ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Τα μπικίνι της οργής: Τα μαγιό που δεν θέλεις να φοράει η κοπέλα σου!


Δεν μιλάμε για τις στιγμές που έχετε πάει μαζί για μπάνιο και στέκεσαι περήφανα δίπλα στην κοπέλα σου, καμαρώνοντας για το κορμί που επιδεικνύει φορώντας το bikini της. Μιλάμε για εκείνες τις φορές που πάει για μπάνιο με τις φίλες της φορώντας το monokini της.
Μεσημέρι Αυγούστου στο γραφείο. Δεν έχεις φύγει ακόμα με άδεια τη στιγμή που η κοπέλα σου βρίσκεται στην Αντίπαρο με τις κολλητές της για διακοπές. Το τηλέφωνό σου χτυπάει και ακούς την κοπέλα σου να σου διηγείται ότι βρίσκεται σε ένα τρομερό πάρτι, που την κάλεσε ένας καλός της φίλος (που δεν τον ξέρεις φυσικά) και διασκεδάζει πάρα πολύ με τις φίλες της φορώντας το seekini της. Το ποιο;
Μην χασμουριέσαι αδιάφορα, φίλε ανυποψίαστε. Οφείλεις να ξέρεις τι είναι αυτό που σου ανέφερε η κοπέλα σου στο τηλέφωνο. Γιατί κάθε ένδυμα που τελειώνει σε -ini, δεν μπορεί να είναι καλό, εκτός κι αν πρόκειται για το Burqini, την νέα μόδα παραλίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Ο φόβος φυλάει τα έρμα

Ποια celebrity ξέχασε να βγάλει το εσώρουχο της;

«Τι ξέχασα να βγάλω;», «Τι ξέχασα να βγάλω;».
Μάλλον κάτι τέτοιο αναρωτιόταν η κυρία της φωτογραφίας μας φεύγοντας από το σπίτι της.
Μπορεί συνήθως βλέπουμε τις επώνυμες κυρίες να ξεχνούν να βάλουν εσώρουχο αλλά η συγκεκριμένη κυρία δεν ανήκει σε αυτή τη κατηγορία! Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ναι μεν κατάφερε να συνδυάσει εξαιρετικά πέδιλο με φόρεμα, όμως, η συνολική εικόνα χαλάει ολίγον τι με το εσώρουχο που φαίνεται!

Δεν συμφωνείτε;
gossip-tv
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ομαδικός βιασμός σοκάρει τις ΗΠΑ...

Δεκατέσσερις άνδρες κατηγορούνται για συμμετοχή σε ομαδικούς βιασμούς 11χρονης. Οι αρχές τους εντόπισαν μετά από καταγγελία ατόμου που είδε σχετικό βίντεο
Το περιστατικό έγινε σε πόλη νοτιοανατολικά του Τέξας. Οι κατηγορούμενοι πρόκειται να εμφανισθούν την Τετάρτη ενώπιον του δικαστηρίου, σε μία υπόθεση που έχει προκαλέσει φρίκη στην κοινή γνώμη.
Μαζί με τους 14 συλληφθέντες κατηγορούνται και 5 ανήλικα αγόρια για το βιασμό του ίδιου κοριτσιού.
Οι υπεύθυνοι εισαγγελείς λένε ότι, η κοπέλα βιάστηκε τουλάχιστον σε πέντε περιπτώσεις μεταξύ του περασμένου Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου, στο Κλίβελαντ, λίγο έξω από την πρωτεύουσα του Τέξας, Χιούστον.
Οι αρχές άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση έπειτα από μαρτυρίες φίλης του κοριτσιού που έτυχε να δει βίντεο τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο, το οποίο έδειχνε το 11χρονο κορίτσι να βιάζεται μέσα σε εγκαταλειμμένο τροχόσπιτο.
Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι το βίντεο είχε "περάσει" από τα χέρια όλων των συμμαθητών της κοπέλας.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μπακοδήμου: “Tην πουταν…την λένε…” [video]

Ποια αποκάλεσε η Μαρία Μπακοδήμου πουταν… στην εκπομπή Φώτης -Μαρία που παρουσιάζουν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.
Τελικά τι σημαίνει περιπατισιέ;
Θα της λύσει την απορία ο Φώτης;
Δείτε το αποκαλυπτικό Βίντεο...

Διάσημες με κυτταρύτιδα!

Το photoshop κάνει πολύ μεγάλη δουλειά ''κρύβοντας'' τις ατέλειες των διάσημων γυναικών...
Δείτε ορισμένες διάσημες χωρίς... photoshop!

Mπρίτνει Σπίαρς

Ματαιώθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες Κωφών του 2013 στην Αθήνα

Την οριστική ματαίωση των Ολυμπιακών Αγώνων Κωφών...“Αθήνα 2013”, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Χρήστος Αηδόνης, σε συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή της Διεθνούς Επιτροπής για την Άθληση Κωφών, Μαρκ Κούπερ, και τον πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας, Ιωάννη Στουφή. Η ματαίωση των Αγώνων οφείλεται στη αδυναμίας κάλυψης των οικονομικών απαιτήσεων από πλευράς της Πολιτείας.
Η Ελλάδα είχε διεκδικήσει στο Σολτ Λέικ Σίτι το 2007 τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών του 2013. Μάλιστα τον Ιανουάριο του 2009 είχε υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του τότε υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη της προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (I.C.S.D) κ.Ντονάλντα Άμονς και της προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής των Deaflympics 2013 κ. Μαριάννας B. Βαρδινογιάννη.
Οι Αγώνες δεν έφτασαν ποτέ σε επίπεδο προϋπολογισμού, ωστόσο είναι προφανές ότι θα κόστιζαν αρκετά χρήματα, καθώς στο μνημόνιο συνεργασίας προβλεπόταν η άφιξη στην Ελλάδα περίπου 5.000 αθλητών από 100 χώρες με 10.000 συνοδούς.
“..Η Πολιτεία, αναγκάζεται να λάβει αυτή την απόφαση, ως συνέπεια της κακής οικονομικής συγκυρίας. Σε καμία περίπτωση η απόφαση αυτή δεν αποτελεί έλλειψη θέλησης ή πολιτικής βούλησης. Πιστεύουμε και στηρίζουμε το αθλητικό κίνημα των κωφών και των ανθρώπων με αναπηρία....” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ.Αηδόνης.
24wro 
Δείτε περισσότερα θέματα 

15χρονοι βρήκαν 10.000 ευρώ και τα παρέδωσαν

Δύο 15χρονοι Έλληνες μαθητές...ενώ βρίσκονταν για διακοπές, στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, βρήκαν έναν φάκελο, που περιείχε 10.000 ευρώ και τον κατέθεσαν άμεσα στην Αστυνομία.
Την τιμιότητά τους εξήραν τα στελέχη της Αυστριακής Αστυνομίας, ενώ σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο κάτοχος των χρημάτων, ολόκληρο το ποσό θα δοθεί στους μαθητές. Όπως και να έχει πάντως κερδισμένοι θα βγουν, αφού ακόμη και αν επιστραφούν τα λεφτά στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους, οι νεαροί θα πάρουν ένα ποσοστό της τάξης του 10%.
Από εμάς πολλά μπράβο στα 2 παιδιά, για την τιμιότητα τους!
prionokordela.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη,για την δικαίωση του ΟΦΗ

Δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη
για την δικαίωση του ΟΦΗ από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ
«Μετά από αγώνα δύο μηνών του ΟΦΗ, αλλά και την παρέμβαση της UEFA δια του Γενικού Γραμματέα της, κ. Τζιάνι Ινφαντίνο, που εξέθεσε την πολιτική ηγεσία του Υπ. Αθλητισμού / Πολιτισμού, τον κ. Πιλάβιο και τους χειρισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας, άρχισε να ξεδιαλύνει το θολό τοπίο για τον τρόπο εξέτασης των αδειοτήσεων των Ελληνικών ομάδων.
Η δικαίωση της Ηρακλειώτικης Ομάδας είναι γεγονός, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στη συνεδρίασή του για να επιληφθεί της υπόθεσης της μη αδειοδότησης του ΟΦΗ, αποφάσισε να κάνει δεκτή την επανεξέταση του φακέλου του, από διαφορετική επιτροπή. Πρόκειται πλέον για τυπική διαδικασία μετά και την δεύτερη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, η οποία τροποποιεί την προκήρυξη της Football League, ώστε δεν χρειάζεται να πάρουν άδεια συμμετοχής οι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι – οφ σύμφωνα με την δεσμευτική οδηγία της ΟΥΕΦΑ.
Αναμένουμε την πλήρη δικαίωση της Ηρακλειώτικης Ομάδας, η οποία θα έρθει με την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ελέγχονται για πλαστή εγγυητική τα Τρίκαλα!

Τη στιγμή που ο ΟΦΗ παίρνει το o.k. για τα play-off, μια άλλη ομάδα της Football League φαίνεται να χάνει το δικαίωμα αυτό.
Η "Δίκη" αποκαλύπτει ότι τα Τρίκαλα ελέγχονται για πλαστή εγγυητική επιστολή Τράπεζας, ύψους 50.000 ευρώ, που είχαν καταθέσει το 2010 για να πάρουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Η υπόθεση ερευνάται από την ΕΠΟ και τη Football League.
dikisports
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αυτό είναι το μοντέλο που “έφυγε” από ανεξήγητο θάνατο! Βίντεο και φωτογραφίες…

Σε ηλικία 33 χρονών άφησε χθες βράδυ την τελευταία της πνοή το γνωστό μοντέλο Βαλέρια Μεζιριάδου.
Το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε σπίτι φίλου της, που τη φιλοξενούσε στα Βόρεια Προάστια και όλα δείχνουν ότι κατέληξε από παθολογικά αίτια.
Η άτυχη κοπέλα είχε ξεκινήσει την πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ μέσα από τον διαγωνισμό Playmate, που της έδωσε το εισιτήριο για πολλές εμφανίσεις σε πασαρέλες στην Ελλάδα αλλά και φωτογραφίσεις. Παράλληλα με το μόντελινγκ η Βαλέρια μπήκε στην νυχτερινή ζωή καθώς για πολλά χρόνια εργαζόταν σε υποδοχή πολύ γνωστών κέντρων της Αθήνας αναλαμβάνοντας τις Δημόσιες σχέσεις. Το όνομα της συζητήθηκε πάρα πολύ, όταν έγινε γνωστό ότι ήταν ένα από τα μοντέλα που παραβρέθηκαν στο πολυσυζητημένο πάρτι της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα στο θωρηκτό Αβέρωφ. Ήταν μια πολύ όμορφη κοπέλα που από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο χώρο εντυπωσίασε και δούλεψε σχεδόν ασταμάτητα τόσο σε φωτογραφίσεις όσο και σε πασαρέλες.. Τα πράγματα άλλαξαν περίπου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Η Βαλέρια πιθανότατα αντιμετώπιζε, όπως λένε όσοι την ήξεραν, σοβαρά προβλήματα διατροφικής διαταραχής. Πολλοί άνθρωποι του χώρου έμειναν έκπληκτοι και ανησύχησαν όταν την είδαν να κυκλοφορεί στους δρόμους του Κολωνακίου, που σύχναζε, στην κυριολεξία σκιά του εαυτού της. Φαίνεται πως ούτε η ίδια δεν είχε αντιληφθεί τη ζημιά που προκαλούσε στον οργανισμό της. Τραγική ειρωνεία δε το γεγονός ότι η άτυχη κοπέλα είχε λάβει μέρος στην τελευταία επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Τίμη Παρίση, που επίσης βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του πριν λίγο καιρό. Σήμερα αναμένεται να γίνει η επίσημη νεκροψία για να διαπιστωθούν επισήμως τα αίτια του θανάτου της. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της...

Ποιο γνωστό παρουσιαστή θέλει να κλέψει το Mega από τον ANT1;

Έτοιμο για το μεγάλο κόλπο είναι το Mega που φαίνεται να έχει σχεδόν πείσει τον...
γνωστό παρουσιαστή του ΑΝΤ1 να μετακομίσει στο μεγάλο κανάλι για να παρουσιάσει ένα νέο τηλεπαιχνίδι.
Ο λόγος για τον...

ΤΟΥΡΚΙΑ : 7 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Στη φυλακή βρίσκονται...από το βράδυ της Τρίτης 7 άτομα που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Τουρκία. Σήμερα, μπρ οστά από τον ανακριτή θα περάσουν ακόμα 25, ενώ 15 κατηγορούμενοι έμειναν ελεύθεροι, όμως μετά από απόφαση της...
Εισαγγελίας θα παραμείνουν στο κρατητήριο μέχρι… νεωτέρας. «Ξέραμε τα αποτελέσματα των 5 τελευταίων αγώνων της Φενέρ», φέρεται να είπε ο πρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας! Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας στη φυλακή βρίσκονται από χθες οι: ► Αμπντουραχμάν Γιακούτ ► Ματούρε Πεκέρ ► Χαλντούν Σένμακ ► Ταλάτ Εμρέ Κοτσάκ ► Κοσκούν Τσαλίκ ► Χακάν Ομέρ ► Ουλκού Καραχμέτ Από κει και πέρα πολύ σύντομα θα περάσουν από τον ανακριτή και οι υπόλοιποι (61 στο σύνολο) κατηγορούμενοι. Άγνωστο ακόμα τι θα γίνει με τον πρόεδρο της Φενερμπαχτσέ Αζίζ Γιλντιρίμ, ο οποίος κουβαλάει πολύ σοβαρές κατηγορίες, καθώς τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται συνεχώς σε νοσοκομεία για εξετάσεις και μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνει και επέμβαση στην καρδιά. Οι γιατροί, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, τού συνέστησαν ξεκούραση και ηρεμία, αλλά… τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Ερντογάν: Τελειώνετε γρήγορα! Όπως είναι λογικό τις εξελίξεις παρακολουθεί και ο Πρωθυπουργός και δηλωμένος φίλος της Φενερμπαχτσέ Ταγίπ Ερντογάν. Σε δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη ξεκαθάρισε ότι όλα θα γίνουν το συντομότερο δυνατό: «Η ολοκλήρωση των διαδικασιών πρέπει να γίνει άμεσα. Είμαστε στο πλευρό αυτών που κάνουν την έρευνα και θέλουμε να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο, καθώς το σκάνδαλο αυτό αμαυρώνει την εικόνα της Τουρκίας», είπε μεταξύ άλλων. Από κει και πέρα εντύπωση προκάλεσε η δήλωσε που φέρεται να έκανε ο Μεχμέτ Αλί Αϊντινλάρ, πρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας: «Γνωρίζαμε τα αποτελέσματα των 5 τελευταίων αγώνων της Φενερμπαχτσέ!». Η θέση της Ομοσπονδίας είναι ξεκάθαρη από την Τρίτη: Οι ποινές θα πέσουν άμεσα, χωρίς να περιμένει τις αποφάσεις των δικαστηρίων.
24wro
Δείτε περισσότερα θέματα 

Συνέλαβαν πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή για πλαστό διαβατήριο

Τον μπελά του βρήκε ο σύντροφος της Δέσποινας Ολυμπίου Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος πήγε στην Γερμανία για δουλειά, αλλά βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα, κατηγορούμενος για... κατοχή πλαστού διαβατηρίου!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο τραγουδιστής πήρε το τρένο από το Ντίσελντορφ για να πάει σε ραντεβού έξω από την πόλη. Στον σταθμό του Ντούισμπουργκ, δύο αστυνομικοί τον σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο. Ο τραγουδιστής τους εξήγησε ότι κατάγεται από την Κύπρο και πως βρίσκεται στην χώρα τους για συναυλίες, ενώ επέδειξε το διαβατήριό του.
Εκεί ήταν που άρχισαν τα δύσκολα για τον ερμηνευτή, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε με περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, καθώς οι αστυνομικοί, όπως φάνηκε, δεν είχαν ξαναδεί κυπριακό διαβατήριο και θεώρησαν πλαστό το έγγραφο. Αυτό που τους έβαλε σε υποψίες ήταν το γεγονός ότι στο κυπριακό διαβατήριο οι λέξεις «Κυπριακή Δημοκρατία» είναι γραμμένες και στα αγγλικά, αλλά και στα τουρκικά. Σημειώνουμε ότι η Κύπρος έχει τρεις επίσημες γλώσσες, τα ελληνικά, τα αγγλικά και τα τουρκικά, γεγονός που δικαιολογεί απόλυτα την αναγραφή της συγκεκριμένης φράσης με αυτόν τον τρόπο στο συγκεκριμένο έγγραφο.
Τελικά, μετά από πολλές ώρες και μεγάλη ταλαιπωρία, ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος. «Ταλαιπωρήθηκε χωρίς λόγο, επειδή έπεσε σε κάποιους που ναι μεν έκαναν καλά την δουλειά τους, έπρεπε όμως να ήταν πιο ενημερωμένοι για όλους τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ας θεωρήσουμε ότι ήταν μια κακιά στιγμή», δήλωσε στην Espresso συνεργάτης του τραγουδιστή που ήταν μαζί του στην Γερμανία.
Star
Δείτε περισσότερα θέματα 

Γεννήθηκε ο πρώτος άνθρωπος που θα ζήσει 150 χρόνια!

Μια συνταρακτική αποκάλυψη ενός Βρετανού επιστήμονα έρχεται να ταράξει τα νερά της σύγχρονης ιατρικής επιστήμης και ειδικότερα της Γενετικής Μηχανικής.
Εάν οι προβλέψεις του Aubrey de Grey επαληθευτούν, τότε ο πρώτος άνθρωπος που θα ζήσει για να δει τα 150α γενέθλιά του, έχει ήδη γεννηθεί.
Και μάλιστα, ο πρώτος άνθρωπος που θα ζήσει για μία χιλιετία θα είναι κατά μόλις 20 χρόνια νεώτερός του! Ο ιατρός-γεροντολόγος και επικεφαλής ενός επιστημονικού ιδρύματος, αφιερωμένου στην έρευνα για τη μακροζωία, δόκτωρ de Grey, εκτιμά ότι οι γιατροί της εποχής του θα έχουν όλα τα απαιτούμενα εργαλεία, προκειμένου να «θεραπεύσουν» τη γήρανση, εξαλείφοντας ασθένειες που έρχονται ως συνέπεια αυτής και επεκτείνοντας το προσδόκιμο ζωής επ’ αόριστον. «Θα έλεγα ότι έχουμε 50-50 πιθανότητες να φέρουμε τη γήρανση σε ένα, όπως θα το αποκαλούσα, αποφασιστικό επίπεδο ιατρικού ελέγχου μέσα στα επόμενα 25 περίπου χρόνια», δηλώνει ο δρ. de Grey κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, λίγο προτού πραγματοποιήσει μια διάλεξη στο Βασιλικό Ινστιτούτο Επιστήμης της Βρετανίας. «Και αυτό που εννοώ είναι ο ίδιος ακριβώς τύπος ιατρικού ελέγχου που έχουμε ενάντια στις πιο μολυσματικές ασθένειες της εποχής μας», προσθέτει ο Βρετανός καθηγητής. Ο de Grey φαντάζεται μια εποχή, όταν ο άνθρωπος θα επισκέπτεται τον θεράποντα γιατρό του για μια τακτική «συντήρηση», η οποία, μέχρι τότε, θα περιλαμβάνει γονιδιακές και βλαστοκυτταρικές θεραπείες, αναζωογόνηση του ανοσοποιητικού συστήματος και μια σειρά από άλλες προηγμένες ιατρικές τεχνικές που θα τον διατηρούν σε καλή φόρμα.
Zougla
Δείτε περισσότερα θέματα 

Έγκλημα πάθους στη Χίο: Τον χώρισε και την μαχαίρωσε!

Μια ανάσα από τον θάνατο έφτασε η 36χρονη Ελληνίδα, που δέχθηκε 3 μαχαιριές από τον Αλβανό που διατηρούσε σχέση.
Η είδηση αποτελεί μόνιμο θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία, καθώς όσοι γνώριζαν την 36χρονη έκαναν λόγο για μία ήσυχη γυναίκα που ποτέ δεν έδινε δικαιώματα με τη συμπεριφορά της.
Χθες όμως κατέληξε βαριά τραυματισμένη σε νοσοκομείο, χτυπημένη από τον άνδρα που μέχρι πρότεινος διατηρούσε σχέση.
Η άτυχη γυναίκα του ανακοίνωσε από το τηλέφωνο ότι θέλει να χωρίσουν. Εκείνος άρχισε να την αναζητάει και την βρήκε σε σπίτι φίλου της. Αφού λογομάχησαν έντονα, εκείνη του ανακοίνωσε ότι έχει σχέση με άλλον άνδρα. Θολωμένος ο 35χρονος Αλβανός, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισε να την χτυπάει μπροστά στα έκπληκτα μάτια του φίλου της.
Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στο πάτωμα με τρεις μαχαιριές στον θώρακα, την κοιλιά και την πλάτη. Ο δράστης το έβαλε στα πόδια και ο φίλος της ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική.
Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη παραμένουν άκαρπες…
newsit
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δικαιώθηκε ο ΟΦΗ!

Οι Κρητικοί κατάφεραν να εξασφαλίσουν την επανεξέταση του φακέλου τους από το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης, ενώ θα πάρουν μέρος κανονικά στα play off.
Το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ συνεδρίασε, εξετάζοντας την προσφυγή του ΟΦΗ κατά της απόφασης της Super League και της Football League, για την διατήρηση των κριτηρίων αδειοδότησης για το φετινό πρωτάθλημα.
Όπως αποφάσισε το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο, ο φάκελος του ΟΦΗ θα εξεταστεί εκ νέου από το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης, με διαφορετική σύνθεση, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν η Κρητική ΠΑΕ πληροί τα κριτήρια ενώ παράλληλα αποφασίστηκε να γίνουν τα play off της Football League χωρίς να ισχύουν τα κριτήρια της UEFA για τις ομάδες που θα συμμετέχουν.
Αυτή η εξέλιξη ουσιαστικά δικαιώνει τον ΟΦΗ, που αναμένεται να παίξει κανονικά στα play off και να διεκδικήσει την άνοδό του στην Super League ενώ θα έχει αποσύρει από την Πέμπτη (07/07) την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα.
Ο ΟΦΗ δικαιώθηκε και πλέον η Football League είναι υποχρεωμένη να αλλάξει και το καταστατικό της, καθώς δε θα ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις για τις ομάδες που θα παίξουν στα play off, όπως πρότεινε η UEFA, κάτι που προβλεπόταν αρχικά από τους κανονισμούς.
onsports.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ροζ σκάνδαλο με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή!!!

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής με τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες τόσο σε Ελλάδα και Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, ερωτεύτηκε παράφορα έναν από τους πιο γνωστούς γυμναστές της Τουρκίας.
Ο έρωτας τους, μέσα σε λίγο καιρό έχει περάσει στην δεύτερη φάση αφού συναντιούνται τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα κ ο ένας κάνει σαν τρελός για τον άλλο. Σημείο συνάντησης του παράνομου ζευγαριού, η Κύπρος, και μάλιστα ο Τούρκος ήρθε μόνιμα και ζει στα κατεχόμενα για να μπορεί να βλέπει τον αγαπημένο του κ πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή πιο συχνά!
Πάντως το ξενοδοχείο όπου συναντιούνται δύο φορές την εβδομάδα τους έχει πάρει χαμπάρι…
Αν και στο μεγάλο χλιδάτο ξενοδοχείο υπάρχει μεγάλο γυμναστήριο, ο τραγουδιστής προτιμά να… γυμνάζεται στη σουίτα που κλείνει, είναι βλέπεται πιο άνετα εκεί όμως μαζί μπαίνουν κ μαζί βγαίνουν. Αν και προσέχουν κάπως τις κινήσεις τους ήδη στην μεγαλόνησο τους έχουν πάρει χαμπάρι αφού ο τραγουδιστής νοικιάζει αυτοκίνητο, πηγαίνει στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου κ περιμένει τον καλό του!
sigmalive.com
ierosagon
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αιφνίδιος θάνατος διάσημου μοντέλου συγκλονίζει την κοσμική Αθήνα!

Σοκ στην κοσμική Αθήνα από το θάνατο γνωστού μοντέλου.
Το άψυχο σώμα της 33χρονης που είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία “Playmate” βρέθηκε στο σπίτι του φίλου της που τη φιλοξενούσε στα βόρεια προάστια και όλα δείχνουν ότι κατέληξε από παθολογική αιτία.
Στο σημείο κλήθηκε από τους γείτονες η αστυνομία, αλλά και ιατροδικαστής, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Το πτώμα του μοντέλου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, όπου θα διενεργηθεί νεκροτομή, για να βρουν τα πραγματικά αίτια του θανάτου.
Η άτυχη κοπέλα είχε ξεκινήσει την πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ, μέσα από το διαγωνισμό “Playmate”, αλλά γρήγορα τηνν κέρδισε η νυχτερινή ζωή. Για πολλά χρόνια εργαζόταν στην υποδοχή και τις δημόσιες σχέσεις γνωστών κέντρων της Αθήνας και ήταν περιζήτητη στους κύκλους διοργανωτών πάρτι.
Espressonews
Δείτε περισσότερα θέματα 

Από που πήραν τα ονόματα τους γνωστές εταιρείες

ΙΚΕΑ
(απόσπασμα από ikea.com)
Η ιστορία της ΙΚΕΑ ξεκίνησε το 1931, όταν ο ιδρυτής Ingvar Kamprad άρχισε να πουλάει σπίρτα στους γείτονές του στην ηλικία των 5 χρονών. Αργότερα θα επεκταθεί πουλώντας σπόρους λουλουδιών, ευχετήριες κάρτες, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και τελικά έπιπλα. Το όνομα IKEA είναι αρκτικόλεξο του Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd. Αυτός ο σιδηρόδρομος προέρχεται από το όνομα του ιδρυτή της, το όνομα "Elmtaryd" (το αγρόκτημα στο οποίο ανατράφηκε) και το "Agunnaryd", το κοντινότερο χωριό.

Γιατί δεν μπορείς να φας μόνο ..ένα πατατάκι;;;

Το μυστήριο γιατί δεν μπορείς να φας μόνο ..ένα πατατάκι, έλυσαν οι επιστήμονες του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια Ιρβάιν.
Όπως αναφέρουν σε σχετική μελέτη, λιπαρές τροφές, όπως τα πατατάκια και οι τηγανητές πατάτες, “πυροδοτούν” στο σώμα την παραγωγή χημικών ουσιών, των ενδοκαναβινοειδών, που μοιάζουν πολύ με αυτές που περιέχονται στην μαριχουάνα και προκαλούν εθισμό.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια φαρμακολογίας Ντανιέλε Πιομέλι της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Ιρβάιν, συμπέραναν ότι τα ενδοκαναβινοειδή στο έντερο παίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς αποτελούν ζωτικό κρίκο ενός κύκλου που ωθεί το άτομο να λαχταρά ακόμα ένα πατατάκι, κι άλλο ένα κ.ο.κ.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, το λίπος στο έντερο, που προέρχεται από την κατανάλωση των τσιπς, προκαλεί την απελευθέρωση των ενδοκαναβινοειδών στον εγκέφαλο. Τις ίδιες ουσίες, που μοιάζουν με την μαριχουάνα, παράγει και το ανθρώπινο δέρμα, καθώς το προστατεύουν από τον άνεμο και τον ήλιο. Τα ενδοκαναβινοειδή επίσης επηρεάζουν την όρεξη και τη γεύση, σύμφωνα με προηγούμενες έρευνες.
Τα σχετικά πειράματα έγινε σε ποντίκια και σύμφωνα με τους ερευντές, έδειξαν ότι αμέσως μόλις η γλώσσα γεύεται το λίπος από το πατατάκι στέλνεται ένα σήμα στον εγκέφαλο και από εκεί, μέσω του πνευμονογαστρικού νεύρου, στο έντερο, όπου “πυροδοτείται” η παραγωγή των καναβινοειδών. Αυτό, με τη σειρά του, έχει ως συνέπεια την αποστολή νέων μηνυμάτων στον εγκέφαλο με το ίδιο μήνυμα: “φάε κι άλλο!”.
ΕΘΝΟΣ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Και προβλήματα υπογονιμότητας προκαλεί η παχυσαρκία

Οι υπέρβαροι άνδρες, όπως και οι γυναίκες διαθέτουν σπέρμα χαμηλότερης ποιότητας, με συνέπεια να έχουν μικρότερες πιθανότητες να γίνουν γονείς, ιδίως σε μεγαλύτερη ηλικία, σύμφωνα με τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιστημονική έρευνα που έγινε μέχρι σήμερα.
Το σπέρμα ήταν, κατά μέσο όρο, 10% αραιότερο στους υπέρβαρους άνδρες και 20% στους παχύσαρκους, σε σχέση με όσους έχουν φυσιολογικό βάρος.
Οι επιστήμονες, που παρουσίασαν τα ευρήματά τους στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE) στη Στοκχόλμη, ανέλυσαν δείγματα σπέρματος από 1.940 άνδρες και τα συσχέτισαν με το βάρος του δωρητή με βάση το δείκτη σωματικής μάζας. Ο δείκτης (ΒΜΙ) υπολογίζεται αν διαιρεθεί το βάρος ενός ανθρώπου σε κιλά με το τετράγωνο του ύψους του σε μέτρα: έως 25 ο δείκτης είναι φυσιολογικός, μεταξύ 18,5 - 25 δείχνει υπέρβαρο άτομο και μεταξύ 25-30 παχύσαρκο.

Διαιτησία: Χρόνοι για τα τεστ

Από την ΚΕΔ-ΔΑΔ/ΕΠΟ ανακοινώνονται τα ελάχιστα όρια των αγωνιστικών δοκιμασιών που θα ισχύσουν στα Σεμινάρια Προεπιλογής Διαιτητών και Βοηθών διαιτητών Superleague, Football League, Football League 2 και Περιφερειακού Πρωταθλήματος, για την αγωνιστική περίοδο 2011-12:
Οι διαιτητές Superleague πρέπει να καλύψουν την απόσταση των 40 μέτρων σε 6.20''. Η δε απόσταση των 150 μέτρων, πρέπει να καλυφθεί σε 30'' και αυτή των 50 μέτρων σε 35.
Οι βοηθοί διαιτητές Superleague πρέπει να καλύψουν την απόσταση των 40 μέτρων σε 6.00''. Η δε απόσταση των 150 μέτρων, πρέπει να καλυφθεί σε 30'' και αυτή των 50 μέτρων σε 40''.
Οι διαιτητές Football League πρέπει να καλύψουν την απόσταση των 40 μέτρων σε 6.20''. Η δε απόσταση των 150 μέτρων, πρέπει να καλυφθεί σε 30'' και αυτή των 50 μέτρων σε 40''.
Οι βοηθοί διαιτητές Football League πρέπει να καλύψουν την απόσταση των 40 μέτρων σε 6.15''. Η δε απόσταση των150 μέτρων, πρέπει να καλυφθεί σε 30'' και αυτή των 50 μέτρων σε 45''.
Οι διαιτητές Football League 2 πρέπει να καλύψουν την απόσταση των 40 μέτρων σε 6.40''. Η δε απόσταση των 150 μέτρων, πρέπει να καλυφθεί σε 30'' και αυτή των 50 μέτρων σε 40''.
Οι βοηθοί διαιτητές Football League 2 πρέπει να καλύψουν την απόσταση των 40 μέτρων σε 6.20''. Η δε απόσταση των150 μέτρων, πρέπει να καλυφθεί σε 30'' και αυτή των 50 μέτρων σε 45''.
Οι διαιτητές του Περιφερειακού Πρωταθλήματος πρέπει να καλύψουν την απόσταση των 40 μέτρων το πολύ σε 6.40''. Η δε απόσταση των 150 μέτρων, πρέπει να καλυφθεί σε 30'' και αυτή των 50 μέτρων σε 40''.
srortanthoussa 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Επιτέλους σκέφτηκαν και κάποιοι τα ΑμεΑ

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε και με δεδομένη την οικονομική ανεπάρκεια των περισσότερων...επιχειρήσεων στον τομέα του τουρισμού, μια καλά οργανωμένη μονάδα στην Πάργα στην παραλία του Βάλτου, κάποιοι υπεύθυνοι άνθρωποι σκέφτηκαν κάποιους συνανθρώπους μας με κινητικές δυσκολίες.
Συγκεκριμένα στο Tango club λειτουργεί τουαλέτα για άτομα με ειδικές ανάγκες. Σίγουρα και αυτοί έχουν δικαίωμα στην διασκέδαση και στις καλοκαιρινές διακοπές. Ας ελπίσουμε πως θα υπάρξουν και άλλοι με το ίδιο σκεπτικό.
srortanthoussa 
Δείτε περισσότερα θέματα 

33o River Party, Νεστόριο Καστοριάς: Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ της Επαρχίας!


Το μεγαλύτερο και μακροβιότερο φεστιβάλ, εκτώς Αθηνών, είναι γεγονός!
Από τις 3 έως και τις 7 Αυγούστου στο Νεστόριο της Καστοριάς, δίπλα στις όχθες του ποταμού Αλιάκμωνα!Πάρτε τις σκηνές σας και ελάτε!!!
Ένα μυστικό που το παίρνει το ποτάμι! Κάθε χρόνο...


Υπάρχει ένα καλοκαιρινό ραντεβού που δε χάνει κανείς. Το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο φεστιβάλ της Ελλάδας εκτός Αθήνας, έρχεται για μία ακόμα χρονιά να μας παρασύρει στον πιο ανέμελο και αυθεντικό τρόπο διακοπών και διασκέδασης! Χιλιάδες νέοι από όλη την Ελλάδα, αλλά και τις όμορες χώρες κατακλύζουν επί 5 ημέρες το Νεστόριο Καστοριάς και εκεί, μπροστά στις όχθες του Αλιάκμονα, αποδεικνύουν ότι κανείς δε μπορεί να μας κλέψει τη χαρά... και τις διακοπές!
Η Live2, η οποία δημιουργήθηκε από την ένωση της «On Stage» της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής ελληνικών μουσικών γεγονότων με παρουσία στην ελληνική αγορά περισσότερων από 25 χρόνια και της «People Entertainment Group», της νεότερης αλλά ήδη γνωστής εταιρίας που μετρά 9 χρόνια παρουσίας στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας, ανέλαβε από πέρυσι με επιτυχία τη διεξαγωγή του φεστιβάλ και υπόσχεται και φέτος να προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για ένα απολαυστικό κατασκηνωτικό και μουσικό φεστιβάλ.
Φέτος, το μοναδικό στο είδος του River Party έρχεται ανανεωμένο και καλύτερο από ποτέ, προσφέροντας πάνω απ΄ όλα ένα πλούσιο και οικονομικό πακέτο διακοπών, σ΄ ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, και παράλληλα, ψυχαγωγία με δυνατές υπογραφές. Σημαντικά ονόματα από το χώρο της μουσικής θα δώσουν το «παρών» επί 5 ημέρες. Από τις 3 μέχρι και τις 7 Αυγούστου στα stages του River Party θα ακούσουμε τα πιο αγαπημένα μας ονόματα, θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε και θα κολυμπήσουμε στα νερά του Αλιάκμονα.
Αυτό το καλοκαίρι, οι περισσότεροι από 50.000 επισκέπτες που αναμένονται όπως κάθε χρόνο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επιπλέον venues όχι μόνο στην κεντρική σκηνή, αλλά και στο green stage και στο dance που λειτούργησε πέρυσι για πρώτη φορά. Εκεί, θα φιλοξενούνται κάθε βραδιά σημαντικοί djs έκπληξη!
Όπως κάθε χρόνο, έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις που θα δώσουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, όχι μόνο τις νύχτες, αλλά και τις μέρες.
Γιατί το River Party δεν είναι απλώς ένα φεστιβάλ. Είναι μία ευκαιρία να βγάλουμε τον πιο χαρούμενο εαυτό μας.

Αναλυτικό πρόγραμμα

ΣΟΚ στον κόσμο της μόδας: Αίτηση πτώχευσης για τον Λάκη Γαβαλά!

Η οικονομική κρίση χτυπάει και τη μόδα! 
Η εταιρεία ρούχων ''Lakis Gavalas'' του γνωστού celebrity υπέβαλε αίτηση υπαγωγής της στο άρθρο 99 περί πτώχευσης προκειμένου να αποφύγει την κατάσχεση της περιουσίας της από τους πιστωτές της εξαιτίας των χρεών της... Η υπόθεση συζητήθηκε σήμερα στη δικαστική αίθουσα και αναμένεται προσεχώς η απόφαση.
''Δυστυχώς, έχουμε δυσκολίες. Τρέχουμε όλοι, για να βοηθήσουμε την εταιρεία και τον κ. Γαβαλά. Τέτοιου είδους δημοσιεύσεις και γνωστοποιήσεις θεμάτων μάς στεναχωρούν, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.'' δήλωσε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εταιρείας στο People.
Ο Λάκης Γαβαλάς δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση σχετικά με το θέμα μέχρι σήμερα.
Seleo.gr 

Τα νοστιμότερα street foods του κόσμου!

Σιμίτ στην Τουρκία
Από τηγανιτή ρέγκα στη Σουηδία μέχρι το «μπέργκερ του φτωχού στην Ινδία», υπάρχουν κάποια «βρώμικα» που βγάζουν ασπροπρόσωπες τις πατρίδες τους στη λίστα με το καλύτερο street food του κόσμου.
Fish & chips στο Ηνωμένο Βασίλειο...

''Συμπέθεροι απο τα Τίρανα΄΄ στην Κοζάνη, στο υπαίθριο Δημ. θέατρο στις 11-12 Ιουλίου

Τρία χρόνια στην Αθήνα, ο κόσμος τους αποθεώνει σε ένα γεμάτο θέατρο κάθε βράδυ. Κι όμως …Δεν είναι ποτέ αρκετό! Για ένα ακόμη καλοκαίρι, οι πολυαγαπημένοι του κοινού, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα.
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και η Τζόυς Ευείδη είναι οι πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».


ΚΟΖΑΝΗ / ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ & ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.15
Η Πένη και ο Λυκούργος είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι που ζει σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη της κεντρικής Ελλάδας. Έχουν μια μοναχοκόρη τη Λίζα η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο. Όλα τους τα προβλήματα μοιάζουν λυμένα. Ζουν σε ένα περιβάλλον νεοπλουτίστικης πολυτέλειας και το όνειρο τους είναι, τι άλλο; Να δουν την κορούλα τους αποκατεστημένη με έναν καλό γαμπρό. Σχεδόν δίπλα απ’ το σπίτι τους, έχουν τη μονοκατοικία τους η Πωλίνα, αδερφή της Πένης και ο άντρας της Βασίλης, οι οποίοι ζουν σε ένα αντίστοιχα εύπορο περιβάλλον. Λίγο πριν το Πάσχα, η Λίζα έρχεται από το Λονδίνο με το αγόρι της, ένα νεαρό φοιτητή που γνώρισε στο Λονδίνο, τον Άλφρεντ. Το γεγονός ότι η κορούλα έχει φίλο, είναι ένα σοκ για μια τέτοια οικογένεια, αλλά ευχάριστο σοκ. Ο Άλφρεντ είναι πανέμορφος και πολύ ευγενικός.
Οι δυο αδερφές αλλά και οι δυο μπατζανάκηδες ενθουσιάζονται όταν γνωρίζουν το γαμπρό απ’ το Λονδίνο, αλλά πέφτουν απ’ τα σύννεφα όταν μαθαίνουν ότι ο Άλφρεντ δεν είναι Άγγλος. Είναι Αλβανός. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα με την άφιξη των γονιών του Άλφρεντ. Της Κλαμπέτας και του Μπουκουράν. Όταν καταφθάνουν και οι συμπέθεροι από τα Τίρανα ξεκινάει μια δίνη κωμικών εξελίξεων. Πέφτουν οι μάσκες και οι τέσσερις Έλληνες συμπέθεροι δίνουν ρεσιτάλ υποκρισίας, ξιπασιάς, ανοησίας, πονηριάς και διαπλοκής. Μιας διαπλοκής που περιλαμβάνει όλο τον κοινωνικό περίγυρο της επαρχιακής πόλης, που εκπροσωπείται στο έργο από ένα νεαρό και φιλόδοξο βουλευτή της περιοχής, που είναι και υφυπουργός πολιτισμού, τον Νικήτα Λαλαμπίρδα


ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

Το Σαββατοκύριακο ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται, σύμφωνα με την ΕΜΥ να καταλάβουμε ότι βρισκόμαστε στον Ιούλιο. Κι αν μέχρι τώρα, δεν έχουμε δει ζέστη, το Σάββατο και την Κυριακή θα έχουμε τον πρώτο καύσωνα με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Το CAS έκανε δεκτό το αίτημα του Ηρακλή, δεν επικυρώνεται η βαθμολογία!

Νέα δεδομένα στην προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ Ηρακλής για να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.
Το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) έκανε δεκτό το αίτημα της ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα εξετάσει την έφεση κατά της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ για την ασφαλιστική ενημερότητα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να επικυρωθεί ακόμα η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο «Γηραιός», οι άνθρωποι του Ηρακλή θα πρέπει μέχρι τις 15 Ιουλίου να καταθέσουν το σχετικό φάκελο με τα στοιχεία και στη συνέχεια το CAS θα ορίσει ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης. Όπως γίνεται κατανοητό οριστική απόφαση είναι πολύ πιθανό να υπάρξει στο τέλος του μήνα, κάτι που σημαίνει ότι τα πάντα είναι στον αέρα σε ότι αφορά το νέο πρωτάθλημα, αλλά και αυτό που τελείωσε!
enet Seleo.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Χωρίς ταξί η Αθήνα σήμερα!!!

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι ιδιοκτήτες ταξί αύριο διαμαρτυρόμενοι για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.
Η απεργία ξεκινά στις 5 π.μ. της Τετάρτης και θα διαρκέσει έως τις 5 π.μ. της Πέμπτης, έπειτα από απόφαση του ΣΑΤΑ.
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αποφάσισε να προχωρήσει σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις σε έκτακτη συνεδρίαση που πραηματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης, μετά τις ανακοινώσεις του νέου Υπουργού Μεταφορών την απελευθέρωση των ταξί.


Σήμερα αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών.
Την πλήρη απελευθέρωση του κλάδου των ταξί και τη χορήγηση νέων αδειών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα, ανακοίνωσε χθες ο νέος υπουργός Μεταφορών Γιάννης Ραγκούσης, αποσύροντας το Προεδρικό Διάταγμα για τη ρύθμιση του κλάδου που είχε ετοιμάσει ο προκάτοχός του Δ. Ρέππας. Ο κ. Ραγκούσης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν επρόκειτο σε καμιά περίπτωση να προωθήσει με τη δική του υπογραφή ένα Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο είχε συνταχθεί από άλλον υπουργό και περιείχε ιδιαίτερα «σφικτούς» κανόνες για την απελευθέρωση των ταξί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. «Πολιτική της κυβέρνησης είναι το άνοιγμα όλων των κλειστών επαγγελμάτων κι αυτό θα κάνουμε», σημείωσε ο κ. Ραγκούσης και πρόσθεσε ότι η απελευθέρωση των αδειών ταξί ισχύει από τις 2 Ιουλίου.
Ωστόσο, οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία χορήγησης των νέων αδειών θα ανακοινωθούν από το υπουργείο μέσα σε διάστημα τριών μηνών (έως τον Σεπτέμβριο), με την έκδοση της υπουργικής απόφασης, που θα θέτει τους όρους και τις προϋποθέσεις για τον σκοπό αυτό.
Ο κ. Ραγκούσης ξεκαθάρισε χθες, ότι «είναι έξω από τις προθέσεις του υπουργείου να καθορίσει τον αριθμό των ταξί που θα κυκλοφορούν σε κάθε περιοχή» αφού, όπως σημείωσε, «η αγορά, με αυτορρύθμιση, θα κρίνει πόσα ταξί αντέχει η κάθε περιοχή». Η χορήγηση των νέων αδειών θα ακολουθήσει τη διοικητική διάρθρωση της χώρας, δηλαδή τους καλλικράτειους δήμους και τις Περιφέρειες Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Ειδική μέριμνα θα υπάρξει μόνο για ορισμένες απομονωμένες ή με έντονη εποχικότητα περιοχές.
Πάντως, κύκλοι του υπουργείου Μεταφορών διευκρίνιζαν χθες, ότι το άνοιγμα της αγοράς των ταξί θα γίνει με κανόνες, οι οποίοι δεν θα επιτρέπουν στον οποιονδήποτε να χρησιμοποιεί το επάγγελμα του ταξιτζή ως ευκαιριακή απασχόληση. Μεταξύ άλλων, εξετάζεται η θέσπιση ακόμα και χρηματικής εγγύησης για την παραμονή του ενδιαφερομένου στο επάγγελμα, για συγκεκριμένο ελάχιστο χρονικό διάστημα (π.χ. 3-5 χρόνια). Σε κάθε περίπτωση, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι εγγυήσεις θα είναι τέτοιες που δεν θα εμποδίζουν όποιον πραγματικά θέλει να ασκήσει το επάγγελμα του ταξιτζή, να το κάνει. Στις προϋποθέσεις που θα τεθούν, θα είναι και η είσοδος στον κλάδο με καινούργιο αυτοκίνητο, το οποίο δεν θα επιβαρύνει το περιβάλλον.
ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ. Ερωτηθείς για το αν θα υπάρξει κάποια αναγνώριση της άυλης αξίας των σημερινών αδειών ταξί, αλλά και τι θα γίνει με όσους έχουν χρεωθεί για να αποκτήσουν άδειες ταξί ακόμα και έναντι 200.000 ευρώ, ο υπουργός περιορίστηκε να σημειώσει ότι «αποτελεί μία στρέβλωση που έφτασε η ώρα να αντιμετωπιστεί».
Επίσης, ο νέος υπουργός Μεταφορών, αναφερόμενος στην υπό προϋποθέσεις απελευθέρωση των ταξί, βάσει του Π.Δ. που είχε συντάξει ο κ. Ρέππας, σημείωσε: «Οι συνθήκες τώρα υπαγορεύουν να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Ισως πριν από 2-3 μήνες να είχα κι εγώ διαφορετική άποψη». Προβληματισμένος για την πλήρη απελευθέρωση του κλάδου εμφανιζόταν ο κ. Ρέππας, ο οποίος αναφερόμενος στην αυτορρύθμιση της αγοράς, σημείωνε ότι η αγορά δεν έχει ούτε ψυχή ούτε συναίσθημα και ούτε σκέφτεται. Ηδη υπάρχουν πολλά ταξί που «κάθονται».
ΤΑ ΝΕΑ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Διαγωνισμός! Φόρα τα τακούνια σου και τρέχα! (video)

Ένας πρωτότυπος διαγωνισμός τρεξίματος έγινε στο Τάλιν της Εσθονίας, οι συμμετέχοντες για να πάρουν μέρος έπρεπε να φοράνε τακούνια! Μπορούααν να πάρουν μέρος ακόμα και άντρες, αρκεί να φορούσαν και αυτοί τακούνια. Δείτε το βίντεο...

Οι πιο απίστευτες μητέρες του κόσμου!!!


Αυτές είναι μερικές από τα πιο απίστευτες και ασυνήθιστες μητέρες στον πλανήτη. Η μητρότητα είναι ένα από τα πιο απίστευτα δώρα της φύσης. Θα πρέπει να το ζήσετε για να το πιστέψετε. Αυτές οι ασυνήθιστες γυναίκες είναι μοναδικές με κάθε τρόπο. Δεν εγκατέλειψαν την ευκαιρία τους να έχουν ευτυχή και υγιή μωρά, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες.
 Δείτε και μόνοι σας...

ΤΡΥΦΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ: Σε ποιο σημείο έχει κάνει πλαστική;

Ο Τρύφωνας Σαμαρά αποκάλυψε στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλά» πως η φυσική του «ομορφιά» δεν είναι και τόσο... φυσική: «έχω κάνει στα χείλια μου γιατί δε μου άρεσαν» είπε.
Όχι ότι δεν το είχαμε καταλάβει πως τα χείλια του έχουν ένα τόνο σιλικόνη αλλά τώρα το είπε και ο ίδιος. Αυτό που δεν ξέραμε βέβαια ήταν πως ο χαμογελαστός κομμωτής έχει μετανιώσει που επενέβη αισθητικά καθώς το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό!
Ο Τρύφωνας μίλησε και για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Μπορεί να μην επαλήθευσε άμεσα τις φήμες που τον θέλουν να κάνει εκπομπή με τον Ηλία Ψινάκη όμως την ατάκα του την πέταξε:«δεν έχω υπογράψει ακόμα κάτι αλλά αν κάνω κάτι επαγγελματικά θα είναι με το Γιάννη Λάτσιο και τον Αντέννα» επισήμανε.
Κοντός ψαλμός λέμε εμείς αφού ο Σεπτέμβριος ζυγώνει.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τέλος εποχής για το "Καλημέρα Ελλάδα"

Νέα εκπομπή για τον Παπαδάκη..
Ανανέωσαν την συνεργασία τους παρουσιαστής και κανάλι. Καινούργια εκπομπή ετοιμάζουν για τον χειμώνα.
Ανακοίνωση εξέδωσε νωρίτερα το κανάλι σύμφωνα με την οποία:
Ο ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Παπαδάκης ανανέωσαν τη συνεργασία τους και έτσι ο πρωτοπόρος της πρωινής ενημέρωσης θα συνεχίσει να μας καλημερίζει καθημερινά και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Η 20ή σεζόν του "Καλημέρα Ελλάδα" έκλεισε με μια ακόμα μεγάλη πρωτιά. Η μακροβιότερη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, μετά από δύο δεκαετίες γεμάτες επιτυχίες και διακρίσεις, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τερματίζοντας για άλλη μια φορά πρώτη στην πρωϊνή ενημέρωση και μάλιστα αυξάνοντας τα ποσοστά της σε σύγκριση με πέρυσι!
Δείτε περισσότερα θέματα 

Στη Λάτσιο ο Σισέ με 2,1 εκ. ευρώ το χρόνο

Μετά από τη διετή παρουσία του στην Ελλάδα ο Γάλλος σούπερ σταρ ετοιμάζει οριστικά τις βαλίτσες του για τη Ρώμη. Ο μάνατζερ του, Φιλίπ Πιολά, θα βρεθεί εντός της ημέρας στην "Αιώνια πόλη" για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεγάλη μετεγγραφή.
Μπορεί να τράβηξε αρκετό καιρό το φλερτ Λάτσιο-Σισέ αλλά τελικά ο "γάμος" θα γίνει. Ο παίκτης συμφώνησε στην πρόταση 2,1 εκ. ευρώ το χρόνο που του έκαναν οι Λατσιάλι και πλέον απομένει να πάει στην Ρώμη, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Ο Παναθηναϊκός που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα αφού ο Σισέ ήθελε να φύγει, θα βάλει στα ταμεία του 6 εκ. ευρώ αλλά είναι βέβαιο ότι το κενό που αφήνει ο Γάλλος δύσκολα θα καλυφθεί.
Σε δύο χρόνια σημείωσε 55 γκολ αλλά κυρίως έγινε το απόλυτο ίνδαλμα της εξέδρας. Ο παίκτης που έβγαζε στο γήπεδο το πάθος που όλοι ήθελαν να δουν, ενώ την ποιότητα του κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει.
Εν μέσω του μεγαλύτερου σκανδάλου στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μόνο θλίψη προκαλεί στους ποδοσφαιρόφιλους να βλέπουν το μεγαλύτερο όνομα που αγωνιζόταν στη Σούπερ Λίγκα, να αποχαιρετά.
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ: Εμπλέκονται άτομα υπεράνω υποψίας

Η τρίτη και πιθανότατα η τελευταία φάση της πολυεπίπεδης επιχείρησης "Αστραπή" που ξεκίνησε σχεδόν στην αρχή του χρόνου, με στόχο τη σύλληψη ή την σύνταξη δικογραφιών σε βάρος ατόμων που αποτελούν συστηματικούς επισκέπτες ιστοσελίδων με νοσηρό περιεχόμενο σκληρής παιδικής πορνογραφίας, βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το τρίτο σκέλος της έρευνας αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το αργότερο αύριο το πρωί και όπως σημειώνεται, μεταξύ των συλληφθέντων και των κατηγορούμενων βρίσκονται και πάλι άτομα υπεράνω πάσης υποψίας.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάιο, ξεσηκώθηκε ιερή οργή στην πόλη της Ιστιαίας, εξαιτίας της εμπλοκής ατόμου με βαθιές θρησκευτικές καταβολές και κοινωνική συνεισφορά.
Οι νέες έρευνες εντάσσονται στο πλαίσιο της επιχείρησης "Αστραπή", τα πρώτα αποτελέσματα της οποίας είχαν δημοσιοποιηθεί στις 12 Απριλίου, όταν οι αρμόδιοι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, έκαναν την πρώτη αυτόνομου χαρακτήρα ηλεκτρονική τους έρευνα, με τη χρήση του ειδικού λογισμικού TLO, για την διακίνηση-κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω του διαδικτύου.
Είχαν προηγηθεί έρευνες διάρκειας δύο μηνών, από τις οποίες σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων Ελλήνων, με τις κατηγορίες για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου κατά συρροή και κατά συνήθεια.
Ακολούθησε στις 4 Μαΐου η δεύτερη φάση της πολυσχιδούς έρευνας, με σαφάρι συλλήψεων και τουλάχιστον 12 κατ' οίκον έρευνες σε Αθήνα και περιφέρεια.
dete
Δείτε περισσότερα θέματα 

Video: Η Πόπη Τσαπανίδου εκτός εαυτού στον αέρα της εκπομπής της...

Η Πόπη Τσαπανίδου κάνοντας σήμερα ρεπορτάζ σχετικά με την «απελευθέρωση» των αδειών των ταξί έβγαλε στον αέρα της εκπομπής τους εκπροσώπους των οδηγών.
Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κύριο Πέτρου έδωσε το βήμα στον κύριο Λυμπερόπουλο, τον πρόεδρο του Σωματείου των αυτοκινητιστών ταξί της Αττικής.
Εκείνος άρχισε επίθεση κατά του προηγούμενου συνομιλητή και όταν η Πόπη Τσαπανίδου του ζήτησε να κάνουν διάλογο εκείνος της έκανε φραστική επίθεση κάνοντας την παρουσιάστρια να χάσει την υπομονή της και να ανεβάσει τους τόνους.

Έλληνας ο παγκόσμιος πρωταθλητής ΠΟΚΕΡ

Πρώτη φορά, παγκόσμιος πρωταθλητής του ΠΟΚΕΡ είναι Έλληνας.
Πρόκειται για τον 27χρονο ομογενή, Αθανάσιο Πολυχρονόπουλο, από το Λονγκ Αϊλαντ της Νέα Υόρκης. Ο 27χρονος Αθανάσιος, συμμετείχε πριν από λίγες μέρες στο«World Series of Poker event No 48», στο Las Vegas. Νίκησε 2.712 παίχτες, όπως λέει ο Εθνικός Κήρυκας.
Το χρηματικό ποσό που κέρδισε είναι 650.223 δολάρια. Έπαθλο επίσης, είναι και ένα χρυσό βραχιόλι. Στον τελικό, νίκησε τα κορυφαία ονόματα Matt Stout, Alexander Queen και Yevgenity Timoshenko. Δεν έβγαλε, μάλιστα, στιγμή το κασκόλ της Κυπριακής ομάδας, ΑΠΟΕΛ, αφού το είχε υποσχεθεί στους φίλους του.
Ο Αθανάσιος έρχεται πάντα στην Ελλάδα, όπως είπε και πρόσθεσε: «Η οικογένειά μου είναι τεράστια. Τους αγαπώ όλους τόσο πολύ».
Είναι επαγγελματίας παίχτης του πόκερ και έχει κερδίσει συνολικά, μέχρι σήμερα, 2.075.799 δολάρια, παίζοντας στο Ίντερνετ, όπου χρησιμοποιεί το ελληνικό του όνομα, Athanasios 9.

Δείτε περισσότερα θέματα