ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Όποτε έκανε σεξ τυφλωνόταν!!!

Παράξενη κι όμως αληθινή είναι η ιστορία που συνέβη σε έναν άνδρα, ο οποίος έχανε προσωρινά την…όραση του όποτε έκανε σεξ και κυρίως όταν έφτανε σε οργασμό.
Όποια δύσκολη και απαιτητική άσκηση κι αν έκανε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, η όραση του δεν πάθαινε τίποτα. Όταν όμως έκανε σεξ, έχανε το φως του.
Οι ειδικοί είπαν πως η αιτία της προσωρινής απώλειας της όρασης είναι η αγγειοσυστολή, κατά την οποία το μυϊκό τοίχωμα συσπάται γύρω από το αιμοφόρο αγγείο, αποτρέποντας τη ροή του αίματος, κάτι το οποίο οδηγεί και στην στυτική δυσλειτουργία.
Όσον αφορά τώρα τη λύση που πρότειναν οι γιατροί, είναι φάρμακα τα οποία ανοίγουν τα αιμοφόρα αγγεία.

22 πράγματα που πρέπει να μάθετε...

1) Ολόκληρο το όνομα του Donald είναι: Donald Fauntleroy Duck
2) Το 1997, οι αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες γλύτωσαν 40,000 $ μόνο και μόνο βάζοντας μια ελιά λιγότερο σε κάθε σαλάτα.
3) Μια καμηλοπάρδαλη μπορεί να καθαρίσει τα αφτιά της με τη γλώσσα της.
4) Εκατομμύρια δέντρα φυτεύονται κατά λάθος από σκίουρους που θάβουν σπόρους και μετά ξεχνάν πού τους κρύψανε.
5) Το να φας ένα μήλο είναι πιο αποτελεσματικό από ένα καφέ για να κρατηθείς ξύπνιος.
6) Τα μυρμήγκια τεντώνονται το πρωί όταν ξυπνάνε.
7) Οι οδοντόβουρτσες χρώματος μπλε προτιμώνται από ότι οι κόκκινες.
8) Το ανθρώπινο όργανο που μπορεί να αυξήσει το μήκος του 20 φορές είναι. . . .Η κόρη του ματιού!
9) Κανείς δεν μπορεί να γλύψει τον αγκώνα του. Είναι αδύνατο να τον ακουμπήσεις με τη γλώσσα σου.
10) Υπάρχει ένα μόνο τρόφιμο που δεν χαλάει: Το μέλι
11) Τα δελφίνια κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό.
12) Ένα τρίτο στις παγκόσμιες πωλήσεις παγωτού το έχει το παγωτό βανίλια.

Σάσα Μπάστα... γυμνή για χόρταση...

Δεν χρειάζονται περαιτέτω λόγια και συστάσεις.. Η Σάσα Μπάστα στήνεται για το αντρικό κοινό
πετώντας τα όλα έξω και ανάβοντας φωτιές που δύσκολα σβήνουν.. Καυτό αφιέρωμα από σχεδόν όλες της, τις φωτογραφήσεις για αντρικά περιοδικά που έγιναν ανάρπαστα... Τέτοιο κορμί το αξίζει και με το παραπάνω! Δεν συμφωνείτε? Χαλαρώστε και απολαύστε!

Πόση ??? γυμνή ...Τζούλια αντέχετε???

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει κάνει αισθητό το πέρασμά της από την ελληνική showbiz, με την συμπεριφορά της μα πάνω από όλα με τα γυμνά της..(και τις τσόντες οκ).. Χαλαρώστε και απολαύστε ίσως το πιο καυτό αφιέρωμα που της έχει γίνει....

Ποια άναψε φωτιές στην παραλία;

Ανάβει φωτιές ακόμα και στην παραλία! Είναι σέξι ακόμα και όταν πάει για μπανάκι!
Ποια γνωστή κυρία έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιό της για να μαυρίσει ομοιόμορφα και καθόταν χαλαρή στην ξαπλώστρα;
Ε, ποια άλλη, η…

Ποιο ρεκόρ έσπασε η όμορφη Τουρκάλα; (VIDEO)

Τις τελευταίες ημέρες έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση στην τουρκική κοινότητα του twitter με την όμορφη τραγουδιστρια - μοντέλο Hilal Cebeci.
H όμορφη τουρκάλα την τελευταία εβδομάδα άρχισε να "ανεβάζει" φωτογραφίες της στο twitter σε οποιαδήποτε φάση. Οταν βγαίνει από το μπάνιο, όταν βάφει τα νύχια της αλλά έγινε χαμός όταν ανέβασε φωτογραφίες της λίγο πριν κοιμηθεί.
Η Cebeci με τα εσώρουχα της προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον. Μεσα σε 3 ημέρες οι "followers" απο 6000 έφτασαν τους 120.000! Θεωρείται από τα μεγαλύτερα ρεκόρ αύξησης στο twitter.
H ίδια σε όσους την παρακολουθούν στο Twitter τους αποκελεί "panpişlerim" κάτι σαν "γλυκά κουκλάκια μου".

Το ήξερες; Δείτε 20 αποκαλύψεις για το σεξ!!!

Η λέξη sex καταγράφτηκε για πρώτη φορά το 1382...
Η συχνότερη τοποθεσία των ενηλίκων για σεξ είναι η κρεβατοκάμαρα ενώ στο Νο2 βρίσκεται το αυτοκίνητο.Ο σεξο-τουρισμός είναι γεγονός. Και οι γυναίκες όμως τον....προτιμούν. 
Στατιστική μελέτη έδειξε ότι περίπου 1 εκατομμύριο γυναίκες από Αμερική και Ευρώπη κάνουν σεξουαλικό τουρισμό κάθε χρόνο, με αγαπημένους τους προορισμούς την Ιταλία, την Ελλάδα, την Κροατία, την Τουρκία και την Ισπανία.

Τα καρπούζια, το σεντόνι, οι λουόμενοι και το χρηματοκιβώτιο...

Ένα μπάνιο που δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ έκαναν το μεσημέρι άτομα κάθε ηλικίας... Οι λιγοστοί λουόμενοι που το μεσημέρι έκαναν μπάνιο στην άκρη του χωριού κοντά στον Αρμυροπόταμο, τρόμαξαν όταν είδαν μια ομάδα τσιγγάνων να βγάζει από την καρότσα του αγροτικού που ήταν φορτωμένο με καρπούζια, κάτι βαρύ και όλοι μαζί να το μεταφέρουν τυλιγμένο μέσα σε σεντόνι.
''Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν πτώμα'' είπε στο lamiareport.gr αυτόπτης μάρτυρας και συνέχισε... ''Την ώρα που κάναμε μπάνιο κατέφθασαν ξαφνικά τσιγγάνοι με 4 αυτοκίνητα. Ένα Volvo ασημί, ένα κόκκινο Hyundai coupe, ένα Citroen Xsara θαλασσί και ένα λευκό αγροτικό γεμάτο καρπούζια...
Άνοιξαν τις πόρτες και άρχισαν να ξεχύνονται γύρω στους 15 με 20 μικροί και μεγάλοι. Είχαν σταματήσει ακριβώς δίπλα στον Αρμυροπόταμο και νομίσαμε πως θέλουν να κάνουν μπάνιο ή να πλύνουν ρούχα. Αυτοί όμως άρχισαν να πετάνε τα καρπούζια στο ποτάμι...
Σε λίγο κάποιοι από αυτούς περνούσαν απέναντι στο ποτάμι, κουβαλώντας μέσα σε σεντόνι κάτι βαρύ. Παγώσαμε! Ένας άλλος κρατούσε μια μαύρη τσάντα. Σε λίγο είδαμε ότι το σεντόνι έκρυβε ένα μεγάλο χρηματοκιβώτιο το οποίο προσπαθούσαν με διαρρηκτικά εργαλεία που έβγαλαν από τη μαύρη τσάντα να το ανοίξουν.

“Εγκεφαλικά νεκρή” γυναίκα ξύπνησε...μόλις η οικογένειά της αρνήθηκε την δωρεά των οργάνων της!

Την περασμένη εβδομάδα, η Madeleine Gauron, μια γυναίκα από το Κεμπέκ που είχε χαρακτηριστεί ως  βιώσιμη για τη δωρεά οργάνων αφότου οι γιατροί της διέγνωσαν ότι ήταν «εγκεφαλικά νεκρή», εξέπληξε την οικογένειά της και τους γιατρούς της, όταν συνήλθε από το κώμα , άνοιξε τα μάτια, και άρχισε να τρώει!.
Η 76χρονη γυναίκα νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Sainte Croix de Drummondville για μια φλεγμονή των ούλων, η οποία απαιτούσε μια σύντομη εγχείρηση.
Κατά τη διάρκεια που συνερχόταν, το προσωπικό του νοσοκομείου έδωσε στην ηλικιωμένη γυναίκα στερεά τροφή, την οποία δεν μπορούσε να καταναλώσει στο σπίτι της οικογένειάς της για κάποιο χρονικό διάστημα, και την άφησαν αφύλακτη. Καθώς πνίγηκε από το φαγητό, έπεσε σε κώμα, μετά από ανεπιτυχή ανάνηψη.

VIDEO: Ανακαλύφθηκε το πιο τρομερό θαλάσσιο τέρας!

Το περιγράφουν ως το πιο τρομακτικό θαλάσσιο αρπακτικό στην ιστορία. 
Πρόκειται για τον πλειόσαυρο, ο οποίος ήταν ο φόβος και ο τρόμος του βυθού πριν από 155 εκατομμύρια χρόνια.
Το κρανίο του βρέθηκε στο Ντόρσετ της Βρετανίας και χρειάστηκαν 18 μήνες για να ξεθαφτεί από τον βράχο όπου βρισκόταν ενσωματωμένο ενώ οι επιστήμονες μιλούν για ένα νέο είδος δεινοσαύρου.
Πρόκειται για ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα κρανία δεινοσαύρων που έχουν βρεθεί ποτέ και οι ερευνητές αισιοδοξούν ότι θα συλλέξουν από αυτό πολλές πληροφορίες για τη ζωή του.
Το κρανίο έχει μήκος 2,4 μέτρα και θεωρείται ότι ολόκληρο το τέρας έφτανε ως και τα 18 μέτρα.
Η δομή του μαρτυρά τεράστια δύναμη στα σαγόνια και τα κοφτερά δόντια δείχνουν ότι αποτελούσε τον τρόμο όποιου άλλου πλάσματος βρισκόταν στο δρόμο του.

Γυαλιά ηλίου που «διαβάζουν» τη σκέψη

Ερευνητές του MIT βρίσκονται πολύ κοντά στη δημιουργία μιας φορητής συσκευής που μπορεί να διαβάζει τη σκέψη των ανθρώπων. …
Πρόκειται για τα “Social X-Ray” γυαλιά ηλίου τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να «εκμυστηρευτούν» σ’ αυτόν που τα φοράει, τι νιώθει και σκέφτεται αυτός που κάθεται απέναντί του.
Στον σκελετό των γυαλιών έχει τοποθετηθεί μια μικροσκοπική κάμερα(στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού) η οποία θα διαβάζει τις εκφράσεις του συνομιλητή και θα τις αντιστοιχεί σε μια βάση δεδομένων. Εκεί θα συγκρίνεται με 24 δυνατές περιπτώσεις συναισθημάτων και θα ταυτοποιείται με την πιο όμοια από αυτές.
Ο χρήστης της συσκευής θα καταλαβαίνει το αποτέλεσμα του «σκαναρίσματος» μέσω μιας χρωματικής ένδειξης που θα

Σκυλιά έφαγαν τους νεκρούς ιδιοκτήτες τους

Υπό την κηδεμονία του Saskatoon SPCA είναι επτά σκυλιά στο Βανκούβερ τα οποία έφαγαν τους νεκρούς ιδιοκτήτες τους με τις αρχές του Καναδά να λένε πως είναι ακόμα νωρίς να αποφασιστεί αν θα τους γίνει ευθανασία ή όχι.
Σύμφωνα με την Vancouver Sun, τα σκυλιά έφαγαν τους ιδιοκτήτες τους επειδή δεν είχαν φαγητό και κατάφεραν να ζήσουν χωρίς σκυλοτροφή για μια εβδομάδα.
Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν αποκαλύψει την ταυτότητα ή την ηλικία του νεκρού ζευγαριού.
Τα μέσα ενημέρωσης της χώρας έχουν ασχοληθεί αρκετά με το θέμα με μερικούς γείτονες να λένε ότι αυτά τα σκυλιά θα πρέπει να θανατωθούν.
“Τα σκυλιά από τη φύση τους προσπαθούν να βρουν πόρους για να ζήσουν”, είπε η Σάντρα Στίβενς από την Saskatchewan Veterinary Medical Association.
“Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε ως ζώα και όχι ως ανθρώπους”, είπε ο Τιφινι Κομπακ από την Saskatoon SPCA συμφωνώντας με την άποψη της Στίβενς.
cosmo.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Για 20 χρόνια έκλαιγαν σε λάθος… τάφο!

Τον λάθος άνθρωπο θρηνούσαν εδώ και είκοσι χρόνια δύο αδελφές από το Νιου Τζέρσι αφού είχαν βάλει λάθος όνομα σε λάθος τάφο!
Το περίεργο και συνάμα τραγικό περιστατικό έγινε στο Νιου Τζέρσι των Ηνωμένων Πολιτείων.
Οι δύο αδελφές Έβελιν και Χορτένσ Έντουαρτς για 20 χρόνια επισκέπτονταν τον τάφο της μητέρας τους στο κοιμητήριο Ρόουζχιλ.
Τουλάχιστον έτσι νόμιζαν. Γιατί μετά από 20 χρόνια ανακάλυψαν πως η μητέρα τους είχε ταφεί σε άλλο σημείο του κοιμητηρίου και οι υπεύθυνοι είχαν κάνει λάθος αφού έβαλαν το όνομα της μητέρας τους σε άλλο τάφο!
Τώρα οι δύο αδελφές προσφεύγουν στη δικαιοσύνη κατά του κοιμητηρίου και ζητούν 25 εκατομμύρια δολάρια για ηθική βλάβη.
newsit
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πέθανε μετά από εγχείρηση σε… δάκτυλο του ποδιού του!

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν μερικές μέρες στην Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου από συγγενείς του 36χρονου Αφαντενού Βασίλη Νικολή του Αλεξάνδρου, που υπέκυψε αιφνιδίως από πνευμονική εμβολή ενώ νοσηλευόταν επί 7ήμερο καθώς είχε υποβληθεί σε εγχείρηση για την αντιμετώπιση σπασίματος σε μετατάρσιο οστό στο πόδι (πάνω από το πρώτο δάκτυλο)!!
Ο 36χρονος, έγγαμος, κάτοικος εν ζωή Αφάντου, είχε εμπλακεί συγκεκριμένα σε τροχαίο ατύχημα επι της Οδού-Λίνδου στην διασταύρωση προς Λαδικό, οδηγώντας μοτοσυκλέτα, την 14η Ιουνίου 2011 και τραυματίστηκε και στα δύο πόδια.

Βλάπτουν τον εαυτό τους όσοι πίνουν 8 ποτήρια νερό;

Τα οφέλη από την κατανάλωση άφθονου νερού έχουν διογκωθεί τόσο πολύ, ώστε όσοι ακολουθούν τις επίσημες συστάσεις και πίνουν 6-8 ποτήρια την ημέρα μπορεί να βλάπτουν τον εαυτό τους, υποστηρίζει μια βρετανίδα γιατρός.
Όπως γράφει στην «Βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση» (BMJ), οι συστάσεις αυτές «όχι μόνο είναι ανοησίες, αλλά ανοησίες που έχουν καταρριφθεί πλήρως».
Το σχετικό άρθρο υπογράφει η δρ Μάργκρετ Μακ Κάρτνεϊ, γενική ιατρός στη Γλασκώβη και ιατρική αρθρογράφος σε μια εφημερίδα. Όπως υποστηρίζει, τα οφέλη του νερού έχουν διογκωθεί «από οργανισμούς με συγκεκριμένα συμφέροντα», όπως οι εταιρείες εμφιαλωμένου νερού.
Η δρ Μακ Κάρτνεϊ ισχυρίζεται ότι μελέτες έχουν δείξει πως η κατανάλωση νερού όταν δεν διψάει κανείς μπορεί να διαταράξει την πνευματική συγκέντρωση αντί να την διεγείρει, ενώ άλλες μελέτες υποδηλώνουν πως χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για την απολύμανση του εμφιαλωμένου νερού ενδέχεται να είναι επιβλαβείς για την υγεία.

Ντοκουμέντα-σοκ: Τους «θυσίασαν» στο βωμό του κέρδους!

Δείτε τα αποκαλυπτικά πρακτικά της σύσκεψης...που έγινε, στις 10 Φεβρουαρίου 2011, στο υπουργείο Άμυνας Κύπρου, με συμμετοχή των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας, του Αρχηγού ΓΕΕΦ, αλλά και του Διευθυντή του διπλωματικού γραφείου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Λεωνίδα Παντελίδη. Στην ίδια σύσκεψη μετείχαν, επίσης, εκπρόσωποι της Νομικής Υπηρεσίας, των Τελωνείων, της Αστυνομίας, ακόμα και του υπουργείου Εμπορίου.
Στη σύσκεψη, ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Υλικού Πολέμου του ΓΕΕΦ κατέστησε σε όλους σαφές το μεγάλο κίνδυνο που υπήρχε για το ενδεχόμενο έκρηξης. Αλλά, ο υπουργός Εξωτερικών, κ. Μάρκος Κυπριανού, αντιπρότεινε να γίνει εξέταση της πυρίτιδας για την τιμή που θα μπορούσε να πωληθεί!
Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε, με την υιοθέτηση της εισήγησης του υπουργού Εξωτερικών, ώστε να ερευνηθεί το ποσόν που θα μπορούσε να εξασφαλίσει το κράτος από την πώληση της πυρίτιδας!!!

Σπείρα 8 ατόμων πίσω από τη δολοφονία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ

Ιδιαίτερα σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση της δολοφονίας των δυο νεαρών αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, στην περιοχή του Ρέντη τον περασμένο Μάρτιο.
Απο τις έρευνες της Αστυνομίας αποκαλύπτεται ότι για τη δολοφονία ευθύνεται σπείρα 8 ατόμων, εξαιρετικά επικίνδυνη, στην οποία η συντριπτική πλειονότητα των μελών είναι αλλοδαποί. Μετέχουν όμως και Έλληνες πολίτες και μάλιστα το μεγαλύτερο, σε ηλικία, μέλος της σπείρας είναι 54χρονος Έλληνας.
Πέρα λοιπόν από την αρχική σύλληψη εννέα ατόμων για τη δολοφονία των δύο αστυνομικών, στη λίστα προστίθενται και δύο ακόμη - ένας ο οποίος συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα και ένας στη Αττική για τους οποίους η Αστυνομία ερευνά τη συμμετοχή τους και σε άλλες πράξεις.....

Βενιζέλος: Κανένας κίνδυνος χρεοκοπίας της χώρας!!!

Σαφή διαβεβαίωση προς τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος χρεοκοπίας της χώρας έδωσε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος
Ο Ευ. Βενιζέλος κάλεσε τον λαό να ακούει την κυβέρνηση "που τον ενημερώνει υπεύθυνα" και ζητώντας από τα κόμματα και ειδικά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην γίνεται αυτή την κρίσιμη ώρα κανενός είδους παιχνίδι με τις λέξεις.
Ταυτόχρονα ζήτησε από την Αντιπολίτευση εθνική ενότητα γιατί - όπως είπε - "μια απλή πράξη συναίνεσης μπορεί να μειώσει το βάρος των πολιτών".
Σε παρέμβασή του, κατά τη συζήτηση για την κύρωση πράξης νομοθετικού περιεχομένου "διενέργεια απογραφής πληθυσμού - κατοικιών", στην ολομέλεια της Βουλής, είπε:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λευτέρη Αυγενάκη

Η χώρα στα πρόθυρα «επιλεκτικής χρεοκοπίας» λόγω μεθοδευμένης ασυνεννοησίας των δύο μεγάλων κομμάτων
Του Λ. Αυγενάκη
Πριν από μερικές εβδομάδες οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων είχαν τη μοναδική ευκαιρία να συμφωνήσουν στη δημιουργία μιας κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης, η οποία θα μπορούσε να αναλάβει την πολιτική ευθύνη να προχωρήσει στις αναγκαίες, δύσκολες αποφάσεις και να τις εφαρμόσει. Είχαν την ευκαιρία να παραμερίσουν το κομματικό όφελος και να προτάξουν το εθνικό συμφέρον. Τους δόθηκε η δυνατότητα να αποδείξουν ότι μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ότι είναι φορείς μιας ώριμης, ευρωπαϊκής πολιτικής κουλτούρας συνεννόησης στα μεγάλα εθνικά θέματα.
Δυστυχώς, αυτό που είναι αυτονόητο για τη λοιπή Ευρώπη, αυτό που ήταν αυτονόητο για την Πορτογαλία και την Ιρλανδία, στη χώρα μας φαντάζει εξωπραγματικό. Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν τα δύο μεγάλα αστικά κόμματα να μην μπορούν να συμφωνήσουν, είναι αδιανόητο και πλήρως ανεύθυνο, η Αξιωματική Αντιπολίτευση να συνεχίσει να επενδύει τούτες τις κρίσιμες ώρες στο λαϊκισμό, απλά και μόνο για να καρπωθεί δημοσκοπικά οφέλη. Δεν μπορεί σε αυτές τις οριακές για τη χώρα συνθήκες να συνεχίζονται τα κλασικά πολιτικά παιχνίδια άλλων εποχών.

Εισηγητής στο νέο Ενεργειακό Νομοσχέδιο ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών Θανάσης Χαντάβας


To Νομοσχέδιο «Λειτουργία των Ενεργειακών Αγορών Ηλεκτρισμού και Φυσικού Αερίου, για Έρευνα, Παραγωγή και Δίκτυα Μεταφοράς Υδρογονανθράκων και άλλες ρυθμίσεις», του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, παρουσίασε την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011, ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Αθανάσιος Χαντάβας, ως εισηγητής της πλειοψηφίας, στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου κατά τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε επί της αρχής.
Με το εν λόγω νομοσχέδιο απελευθερώνονται πλήρως οι αγορές ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. Συγκεκριμένα η ΔΕΗ ΑΕ διασπάται σε τρεις εταιρείες. Η πρώτη που θα φέρει την επωνυμία ΔΕΗ ΑΕ αποτελείται από τις υπηρεσίες Παραγωγής, Ορυχείων και Εμπορίας. Η δεύτερη που θα είναι θυγατρική της ΔΕΗ ΑΕ μετονομάζεται σε Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ ΑΕ). Η τρίτη που θα είναι και αυτή θυγατρική, θα ονομάζεται Ανεξάρτητος Διαχειριστής Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΔΗΕ ΑΕ).

Δείτε πως κατάντησαν εκκλησία στη Κύπρο οι Τούρκοι και διαβάστε άρθρο-χαστούκι!

Το άρθρο που θα διαβάσετε δημοσιεύτηκε στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα AFRIKA, η οποία πολύ συχνά με κύρια άρθρα της ζητά από τη Τουρκία να αποχωρήσει από το νησί.
Ο εκδότης της παραλίγο να δολοφονηθεί πριν απο μερικές ημέρες.
Οι σφαίρες φαίνεται ότι δεν τον τρόμαξαν,αφού δημσίευσε ένα άκρως φλογερο κείμενο εναντίον των “φανατικών μουσουλμάνων…που ήρθαν από το Ερζερούμ για να μας σκοτώσουν”. Το άρθρο γράφτηκε με αφορμή μια χριστιανική εκκλησία στη Μόρφου,όπου ένας Ιμάμης έγραψε παντού στους τοίχους της το όνομα …της ερωμένης του! Η μετάφραση του άρθρου από τα tourkikanea.gr


Έχει μια εκκλησία στην Μόρφου…

Ανάκληση μολυσμένου κρέατος με e.coli...

Συναγερμό προκάλεσε η εντολή του ΕΦΕΤ για ανάκληση από την ελληνική αγορά παρτίδες βοδινού κρέατος από τη Γαλλία, καθώς ανιχνεύθηκε σε αυτές παθογόνο στέλεχος του κολοβακτηρίου Escherichia coli.
Το κρέας προερχόταν από το σφαγείο «Group Bigard» στη Γαλλία. Οι αρχές του Βελγίου ενημέρωσαν τον ΕΦΕΤ και αμέσως έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το μολυσμένο κρέας να μη φτάσει στα πιάτα των καταναλωτών.
Τα 725 κιλά μολυσμένου κρέατος διατέθηκαν σε δύο επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη, μία στις Στέρνες Ακρωτηρίου Χανίων και μία στο Τρίκλινο της Κέρκυρας.
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΤ

Τα 10 ρεκόρ Guinness των social media!

Θέλετε να μάθετε ποιος έχει τα περισσότερα Likes στο Facebook; Μήπως ποιος έχει κατορθώσει να φτάσει γρηγορότερα τους 1 εκατομμύριο Followers στο Twitter; Σας παρουσιάζουμε αυτά και άλλα πολλά στα 10 ρεκόρ Guinness των social media!

1. Σελίδα στο Facebook με τα περισσότερα Likes
Ενώ μέχρι πρότινος την πρωτιά κατείχε το παιχνίδι της Zynga, Texas Hold’em Poker, αυτή τη στιγμή έχει πέσει στη δεύτερη θέση με 45.832.132 Likes, ενώ την πρωτιά κατέχει το ίδιο το Facebook με 47.297.573 Likes! Ακολουθούν ο Eminem (42.100.441), το YouTube (40.484.999) και η Lady Gaga (39.553.346).

Άντρας προσποιείται νεαρό κορίτσι στο Facebook για να προσελκύει σεξουαλικά ανήλικα αγόρια!

O 42χρονος James Dollins συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση και παιδική πορνογραφία σε βάρος έφηβων αγοριών.
Για να τα προσελκύει, μάλιστα, δημιούργησε μέχρι και ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook, προσποιούμενος ότι ήταν ένα όμορφο 19χρονο κορίτσι από το Πανεπιστήμιο της Virginia με το όνομα Kelly Redkin!
Το αρρωστημένο του σχέδιο δεν άργησε να αποκαλυφθεί, όταν άρχισε να επικοινωνεί σε καθημερινή βάση με ένα 13χρονο αγόρι. Προσποιούμενος ότι ήταν η Kelly Redkin, αντάλλασε με το νεαρό αγόρι μηνύματα και δώρα, ενώ του ζητούσε γυμνές φωτογραφίες του.
Η μητέρα του αγοριού άρχισε να γίνεται καχύποπτη και ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία ανακάλυψε ότι δεν υπήρχε Kelly Redkin παρά μόνο ένας ανώμαλος άντρας!
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που o Dollins πλησίαζε νεαρά αγόρια. Συνολικά από τον Οκτώβριο του 2010, κατηγορείται για 10

Σκοτώθηκε στην Ελλάδα η μασκότ της εθνικής Αγγλίας

Σε όλα τα ξένα ΜΜΕ η είδηση της δολοφονίας του Ρόμπερτ Σέμπατζ στη Ζάκυνθο.
Η ανακοίνωση της οικογένειάς του...
Η είδηση της δολοφονίας του 18χρονου Βρετανού Ρόμπερτ Σέμπατζ, που δέχτηκε επίθεση από οδηγό ταξί στη Ζάκυνθο, κάνει το γύρο του κόσμου.
"Όλα αυτά τα νεαρά παιδιά ήταν στενοί φίλοι. Ήταν όλοι 18 χρονών, πήγαιναν μαζί στο ίδιο σχολείο, κάποιοι φοίτησαν στο ίδιο κολέγιο και κάποιοι εργάζονταν παρέα.
Ήταν απλά μία παρέα νεαρών και αυτές ήταν οι πρώτες τους διακοπές στο εξωτερικό. Είχαν πάει απλώς για να διασκεδάσουν" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του θύματος.
Η επίθεση στον 18χρονο και την παρέα του σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στον Λαγανά Ζακύνθου, ενώ οι δύο οδηγοί ταξί 21 και 25 ετών συνελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία.
Ο νεαρός δέχθηκε μαχαιριά στην καρδιά και οι υπόλοιποι τέσσερις έχουν τραυματιστεί, οι δύο εκ των οποίων σοβαρά χωρίς ωστόσο να απειλείται η ζωή τους.
Ο 18χρονος Ζακ Τίμπελς από το Μπάκιγχαμσιρ έφτασε στο σημείο της επίθεσης, όταν ήδη είχε συμβεί το περιστατικό.
"Καθώς κοιτούσαμε το πλήθος είδαμε ένα αγόρι στο έδαφος με μία μαχαιριά στην κοιλιά, πλημμυρισμένο στο αίμα", δήλωσε ο 18χρονος στο BBC.
Ο Τίμπελς δήλωσε ότι ένα ακόμη άτομο ήταν γεμάτο αίματα και ένας τρίτος άνδρας κρατούσε κάτι σαν μαντήλια ή ύφασμα στις πληγές που είχε στην πλάτη του.

Τραγική η φιγούρα του πατέρα στην κηδεία των δίδυμων ναυτών – Βίντεο

Εν μέσω οδυρμών, πόνου και οργής οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία τα δύο δίδυμα, οι 19χρονοι Μιλτιάδης και ο Χρήστος Χριστοφόρου, που χάθηκαν από την φονική έκρηξη της 11ης Ιουλίου στη ναυτική βάση «Ελευθέριος Φλωράκης» στο Μαρί.
Η τελευταία πράξη του δράματος που συγκλόνισε όλους τους Έλληνες και τους Κύπριους “παίχτηκε” στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στη Λεμεσό στις 11 το πρωί εκεί όπου γονείς, συγγενείς, φίλοι αλλά και απλός κόσμος με σιωπή και βουβό θρήνο αποχαιρέτησαν τα δύο παλικάρια που άφησαν τη ζωή τους στη ναυτική βάση της Λεμεσού.
Στην περιοχή παρά τις εκατοντάδες κόσμου, το μόνο που ακουγόταν ήταν οι πένθιμοι ήχοι από τις καμπάνες και τα χειροκροτήματα από τον κόσμο. Οι ιαχές «ήρωες, ήρωες» ήταν οι μόνες που έσπαζαν αυτή τη σιωπή συγκίνησης και θυμού…
Στεφάνια δεν υπήρχαν πολλά. Η μητέρα των αδικοχαμένων παιδιών είχε τονίσει την επιθυμία της να γίνουν εισφορές αντί στεφάνων προκειμένου να κτιστεί μία εκκλησία στη μνήμη τους. Αντίθετα ήταν εμφανέστατα αρκετά μαύρα πανό που ζητούσαν «να τιμωρηθούν οι ένοχοι»…

Φιλικό: Παναθηναϊκός – Kitzbuhel 11-0 (video)

Ούτε καν δυνατή προπόνηση δεν έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι συνέτριψαν με 11-0 την Kitzbuhel, ομάδα τρίτης κατηγορίας, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι τους επί αυστριακού εδάφους.
Ο Ferreira είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι το διασκέδασαν ιδιαίτερα, αφού ξέφυγαν από τη μονοτονία των καθημερινών προπονήσεων. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Ο Κατσουράνης άνοιξε το σκορ μόλις το 13ο δευτερόλεπτο, για να ακουθήσουν τα γκολ των Πετρόπουλου (14΄, 25΄), Leto (39΄), Νίνη (44΄), Μαρίνου (67΄, 90΄), Moon (69΄), Λεοντίου (76΄), Καραγκούνη (81΄) με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος και Cleyton (86΄)
Σκόρερ: 1΄ Κατσουράνης, 14΄, 25΄ Πετρόπουλος, 39΄ Leto, 44΄ Νίνης, 67΄, 90΄ Μαρίνος, 69΄ Moon, 76΄ Λεοντίου, 81΄ πεν. Καραγκούνης, 86΄ Cleyton,
Συνθέσεις
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Sarriegi, Kante, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Simao, Νίνης, Κατσουράνης, Leto, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος
Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ταμπάκης, Ιωαννίδης, Σεϊταρίδης, Bjarsmyr, Τριανταφυλλόπουλος, Plessis, Καραγκούνης, Μαρίνος, Λεοντίου, Moon, Cleyton.
Kitzbuhel: Holzholl, Werzinger, H. Holler, Moser, Lindner, C. Pichler, Lechner, C. Holler, Kronthaler, Gartner, F. Pichler.
Γκολ και highlights από το Παναθηναϊκός – Kitzbuhel 11-0 (video)

Φιλικό: ΠΑΟΚ – CSKA Sofia 2-3 (video)

Την τρίτη ήττα σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στο εξωτερικό γνώρισε ο ΠΑΟΚ, αυτή την φορά από την CSKA Sofia με 3-2. Προβλημάτισαν και πάλι τα αμυντικά κενά των «ασπρόμαυρων», ενώ ο Garcia έκανε την πρώτη εμφάνισή του.
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, καθώς μόλις στο 9ο λεπτό η μπάλα κατέληξε στον Vierinha μετά από συνδυασμό των Σαλπιγγίδη και Etto και ο Πορτογάλος με προβολή άνοιξε το σκορ. Στο 26΄ οι Βούλγαροι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με σουτ του Trifonov, με το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου

Champions League 2011 – 2012: Τα αποτελέσματα...

Το αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Champions League έκανε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Skenderbeu στην Αλβανία στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για το 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Σκόρερ για τους Κύπριους ήταν οι Morais στο 52΄ και Manduca στο 56΄. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Τετάρτης, τα φαβορί δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα και πήραν το προβάδισμα ενόψει των ρεβάνς.
Στα παιχνίδια της Τρίτης, η Ekranas πέρασε νικηφόρα από τη Μάλτα, κάμπτοντας την αντίσταση της Valletta με 3-2, ενώ η Litex Lovetch επιβλήθηκε 2-11 της Morgen Budva. Η Plzen βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Pyunik με 4-0. Η Maribor εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Dudelange, ενώ ίδιο ήταν το σκορ και στην αναμέτρηση της Slovan Bratislava με την Tobol.
Τα αποτελέσματα:

«Πλήρωσε» 300.000 ευρώ το ΛΟΤΤΟ

Το ποσό των 300.000 ευρώ κέρδισε ένας υπερτυχερός στο ΛΟΤΤΟ, όπως προέκυψε μετά τη αποψινή κλήρωση. Στην πρώτη κατηγορία βρέθηκε μόνο ένα δελτίο που είχε σημειωμένους τους «μαγικούς» αριθμούς 7, 9, 13, 15, 28, 37 Bonus: 22, οι οποίοι «ξεκλείδωσαν» τις χιλιάδες των ευρώ.
Στην κατηγορία 5+1 δεν βρέθηκε νικητής, ενώ στην κατηγορία με τα 5αρια 32 τυχεροί θα πάρουν 1.500 ευρώ.
Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ: 7, 9, 13, 15, 28, 37 Bonus: 22.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Greenpeace: η Nike και η Adidas προκαλούν μόλυνση σε ποταμούς

Η περιβαλλοντική οργάνωση Greenpeace κατηγόρησε σήμερα τους προμηθευτές των κατασκευαστών αθλητικών ειδών Nike και Adidas ότι μολύνουν τα νερά των κινεζικών ποταμών, ρίχνοντας σε αυτά τοξικές χημικές ουσίες οι οποίες προκαλούν ορμονικά προβλήματα.
Οκτώ δείγματα που ελήφθησαν από την περιοχή όπου ρίχνουν τα απόβλητά τους τα δύο εργοστάσια στο δέλτα του Γιανγκτσέ και του ποταμού των Μαργαριταριών περιέχουν ένα "κοκτέιλ επικίνδυνων χημικών ουσιών", ανέφερε η Greenpeace, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Χονγκ Κονγκ.
Σχεδόν 67 εκατομμύρια άνθρωποι, ανάμεσά τους οι κάτοικοι του Χονγκ Κονγκ, προμηθεύονται πόσιμο νερό από τον Γιανγκτσέ, τον

Δείτε το βίντεο που άναψε φωτιές στη Ν.Δ.

Χωρίς να έχει εξακριβωθεί η προέλευση του συγκεκριμένου οπτικοακουστικού υλικού, τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά στους κύκλους της Δημοκρατίας έπειτα από την προβολή του.
Πρόκειται για ένα βίντεο το οποίο ανέβασαν οι «Φίλοι της Ν. Δημοκρατίας» και μόνο ως καυστικό μπορεί να χαρακτηριστεί.
Συγκεκριμένα το βίντεο ακολουθεί το σενάριο που θέλει να παραιτείται ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και να αναλαμβάνει τα ηνία της χώρας ο Μπαρόζο και ο Όλι Ρεν.
Με φόντο τις συγκεντρώσεις των "Αγανακτισμένων" και στο τέλος την εικόνα του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, το βίντεο καταλήγει με τη φράση "Και όμως υπάρχει ελπίδα στους Έλληνες που αντιστέκονται. Στους ηγέτες που αντιστέκονται".

Τον χτύπησε το τρένο γιατί ουρούσε στις γραμμές

Δύο περιστατικά με παράσυρση πεζού από αμαξοστοιχίες μές σε λίγες ώρες συνέβησαν στην περιοχή Μενεμένη της Θεσσαλονίκης.
Άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων χθες στις 10 το βράδυ στην περιοχή Μενεμένη της Θεσσαλονίκης βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από διερχόμενη επιβατική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ.
Κάποιες ώρες μετά, συγκεκριμένα λίγο μετά τις 11 το πρωί, 26χρονος άνδρας παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία και πάλι στην περιοχή της Μενεμένης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά για το δεύτερο περιστατικό , ο νεαρός άνδρας βρισκόταν στις σιδηροδρομικές ράγες γιατί… ουρούσε…
Star
Δείτε περισσότερα θέματα  

Copa America 2011: Χιλή – Περού 1-0 (video)

Η Χιλή επικράτησε με 1-0 του Περού και πήρε την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο του Copa America 2011, με αυτογκόλ του Andre Carillo στο 90΄. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Beausejour και Carmona.
Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο, με τη Χιλή να έχει μία ελαφρά υπεροχή και το Περού να αμύνεται προσπαθώντας να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση και τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι μετρημένες. Στο β΄ μέρος οι δυνατές μονομαχίες και τα σκληρά μαρκαρίσματα είχαν τον πρώτο λόγο με τους Beausejour και Carmona να παίρνουν στο 61 την άγουσα για τα αποδυτήρια καθώς ήρθαν στα χέρια. Η ισοπαλία έδειχνε να αφήνει ικανοποιημένους και τους δύο αντιπάλους, αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα ο Carillo έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ: 90΄ αυτ. Carillo
Συνθέσεις
Χιλή: Pinto, Silva (78΄ Medel), Ponce, Jara, Jimenez, Carmona, Estrada, Fierol, (56΄ Sanchez), Beausejour, Paredes (58΄ Valdivia)
Περού: Libman, Acasiete (46΄ Vilchez), 23΄ Revoredo, Corzo, Carmona, Ramos, Ballon, Guevara (69΄ Lobaton), Gonzalez (Carrillo). Ruidiaz, Chiroque
Γκολ και highlights από το Χιλή – Περού 1-0 (video)

Δείτε περισσότερα θέματα 

150 εκατ. € σε νέους αρτοποιούς - ζαχαροπλάστες

Ενισχύσεις μέχρι 500.000 ευρώ για τις δαπάνες που αφορούν την ίδρυση, οργάνωση και τη λειτουργία της επιχείρησης
Επαγγελματικές ευκαιρίες για νέους και νέες ηλικίας 20 έως 40 ετών κρύβονται σε 15 κλάδους της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και των ειδών σφολιάτας.
Μέσα από τη "Νεανική Επιχειρηματικότητα" του επενδυτικού νόμου με ενισχύσεις συνολικού ύψους 150 εκατ. ευρώ οι ενδιαφερόμενοι των προαναφερόμενων ηλικιών μπορούν να στήσουν τη δική τους μικρή ή πολύ μικρή επιχείρηση στους ακόλουθους κλάδους:

Πρόστιμο από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας στη ΔΕΗ

Πρόστιμο 60 χιλιάδων ευρώ στη ΔΕΗ επέβαλε την περασμένη Παρασκευή ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, για παραβίαση των εγκεκριμένων ορίων απόθεσης τέφρας στην περιοχή του Πτελεώνα και για κάλυψη των δρόμων στα ορυχεία με τέφρα.
Αυτό ανακοίνωσε ο κ. Δακής στα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου πριν την έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης, κάνοντας παράλληλα αναφορά στο σοβαρό περιβαλλοντικό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες Δευτέρα, λόγω των υψηλών εκπομπών αιωρούμενων σωματιδίων από τα ορυχεία και τον ΑΗΣ Πτολεμαίδας. Ο περιφερειάρχης τόνισε ότι εκτός από τα νέα φίλτρα στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, σε όλα τα άλλα επίπεδα δεν έχει γίνει τίποτα για τον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Έτσι παραμένουν διαχρονικά, συμπλήρωσε ο κ. Δακής, τα αιτήματα για ουσιαστική βελτίωση λειτουργίας των ορυχείων, για τοποθέτηση

ΑΣΑ: Ντροπή και αίσχος αν τιμωρηθούμε!

Την ίδια στιγμή που η Αναγέννηση εχει αποδείξει με κάθε επισημότητα, με έγγραφα απο το ΙΚΑ και την Εφορία ότι η εικόνα της είναι άψογη στις δημόσιες υπηρεσίες και ουδένα δολο είχε στην έκδοση της ασφαλιστικής ενημερότητας τον Ιανουάριο, παρατηρείται απο τα αρμόδια όργανα μια έλλειψη βούλησης όχι μόνο να αθωώσουν την ομάδα της Καρδίτσας, αλλά και να τιμωρήσουν ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ περιπτώσεις ανομίας και παραβίασης του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ!!!
Την ίδια στιγμή που βοά ο τόπος απο τα σκάνδαλα για τα στημένα παιχνίδια, την ίδια στιγμή που όλη σχεδόν η Β' Εθνική πλην ελαχίστων εξαιρέσεων πήραν μέρος σ' αυτό το αλισβερίσι με διαλόγους και άλλα απιστευτα που έχουν βγει απο επισημη έρευνα της δικαιοσύνης στο φώς της δημοσιότητας, αυτή που κινδυνεύει να υποβιβαστεί είναι η Αναγέννηση που δεν έχει το ονομά της ακουστεί ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Σταδιακά ανεβαίνει η θερμοκρασία από σήμερα και μέχρι το Σάββατο!!!

Στους 38 και 39 βαθμούς θα φθάσει σήμερα και αύριο η θερμοκρασία, ενώ το Σάββατο θα «χτυπήσει» σαραντάρια!!!
Το θερμόμετρο θα δείξει 40 βαθμούς Κελσίου στις περισσότερες περιοχές της χώρας. 
Ζέστη με μέτριους ανέμους έχουμε..σήμερα αλλά και αύριο με τον υδράργυρο να δείχνει 38 και 39 βαθμούς κελσίου και τους ανέμους στα πελάγη να φθάνουν μέχρι 6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια θα έχει όλη η χώρα και μόνο το Σάββατο υπάρχει η πιθανότητα τοπικών βροχών σε βόρειες και ορεινές περιοχές.
Το Σάββατο όμως το θερμόμετρο θα δείξει 40 βαθμούς κελσίου κυρίως στα ανατολικά της χώρας και η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε αυτά τα επίπεδα και την Κυριακή..
Δείτε περισσότερα θέματα 

Εμπλουτίζεται το Μουσείο της Μηλιάς Γρεβενών

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011 και ώρα 19:30 στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μηλιάς θα πραγματοποιηθεί Τελετή Παράδοσης ενός ομοιώματος απολιθώματος από τον ειδικό στα προβοσκιδωτά Dick Mol, επιστημονικό συνεργάτη του..
Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Rotterdam και της Μηλιάς.
Πρόκειται για μία κάτω γνάθο ενός νεαρού μαστόδοντα που έχει επάνω τα γαλακτικά δόντια και αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα συνδετικό κρίκο της Βιολογικής Ηλικίας του μαστόδοντα της Μηλιάς Mammut Borsoni.
Η παραλαβή θα γίνει από το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.
aetos-grevena 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Επιδοτήσεις Μελισσοκόμων

Καλούνται οι Μελισσοκόμοι που έχουν εγκριθεί για το πρόγραμμα 2011 και αφορά αγορά κυψελών, να υποβάλουν στους Μελισσοκομικούς Συλλόγους εξοφλημένα τιμολόγια –δελτία αποστολής..
αγοράς κυψελών, μέχρι την 20η Ιουλίου 2011, προκειμένου να επιδοτηθούν.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ
aetos-grevena 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Άλλος ένας νεκρός από την έκρηξη στην Κύπρο!!!

Με τον νέο θάνατο, πλέον οι νεκροί από την σφοδρότατη έκρηξη στη ναυτική βάση αυξήθηκαν σε 13.
Επιβεβαιώθηκε σήμερα η διάγνωση του εγκεφαλικού θανάτου του 19χρονου Αντώνη Χαραλάμπους, ο οποίος νοσηλευόταν από προχθές στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας (ΜΕΘ), μετά τη φονική έκρηξη στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», στο Μαρί.
Σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν, «σήμερα το πρωί διενεργήθηκε εξειδικευμένη απεικονιστική εξέταση, με την οποία επιβεβαιώθηκε η διάγνωση του εγκεφαλικού θανάτου.
Η ανακοίνωση του θανάτου έγινε στους οικείους του ασθενούς σήμερα το απόγευμα από ομάδα θεραπόντων ιατρών και ψυχολόγων», προσθέτει η ανακοίνωση
newsit
Δείτε περισσότερα θέματα 

Όταν η Αρχαία Ολυμπία χτυπήθηκε από δυνατό τσουνάμι!

Οι ισχυροί σεισμοί σε συνδυασμό με τις πλημμύρες του ποταμού Κλαδέου και την καθίζηση του εδάφους από τις πλαγιές του Κρονίου λόφου, ήταν μέχρι σήμερα οι αιτίες για τις καταστροφές του αρχαίου λατρευτικού χώρου της Ολυμπίας που είχαν σαν αποτέλεσμα να θαφτεί το ιερό αρκετά μέτρα κάτω από τη γη.
Τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την καταστροφή της Αρχαίας

Σοκ! ‘Έκοψε τα γεννητικά όργανα του άντρα της!

Μέχρι που μπορεί να φτάσει μια γυναίκα που θέλει να εκδικηθεί για τους δικούς της λόγους τον σύζυγό της;
Στην Καλιφόρνια μια 48χρονη γυναίκα έκοψε τα γεννητικά όργανα του άντρα της, επειδή ήθελε να την χωρίσει.
Η συγκεκριμένη γυναίκα τα είχε υπολογίσει όλα τέλεια. Είχε ετοιμάσει φαγητό στο θύμα και μέσα είχε ρίξει υπνωτικό, με αποτέλεσμα να τον πάρει ο ύπνος. Όταν ύστερα από ώρα ξύπνησε, συνειδητοποίησε ότι ήταν δεμένος πάνω στο κρεβάτι, ενώ είχε πλημμυρήσει από το αίμα, καθώς η σύζυγό του του είχε κόψει με μαχαίρι τα γεννητικά του όργανα!
Η 48χρονη κατάλαβε ότι το θύμα αιμορραγούσε και δεν μπορούσε η ίδια να κάνει και έτσι κάλεσε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε η

Οι άντρες προτιμούν τα χάδια και οι γυναίκες το σεξ!!!

Μεγαλύτερη ανάγκη από χάδια και φιλιά φαίνεται πως έχουν οι άνδρες, σύμφωνα με έρευνα αμερικανών επιστημόνων, η οποία άλλαξε τα μέχρι σήμερα στερεότυπα.
Μάλιστα στα ζευγάρια με μακροχρόνιες σχέσεις (από ένα χρόνο και πάνω) η έρευνα έδειξε πως το σεξ για τη γυναίκα έχει σημαντικότερη θέση σε σχέση με τον άντρα, ο οποίος αναζητά κυρίως την τρυφερότητα.
Στην έρευνα συμμετείχαν 1.009 ετεροφυλόφιλα ζευγάρια από ΗΠΑ, Βραζιλία, Γερμανία, Ιαπωνία και Ισπανία, που είχαν ηλικία 25 έως 76 ετών.
Όπως γράφουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση «Archives of Sexual Behavior», ζήτησαν από τους εθελοντές τους να συμπληρώσουν ειδικά ερωτηματολόγια, ώστε να αξιολογήσουν την ικανοποίησή τους από τη σχέση τους και την ερωτική τους ζωή.

Τα πιο φοβερά αεροπορικά δυστυχήματα μπροστά σε κάμερα! Δείτε το βίντεο!

Πέντε λεπτά καταστροφής. Τα πιο φοβερά αεροπορικά ατυχήματα και δυστυχήματα που έτυχε να να βιντεοσκοπηθούν.
Σε κάποια απ΄ αυτά οι άνθρωποι γλίτωσαν. Σε κάποια άλλα,δυστυχώς όχι. Το βίντεο είναι συγκλονιστικό.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτη αεροπορική τραγωδία στη Βραζιλία!!!

Ένα τουριστικό αεροσκάφος συνετρίβη σήμερα το πρωί κοντά στην πόλη Ρεσίφε της Βραζιλίας, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους οι 16 επιβάτες του.
Το αεροσκάφος το οποίο κατευθυνόταν στην πόλη Νατάλ συνετρίβη περίπου δέκα λεπτά μετά την απογείωσή του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.
«Δεν υπάρχουν επιζώντες» δήλωσε ένας εκπρόσωπος των πυροσβεστών στη Ρεσίφε.
Λίγο μετά την απογείωση, ο πύργος ελέγχου έλαβε ένα τελευταίο μήνυμα από τον κυβερνήτη του αεροσκάφους που έλεγε ότι αντιμετώπιζε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και θα επιχειρήσει αναγκαστική προσγείωση στην κοντινότερη παραλία, αυτή της Ρεσίφε.
Zougla
Δείτε περισσότερα θέματα 

Που, πόσο και σε ποιες σχολές “ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ” οι βάσεις;

Δείτε αναλυτικά παραδείγματα...
Πτώση ακόμη και 1.500 μόρια στο Χημικό της Αθήνας. Τι γίνεται στις σχολές όλων των επιστημονικών πεδίων.
Όπως δήλωσε o εκπαιδευτικός ερευνητής Στράτος Στρατηγάκης “οι βάσεις όπως είχαμε πει θα πέσουν σε όλα τα πεδία, σύμφωνα και με τα στατιστικά των βαθμών πρόσβασης του Υπουργείου Παιδείας. Ενδεικτικά μπορούμε να δώσουμε κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα για σχολές:
1ο ΠΕΔΙΟ