ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Πάτρα: Θρίλερ με γιαγιά που κλείδωσε το εγγόνι στο σπίτι!

Βγήκε για λίγα λεπτά έξω από την πόρτα του διαμερίσματος της και από τον δυνατό αέρα που επικρατούσε η εξώπορτα έκλεισε…
Αποτέλεσμα, η ηλικιωμένη γυναίκα να κλειδωθεί έξω έχοντας μέσα στο σπίτι το μόλις 3 ετών εγγονάκι της και το φαγητό στην φωτιά…
Στην οδό Αδειμάστου στην Πάτρα επικράτησε πανικός. Εντρομοι οι γείτονες πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους προσπαθώντας να καταλάβουν τι ακριβώς είχε συμβεί. Αρχικά νόμιζαν πως το σπίτι είχε αρπάξει φωτιά…
Σύμφωνα με τους περίοικους, το παιδί κοιμόταν και ακούγοντας την φασαρία ξύπνησε και τρομοκρατημένο άρχισε να φωνάζει. Μετά από λίγη ώρα αστυνομικοί και άνδρες της πυροσβεστικής έφθασαν στο σημείο και κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα του διαμερίσματος.
Δείτε το βίντεο...

VIDEO: Βούτηξε στο κενό για να την παντρευτεί!

Έναν πρωτότυπο τρόπο να κάνει πρόταση στην αγαπημένη του διάλεξε ένας ριψοκίνδυνος νέος.
Παρέα με τους φίλους τους βρίσκονταν στην ταράτσα ενός κτιρίου πίνοντας δροσιστικά ποτά, όταν εκείνος ανέβηκε στο πεζούλι με σκοπό να κάνει την πολυπόθητη πρόταση. Πάνω που η κοπέλα ετοιμαζόταν να κλάψει από ευτυχία…κόντεψε να θρηνήσει!
Ο αγαπημένος της ζήτησε από έναν από τους παραβρισκόμενους να του πετάξει το δαχτυλίδι, όμως δεν υπολόγισαν καλά και εκείνος έπεσε στο κενό στην προσπάθειά του να το πιάσει!

Γνωστή παρουσιάστρια με τον πολίστα Αφρουδάκη. Ποια είναι;

Είναι γνωστή παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής και οι φήμες τη θέλουν ζευγάρι με τον πολίστα Χρήστο Αφρουδάκη. Ποια είναι;
Οι φήμες θέλουν την...

Σειρά της ελληνικής τηλεόρασης έφερε χιλιάδες ευρώ κέρδη [video]

Ποιά είναι η σειρά που παίζεται στην ελληνική τηλεόραση και έφερε αστρονομικά ποσά στους δημιουργούς της; Δείτε βίντεο από την επιτυχημένη σειρά Doctor Who.Την ώρα που τα ελληνικά κανάλια έχουν γεμίσει με χαμηλής ποιότητας τουρκικές σειρές και βλέπουν τα έσοδα από την διαφήμιση να πέφτουν όλα και πιο χαμηλά, στην Μ. Βρετανία και τη δημόσια και κραταιά δημόσια τηλεόραση της, το BBC, ζεστό χρήμα μπήκε στην τσέπη και μάλιστα από το Doctor Who, μία σειρά επιστημονικής φαντασίας που κάνει καριέρα διεθνώς.Ο πέμπτος κύκλος της σειράς Doctor Who απέφερε στο κανάλι το 49% των εσόδων από διαφήμιση και εκμετάλλευση δικαιωμάτων, χάρη κυρίως στο άνοιγμα και την επιτυχία της σειράς στην αγορά των ΗΠΑ. Στην Ελλάδα η σειρά προβάλλεται από το ΣΚΑΪ κάθε Σάββατο 17.00-18.00 και βρίσκεται στον τέταρτο κύκλο.

Η Τουρκάλα που έχει βάλει φωτιά στο Twitter! (video)

Τις τελευταίες ημέρες έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση στην τουρκική κοινότητα του twitter με την όμορφη τραγουδιστρια-μοντέλο Hilal Cebeci.
H όμορφη τουρκάλα την τελευταία ενδομάδα άρχισε να “ανεβάζει” φωτογραφίες της στο twitter σε οποιαδήποτε φάση. Οταν βγαίνει από το μπάνιο, όταν βάφει τα νύχια της αλλά έγινε χαμός όταν ανέβασε φωτογραφίες της λίγο πριν κοιμηθεί.
Η Cebeci με τα εσώρουχα της προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον. Μεσα σε 3 ημέρες οι “followers” απο 6000 έφτασαν τους 120.000! Θεωρείται απο τα μεγαλύτερα ρεκόρ αύξησης στο twitter.
H ίδια σε όσους την παρακολουθούν στο Twitter τους αποκελεί “panpişlerim” κάτι σαν “γλυκά κουκλάκια μου”.

Ράζβα Μανιατάκου, μοντέλο: «Πηγαίνω και με γυναίκες»

Αποκαλύψεις από το μοντέλο Ράζβα Μανιατάκου. Τί δήλωσε η Ράζβα Μανιατάκου για τις σχέσεις και το σεξ με άνδρες και γυναίκες;
Το κορίτσι από τη Σπάρτη με τη Γαλλίδα μαμα, δεν μπόρεσε να κρύψει τις σεξουαλικές τις προτιμήσεις. Οι λεσβιακές ερωτικές περιπτήξεις ήταν κάτι που πάντα άρεσε στη Ράζβα Μανιατάκου, η οποία έκανε μια άκρως σέξι φωτογράφηση στην οποία αποκάλυψε πολλά.
Αυτό που ελκύει τη Ράζβα Μανιατάκου σε μια άλλη γυναίκα είναι κυρίως το στήθος της, αυτό είναι κάτι που «γουστάρω πολύ», είπε με ενθουσιαμό η Ράζβα Μανιατάκου.
Πάντως δεν παρέλειψε να τονίσει η Ράζβα Μανιατάκου ότι δεν είναι αποκλειστικά λεσβία και πως το ενδιαφέρον της δεν το έχει χάσει σε καμία περίπτωση για τους άνδρες.
fimes.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δείτε: Κουρεύουν τους πελάτες... γυμνόστηθες!!!

Αν η εξυπηρέτηση στο χτένισμα το λούσιμο, το βάψιμο και τις ανταύγειες είναι καλή δεν το ξέρουμε, το σίγουρο, όμως, είναι πως οι άντρες στη Θεσσαλονίκη το προτιμάνε αφού οι κομμώτριες τους εξυπηρετούν... topless!
Πρόκειται για κομμωτήριο που άνοιξε στα Λαδάδικα και κάνει «χρυσές δουλειές» λόγω του ότι το προσωπικό έχει προτάξει κυριολεκτικά τα στήθη του!
Οι εν λόγω κομμώτριες είναι νεαρής ηλικίας και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο στην πλειοψηφία τους είναι «τούμπανο».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ουρές στο μουσείο του σεξ!!!

Το "Tochka G", ένα μουσείο για το σεξ και τον έρωτα άνοιξε τις πόρτες του στη Ρωσία και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο πίνακας που τράβηξε όλα τα βλέμματα (Pics)Χιλιάδες κόσμου συρρέουν καθημερινά στο Tochka G-"Σημείο G", το νέο μουσείο που εξυμνεί το σεξ, είναι γεγονός και βρίσκεται στη Ρωσία.

Υποχρέωνε τους στρατιώτες να κάνουν σεξ με πλαστικές κούκλες

Πήξιμο μέχρι τελικής πτώσης για φαντάρους. Ποιός είχε προμηθεύσει τους στρατιώτες με πλαστικές κούκλες του σεξ για να εκτονώνονται και να είναι ανά πάσα στιγμή μάχιμοι;
Μία πρωτοποριακή μέθοδο βρήκε το χιτλερικό καθεστώς της Γερμανίας για να μην αφήνουν οι στρατιώτες του τα πόστα τους και να τρέχουνε στους οίκους ανοχής. Σύμφωνα με έρευνα του Βρετανού Graeme Donald, ζήτησε από Γερμανούς κατασκευαστές να δημιουργήσουν κούκλες του σεξ βρίσκοντας έτσι προσωρινή λύση στις ανάγκες των στρατιωτών.
Συγκεκριμένα, σε κάποιο σημείωμα αναφέρεται: «Είναι καθήκον μας οι στρατιώτες μας να έχουν μια γρήγορη περιπέτεια χωρίς να διακινδυνεύεται η υγεία τους».
Η παρουσία πορνών στο Παρίσι φαίνεται ότι αποτελούσε σοβαρό

Εκπληκτική ομοιότητα της Μέριλ Στριπ με την Θάτσερ (video)

Εντύπωση προκαλεί η εκπληκτική ομοιότητα Μέριλ Στριπ-Μάργκαρετ Θάτσερ στην ταίνια «Σιδηρά Κυρία». Δείτε βίντεο από την ταινία.
Φωνή, έκφραση, ντύσιμο. Η Μέριλ Στριπ επιβεβαιώνει ξανά τη δεξιοτεχνία της στις μεταμορφώσεις.
Και να σκεφτεί κανείς πως οι Βρετανοί παραγωγοί της ταινίας «Σιδηρά Κυρία» εξέφραζαν επιφυλάξεις για το αν θα μπορούσε μια Αμερικανίδα να υποδυθεί την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό στην ιστορία της χώρας τους.
Αν πάντως κρίνει κανείς από το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας, που θα βγει στις αίθουσες στο τέλος του χρόνου(16/12), η Στριπ δεν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ...Λευτέρη Αυγενάκη

Ανακοίνωση του υπεύθυνου του Τομέα Περιβάλλοντος και Ενέργειας
της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρη Αυγενάκη,
σχετικά με το νομοσχέδιο για την έρευνα κοιτασμάτων υδρογονανθράκων


Μετά την κατάθεση και την έναρξη της συζήτησης στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος με τίτλο «Λειτουργία Ενεργειακών Αγορών, Ηλεκτρισμού και Φυσικού Αερίου, για Έρευνα, Παραγωγή και δίκτυα μεταφοράς Υδρογονανθράκων και άλλες ρυθμίσεις», ο υπεύθυνος του Τομέα Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Δημοκρατικής Συμμαχίας και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε τα εξής:


«Με διαδικασίες «εξπρές» κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος με στόχο να δοθούν σε εταιρίες περιοχές για έρευνα και εκμετάλλευση κοιτασμάτων υδρογονανθράκων. Επί της αρχής τασσόμαστε υπέρ της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, που έρχεται ύστερα από καθυστέρηση πολλών ετών, καθώς αποτελεί ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.


Αναμφισβήτητα, με σωστό σχεδιασμό, άμεσο εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου και τη διαμόρφωση του κατάλληλου επενδυτικού κλίματος με την παροχή κινήτρων στην ιδιωτική πρωτοβουλία, η χώρα μας έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή στον

Συνελήφθη 26χρονος για παιδική πορνογραφία στην Κοζάνη.

Στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκαν 600 αρχεία παιδικής πορνογραφίας και 18 σκληροί δίσκοι. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος εντόπισε τον 26χρονο
από ηλεκτρονικά ίχνη. Μέσω εξειδικευμένου προγράμματος διακινούσε ηλεκτρονικά στο διαδίκτυο φωτογραφίες και υλικό απδικής πορνογραφίας.
seleo 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αύριο Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 10.30 εκδικάζεται η αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της GrevenaiN

Tο άτομο που πιστεύει ότι είναι ανώτερος από όλους και περιφρονεί τους γύρω του
Αυτός αποκαλείται υπερόπτης. Αυτός που δεν επιδεικνύει την απαιτούμενη υπευθυνότητα, αυτός που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, αυτός που δεν είναι υπαίτιος για κάποιο γεγονός. Αυτός αποκαλείται ανεύθυνος Ο ανεύθυνος άρχοντας από τον οποίο δεν είναι δυνατόν να ζητηθούν ευθύνες για τις πράξεις του.
Ο υπερόπτης, ο ανεύθυνος υποτιμά και προσπαθεί να φιμώσει κάνοντας αγωγές για εκφοβισμό. Έτσι υποτιμά κάποιος τους Γρεβενιώτες, αφού εχει υφαρπάξει την ψήφο τους.
Στον τόπο μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα, η ελευθερία του λόγου είναι χαμηλά στην ιεραρχία των αξιών της κοινωνίας. Η ελευθερία στην έκφραση έχει όριο και τίμημα . «Είπαμε, μην το παρακάνεις», «θα βρεις τον μπελά σου».
Η λαϊκή παροιμία “η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα

2.700 προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία!

Η προκήρυξη για 1.200 Ειδικούς Φρουρούς έρχεται το φθινόπωρο.
Προκήρυξη πρόσληψης 1.200 Ειδικών Φρουρών με πενταετή θητεία στην Ελληνική Αστυνομία θα εκδώσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το προσεχές φθινόπωρο. Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του υπουργέιου κ. Γρ. Τασούλα, ο σχετικός διαγωνισμός θα προκηρυχθεί το αργότερο έως τον Οκτώβριο του 2011, έτσι ώστε να κατατεθούν οι αιτήσεις των υποψηφίων και να ολοκληρωθούν οι υγειονομικές εξετάσεις και τα αθλήματα έως το τέλος του έτους. Η πρόσληψη των επιτυχόντων θα γίνει από το νέο έτος, προκειμένου να μην εγγραφεί το σχετικό κονδύλι στον φετινό προϋπολογισμό. Η προκήρυξη απέσπασε ήδη την έγκριση της Επιτροπής Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου αρ. 33/2006 και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει η κατάρτισή της. Υπενθυμίζεται πως στην επίσπευση της προκήρυξης αλλά και στην αύξηση του

Πιο κοντά από ποτέ στον γκρεμό του υποβιβασμού!!!


Το πρώτο «πακέτο» πειθαρχικών διώξεων περί «δωροδοκίας και στοιχήματος κατ' εξακολούθηση» (δεν δόθηκαν περαιτέρω στοιχεία γιατί, σύμφωνα με την ΕΠΟ, υπήρξε σχετική εντολή των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων λόγω προσωπικών δεδομένων) ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ για τους εμπλεκόμενους (ομάδες και πρόσωπα) στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, αλλά ο Στ. Ψωμιάδης (δεξιά) δεν συμπεριλαμβάνεται σ' αυτό!


Από την ετυμηγορία των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων Ανδρ. Φάκου και Μ. Αντωνακάκη προκύπτει πως 4 ΠΑΕ (Καβάλα, Ολυμπιακός Β., Ηλιούπολη και Εθνικός Αστ.) αντιμετωπίζουν σοβαρά το ενδεχόμενο υποβιβασμού, εφόσον αποδειχτεί με στοιχεία η εμπλοκή τους.


Παράλληλα η ΕΠΟ με επιστολή ενημερώνει την ΟΥΕΦΑ ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι κατηγορούμενος για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.


Την ίδια στιγμή, διώξεις ασκήθηκαν και σε οκτώ άτομα (Γ. Τσακογιάννης, Ν. Παντέλης, Ν. Χάλκος, Μ. Νικολόπουλος, Ι.

Η πορνεία φουντώνει το AIDS

Φορείς οι αλλοδαπές ιερόδουλες, που μόλις σουρουπώσει βγαίνουν κατά εκατοντάδες στην Ομόνοια και σε άλλες δέκα περιοχές της Αττικής.
Οι αλλοδαπές ιερόδουλες που συνωστίζονται στο κέντρο της Αθήνας πάσχουν από πλήθος σοβαρών νοσημάτων, σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ
Σήμα κινδύνου για τη δραματική αύξηση κρουσμάτων AIDS και άλλων σοβαρών μεταδιδόμενων νοσημάτων όπως η φυματίωση επιθετικής μορφής και οι ηπατίτιδες C και B, που προκαλούνται από τη σημαντική αύξηση της πορνείας από αλλοδαπές ιερόδουλες στην Ομόνοια και σε άλλα δέκα σημεία της Αττικής, έστειλε χθες από τη Βουλή ο υφυπουργός Υγείας Μ. Τιμοσίδης.
Κατά τη διάρκεια χθεσινής ενημέρωσης της αρμόδιας διακομματικής επιτροπής για τη μελέτη και αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος, ο υφυπουργός επικαλέστηκε στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) και

ΕΠΟ: Διορία στον ΟΦΗ

Διορία 48 ωρών έδωσε η ΕΠΟ στην ΠΑΕ ΟΦΗ για να αποσύρει την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια για το ζήτημα της αδειοδότησής του. Το ΔΣ της ομοσπονδίας έστειλε τελεσίγραφο στην κρητική ομάδα και σε περίπτωση που ο σύλλογος δεν συμμορφωθεί, τότε αντιμετωπίζει ακόμα και την πιθανότητα διαγραφής.
Μετά από τη δικαίωσή του στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο στις 6 Ιουλίου, ο ΟΦΗ ενημέρωσε επίσημα ότι θα αποσύρει την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, αφού κάτι τέτοιο αντιτίθεται στους κανονισμούς τόσο της ελληνικών, όσο και των διεθνών ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα και η ΕΠΟ είναι σαφώς ενοχλημένη, οπότε και αποφάσισε να δράσει.
Παράταση στην... παράταση
Νέα παράταση για τη λήξη της σεζόν 2010-11 μέχρι το τέλος Ιουλίου θα ζητήσει από την UEFA η ΕΠΟ. Στόχος της ομοσπονδίας, σε περίπτωση που λάβει θετική απάντηση, είναι να διεξαχθούν το ταχύτερο δυνατό οι αγώνες διαβάθμισης που εκκρεμούν. Υπενθυμίζεται ότι ήδη η UEFA είχε δώσει μία
Δείτε περισσότερα θέματα 

Σοδειά 30.000 € ανά στρέμμα για τη σπιρουλίνα.

Ακόμα και σε περιόδους οικονομικής κρίσης όπως αυτή που βιώνει η χώρα μας, υπάρχουν επαγγελματικές ευκαιρίες και μόνο ως τέτοια μπορεί να χαρακτηρισθεί η καλλιέργεια της σπιρουλίνας.
Ενα μικροσκοπικό νηματώδες κυανοπράσινο φύκι, που κάποιοι ξένοι επιστήμονες αρέσκονται να χαρακτηρίζουν τροφή του μέλλοντος, λόγω της πολύ υψηλής διατροφικής του αξίας.

Η καλλιέργεια της σπιρουλίνας έχει μεγάλο κόστος εγκατάστασης που φτάνει τα 40.000 - 50.000 ευρώ ανά στρέμμα (θερμοκήπιο, δεξαμενές, μηχανισμούς ανάδευσης, αποξηραντήρες) και απαιτεί διαρκή θέρμανση του θρεπτικού διαλύματος.
Μπορεί βέβαια το κόστος της επένδυσης μιας μονάδας παραγωγής να είναι αρκετά υψηλό, με την καλλιέργεια να θεωρείται ιδιαιτέρως απαιτητική, ωστόσο τα έσοδα που μπορεί να αποδώσει η σπιρουλίνα, δύσκολα αφήνουν κάποιον ασυγκίνητο.

Ο Ηρακλής κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση...

Υστερα από μία περίοδο μεγάλης αναταραχής κι αφού η συνεργασία με τον Ψωμιάδη δεν προχώρησε ακόμη, ο Ηρακλής κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση, έστω κι αν δεν ξέρει σε ποια κατηγορία θα παίζει και δεν έχει ποδοσφαιριστές! Από τους παίκτες της πρώτης ομάδας που δεν έχουν κάνει προσφυγή, στο Καυτανζόγλειο (7 μ.μ.) αναμένεται σήμερα μόνο ο Κατσικάς, που είναι τραυματίας, αλλά και ο Ψυχογιός, που επέστρεψε από τον Ολυμπιακό Βόλου. Για την «πρώτη» δεν υπάρχει προς το παρόν και προπονητής (ο Κωφίδης απέρριψε την πρόταση) και θα είναι μια προπόνηση με παίκτες της ομάδας Κ21.
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Φονική συμπλοκή με θύμα 19χρονο Βρετανό

Νεκρός έπεσε ένας 19χρονος Βρετανός τουρίστας μετά από συμπλοκή που συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης στον Λαγανά της Ζακύνθου, με δράστη ένα 21χρονο οδηγό ταξί.
Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία, καθώς και ο φίλος του ως συνεργός
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι και τέσσερις φίλοι του άτυχου Βρετανού.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη έξω από ταχυφαγείο, στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά στις 3.05 τα ξημερώματα. Ο άτυχος Βρετανός μαζί με τους τέσσερις φίλους του διαπληκτίστηκαν με δύο οδηγούς ταξί, οι οποίοι εκείνη την ώρα ήταν σταθμευμένοι στον δρόμο.

Επιλεκτική χρεοκοπία: τι θα γίνει σε τράπεζες-καταθέσεις

Τι θα γίνει σε τράπεζες-καταθέσεις σε περίπτωση επιλεκτικής χρεοκοπίας της Ελλάδας; Τι εννοούσε ο Βενιζέλος όταν έλεγε οτι δεν πρέπει να φοβόμαστε την «επιλεκτική χρεοκοπία«;
Το θέμα της επιλεκτικής χρεοκοπίας της Ελλάδος φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο τραπέζι και η κυβέρνηση φέρεται να συζητά ακόμη και αυτό το ακραίο για την ώρα ενδεχόμενο, υπό την προϋπόθεση να λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις από την Κομισιόν και την ΕΚΤ ότι θα συνεχιστεί η παροχή ρευστότητας στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
Παράγοντες της αγοράς και οικονομολόγοι συμφωνούν ότι η κατηγορία της «επιλεκτικής χρεοκοπίας» αποτελεί απλώς τεχνικό ζήτημα. Δεν είναι χρεοκοπία σε καμία περίπτωση και δεν έχει τις συνέπειες μιας πτώχευσης. Επί της ουσίας, μία χώρα τοποθετείται σε αυτό το καθεστώς όταν δεν εξυπηρετήσει κάποιες υποχρεώσεις της προς τους πιστωτές της για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (π. χ. για το 2013). Ταυτόχρονα, όμως, συνεχίζει να πληρώνει κανονικά τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της (τόκοι, λήξεις κ. λπ.) για τα άλλα έτη.
Από τη στιγμή πάντως που μιλάμε για επιλεκτική χρεοκοπία μιλάμε για υποβάθμιση των ελληνικών ομολόγων στην τελευταία βαθμίδα της κλίμακας των οίκων αξιολόγησης (για τα σκουπίδια δηλαδή όπως είναι και η ακριβής έκφραση στα αγγλικά).
Το θέμα της επιλεκτικής χρεοκοπίας τέθηκε στο Eurogroup και το Ecofin, όμως ο υπουργός διευκρίνισε ότι η «επιλεκτική χρεοκοπία» τρομάζει χωρίς λόγο. Ας μείνουμε αρχικά στη δήλωση του υπουργού, ότι αφού δεν πρόκειται για “πιστωτικό γεγονός”, μάλλον έρχεται νέα υποβάθμιση για την οποία μας προετοιμάζει ψυχολογικά.
Αν έρθει αυτή η υποβάθμιση, οι πρώτοι που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα θα είναι οι τράπεζες καθώς οι εγγυήσεις του δημοσίου θα είναι για τα σκουπίδια. Μόνο στήριγμα η ΕΚΤ που θα συνεχίσει να κλείνει τα μάτια και να δέχεται (το έχει ήδη ανακοινώσει) τα

Κλείνει η ΕΡΤ: ποια κανάλια καταργούνται, απολύσεις

Κλείνουν τα περισσότερα κανάλια της ΕΡΤ λόγω κρίσης και απολύονται οι εργαζόμενοι. Ποια κανάλια κλείνουν οριστικά;
Ο Υπουργός Επικρατείας, Ηλίας Μόσιαλος, θα είναι ο νέος πολιτικός προϊστάμενος της ΕΡΤ, ενώ αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να ανακοινωθεί και επισήμως.
Ο κ. Μόσιαλος έχει ήδη συζητήσει με τον πρωθυπουργό για όλες τις αλλαγές τις οποίες έχει σχεδιάσει και τις οποίες προτίθεται να εφαρμόσει άμεσα, καθώς όλα δείχνουν, πριν το τέλος του καλοκαιριού.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λέγεται ότι ο Ηλίας Μόσιαλος θα προχωρήσει σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για περισσότερους από 500 εργαζόμενους, κυρίως δημοσιογράφους. Την ίδια ώρα, θα τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο για συγχώνευση των Περιφεριακών

VIDEO: Ρεπόρτερ καταβρέχεται από ελικόπτερο της πυροσβεστικής!

Πήγε να καλύψει την φωτιά και “λούστηκε”… σε ζωντανή σύνδεση από το νερό που έριχναν τα ελικόπτερα!
Βρισκόμαστε στην Αμερική και συγκεκριμένα στην κομητεία του Λος Άντζελες όπου έχει ξεσπάσει φωτιά σε έναν από τους αυτοκινητόδρομους της περιοχής.
Η ρεπόρτερ του καναλιού Time Warner Cable, Susi Theodory, περιγράφει σε ζωντανή σύνδεση τις προσπάθειες των πυροσβεστών να σβήσουν την φωτιά όταν… ένα ελικόπτερο την περιλούζει με νερό!
Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, η δημοσιογράφος σχολιάζει: “Αυτό, για να καταλάβετε πόσο κοντά στη φωτιά έχουν προσεγγίσει!”
Δείτε το βίντεο:

Νέο έγκλημα σοκ στο κέντρο της Αθήνας με θύμα 26χρονο

Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας ενός 26χρονου άνδρα στην Κυψέλη τα ξημερώματα Τετάρτης, μόλις 2 μήνες μετά στη στυγνή δολοφονία του Μανώλη Καντάρη από Αφγανούς μετανάστες.
Το θύμα είναι ένας 26χρονος Έλληνας, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στον δρόμο, στη διασταύρωση των οδών Πόρου και Λέσβου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες του φονικού.
Star
Δείτε περισσότερα θέματα 

Θρήνος στο σπίτι των 19χρονων δίδυμων

Οργή και θρήνος επικρατεί μεταξύ των συγγενών των δώδεκα θυμάτων της φονικής έκρηξης στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης».
Οι κηδείες των θυμάτων γίνονται σήμερα, ενώ ξεχωριστός είναι ο θρήνος στο σπίτι των 19χρονων δίδυμων εθνοφρουρών Μίλτου και Χρήστου Χριστοφόρου. Τα δύο αδέλφια, που γεννήθηκαν και πέθαναν μαζί, είχαν αναλάβει υπηρεσία στη ναυτική βάση μόλις πριν από λίγες ημέρες.
Και οι δύο ήταν φοιτητές – ο Μίλτος στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου – αλλά είχαν αποφασίσει να υπηρετήσουν τη θητεία τους. Στο facebook εκατοντάδες φίλοι των δύο παιδιών είχαν αλλάξει τις φωτογραφίες στα προφίλ τους με μια μαύρη εικόνα σε ένδειξη πένθους, ενώ στα μηνύματα συμπαράστασης προς τους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών εξέφραζαν παράλληλα την οργή τους και ζητούσαν την τιμωρία των υπευθύνων για την τραγωδία. Τα δύο παιδιά αγαπούσαν τη μουσική, ενώ πρόσφατα είχαν ταξιδεύσει στην Πράγα με τον μουσικοχορευτικό όμιλο στον οποίο μετείχαν και είχαν χορέψει χορούς της Κύπρου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Χρειάστηκε να σπουδάσει Νομικά για να μηνύσει το βιαστή της!

Μια γυναίκα η οποία είχε βιαστεί από τον πατριό της όταν ήταν 6 χρονών...τελικά, κατήγγειλε τη σεξουαλική της κακοποίηση 20 χρόνια μετά αφού σπούδασε στη Νομική και ανακάλυψε ότι μπορούσε ακόμα να υποβάλλει μήνυση!
Η Tina Rento 36 ετών, διάβαζε ένα μάθημα για τις τελικές εξετάσεις της στο πανεπιστήμιο, πριν δύο χρόνια, όταν συνειδητοποίησε ότι ο πατριός της David Moore μπορούσε ακόμα να διωχθεί.
Σήμερα ο πατριός της, ο οποίος την κακοποιούσε σεξουαλικά επί 9 χρόνια, έχει ήδη φυλακιστεί για 14 χρόνια.

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας βρέθηκε κρεμασμένος έξω από το σπίτι του


Ένας 58χρονος άνδρας, ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Χερσονήσου βρέθηκε σήμερα το πρωί κρεμασμένος. Ο άτυχος επιχειρματίας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα που είχαν επιδράσει και στην ψυχολογία του.

Ζάκυνθος: Νεκρός 19χρονος Βρετανός τουρίστας μετά απο συμπλοκή με οδηγό ταξί

Μετά από συμπλοκή Ελλήνων και Βρετανών τα ξημερώματα στο Λαγανά Ζακύνθου, νεκρός έπεσε ένας 19χρονος Βρετανός τουρίστας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος Βρετανός με την παρέα του όταν έφθασαν στην κεντρική πλατεία του

Αποκάλυψη σοκ: Μάζευαν μέχρι τα χαράματα έγγραφα από το υπ.Άμυνας στην Κύπρο

Καταγγελίες από βουλευτές ότι το υπουργείο Άμυνας της Κύπρου προσπαθεί να καταστρέψει έγγραφα που τους “καίνε”! Άφαντες και οι επιστολές του διοικητή. Σε αποκάλυψη σοκ προέβη ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού Ευθύμιος Δίπλαρος, το πρωί στο Ράδιο Πρώτο, της Κύπρου.

Γρεβενά Αεράτα: Έκλεισε και τυπικά ο Χρ. Καραγιάννης!!!

Παίκτης των Γρεβενά Αεράτα και με τη "βούλα" ο επιθετικός Χρ. Καραγιάννης.
Μια σημαντική μεταγραφή για τα Αεράτα, που θέλει να εμφανιστεί στη δ' εθνική δυνατός.
Από εκεί και πέρα ο Νίκος Μπαλοδήμος δήλωσε πως θα γίνουν ακόμη 11 μεταγραφές μικρών και μεγάλων παικτών και έτσι θα ενισχυθεί η ομάδα των Γρεβενών.
Αναφορικά με το γήπεδο, το ΔΑΚ Γρεβενών δεν έχει προχωρήσει ακόμη και υπάρχει προβληματισμός για το αν θα είναι έτοιμο στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Η προετοιμασία ξεκινάει στις 23 Ιουλίου και θα γίνει στο γήπεδο του Πόρου.
Λουκάς Νίκου 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Καταντήσαμε υπάλληλοι της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου»

Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
(Εκτός και εάν συμβαίνει το αντίθετο χωρίς να το γνωρίζουμε).
Του Δημήτρη Σιανίδη,
Δικηγόρου.
Και άλλο πρωτάκουστο! Να θέλεις να επισκεφθείς μια δημόσια υπηρεσία για κάποια υπόθεσή σου, συγκεκριμένα τα γραφεία της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας και να σου απαγορεύουν την πρόσβαση με μπάρες. Ο φύλακας στην είσοδο, σου λέει ότι ο χώρος ανήκει στην εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» και ότι δεν επιτρέπεται κανείς να μπει στον προαύλιο χώρο με το αυτοκίνητό του.
Το θέμα είναι ότι στο έξω χώρο πουθενά δεν υπάρχουν θέσεις στάθμευσης. Συνεπώς είσαι αναγκασμένος να παρκάρεις στον παράδρομο της εθνικής οδού, που όμως είναι εξαιρετικά στενός.
Έτσι όμως αφενός διαπράττεις τροχαία παράβαση, αφετέρου εκθέτεις το αυτοκίνητό σου σε κίνδυνο τροχαίου ατυχήματος, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τις οποίες θα θεωρηθείς συνυπαίτιος αφού είσαι παράνομα παρκαρισμένος!
Το βασικό ερώτημα όμως είναι το εξής:
Για ποιο λόγο μεταφέρθηκαν τα γραφεία της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας από την Κατερίνη δίπλα ακριβώς από τα διόδια της Λεπτοκαρυάς;
Για να εξοικονομήσει κόστος το Ελληνικό Δημόσιο, θα μπορούσαν να απαντήσουν οι αρμόδιοι Υπουργοί, αφού ο χώρος και οι

Γιορτή πρωταθλητών στον Άγιο Παντελεήμονα

Την Κυριακή 24 Ιουλίου 2011 και ώρα 18:00 στο γήπεδο του Αγίου Παντελεήμονα, διοργανώνεται από τον Μακεδονικό φιλικό παιχνίδι μεταξύ μικτής ομάδας του Δήμου Αμυνταίου κάτω των 20 ετών με την πρωταθλήτρια Ελλάδος (κ-20) ομάδα του ΑΡΗ Θεσ/νικης. Στον αγώνα αυτό θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους οι νέοι φιλόδοξοι ποδοσφαιριστές του Αμυναίου, ενώ παρουσία πολλών επίσημων καλεσμένων και ανθρώπων του αθλητισμού, θα γίνει μια ιδιαίτερη τιμή στους παίκτες του Άρη που κατέκτησαν το πρωτάθλημα νέων.
Η διοίκηση του Μακεδονικού προσκαλεί όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού να παραβρεθούν στο κοινοτικό γήπεδο του Αγίου Παντελεήμονα σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου...
matiestaspor
Δείτε περισσότερα θέματα 

7,3 εκατομμύρια Ευρώ οι οφειλές για την Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη των στελεχών του Λιμενικού και της Ακτοφυλακής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη
Στον «αέρα» βρίσκεται η ομαλή συνέχιση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των στελεχών του Λιμενικού Σώματος και της Ακτοφυλακής, καθώς οι οφειλές που έχουν συσσωρευτεί τα τελευταία έτη φτάνουν τα 7,3 εκατομμύρια ευρώ, όπως προκύπτει από έγγραφη ενημέρωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρ. Παπουτσή, που παρέδωσε στο Βουλευτή Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρη Αυγενάκη, απαντώντας σε κοινοβουλευτική του παρέμβαση.


Ειδικότερα, στο έγγραφό του ο κ. Παπουτσής επισημαίνει ότι «αναφορικά με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των στελεχών του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, σύμφωνα με τα διατιθέμενα στοιχεία της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, το συνολικό ποσό που οφείλεται ανέρχεται στα 7.360.800 €, ποσό που αφορά κυρίως παρελθόντα έτη (2007, 2008 & 2009) και κατανέμεται στους επιμέρους κωδικούς, σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα :

Δείτε στη NOVA όλα τα φιλικά του Ολυμπιακού!!!

Μετά τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Άρη, η NOVA εξασφάλισε και αυτά του Ολυμπιακού, όπως γνωστοποίησε, με ανακοίνωση της, η συνδρομητική τηλεόραση.
H ανακοίνωση της NOVA:
«Η NOVA, η πρώτη ψηφιακή συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα, εξασφάλισε για τους συνδρομητές της αποκλειστικά τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα του Ολυμπιακού στη διάρκεια της προετοιμασίας της για τη νέα χρονιά.


Το καλοκαιρινό αθλητικό πρόγραμμα της NOVA ενδυναμώνεται ακόμη περισσότερο καθώς μετά τα φιλικά του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και του Άρη εντάσσει στο πρόγραμμα των καναλιών της και τους αγώνες προετοιμασίας του Ολυμπιακού.


Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού έχει ως εξής:

Η κατανάλωση καφέ και τα… φαντάσματα!

Όσο μεγαλύτερη ποσότητα καφέ πίνει κάποιος, τόσο πιθανότερο είναι να αρχίσει να βλέπει φαντάσματα και να ακούει περίεργες φωνές, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι οι άνθρωποι που έπιναν καθημερινά περισσότερο από εφτά κούπες καφέ είχαν περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσουν να έχουν παραισθήσεις σε σχέση με εκείνους που έπιναν μόνο μια κούπα.
Η έρευνα έγινε από φοιτητές του πανεπιστημίου Durham με την συμμετοχή 200 συμφοιτητών τους. Στο ερωτηματολόγιο υπήρχαν ερωτήσεις σχετικά με την προσωπικότητά τους αλλά και για την ποσότητα στιγμιαίου καφέ που κατανάλωναν καθώς και τις εμπειρίες που μπορεί να είχαν με φαντάσματα, πνεύματα κλπ.
Τα αποτελέσματα της έρευνας απέδειξαν ότι πολλά από τα παιδιά που έπιναν πάνω από επτά κούπες στιγμιαίου καφέ, είχαν

Τέσσερις Έλληνες και τέσσερις Αυστριακοί μουσικοί για πρώτη φορά στα Γρεβενά

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011, 21:15
Μια μεγάλη συναυλία στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών
star-fm
Δείτε περισσότερα θέματα 

Σφαγή αριστούχων στις φετινές Πανελλαδικές

Σημαντική πτώση των βάσεων στις φετινές πανελλαδικές προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας που περιλαμβάνουν την κλιμάκωση του Γενικού Βαθμού Πρόσβασης (ΓΒΠ).
Το ποσοστό των αριστούχων έπεσε από το 3,3% πέρυσι στο 1,48% φέτος, ενώ το 35% των υποψήφιων έγραψαν κάτω από τη βάση.


Μείωση αριστούχων

Νέος καύσωνας από Παρασκευή!!!

Η μικρή υποχώρηση του υδραργύρου σήμερα, αύριο και μεθάυριο θα είναι προσωρινή...
καθώς από την Παρασκευή έρχεται νέο κύμα ζέστης.
Πιο αναλυτικά:

Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου, Ηλιούπολη, Εθνικός Αστέρας κινδυνεύουν με κυρώσεις για τα στημένα..

Τις πρώτες πειθαρχικές διώξεις, οι οποίες αφορούν τα άτομα που έχει εκδοθεί ένταλμα...σύλληψης εναντίον τους για το σκάνδαλο των στημένων, ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς της ΕΠΟ.
Στις συγκεκριμένες διώξεις βρίσκονται τα ονόματα των προφυλακισθέντων από την πολιτική δικαιοσύνη Αχιλλέα Μπέου και Γιώργου Τσακογιάννη, αλλά και των επίσης κατηγορούμενων, Θανάση Ντότση, Γιάννη Παπαδόπουλου, Γιάννη Παπακώστα, Παντελή Νικολάου, Μιχάλη Νικολόπουλου και Νίκου Χάλκου.
Οι τέσσερις ομάδες κατά τις οποίες ασκήθηκαν διώξεις είναι οι: Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου, Ηλιούπολη, Εθνικός Αστέρας.
Αναλυτικά οι νέες διώξεις:

ΔΕΙΤΕ: Πώς θα μοιάζει ο πλανήτης το 2012 αν οι προφητείες επαληθευτούν!!!

Φανταστικές εικόνες καταστροφής...
Δείτε:

Μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες επειδή έγραφε γρήγορα στο ipad!

Μπορεί ο Mιχαήλ Σαακασβίλι να είναι γνωστός ως πρόεδρος της Γεωργίας αλλά ο γιος του...
κατάφερε να κλέψει λίγη από τη δόξα του πατέρα του κατακτώντας την δική του πρωτιά.
Ο Έντουαρτ Σαακασβίλι κατάφερε να σπάσει το Ρεκόρ Γκίνες, πληκτρολογώντας στο iPad του ολόκληρο το αγγλικό αλφάβητο σε μόλις 5.26 δευτερόλεπτα.
Ο προηγούμενος κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ ήταν ο Βρετανός έφηβος Τσάρλι ΜακΝτόνελ με χρόνο 6.31 δευτερόλεπτα.
Σε δηλώσεις του στην Γεωργιανή τηλεόραση, ο 15χρονος δήλωσε πως είναι χαρούμενος για το κατόρθωμά του, ομολογώντας πως η προπόνησή του κράτησε αρκετούς μήνες. Και οι δύο γονείς του δήλωσαν υπερήφανοι για το θρίαμβο του γιου τους.
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΠΑΟΚ: Ζαγοράκης και Βρύζας είναι... ένα!!!

Ζαγοράκης και Βρύζας είναι... ένα, όπως προέκυψε μετά την πεντάωρη συνάντηση...των δύο ανδρών, στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.
Αμφότεροι έθεσαν επί τάπητος όλες τις διαφορές που μέχρι πρότινος υπήρξαν μεταξύ τους, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις και αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα και να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους προς όφελος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Παράλληλα, συζήτησαν για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ομάδα και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην άμεση αναδιοργάνωση της ΠΑΕ σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο με στόχο ο ΠΑΟΚ να είναι σε θέση να παίξει ρόλο πρωταγωνιστικό σε όλα τα επίπεδα.
Οπως τονίζουν κύκλοι της ΠΑΕ, η συνάντηση Ζαγοράκη - Βρύζα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, οι δύο άνδρες δρουν με κοινό και αποκλειστικό σκοπό την επιτυχία του ΠΑΟΚ, καταβάλλοντας κάθε δυνατή και αδύνατη προσπάθεια για την υλοποίηση των στόχων. Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να εκδοθεί και επίσημη ανακοίνωση.
οnsports.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Έπεσε στην σκηνή και κέρδισε τα καλλιστεία!

Απτόητη συνέχισε το περπάτημα και την επίδειξη που έκανε πάνω στην πασαρέλα...η Αναστάσια Νοβόντραν, super model από την Ρωσία, μετά το πέσιμό της. Όχι μόνο έπεσε, αλλά κέρδισε στον διαγωνισμό που συμμετείχε!
Η Ρωσίδα καλλονή ανέβηκε στην σκηνή του χώρου όπου διεξάγονταν τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Playmate για το 2011. Με το που ξεκίνησε να περπατάει, βρέθηκε στο πάτωμα, καθώς το περπάτημα πάνω στα 12ποντα της έπεσε «βαρύ»… Μπερδεύτηκε και έπεσε, την στιγμή που η κάμερα

ΣΟΚ: Γυναίκα πέθανε από σεξουαλική επαφή με σκύλο

Αντιμέτωπος με την ποινή ισόβιας φυλάκισης βρίσκεται άντρας στην Ιρλανδία...που είχε αναγκάσει πριν από χρόνια το σκύλο του να έχει σεξουαλική επαφή με μια 43χρονη γυναίκα, η οποία πέθανε λίγες ώρες μετά την πράξη εξαιτίας αλλεργικής αντίδρασης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που ήταν και μητέρα τεσσάρων παιδιών, γνώρισε τον 57χρονο στο ίντερνετ όπου και συμφώνησαν να βρεθούν για το συγκεκριμένο σκοπό.
Σύμφωνα με την ιρλανδική αστυνομία, η σεξουαλική πράξη έγινε κοινή συναινέσει.
24wro 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η Κίνα βάζει θεμέλια στο διάστημα

Μέχρι το τέλος του χρόνο θα έχει στείλει το πρώτο από τα μεγάλα δομικά στοιχεία με τα...οποία θα χτίσει τον δικό της διαστημικό σταθμό η Κίνα η οποία χάρη στην οικονομική της ανάπτυξη, σκοπεύει να διεκδικήσει την πρωτοκαθεδρία της εξερεύνησης του διαστήματος.
Πριν την πρωτοχρονιά θέλει η Κίνα να στείλει το δικό της “θεμέλιο λίθο” στο διάστημα. Ο πύραυλος της θα μεταφέρει σε τροχιά, ένα κομμάτι μεγέθους βαγονιού τρένου, που θα είναι το πρώτο τμήμα του διαστημικού σταθμού που θα “χτίσει” στο διάστημα.
Τα σχέδια της Κίνας -αν και είναι πολύ πιο πίσω από τις ΗΠΑ σε διαστημική τεχνολογία και εμπειρία- είναι ιδιαίτερα φιλόδοξα. Αν και έγινε η τρίτη χώρα που έστειλε δικό της αστροναύτη στο διάστημα μόλις το 2003, το 2006 έστειλε το δικό της εξερευνητικό σκάφος προς τη Σελήνη και σχεδιάζει να έχει ολοκληρώσει το δικό

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Περπατάει στο νερό!

Ο καθένας με την τρέλα του…
Στην Γαλιλαία, εκεί όπου ο Ιησούς περπάτησε πάνω στο νερό, επιχείρησε να επαναλάβει την πράξη ο Πολωνός σέρφερ Μάτσιεκ Κζιλέρσκι.
Και εν μέρη τα κατάφερε.Για να πετύχει τον σκοπό του έκανε θαλάσσιο σκι κι έχοντας αναπτύξει την μέγιστη ταχύτητα άφησε το σχοινί και έτρεξε όσο μπορούσε, για λίγα δευτερόλεπτα για να ακριβολογούμε, στην επιφάνεια.

Βάσεις 2011- Έκπληξη: Τέλος Ιουλίου η ανακοίνωση

Η υφυπουργός παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, δήλωσε ότι οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα και μάλιστα μέσα στο τελευταίο 10ημερο του Ιουλίου.
Παρά το γεγονός ότι κάθε χρόνο η ανακοίνωση γίνονταν τέλος Αυγούστου, φέτος όλα φαίνονται να γίνονται νωρίτερα.
Σίγουρα εν μέσω κρίσης θα δωθεί περισσότερος χρόνος για ανεύρεση στέγης των νέων φοιτητών.
Εκτιμήσεις Βάσεων
Η ευφορία που καλλιεργείται λόγω πτώσης των βάσεων εισαγωγής εξαιτίας των βαθµολογικών επιδόσεων, που φέτος σε σχέση µε πέρυσι διαγράφονται χαµηλότερες, υπάρχει περίπτωση να ανατραπεί σε κάποιες περιπτώσεις µε την επίσηµη ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και αυτό µπορεί να δηµιουργήσει µια πολύ δυσάρεστη κατάσταση σε χιλιάδες υποψηφίους.