ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η εμφάνιση της Καλομοίρας στην Κουρούτα!

Δείτε το βίντεο από την Ολυμπιακή Τηλεόραση

Σε ποιά γνωστή Ελληνίδα celebrity ανήκει το.. κουνελάκι?

Σε ποιά γνωστή Ελληνίδα celebrity ανήκει το.. κουνελάκι?
Δείτε σε ποιά....

Οπίσθια για… φίλημα (part1)!

Κατά το κορίτσια για φίλημα. Οι κοπέλες της διπλανής πόρτας τα έχουν πιο φυσικά από κάτι άλλες celebrities, τραγουδίστριες, μοντέλα που τρώνε τη μισή τους μέρα στα γυμναστήρια για να έχουν στητά και ποθητά οπίσθια. Αυτό βλέπουμε με τα μάτια μας τουλάχιστον από απλές κοπέλες που ούτε ιδιαίτερα γυμνασμένες είναι, ούτε τις ξέρει και κανείς πέρα από τη γειτονιά. Οπίσθια για φίλημα λοιπόν, μέρος 1ο και επανερχόμαστε δυναμικά για τη συνέχεια λίαν συντόμως…

Μαριάννα Ντούβλη και ο βιασμός της καμαριέρας της, η νέα ταινία της Sirina

Κυκλοφορεί την Παρασκευή 15/7 σε όλα τα περίπτερα!
Δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό αλλά και το trailer μόνο απο το kanoni

VIDEO: Καυτή μαμά με εσώρουχα η Μιράντα Κερ!

Πιο καυτή από ποτέ φωτογραφίζεται η Μιράντα Κερ…για το ινδικό αντρικό περιοδικό FHM , πέντε μήνες μετά τον ερχομό του μωρού της δείχνοντας σε όλους πως η μητρότητα την έκανε να λάμπει!
Το σέξυ μοντέλο της Victoria Secret βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα παρόλο που έφερε στον κόσμο πριν από μόλις πέντε μήνες το νεογέννητο γιο της. H ίδια κάνει επιλεκτικές φωτογραφήσεις και εμφανίσεις στην πασαρέλα, αφού προτεραιότητά της πλέον είναι η οικογένεια της.
"Μπορώ να ζήσω και χωρίς να είναι το σώμα μου ξανά σε φόρμα, αρκεί να έχω ένα υγιές γιο. Αξίζει", αναφέρει το όμορφο μοντέλο λέγοντας ότι πλέον αισθάνεται περισσότερο μητέρα και σύζυγος παρά μοντέλο.

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Δεν είμαι Αλβανίδα από το Ελμπασάν-Ιδού η ταυτότητά μου.

Σάλο έχει προκαλέσει εδώ και αρκετό καιρό στα αλβανικά sites αλλά και στον τύπο η είδηση ότι μια πολύ γνωστή celebrity, με καριέρα στην Ελλάδα. κατάγεται από την Αλβανία. «Eliada Ahmeti, η Αλβανίδα σεξοβόμβα που έχει τρελάνει την Ελλάδα» είναι ο τίτλος που επικρατεί στα εξώφυλλα. Ο λόγος για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον αλβανικό τύπο, η Ζέτα είναι από την Αλβανία. Μια είδηση που δεν άργησε να κυκλοφορήσει και στα ελληνικά μέσα επικοινωνίας. Βέβαια, δεν υπάρχει κάπου το όνομά της Ζέτας Θεοδωροπούλου, παρόλα αυτά, οι φωτογραφίες της φιγουράρουν παντού αποδεικνύοντας περίτρανα πως πρόκειται για τη δική μας, Ζέτα. Εμείς, λίγες ημέρες μετά το σάλο που προκλήθηκε με την είδηση, επικοινωνήσαμε με το μοντέλο το οποίο έκπληκτο δήλωσε: «Πάλι τα ίδια; Δεν έχουν βαρεθεί συνέχεια να γράφουν τα ίδια πράγματα; Έχω κουραστεί». Κι αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί αυτή η φήμη.

Μεγαλοδημοσιογράφος χωρίζει Δήμαρχο... μεγάλου Δήμου

Γνωστός δημοσιογράφος με μόνιμη (καθημερινή) στήλη σε εφημερίδα μεγάλου συγκροτήματος, έχει δημιουργήσει τεράστιο, οικογενειακό θέμα, σε δήμαρχο μεγάλου Δήμου της Αττικής. Ο συνάδελφος, ερωτεύθηκε την σύζυγο του αυτοδιοικητικού άρχοντα. Εσχάτως, η κυρία, άρχισε να κρατά αποστάσεις από τον επίσημο κύριο. Το γεγονός αυτό, έχει επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την ψυχολογία του «κερατά». Όσοι συναναστρέφονται συχνά μαζί του, κάνουν λόγο: «για ζωή πραγματικό καμίνι μέσα στο κατακαλόκαιρο».
dete.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ηλεία: Ιερέας έβγαλε με τη βία μοναχές από τη Θεία Λειτουργία – Δείτε βίντεο

Ξεκίνησε 2 φορές τη Θεία Λειτουργία αλλά δεν την τελείωσε ποτέ αφού μάζεψε τα ράσα του και έφυγε!
Όλα του έφταιγαν του ιερέα που θα τελούσε τη Θεία Λειτουργία στο ιστορικό μοναστήρι της Σκαφιδιάς.
Δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις του και την εχθρότητά του απέναντι στις μοναχές του μοναστηριού, διέταξε(!) μία ηλικιωμένη μοναχή να βγει από ιερό, κι όταν αυτή αρνήθηκε την έσπρωξε βίαια.
Η γερόντισσα μόλις πρόλαβε και κρατήθηκε από την πόρτα και δεν τραυματίστηκε στα σκαλοπάτια. Την ίδια τύχη είχε και η ηγουμένη του μοναστηριού. Τραβώντας την από το μανίκι και σπρώχνοντάς την, την “διέταξε” να πάει στο ψαλτήρι της!
Στη συνέχεια βγήκε στην ωραία πύλη, και με υψωμένα τα χέρια άρχισε να εξαπολύει μύδρους κατά των καλογριών, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πιστών!
Κάποιος τόλμησε να τον πλησιάσει και να τον ηρεμήσει, αλλά μετά από λίγο, o θερμόαιμος παπάς, άρχισε πάλι να “φουντώνει”. Οι χριστιανοί που είχαν έρθει να εκκλησιαστούν, έκαναν το σταυρό τους και έφευγαν. Σε λίγο μάζεψε και ο παπάς τα ράσα του και έφυγε κι αυτός, χωρίς να τελειώσει τη Θεία Λειτουργία που την είχε ξεκινήσει δύο φορές!

ΔΕΙΤΕ: Είναι 40 ετών και έχει 14 παιδιά!

Ο ένας μετά τον άλλο καταφτάνουν οι πελαργοί στην οικία της οικογένειας Watson στην Αγγλία καθώς… πέρα από τη μητέρα Joanne, η οποία έχει συνολικά 14 παιδιά, και οι ανήλικες κόρες της ακολουθούν τον ίδιο δρόμο…
Τι κι αν η μόλις 40 ετών γυναίκα προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τις κόρες της να μην ακολουθούν τα βήματά της και να την αντιμετωπίζουν ως παράδειγμα προς αποφυγή εκείνες αν και ακόμα ανήλικες έχουν ήδη αποκτήσει παιδιά ή ετοιμάζονται να αποκτήσουν.
Συγκεκριμένα, την αρχή έκανε η 22 ετών σήμερα Natasha, η οποία στα 16 της απέκτησε τον μικρό Branford ενώ στην ίδια ηλικία απέκτησε παιδί και η δεύτερη κόρη της Joanne Watson η οποία σήμερα είναι 19 ετών. Όντας ένα χρόνο μικρότερη από τις αδελφές της η μικρή Mariah η οποία θα αποκτήσει σύντομα παιδί αν και μόλις 15 χρονών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λευτέρη Αυγενάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προϋποθέσεις διδασκαλίας της δεύτερης ξένης γλώσσας
σε Δημοτικά και Γυμνάσια.


Αναλυτική ενημέρωση της Υφυπ. Παιδείας στο Λευτέρη Αυγενάκη
Για τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που πρέπει να συντρέχουν στα Δημοτικά και τα Γυμνάσια της χώρας αναφορικά με τη διδασκαλία της δεύτερης ξένης γλώσσας, ενημερώνει εγγράφως η αρμόδια Υφυπουργός Παιδείας, κα. Π. Χριστοφιλοπούλου, το Βουλευτή Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρη Αυγενάκη, απαντώντας σε κοινοβουλευτική του παρέμβαση, μετά τις έντονες αντιδράσεις γονέων, μαθητών και της εκπαιδευτικής κοινότητας για τις προωθούμενες αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών.

Νέα στοιχεία που «καίνε» το κύκλωμα!!!

Στοιχεία-φωτιά έχει ανακαλύψει το ΣΔΟΕ μέσα από την έρευνά του και την εφαρμογή της εντολής να ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί, με αποτέλεσμα να έρθουν στο φως πρόσωπα που ηγούνται του κυκλώματος.
Η εισαγγελική εντολή να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί από το 2000 και μετά έχουν βοηθήσει τόσο το ΣΔΟΕ, όσο και την εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου να ρίξουν περισσότερο «φως» στην υπόθεση και να πιαστούν πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται και στην «Παράγκα».
Η εφημερίδα Sportday τονίζει ότι από τον έλεγχο έχει προκύψει πολλά στοιχεία άκρως ενδιαφέροντα, όπως ένας προπονητής ο οποίος φέρεται να κατέχει μετοχές 45 εκατ. ευρώ, ένας μπουκ με δραστηριότητα στις ασιατικές χώρες που έχει στο όνομά του 18 ακίνητα, ένας πρόεδρος ΠΑΕ με 5,5 εκατ. ευρώ περιουσία χωρίς να έχει παρουσιάσει στο παρελθόν επαγγελματικές δραστηριότητες, μάνατζερ με ομόλογα ύψους 19 εκατ. ευρώ, διαιτητής που φέρεται να έχει στην κατοχή του πολυτελέστατο ξενοδοχείο, αλλά και ένας

Αλλάζει και πάλι ο ΦΠΑ

Θα επαναξιολογηθούν οι συντελεστές
«Παραλογισμούς» στο φορολογικό σύστημα ανακαλύπτει τώρα η νέα ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και δεσμεύεται για φοροελαφρύνσεις, δίνοντας το στίγμα των αλλαγών που θα φέρει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί το φθινόπωρο.
Οι συντελεστές του ΦΠΑ θα επαναξιολογηθούν. Το οικονομικό αποτέλεσμα θα είναι ισοδύναμο, αλλά θα ανατραπούν οι παραλογισμοί όπου υπάρχουν ξεκαθαρίζει η ηγεσία του υπουργείου

Ολοκληρώθηκε το ξεπούλημα του ΟΤΕ!

Σήμερα (11/7/2011) πριν από λίγο πέρασε πακέτο ύψους 49.015.038 μετοχών του ΟΤΕ μέσω του ΧΑ, ολοκληρώνοντας την πώληση του 10% του οργανισμού από το ελληνικό δημόσιο στην Deutsche Telekom.
Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε στα 7,99 ευρώ ανά μετοχή, με το συνολικό ύψος της πράξης να ανέρχεται στα 391,63 εκατ. ευρώ.
Πλέον το ποσοστό της Deutsche Telekom στον ΟΤΕ ανήλθε στο 40%.
Πλέον το Ελληνικό Δημόσιο κατέχει το 10% των μετοχών του Οργανισμού, συμμετοχή που περιλαμβάνει το ποσοστό που κατέχει στον ΟΤΕ και το ΙΚΑ.
ΟΤΕ: Πουλά τον Hellas Sat… Μπορεί να τον αγοράσουν οι Τούρκοι
Την πώληση του Hellas Sat και την έξοδο του ΟΤΕ από τις δορυφορικές δραστηριότητες θα προτείνει, σύμφωνα με την «Καθημερινή», η διοίκηση του Οργανισμού στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΟΤΕ κ. Μιχ. Τσαμάζ θα επικαλεστεί την περιορισμένη ρευστότητα του ομίλου και θα ζητήσει από Έλληνες και Γερμανούς

Ποιά επώνυμη αρνείται την καταγωγή της από την Αλβανία;

Σάλο έχει προκαλέσει εδώ και αρκετό καιρό στα αλβανικά sites αλλά και στον τύπο η είδηση ότι μια πολύ γνωστή celebrity, με καριέρα στην Ελλάδα. κατάγεται από την Αλβανία.
«Eliada Ahmeti, η Αλβανίδα σεξοβόμβα που έχει τρελάνει την Ελλάδα» είναι ο τίτλος που επικρατεί στα εξώφυλλα.
Ο λόγος για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον αλβανικό τύπο, η Ζέτα είναι από την Αλβανία. Μια είδηση που δεν άργησε να κυκλοφορήσει και στα ελληνικά μέσα επικοινωνίας. Βέβαια, δεν υπάρχει κάπου το όνομά της Ζέτας Θεοδωροπούλου, παρόλα αυτά, οι φωτογραφίες της φιγουράρουν παντού αποδεικνύοντας περίτρανα πως πρόκειται για τη δική μας, Ζέτα. Εμείς, λίγες ημέρες μετά το σάλο που προκλήθηκε με την είδηση, επικοινωνήσαμε με το μοντέλο το οποίο έκπληκτο δήλωσε: «Πάλι τα ίδια; Δεν έχουν βαρεθεί συνέχεια να γράφουν τα ίδια πράγματα; Έχω κουραστεί». Κι αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ποδηλάτες στον Γύρο της Γαλλίας – Video

Θύμα του απρόσεκτου οδηγού έπεσαν δυο ποδηλάτες που έπαιρναν μέρος σε αγώνα.
Το αυτοκίνητο που μετέφερε κάμερες που κάλυπταν τον ποδηλατικό γύρο, έπεσε πάνω σε δύο ποδηλάτες προκαλώντας την πτώση και τον τραυματισμό τους.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του 9ου ετάπ στο 208ο χιλιόμετρο της διαδρομής Ισουάρ – Σεντ Φλορ, με θύματα τους Χουάν Αντόνιο Φλέτσα (Ισπανία) και Τζόνι Χούγκερλαντ (Ολλανδία..
Οι ποδηλάτες δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, ωστόσο η πτώση τους στοίχισε στον αγώνα τους.
Οι διοργανωτές πάντως με ανακοίνωση που εξέδωσαν σχετικά, γνωστοποίησαν πως το όχημα που προκάλεσε το ατύχημα αποβλήθηκε από τον αγώνα, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η γαλλική τηλεόραση μέσω της οποίας απολογείται για το συμβάν.

Οι εικόνες της καταστροφής στην Κύπρο – Βίντεο και Φωτο

Πως μπορεί να περιγράψει κανείς την καταστροφή που έγινε στην Κύπρο. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους…
Το τοπίο είναι βομβαρδισμένο. Πτώματα παντού. Καμένη γη. Μια τεράστια βιβλική καταστροφή. Οι πρώτες εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Βίντεο λίγα λεπτά μετά την έκρηξη.

Τα ψέματα που λέμε στο Facebook

To ίντερνετ βοηθά τους απανταχού Πινόκιο να ξετυλίξουν το ταλέντο τους και να δημιουργήσουν μια τέλεια εικόνα για τον εαυτό τους τόσο εξωτερική όσο και πνευματική.
Όσοι χρησιμοποιούν αυτό το μέσο για να φλερτάρουν έχουν ακόμη ένα λόγο να φουσκώσουν λιγάκι τα προσόντα τους.
Oι περισσότεροι χρήστες κάνουν ότι περνάει απ’ το χέρι τους, για να πλασάρουν ένα τέλειο εαυτό. Δεν αμφισβητεί κανείς ότι κάποιοι λένε την αλήθεια ωστόσο η πλειοψηφία το κάνουν χάριν εντυπωσιασμού.
Το προσωπικό του OkCupid, παρουσιάζει στατιστικά στοιχεία, καθώς και τα πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι χρήστες στους ιστότοπους γνωριμιών.


Για το ύψος
Ναι όσο περίεργο και εάν ακούγεται η πλειοψηφία των χρηστών είναι συνήθως 5 εκατ. πιο κοντοί από το ύψος που αναγράφουν στο προφίλ τους. Μάλιστα, και τα δύο φύλα φαίνεται πως …έχουν περάσει από το κρεβάτι του Προκρούστη.


Για τα χρήματα που βγάζουν
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του εν λόγω site ο χρήστης κερδίζει 20% λιγότερα χρήματα τον χρόνο, σε σχέση με αυτά που πραγματικά κερδίζει. Μάλιστα, μια γυναίκα μπορεί να κερδίζει μόνο 76 σεντς του δολαρίου, ενώ ένας άνδρας 100 σεντς για την ίδια περίπου δουλειά, δηλώνοντας με χαρακτηριστική ευκολία πως κερδίζει 85 σεντς.


Για τις φωτογραφίες που αναρτούν
Όσο πιο ελκυστική παρουσιάζεται μια φωτογραφία, τόσες περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει να είναι ξεθαμμένη από τη περασμένη νιότη.
Οι περισσότερες φωτογραφίες έχουν πειραχτεί λιγάκι μιας και η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά. Προγράμματα σαν το Photoshop κάνουν θαύματα, ενώ το iPhoto μπορεί να επιβεβαιώσει το «πότε» και -σε εξαιρετικές περιπτώσεις- το «που» (μέσω GPS) λήφθηκαν οι φωτογραφίες σας.
Μάλιστα, περισσότερες από το 1/3 των αναρτημένων προκλητικών φωτογραφιών έχουν ληφθεί 1 χρόνο πριν και περισσότερο.


Για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις
Πολλοί δηλώνουν αμφιφυλόφιλοι για να ιντριγκάρουν και προκαλέσουν τη στιγμή που το 80% των χρηστών που θεωρούν τον εαυτό τους αμφιφυλόφιλο ελκύονται από άτομα ενός φύλου.
Οι χρήστες που περιέγραφαν τον εαυτό τους υπερβολικά αμφιφυλόφιλο έστελναν μηνύματα σε άτομα του ενός ή του άλλου φύλου, και όχι σε άτομα και των δύο φύλων, όπως θα περίμενε κανείς.
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι η ταμπέλα της «αμφιφυλοφιλίας» αποτελεί συχνά πρόφαση για άτομα που επιθυμούν να κρύψουν τις ομοφυλικές τους τάσεις, αλλά και για άτομα ετεροφυλόφιλα που επιδιώκουν να τονώσουν την σεξουαλικότητά τους.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Άμεσα εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο με τα στημένα!

Πλησιάζει η ώρα που θα λογοδοτήσουν ενώπιον της αθλητικής δικαιοσύνης, με τις ανάλογες κυρώσεις από τα πειθαρχικά όργανα της Σούπερ Λίγκα και της Ένωσης Β΄ και Γ' Εθνικής (Football League και Football League 2), οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.
Ενόψει των διώξεων από τους αθλητικούς Εισαγγελείς, που θα ασκηθούν εκτός απροόπτου τη Δευτέρα, για πρώτη φορά ποδοσφαιριστής, ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Νίνης, είπε πως δεν του ήταν άγνωστη η όλη ιστορία εκφράζοντας παράλληλα τις αμφιβολίες για το αν θα αλλάξει κάτι.
Οι αθλητικοί εισαγγελείς, που επεξεργάζονται εδώ και δέκα ημέρες τον ογκώδη φάκελο της δικογραφίας, με δηλώσεις τους σε Κυριακάτικη εφημερίδα, ξεκαθαρίζουν τη θέση τους ενόψει των διώξεων που θα ασκήσουν. Ο Ανδρέας Φάκος επισημαίνει πως εάν υπάρχει δωροδοκία αντικειμενική ευθύνη έχει και η ομάδα των εμπλεκομένων προσώπων.

Φωτογραφίες & Βίντεο από την γιορτή κερασιού στο Ροδοχώρι Νάουσας...

Με πολύ κόσμο και την δεύτερη μέρα ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωρίου «Γιορτή Κερασιού 2011».
Μάγεψαν τα χορευτικά συγκροτήματα για άλλη μια φορά.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την δεύτερη μέρα της Γιορτής...

Τριήμερο ερασιτεχνικής αστρονομίας στα Γρεβενά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 
Από την Παρασκευή 29 έως την Κυριακή 31 Ιουλίου 2011, ερασιτέχνες αστρονόμοι απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο θα συγκεντρωθούν στις κατασκηνώσεις Κουρούνας στους Φιλιππαίους Γρεβενών, όπου θα πραγματοποιηθεί για πέμπτη συνεχή χρονιά η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων.
Μετά τον Πάρνωνα, την Εύβοια και τις Θερμοπύλες, οι διοργανωτές επέλεξαν την κατασκήνωση στους Φιλιππαίους, σε μια περιοχή που διαθέτει πολύ σκοτεινό ουρανό και μπορεί να προσφέρει τις σχετικές ανέσεις στους ερασιτέχνες αστρονόμους. Οι περιοχές με πολύ σκοτεινό ουρανό στην Ελλάδα είναι λιγοστές και έτσι οι ερασιτέχνες πρέπει να ψάχνουν νέα μέρη από τα οποία μπορούν να παρατηρούν

FORMULA 1 - "Έσπασε το ρόδι" ο Αλόνσο!!!

Την πρώτη του φετινή νίκη πανηγύρισε ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός οδηγός της Φεράρι είδε πρώτος την καρό σημαία στο βρετανικό γκραν πρι της Φόρμουλα 1, το οποίο διεξήχθη στην πίστα του Σίλβερστοουν, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, να κατατάσσεται δεύτερος και τον Αυστραλό Μαρκ Γουέμπερ να καταλαμβάνει την τρίτη θέση. Μάλιστα, σημερινή νίκη είναι η πρώτη για τον Αλόνσο, αλλά και για την «σκουντερία» μετά τον περασμένο Οκτώβριο και το γκραν πρι της Νότιας Κορέας.
Η τελική κατάταξη
1. Αλόνσο (Ferrari) 2. Φέτελ (Red Bull) +16.5 3. Γουέμπερ (Red Bull) +16.9
4. Χάμιλτον (McLaren) +28.9 5. Μάσα (Ferrari) +29.0 6. Ρόσμπεργκ (Mercedes) +60.6 7. Πέρεζ (Sauber) +65.5 8. Χάινφελντ (Renault) +75.5
9. Σουμάχερ (Mercedes) +77.9 10.Αλγκερσουάρι (Toro Rosso)

Κομοτηνή: Τροχαίο δυστύχημα με εννέα νεκρούς...

Εννέα νεκροί, εκ των οποίων τρία παιδιά, και τέσσερις τραυματίες είναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στον ανατολικό κόμβο της Εγνατίας Οδού, στην Κομοτηνή.
Το δυστύχημα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μετά τις 8 το πρωί όταν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 13 άτομα, ξέφυγε από την πορεία του, συγκρούστηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και σε πινακίδα της Εγνατίας Οδού, εκτινάχτηκε σε μεγάλη απόσταση και ανατράπηκε στο παράπλευρο αντιπλημμυρικό κανάλι.
Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τέσσερις τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, αρχικά στο νοσοκομείο της Κομοτηνής και, στη συνέχεια, στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.
Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο διαχωρίστηκε στα δύο και μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδηρικών. Πιθανολογείται ότι η αιτία του δυστυχήματος μπορεί να ήταν είτε η υπερβολική ταχύτητα είτε κάποια βλάβη στο αυτοκίνητο λόγω υπέρβαρου φορτίου.
Ανακοινώσεις για το θέμα αναμένονται από το τμήμα τροχαίας της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης.
ΤΑ ΝΕΑ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ποδόσφαιρο: Διαιτητής έδωσε ρεσιτάλ βλακείας μέσα σε μία και μόνο φάση!

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν πάντα αυτό που θέλουν και πως οι άντρες και οι σκύλοι καλά θα κάνουν να το καταλάβουν.
Αλλά αυτό που έγινε στο ποδοσφαιρικό αγώνα των εθνικών ομάδων γυναικών της Γουινέας και της Αυστραλίας ξεπερνάει κάθε φαντασία.
Η αμυντικός της Γουινέας, Μπρούνα, αποφάσισε ότι αφού η ομάδα της γλίτωσε το γκολ, μπορεί να πιάσει τη μπάλα με τα χέρια μέσα στην περιοχή, να βεβαιωθεί ότι η φάση δεν θα συνεχιστεί και μετά να την αφήσει στην τερματοφύλακά της.
Ποιο πέναλτι; Τα πέναλτι είναι για τους άντρες…

Ποιοι “έριξαν” την καμαριέρα στα χέρια του Στρος Καν;

Τα σενάρια συνωμοσίας οργιάζουν.
 Η υπόθεση έχει εξάψει τη φαντασία καθώς πολλοί Γάλλοι προσπαθούν να δέσουν «γεγονότα» για να αποδείξουν μια σκευωρία
Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα σε αυτή την απίστευτη ιστορία;Πού τελειώνει η φυσιολογική καχυποψία και πού αρχίζει η παράνοια; Εχουν δίκιο όσοι βλέπουν θεωρίες συνωμοσίας πίσω από τη σύλληψη-σοκ και την τόσο αναπάντεχη ανατροπή στην τύχη του DSΚ; Ποιος τον παγίδευσε και γιατί;


Ο Νικολά Σαρκοζί και οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες για να εξουδετερώσουν τον επικίνδυνο πολιτικό αντίπαλο του προέδρου; Η CΙΑ για να απομακρύνει από το ΔΝΤ έναν ενοχλητικό Ευρωπαίο που ήξερε πολλά; Ή μήπως η αντισημιτική Ακροδεξιά η οποία δεν ήθελε επ΄ ουδενί έναν εβραίο Σοσιαλιστή στην προεδρία της Γαλλικής

Οι τυφλοί “βρίσκουν” και πάλι το φως τους!

Ονομάζονται "μαγικά" γυαλιά για τυφλούς. Και είναι σίγουρα μια από τις ανακαλύψεις της χρονιάς.
Γυαλιά που θα δίνουν τη δυνατότητα σε τυφλούς να "βλέπουν" κατασκεύασαν βρετανοί επιστήμονες, όπως μεταδίδει το BBC.
Δύο μικροκάμερες, που συνδέονται με ένα μίνι ηλεκτρονικό υπολογιστή, έχουν ενσωματωθεί στα κρύσταλλα των γυαλιών.
Κάθε φορά που οι κάμερες εντοπίζουν ένα αντικείμενο, ο υπολογιστής στέλνει μήνυμα σε αυτόν που φορά τα γυαλιά ότι κάποιο εμπόδιο βρίσκεται μπροστά, ώστε να το αποφύγει.
Οι επιστήμονες που εργάζονται στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης θα παρουσιάσουν την εφεύρεσή τους στη θερινή έκθεση της Βασιλικής Επιστημονικής Εταιρείας.
Δείτε περισσότερα θέματα  

Ποιοι 89 δημόσιοι οργανισμοί καταργούνται τον Αύγουστο

Διαβάστε τα ονόματα των 89 δημόσιων οργανισμών που καταργούνται-συγχωνεύονται μέσα στο καλοκαίρι. Τι θα γίνει με τους χιλιάδες εργαζόμενους εκεί;
«Θερμό» καλοκαίρι προβλέπει το αναθεωρημένο Μνημόνιο με λουκέτα «εξπρές» σε δημόσιους οργανισμούς και συγχωνεύσεις φορέων, ενώ χιλιάδες υπάλληλοι αορίστου χρόνου που θα χαρακτηριστούν ως πλεονάζον προσωπικό θα τεθούν σε καθεστώς «μισθωτής εφεδρείας» .
Μέχρι τις 15 Αυγούστου θα πρέπει να έχει ψηφιστεί από τη Βουλή νομοσχέδιο που θα προβλέπει το κλείσιμο, τη συγχώνευση ή την ενοποίηση περίπου 90 φορέων, μεταξύ των οποίων 11 μεγάλων οργανισμών που απασχολούν συνολικά 7.000 εργαζομένους. Οσοι από τους εργαζομένους στα ΝΠΙΔ αξιολογηθούν ως πλεονάζον προσωπικό θα τεθούν σε καθεστώς «εφεδρείας» και θα λαμβάνουν το 60% του βασικού μισθού τους για 12 μήνες.
Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλου, ο οποίος είναι επικεφαλής της αρμόδιας διυπουργικής επιτροπής, το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί εντός του Αυγούστου θα περιλαμβάνει 11 σημαντικούς φορείς για τους οποίους προβλέπονται τα εξής:

Η Αυστρία «ψηφίζει» Ελλάδα!!!

Δημοσιεύματα του αυστριακού τύπου αναφέρουν την αύξηση της τουριστικής κίνησης κατά 10% το α’ εξάμηνο, σε σχέση με πέρυσι στην Ελλάδα, επισημαίνοντας ωστόσο ότι παραμένει ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς.
Το γεγονός, πως η Ελλάδα, παρά την κρίση, εξακολουθεί να παραμένει στους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς και η τουριστική κίνηση το πρώτο εξάμηνο παρουσιάζει αύξηση μέχρι και 10% σε σχέση με πέρσι, τονίζεται σε εκτενή δημοσιεύματα αυστριακών εφημερίδων του Σαββατοκύριακου.
Ενδεικτικός είναι ο τίτλος «Τουρίστες κατακλύζουν την Ελλάδα» σε εκτενές, άρθρο στην ευρείας κυκλοφορίας «Κουρίρ», με υπότιτλο «Μέσα στο πρώτο εξάμηνο αφίχθησαν σχεδόν 10 % περισσότεροι τουρίστες στην Ελλάδα, κυρίως στα νησιά διακοπών».
Όπως επισημαίνεται στο άρθρο η Ελλάδα εξακολουθεί να

VIDEO: Η Αγγελική Νικολούλη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές μέσω του δελτίου ειδήσεων

Η παρουσιάστρια βγήκε στο δελτίο του Άκη Παυλόπουλου για να ευχαριστήσει όσους στήριξαν το “Φως στο τούνελ” αφού την Παρασκευή δε βγήκε η τελευταία εκπομπή της κι έτσι δεν της δόθηκε η ευκαιρία να το κάνει από εκεί.
Ένα απρόοπτο γεγονός την κράτησε μακριά από τους τηλεθεατές τους οποίους ενημέρωσε αιφνιδίως μέσα από το site της, ότι η εκπομπή ρίχνει αυλαία.
Το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν, βγήκε τηλεφωνικά στο δελτίο του Alter και αφού έκανε μια σύντομη ανασκόπηση από τις σοβαρές υποθέσεις στις οποίες η εκπομπή της έχει ρίξει φως,
ευχαρίστησε τον κόσμο που την παρακολουθεί τόσα χρόνια και ανανέωσε το ραντεβού τους για του χρόνου.
Δείτε το βίντεο:

Η αλήθεια για τα μαλλιά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!

Είστε έγκυος και έχετε την εντύπωση ότι τα μαλλιά σας έγιναν πιο λαμπερά και πιο… δυνατά ή είστε από αυτές που παραπονιούνται ότι τώρα «λαδώνουν» πιο εύκολα;
Λοιπόν, ό,τι και να πιστεύετε, έχετε δίκιο!
Οι ορμόνες, που αυξάνονται κατάκορυφα στο γυναικείο οργανισμό κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών της εγκυμοσύνης, επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά και τα μαλλιά μας.
Επομένως, μαλλιά που προηγουμένως ήταν θαμπά μπορεί τώρα να δείχνουν υγιή και λαμπερά, όπως και μαλλιά που ήταν εντυπωσιακά, μπορεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης να δείχνουν ταλαιπωρημένα.
Ξηρά μαλλιά γίνονται λιπαρά, κατσαρά μαλλιά ισιώνουν, οι βαφές δεν πιάνουν, πολλές φορές οι τρίχες φριζάρουν και γενικά το «κεφάλι» μας δεν είναι στην ίδια κατάσταση, που ήταν, πριν μείνουμε έγκυες.
Κι επειδή δεν μπορούμε να τα… βάλουμε με τις ορμόνες μας, αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι τη διατροφή μας, καταναλώνοντας τροφές πλούσιες σε βιταμίνες ιχνοστοιχεία και πολύτιμα συστατικά.
Προτιμήστε το γιαούρτι, φρέσκα φρούτα, λαχανικά, δημητριακά και μην αμελείτε το ελαιόλαδο.
Οι ειδικοί προτείνουν και ένα καλό μασάζ στο κρανίο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς έτσι διεγείρουμε την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, όπως επίσης και την εφαρμογή conditioner ή μάσκας με θρεπτικά για τα μαλλιά συστατικά.
mother.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο τον Αύγουστο: πώς θα γίνουν!!!

Τι θα λέει ο νόμος για μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο τον Αύγουστο; Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι φεύγουν και με ποια κριτήρια;
Απαράβατος όρος για νέα χρηματοδότηση διάσωσης η έγκριση του νόμου για μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο μέσα στον Αύγουστο.
Το θρίλερ των διαπραγματεύσεων με τους τραπεζίτες για συμμετοχή στο «πακέτο» και οι φόβοι για πέρασμα από την «επιλεκτική» στην πραγματική χρεοκοπία Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία είναι παγκοσμίως γνωστή για τα αυστηρά κρας τεστ στα οχήματά της. Ένα εξίσου σκληρό κρας τεστ θα περάσει και το νέο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, για να καταφέρει να φθάσει μέχρι την έγκριση του δανείου-μαμούθ τον Σεπτέμβριο, με την οποία η χώρα θα αποφύγει τη χρεοκοπία ως τα μέσα του 2014, αν όλα πάνε κατ’ ευχή στην εφαρμογή του νέου μνημονίου.
Οι προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί για έγκριση του δανείου στις δύο διαδοχικές συνεδριάσεις του Eurogroup μέσα στον Ιούλιο (η δεύτερη συγκαλείται την Δευτέρα) διαψεύσθηκαν και είναι πλέον σαφές ότι η συμφωνία έχει ελάχιστες πιθανότητες να εγκριθεί μέσα στο καλοκαίρι, παρότι η κυβέρνηση εξάντλησε τεράστια αποθέματα πολιτικού κεφαλαίου τον Ιούνιο, για να καταφέρει να περάσει από τη Βουλή και το μπλόκο των αγανακτισμένων το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Ψηφίστηκε ο προυπολογισμός του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δ. Γρεβενών

Όλα τα νήπια και τα βρέφη θα φιλοξενηθούν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Γρεβενών στην επόμενη σαιζόν 2011 – 12, καθώς η δημοτική αρχή έχει φροντίσει να εγκρίνει όλες τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν.
Αυτό επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης κατά τη διάρκεια της συζήτησης «έγκρισης του Προϋπολογισμού και προγράμματος δράσης έτους 2011 του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού», σε ... έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουλίου.
Με την ψήφιση του προϋπολογισμού δίνεται η δυνατότητα να πληρωθούν προμηθευτές του ΚΑΠΗ, των Παιδικών Σταθμών και του Αθλητικού Κέντρου της προηγούμενης κυρίως χρονιάς.
Σύμφωνα με το Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη τα χρήματα αυτά υπήρχαν στους κωδικούς αλλά, άγνωστο γιατί , δεν είχαν αποδοθεί έως και 30 Δεκεμβρίου 2010. Μετά τη δημιουργία του νέου ΝΠΔΔ και την ψήφιση το προϋπολογισμού θα αποδοθούν πλέον στους δικαιούχους.
Ένταση προκλήθηκε μεταξύ του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης κ. Φανάρα και του δημάρχου καθώς ο πρώτος

Νέα προγράμματα ενίσχυσης της ρευστότητας για τις επιχειρήσεις - Στο 60% η επιχορήγηση

Νέα χρηματοοικονομικά εργαλεία που παρέχουν ρευστότητα για τις άμεσες ανάγκες των επιχειρήσεων, καθώς και νέα επενδυτικά εργαλεία σε παραδοσιακούς και σύγχρονους κλάδους ανακοίνωσε χθες Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011, ο υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Μαζί με το πρόγραμμα στήριξης 20.000 επιχειρήσεων από το πρόγραμμα «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων», που ξεκινά το Σεπτέμβρη, συνδυάζονται νέα προγράμματα και χρηματοοικονομικά εργαλεία (εγγυήσεις, επενδυτικά δάνεια και προχρηματοδότηση των εξαγωγών), που ξεκινούν ήδη από το 3ο δεκαήμερο του Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα:
• Με ένα νέο πρόγραμμα - καταλύτη για την ενίσχυση της εξωστρέφειας προσφέρεται κεφάλαιο κίνησης για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις μέχρι 200.000 ευρώ και έως 4 μήνες, μέσω του ΟΑΕΠ (Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Προϊόντων).
• Παρατείνεται έως το τέλος του 2012 η ισχύς του επιτυχημένου προγράμματος εγγυήσεων του ΕΤΕΑΝ, το οποίο παρέχει χαμηλότοκα δάνεια για δαπάνες αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων και υπηρεσιών.
• Διευρύνεται το πλαίσιο των εγγυήσεων προς τις επιχειρήσεις που

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (video)

Το Κάστρο της Γαράσαρης (Sebinkarahisar)
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ
Πρακτικά Συνεδριάσεων Νικόπολης (Γαράσαρης)
Παρόντες: Κ. Αλεξανδρίδης, Γρ. Γρηγοριάδης, Γ. Κασαμπαλίδης, Μ. Πετρίδης, Σ. Τσεντεμεΐδης, Β. Πολατίδης, Κ. Μωυσίδης, Π. Τσιλογλανίδης, Μ. Καραβέλας.
Ο Κ. Αλεξανδρίδης, αφού επανέλαβε τον τρόπο με τον οποίο θα δουλεύει από εδώ και στο εξής η Επιτροπή (με εισηγήσεις ανά περιοχή), τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με την Επιτροπή Μουσικής και το Συντονιστή κ. Στ. Παπαδόπουλο.
Ο Π. Τσιλογλανίδης είπε ότι πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική ως επιτροπή και αναγνώρισε ότι η συλλογή αυτού του υλικού θα είναι σταθμός για τον ποντιακό χώρο. Να επαναπροσδιορίσουμε τις βάσεις πάνω στις οποίες πρέπει να λειτουργεί η Επιτροπή.
Ο Μ. Πετρίδης επισήμανε ότι ακόμη κι αν δεν έχει κανείς εισήγηση, η γνώμη το καθενός έχει την ίδια βαρύτητα. Πρέπει να προσδιορίσουμε τι είναι παράδοση και τι εξέλιξη ενός χορού, να θέσουμε το πλαίσιο.

ΟΙ 8 ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

Ο φόβος ότι δεν θα ανοίξουν τα πανεπιστήμια το Σεπτέμβριο, μετά τις έντονες αντιδράσεις εκπαιδευτικών, πρυτάνεων και φοιτητών, πλανάται πάνω από το υπουργείο Παιδείας.
Μετά τη γενική κατακραυγή, δόθηκε μια μικρή παράταση διαλόγου, και η ψήφιση του νομοσχεδίου υπολογίζεται τώρα στο τέλος Αυγούστου.
Τότε όμως αρχίζουν τα δύσκολα, καθώς επιστρέφουν οι φοιτητές και όλες οι παρατάξεις κάνουν λόγο για κινητοποιήσεις τέτοιου εύρους, που θα προκαλέσουν αλλαγές σε βασικές διατάξεις του.Η υπουργός Παιδείας δεν μπορεί πλέον να ποντάρει στη μεταρρύθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ως «επένδυση» για το πολιτικό της μέλλον. Ηδη, μετά την απόρριψη των αλλαγών από πρυτάνεις και προέδρους ΤΕΙ, φαίνεται να οδηγείται σε «αναθεωρήσεις» διατάξεων.Η υπουργός είχε αντιληφθεί ότι πολλά σημεία των αλλαγών δεν θα γίνονταν αποδεκτά από την ακαδημαϊκή κοινότητα και, στη χειρότερη περίπτωση, δεν θα εφαρμόζονταν. Γι’ αυτό «έκλεισε» το μάτι στους πανεπιστημιακούς, δηλώνοντας με

Το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ. Δείτε το video !!!

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας ηττήθηκε παό την Φορτούνα Ντίσελντορφ με 2-1. Δείτε σε video τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το ματς.

Εκτίμηση – δήλωση βόμβα για το ελληνικό χρέος

Τουλάχιστον 15 χρόνια για να αντιμετωπιστεί η κρίση χρέους στην Ελλάδα δήλωσε ο Γερμανός Πρόεδρος , Κρίστιαν Βολφ, σύμφωνα με συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF.
"Δεν μπορεί να είναι κάτι που θα είναι αρκετό για μια περίοδο τριών μηνών αλλά κάτι που θα προσφέρει λύσεις στο πρόβλημα και θα καλύπτει τα επόμενα 10 με 15 χρόνια", δήλωσε ο Wulff και πρόσθεσε: "Και η Ελλάδα θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο απ΄ ό,τι οι περισσότεροι είναι διατεθειμένοι στην Ευρώπη να αναγνωρίσουν".
Εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση του ότι οι τράπεζες και οι οίκοι αξιολόγησης θα πρέπει να θεωρηθούν σε μεγαλύτερο βαθμό υπόλογοι για τον ρόλο τους στην ευρωπαϊκή κρίση.
Όπως δήλωσε το κοινό έχει παρακολουθήσει τις τράπεζες και τους οργανισμούς αξιολόγησης να "παίζουν το παιχνίδι τους και να κερδίζουν ολοένα και περισσότερα χρήματα αλλά χωρίς να συμμετέχουν με εποικοδομητικό τρόπο στην επίλυση του προβλήματος".
Αυτό είναι απαράδεκτο και έχει εξαγριώσει τους πολίτες, πρόσθεσε. "Χρειαζόμαστε μια αναδιάρθρωση του τραπεζικού τοπίου, χρειαζόμαστε διαφορετικές δομές για τους οργανισμούς αξιολόγησης και προφανώς χρειαζόμαστε πιο αποτελεσματικούς μηχανισμούς κυρώσεων", τόνισε.
capital.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τον απήγαγαν και τον φωτογράφησαν γυμνό!!!

Συνελήφθησαν 2 άνδρες στην Αλεξανδρούπολη σήμερα το πρωί, οι οποίοι με την απειλή πιστολιού (κρότου-αερίου) επιβίβασαν έναν άντρα σε αυτοκίνητο και τον μετέφεραν σε περιοχή της πόλης προκειμένου να τον εξαναγκάσουν να επιστρέψει χρηματικό ποσό που όφειλε σε έναν από τους δράστες.
Ο ένας από τους δύο δράστες εξανάγκασε μάλιστα με την απειλή του συγκεκριμένου όπλου, τον άντρα να βγάλει τα ρούχα του και στη συνέχεια τον φωτογράφισε με κινητό τηλέφωνο.
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

Καθοριστικές αναμένεται να είναι οι επόμενες ώρες για την έκβαση της υπόθεσης της συνένωσης των ομάδων της Καστοριάς και του Κάστορα καθώς το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε είχαμε αρκετές συναντήσεις και διαβουλεύσεις μεταξύ των παραγόντων των 2 ομάδων,. Από ότι φαίνεται πρόθεση και των 2 διοικήσεων είναι η σύμπραξη αλλά υπάρχουν αρκετά σημεία διαφωνιών που οι κ. Σταμούλης και κ. Μπαχαδέρογλου έχουν εντοπίσει και προσπαθούν να βρουν κοινή φόρμουλα επίλυσης τους. Από την άλλη υπάρχουν και πολλά σημεία συμφωνιας μεταξύ των 2 ανδρών και κατ’ επέκταση των 2 διοικήσεων.
Από την δική μας πλευρά έχουμε ταχθεί σαφώς υπέρ της συνένωσης των 2 σωματείων αλλά και στην περίπτωση όπου κάτι δεν πάει καλά θεωρούμε ότι η νυν διοίκηση της ομάδος πρέπει να συνεχίσει

Απόφαση για Φενέρ και.. πανικός!!!

Ο Αζίζ Γιλντιρίμ με τη συνοδεία γιατρών παρουσιάστηκε στον Εισαγγελέα και στην επόμενη εβδομάδα θα γνωστοποιηθεί το μέλλον της Φενέρμπαχτσε. Πανικός στην προπόνηση της ομάδας, με παίκτες και προπονητή να βάζουν τα κλάματα.
Σε καλύτερη κατάσταση ο Αζίζ Γιλντιρίμ παρουσιάστηκε σήμερα στο Δικαστήριο ενώπιον του Εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης. Τον ισχυρό άνδρα της Φενέρ συνόδευαν γιατροί και νοσηλευτές, ενώ η κατάθεσή του κράτησε περισσότερες από τρεις ώρες. Μάλιστα, οι Τούρκοι αισιοδοξούν πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα βγει και η απόφαση και οι φίλοι της Φενέρ θα ξέρουν αν η ομάδα τους πέσει στα… τάρταρα ή θα την

Ολυμπιακός: Προπόνηση …stop! (video)

Η απογευματινή προπόνηση του Θρύλου, η οποία ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 19:00 (ώρα Ελλάδος), διακόπηκε από ξαφνική καταιγίδα.
Δεν πρόλαβαν καλά καλά οι παίκτες του Ολυμπιακού να ανεβάσουν ρυθμό και …τσούπ έπιασε βροχή και άρχισε να ρίχνει «καρεκλοπόδαρα».
Οι ποδοσφαιριστές αρχικά ξεκίνησαν με τρέξιμο και και ασκήσεις και στη συνέχεια δόθηκε εντολή από τον Βαλβέρδε να γίνει το πρώτο διπλό» της ομάδας, αλλά στο μισό γήπεδο. Από τη μία ομάδα τερματοφύλακας ηταν ο Φράνκο Κοστάντσο και από την άλλη ο νεαρός, Νίκος Παπαδόπουλος.
Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του «διπλού» …άνοιξαν οι ουρανοί και ο προπονητής των πρωταθλητών, αν και δεν το ζήτησε άμεσα, στη συνέχεια βλέποντας οτι δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο κάτω από αυτές τις συνθήκες, ζήτησε απ’ όλους τους παίκτες του να σταματήσουν. Μάλιστα εκείνη τη στιγμή άρχισε να πέφτει και ψιλό χαλάζι, οπότε καταλαβαίνετε για τι συνθήκες μιλάμε.Η ειρωνεία στην όλη υπόθεση είναι οτι όταν η ομάδα αποφάσισε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, βγήκε και πάλι ο ήλιος. Άμα δε σε θέλει ο καιρός…

Οι γελοιογραφίες του Σαββατοκύριακου!

(Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

 











Δείτε περισσότερα θέματα