ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Η Όλγα Κουκλάκη στη Μύκονο [video]

Η διεθνούς φήμης dj  Όλγα Κουκλάκη από το Παρίσι θα βρεθεί στη Μύκονο. Σε ποιό club θα παίξει η Όλγα Κουκλάκη;
 Δείτε βίντεο με τα τραγούδια της.
Η ηλεκτρονική μουσική της κατακτά την Ευρώπη και η Ολγα Κουκλάκη θα βρεθεί στο Cavo Paradiso της Μυκόνου για μια συναυλία τη Δευτέρα 11/07/2011.
Η μουσική της Όλγας Κουκλάκη κινείται σε ηλεκτρονικά και ποπ μονοπάτια με ροκ αντιμετώπιση στη σύνθεση. Γεμάτη αντιθέσεις με σκοτεινό, εσωστρεφές και ρομαντικό χαρακτήρα. Τα λόγια έχουν ρυθμό και συνεισφέρουν στην ίδια τη μουσική.
Η Όλγα Κουκλάκη αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα καλύτερα εξαγώγιμα προϊόντα στη σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική με τη διαφορά ότι ήρθε από το Παρίσι. Η Όλγα Κουκλάκη έχει εμφανιστεί μαζί με τους Nouvelle Vague παίζοντας πλήκτρα, έκανε φωνητικά στον Φρεντ Αρβίλ και στους Poni Hoax, συνεργάστηκε με την F Communications, την εταιρεία του βετεράνου της ντανς Λορέν Γκαρνιέ.
Η ίδια έχει δηλώσει ότι το πρόβλημα της ελληνικής μουσικής είναι η εσωστρέφεια και η ξενομανία. «Από τη μία οι δισκογραφικές εταιρείες αρκούνται στην παραγωγή μουσικής για εσωτερική και μόνο κατανάλωση. Από την άλλη, οτιδήποτε εισαγόμενο θεωρείται σπουδαίο και μοναδικό» σημειώνει η Όλγα Κουκλάκη.
Όπως τονίζει η Όλγα Κουκλάκη, «στη Γαλλία είναι πιο εύκολες οι επαγγελματικές συνεργασίες. Αντιθέτως, εδώ, όλο λένε και λένε, αλλά στην πραγματικότητα δεν κάνουν τίποτα. Σόρι, αλλά οι Ελληνες είμαστε λίγο τεμπέληδες».
Δείτε βίντεο από τα τραγούδια της Όλγας Κουκλάκη:

Είδηση- βόμβα! Τα ομαδικά όργια γνωστού τραγουδιστή!

Μπορεί να είναι γνωστός τραγουδιστής στις πίστες… όμως πρωτιά φαίνεται πως παίρνει και σε… κάποιο άλλο άθλημα…
Γνωστός τραγουδιστής σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy έχει κερδίσει και έναν δεύτερο τίτλο αυτό του πιο… ενεργού μέλους ομαδικών οργίων στο καμαρίνι του παρακαλώ… και όχι μόνος αλλά με απίστευτα τρελά βοηθήματα.
Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής – ονόματα δεν λέμε, προσωπικότητες δεν θίγουμε – διαθέτει ένα κρυφό ντουλάπι στο καμαρίνι του – αυτό μεταφέρετε από κέντρο σε κέντρο – όπου τα κλειδιά κατέχει μόνο αυτός – και κάνει τις φαντασιώσεις του πραγματικότητα. Ειδικεύεται σε βραδινά ερωτικά… τρίγωνα μετά το τέλος του live του αποκλειστικά με γυναίκες φυσικά – μην πάει το μυαλό σας κάπου αλλού – όμως με την διαφορά που μέσα στο μαγικό – μυστικό του ντουλαπάκι έχει δεκάδων ειδών ερωτικών βοηθημάτων και παίζουν όλοι μαζί περνώντας τις πιο.. καυτές στιγμές τρελού πάθους και φαντασιώσεων… Βρε, καλοπερνάει σας λέμε…
showtim-cy
Το είδα εδώ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Exotic... Stephanie Rotuna...!!! (sexy photos)



Exotic... Stephanie Rotuna...!!!

ΔΕΙΤΕ: Τα πιο τούμπανα κορμιά που έχετε δει ποτέ!

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν μερικές γυναικάρες με τα πιο τούμπανα κορμιά που έχετε δει ποτέ...

Σοκ και…πέος: 7 απρόβλεπτα σκηνικά με το πέος στο σεξ

Αν δεν βρήκες αμέσως το ιδανικό σεξ, τα απρόβλεπτα σκηνικά με πρωταγωνιστή το πέος μπορεί να είναι άπειρα.
Πολλά είναι τα απρόβλεπτα περιστατικά που μπορούν να συμβούν με πρωταγωνιστή το πέος κατά τη διάρκεια του σεξ.
Τι πρέπει να κάνετε όμως για να μην πανικοβληθείτε σε τέτοιες περιπτώσεις;

Σεξομανής η Jennifer Aniston! Δείτε video

Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό αφού για τις ανάγκες του νέου της ρόλου τα κάνει όλα η κοπέλα.
Η Κρητικοπούλα Jennifer, είναι μία σέξυ οδοντίατρος που δεν ''παίρνει'' από όχι, στην ταινία '' Horrible Bosses''.
Ποιός φοβάται πια τον οδοντίατρο;
Δείτε το video

Η Τζένιφερ Άνιστον στη Λεωφόρο της Δόξας...(video)

Η Τζένιφερ Άνιστον άφησε το αποτύπωμά της στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood. Μάλιστα τα δικά της αποτυπώματα είναι κοντά σε αυτά της Μέρυλιν Μονρόε και της Ελίζαμπεθ Τέιλορ! Η 42χρονη ηθοποιός είπε ότι «όλοι θέλουν να το ζήσουν αυτό» και όπως αποκάλυψε πιο μετά «δεν έχω φανταστεί ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι θα έβαζα το χέρι μου στο... τσιμέντο!
Ο νέος της αγαπημένος Τζάστιν Θερo ήταν παρών σε αυτή τη σημαντική στιγμή της Τζένιφερ.

Ο «ζωηρός» δήμαρχος με την αδυναμία στα μοντέλα!!!

Ενα επεισόδιο με το ΣΔΟΕ λίγο πριν επιβιβάσει στο κότερό του 30 καλλονές για να τις μεταφέρει στο νησί έδωσε αφορμή για να έρθουν στο φως καταγγελίες σχετικές με το παρελθόν αλλά και το παρόν του δημοτικού άρχοντα.
Αναστατωμένη είναι τους τελευταίους μήνες η μικρή κοινωνία της Ιθάκης.
 Αιτία η συμπεριφορά του "γαλαντόμου" δημάρχου του νησιού, Γ. Κασσιανού, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τοπικών και αθηναϊκών Μέσων λόγω ενός ελέγχου που δέχτηκε για το κότερό του από το ΣΔΟΕ και το Λιμενικό.
Την 1η Ιουλίου -σύμφωνα με μαρτυρίες- προτού αποπλεύσει από την Ιθάκη για τον Αστακό τον επισκέφτηκε το ΣΔΟΕ για να ελέγξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του πολυτελούς σκάφους.
Ο κ. Γ. Κασσιανός "μπάρκαρε" με το σκάφος για να παραλάβει 30 καλλονές που συμμετέχουν στον διαγωνισμό "Μις Παγκόσμιος Τουρισμός" και να τις μεταφέρει πίσω στο νησί του, προκειμένου να συμμετέχουν σε εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί να γίνει σε μπαρ στην περιοχή Βαθύ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γ. Κασσιανός δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για τον απόπλου και το σκάφος εμφανίστηκε να ανήκει σε εταιρεία off shore.

Έρωτας Σκλεναρίκοβα-Χαριτάτου; [video]

Ξαφνικός έρωτας Αντριάνα Σκλεναρίκοβα με Σπύρο Χαριτάτο. 
Δείτε το βίντεο τί δήλωσε στενή φίλη της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα.
Γυάλισε στην Αντριάνα Σκλεναρίκοβα όπως φαίνεται ο Σπύρος Χαριτάτος και ζήτησε να τον συναντήσει με την πρώτη ευκαιρία.
Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα έφτασε στην Αθήνα και το πρώτο πράγμα που ήθελε να κάνει είναι να φάει δίπλα στο κύμα. Η παρέα της έκλεισε τραπέζι στη Γλυφάδα και η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα δοκίμασε πολλά παραδοσιακά ελληνικά φαγητά και θαλασσινά.
Το πανέμορφο μοντέλο είχε ζητήσει εδώ και μέρες να συναντήσει το Σπύρο Χαριτάτο και ο δημοσιογράφος έδωσε τελικά το παρόν σε αυτό το γεύμα.
Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη Σκλεναρίκοβα στην Αθήνα και το γεύμα με Χαριτάτο:

Πόσο απαράδεκτος χαρακτήρας είσαι βάσει ζωδίου;

Πόσο απαράδεκτος είσαι, ποιά τα αδύναμα σημεία του χαρακτήρα σου. Τί λένε τα ζώδια.
Διαβάστε και θα καταλάβετε γιατί τα πράγματα πάνε τόσο στραβά στη ζωή σας.
Κριός 21/3 – 20/4 -ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ?
Κατά βάθος είστε χοντροκέφαλοι και συντηρητικοί άνθρωποι και αυτό σημαίνει ότι είστε κότες!!! Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν είχατε ποτέ γκόμενο/α που δεν τον καταπιέσατε. Χρησιμοποιείτε μόνο Windows γιατί φοβάστε να δοκιμάσετε το Linux. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι το σημαντικό για κάποιον άλλον. Πάνω από όλα ο εαυτούλης σας. . Καλύτερα για όλους θα ήτανε να αυτοκτονήσετε. Όταν βάλετε κάτι στο μάτι κουτουλάτε ακόμη επάνω και σε τοίχο για να το αποκτήσετε. Γενικά είστε βλαμμένοι από γεννησιμιού σας.


Ταύρος 21/4 – 20/5 -ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ-
Έχετε μεγάλη υπομονή και ηρεμία και αυτό γιατί είστε παντελώς ηλίθιοι και γι αυτό επιμένετε πάντα στις απόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε πρέπει να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα. Ζείτε για να τρώτε και για να αρπάζετε χρήματα. Στυγνοί εκμεταλλευτές από γεννησιμιού σας. Το φαγητό είναι το μόνο που σας προκαλεί ευχαρίστηση μετά από το σεξ που το κάνετε για να αρπάξετε υλικά αγαθά και φαγητό. Από το πολύ λίπος έχετε φρακάρει τον εγκέφαλο σας.


Δίδυμοι 21/5 – 21/6 -ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΛΦΗ-
Είστε κλασσικοί ψευτοδιανοούμενοι, μαλακοπίτουρες. Διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. Είστε σφιχτοχέρηδες και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Έχετε μία τάση για παθητικό σοδομισμό και αιμομιξία. Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε τις ηλίθιες απόψεις σας κάθε 10 δευτερόλεπτα. Άπιστοι και ξερόλες. οι πιο κακοί όλων. Ακόμη και ο σκορπιός είναι υποδεέστερος σας στην κακία περισσότεροι δίδυμοι είστε αδελφές και λεσβίες. Είστε ανώμαλοι και ψυχεδελικοί.


Καρκίνος 22/6 – 22/7 -ΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΛΕΦΤΑ -
Είστε κλαψιάρηδες και αναποφάσιστοι. Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι από βλακεία. Αγαπάτε το χρήμα περισσότερο και από το τομάρι σας και τρέμει το χέρι σας όταν πρέπει να πληρώσετε. Δίνετε λεφτά μόνο αν είναι να πάρετε. Η τσιγγουνιά σας δεν έχει ταίρι. Τα μόνα χρήματα που ξοδεύετε χωρίς ενοχές, είναι για την πάρτη σας. Το κλάμα είναι η ειδικότητά σας και η γκρίνια σας, σας καταντά ανυπόφορους.


Λέων 23/7 – 22/8 -ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΑΡΑ-
Είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Όλοι οι άλλοι έχουν αντίθετη άποψη. Είστε ματαιόδοξοι και δεν αντέχετε αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν σαν χόμπι το σεξ. Μπορείτε να γίνεται άνετα τύρρανοι, αν δεν σας προσκυνήσουν και το χειρότερό σας, είναι να σας αγνοούνε. Γενικά είστε εύκολο θύμα αρκεί να σας κολακέψουν. Είστε σνομπ, ψωνάρες και επιδειξιομανείς.


Παρθένος 24/8 – 22/9 -ΣΤΑΖΩ ΦΑΡΜΑΚΙ-
Είστε ψυχροί τύποι. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαστε ρεμάλια . Είστε εξπέρ στο να φορτώνετε τις ευθύνες σας στους άλλους και να κριτικάρετε τους πάντες εκτός από τον εαυτό σας. Σας παίρνει ο ύπνος την ώρα του σεξ και προτιμάτε τον παθητικό ρόλο γιατί θέλει λιγότερη προσπάθεια. Πέρα από την δική σας λογική δεν υπάρχει άλλη και μπορείτε να γίνετε άνετα γουρούνια, αν δεν θέλετε πια κάποιον κοντά σας. Αγαπημένο Σπορ η πικρόχολη κριτική.


Ζυγός 23/9 – 22/10 -ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ-
Είστε καλλιτεχνικοί τύποι.. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα και ζείτε μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Δεν κάνετε ποτέ περιουσία γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια. Είστε ανίκανοι ν αγαπήσετε και ο μόνος λόγος που είστε με κάποιον είναι γιατί τρέμετε την μοναξιά. Οι γυναίκες ζυγοί γίνονται εύκολα πόρνες πολυτελείας και οι άνδρες το ίδιο. Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο ζώδιο.


Σκορπιός 23/10 – 22/11 -ΘΕΛΩ ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ-
Οι χειρότεροι όλων! Είστε κουτοπόνηροι και υποχθόνιοι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως striper, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία. Είστε τόσο εκδικητικοί που παρασύρετε και τον εαυτό σας στην καταστροφή. Ζείτε και κοιμόσαστε με το μυαλό σας στο σεξ ,την εκδίκηση και τις αρπαχτές.


Τοξότης 23/11 – 21/12 -ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΙΚΑ ΜΟΥ-
Είστε άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας. Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι μαλάκες. Έχετε μία ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστε καθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι ρεμάλια του κερατά. Τυχοδιώκτες και προικοθήρες. Από νεαρή ηλικία ζούνε σε βάρος των άλλων. γονιών, φίλων, αγαπητικών. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε πόση σεξουαλική ζωή έχετε από το πολύ αλκοόλ. Θέλετε να ζείτε στα πλούτη, αρκεί να τα πληρώνουν όλα οι άλλοι και το απαιτείτε με θρασύτητα και αγένεια που είναι τα χαρακτηριστικά σας..


Αιγόκερως 22/12 – 19/1 – Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ-
Είστε μεγαλομανείς και παρτάκιδες και πουλάτε και την ίδια την μάννα σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Σας αρέσει να σκαλίζετε τη μύτη σας. Είστε αναιδείς, φαντασμένοι και καθίκια. Προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ότι είστε καλλιεργημένοι ενώ είστε μπουρτζόβλαχοι. Στόχος σας μια καλή κοινωνική θέση με οποιοδήποτε τίμημα. Σύνθημά σας ο θάνατός σου, η ζωή μου.


Υδροχόος 20/1 – 19/2 – ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ-
Οι Υδροχόοι είστε φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπάτε τα αρχίδια όλων, με τις περίεργες ιδέες σας. Είστε μανιακοί και ξεροκέφαλοι. Έχετε ροπή στην κοπρολαγνεία το ξύλο και συνήθως είστε αμφισεξουαλικοί. Σας αρέσει το Frisbee και οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι στα ψυχιατρείο. Εκμεταλλεύεστε τους πάντες και έχετε πολλούς φίλους γιατί δεν μπορείτε να μείνετε μόνοι. Γενικά είστε για δέσιμο.


Ιχθύς 20/2 – 20/3 – ΕΙΜΑΙ ΧΕΣΤΗΣ-
Είστε φτερό στον άνεμο. Αυτό σημαίνει ότι είστε ανίκανοι. Γκρινιάζετε συνεχώς και τα περιμένετε όλα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Είστε νευρωτικοί, εγωιστές και παλιοχαρακτήρες. Οι γυναίκες Ιχθείς είναι κατίνες, συμφεροντολόγες και ύπουλες. Γεννημένοι παράσιτα που αρέσκονται να ζούνε από το αίμα του άλλου. Ζείτε στην κοσμάρα σας και καταντάτε πρεζόνια και αλκοολικοί γιατί φοβάστε τα δύσκολα. Δεν χαλάτε χατίρια πείθοντας όλους ότι είστε καλά παιδιά, ενώ στην ουσία αποβλέπετε να σας έχουν ανάγκη και να τους τα πάρετε όλα αργότερα. Γεννημένοι χέστηδες.
fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΘΗΤΕΙΑ 6 ΜΗΝΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Μετάθεση κοντά στα… σπίτια τους έπειτα από έξι μήνες θητεία θα παίρνουν όσοι στρατιώτες υπηρετούν στις 28 δυσκολότερες μονάδες του Εβρου και του Αιγαίου.
Πρόκειται για υπουργική απόφαση που εξέδωσε χθες ο Π. Μπεγλίτης…ολοκληρώνοντας τις παρεμβάσεις του στο σύστημα τοποθετήσεων – μεταθέσεων των στρατευμένων που υπηρετούν στην πρώτη γραμμή των συνόρων.Αρχικά η απόφαση του υπουργού ήταν να εφαρμοστεί το μέτρο πιλοτικά μόνο στις μονάδες που βρίσκονται σε πέντε απομακρυσμένα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (Μεγίστη, Τήλος, Νίσυρος, Σύμη και Σαμοθράκη) που συγκέντρωναν πάνω από 195 μόρια στον ‘βαθμό δυσκολίας’. Ωστόσο το μέτρο επεκτάθηκε σε άλλες μονάδες της παραμεθορίου που συγκεντρώνουν έως και 180 μόρια ως ‘βαθμό δυσκολίας’ ύστερα από συνεννόηση του υπουργού Αμυνας με τον αρχηγό ΓΕΣ, όπου διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η δυνατότητα χωρίς να επηρεάζεται το ποσοστό επάνδρωσης των συγκεκριμένων μάχιμων μονάδων.Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην υπουργική απόφαση, δικαίωμα μετάθεσης, με τη συμπλήρωση εξάμηνης υπηρεσίας από την ημερομηνία κατάταξης, θα έχουν οι υπηρετούντες στις μονάδες της παραμεθορίου που συγκεντρώνουν πάνω από 180 μόρια στα κριτήρια ‘δυσκολίας μονάδας’.Ο βαθμός δυσκολίας μιας στρατιωτικής μονάδας έχει καθοριστεί από το ΓΕΣ συνυπολογίζοντας έξι παράγοντες:Την απόσταση από μεθόριο.Την απόσταση από την πρωτεύουσα νομού.Τον πληθυσμό έδρας.Τις συνθήκες διαβίωσης.Τις δυνατότητες μετακίνησης.Τις κλιματικές συνθήκες.Η εν λόγω υπουργική απόφαση ισχύει για όσους κατατάχθηκαν στις Ενοπλες Δυνάμεις από την αρχή του έτους με τη 2011 Α’ ΕΣΣΟ.Στο μεταξύ με προηγούμενη απόφαση του υπουργού Αμυνας, οι οπλίτες που υπηρετούν στις συγκεκριμένες τριάντα μονάδες με βαθμό δυσκολίας πάνω από 180 μόρια, θα λαμβάνουν δύο μέρες ‘ειδική άδεια’ με τη συμπλήρωση δεκαπενθήμερης πραγματικής υπηρεσίας στη μονάδα τους!Επομένως και με τις δύο αυτές υπουργικές αποφάσεις όσοι υπηρετούν στις τριάντα δυσκολότερες μονάδες του Εβρου και του Αιγαίου θα παίρνουν περισσότερες άδειες και θα υπηρετούν λιγότερο στα σύνορα…Ο Π. Μπεγλίτης μιλώντας σε συγκέντρωση στελεχών του ΓΕΣ τόνισε ότι ‘πρώτο μέλημα είναι το νοικοκύρεμα σε όλους τους τομείς. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη νέα δομή δυνάμεων. Θα επιχειρηθεί να γίνει ορθολογισμός του τρόπου διαχείρισης του προσωπικού και των μέσων.Στόχος μας είναι να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο το διατιθέμενο προσωπικό. Θα πρέπει να πετύχουμε ταυτόχρονα οργανωτική – οικονομική και επιχειρησιακή εκμετάλλευση προσωπικού και υλικών μέσων’.
Ρεπορτάζ : Δήμος Βερύκιος
(από το Έθνος της Κυριακής)
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αποκλειστικό βίντεο:Τους έπεσε αμάξι που έβγαζαν από το λιμάνι

Το αυτοκίνητο έπεσε το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά και το λιμενικό προσπαθούσε να εντοπίσει τον οδηγό. Την ώρα όμως που ρυμουλκούσαν το αμάξι το έριξαν ξανά στη θάλασσα... Δείτε το βίντεο
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10:00 το πρωί. Κάτω από άγνωστες συνθήκες ένα αμάξι πέφτει στο λιμάνι του Πειραιά μπροστά από την πύλη Ε2. Περαστικοί ειδοποιούν το λιμενικό που πάει στην περιοχή για να δει τι έγινε. Στο σημείο φτάνει και πλωτό σκάφος του λιμενικού με δύτες που πέφτουν στη θάλασσα για να δουν αν υπάρχει οδηγός. Μια ώρα αργότερα βγάζουν τον οδηγό από το αμάξι. Πρόκειται για 55χρονο σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, από την Βουλγαρία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Όμως στην υπόθεση υπάρχει και μια άλλη πλευρά που ίσως είναι και λίγο αστεία. Οι δύτες έδεσαν με ιμάντες το αμάξι για να το ανελκύσουν. Καθώς όμως το αμάξι βγήκε από την θάλασσα έσπασε ο ιμάντας και το αμάξι βρέθηκε ξανά στην θάλασσα.
Γύρω στις 12:45 έγινε μια δεύτερη προσπάθεια για να βγάλουν το όχημα από το λιμάνι και ευτυχώς αυτή την φορά ήταν επιτυχημένη.
Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από την...αποτυχημένη ανέλκυση.

Ο πεθερός του Σωκράτη Γκιόλια αποκαλύπτει!!!

Ένα χρόνο μετά, μέλος της οικογένειας του Σωκράτη Γκιόλια, ο πεθερός του Ευθύμιος Κερμελής, σπάει τη σιωπή του και μιλάει για όλους και για όλα.
Εναν χρόνο μετά…
Το τραγικό είναι ότι είμαστε στο σκοτάδι. Έχω αρχίσει να καταλήγω σε συμπεράσματα έπειτα από αυτό που μου είπε ένας μοναχός. Δεν φοβόντουσαν αυτό που ήταν ο Σωκράτης, αλλά αυτό που θα γινόταν. Πίστευα ότι ήταν ένα απλό παιδί που έκανε μόνο τη δουλειά του και ζούσε από αυτή. Ωστόσο, σκεπτόμενος τα γεγονότα, κατάλαβα την εμβέλεια που είχε και πως ίσως ενοχλούσε κάποιους με αυτά που έγραφε. Είχε απήχηση. Είναι το πρώτο θύμα της κρίσης! Ο πρώτος μάρτυρας της νέας τάξης πραγμάτων… Θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Είχε το ραδιόφωνο, το troktiko και ετοιμαζόταν να βγάλει εφημερίδα. Θα είχε μεγάλη απήχηση. Αν ζούσε, ένα κείμενο θα έγραφε και θα γέμιζε η πλατεία Συντάγματος.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ
Και η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» που ανέλαβε την ευθύνη;
Είπαν ότι είναι η «Σέχτα». Όμως γιατί να θέλουν να σκοτώσουν τον Σωκράτη; Αν αυτοί οι άνθρωποι υπερασπίζονται τους κοινωνικούς αγώνες, δεν είχαν λόγο να τον βγάλουν από τη μέση. Ήταν στο ίδιο μετερίζι με εκείνους. Αυτό είναι το ακατανόητο για μας. Πώς γίνεται να είναι στόχος μιας οργάνωσης που υποστηρίζει τα συμφέροντα του λαού από τη στιγμή που και ο Σωκράτης ήταν ένας μάχιμος δημοσιογράφος και τα υπερασπιζόταν;


Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
Υπάρχουν εξελίξεις;
Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο πέλαγος Κανένας δεν μας έχει βοηθήσει να βρούμε την άκρη. Η Αστυνομία δεν εξετάζει καμία άλλη εκδοχή πέραν αυτής από της «Σέχτας» η οποία για δικούς της λόγους σκότωσε έναν δημοσιογράφο. Εμένα δεν με πείθει. Κάτι άλλο κρύβεται, το οποίο θα ξέρουμε τι είναι μόνο όταν αποκαλυφθεί. Ελπίζουμε μόνο στη βοήθεια του Θεού. Θα σας πω μόνο ότι τον Σωκράτη τον τίμησαν στην Αμερική κι εδώ δεν βρέθηκε ούτε ένας δημοσιογράφος να πει κάτι. Υπάρχει σιωπή. Σιωπή ανεξήγητη για μένα. Υπάρχουν συμφέροντα; Δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι ελεύθερη η δημοσιογραφία στην Ελλάδα; Μας είπαν να πάμε στην Αμερική, στη Νέα Υόρκη, να τιμήσουμε τον Σωκράτη. Στείλαμε έναν δικό μας άνθρωπο, που ζει εκεί, και πράγματι του αφιέρωσαν μία ώρα, του έβαλαν τη φωτογραφία του σε έναν τοίχο και μας έδωσαν τιμητική πλακέτα.


Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ
Είστε σε επαφή με την Αντιτρομοκρατική;
Κάποια στιγμή που ζητήσαμε να μάθουμε μας είπαν ότι κάνουν έρευνες και δεν μπορούν να πουν τίποτα. Περιμέναμε να πάρουμε τον φάκελο να δούμε τι γίνεται. Ωστόσο ο φάκελος δεν έχει πάει ακόμα στην Εισαγγελία.
Δεν έχει πάει ο φάκελος στην Εισαγγελία;
Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι πήγα στην Αντιτρομοκρατική και ρώτησα να δω τι έχει γίνει. Και μου είπαν ότι δεν μπορούν να πουν τίποτα γιατί η έρευνα είναι σε εξέλιξη.


Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ
Εξετάστηκαν οι υπολογιστές;
Δεν βγήκε κάτι. Ερευνώνται ακόμα. Έχω όμως να σας πω ότι υπολογιστές που πήρε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από παλαιότερη υπόθεση στην οποία είχε εμπλακεί το troktiko και είχαν γίνει μηνύσεις δεν επεστράφησαν ποτέ. Οι υπολογιστές που πάρθηκαν την πρώτη φορά ΔΕΝ έχουν επιστραφεί.


Οι έρευνες;
Κανένας δεν μας έχει πει τίποτα. Δεν ξέρουμε τίποτα. Μόνο η Αντιτρομοκρατική ήρθε και πήρε κατάθεση από την κόρη μου δύο φορές και από τον Περικλή, τον αδελφό του Σωκράτη. Τίποτε περισσότερο.
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ
Στον κ. Χρήστο Παπουτσή έχετε πάει;
Έχω να σας πω για τον κ. Χρυσοχοΐδη. Βγήκε και είπε ότι ήξερε τους τρομοκράτες. Αυτό που είπε πέρασε στα ψιλά, αλλά είναι πολύ σοβαρό. Γνώριζε τους τρομοκράτες και δεν προστάτεψε τον Σωκράτη; Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Πραγματικά δεν έχουμε λόγια. Περιμένουμε να δούμε τον φάκελο για να βγάλουμε άκρη. Αν μας δώσει ο εισαγγελέας τον φάκελο, θα δούμε κι εμείς τι θα κάνουμε.


Από εδώ και πέρα τι προτίθεστε να κάνετε;
Ότι μας φωτίσει ο Θεός. Αν δεν μπορέσουμε να φύγουμε από την Ελλάδα…


Η ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ.
Η σύζυγός του και κόρη σας πώς βιώνει την κατάσταση;
Η κόρη μου πήγε και ήρθε από την κόλαση. Ήταν έγκυος τριών μηνών, τρομάξαμε να τη συνεφέρουμε. Της κάναμε τέσσερις μεταγγίσεις αίματος για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της. Είναι ένα πιστό παιδί και με τη βοήθεια του Θεού ελπίζουμε να τα καταφέρει. Το παλεύει. Πάντα όμως θα υπάρχει ένα τεράστιο γιατί. Αυτό θα μας βασανίζει, το γιατί. Η κόρη μου έχει την οικογένειά της και τα αδέρφια του Σωκράτη, όμως δεν παύει να προσπαθεί με πολύ μεγάλο κόπο να σταθεί στα πόδια της. Τέτοια σοκ ακόμη και κομάντος χρειάζονται τη βοήθεια ειδικών και πολύ χρόνο για να τα ξεπεράσουν. Φανταστείτε ποια είναι η θέση μιας απλής γυναίκας που είδε τον άνδρα της να δολοφονείται μπροστά στα μάτια της.


Τα δικά σας συναισθήματα;
Πικραμένος είμαι. Αν δεν είχα οικογένεια, θα έφευγα από την Ελλάδα. Με έχει απογοητεύσει. Είναι μια μπανανία. Πώς την έχουν καταντήσει έτσι τη χώρα; Να μπορεί ο καθένας να πυροβολεί και να σκοτώνει έναν αθώο άνθρωπο και κανένας να μην δίνει λόγο σε κανέναν;


Από την Πολιτεία ποιος σας στάθηκε;
Ουδείς! Ακόμη και το αίτημά μας για τον τάφο του Σωκράτη, να τον κρατήσουν πέντε χρόνια αντί για τρία έτσι ώστε να μπορέσουν να τιμήσουν τη μνήμη του τα παιδιά του, μας είπαν ότι είναι πολύ δύσκολο. Στα τρία χρόνια πρέπει να αδειάσει ο χώρος, μας είπαν. Για ποια Πολιτεία μού μιλάτε; Δεν υπάρχει Πολιτεία. Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο από το να βρει τον χρόνο της και να ψάξει την υπόθεση. Ξέρετε ότι στην πολυκατοικία του Σωκράτη οι άνθρωποι φοβούνται; Έχει αδειάσει. Άδειασαν τα διαμερίσματα. Φοβούνται!
Αυτό που τους ζητάμε είναι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να μπορεί κάποιος στον τόπο αυτό να αισθάνεται σαν Έλληνας πολίτης και ασφαλής.


Σας είχε εκφράσει ποτέ φόβους;
Ο Σωκράτης φοβόταν στο μέτρο του φυσιολογικού. Μήπως δηλαδή κάποιος τρελός τον προπηλακίσει επειδή είχε αρχίσει να γίνεται γνωστός. Αυτό φοβόταν. Δεν φοβόταν μην τον σκοτώσουν. Δεν υπήρξε απειλή, ούτε κάποια προειδοποίηση για να λάβει τα μέτρα του. Απλώς φοβόταν μήπως βρεθεί κάποιος και τον προπηλακίσει.


Τι συνέβη τελικά εκείνη τη μέρα;
Η κόρη μου άκουσε το κουδούνι, πήγε να δει, νόμιζε πως ήταν η αστυνομία. Ο Σωκράτης, ήταν στον ύπνο και αυθόρμητα κατέβηκε κάτω. Ήταν η στιγμή που μας έχει τρελάνει όλους. Χτύπησαν, πήγε η κόρη μου να δει, της είπαν Αστυνομία, ο Σωκράτης κατέβηκε την ίδια ώρα που το παιδί μου άνοιγε το ρολό για να δει τι γινόταν από το παράθυρο. Δεν είδε περιπολικό και υποψιάστηκε αλλά ώσπου να προλάβει να τον ειδοποιήσει είχε βγει έξω. Και μέχρι να γυρίσει να πάει στην πόρτα, γιατί ήταν έγκυος, άκουσε τους πυροβολισμούς. Κατέβηκε τις σκάλες και όταν είδε τον άνδρα της αιμόφυρτο, λιποθύμησε και η ίδια. Πως γλίτωσε το παιδάκι, πραγματικά δεν ξέρω.


Εσείς ποτέ τον είδατε τελευταία φορά;
Μια μέρα πριν. Δεν έδειχνε να φοβάται για κάτι, να ανησυχεί. Μάλιστα είχε έρθει στην εκκλησία που λειτουργώ και κοινώνησε. Όπως σας είπα ο Σωκράτης ήταν ένας αγαθός άνθρωπός. Ποτέ δεν θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι ακραίο ή κακό.
Ακούστηκαν πολλά για το αρχείο Γκιόλια.
Δεν υπήρξε κάτι.
Συνέντευξη στο Πρώτο Θεμα
newstoday
Δείτε περισσότερα θέματα 

Το πιο απότομο τρενάκι του κόσμου (video)

Σίγουρα σας κόβει την ανάσα!!!
Οι κραυγές σας θα ακουστούν χιλιόμετρα μακριά αλλά η εμπειρία θα σας μείνει...αξέχαστη.
Και πως να μην σας μείνει αξέχαστη αφού ακόμη και τολμηροί να το παίζεται μια λαχτάρα θα την πάθετε.
Πρόκειται για το πιο απότομο τρενάκι και βρίσκεται στην Τακαμπίσια της Ιαπωνίας. Το τρενάκι είναι σε θεματικό πάρκο και πέφτει από 141 πόδια! Ναι μάλιστα 141 πόδια. Ετοιμαστείτε λοιπόν να ... μείνετε με το στόμα ανοιχτό!!! Δείτε το video

Ο «άνθρωπος-σαύρα» έκανε ξανά την εμφάνισή του!

Μετά από μια «απουσία» 23 ετών, ο «άνθρωπος-σαύρα» έκανε ξανά την εμφάνισή του στην αμερικανική ύπαιθρο.
Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Channel 19 της Νότιας Καρολίνας, η μυθική σαύρα –αντίστοιχη του θρύλου του Μεγαλοπόδαρου σε εκδοχή ερπετού- βγήκε για βόλτα τη νύχτα της 4ης Ιουλίου.
Κάποιοι μάρτυρες, που τα σπίτια τους βρίσκονται σε έναν επαρχιακό δρόμο, είπαν στο κανάλι ότι άκουσαν περίεργους θορύβους το ξημέρωμα της συγκεκριμένης μέρας.
Όταν βγήκαν έξω για να διερευνήσουν τι συνέβη, ανακάλυψαν τους προφυλακτήρες των αυτοκινήτων τους κατεστραμμένους.
Επιπλέον, υπήρχαν σημάδια από γαμψά νύχια, που όμως δεν μπορούσαν να φανταστούν σε τι είδους ζώο ανήκουν.
Όταν κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία, κάποιοι μεγαλύτεροι σε ηλικία αστυνομικοί θυμήθηκαν ότι κάπου έχουν ξανακούσει αυτή την ιστορία.
newsbomb
Δείτε περισσότερα θέματα 

Απίστευτο: Ιερέας στην Πάτρα ζητούσε δήλωση του Ν.105 για… συγχώρεση

Να ζητήσετε συγχώρεση από τον Μητροπολίτη με μία δήλωση του νόμου 105 επειδή παντρευτήκατε με πολιτικό γάμο», είπε ο ιερέας στο ζευγάρι και οι δύο νέοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα.
Η απίστευτη αυτή ιστορία συνέβη στην Πάτρα και ο ιερέας είναι γνωστός για την…τυπικότητά του απέναντι στις θρησκευτικές παραδόσεις, αν και τις περισσότερες φορές χαρακτηρίζεται υπερβολικός, αφού δεν επιτρέπει την είσοδο στον ιερό ναό σε γυναίκες που φορούν μπλούζες με ανοιχτό ντεκολτέ, φούστες πάνω από το γόνατο κλπ.
Το ζευγάρι λοιπόν πήγε στον ιερέα προκειμένου να πάρει τα έγγραφα που χρειαζόταν για να τελέσει θρησκευτικό γάμο σε άλλη εκκλησία της Πάτρας!
Είχε ήδη κάνει το «λάθος» (κατά τον παπά) να παντρευτεί με

Αυτό που απέκρυψε η NASA στην τελευταία πτήση του Atlantis (video)

Μεγάλη ιστορία έχει δημιουργηθεί για την τελευταία πτήση του Ατλαντίς, η εκτόξευση του οποίου έγινε την Παρασκευή (8/7) Δείτε ΕΔΩ.
Και αυτό γιατί κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο όπου κατά τη διάρκεια της πτήσης, η κάμερα του Ατλαντίς “συλλαμβάνει” ένα… ΑΤΙΑ.
Το βίντεο κυκλοφόρησε το απόγευμα του Σαββάτου (9/7) από τον 19χρονο Τσέιζ Κάμπελ και μέσα σε λίγη ώρα είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Σύμφωνα με το “ντοκουμέντο” που δημοσίευσε ο Κάμπελ, στα τελευταία δευτερόλεπτα του αποσπάσματος, διακρίνεται ένα UFO σε κοντινή απόσταση.
Η ανταπόκριση και οι αντιδράσεις των χρηστών ήταν τόσο άμεσες που ανάγκασαν τη NASA να διαψεύσει επίσημα την πληροφορία, υποστηρίζοντας πως είναι ένα από τα εκατομμύρια αντικείμενα που βρίσκονται διασκορπισμένα στο διάστημα.

Επιστροφή Κουτσιανικούλη στον Εργοτέλη...

Μετά από δυο χρόνια απουσίας από το Ηράκλειο, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά.
Η Κρητική ομάδα συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και έτσι ο παίκτης θα μεταβεί αύριο στην Κρήτη, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Εργοτέλη.
Η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
“Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη για τη μετακίνησή του στην ομάδα μας. Ο ποδοσφαιριστής, αφού έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Τον καλωσορίζουμε και πάλι στη μεγάλη οικογένεια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και ευχόμαστε η επιστροφή του να συνδυαστεί με μεγάλες επιτυχίες», αναφέρει η ανακοίνωση του Εργοτέλη.
Ο ίδιος ο παίκτης μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδα δήλωσε:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που με ανέδειξε ποδοσφαιρικά. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρω πολλά πράγματα με τη φανέλα του Εργοτέλη και θα πάμε όλοι μαζί την ομάδα ψηλά. Ελπίζω να έχουμε την επόμενη σεζόν μια ακόμα καλύτερη παρουσία. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο και καλώ τους οπαδούς του Εργοτέλη και όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθειά μας”.
newsit
Δείτε περισσότερα θέματα 

Παρήγγειλαν νέα δεσμά για παιδιά με αναπηρίες!!!

Δεν μπα να έχουμε 2011 όλα γύρω μας θυμίζουν πόσο πίσω είμαστε…
Τελευταίο φρικαλέο παράδειγμα, οι «αποθήκες παιδικών ψυχών» του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών Ηλείας όπου ακόμα εφαρμόζουν την θεραπευτική της βίαιης καθήλωσης παιδιών με σοβαρές κινητικές και νοητικές αναπηρίες στα κρεβάτια τους…
Και όλα αυτά παρά τις αντίθετες κυβερνητικές εξαγγελίες, τις απόψεις των ειδικών επιστημόνων, τις διεθνείς πρακτικές και την εντολή του Συνηγόρου του Πολίτη, όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η Ελευθεροτυπία….
Οι αρμόδιοι του ιδρύματος, όχι μόνο δεν κατήργησαν τα… δεσμά, αλλά προκήρυξαν διαγωνισμό για την προμήθεια νέων ιμάντων, τον οποίο και ολοκλήρωσαν με την αγορά τους χωρίς να υπάρξει καμιά αντίδραση από τους αρμόδιους του υπουργείου Υγείας.

Ερευνητές έφεραν στο φως, τα οστά του μεγαλύτερου φιδιού στον κόσμο!

Μέχρι πριν από λίγο καιρό θεωρούσαμε ότι το μεγαλύτερο σε μήκος φίδι ήταν ο «Γιγαντόφις» που ζούσε στην περιοχή της Αιγύπτου πριν από 39 εκατομμύρια χρόνια και είχε μήκος 10 μέτρων.
Mία ανακάλυψη όμως σε ανθρακωρυχείο στην περιοχή Κερεχόν της βόρειας Κολομβίας, άλλαξε τα δεδομένα. Ερευνητές έφεραν στο φως, τα οστά ενός…γιγάντιου φιδιού, που είχε μήκος 13 – 15 μέτρων και βάρος τουλάχιστον 1.140 κιλών.
Οι ειδικοί, με επικεφαλής τον Τζέισον Χεντ από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, ονόμασαν το γιγάντιο ερπετό Titanoboa cerrejonensis (Τιτανοβόας από την Κερεχόν) και εκτιμούν ότι έζησε πριν από 60 εκατομμύρια χρόνια. Ο Τιτανοβόας, που είχε το μήκος ενός φορτηγού και το πλάτος των γοφών ενός μέσου ανθρώπου, ζούσε στα τροπικά δάση της Νοτίου Αμερικής και κατά πάσα πιθανότητα περνούσε τον περισσότερο χρόνο μέσα στο νερό, όπως και τα ανακόντα.
Δεν ήταν δηλητηριώδες φίδι και προφανώς σκότωνε τη λεία του με πνιγμό, σφίγγοντας την μέχρι ασφυξίας! Όλα δείχνουν πως τρεφόταν με κροκόδειλους και γιγάντιες χελώνες, απολιθώματα των οποίων βρέθηκαν στην ίδια τοποθεσία. Πέρα από εντυπωσιακή, η ανακάλυψη είναι σημαντική, γιατί από το μέγεθος του προϊστορικού ερπετού οι επιστήμονες βγάζουν συμπεράσματα για τις θερμοκρασίες των τροπικών εκείνης της εποχής καθώς και για τις αλληλεπιδράσεις του κλίματος και των οικοσυστημάτων.
ierosagon
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΓΡΕΒΕΝΑ: Ανακοινώθηκαν επίσημα οι συγχωνεύσεις σχολείων!

Και με τη βούλα πλέον τίθεται σε ισχύ ο επονομαζόμενος και "Σχολικός Καλλικράτης" που προωθήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, αφού αναρτήθηκαν στο "Διαύγεια" οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις για τις συγχωνεύσεις, καταργήσεις και ιδρύσεις σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Καμία αλλαγή από την αρχική πρόταση
Όσον αφορά τις συγχωνεύσεις, καταργήσεις και ιδρύσεις Σχολικών Μονάδων του Νομού Γρεβενών, τελικά επιβεβαιώθηκε αυτό που λίγο-πολύ όλοι γνωρίζαμε, ότι δηλαδή αποφασίστηκε να ισχύσει, χωρίς καμία αλλαγή, η αρχική πρόταση που είχε γίνει και η οποία είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στη τοπική κοινωνία και σωρεία κινητοποιήσεων (καταλήψεις σχολικών κτιρίων και γραφείων εκπαίδευσης, λαϊκές συνελεύσεις, πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κλπ).

Ύμνοι Πορτογάλων για «Φέτφα»!

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρεται στην αξία του Γιάννη Φετφατζίδη πορτογαλικό ΜΜΕ, το οποίο τονίζει πως η αξία του άσου του Ολυμπιακού «αγγίζει» τα 12,5 εκ. ευρώ!
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «academia-de-talentos.com» υποστηρίζει πως ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είναι ήδη περιζήτητος στην ξένη ποδοσφαιρική αγορά, ενώ η τιμή του υπολογίζεται στα 12,5 εκ. ευρώ:
«Η ποιότητα που έχει ο Φετφατζίδης είναι μεγάλη. Έχει φανταστική ντρίπλα, παίζει με ρυθμό, έχει τεχνική κατάρτιση και θεωρείται πολύτιμος στην ομάδα του. Σίγουρα είναι ένας Έλληνας παίκτης που μπορεί να φύγει για ελκυστικούς προορισμούς», τονίζει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα και στην συνέχεια αναφέρεται:
«Ο 19χρονος άσος είναι έτοιμος να …εκραγεί ενώ είναι ήδη μέλος της εθνικής Ελλάδος. Ο Φετφατζίδης είναι σήμερα ο πιο περιζήτητος παίκτης στην ελληνική αγορά και η βασική του τιμή υπολογίζεται στα 12,5 εκ. ευρώ! Το βέβαιο είναι ότι στην επόμενη μεταγραφική περίοδο θα πάει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»!
gazzetta
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πολλά τα ονόματα και οι εμπλεκόμενοι στην λαρισινή μαφία!!!

Ανατριχιαστική η δράση και ο σχεδιασμός των εγκληματικών οργανώσεων της Λάρισας που εξαρθρώθηκαν χθες, με τη σύλληψη 48 ατόμων, καθώς μεταξύ άλλων ένα συμβόλαιο θανάτου κατά εγκλείστου στις φυλακές αλλά και μία παγίδα θανάτου για αστυνομικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, περιελάμβαναν οι «δραστηριότητες» των τριών εγκληματικών οργανώσεων.
Έχουν συλληφθεί, μέχρι στιγμής, σαράντα τέσσερις Έλληνες και δύο αλλοδαπές.
Σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τουλάχιστον 220 ατόμων, για τη συμμετοχή τους στις εγκληματικές οργανώσεις, ενώ κα
Σε νέα συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι οι εκπρόσωποι των συμβαλλόμενων αστυνομικών δυνάμεων που επιχείρησαν, έδωσαν λεπτομέρειες για τις συλλήψεις που έγιναν χθες, αλλά και για τις δραστηριότητες των εγκληματικών οργανώσεων και την ανθρωπογεωγραφία τους.
Την ίδια ώρα οι συλληφθέντες παρουσιάστηκαν στον ανακριτή, ο όποιος λόγω του αριθμού των κρατουμένων μετέβη για τον σκοπό αυτό στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας . Όλοι ζήτησαν προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Οι περισσότεροι από τους 48 προέρχονται από τη Λάρισα και είναι… «παλιοί γνώριμοι» της Αστυνομίας.
Η έρευνα, εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς συνολικά έχει σχηματιστεί δικογραφία για 220 άτομα, από την Θεσσαλία αλλά και την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.
Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα για τα δεδομένα της Ελληνικής Αστυνομίας, πόσο μάλλον που αυτό εξελίχθηκε σε περιφερειακό επίπεδο και υπογράμμισε, ότι αυτό αποτελεί και ένα μήνυμα ότι η ΕΛΑΣ, "ακόμη και σε χαλεπούς καιρούς, όπως αυτοί που σήμερα ζει η χώρα, δεν σταματάει να εργάζεται και να οπλίζεται με δύναμη και θέληση προκειμένου να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο".
Όσον αφορά στο θέμα του «συμβολαίου θανάτου», ο κ. Χαλάτσης, διευκρίνισε ότι ο επικεφαλής της πολυπληθέστερης ομάδας εκ των τριών (αριθμεί 105 άτομα) είχε έρθει σε συνεννόηση με έγκλειστο φυλακών, προκειμένου να δολοφονήσει συγκρατούμενο, ο οποίος ευθυνόταν για το θάνατο συγγενικού του προσώπου.
Μάλιστα, χαρακτήρισε ως «συγκλονιστικό» τον τρόπο που είχε σχεδιαστεί η δολοφονία, η οποία θα γινόταν κατά την διάρκεια μεταγωγής του κρατουμένου-υποψηφίου θύματος, από τις φυλακές στο Δικαστήριο, εντός του ειδικού οχήματος μεταφοράς, με τον κρατούμενο που είχε αναλάβει την εκτέλεση του συμβολαίου να «χτυπάει» το υποψήφιο θύμα στα κάγκελα του οχήματος και εν συνεχεία να προφασιστεί ότι το.. «ατύχημα» συνέβη λόγω φρεναρίσματος του οχήματος.
Καθώς οι συνομιλίες ήταν εν γνώσει της Αστυνομίας ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα και τελικά ο κρατούμενος-υποψήφιο θύμα δικάστηκε χωρίς να υπάρξει πρόβλημα.
Μέλη της ίδια ομάδας επίσης είχαν στοχοποιήσει και αστυνομικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, «από του έμπειρους και πολύ καλούς αστυνομικούς» όπως σχολίασε ο κ. Χαλάτσης, με σκοπό να του στήσουν ένοπλη ενέδρα.
Από σύμπτωση και πριν ξεκινήσει η συγκεκριμένη έρευνα, είχαν εντοπιστεί έξω από το σπίτι του συγκεκριμένου αστυνομικού ύποπτες κινήσεις και, όπως αναφέρθηκε, από ένα τυχαίο γεγονός, τότε απετράπη η όποια ενέργεια. Ενώ εν συνεχεία και όταν πλέον είχε ξεκινήσει η έρευνα, διαπιστώθηκε ότι προετοιμαζόταν ενέδρα.
Μεταξύ των άλλων, σημαντικό είναι επίσης, ότι βρέθηκαν και δύο πλαστές σφραγίδες του ΟΚΑΝΑ, τις οποίες προφανώς χρησιμοποιούσαν προκειμένου να «αποδεικνύεται» ότι είναι χρήστες ναρκωτικών ουσιών και να «γλυτώνουν» ποινές.
Εντύπωση προκαλεί επίσης, ότι στις εγκληματικές οργανώσεις συμμετείχε και σημαντικός αριθμός γυναικών, αρκετές από τις οποίες είχαν και «αρχηγικούς» ρόλους.
Στην ανακοίνωση της αστυνομίας περιγραφεται αναλυτικα η δραση των τριων εγκληματικών οργανώσεων:
Οι τρεις οργανώσεις, ενέχονται σε μεγάλο αριθμό υποθέσεων εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, διακεκριμένων περιπτώσεων κατοχής και εμπορίας πυροβόλων όπλων, μαστροπείας, πλαστογραφίας, πρόκλησης και προσφοράς για εκτέλεση κακουργήματος και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
Κατά την αστυνομική έρευνα προέκυψε και η εμπλοκή τεσσάρων ατόμων, που βρίσκονται έγκλειστοι στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού, Λάρισας και Πάτρας.
Επίσης κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης έχουν διενεργηθεί μέχρι στιγμής τριάντα τέσσερις (34) νομότυπες κατ’ οίκον έρευνες, από τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:

Παπανδρέου: «Οι βουλευτές ζουν με τα δανεικά της τρόικας»

Τα βάλε με τους βουλευτές ο Νίκος Παπανδρέου.
 Ποιό το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση που έστειλε ο Νίκος Παπανδρέου.
Συντηρούμενους από τα λεφτά της τρόικα χαρακτηρίζει ο Νίκος Παπανδρέου εμμέσως πλην σαφώς όλους τους βουλευτές.
Ο αδερφός του Γιώργου Παπανδρέου, με άρθρο του στο περιοδικό Οικονομική Επιθεώρηση στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
«Όλοι οι βουλευτές ζουν με τα δανεικά της τρόικας χωρίς να το πολυ-λένε εκείνοι που βγάζουν το ψωμί τους καταγγέλλοντάς την» σημειώνει μεταξύ άλλων στο άρθρο του, βάζοντας επίσης στο στόχαστρό του και τα ΜΜΕ όταν επισημαίνει πως «…τα 350 δισ. που δανειστήκαμε πήγαν, στην ουσία, σε πολλά πράγματα, και όχι μόνο στη διαφθορά, όπως λένε ορισμένοι λαοπλάνοι στα μίντια των οκτώ στην τηλεόραση».
Εξάλλου και όπως επίσης τονίζει στο άρθρο του ο Νίκος Παπανδρέου «αυτά που χτίσαμε, μεταξύ άλλων, ήταν η σύγχρονη δημοκρατία μας… Και τα κόμματα και οι συνδικαλιστές και οι ακτιβιστές επωφελήθηκαν -έμμεσα- από την τεράστια πολιτιστική άνθηση που στήριξε το έλλειμμα».
Υπογράμμισε ακόμα ο Νίκος Παπανδρέου πως όσοι ψάξουν για σοβαρές και βιώσιμες λύσεις, όσοι πάνε πέρα από τις εύκολες κορώνες θα έχουν τιμήσει το έθνος πραγματικά προσθέτοντας πως η λύση βρίσκεται στο μέλλον και όχι στο παρελθόν.
Ο Νίκος Παπανδρέου κατέληξε λέγοντας τα εξής: «…Θα υποφέρει για ένα διάστημα η πολιτιστική μας παραγωγή. Σε όγκο σίγουρα, αλλά όχι από ποιότητα. Ναι, έχουμε τεράστιο έλλειμμα. Πληρώνουμε για τη ζωή που κάναμε ως έθνος μέχρι τώρα».
fimes

Δείτε περισσότερα θέματα 

Ποιοι δύο δήμοι της Αττικής τίναξαν την 5η δόση στον αέρα;

Ποιοι δύο δήμοι της Αττικής απείλησαν να τινάξουν την πέμπτη δόση του ΔΝΤ στον αέρα; Ονόματα των δύο «αμαρτωλών» δήμων.
«Μπλόκο» στο παρά πέντε παρ’ολίγον να βάλουν στην ομαλή χρηματοδότηση της χώρας από το ΔΝΤ, τα «κρυφά χρέη» του ελληνικού κράτους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, απρόοπτη τροπή έλαβε η κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον για την 5η δόση των δανείων. Και αυτό διότι το Ταμείο ζήτησε ξαφνικά πρόσθετα στοιχεία από την Αθήνα, για δύο «περίεργα» δάνεια, που οι ελεγκτές της Τρόικα διαπίστωσαν πως κρύβονταν στα στοιχεία για τον εξωτερικό δανεισμό της χώρας μας.
Ο ένας δήμος του λεκανοπεδίου είχε λάβει δάνειο ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ και μάλιστα από την GoldmanSachs, εκ των οποίων τα 31 εκατομμύρια ευρώ έχουν εκταμιευτεί. Ο δεύτερος δήμος έχει λάβει δάνειο 25 εκατομμυρίων ευρώ από αυστριακή τράπεζα και τα οποία έχουν εκταμιευτεί.
Πρόκειται για 2 δάνεια, σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικού ύψους 60 εκατ. ευρώ, ένα 40 εκατ. του δήμου Αχαρνών, το οποίο «κόλλησε» στα 31 εκ. ευρώ, και ένα του δήμου Ζωγράφου, το οποίο μπλοκαρίστηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Αυτό σημαίνει ότι εάν οι συγκεκριμένοι δήμοι δηλώσουν αδυναμία πληρωμής, τότε θα ανεβάσουν το χρέος της χώρας ακόμα περισσότερο και συγκεκριμένα κατά 60 εκατομμύρια ευρώ, που είναι και το συνολικό ποσό δανειοδότησης των δυο δήμων.

Το...χαστούκι του αιώνα! Πρώτο κόμμα, ο...κανένας!!!

Η πολιτική των χρόνων μετά τη μεταπολίτευση, οδηγεί στην πλήρη απαξίωση των πολιτικών. Σε ιστορικά χαμηλά τα ποσοστά των κομμάτων.
Δεν περιμέναμε ασφαλώς να το επιβεβαιώσει μία ακόμη δημοσκόπηση, αλλά οι αριθμοί καταγράφουν μια σκληρή για τους πολιτικούς πραγματικότητα. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, δεν εμπιστεύεται κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας, που μετά βίας, πιάνουν το 34%. Και τα δυο μαζί.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Kapa Research που δημοσιεύεται στο Βήμα της Κυριακής, έχει σαφές προβάδισμα η Ν.Δ αφού προκύπτει διαφορά 1,3% στην πρόθεση ψήφου υπέρ της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ .
Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 16,5% , η ΝΔ 17,8 , το ΚΚΕ 7,5, το ΛΑΟΣ 5,7, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,6, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,2 , η ΔΗΜΑΡ 3,1, η ΔΗΣΥ 2,8 , το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 3,1 και η αδιευκρίνηστη ψήφος προσεγγίζει το 35,2%.
Μετά από αναγωγή το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 25,5% , η ΝΔ 27,5% , το ΚΚΕ 11,6, το ΛΑΟΣ 8,8, ο ΣΥΡΙΖΑ 5,6 , οι Οικολογοι -Πρασινοι 3,4 , η ΔΗΜΑΡ 4,8, η ΔΗΣΥ 4,3 ΚΑΙ το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών 4,8.
Το 67,6% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών αν η κυβέρνηση δεν πετύχει τους στόχους της ως το Σεπτέμβριο ενώ το 68,3 χαρακτηρίζει ως αρνητική εξέλιξη για την κατάσταση της οικονομίας την υπερψήφιση του μεσοπρόθεσμου.
Το 53,9 % κρίνει θετικά την καταψήφιση από τη ΝΔ του μεσοπρόθεσμου ενώ ταυτόχρονα το 68,4% θεωρεί ότι ο κ Σαμαράς κινείται από μικροπολιτικά συμφέροντα. Το 58,7 πιστεύει ότι δεν ευθύνεται οΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια, το 61,4% δηλώνει ότι είναι αυθόρμητα και όχι οργανωμένα ενώ το 49,6 εγκρίνει τις αποδοκιμασίες σε βάρος βουλευτών.
Σε ποσοστό 54,2% τάσσονται υπέρ της απόλυσης των δημοσίων υπαλλήλων που πλεονάζουν ενώ το 70,7% κρίνει ως θετική την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξιτζήδων .
Το 48,7% κρίνει ότι οι αλλαγές στην Παιδεία είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, το 56,7% συμφωνεί με τη συμμετοχή στις διοικήσεις των ΑΕΙ και στελεχών εκτός Πανεπιστημίου και το 81,3% τάσσεται υπέρ της κατάργησης του ασύλου στη σημερινή του μορφή.
Το ερώτημα πλέον που προκύπτει είναι αν η κυβέρνηση λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις δημοσκοπήσεις που τη φέρνουν πλέον αντιμέτωπη με την λαϊκή οργή.
Κι αν τελικά θα επιμείνει ο πρωθυπουργός στην πρόθεσή του για διενέργεια δημοψηφίσματος, στο οποίο θα ρωτά, τι;
Αν συμφωνεί ο κόσμος για το ξεζούμισμα;
Αλλά έτσι όπως καταγράφεται η κατάσταση στην πολιτική σκακιέρα, φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ η δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης, αφού με τα υπάρχοντα ποσοστά, είναι αδύνατο να σχηματίσει ένα κόμμα αυτοδυναμία.
newstoday
Δείτε περισσότερα θέματα 

1,2 εκατομμύρια ευρώ για portal του ΕΟΤ

Διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση του έργου «Σχεδιασμός και ανάπτυξη της Πύλης Πολιτιστικής και Τουριστικής Προβολής της χώρας, προμήθεια εξοπλισμού, ανάπτυξη εφαρμογών και ....
ψηφιακών διαδρομών και πολυμεσική ολοκλήρωση τουριστικών εμπειριών» θα κάνει η διοίκηση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού...
Ήδη κάλεσε τους ενδιαφερομένους σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 21 Ιουλίου πάνω στο σχέδιο διακήρυξης.
Σκοπός, μεταξύ άλλων, της διοίκησης του ΕΟΤ είναι να ισχυροποιήσει η Ελλάδα την τουριστική της εικόνα ως προορισμoύ για όλο το χρόνο και να καλλιεργηθούν σχέσεις με ΜΜΕ για προσέλκυση δημοσιότητας. Για το συγκεκριμένο έργο έχει προϋπολογιστεί το ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ!
topeiraxtiri
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δελτίο Τύπου Λευτέρη Αυγενάκη

«Πέρασε» η απαγόρευση των πλειστηριασμών κύριας ή μοναδικής κατοικίας έως το τέλος του 2011
Θετικά αποτελέσματα από την παρέμβαση Αυγενάκη
Παρατείνεται τελικώς για έξι μήνες ακόμα η ισχύς της απαγόρευσης πλειστηριασμών κύριας ή μοναδικής κατοικίας που έληγε στις 30 Ιουνίου, με διάταξη που περιελήφθη στον εφαρμοστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015. Η εν λόγω διάταξη ικανοποιεί πλήρως το αίτημα του Βουλευτή Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρη Αυγενάκη, που είχε καταθέσει στους Υπουργούς Οικονομικών και Περιφερειακής Ανάπτυξης, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση στα μέσα Ιουνίου, αλλά και πλήθος ενώσεων καταναλωτών.

Ειδικότερα, στο άρθρο 46 του νέου νόμου προβλέπονται τα εξής: «Αναστέλλονται για την περίοδο από την 1η Ιουλίου 2011 έως την 31η Δεκεμβρίου 2011 οι πλειστηριασμοί, οι οποίοι επισπεύδονται για την ικανοποίηση χρηματικών απαιτήσεων που δεν υπερβαίνουν το ποσόν των διακοσίων χιλιάδων (200.000) ευρώ από πιστωτικά ιδρύματα, εταιρείες παροχής πιστώσεων και από τους εκδοχείς των απαιτήσεων αυτών». Η διάταξη προστατεύει όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα (καταναλωτές, επιχειρήσεις κ.ά.).

Περαιτέρω, παρατείνεται για έξι μήνες, δηλαδή μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2011, η απαγόρευση πλειστηριασμού της κύριας ή μοναδικής κατοικίας. Πρόκειται για παράταση της απαγόρευσης που εμπεριέχεται στο νόμο 3869/2010 για τη ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων (για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά). Απαγορεύεται επομένως μέχρι τέλος του τρέχοντος έτους ο πλειστηριασμός της κατοικίας ακόμη και όταν η απαίτηση του πιστωτικού ιδρύματος υπερβαίνει το ποσόν των 200.000 ευρώ ή και όταν ο πλειστηριασμός γίνεται από οποιονδήποτε τρίτο.

Σημειώνεται ότι με τη συγκεκριμένη ρύθμιση δίδεται η δυνατότητα στους δανειολήπτες, που δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσχέρειες λόγω της οικονομικής κρίσης να ανακάμψουν, να αναδιοργανώσουν την κάλυψη των αναγκών τους και να επιδιώξουν την καλύτερη δυνατή διευθέτηση των οφειλών τους. Με τη διάταξη προστατεύεται η κατοικία, η αξία της οποίας δεν υπερβαίνει τα όρια που ορίζονται στο άρθρο 9 παρ. 2 του ν. 3869/2010, δηλαδή δεν υπερβαίνει το αφορολόγητο όριο απόκτησης πρώτης κατοικίας, προσαυξημένο κατά 50%. Με το νέο νόμο διευκρινίζεται πλέον ρητά ότι η απαγόρευση καταλαμβάνει την κύρια ή μοναδική κατοικία κάθε φυσικού προσώπου, ανεξαρτήτως δηλαδή αν στερείται ή όχι πτωχευτικής ικανότητας. Συνεπώς, προστατεύεται η κατοικία όλων των φυσικών προσώπων, συμπεριλαμβανομένων και των εμπόρων.
Λευτέρης Κ. Αυγενάκης
Βουλευτής ν. Ηρακλείου