ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ποια επώνυμη έχει αυτά τα τατουάζ στα οπίσθιά;

Τα τατουάζ είναι πάντα στην μόδα! Τώρα έχει γίνει μόδα να κοσμούν αρκετές κυρίες τα οπίσθιά τους με τατουάζ!
Ποια άλλη επώνυμη κυρία έκανε τατουάζ σε αυτό το σημείο, αλλά βέβαια δεν είναι το μόνο που έχει στο σώμα της;
Είναι νέα, πανέμορφη, με τέλειες αναλογίες που κόβουν ανάσα! Ο λόγος για την εκρηκτική… Εύα Λάσκαρη!

Δείτε το νέο σέξι βίντεο της Beyonce

Είναι το τρίτο single από το νέο της άλμπουμ με τίτλο Best Thing I Never Had…
Η Beyonce ντύνεται νύφη για τις ανάγκες του βίντεο και η ιστορία ακολουθεί την ημέρα του… γάμου της ακόμη και την πρώτη νύχτα όπου η 29χρονη σταρ εμφανίζεται με σέξι λευκά εσώρουχα.

gossip-tv

Δείτε περισσότερα θέματα 

Κατερίνα Στικούδη: Στα τέσσερα, στα όρθια πως την θέλετε γυμνή;

Όπως και να την θέλετε, από όποια πλευρά και αν την δείτε…την πλάκα σας θα την πάθετε με αυτό το γυμνό κορμί..
Και να ήταν μόνο το κορμί... Το κορίτσι έχει όλο το πακέτο.. Σαγηνευτικό βλέμμα, σαρκώδη χείλη και απίστευτες καμπύλες.. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια γυμνή φωτογράφηση? Και επειδή μια δεν είναι ποτέ αρκετή εμείς σας έχουμε τρεις.. Για να θυμηθείτε και να απολαύσετε...

Η πιο sexy εμφάνιση της Έλενας Παπαβασιλείου [video]

Δείτε βίντεο με την πιο σέξι εμφάνιση της Έλενας Παπαβασιλείου, όπως την πρόβαλαν στην τελευταία εκπομπή της σεζόν. Πώς σχολίασε η Έλενα Παπαβασιλείου;
Στην τελευταία εκπομπή του «Πάνω στην ώρα» πρόβαλαν ένα video με την πιο σέξι φετινή εμφάνιση της Έλενας Παπαβασιλείου.
Φυσικά η πιο καυτή εμφάνιση της Έλενας Παπαβασιλείου δεν ήταν άλλη από αυτή με το γνωστό μπλουζοφόρεμα.
Δείτε την πιο σέξι εμφάνιση της Έλενας Παπαβασιλείου φέτος:

fimes 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Επίθεση χάκερς στο site της Βουλής

Επίθεση από άγνωστο hacker δέχτηκε η ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων…σύμφωνα με πληροφορία που μετέδωσε το «SecNews», το οποίο ειδικεύεται σε θέματα ίντερνετ και τεχνολογίας. Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα την δημοσιοποίηση κωδικών πρόσβασης και δεδομένων της ιστοσελίδας του Κοινοβουλίου, που κοινοποιήθηκαν σε ιστοσελίδες ελεύθερης διανομής κειμένου.
Σύμφωνα με αναφορά σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, η επίθεση υπογράφεται από την ομάδα “REAL DEMOCRACY REVERSE ENGINEERING“. Οι hackers έχουν αποκρύψει συγκεκριμένους χαρακτήρες από τους εκτεθειμένους κωδικούς, ώστε να μην είναι εφικτό σε τρίτους να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα που κοινοποίησαν.
Δεν είναι σαφές πως ακριβώς πραγματοποιήθηκε η επίθεση, αν οφειλόταν σε συγκεκριμένη αδυναμία ή λάθος παραμετροποίηση του διακομιστή. Πάντως, η διαρροή περιλαμβάνει σημαντικό αρχείο ρυθμίσεων του διακομιστή που περιλαμβάνει και πλήθος κωδικών πρόσβασης διαχειριστή, όνομα εταιρείας κατασκευής του ιστοχώρου κ.α.
Το μήνυμα που συνοδεύει την επίθεση απευθύνεται στους ψηφοφόρους των πολιτικών: «Το ξέρεις πως είναι ανίκανοι, αλλα τους ξαναβγάζεις. Τους βγάζεις γιατί είναι γιοί, ανηψιοί και κόρες. Γιατί έχεις μείνει ακόμα στον εθνικό διχασμό. Γιατί το λέει το κόμμα. Γιατί βολεύτηκες εσύ και το τεμπέλικο παιδί σου στο δημόσιο. Αλλα γιατί να νοιαστείς; Όλα πήγαιναν καλά. Τα είχες όλα. Τον φραπέ σου, την ομάδα σου, τα μεσημεριανάδικα σου και ένα βουλευτή να γλείφεις. Και τώρα πέφτεις απο τα σύννεφα…».
Παρακάτω, το μήνυμα αναφέρει: «Όταν έρθει η ώρα να ψηφίσεις, κάτσε στο σπιτι σου. Ασε εμενα να αποφασίσω για εμένα, χωρίς τον κομματικό σου “θόρυβο”. Γίνεστε τσαρλατάνοι οταν κόβετε με ευκολία τις συντάξεις των 400 ευρώ, αλλά τρέμετε μην χάσετε το κομμάτικο σας κράτος. Είναι εξοργιστικό να διαμαρτύρεστε για τα αυγά και τα γιαούρτια ως μορφή βίας, οταν τα ΜΑΤ σαπίζουν τον κόσμο στο ξύλο».
Δεν είναι σαφές αν η συγκεκριμένη επίθεση σχετίζεται με την διακήρυξη επιθέσεων από τους Anonymous εναντίον Ελληνικών στόχων, καθώς επίσης και αν οι hackers απέκτησαν πρόσβαση σε νευραλγικά δεδομένα/πληροφορίες ή άλλα εσωτερικά πληροφοριακά συστήματα του Κοινοβουλίου. Πάντως, όπως θυμίζει το «SecNews», η ιστοσελίδα της Βουλής σύμφωνα με πληροφορίες είχε κοστίσει πάνω από 1.000.000 €, ενώ πριν μερικές ημέρες είχε καταρρεύσει από αδιευκρίνιστους λόγους.


24wro.

Δείτε περισσότερα θέματα 

Ποιος πασίγνωστος έλληνας ηθοποιός δήλωσε οτι βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο;

Παρά τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.
Πρόκειται για το μεγάλο κωμικό,...

Η «βιομηχανία» των στημένων βιασμών

Αν νομίζετε πως οι τουρίστες επισκέπτονται την Ελλάδα μόνο για διακοπές, μάλλον πέφτετε έξω…
Σε πολλές περιπτώσεις, η εξασφάλιση κερδών από κατοίκους της περιοχής με δόλιο τρόπο, είναι συχνό φαινόμενο, ειδικότερα με τις αλλοδαπές τουρίστριες. Προσεγγίζουν τα ανυποψίαστα θύματά τους σε clubs και παραλίες της περιοχής και αφού περάσουν 2 με 3 ημέρες μαζί τους, πηγαίνουν στα αστυνομικά τμήματα και καταγγέλλουν βιασμό τους, ζητώντας αποζημίωση για ψυχική οδύνη!
Η απάτη, ευτυχώς, τις περισσότερες φορές δεν αργεί να αποκαλυφθεί, όπως στις περιπτώσεις των υποτιθέμενων βιασμών Γερμανίδων στο Ρέθυμνο και μιας Βρετανίδας στην Κω.
Οι αστυνομικές διευθύνσεις των περιοχών γνωρίζουν πως «παίζεται το παιχνίδι», αλλά αδυνατούν, στις περισσότερες των περιπτώσεων, να αναγνωρίσουν τις τουρίστριες, που σκοπό δεν έχουν να θαυμάσουν τα αξιοθέατα της Ελλάδας, αλλά να γίνουν πλουσιότερες εκμεταλλευόμενες την αυξημένη λίμπιντο των Ελλήνων.
prionokordela
Δείτε περισσότερα θέματα

QUIZ: Πώς κάνει μπάνιο ένας βουλευτής;

Πώς ενώ δεν μπορεί να ξεμυτίσει ούτε για να πάει στο περίπτερο…Κυκλοφορεί γυμνός και κολυμπά στη θάλασσα? Η απάντηση στην παρακάτω εικόνα…

Τραγικό τέλος για δίχρονο στο Κιλκίς

Τον χτύπησε ο αδελφός του με τρακτέρ...
Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 2χρονο αγοράκι όταν ο 8χρονος αδελφός του ανέβηκε σε τρακτέρ και έλυσε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το γεωργικό μηχάνημα και κυλήσει και να το χτυπήσει. Ο πατέρας των δύο ανήλικων συνελήφθη.
newsbeast
Δείτε περισσότερα θέματα  

Απρόοπτο τέλος στο «Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη!!!

Γιατί η Αγγελική Νικολούλη ακύρωσε ξαφνικά την τελευταία εκπομπή του «Φως στο Τούνελ»; Ποιος ο λόγος του αφνίδιου τέλους;
Η προγραμματισμένη τελευταία εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη δεν θα βγει στον αέρα λόγω απρόοπτου γεγονότος.
Την τελευταία την εκπομπή Φως στο Τούνελ ετοιμαζόταν να κάνει η Αγγελική Νικολούλη. Αιφνιδίως όμως και μέσα από το site της ενημέρωσε ότι ρίχνει αυλαία.
Συγκεκριμένα στο μήνυμα της στους τηλεθεατές αναφέρει:
Το «Τούνελ» έσβησε τα φώτα γι’ αυτή τη σεζόν
Ένα απρόοπτο και σοβαρό γεγονός μας κρατά μακριά σας στην τελευταία γι’ αυτή τη σεζόν εκπομπή. Την Παρασκευή 8 Ιουλίου το «Τούνελ» δεν θα ανάψει τα φώτα του. Θα είμαστε μαζί με τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Πολλοί έσπευσαν να κάνουν λόγο για τα οικονομικά προβλήματα του Alter και το γεγονός οτι έχει αφήσει απλήρωτους τους συντελεστές της εκπομπής εδώ και μήνες.
Η Αγγελική Νικολούλη απάντησε με δεύτερη ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στα «προβλήματα του Alter»:

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Το «Τούνελ» φίλοι μου ολοκλήρωσε την 16η τηλεοπτική σεζόν και στέλνει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που το στηρίξατε στις δυσκολίες που πέρασε. Την Παρασκευή 8 Ιουλίου ήταν προγραμματισμένο να βρεθούμε στο γνωστό μας ραντεβού, αλλά ένα απρόοπτο και σοβαρό γεγονός μας κρατάει μακριά. Θα διατηρήσουμε ζωντανή την επαφή μας στο site τους καλοκαιρινούς μήνες και θα ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις στις υποθέσεις που ερευνούμε. Η χρονιά ήταν δύσκολη για το ALTER και όλους εμάς, αλλά ελπίζουμε τα προβλήματα να ξεπεραστούν. Θα τα λέμε συχνά στο «Μαζί με την Αγγελική» για όλα όσα συμβαίνουν και μας προβληματίζουν. Το τηλεοπτικό μας ραντεβού το ανανεώνουμε για το Σεπτέμβρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αγγελική Νικολούλη ακύρωσε την εκπομπή της λόγω σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος.
Στο Alter μόλις μαθεύτηκε ότι η δημοσιογράφος δεν είναι σε θέση να κάνει εκπομή δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση. Όλοι την αναζητούν στο κινητό της, αλλά εκείνη το κρατά κλειστό.
fimes.gr 

Δείτε περισσότερα θέματα 

Συνελήφθη γιατί έβρισε τον Παπανδρέου στο internet

Στην σύλληψη ενός 32χρονου στην Θεσσαλονίκη προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς ανέβασε στο ίντερνετ μήνυμα υβριστικό και απειλητικό για τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του.
Ο συλληφθείς είναι ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας στον αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και οδηγήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.
Το «έγκλημα» του 32χρονου ήταν ότι «ανέβασε» σε μπλογκ γνωστού ενημερωτικού διαδικτυακού τόπου μήνυμα με υβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο κατά της οικογένειας του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
«Ήθελα μ’ αυτόν τον τρόπο να εκφράσω την αγανάκτησή μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα δημιουργούνταν τέτοιο θέμα», είπε απολογούμενος στο δικαστήριο, όπου παραπέμφθηκε με την κατηγορία της «διέγερσης σε διάπραξη κακουργηματικής πράξης».
Ο ίδιος παραδέχθηκε κατά την απολογία του ότι το περιεχόμενο του σχολίου ήταν «υπερβολικό». Και αυτή η ειλικρίνεια φαίνεται ότι τον έσωσε. Αν και η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του, συμβουλεύοντάς τον να έβγαινε στο δρόμο για να διαδηλώσει, αντί να γράφει τέτοιου είδους μηνύματα, το δικαστήριο τελικά τον έκρινε αθώο…
fimes.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

VIDEO: Σκοτώθηκε για ένα μπαλάκι!

Τραγικό θάνατο είχε ένας φίλος του μπέιζμπολ σε αγώνα στις ΗΠΑ…
όταν προσπάθησε να πιάσει το μπαλάκι και έπεσε από την εξέδρα σε κενό πολλών μέτρων!
Ο άτυχος φίλαθλος σκοτώθηκε κάτα τη διάρκεια της αναμέτρησης Texas Rangers - Oakland Athletics, όταν επιχείρησε να πιάσει το μπαλάκι και έπεσε από την εξέδρα. «Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που μαθαίνουμε ότι ο άνδρας που έπεσε έχασε τη ζωή του ως αποτέλεσμα αυτού του τραγικού ατυχήματος. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι δίπλα στην οικογένειά του», τόνισε ο πρόεδρος των Texas Rangers.
Δίπλα στον άτυχο οπαδό καθόταν ο Ρόνι Χάργκις, ο οποίος είπε: «Έπεσε κατευθείαν κάτω. Προσπάθησα να τον γραπώσω αλλά δεν τα κατάφερα».

Εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Γρεβενών

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 8 Ιουλίου ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ν. Γρεβενών «Δώρο Ζωής» που σε συνεργασία με το Δήμο Γρεβενών και την βοήθεια του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Γρεβενών πραγματοποιεί εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας.
Ο σύλλογος θα πραγματοποιει Εθελοντική Αιμοδοσία μέχρι και την Κυριακή 10 Ιουλίου στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Γρεβενών, καθημερινά εκτός Σαββάτου από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.
Γνωρίζοντας ότι το αίμα που κυκλοφορεί στον οργανισμό μας , αναπαράγεται διαρκώς και ότι η πράξη της αιμοδοσίας , όχι μόνο είναι ανώδυνη και ακίνδυνη αλλά και ωφέλιμη, τότε μπορούμε να καταλάβουμε πόσο πολύτιμη και εφικτή είναι η προσφορά σας προς αυτόν που έχει ανάγκη.
Η αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης και ανθρωπιάς και ταυτόχρονα μια πρόνοια για το άγνωστο μέλλον.
Η αιμοδοσία διαρκεί μόνο 10 λεπτά.
greveniotis
Δείτε περισσότερα θέματα 

Κύπρος: Κλείδωσε το 11χρονο παιδί της στο αυτοκίνητο για να πάει να διασκεδάσει

Συνελήφθη για αμέλεια ανηλίκου μια 32χρονη μητέρα στη Κύπρο, η οποία ήθελε να διασκεδάσει και δεν είχε προφανώς που να αφήσει το παιδί της.
Έτσι, αποφάσισε να κλειδώσει μέσα στο αυτοκίνητό της το 11χρονο αγοράκι της και να πάει για διασκέδαση.
Τις πρώτες πρωινές ώρες όμως η Αστυνομία βρήκε το 11χρονο αγοράκι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου να κλαίει.
Ύστερα από προτροπή των αστυνομικών το παιδί, που είχε στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο, κάλεσε τη μητέρα του, η οποία βγήκε από κοντινό μπαρ σε κατάσταση μέθης.
Η γυναίκα, είπε στους αστυνομικούς ότι άφησε το παιδί στο αυτοκίνητο για να πάει να διασκεδάσει.
Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψή της, ενώ το Γραφείο Ευημερίας ανέλαβε την φροντίδα του παιδιού.
“Η Αστυνομία βρέθηκε μπροστά σε μια συγκλονιστική υπόθεση. Εύλογα διερωτάται κανείς, πόσο αψήφιστα μπορεί κάποιος να εκθέσει σε κίνδυνο το ίδιο του το παιδί”, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας.
newstoday
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πάτρα: Έβριζαν στο δημοτικό συμβούλιο μπροστά σε μικρά παιδιά!

Στη συνεδρίαση ακούστηκαν βαριές εκφράσεις, από κατοίκους της Ξερόλακκας και μάλιστα μπροστά σε μικρά παιδιά -
Ένα από αυτά σήκωσε ένα χαρτί που έγραφε ”ντροπή”…
Στιγμές έντασης στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τους κατοίκους της Ξερόλακκας να ζητούν λύση εδώ και τώρα. Στη συνεδρίαση ακούστηκαν βαριές εκφράσεις, από κατοίκους της Ξερόλακκας, όπως «μπου….», ενώ υπήρξαν και απειλές πως… οι κάτοικοι θα ανέβουν πάνω στο τραπέζι του δημοτικού συμβουλίου.
Όλα αυτά μπροστά σε μικρά παιδιά. Μάλιστα, ένα μικρό κορίτσι σήκωσε όπως βλέπετε ένα χαρτί με τη λέξη «ντροπή»!
Στη συνεδρίαση ήταν παρών τόσο ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Τάσος Αποστολόπουλος, όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Και οι δύο

Το ίδιο σπίτι έχει χτυπηθεί 6 φορές από μετεωρίτη!

Ο Radivoke Lajic, ένας 50χρονος άνδρας από τη Βοσνία, υποστηρίζει ότι το σπίτι του έχει γίνει στόχος εξωγήινων οι οποίοι του πετούν... μετεωρίτες!
Σύμφωνα με το Telegraph.co.uk, η κατοικία του στο χωριό Gornji Lajici, κοντά στην πόλη Prijedor στη βόρεια Βοσνία, έχει χτυπηθεί έξι φορές από κομμάτια μετεωριτών, κάτι που ο ίδιος αποδίδει σε εξωγήινους!
«Είναι σαφές ότι δέχομαι επίθεση από τους εξωγήινους. Δεν γνωρίζω τι έχω κάνει και τους έχω ενοχλήσει, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη λογική εξήγηση για αυτό που μου συμβαίνει», λέει ο Radivoke.
«Έτσι κι αλλιώς η πιθανότητα να χτυπηθεί ένα σπίτι από έναν μετεωρίτη είναι πολύ μικρή. Το γεγονός ότι στο δικό μου έχει συμβεί έξι φορές, είναι κάτι που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί», προσθέτει.
Η πρώτη φορά που ένα κομμάτι μετεωρίτη χτύπησε το σπίτι του

Όταν οι επώνυμοι τα… τσούζουν! (video)

«Ούζο όταν πιεις γίνεσαι ευθύς…», «Οίνος ευφραίνει καρδίαν…» κ.ο.κ. φαίνεται πως λένε πολλές φορές οι επώνυμοι οι οποίοι καμιά φορά πίνουν και κανένα ποτηράκι παραπάνω.
Κι όταν μετά από αυτό το «ποτηράκι» χρειαστεί να εμφανιστούν μπροστά στις κάμερες, το θέαμα είναι αν μη τι άλλο… ενδιαφέρον.
Πρώτη και καλύτερη η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία στο γάμο της, μέθυσε από χαρά και από λίγη σαμπάνια παραπάνω. Το μεθύσι του Θέμη Γεωργαντά με ρακές, στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», είναι ακόμα ένα παράδειγμα.
Ενώ το αποκορύφωμα είναι ο τραγουδιστής Sotis Βολάνης ο οποίος δεν έχει ξεφύγει μία αλλά… αρκετές φορές με το αλκοόλ και μάλιστα on camera.
Δείτε το βίντεο:

Δείτε: Το καλύτερο γραφείο του κόσμου!

Το βαρετό και μονότονο περιβάλλον του γραφείου έχει αντικατασταθεί από μία πελώρια παιδική χαρά για μεγαλύτερα παιδιά. Είναι, ίσως, το καλύτερο μέρος για να δουλεύει κανείς, χωρίς να πλήττει και να μελαγχολε...
Πρόκειται για μία εταιρεία στο Pittsburgh της Πενσυλβάνια και είναι ένας παράξενος χώρος εργασίας που δημιουργεί εφευρέσεις και τις πουλά σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων
Ο δημιουργός του είναι ο George M. Davison και ίδρυσε την εταιρεία το 1989. Μετέφερε τα γραφεία του το 2006 στην ''Inventionland'' με την ελπίδα να εμπνευστεί το προσωπικό από από την εκκεντρικότητα του χώρου.
Απασχολεί 250 υπαλλήλους και λανσάρει πάνω από 2.500 εφευρέσεις κάθε χρόνο.
''Η δημιουργική αξιοποίηση του χώρου κινητοποιεί και εμπνέει τη δημιουργικότητα των εργαζομένων'' αναφέρει ο Davison. ''Δεν ήθελα οι άνθρωποι που δουλεύουν για εμένα να βαριούνται πίσω από ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή'', προσθέτει ο ίδιος.

Που εξαφανίστηκαν τα Παγωτά?

Το σλόγκαν "Φέρτε πίσω τα παγωτά" κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδύκτιο.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, αυτό το καλοκαίρι, όλες σχεδόν οι εταιρείες...
παγωτών αποφάσισαν να "πιάσουν στον ύπνο" τους καταναλωτές. Οι ανυποψίαστοι καταναλωτές λοιπόν (και φέτος) προτιμούν τα δροσιστικά παγωτά των διαφόρων εταιρειών, ως επιλογή για την αντιμετώπιση της ζέστης και την αναζήτηση δροσιάς. Η απάτη όμως κρύβεται καλά, έντεχνα και αποτελεσματικά! Αν κοιτάξουμε στη σύσταση (στο σημείο που αναφέρονται τα συστατικά) θα δούμε πως το παγωμένο προϊόν που κρατάμε στα χέρια μας τιτλοφορείται ως "παγωμένο γλύκισμα".


Οι καταναλωτές δεν δίνουν προσοχή διότι πολύ απλά δεν ξέρουν τη διαφορά που αξίζει να τη δούμε αναλυτικότερα: ...»
Η διαφορά είναι τεράστια! Το παγωτό υποχρεούται να παρασκευάζεται από γάλα φρέσκο ή σκόνη και όλα τα λιπαρά που εμπεριέχονται σε αυτό να προέρχονται από το γάλα. Απαγορεύεται λοιπόν από τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών η οποιαδήποτε προσθήκη λιπαρών που δεν έχουν σχέση με το γάλα. Δηλαδή με απλά λόγια επιτρέπονται ζωικά και όχι φυτικά λιπαρά!

Φάρμακο αντιστρέφει τα (πρόωρα) γηρατειά...

Το «ελιξίριο της νεότητας» μπορεί σύντομα να αποτελεί πραγματικότητα, καθώς σε μια εκπληκτική σειρά πειραμάτων, αμερικανοί επιστήμονες κατόρθωσαν να γιατρέψουν υπερήλικα κύτταρα παιδιών γερασμένων πριν την ώρα τους.
Τα κύτταρα, που έγιναν καλά χάρη στο «φάρμακο της μακροζωίας», την ραπαμυκίνη, έζησαν επίσης περισσότερο από το φυσιολογικό.
Η ραπαμυκίνη αποκαλείται φάρμακο μακροζωίας επειδή σε προγενέστερα πειράματα σε ζώα έχει διαπιστωθεί πως μπορεί να παρατείνει το προσδόκιμο επιβίωσης έως 38% – δηλαδή κατά περισσότερο από μία δεκαετία.
Οι ερευνητές – στους οποίους συμπεριλαμβάνεται ένας από τους πιο εξέχοντες επιστήμονες του κόσμου, ο δρ Φράνσις Κόλινς – ελπίζουν πως το εύρημά τους θα ανοίξει το δρόμο για την αντιμετώπιση του Συνδρόμου Προγηρίας Χάτσινσον-Γκίλφορντ.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΤΟΠ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ
Βατόλακκος 8/7/2011
Προς τους κατοίκους του χωριού
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΛΑΣΣΑΝΕΙΑ 2011» - Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Ο νεοσύστατος Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης σχεδίασε το πρόγραμμα των φετινών Λασσανείων, έχοντας να αντιπαρέλθει τόσο τις αντίξοες οικονομικές συγκυρίες όσο και τις τεράστιες διοικητικές μεταβολές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που επέφερε ο Καλλικράτης.


Ο νέος Δήμος Κοζάνης άνοιξε την αγκαλιά του σε κοινότητες με ευρύ πολιτισμικό χαρακτήρα και αποτελεί σήμερα ένα πολύχρωμο μωσαϊκό, έναν θησαυρό πολιτιστικής παράδοσης και σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας.


Το πρόγραμμα των Λασσανείων, πέρα από τη φιλοξενία επαγγελματικών καλλιτεχνικών σχημάτων, κινείται σε δύο κατευθύνσεις
• Την ανάδειξη της πολιτισμικής μας ταυτότητας και κληρονομιάς με την καταγραφή και προβολή τους. Στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιήθηκε πέρσι το καλοκαίρι με θέμα «Τσιαρτσιαμπάς: Ο Τόπος και οι Άνθρωποι», συνεχίζεται η συνεργασία μας με το Κέντρο Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών με μια ημερίδα για το Λαϊκό Πολιτισμό της ευρύτερης περιοχής Κοζάνης.
• Την αξιοποίηση των τοπικών δυνάμεων στο χώρο του Πολιτισμού, μουσικά σχήματα και θεατρικές ομάδες, που αποτελούν ένα σημαντικό εργοτάξιο παραγωγής πολιτισμού.


Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των Λασσανείων:
Ημέρες Θεάτρου

Ακαδημία ποδοσφαίρου στη Δεσκάτη!!!

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου είναι η μεγαλύτερη επένδυση για τη Δεσκάτη αλλά και για όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα του Δήμου.
Με επιτυχία έκλεισε η φετινή χρονιά 2010-2011 για τις Ακαδημίες της Δεσκάτης.
Η ομάδα του Προπαιδικού 1998-1999 τερμάτισε στη 2η θέση του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ η ομάδα των junior τερμάτισε 1η, αφού η πορεία της ήταν αντάξια του...
ταλέντου της.
Η ομάδα των junior συμμετείχε και στο τουρνουά της Καλαμπάκας και η πορεία της ήταν συγκλονιστική, αφού κατόρθωσε ανάμεσα σε δεκατρείς Ακαδημίες της κατηγορίας 2000-2001, να πάρει τη 2η θέση, χάνοντας στον τελικό στα πέναλτι από την ομάδα του Ικονίου(Πειραιά).
Νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2011—2012
Με την εγγραφή στην ακαδημία, εντάσσεται ο κάθε αθλητής (ηλικιακά) στο ανάλογο τμήμα.
Με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και αφού έχουν χωριστεί τα τμήματα (κατόπιν επιλογής από τους προπονητές, οι οποίοι είναι παλιοί και έμπειροι ποδοσφαιριστές) ξεκινούν οι προπονήσεις και οι αγώνες.

ΜΕ 8 ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η κολυμβητική ομάδα ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και προετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι από της 12 μέχρι 17 Ιουλίου
Στους αγώνες θα συμμετέχουν οι εξής αθλήτριες:

Συλλυπητήρια "Παλαιμάχων Πυρσού"

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Πυρσού Γρεβενών στέλνει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Τάκη Περήφανου Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του πυρσού Γρεβενών, όπως και στον Κώστα Τζάτζη για τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας.
Με τιμή το Δ.Σ
Πυρσού Γρεβενών
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η λίστα με τα νέα βουλευτικά αυτοκίνητα που προτείνει η βουλή...

Οι βουλευτές έχουν να επιλέξουν μεταξύ τριών βασικών τύπων αυτοκίνητου:
1) Για τους πλέον μετριοπαθής στις επιθέσεις των αγανακτισμένων (βλέπε Σ.Μερεντίτη) η βουλή προτείνει ένα αυτοκίνητο στα πρότυπα του παπικού οχήματος μάρκας BMW,πλήρως αλεξίσφαιρο,ικανό να προστατεύσει τον βουλευτή από πάσης φύσεως ζαρζαβατικά,γαλακτοκομικά και οικοδομικά υλικά σε μια ενδεχόμενη επίθεση εναντίον του.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ «ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ» ΓΙΟΡΤΗ ΚΕΡΑΣΙΟΥ 2011

Πανέτοιμος για μία ακόμα φορά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδοχωρίου "Κομνηνοί" για δύο αξέχαστες βραδιές στο Ροδοχώρι για την καθιερωμένη πλέον Γιορτή Κερασιού, για ξεφάντωμα με πολύ ποντιακή μουσική και τραγούδια την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιουλίου 2011.


Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011
Λύρα-Τραγούδι: Κώστας Θεοδοσιάδης
Αγγείο: Γιώργος Σιαμίδης
Νταούλι: Γιάννης Πολυχρονίδης
Πλήκτρα: Δημήτρης Φουντουκίδης


Χορεύουν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Αραπίτσας Νάουσας, του Συλλόγου Ποντίων Πρασινάδας "Ακρίτες" και οι Μωμόγεροι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωρίου.


Σαββάτο 9 Ιουλίου 2011
Τραγούδι: Γιάννης Τσιτιρίδης
Λύρα-Κλαρίνο: Μπάμπης Κεμανετζίδης
Νταούλι: Τάσος Συμεωνίδης
Πλήκτρα: Γεώργιος Φουντουκίδης


Χορεύουν: τα χορευτικά τμήμηατα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γιαννακοχωρίου, το μικρό και μεγάλο χορευτικό καθώς και οι Μωμόγεροι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωρίου.
Συνοδεύουν στη λύρα οι Τάσος Τσαγκαλίδης και Γιώργος Σκεντερίδης και στο νταούλι ο Παναγιώτης Καρυπίδης.
Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχει δωρεάν διανομή Κερασιών & Χαβίτς με μαντζίρα.
Παράλληλες δράσεις έκθεσης ζωγραφικής & Λαογρασφικού μουσείου.
Υπο την αιγίδα του νέου Δήμου Νάουσας.
http://rodochoritis.blogspot.com/
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ «ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ»
ΡΟΔΟΧΩΡΙ, Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ
Τ.Κ. 59200
komninoirodoxoriou@gmail.com
epontos 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η επέλαση του …καύσωνα

Βεντάλιες, air condition, ανεμιστήρες, σιντριβάνια, παραλία…
Για το ερχόμενο τριήμερο, επιστρατεύστε ο,τι διαθέτετε γιατί προβλέπεται καυτό, πολύ καυτό! Πρόκειται για το πρώτο κύμα καύσωνα που θα «χτυπήσει» τη χώρα μας με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν ακόμα και τους 38-39 βαθμούς Κελσίου.
Για σήμερα Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με βορείους ανέμους στο Αιγαίο, έντασης 6 με 7 Μποφόρ και θερμοκρασία στα ηπειρωτικά, τοπικά στους 36 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά η πρόγνωση
Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στα ανατολικά η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι δύο έως τρεις βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη

Μέχρι τέλος Ιουλίου η καταβολή του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες

Εως το τέλος Ιουλίου αναμένεται να καταβληθεί η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου, ύψους 160 εκατ. ευρώ περίπου, στους δικαιούχους παραγωγούς, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκανδαλίδης, στο πλαίσιο της εφ' όλης της ύλης συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.


Όπως ανέφερε, έχει ήδη υπογραφεί η σχετική απόφαση προσδιορισμού των συντελεστών επιστροφής ΕΦΚΠ για το 2010 από τον υπουργό Οικονομικών και μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ αρχίζει η διαδικασία για την αποδέσμευση των πιστώσεων και η πληρωμή των δικαιούχων.


Την ίδια στιγμή εξελίσσεται ομαλά η επιστροφή του ΦΠΑ από τις κατά τόπους εφορίες της χώρας, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο θέσπισης αγροτικού πετρελαίου. Παράλληλα, επιπλέον 160 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν έως τα μέσα Αυγούστου σε παραγωγούς για υπόλοιπα επιδοτήσεων για το έτος 2010, εξισωτικές αποζημιώσεις,

Πώς είναι ο Αλ. Ρήγας στην υγεία του; Ακυρώνεται και τρίτη παράσταση!

Eδώ και κάποιες μέρες ο Αλέξανδρος Ρήγας δεν είναι πολύ καλά στην υγεία του...
Eδώ και κάποιες μέρες ο Αλέξανδρος Ρήγας δεν είναι πολύ καλά στην υγεία του... Αυτή η ξαφνική αδιαθεσία του ηθοποιού έφερε την ακύρωση της πρεμιέρας της περιοδείας "Αυτός ο Αλήτης ο Κοέλιο... έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του" και δύο παραστάσεων ακόμη, αφού ούτε η σημερινή θα γίνει.
Άνθρωπος από το περιβάλλον του δήλωσε στο TLIFE: "Είναι αρκετά καλύτερα... Εντάξει είναι βέβαια με πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας... Ούτε σήμερα θα γίνει η παράσταση στη Νίκαια. Ο γιατρός το απαγόρευσε αυστηρά. Νομίζω του έχει βγει σε καλό! Έκατσε στο σπίτι μετά από πολύ καιρό. Δεν κυκλοφορεί και κάνει στο σπίτι δυναμωτικές ενέσεις. Δεν υπάρχει φαρμακευτική αγωγή για την υπερκόπωση. Η μόνη λύση είναι η ξεκούραση, ο ύπνος, (πρέπει να επανέλθει στον οργανισμό του ο διαχωρισμός μέρα-νύχτα) και βιταμίνες. Οπωσδήποτε άλλο στην υπερκόπωση δεν προτείνεται!"
Όσο για την επόμενη παράσταση: "Η επόμενη παράσταση που έχουμε και δεν νομίζω αυτή να τη χάσουμε, γιατί ήδη και σήμερα είναι καλύτερα, είναι το Σάββατο στη Ραφήνα! 99% αυτή η παράσταση θα γίνει!"
newsit
Δείτε περισσότερα θέματα 

Στη «λαιμητόμο» του παρακράτους η δικαστικός Μαρία Μαργαρίτη! Η είδηση «πνίγηκε» από τα ΜΜΕ

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.
Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στοYouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request').
Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.
Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.
Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος
δικαστής Γρεβενών
kozanilife
Δείτε περισσότερα θέματα 

Απάντηση στη βία με λουκέτο!!!...Κλείνουν τη Θύρα 7, 13, 21, 4 και όλους τους συνδέσμους!!!

Με κυρίαρχο θέμα συζήτησης τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο ολοκληρώθηκε η συζήτηση στο ΚΤΕ αθλητισμού. Την πρόθεση της Πολιτείας να χυθεί άπλετο φως στο θέμα των "στημένων" εξέφρασε ο Παύλος Γερουλάνος τονίζοντας πως είναι μεγάλη ευκαιρία για να γίνει η κάθαρση στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Υπ. Πολιτισμού και Τουρισμού υποστήριξε πως το νέο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί στα τέλη του καλοκαιριού θα προβλέπει την αναστολή της λειτουργία των συνδέσμων οπαδών για έναν χρόνο και μέχρι να προσαρμοστούν στο νέο πλαίσιο λειτουργίας τους.
Υποστήριξε, επίσης θα μετατραπεί από πλημμέλημα σε κακούργημα το αδίκημα των στημένων αγώνων ενώ υπογράμμισε πως θα θεσπιστεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε όλα τα γήπεδα.
Παράλληλα, ο Γερουλάνος πέταξε το μπαλάκι σε ΕΠΟ, Ουέφα και δικαιοσύνη τονίζοντας: “Εάν δούμε επιχειρήσεις κουκουλώματος είτε από την ΕΠΟ είτε από την ΟΥΕΦΑ τότε έχουμε τα εργαλεία και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε είτε για να βγούμε εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου είτε για να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τώρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, την οποία και εμπιστευόμαστε”.
Σε παρέμβαση της η Πέμη Ζούνη αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν καταζητούμενοι από τον χώρο του ποδοσφαίρου να πίνουν καφέ στο Κολωνάκι, ενώ ο Νίκος Τσώνης υπογράμμισε: "Θέλω να χαρώ από τις τελευταίες αποκαλύψεις, αλλά με προβληματίζει που στα στημένα ματς που μας αποκάλυψε η ΟΥΕΦΑ δεν βλέπω Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ".
newsit
Δείτε περισσότερα θέματα 

Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Γρεβενών

Ο Δήμος Γρεβενών σε συνεργασία με το Σύλλογο Αιμοδοτών Γρεβενών «Δώρο Ζωής» πραγματοποιούν την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011 εθελοντική αιμοδοσία από τις 9:00 π.μ. έως τις 12:00 μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου..
Η προσφορά αίματος αποτελεί ύψιστη πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας.
«Δέκα λεπτά από τη ζωή μας ζώσουν ζωές»
Δείτε ακόμη: 
 Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας από τον Σύλλογο "Δώρο ζωής" - Την Παρασκευή αιμοδοσία στο Δημαρχείο...
aetos-grevena
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δημοτικός σύμβουλος σταμάτησε για να πάρει νερό και του έκλεψαν το αυτοκίνητο!

Δημοτικός σύμβουλος της Κομοτηνής είδε το αυτοκίνητό του να "κάνει φτερά" μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ο δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής Άκης Γκαντής σταμάτησε με το αυτοκίνητό του στο κέντρο της Κομοτηνής για να πάρει νερά από κατάστημα. Φεύγοντας αποφάσισε να αγοράσει και περιοδικά αλλά πριν βγει είδε το αυτοκίνητό του να ξεκινά. Έτρεξε αλλά δεν πρόλαβε τον δράστη. Ειδοποίησε την αστυνομία και για καλή του τύχης λίγες ώρες αργότερα το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμένο σε περιοχη της Κομοτηνής αλλά όχι και ο δράστης που είχε διαφύγει. 
xronos.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Απίστευτο! Ξέχασαν αθλητή των Special Olympics έξω από το ΟΑΚΑ

Βρέθηκε το μεσημέρι ταλαιπωρημένος και αφυδατωμένος να τριγυρνάει γύρω από το ΟΑΚΑ
Δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπου νους το γεγονός ότι ένας αθλητής των Special Olympics ξεχάστηκε εδώ στην Αθήνα, έξω από το ΟΑΚΑ, λίγες ημέρες μετά το τέλος των Αγώνων και φυσικά την επιστροφή όλων των αντιπροσωπειών στις χώρες τους.
Ο 20χρονος αθλητής των Special Olympics από τη Ρουάντα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου να περιπλανάται στους χώρους, φανερά ταλαιπωρημένος και αφυδατωμένος.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και ο νεαρός αθλητής μεταφέρθηκε στην Πολυκλινική, ενώ λίγο αργότερα προέκυψε ότι είναι αθλητής από τη Ρουάντα και είχε ξεχαστεί στο ΟΑΚΑ από την αντιπροσωπεία του που ήδη έχει επιστρέψει στη χώρα της.
Είναι απορίας άξιο πώς μπορεί μία αντιπροσωπεία να ξεχάσει τους αθλητές της και να επιστρέψει στη Ρουάντα με έναν αθλητή λιγότερο. Γίνονται πάντως ενέργειες μέσω της πλησιέστερης πρεσβείας της Ρουάντα, στη Γαλλία προκειμένου ο άτυχος αθλητής να επιστρέψει στη χώρα του.
 http://www.newsit.gr/
Δείτε περισσότερα θέματα 

Νέο νομοσχέδιο για τα κατοικίδια:Ποιες είναι οι νέες ρυθμίσεις

Θεσμοθετείται βιβλιάριο υγείας και διαβατήριο-υποχρεωτική η ηλεκτρονική σήμανση για όλες τις γάτες και τους σκύλους
Νέο καθεστώς για τα κατοικίδια και τα αδέσποτα ζώα στην Ελλάδα προβλέπει το σχέδιο νόμου του Yπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που εγκρίθηκε χθες από το Υπουργικό Συμβούλιο.
Επιπλέον, δημιουργείται Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων και των ιδιοκτητών τους, καθώς επίσης και οργανωμένο σύστημα περισυλλογής και διαχείρισης των αδέσποτων ζώων σε κάθε δήμο. Παράλληλα θεσμοθετείται η ευθύνη του δήμου για κάθε βλάβη ή ζημία που προκαλείται σε τρίτους από τα αδέσποτα ζώα.
Όσον αφορά στην κακοποίηση και η βάναυση μεταχείριση των ζώων θα τιμωρείται, πλέον, με μη εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης και χρηματική ποινή μέχρι 30.000 ευρώ.
Το Σχέδιο Νόμου «Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό» στοχεύει, σύμφωνα με το υπουργείο, στην αποτελεσματική προστασία των ζώων συντροφιάς μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα σήμανσης και καταγραφής των δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων, καθώς και στην προστασία κάθε κατηγορίας ζώου από τη χρησιμοποίησή τους και την εκμετάλλευσή τους σε δημόσια κερδοσκοπικά θεάματα.
Ειδικότερα, με το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε, επέρχονται δέκα νέες ρυθμίσεις σχετικά με τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς και το γενικότερο καθεστώς προστασίας των ζώων.
Οι αλλαγές αυτές είναι οι ακόλουθες:

Απαγόρευσαν το κάπνισμα σε παραλία!

Σημερινό δημοσίευμα της Le Figaro ανέφερε ότι επιβλήθηκε απαγόρευση του καπνίσματος σε μία παραλία στη Γαλλική Ριβιέρα, κοντά στη Μασσαλία
Η απαγόρευση που επιβλήθηκε στην Λα Σιοτά ισχύει για μία ακτίνα 300 μέτρων στην παραλία. Ωστόσο ο υπεύθυνος για περιβαλλοντικά θέματα της περιοχής, Νοέλ Κολουρά, δήλωσε ότι η πρωτοβουλία φαίνεται να βρίσκει μιμητές κι από άλλες παραθαλάσσιες πόλεις, όπως οι Κάννες, που εξετάζουν "σοβαρά" την λήψη αυτού του μέτρου.Υπεύθυνοι για την τήρηση του μέτρου θα είναι οι αστυνομικοί. Οι καπνιστές που θα συλλαμβάνονται να καπνίζουν θα καλούνται να σβήσουν το τσιγάρο τους και δεν θα τους επιβάλλεται πρόστιμο, σύμφωνα με τον Κολουρά.Η Λα Σιοτά ακολούθησε το παράδειγμα της Νέας Υόρκης, η οποία απαγόρευσε το κάπνισμα σε όλα τα πάρκα της πόλης, τις παραλίες και τις πλατείες τον Φεβρουάριο.Στη Γαλλία, η απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, όπως γραφεία, εστιατόρια και σιδηροδρομικοί σταθμοί, ισχύει από το 2007.
news247
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ξέμειναν από … χαρτί (και) στα δικαστήρια Σερρών!

Ξέμειναν και στις Σέρρες από … χαρτί και λοιπή γραφική ύλη, οι υπηρεσίες του δικαστικού μεγάρου, εξαιτίας του νέου καθεστώτος προμηθειών και δαπανών που εφαρμόζει το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Έτσι δεν υπάρχει … χαρτί, για εκτύπωση κατηγορητηρίων και για έκδοση πιστοποιητικών για τους πολίτες, ενώ αδύνατη είναι και η συντήρηση συσκευών φαξ, εκτυπωτών και φωτοαντιγραφικών
Πλέον δικαστικοί υπάλληλοι, αγοράζουν από την τσέπη τους κόλλες Α4, για να εκδίδουν πιστοποιητικά, ενώ εισαγγελίες στέλνουν πρωτότυπες τις δικογραφίες, επειδή δεν έχουν χαρτί και μηχανήματα για να τις αντιγράψουν.
Από 1/7 το υπουργείο Δικαιοσύνης, θέσπισε νέο σύστημα για τον έλεγχο των δαπανών, χωρίς όμως να εγκρίνει νωρίτερα τα αναγκαία κονδύλια, τα οποία παραμένουν δεσμευμένα από το Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων (ΤΑΧΔΙΚ). http://www.infoserres.gr/serres/
seleo.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Χαροπαλεύουν νεογέννητα, λόγω ελαττωματικών υλικών!

Με τη ζωή τους λίγο έλλειψε να πληρώσουν τα ελαττωματικά υλικά του νοσοκομείου στην Ξάνθη τα νεογέννητα. Όπως κατήγγειλε το Ινστιτούτο Καταναλωτών Ξάνθης λόγω ελαττωματικού υλικού που τοποθετήθηκε στον ομφάλιο λώρο του κόντεψε να χάσει τη ζωή του.
Μωράκι που γεννήθηκε στις 25-06-2011 και υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία από το ελαττωματικό μανταλάκι. Οι μαιευτήρες και οι παιδίατροι επενέβησαν έγκαιρα και το νεογέννητο διακομίστηκε έγκαιρα στο Π.Ν. Αλεξανδρούπολης όπου και παρέμεινε για περίπου 10 μέρες.
Ανάλογα περιστατικά καταγράφηκαν και την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με το ΙΝΚΑ Ξάνθης, αφού οι υπεύθυνοι άργησαν να μεριμνήσουν και να τοποθετήσουν και δεύτερο μανταλάκι στον ομφάλιο λώρο.
Πάντως, οι γιατροί του εν λόγω νοσοκομείου είχαν ανακοινώσει πως υπάρχουν ελαττωματικά υλικά μεταξύ των οποίων είναι και τα μανταλάκια που παραλίγο να στοιχίσουν ανθρώπινες ζωές. Το πρόβλημα εντοπίζεται στα οικονομικά, αφού δεν υπήρχαν χρήματα για να αγοράσει άλλα.
newstoday
Δείτε περισσότερα θέματα