΟ δεν αναφέρει πουθενά στις συνεννοήσεις που γίνανε για οικονομικές απολαβές.
Ευχόμαστε στον Αντρέα Ψευτογκά καλή επιτυχία.
star-fm
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ


Σε σχέση με δημοσίευμα που αναφέρει ότι έχω ανάμειξη στο θέμα της εγγραφής μελών του ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ δηλώνω τα εξής.
1. Ουδέποτε έγινε συνάντηση του ΔΣ ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ με το ΔΣ των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ για το θέμα της εγγραφής μελών.
2. Ουδέποτε εγώ έχω συναινέσει και έχω αποδεχθεί το ρόλο του εκπροσώπου των Παλαιμάχων για το θέμα της εγγραφής μελών.
3. Η αγάπη μου για τον ΠΥΡΣΟ μου επιβάλει να δρώ με γνώμονα μόνο το καλό του ΠΥΡΣΟΥ.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες νομίζω ότι η δράση μου περιορίζεται μόνο στο να εγγραφώ και εγώ μέλος όπως όλοι μας, στην αγορά διαρκείας, και στην συμπαράσταση μου στο ποδοσφαιρικό τμήμα, χωρίς περεταίρω ανάμειξη με το ΔΣ του ΠΥΡΣΟΥ.
Με τιμή,
Χάρης Ιορδανίδης

Δείτε περισσότερα θέματα 

Ένα φίδι σταμάτησε την υπερταχεία

Μία υπερταχεία στην Ιαπωνία αναγκάστηκε να σταματήσει το ταξίδι της, καθώς ένα φίδι βρέθηκε σε ένα από τα καθίσματα, μετέδωσαν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.
Το τρένο ακινητοποιήθηκε στο σταθμό της Μαϊμπάρα, μεταξύ της Οζάκα και του Κιόντο, ενώ οι αρχές έπιασαν το ερπετό μήκους ενός μέτρου, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo επικαλούμενο τις σιδηροδρομικές αρχές.
Το φίδι ήταν προφανώς το κατοικίδιο κάποιου επιβάτη που ταξίδευε μαζί του με το τρένο και προφανώς το ερπετό το είχε σκάσει, σύμφωνα με τις σιδηροδρομικές αρχές. Η αστυνομία αναζητεί τον ιδιοκτήτη του, ενώ κανένας από τους 200 επιβάτες δεν τραυματίστηκε. Στην Ιαπωνία επιτρέπεται οι επιβάτες να μεταφέρουν στα τρένα κατοικίδια ζώα όπως γάτες και σκύλους, αλλά όχι φίδια.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δείτε: το άσημο παρελθόν των celebrities...


Πριν γίνουν μερικά από τα πιο καυτά ονόματα του Hollywood, ήταν και αυτοί κοινοί θνητοί σαν όλους εμάς.
Οι ζωές τους πλέον περιστρέφονται γύρω από τεράστιες επιτυχίες, δεκάδες βραβεία, εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο, βίλες χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, υπερπολυτελείς διακοπές, VIP πάρτι, κολλητές φιλίες με μεγάλα ονόματα της μόδας και μια στρατιά παπαράτσι να παρακολουθούν το κάθε τους βήμα.
Πριν από όλα αυτά όμως, όλοι τους είχαν συνηθισμένες ζωές, σε πολλές περιπτώσεις αρκετά χειρότερες από τις δικές μας, έκαναν συνηθισμένες δουλειές, ίσως υπερβολικά συνηθισμένες και πολλοί από αυτούς χρειάστηκε να παλέψουν με τη φτώχεια μέχρι να ανακαλύψει κάποιος το ταλέντο τους. Ρίξτε μια ματιά στις δουλειές που αναγκάστηκαν να κάνουν διάφοροι celebrities στο παρελθόν και θα δείτε ότι υπάρχουν και χειρότερα από αυτό που κάνετε τώρα. Και, που ξέρετε, ίσως στην επόμενη στροφή να σας ανακαλύψει ο

Στον αέρα η σέντρα του πρωταθλήματος...

Πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου το νέο πρωτάθλημα, έπειτα από όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες στην Αθλητική Δικαιοσύνη.
Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τα στημένα ματς, αλλά και οι νέες εξελίξεις που αναμένονται σε δικαστικό επίπεδο, έχουν προβληματίσει τους ιθύνοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και προκαλούν ανησυχία για το πότε θα τελεσιδικήσει η υπόθεση.
Αυτή τη στιγμή η έναρξη του νέου πρωταθλήματος είναι στον αέρα και η σέντρα που είχε καθοριστεί για τις 27 και 28 Αυγούστου θα αναβληθεί πιθανότατα για τις 11 ή 18 Σεπτεμβρίου.
Παρά το γεγονός ότι οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς έχουν παραλάβει την ογκώδη δικογραφία και τις απολογίες των κατηγορουμένων στην ποινική Δικαιοσύνη και ετοιμάζονται να ασκήσουν διώξεις, η υπόθεση δεν θα τελεσιδικήσει άμεσα.
Και αυτό διότι αναμένεται νέα δικογραφία από τη Θεσσαλονίκη, που θα αφορά πρόσωπα από τη Βόρεια Ελλάδα και ενδεχομένως σε νέα άσκηση διώξεων, ενώ σε εκκρεμότητα υπάρχει και από πλευράς ΣΔΟΕ ο έλεγχος λογαριασμών.
www.gazzetta.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Βέλγιο: κατάργησαν την... κυβέρνηση!

Συζήτηση πολλή γίνεται για το αν το Βέλγιο θα διαλυθεί ή θα επιβιώσει. Το γεγονός άλλωστε ότι εδώ είναι σχεδόν δεκατρείς (!) μήνες μετά τις βουλευτικές εκλογές της 13ης Ιουνίου 2010 δεν έχει καν σχηματιστεί κυβέρνηση, χρονικό διάστημα που... αποτελεί μακράν παγκόσμιο αρνητικό ρεκόρ, δίνει τροφή σε προβληματισμούς αυτού του τύπου.
Αλλεπάλληλες άλλωστε δηλώσεις πρωταγωνιστών της βελγικής πολιτικής σκηνής υποδαυλίζουν διαρκώς τις συζητήσεις αποσύνθεσης και διαμελισμού σε δύο χωριστά κράτη, την ολλανδόφωνη Φλάνδρα στον βορρά και τη γαλλόφωνη Βαλονία στον νότο.
"Νομίζω ότι το Βέλγιο θα σβήσει σιγά σιγά. Αργά, σαν κερί, χωρίς κανένας πρακτικά να το αντιληφθεί" δήλωνε π.χ. στην αμερικανική εφημερίδα "Νιου Γιόρκερ" ο Φλαμανδός εθνικιστής ηγέτης Μπαρτ Ντε Βέφερ. "Οι μεγάλοι πολιτικοί άνδρες δεν πιστεύουν πλέον στο Βέλγιο" πρόσθετε ο Ντε Βέφερ σε μια μεγάλη συνέντευξή του στη γαλλόφωνη βελγική εφημερίδα "Λα Λιμπρ Μπελζίκ" που δημοσιεύθηκε σε τρία μέρη την επέτειο του ενός χρόνου από τις περυσινές εκλογές.
"Είναι χρήσιμο να προετοιμαστούμε για το τέλος της χώρας" είχε δηλώσει και η γαλλόφωνη σοσιαλίστρια αντιπρόεδρος της βελγικής κυβέρνησης, Λορέτ Ονκελίνξ. "Είναι έντονα αισθητή στους γαλλόφωνους μια αύξηση ενός αισθήματος κόπωσης. Ισως είχαν άδικο που απέρριψαν όλες τις φλαμανδικές απαιτήσεις, αλλά από την άλλη μεριά δεν μπορεί κανείς να απαιτήσει από αυτούς να πέσουν στα γόνατα" σημείωνε η Λ. Ονκελίνξ σε συνέντευξή της στη γαλλική εφημερίδα "Λε Μοντ".
Ολα αυτά έχουν σίγουρα ενδιαφέρον. Στην υπόθεση της βελγικής ακυβερνησίας υπάρχει όμως ένα θέμα πολύ σοβαρότερο με τεράστια, καθολική σημασία: τι είδους δημοκρατία είναι αυτή όπου πάνω από έναν χρόνο τώρα κυβερνά η υπηρεσιακή κυβέρνηση που υπήρχε πριν από τις εκλογές του Ιουνίου του 2010 κατά κραυγαλέα παραβίαση κάθε έννοιας συνταγματικής νομιμότητας; Πώς είναι δυνατόν μια υπηρεσιακή κυβέρνηση να αποφασίζει την κατάρτιση προϋπολογισμού ή τη συμμετοχή του Βελγίου σε πόλεμο εναντίον μιας άλλης χώρας, της Λιβύης στη συγκεκριμένη περίπτωση;
Αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε το γεγονός ότι οι περυσινές βουλευτικές εκλογές έδωσαν έναν τέτοιο συσχετισμό δυνάμεων που δεν μπορεί να καταλήξει στον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού. Σεβαστό.

ΔΕΙΤΕ: Oι δέκα πιο επικίνδυνες πόλεις στο κόσμο

Υπάρχουν 10 πόλεις στον κόσμο, που μόλις ακούτε το όνομα τους πρέπει...
να αλλάζετε κατεύθυνση!

«Μαγική» άμμος καθαρίζει το νερό σε πόσιμο!

Το μολυσμένο νερό μπορεί να καθαριστεί πολύ πιο αποτελεσματικά με τη χρήση ενός καινοτόμου, φθηνού υλικού, όπως υποστηρίζουν οι ερευνητές.
Το υλικό αυτό αποκαλείται «σούπερ άμμος» και μπορεί να αποτελέσει έναν φθηνό τρόπο καθαρισμού του νερού στον αναπτυσσόμενο κόσμο.
Πρόκειται για κόκκους άμμου μέσα σε ένα ευρέως διαθέσιμο οξείδιο που ονομάζεται γραφίτης - και χρησιμοποιείται κυρίως στα μολύβια.
Η ερευνητική ομάδα περιγράφει την τεχνολογία αυτή στο επιστημονικό περιοδικό Applied Materials and Interfaces του Αμερικανικού Οργανισμού Χημικών.
Σε πολλές χώρες παγκοσμίως, η πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό και υγειονομικές εγκαταστάσεις είναι περιορισμένη.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δήλωσε πως «μόλις το 60% του πληθυσμού στην υποσαχάρια Αφρική και το 50% του πληθυσμού στην Ωκεανία (νησιά στον τροπικό Ειρηνικό Ωκεανό) χρησιμοποιούν βελτιωμένες πηγές πόσιμου νερού.»
Οι κόκκοι άμμου με γραφίτη ίσως να είναι μία λύση, καθώς η άμμος χρησιμοποιούνταν και στην αρχαιότητα για τον καθαρισμό του νερού.


Επίστρωση της άμμου
Με την κανονική άμμο, το φιλτράρισμα του νερού μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Αθώος για βιασμό λόγω σεξυπνίας

Όσοι πάσχουν από σεξυπνία δεν έχουν καμία συναίσθηση του τι ακριβώς κάνουν στον ύπνο τους.
Ένας Βρετανός που είχε κατηγορηθεί για το βιασμό μιας ανήλικης αθωώθηκε αφού το δικαστήριο δέχτηκε ότι ο δράστης πάσχει από... σεξυπνία, μια κατάσταση κατά την οποία ένας άνθρωπος κάνει σεξ ενώ υπνοβατεί.
Το δικαστήριο του Σουόνσι, στην Ουαλία, απάλλαξε τον Στίβεν Λι Ντέιβις, 43 ετών, που δήλωνε αθώος ισχυριζόμενος ότι δεν καταλαβαίνει τι κάνει στον ύπνο του. Η σύζυγός του και μια πρώην σύντροφός του επιβεβαίωσαν στις καταθέσεις τους ότι ο 43χρονος κάνει σεξ στον ύπνο του χωρίς να το συνειδητοποιεί. Την επομένη ξυπνάει και δεν θυμάται απολύτως τίποτα.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τον Σεπτέμβριο του 2009 ο Ντέιβις βίασε μια 16χρονη την οποία φιλοξενούσε η οικογένειά του. Την επομένη το πρωί το κορίτσι είχε φύγει από το σπίτι και ο Ντέιβις, ξαφνιασμένος για την απουσία της, της έστειλε μήνυμα με το κινητό του ρωτώντας αν όλα είναι καλά.
Ο γιατρός Κρις Ιτζικόφσκι, ειδικός σε θέματα ύπνου, εξήγησε στο δικαστήριο ότι η σεξυπνία είναι μια σπάνια διαταραχή υπνοβασίας.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Καταργείται το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας;

Ενώ χτες συνεδρίαζε για πρώτη φορά με την νέα της σύνθεση η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, υπό την προεδρία του νέου προέδρου Θεόδωρου Χατζηπαντελή, το σχέδιο νόμου για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ θέτει σε πλήρη αμφισβήτηση το τοπικό πανεπιστήμιο.
Το νομοσχέδιο επρόκειτο να παρουσιάσει η Άννα Διαμαντοπούλου το περασμένο Σάββατο στη σύνοδο των πρυτάνεων στο Βόλο, συνάντησε την σκληρή αντίδραση των πανεπιστημιακών, γι’ αυτό και η υπουργός Παιδείας αποφάσισε μην παραστεί τελικώς στη σύνοδο, αλλά να το στείλει στους πρυτάνεις σήμερα ή αύριο. Στο μεταξύ δίνουν και παίρνουν οι διαρροές για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου, με το υπουργείο Παιδείας να προβαίνει από διάψευση σε διάψευση, χωρίς όμως να έχει δώσει μέχρι στιγμής το επίσημο κείμενο, ώστε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να θέσει τέρμα στα σενάρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση του Εθνικού Συμβουλίου Εκπαίδευσης προβλέπει τη σύσταση 12-14 πανεπιστημίων και

Αποκαλύψεις Πιλάβιου για τα "στημένα" και τις πιέσεις της Ουέφα

Τι είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ για την υπόθεση των "στημένων" αγώνων στο ποδόσφαιρο αλλά και το πρέσινγκ της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μέσω εγγράφου που απέστειλε την Δευτέρα.
Έγγραφο με το οποίο ζητεί την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης των "στημένων" αγώνων θέτοντας και θέμα αντικατάστασης των εμπλεκομένων ομάδων που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά κύπελλα, έστειλε τη Δευτέρα η UEFA στην ΕΠΟ, όπως αποκάλυψε ο Σοφοκλής Πιλάβιος στην τηλεοπτική "Δίκη" του Blue Sky.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε μεταξύ άλλων για το σκάνδαλο των "στημένων" αγώνων:
Η καθυστέρηση του ενός φακέλου της UEFA να φτάσει στην εισαγγελία, αφορούσε μόνο 4-5 αγώνες. Αυτό όμως δεν επηρέασε καθόλου τη διαδικασία. Εγώ πήγα δύο ή τρεις φορές στην UEFA γι’ αυτό το θέμα στις αρχές του 2009. Είχα ενημέρωση πριν την περίφημη συνέντευξη του Λίμαχερ.
Δεν άκουσα τον Μπέο να λέει δημόσια ότι παίζει στοίχημα. Το σωστό πάντως είναι να απαγορευτεί ο στοιχηματισμός και για τους ποδοσφαιριστές. Θα κάνουμε και εμείς κάποια πράγματα, αλλά περιμένουμε με αγωνία και το νέο νομοσχέδιο.
Δεν είπα ποτέ ότι δεν θα τιμωρηθούν μεγάλες ομάδες για τα στημένα. Είπα γενικά για όλες τις ομάδες, ότι δεν μπορούν να τιμωρηθούν χωρίς στοιχεία.
Δέχομαι ότι έχω μερίδιο ευθύνης στην ιστορία αυτή. Το ότι ανέχθηκα κάποιους παράγοντες είναι το λιγότερο. Αλλά εγώ μιλούσα με όλους τους προέδρους. Πλέον, βέβαια, δεν μιλάει κανείς με κανέναν.
Δεν ζήτησα από τον εισαγγελέα να μην δημοσιεύονται οι διάλογοι. Απλά διαγνώσαμε έναν σοβαρό κίνδυνο. Πολλοί μου είπαν ότι κινδυνεύει η ζωή τους και η σωματική τους ακεραιότητα με αυτά που έχουν βγει.
Διαβάζοντας τις συνομιλίες, φαίνεται πως αρέσει να λέγεται ότι με κρατάνε και με έχουν στο χέρι. Άρεσε σε κάποιους να το δείχνουν και να το λένε και για μένα και για διαιτητές. Στην Ελλάδα μας αρέσει να είμαστε νταραβεριτζήδες. Το τι ακούν τα αυτιά μου κάθε μέρα, είναι τρομερό. Υπάρχουν βέβαια και θεωρίες συνωμοσίας, αφού μερικά από αυτά που λέγονται στις συνομιλίες, τελικά δεν έγιναν.
Έχω νιώσει και εγώ απειλούμενος. Πολλάκις. Έχω αυξήσει και την προστασία μου. Τι άλλο να κάνω; Είχα και ευθεία απειλή από πολλούς ανθρώπους, όχι όμως για τη ζωή μου.
Δεν θυμάμαι τη συνομιλία μου με τον Τσακογιάννη, όπου μου λέει ότι θα ρίξει πέντε σκαμπίλια στα πόδια του Κούγια. Όμως, δεν την αμφισβητώ ότι υπήρξε.
Για το αν φοβάμαι τη συγκάλυψη, άποψη μου είναι ότι πρέπει να υπάρξει η μεγάλη εικόνα στο πόρισμα για να πούμε κάτι. Η αθλητική δικαιοσύνη από την άλλη, δεν χρειάζεται τόσες πολλές αποδείξεις. Δεν αρκούν όμως και τα γραφήματα.
Για το ότι με δήλωσε για μάρτυρα υπεράσπισης του ο Σταύρος Ψωμιάδης, δεν είχε τη συναίνεση μου. Ο καθένας μπορεί να δηλώσει όποιον θέλει.
Ο κ. Χατζηαποστόλου λέει πάρα πολλά (σ.σ. για την ατάκα του στο Δ.Σ. «είμαστε ένοχοι γιατί όλα αυτά γίνονταν κάτω από τη μύτη μας») και είναι δικαίωμα του να κάνει αντιπολίτευση. Αλλά κάνει αντιπολίτευση από τότε που καθαιρέθηκε από αναπληρωτής πρόεδρος.
Για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Γεωργιάδη, θέλω να τους ακούσω πρώτα πριν πάρουμε την όποια απόφαση.
newsit
Δείτε περισσότερα θέματα 

Κλείνουν 256 κλίνες στα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας

Συρρικνώνονται τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς το σχέδιο του υπουργείου Υγείας προβλέπει μεγάλη μείωση των οργανικών κλινών.
Με βάση την τελική πρόταση που εγκρίθηκε από το Υγειονομικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕΣΥΠΕ), στα πέντε νοσοκομεία της ακριτικής περιφέρειας κλείνουν συνολικά 256 νοσοκομειακές κλίνες, από τις 824 οργανικές κλίνες που διαθέτουν σήμερα. Ειδικότερα, καταργούνται 68 κλίνες στο νοσοκομείο Γρεβενών, 66 στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, 54 στο νοσοκομείο Καστοριάς, 40 στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης και 28 στο νοσοκομείο Φλώρινας. Ανά νοσοκομείο, η εικόνα είναι: Φλώρινας έχει 120 οργανικές κλίνες, αναπτυγμένες 120, κάλυψη αναπτυγμένων κλινών 50%, προτεινόμενες νέες κλίνες 92, προτεινόμενη νέα κάλυψη 60%. Καστοριάς διαθέτει 120 οργανικές κλίνες, αναπτυγμένες κλίνες 99, κάλυψη αναπτυγμένων κλινών 48%, προτεινόμενες νέες κλίνες 66, προτεινόμενη κάλυψη 70%. Μαμάτσειο Κοζάνης έχει 200 οργανικές κλίνες, αναπτυγμένες 184, κάλυψη αναπτυγμένων κλινών 51%, προτεινόμενες κλίνες 160, προτεινόμενη κάλυψη 60%. Μποδοσάκειο Πτολεμαΐδας 250 οργανικές κλίνες, αναπτυγμένες 220, κάλυψη αναπτυγμένων κλινών 58%, προτεινόμενες κλίνες 184, προτεινόμενη κάλυψη 73%. Νοσοκομείο Γρεβενών έχει 134 οργανικές κλίνες, αναπτυγμένες 83, κάλυψη αναπτυγμένων κλινών 57%, προτεινόμενες κλίνες 66, προτεινόμενη κάλυψη 70%.
Προβλέπεται ακόμη μείωση των γιατρών στα πέντε νοσοκομεία από 356 σε 348.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κατέστρεψαν μισό εκατομμύριο ευρώ... κατά λάθος!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στα ΕΛΤΑ Λιβαδειάς...
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το thebest.gr ένας λάθος χειρισμός στα συστήματα ασφαλείας για την προστασία των μεγάλων ποσών που μεταφέρουν οι χρηματαποστολές προκάλεσε την πρωτοφανή καταστροφή!
Το μεγάλο χρηματικό ποσό βρισκόταν μέσα σε ένα από τα ειδικά μεταλλικά κουτιά μεταφοράς χρημάτων που είναι παγιδευμένα με σύστημα χρωματισμού έτσι ώστε, αν πέσουν στα χέρια ληστών τα χαρτονομίσματα να βαφτούν… κόκκινα κι να αχρηστευτούν.
Το σύστημα ασφαλείας που διαθέτουν οι ειδικές βαλίτσες όμως ενεργοποιήθηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση από λάθος!
Το αποτέλεσμα ήταν να αχρηστευτεί το ποσό των 500.000 ευρώ που είχαν μόλις μεταφερθεί στο υποκατάστημα!
Έχει διαταχθεί έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπήρξε ανθρώπινο λάθος, ή υπήρξε κάποια βλάβη στο σύστημα.
24ωρο
Δείτε περισσότερα θέματα 

Έκλεισε η υπόθεση "Υποβρύχια"... ολική ατιμωρησία! - "Αθώοι" όλοι!

Με μια κίνηση που οδηγεί στο κλείσιμο με συνοπτικές διαδικασίες της υπόθεσης του σκανδάλου της αγοράς των υποβρυχίων Type 214 από τις HDW/Ferrostaal και απαλλάσσει όλους τους εμπλεκόμενους - όπως ακριβώς το είχε προβλέψει το defencenet.gr - τόσο στην Γερμανία, όσο και στην Ελλάδα, η γερμανική Δικαιοσύνη σφραγίζει οριστικά τον φάκελο του σκανδάλου με την επιβολή ενός απλού προστίμου 177 εκατ. ευρώ, αλλά σημασία έχει η αιτιολογία βάσει της οποίας οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση: "Δεν εντοπίστηκαν μίζες σε Έλληνες πολιτικούς και στρατιωτικούς"!
Πρόκειται για μια εξέλιξη που οδηγεί μαθηματικά σε ατιμωρησία όλους τους Έλληνες και Γερμανούς απατεώνες, τους διαφθορείς και τους διεφθαρμένους και κλείνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έκλεισε και η υπόθεση της Siemens. Κανείς δεν θα πάει φυλακή για τα κλεμμένα.
Όλα αυτά την ώρα που ένας ολόκληρος λαός στενάζει κάτω από την μπότα του Γερμανού οικονομικού κατακτητή και καλείται μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων να αποδεχτεί την οικονομική καταστροφή της μέσω ενός οικονομικού προγράμματος που επιβάλει η Γερμανία!
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του γερμανικού περιοδικού "Der Spiegel" ο βιομηχανικός όμιλος του Έσσεν Ferrostaal καλείται απλώς να καταβάλει πρόστιμο ύψους 177 εκατ. ευρώ κατόπιν

Aυτοκτόνησε 80χρονος στο Ρύμνιο Κοζάνης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, τραγικό θάνατο βρήκε ένας 80χρονος στο Ρύμνιο Κοζάνης, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, αυτοπυροβολήθηκε.
O ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός πριν από λίγη ώρα (13:00) σε αποθήκη του σπιτιού του.
Τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης ενώ αναμένεται και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
kozan.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αλλάζει χέρια ο Εορδαϊκός;

Ακόμη πιο κοντά βρίσκεται η μεταβίβαση του Εορδαϊκού από τον Σάββα Λιάμη στον όμιλο επιχειρηματιών, καθώς πλέον μένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το «deal».
Συγκεκριμένα, ο νυν πρόεδρος του συλλόγου της Πτολεμαΐδας, Σάββας Λιάμμης, έχει δώσει την συγκατάθεση του για να αλλάξει… χέρια η ομάδα και πλέον το μόνο που απομένει, είναι να βρεθούν δύο ακόμη μέλη, ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση.
Μάλιστα, ήδη η πλευρά των Πουλασιχίδη, Τσιρανίδη και Σαββίδη φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές, ώστε με το που ολοκληρωθεί η μεταβίβαση να ξεκινήσουν άμεσα και οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.
onsports.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τρία μετάλλια στην κολύμβηση αθλητών με αναπηρία!!!

Δύο ασημένια μετάλλια και ένα χάλκινο πανηγύρισε η Ελλάδα στα 50 μέτρα ελεύθερο, στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αθλητών με αναπηρία, που διεξάγεται στο Βερολίνο.
Ο παραολυμπιονίκης της Αθήνας, Χρήστος Ταμπαξής, βρέθηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου των νικητών της κατηγορίας S1 με 1:25.48, ενώ στην κατηγορία S2 του ίδιου αγωνίσματος, ο Αριστείδης Μακροδημήτρης κατετάγη δεύτερος με 1:03.65, επίδοση σχεδόν τέσσερα δευτερόλεπτα πιο βελτιωμένη από αυτή που είχε σημειώσει στον προκριματικό (1:07.12).
Ο παραολυμπιονίκης της Αθήνας, Ιωάννης Κωστάκης, ήταν τρίτος στα 50 μέτρα ελεύθερο κατηγορίας S3 με 48.04 (πρώτος ο Ουκρανός Βινοχράντετς, δεύτερος ο Ρώσος Μεστσεριάκοφ).
Στον τελικό των 50 μέτρων πρόσθιο (SB3) προκρίθηκαν οι Βασίλης Τσαγκάρης και Κωνσταντίνος Καραούζας. Ο Τσαγκάρης σημείωσε την καλύτερη επίδοση στην α` προκριματική σειρά με 52.98 και με την τρίτη συνολικά πήρε την πρόκριση για τον τελικό, όπως και ο Καραούζας, που ήταν τρίτος στη β` προκριματική σειρά με 55.78. Στο ίδιο αγώνισμα ο Ιωάννης Κωστάκης σημείωσε την 10η επίδοση με 1:05.52.
24wro 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πλήρης απελευθέρωση για τα ταξί

Ο Γ. Ραγκούσης ακυρώνει το Προεδρικό Διάταγμα Ρέππα...
Πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος του ταξί από χθες ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γ. Ραγκούσης, ακυρώνοντας στην ουσία προηγούμενο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που είχε συνταχθεί επί Δημ. Ρέππα, το οποίο έθετε όριο στον αριθμό των αδειών με βάση τον πληθυσμό κάθε πόλης και καταργούσε τους γεωγραφικούς περιορισμούς στη δραστηριότητα των ταξί.
Ο κ. Ραγκούσης σημείωσε ότι όποιος θέλει μπορεί από σήμερα να καταθέσει αίτημα στην περιφέρεια προκειμένου να αποκτήσει άδεια ταξί. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία αυτή θα ανακοινωθούν από το υπουργείο μέσα σε διάστημα τριών μηνών.
Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι είναι έξω από τις προθέσεις του υπουργείου να ορίζει τον αριθμό των ταξί που θα κυκλοφορούν σε μία περιοχή, σημειώνοντας ότι ειδική μέριμνα θα ληφθεί μόνο για ορισμένες απομονωμένες ή με έντονη εποχικότητα περιοχές.
Τέλος, ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ανακοίνωσε επίσης ότι σύντομα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της πρωτεύουσας θα διαθέτουν δωρεάν δίκτυο WI- FI. Καταρχήν το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από το Μετρό και η υπηρεσία θα παρέχεται αρχικά σε επίπεδου οδού και σταθμού με προοπτική μελλοντικά αυτό να γίνεται και στη σήραγγα.

Ξεκίνησε περιπολίες ο δημοτικός αστυνομικός της γειτονιάς

Τέθηκε από σήμερα σε εφαρμογή ο θεσμός του δημοτικού αστυνομικού της γειτονιάς και από το 2012 ενδεχομένως, να επεκταθεί σε περισσότερες γειτονιές ανάλογα με τις ανάγκες της πόλης και την ανταπόκριση των πολιτών. Αποστολή του δημοτικού αστυνομικού είναι η διαρκή και άμεση επικοινωνία με τους δημότες, τη δημιουργία αμοιβαίων σχέσεων εμπιστοσύνης και τη συνεργασία με την τοπική κοινωνία με απώτερο σκοπό την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών Ο δημοτικός αστυνομικός της γειτονιάς θα περιπολεί πιλοτικά σε επτά δημοτικά διαμερίσματα, στις παρακάτω περιοχές:
1η δημοτική κοινότητα: Πλάκα - Άγιος Παύλος,
2η δημοτική κοινότητα: Λαγουμιτζή - Άγ. Ιωάννης - Λόφος Λαμπράκη,
3η δημοτική κοινότητα: Βοτανικός (Αγ. Μαρκέλλα) - Σπ. Πάτση,
4η δημοτική κοινότητα: Θυμαράκια (πλ. Αθανάσιου Διάκου), Ακαδημία Πλάτωνος (Άγ. Γεώργιος),
5η δημοτική κοινότητα: Αχαρνών (Ευγ. Καραβία έως Χαλκίδος), Αχαρνών - Καυταντζόγλου - Ταϋγέτου - Νικοπόλεως, Άγ. Ελευθέριος (Αγ. Λαύρας - Γαλατσίου),
6η δημοτική κοινότητα: πλ. Αττικής (Μιχ. Βόδα), πλ. Αγίου Παντελεήμονα, πλ. Βικτωρίας (Αγ. Μελετίου - Γ’ Σεπτεμβρίου - Ιουλιανού),
7η δημοτική κοινότητα: Γκύζη, Πανόρμου - Παυλή - Λαρίσης - Αγ. Θωμά, Ερυθρός Σταυρός.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση ο δημοτικός αστυνομικός:


"1. Θα περιπολεί στη γειτονιά του, θα έρχεται σε επικοινωνία με τους κατοίκους, θα προσεγγίζει με ενδιαφέρον τα προβλήματά τους και θα μεριμνά χωρίς καθυστέρηση για την αντιμετώπισή τους.


2. Θα παρέχει κάθε βοήθεια και συμπαράσταση σε θύματα εγκληματικών πράξεων και θα ενημερώνει χωρίς καθυστέρηση τις διωκτικές αρχές και την υπηρεσία του.


3. Θα παρίσταται στις συνεδριάσεις της δημοτικής κοινότητας καθώς και στις συνελεύσεις των κατοίκων της γειτονιάς.


4. Θα ενημερώνει χωρίς καθυστέρηση τις υπηρεσίες του δήμου για βλάβες δικτύων, κακοτεχνίες σε δρόμους και σε πεζοδρόμια και γενικά για κάθε πρόβλημα που εμποδίζει τη σωστή λειτουργία των δικτύων και των υποδομών της πόλης.


5. Θα παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης στους κατοίκους της γειτονιάς και ιδίως σε πολίτες ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους, μέλη ευπαθών ομάδων, βοηθώντας τους στη διεκπεραίωση γραφειοκρατικών διαδικασιών και εντύπων.


6. Θα κάνει αισθητή την παρουσία του σε παιδικές χαρές, γήπεδα, σχολεία, πλατείες της γειτονιάς και θα παρακολουθεί την ακώλυτη λειτουργία τους.


Ο δημοτικός αστυνομικός της γειτονιάς δεν είναι αρμόδιος για την αντιμετώπιση εγκληματικών και ποινικών ενεργειών. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι δημότες θα πρέπει να απευθύνονται στην Άμεση Δράση της ΕΛ.ΑΣ.


Ο δημοτικός αστυνομικός της γειτονιάς φορά τη στολή της δημοτικής αστυνομίας και φέρει στην αριστερή πλευρά του στήθους κονκάρδα με το λογότυπο «Δημοτικός Αστυνομικός της Γειτονιάς». Θα επισκεφτεί όλα τα σπίτια και τα καταστήματα της γειτονιάς και θα μοιράσει την κάρτα με τα στοιχεία του. Ο θεσμός θα εφαρμοστεί αρχικά με κλιμάκια δύο ατόμων σε δύο βάρδιες".

Η Μάρω Κοντού σε περιπέτεια υγείας

Πρόβλημα με την υγεία της αντιμετωπίζει η Μάρω Κοντού ύστερα από ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της. Ωστόσο η σπουδαία ηθοποιός δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να γλιτώσει το χειρουργείο. Είναι από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς και μας έχει προσφέρει σημαντικές ερμηνείες μέσα από τους ρόλους της σε κινηματογραφικές ταινίες αλλά και θεατρικές παραστάσεις.
Πριν από μια βδομάδα όμως η Μάρω Κοντού, λίγο πριν ετοιμαστεί για τις καλοκαιρινές διακοπές της και ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, δεν πρόσεξε, παραπάτησε και γλίστρησε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι της. Στην αρχή δεν έδωσε τη δέουσα προσοχή, αλλά όσο περνούσε η ώρα ο πόνος αυξανόταν, οπότε συνειδητοποίησε πως πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό από ένα απλό χτύπημα. Οι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της ανησύχησαν και της συνέστησαν να μεταβεί στο νοσοκομείο.
Τις επόμενες μέρες λοιπόν η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός επισκέφτηκε ειδικούς γιατρούς που διέγνωσαν πως από το χτύπημα έπαθε μηνίσκο. H αεικίνητη Μάρω Κοντού δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πώς με ένα απλό πέσιμο είχε πάθει τέτοια ζημιά στο πόδι της. Οι γνώμες των γιατρών όμως διίστανται ως προς τη θεραπεία, καθώς κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να χειρουργηθεί αμέσως.
«Τώρα είμαι στη διαδικασία να ακούω γνώμες από γιατρούς και θα δω τι θα κάνω» δηλώνει η Μάρω Κοντού στην «Espresso» αποδεικνύοντας ακόμα μία φορά ότι δεν το βάζει εύκολα κάτω. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γνωρίζει τι πρέπει να κάνει κι αν τελικά θα καταφέρει να ξεπεράσει την περιπέτειά της χωρίς εισαγωγή σε νοσοκομείο και εγχείρηση. Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά και σιδερένια!
Espressonews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεύτερη μήνυση για απόπειρα βιασμού κατά του Στρος Καν

Πολυμέτωπη επίθεση δέχεται ο Ντομινίκ Στρος Καν, καθώς η Γαλλίδα συγγραφέας και αρθρογράφος, Τριστάν Μπανόν θα καταθέσει τελικά μήνυση για απόπειρα βιασμού της από τον πρώην ισχυρό άντρα του ΔΝΤ.
Ειδικότερα, η Γαλλίδα συγγραφέας θα καταθέσει μήνυση την Τρίτη (05/07), για πιθανολογούμενη απόπειρα βιασμού της από τον Ντομινίκ Στρος Καν, όπως ανακοίνωσε και ο δικηγόρος της στο πρακτορείο Ρόιτερς. Ο Νταβίντ Κουμπί, δικηγόρος της Μπανόν, δήλωσε ότι η μήνυση θα αφορά ένα περιστατικό που έλαβε χώρα όταν εκείνη πήγε να πάρει συνέντευξη από τον Στρος Καν σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι.
Η Μπανόν ήταν 22 ετών την εποχή εκείνη και έχει ήδη συζητήσει δημόσια το επεισόδιο αυτό.
"Η Τριστάν Μπανόν θα υποβάλει μήνυση την Τρίτη (05/07) για απόπειρα βιασμού σε βάρος της στο Παρίσι", δήλωσε ο Κουμπί.
Το γεγονός επιβεβαίωσε και η μητέρα της Μπανόν, η Αν Μανσουρέ, περιφερειακή σύμβουλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος για τη δυτική Γαλλία.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Μανσουρέ, αρχικά, είχε αποθαρρύνει την κόρη της από το να καταθέσει μήνυση, γεγονός που το “έχει μετανιώσει βαθιά” όπως δήλωσε.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Der Spiegel: Τρεις οικογένειες κατέστρεψαν την Ελλάδα

Η Ελλάδα δύσκολα θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της σημειώνεται …
σε άρθρο στο περιοδικό Der Spiegel με τίτλο "Φεουδαρχικοί δημοκράτες" και τον υπότιτλο "Με την απόφαση της Αθήνας για το πρόγραμμα λιτότητας τα κράτη της Ευρωζώνης κέρδισαν χρόνο. Αλλά έτσι οι Έλληνες δύσκολα θα καταφέρουν να σταθούν στα πόδια τους: Τρεις οικογένειες κατέστρεψαν τη χώρα".
Ο αρθρογράφος παρατηρεί ότι η αναμενόμενη προσωρινή αποκλιμάκωση της κρίσης απλά δίνει λίγο χρόνο στους ευρωπαίους ηγέτες, που όμως «δεν θα μπορέσουν να σώσουν την Ελλάδα.
Γιατί τις προηγούμενες δεκαετίες μια ελίτ, τον πυρήνα της οποίας αποτέλεσαν οι οικογένειες Παπανδρέου, Καραμανλή και Μητσοτάκη, δημιούργησαν μια πελατειακή οικονομία. Αυτή η πελατειακή οικονομία πέταξε εκατομμύρια, που το κράτος δεν τα είχε. Οι κεφαλές της δυναστείας ευνοούσαν φίλους και οικογένεια με δανεική ευημερία.
Διόγκωσαν την κρατική μηχανή, για να μπει καθένας με τη σειρά σε δημόσιες θέσεις και δημιούργησαν ένα γραφειοκρατικό τέρας». Πάντοτε, τα κόμματα δούλευαν περισσότερο για ρουσφέτια, παρά για την πολιτική. Όποιος μπορούσε να χαρίζει δημόσιο χρήμα, εξαγόραζε φίλους και ψηφοφόρους, που χρωστούσαν κάτι στο κόμμα - και συγχρόνως χρωστούσε στην οικογένεια, που τους εξουσίαζε.
Έτσι, δημιουργήθηκε η φεουδαρχική δημοκρατία της Ελλάδας. Οι γενιές έρχονται και παρέρχονται, τα ονόματα των υψηλά ισταμένων παραμένουν πάντα τα ίδια: Παπανδρέου και Καραμανλής, Καραμανλής και Παπανδρέου, και ενδιαμέσως ο Μητσοτάκης. Σε καμιά ευρωπαϊκή δημοκρατία δεν ξανάγινε κάτι τέτοιο.
Οπως περιγράφει το άρθρο ο κόσμος κάθε ηλικίας καθημερινά αυξάνεται στις ουρές που σχηματίζονται στα συσσίτια της Εκκλησίας, ενώ αυξάνονται και οι άνεργοι που διαμαρτύρονται στους δημοσιογράφους ότι στην Ελλάδα «αν δεν έχεις μέσον, δεν σε παίρνει κανείς σε δουλειά. Και τα πράγματα συνεχώς χειροτερεύουν».
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΠΑΟΚ: Η πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία!

Μία γεύση για το τι τους περιμένει τις επόμενες δεκαπέντε μέρες πήραν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, στο αθλητικό κέντρο που έχει καταλύσει η αποστολή στο Άρνεμ. Η πρώτη προπόνηση άρχισε στις 19.00’ (τοπική ώρα), με τον Λάζλο Μπόλονι να εφαρμόζει ένα συνδυαστικό πρόγραμμα…
Αρχικά, οι παίκτες έκαναν ζέσταμα και κάποια «χαλαρά» σουτάκια και μετά με μεγαλύτερη ένταση σουτ. Ακολούθησε τρέξιμο σε διαφορετικά γκρουπ και με διαφορετική ένταση, ανάλογα και με τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων που έχουν κάνει οι παίκτες.
Στη συνέχεια υπήρχαν ασκήσεις με μπάλα και εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων με σουτ, στα οποία εναλλάσσονταν οι τέσσερις γκολκίπερ και σούταραν. Με την συμπλήρωση μιας ώρας προγράμματος, σταμάτησε ο Πάμπλο Γκαρσία, που χρειάζεται χρόνο για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και αρχικά κάνει μικρότερης διάρκειας προπόνηση.
Δείτε περισσότερα θέματα