ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

VIDEO: Σούπερ διαγωνισμός μπικίνι στη Φλόριντα!!!

Ο φετινός διαγωνισμός Miss Super Boat Grand Prix με μπικίνι πραγματοποιήθηκε στη Φλόριντα.
Κοιτάξτε τα κορίτσια που πήραν μέρος, γιατί είναι σκέτη φωτιά!

Μαριάννα Ντούβλη και ο Βιασμός της Καμαριέρας της-Νέο ροζ dvd τσόντα (+18)

Η Μαριάννα Ντούβλη στην ταινία που όλοι περιμένατε, κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας.
Η νέα κυκλοφορία της Sirina Entertainment είναι η “Μαριά Ντούβλη και ο Βιασμός της Καμαριέρας της”, στην οποία η πάμπλουτη Μαριάννα...

Και όμως είναι η… Καλομοίρα! (φωτό)

Η Καλομοίρα μεγάλωσε! Το κοριτσάκι μας έγινε γυναίκα! Και τι γυναίκα! Πιο σέξι δεν γίνεται!
Η τραγουδίστρια άλλοτε ντυμένη total black και φορώντας ζαρτιέρες και άλλοτε αποκαλύπτοντας το πλούσιο στήθος της τραγούδησε «this is the time»!
Φυσικά, η Καλομοίρα ντύθηκε έτσι όπως καταλάβατε για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ της που έγιναν χθες! Εμείς αναμένουμε να δούμε οπτικοποιημένο το «This is the time».

Έγδυσαν τραγουδίστρια και τη χαϊδευαν στη σκηνή [video]

Ποιά νεαρή τραγουδίστρια έμεινε γυμνή στη σκηνή και άρχισαν να τη χαϊδεύουν οι θαυμαστές της. Δείτε το βίντεο της αποκαλυπτικής συναυλίας της....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γύριζαν τσόντα… και έτρωγαν πίτσα!

Απίστευτη ιστορία σε πιτσαρία στη Φλόριντα, με την επωνυμία Squiggy's...
Οι δουλειές του ιδιοκτήτη μάλλον δεν πήγαιναν και τόσο καλά, οπότε και αποφάσισε να νοικιάσει το κατάστημά του σε εταιρεία που γυρίζει πορνό.
Την πάτησε όμως, καθώς οι θαμώνες την ώρα που απολάμβαναν την πίτσα τους άκουγαν παράξενους ήχους από την κουζίνα και κάλεσαν το υγειονομικό.
Ο υπάλληλος του τμήματος που πήγε να κάνει την αυτοψία δεν πίστευε στα μάτια του όταν ανακάλυψε ότι η κουζίνα είχε μετατραπεί σε στούντιο σεξουαλικών πορνό ταινιών.
Διπλά στους πάγκους με τα τηγάνια και τις κατσαρόλες υπήρχαν σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, προφυλακτικά, εσώρουχα και λοιπά εξαρτήματα…

Γυναίκες ερωτοτροπούσαν μεταξύ τους δημοσίως

Αστυνομικοί τις έπιασαν στα πράσα…
Την αστυνομία αναγκάστηκαν να καλέσουν οι περαστικοί του πάρκου Racecourse στην περιοχή Northampton της Αγγλίας, για να συνετίσουν δύο ημίγυμνες ομοφυλόφιλες γυναίκες οι οποίες ερωτοτροπούσαν ασύστολα!
Οι δύο κοπέλες ξεπέρασαν τα όρια όταν πάνω στον ενθουσιασμό τους άρχισαν να γδύνονται επικίνδυνα αδιαφορώντας για όλους εκείνους που τους έβλεπαν.
Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί τις πλησίασαν οι δύο 25χρονες δεν φαίνεται να ενοχλήθηκαν και ιδιαίτερα καθώς η μια από αυτές άρχισε να γελάει δυνατά ενώ η άλλη απλά ξαφνιάστηκε.
ierosagon
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μέμος Μπεγνής και gay που κρύβονται

Ανοιχτά μίλησε ο Μέμος Μπεγνής για τους gay που κρύβονται σε σχέσεις-βιτρίνα για να μην αποκαλύψουν την ιδιαιτερότητα τους.
Ο Μέμος Μπεγνής σε πρόσφατη συνέντευξή του εξομολογήθηκε πως έχει πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα, δηλώνει κατά του γάμου και δεν είναι καθόλου διεκδικητικός.
«Έχω ερωτευθεί πολύ, έχω παθιαστεί, έχω κλάψει πολύ, έστω και αν δεν το έχω κάνει φανερά, έχω κυλιστεί στα πατώματα από έρωτα. Και τι σημαίνει αυτό; Πρέπει να το φωνάξω σε όλους;» δήλωσε ο Μέμος Μπεγνής.
Όσο γιατί δεν του αρέσει η ιδέα του γάμου, ο Μέμος Μπεγνής εξηγεί: «Τρομάζω στην ιδέα του να συγκατοικώ με έναν άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αντέχω μέχρι τη μία εβδομάδα. Μετά θέλω να πάει σπίτι της. Δεν θυσιάζω τώρα την ζωή που κάνω για κανέναν».
Ο Μέμος Μπεγνής δηλώνει πως δεν είναι καθόλου διεκδικητικός: «Πιστεύω στην ελευθερία. Δεν αντέχω την καταπίεση και γι’ αυτό δεν ζηλεύω ποτέ. Ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον. Τα πράγματα είναι απλά. Το μοντέλο του γάμου είναι απαρχαιωμένο, η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει και όχι να γίνονται πράγματα επειδή πρέπει. Δεν το έχουμε όλοι με τον γάμο. Τι να κάνουμε; Βλέπεις ακόμα και gay να παντρεύονται με γυναίκες. Ο χώρος είναι γεμάτος τέτοια παραδείγματα»
fimes.gr

Δείτε περισσότερα θέματα 

ΙΘΑΚΗ: Οι φωτογραφίες του Δημάρχου με τα μοντέλα...

Και ποιος δεν έμαθε την περιπέτεια του δημάρχου Ιθάκης Γιάννη Κασσιανού, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες του ΣΔΟΕ και του Λιμενικού Σώματος ενώ είχε επιβιβαστεί σε σκάφος με 30 καλλονές -υποψήφιες για την ανάδειξη της Μις Τουρισμός 2011!
Σε εκείνη την περιπέτεια αυτόπτες μάρτυρες ήταν Πατρινοί. Πρόκειται για τον Θανάση και Ηλία Λαμπρόπουλο αλλά και φίλους τους, οι οποίοι είχαν μεταβεί με ιστιοφόρο στο νησί.
Έτσι, είδαν μπροστά στα μάτια τους τη σύλληψη του δημάρχου με το πολυτελές σκάφος του, το οποίο όμως είχε δεσμευτεί από το ΣΔΟΕ (το συμβάν έγινε κοντά στο νησάκι Άτοκος στα ανοιχτά της Ιθάκης).
Στο τέλος, τα καλλιστεία έγιναν στο Λουτράκι, αλλά στην Πάτρα, στο πλαίσιο του πάρτι με τον τίτλο «αλαλούμ» που διοργανώθηκε στις 7 Ιουλίου σε παραλιακό κλαμπ, η «περιπέτεια» του δημάρχου ενέπνευσε τους διοργανωτές. Κάποιοι τύπωσαν μπλουζάκια με το σύνθημα: «Ήμουν κι εγώ στο κότερο», άλλοι το «Κάτω τα χέρια από τον δήμαρχο Ιθάκης». Το τι έγινε στο πάρτι... δεν περιγράφεται!
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο δήμαρχος είχε συλληφθεί και το 1995 σε ξενοδοχείο της Αθήνας ενώ περίμενε μια Βραζιλιάνα συνεργάτιδά του, η οποία πιάστηκε στο αεροδρόμιο καθώς είχε κρύψει κοκαΐνη στα τακούνια των παπουτσιών της! Τότε καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών, ενώ στο παρελθόν είχε καταδικαστεί αρκετές φορές για υπεξαίρεση και χρέη προς το Δημόσιο.

ΠΑΤΡΑ: Αστυνομικός απείλησε με όπλο την ερωμένη του

Ο αστυνομικός δεν άντεχε στην ιδέα να χωρίσει με την παντρεμένη συνάδελφό του και αφού απέβη άκαρπη κάθε προσπάθειά του να την ξεχάσει, δεν δίστασε να την... προειδοποιήσει κρατώντας το όπλο στο χέρι του!
Οπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος", όλα συνέβησαν την προηγούμενη Πέμπτη το βράδυ και μάλιστα στο... σπίτι της ερωμένης. Και, ακόμα χειρότερα, μπροστά στα μάτια του... συζύγου της, ο οποίος δεν ήξερε τι να κάνει, αντικρίζοντας μπροστά του τον εκτός εαυτού συνάδελφο της γυναίκας του και μάνας των παιδιών του. Ο νεαρός αστυνομικός έδειχνε να είχε περάσει πολύ δύσκολες ώρες μέχρι να φθάσει στο σημείο να επισκεφθεί τη γυναίκα στο σπίτι της, αδιαφορώντας για τις συνέπειες και τον κίνδυνο να εκτροχιαστούν τα πράγματα.
Έτσι, τόλμησε να πάει με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της και να χτυπήσει το κουδούνι στις δέκα το βράδυ. Η γυναίκα άνοιξε την πόρτα χωρίς προφανώς να έχει καν φανταστεί πως ήταν εκείνος. Όταν τον είδε, έβαλε τις φωνές, ζητώντας του να φύγει αμέσως. Ο ίδιος, όμως, επέμενε και δήλωνε ότι δεν άντεχε χωρίς αυτήν. Την

Γιατί η Ελένη Μενεγάκη εγκαταλείπει εσπευσμένα την Άνδρο;

Άδοξο τέλος είχαν οι διακοπές στην Άνδρο για την Ελένη Μενεγάκη. Τί ανάγκασε την Ελένη Μενεγάκη να χαλάσει τις διακοπές της στην Άνδρο και να επιστρέψει στην Αθήνα;
Στην Αθήνα επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη εγκαταλείποντας τις καλοκαιρινές της διακοπές με το Ματέο Πατζόπουλο στην Άνδρο. Κάτι η δυσαρέσκεια των

Ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει τη Σητεία στην Κρήτη.

Πώς δύο φίλες έμπλεξαν σε ερωτικά παιχνίδια και εκβιασμούς στην Κρήτη;
Οι δύο γυναίκες που ήταν μπλεγμένες στο ροζ σκάνδαλο στην Κρήτη ήταν πρώην φίλες, οι σχέσεις όμως της 36χρονης και της 39χρονης διαταράχθηκαν και έτσι οι δρόμοι τους χώρισαν.
Η 39χρονη, άρχισε να απειλεί την 36χρονη ότι θα αποκαλύψει στον σύζυγο και στον πατέρα της ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και ότι θα της «διέλυε» το σπίτι. Η 36χρονη που αρνείται ότι είχε συνάψει παράνομο δεσμό, εξοργίστηκε από τον εκβιασμό της άσπονδης φίλης της και της έκλεισε το τηλέφωνο.
Εκείνη όμως δεν πτοήθηκε, προειδοποιώντας την ότι θα έβγαινε χαμένη από το ροζ σκάνδαλο.
Την προειδοποίησε ότι αν δεν της κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 3000 ευρώ, τότε θα αποκάλυπτε στην οικογένεια της τις ερωτικές της περιπέτειες.
Η 36χρονη που επιμένει ότι πρόκειται για συκοφαντίες, αποφάσισε να πάει στην Αστυνομία και να καταγγείλει την πρώην φίλη της. Αστυνομικοί της συνέστησαν ότι θα έπρεπε να εμφανιστεί ενδοτική και να κλείσει ραντεβού μαζί της προκειμένου δήθεν να της παραδώσει τα χρήματα που ζητούσε ώστε να «κλείσει» η υπόθεση του εκβιασμού. Φυσικά τα χρήματα που θα παρέδιδε θα ήταν προσημειωμένα.
Η συνάντηση μεταξύ των δύο γυναικών κανονίστηκε βράδυ μέσα στην πόλη της Σητείας. Η 36χρονη παρέδωσε στην καταγγέλλουσα 60 προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.
Η 39χρονη τα έβαλε στην τσάντα της, όμως λίγα βήματα πιο πέρα την περίμεναν αστυνομικοί που την συνέλαβανfimes.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Νέο κόμμα Μίκη Θεοδωράκη: ποιοι βουλευτές ακολουθούν;

Ένα νέο κόμμα, με τη συμμετοχή του Μίκη Θεοδωράκη, βρίσκεται στα σκαριά και η δημιουργία του θα ανακοινωθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Ποιοι βουλευτές ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχουν;
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το ΠΟΝΤΙΚΙ την Πέμπτη πρόκειται να γίνει η συνάντηση των 8 που θα πρωτοστατήσουν στη δημιουργία του νέου κόμματος με το Μίκη Θεοδωράκη.
Ο πρώην πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ και πρώην συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου Ν. Κοτζιάς, ο πανεπιστημιακός Ν. Μαριάς , ο εργατολόγος Α. Μητρόπουλος η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σοφία Σακοράφα, ο πρώην σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου σήμερα ανεξάρτητος βουλευτής Β. Παπαχρήστος , ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παν. Κουρουμπλής, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σ. Παπασπύρος αλλα και ο συνταγματολόγος και στέλεχος του ΣΠΙΘΑ Γ. Κασσιμάτης θα συναντηθούν προκειμένου να προχωρήσουν στη

Γιατί η Έλλη Κοκκίνου χώρισε τον 23χρονο Μπόγρη;

Τί ήταν αυτό που τάραξε τη σχέση Έλλης Κοκκίνου - Γιώργου Μπόγρη; Ποιοί οι λόγοι που ανάγκασαν το ζευγάρι σε χωρισμό;
Μετά από ένα χρόνο σχέσης Μπόγρη-Κοκκίνου φαίνεται πως μπήκαν τίτλοι τέλους.
Ο μπασκετμπολίστας Γιώργος Μπόγρης έγινε γνωστός σε όλο το πανελλήνιο όχι βεβαίως για τις επιδόσεις του μέσα στα παρκέ αλλά εξαιτίας της σχέσης του με την Έλλη Κοκκίνου.
Βέβαια ο Γιώργος Μπόγρης έχει ταλέντο όχι όμως - όπως φάνηκε -αρκετό για τον Πρωταθλητή της Ευρώπης. Και βεβαίως δεν είναι τυχαίο ότι ο Παναθηναϊκός τον αποδέσμευσε.

Ποια βίντεο έκλεψαν φέτος την παράσταση στο διαδίκτυο;

Το διαδίκτυο είναι μία πηγή ανεξάντλητη όπου συνεχώς ανεβαίνουν ολοένα και νέα βίντεο.
Ποια έχουν όμως τα περισσότερα κλικ για την χρονιά που πέρασε;
Ανάμεσα στην πιο δημοφιλή δεκάδα συναντούμε από έναν όχι και τόσο γοητευτικό άντρα μασέρ, μέχρι τον μικρό σε ηλικία αλλά με μεγάλη επιτυχία Justin Bieber που κάποια από τα βίντεο του ξεπερνούν σε κλικ ακόμα και εκείνα του Michael Jackson.
Δείτε ποια είναι η δεκάδα με τα πιο δημοφιλή βίντεο:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πίνει βενζίνη εδώ και 42 χρόνια!

Εδώ και δεκαετίες οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη βενζίνη στα μηχανοκίνητα οχήματα… εκτός από τον Τσεν Ντεζούν από την Κίνα ο οποίος εδώ και 42 χρόνια τη χρησιμοποιεί ως φάρμακο, πίνοντας την!
Και ναι, νιώθει υγιέστατος!
Ο 71χρονος Τσεν Ντεζούν ζει μόνος του σε μια καλύβα σε ένα λόφο του Σούιγιανγκ της Κίνας. Γι’ αυτό που είναι γνωστός όμως στη μικρή κοινωνία που κατοικεί, είναι για την ιδιαίτερα σπάνια συνήθεια του να γιατρεύει τους πόνους του με την κατάποση..βενζίνης.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιδίου, τα τελευταία 42 χρόνια έχει καταναλώσει περίπου ενάμιση τόνο καυσίμων αφού ανα μήνα πίνει 3 με 3,5 λίτρα βενζίνης!
Όσο περίεργο και να φαίνεται σε όσους το μαθαίνουν, ο ίδιος, υποστηρίζει ότι η βενζίνη είναι το φάρμακο του, παρόλο που αρχικά είχε δοκιμάσει κηροζίνη, μετά από έντονο πόνο στο στήθος του.
Η πρόταση έγινε από τους πρεσβύτερους και “σοφούς” του χωριού του, το 1969, οι οποίοι του πρότειναν την κατάποση κηροζίνης, ως αντίδοτο στην αρρώστια του, που όπως έκριναν ήταν φυματίωση. Έτσι, ακολούθησε τις προτροπές και ήπιε το πρώτο ποτηράκι. 

Ποιά βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι σε «βαριά κατάθλιψη»;

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι βουλευτής τους ΠΑΣΟΚ πάσχει από βαριά κατάθλιψη. 
Τί αποκάλυψε ο σύζυγός της για τα αίτια της κατάθλιψης....

Του έκοψε το πέος και το πέταξε στον σκουπιδοφάγο! (Βίντεο)

48χρονη στην Νότια Καλιφόρνια κρατείται από τις αρχές, γιατί νάρκωσε τον πρώην σύζυγό της, τον έδεσε σε ένα κρεβάτι, του έκοψε το πέος και το πέταξε μέσα στο σκουπιδοφάγο.
Ο Jeff Nightengale, αρχηγός της Αστυνομίας του Γκάρντεν Γκρόουβ, είπε ότι η Catherine Kieu Becker είχε καλέσει σε γεύμα τον πρώην σύζυγό της.

Η 48χρονη Catherine βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου και μέσα στο φαγητό είχε ρίξει την κατάλληλη ποσότητα υπνωτικού για να κάνει αυτό που είχε βάλει στο μυαλό της,
Ο 51χρονος άνδρας αισθάνθηκε άρρωστος, πήγε να ξαπλώσει και έχασε τις αισθήσεις του. Η 48χρονη στη συνέχεια του έδεσε τα χέρια και τα πόδια στο κρεβάτι με ένα σχοινί. Τον έγδυσε και του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι 25 εκατοστών.

Έπεσε από το μπαλκόνι του νοσοκομείου που γέννησε!!!

Νεαρή κοπέλα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λίγες ημέρες αφότου γέννησε.
Η 25χρονη Αλβανίδα, η οποία έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη…..έπεσε από τον 2ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Πολυγύρου Χαλκιδικής την ημέρα που θα έπαιρνε εξιτήριο.
Αμέσως διακομίστηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Star
Δείτε περισσότερα θέματα 

Κεραυνός σκοτώνει πατέρα και γιο με 48 χρόνια διαφορά!!!

«Μην ανησυχείτε η αστραπή δε χτυπάει ποτέ δύο φορές», αυτά έμελλε να είναι…και τα τελευταία λόγια του 54χρονου Stephen Rooney.
Τραγική ειρωνεία πριν από 48 χρόνια έχασε τον πατέρα του, ο οποίος σκοτώθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, τον χτύπησε κεραυνός, ενώ ψάρευε.
Ο Stephen Rooney ήταν μόλις 5 ετών. 48 χρόνια μετά βρισκόταν για πικ νικ με την οικογένειά του και διαβεβαίωνε τη σύζυγό του πως δεν πρόκειται να έχει την ίδια μοίρα με τον πατέρα του. Δεν πρόλαβε όμως να ολοκληρώσει τη φράση του και ένας κεραυνός του έκοψε το νήμα της ζωής του.
newsbomb
Δείτε περισσότερα θέματα 

Οι τραγικοί γονείς του 19χρονου Αντώνη Χαραλάμπους δωρίζουν τα όργανά του

Η οικογένεια του 19χρονου Αντώνη Χαραλάμπους, ενός εκ των θυμάτων της φονικής έκρηξης στη ναυτική βάση, αποφάσισε, μετά τη διάγνωση του εγκεφαλικού θανάτου του, να δωρίσει τα όργανά του.
Στο Γενικό Νοσοκομείο γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί ποια όργανα του άτυχου νέου μπορούν να μεταμοσχευθούν σε ασθενείς που τα έχουν ανάγκη.
Την ίδια ώρα που δρομολογείται η δωρεά οργάνων του άτυχου 19χρονου, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο δεύτερος πολυτραυματίας της φονικής έκρηξης, ένας 28χρονος αστυνομικός.
Zougla
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μέρα πληρωμών σήμερα στην ΑΕΚ

Ξεκινάνε οι εξοφλήσεις ποδοσφαιριστών...
Το χρώμα του χρήματος θα δουν την Παρασκευή οι παίκτες της ΑΕΚ. Όπως είχε δεσμευτεί ότι θα κάνει στις 15 του μήνα, η ΠΑΕ ξεκινά (έστω και τμηματικά) πληρωμές για τα οφειλόμενα της περασμένης σεζόν.
Έχοντας συγκεντρώσει -σύμφωνα με όσα διαρρέει- το μεγαλύτερο μέρος του 1 εκατ. ευρώ που απαιτείται από διαρκείας και χορηγίες, η διοίκηση θα εξοφλήσει αρχικά τους ξένους ποδοσφαιριστές.
Το ίδιο, δε, (καθησυχάζει ότι) θα μπορεί να κάνει και την επόμενη εβδομάδα με τους υπόλοιπους.
Ακόμα, πάντως κι αν τα καταφέρει (και ολοκληρώσει επιτυχώς τους διακανονισμούς που έκανε για την αδειοδότηση χωρίς… νέους διακανονισμούς), η απόφαση των μετόχων να κλείσουν την κάνουλα απλά μεταφέρει το πρόβλημα -και την αβεβαιότητα- για την επόμενη φορά που η ΠΑΕ θα χρειαστεί ρευστό.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ελλείψεις στην πυροσβεστική δυτικής Μακεδονίας!!!

Το 50% των αυξημένων αναγκών για την καλοκαιρινή περίοδο καλύπτει το προσωπικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τη εφημερίδα «Μακεδονία».
Η υπηρεσία είναι στελεχωμένη με βάση το οργανόγραμμα του 1975, τότε δηλαδή που ιδρύθηκε η πυροσβεστική στην περιοχή, με τους μόνιμους πυροσβέστες να φτάνουν τους 240, ενώ η υπηρεσία έχει ανάγκη 480 άτομα για να λειτουργεί αποτελεσματικά, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ανδρεόπουλο.
Οι πυροσβεστικές υπηρεσίες των νομών Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών, καθώς και εκείνη της Πτολεμαΐδας,

Ηράκλειο: Δεν είχε να πληρώσει το ενοίκιο και προσπάθησε να πεθάνει

Δεν είχε λεφτά και ντρεπόταν να αντικρίσει τον σπιτονοικοκύρη του και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.
Ο 40χρονος Ηρακλειώτης ένιωσε απελπισμένος και αποπηράθηκε να αυτοκτονήσει καταπίνοντας χάπια. Ευτυχώς, εντοπίστηκε άμεσα από τους οικείους του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έκαναν πλύση στομάχου.
Ο ίδιος παραδέχτηε στους αστυνομικούς ότι το έκανε από ντροπή αφού δεν είχε λεφτά ν απληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού του
Δείτε περισσότερα θέματα 

Έρχονται τα φρουτάκια - 35.000 άδειες για παίγνια μέσω διαδικτύου...

Τα κέρδη των παικτών θα φορολογούνται με 10% και ο φόρος αυτός θα παρακρατείται και αποδίδεται στο Δημόσιο κάθε μήνα από τους κατόχους των αδειών.
Άδειες για 35.000 παιγνιομηχανήματα σε όλη τη χώρα και 15- 20 άδειες, μέσω διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού, για τη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων και στοιχήματος μέσω διαδικτύου, θα χορηγήσει το Δημόσιο, στο πλαίσιο της ρύθμισης της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Αυτό προβλέπεται στις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου για τα τυχερά παιχνίδια, οι οποίες κατατέθηκαν εκ νέου στη Βουλή, μετά τις τροποποιήσεις που επέφερε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Από την εφαρμογή των ρυθμίσεων, το Δημόσιο προσδοκά έσοδα ύψους 30% επί των μικτών κερδών για όλα τα τυχερά παίγνια που

Δείτε: Ποιες ατέλειες τους κρύβουν επιμελώς οι σταρ;

Γνωρίζατε ό,τι ο Μαθιου Πέρι έχει ένα δάχτυλο πιο κοντό από τα άλλα;
Πόσα δάχτυλα έχει η Χάλι Μπέρι στο πόδι της; Ποιος ηθοποιός έχει κολλημένα τα δάχτυλά του; Τι λείπει από την μύτη της Τζούλια Ρόμπερτς;
Δείτε το βίντεο με φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τις ατέλειες των σταρ:

Ο Μπιν Λάντεν ετοίμαζε επίθεση για τα 10 χρόνια απ' τους Δίδυμους Πύργους

Η εκτέλεση του Οσάμα Μπιν Λάντεν στις 2 Μαϊου μπορεί να μην ήταν ... τυχαία. Μάλλον υπήρχαν συγκεκριμένες πληροφορίες που σήμαναν γενικό συναγερμό και οδήγησαν τελικά στον εντοπισμό και τη φονική μάχη στην έπαυλη του Πακιστάν.
Τώρα φαίνεται ότι ο Σαουδάραβας και η Αλκάιντα μάλλον σχεδίαζαν νέα επίθεση στο έδαφος των ΗΠΑ στην επέτειο των 10 χρόνων από την φονική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου
Η εφημερίδα Wall Street Jurnal επικαλούμενη Αμερικανούς αξιωματούχους τους οποίους δεν κατονομάζει, γράφει πως "επικοινωνίες" βρέθηκαν στην κατοικία όπου διέμενε ο Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν, αλλά δεν υπάρχει καμιά απόδειξη πως αυτή η "συνωμοσία εν τη γεννέσει της" θα ετίθετο σε εφαρμογή.
"Ο Μπιν Λάντεν και ο επικεφαλής των επιχειρήσεών του, ο Ατίγια Αμπντ αλ-Ραχμάν, είχαν ανταλλάξει απόψεις για τη σύνθεση της ομάδας που θα αναλάμβανε να πραγματοποιήσει την επίθεση και ο Μπιν Λάντεν απέρριπτε συστηματικά τα ονόματα που πρότεινε ο

Συντάξεις: ποιοι πάνε στα 40 έτη και ποιοι χάνουν από το νέο ΛΑΦΚΑ

Τη μεταφορά όσων ισχύουν ήδη στον ιδιωτικό τομέα και στο δημόσιο τομέα για τις συντάξεις θανόντων σε συζύγους και διαζευγμένους περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο, ενώ προβλέπει ότι το γενικό όριο ηλικίας συνταξιοδότησης και για τους μετά το 1993 ασφαλισμένους στο δημόσιο είναι το 60ο έτος ηλικίας, με συμπλήρωση 40 ετών υπηρεσίας.
Έτσι για όσους έχουν ασφαλισθεί για πρώτη φορά από 1.1.1993 και μετά και θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης από 1.1.2013 και μετά, θα λαμβάνουν σύνταξη με τη συμπλήρωση του 60ού έτους της ηλικίας τους υπό την προϋπόθεση ότι έχουν συμπληρώσει 40 ετών πλήρους πραγματικής συντάξιμης υπηρεσίας.
Παράλληλα επεκτείνονται για λόγους ισότητας και σε όσους έχουν ασφαλισθεί για πρώτη φορά από 1.1.1993 και μετά, οι ευνοϊκές διατάξεις που ισχύουν για τους βαριά αναπήρους (τυφλοί, τετραπληγικοί, νεφροπαθείς κ.λ.π) και οι οποίες προβλέπουν τη δυνατότητα συνταξιοδότησης των προσώπων αυτών με τη συμπλήρωση 15 ετών υπηρεσίας, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας και τον υπολογισμό της σύνταξής τους με βάση τα 35 έτη υπηρεσίας.
Για τους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς προβλέπεται ότι σε περίπτωση μετάταξης οι ίδιοι θα μπορούν να επιλέξουν αν θα παραμένουν στον προηγούμενο ασφαλιστικό τους φορέα ή θα ασφαλιστούν στον φορέα της υπηρεσίας που μετατάσσονται.
Επιπρόσθετα μπαίνει πλαφόν στις συντάξιμες αποδοχές, καθώς η

Ξεκινούν οι εκπτώσεις

Αρχίζουν και επισήμως την Παρασκευή οι θερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου.
Ωστόσο πολλά καταστήματα έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες μειώσεις τιμών και προσφορές.
«Τις μεγαλύτερες θερινές εκπτώσεις των τελευταίων ετών», υπόσχεται η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και καλεί τους καταναλωτές να τις εκμεταλλευθούν για να καλύψουν τις οικιακές και οικογενειακές τους ανάγκες.
Οι καταναλωτές τις επόμενες έξι εβδομάδες θα μπορούν να αγοράζουν περισσότερα, ποιοτικότερα και επώνυμα είδη με πολύ λιγότερα χρήματα, αναφέρει η ΕΣΕΕ και τους συνιστά να ελέγχουν την τελική τιμή αγοράς, να πραγματοποιούν έρευνα για τις αγορές τους και να εμπιστεύονται τα οργανωμένα εμπορικά καταστήματα και όχι το κάθε μορφής παρεμπόριο.
Επισημαίνει ακόμη ότι:

Χαλκιδική: Τραυματισμένος οδηγός κάλεσε σε βοήθεια και εξαφανίστηκε!!!

Κατάφερε, αν και εγκλωβισμένος, να ειδοποιήσει την αστυνομία, αλλά όταν έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος, ο 68χρονος ήταν άφαντος…
Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των επίγειων και εναέριων μέσων διάσωσης για τον εντοπισμό 68χρονου άνδρα …
τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε, κατά τις πρωινές ώρες, με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, στον οικισμό «Χρούσω», στο Παλιούρι Χαλκιδικής.
Όπως έγινε γνωστό, ο 68χρονος κάλεσε σε βοήθεια την Άμεση Δράση με κινητό τηλέφωνο, αναφέροντας ότι ήταν εγκλωβισμένος στο όχημά του μετά από ανατροπή.
Παρά τις έρευνες των σωστικών συνεργείων και των εθελοντών έως στιγμής δεν έχει γίνει εφικτός ο εντοπισμός του.
ierosagon
Δείτε περισσότερα θέματα 

Και δικηγόροι εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων ματς...

Συνομιλίες μεταξύ παραγόντων του ποδοσφαίρου (εκ των οποίων ο ένας είναι ο προφυλακισμένος στις φυλακές Τρικάλων Γιώργος Τσακογιάννης) και γνωστών δικηγόρων της αθλητικής δικαιοσύνης θα έρθουν –ίσως και αύριο- στην επιφάνεια.
Σύμφωνα με τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες …αποδεικνύεται ο χρηματισμός συγκεκριμένων πληρεξουσίων δικηγόρων ομάδων ακόμα και για να χάσουν υποθέσεις, ενώ ένας εξ΄ αυτών είναι γνωστός από τις πρώτες αποκαλύψεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και διαλόγους που είχε με ανθρώπους της «Παράγκας».
Σύμφωνα με τις απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του zougla.gr υπήρξε από χθες κινητοποίηση σε μεγάλο δικηγορικό σύλλογο της χώρας, καθώς γνωρίζουν την πληροφορία και τα ονόματα είναι ηχηρά στον αθλητικό χώρο.
Zougla 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Καύσωνας από σήμερα - Που θα χτυπήσει 40 βαθμούς ο υδράργυρος!!!

Το θερμότερο κύμα ζέστης του φετινού καλοκαιριού ξεκινάει απο σήμερα...με τον υδράργυρο σε πολλές ηπειρωτικές περιοχές το μεσημέρι να φτάνει ακόμη τους 40 βαθμούς κελσίου.
Επίσης σχετικά υψηλές θα διατηρηθούν πέρα από τη θερμοκρασία και οι τιμές της υγρασίας καθώς το βοριαδάκι στο Αιγαίο θα εξασθενήσει με αποτέλεσμα το αίσθημα δυσφορίας να είναι αρκετά έντονο ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
Πιο αναλυτικά:


ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Περιμένουμε ηλιοφάνεια και ζέστη σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει στα ηπειρωτικά, οπότε ενδεχομένως στα βουνά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας να εκδηλωθούν λίγες μπόρες. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν, θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθυνσεις απο 4 μέχρι 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο μέχρι 7 μποφόρ αλλά με τάση να εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα φτάσει στη

Πίστα Φόρμουλα 1 στην Ελλάδα;

Τη μελέτη χωροθέτησης πίστας Formula 1, στην περιοχή του Πειραιά, παρουσίασε χθες (14/7) επίσημα ο δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής.
"Στόχος μας είναι να μεταμορφώσουμε το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα σε πόλο έλξης για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και να δημιουργήσουμε μία νέα πηγή εσόδων για τους κατοίκου", είπε αρχικά ο κύριος ΤΖανής και συνέχισε:
"Η χρηματοδότηση του έργου κόστους 100 εκατ. ευρώ θα γίνει μέσω του προγράμματος ΤΖΕΣΙΚΑ, που περιλαμβάνεται στο ΕΣΠΑ. Προβλέπεται συμμετοχή του κράτους κατά 50% και ισόποση συμμετοχή των ιδιωτών. Η νέα πίστα θα δημιουργήσει 3.500 νέες θέσεις εργασίας. Επίσης, θα συμβάλει στην περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής και στην αύξηση του πρασίνου κατά 250 στρέμματα".
Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να κατατεθεί η πρόταση στη FIA, ενώ ήδη έχει υπάρξει θετική ανταπόκριση από το υπουργείο Ανάπτυξης και την Περιφέρεια.
Σε σχέση με τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες, το 2005 και το 2008, ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ, Βασίλης Δεσποτόπουλος, επισήμανε ότι "τώρα έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να αποκτήσει η Ελλάδα μία πίστα διεθνών προδιαγραφών".
Λέτε; Ίδωμεν...

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Πάρτε μέτρα για την Αρτοποιία...

Ερώτηση προς: Τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
ΘΕΜΑ: «Αναγκαιότητα λήψης μέτρων διασφάλισης της αρτοποιίας στην Ελλάδα»
Στην πατρίδα μας λειτουργούν 14.400 βιοτεχνικά αρτοποιεία. Οι απασχολούμενοι ανέρχονται στον αριθμό των 67.000. Περίπου 120 κυλινδρόμυλοι-αλευροβιομηχανίες τροφοδοτούν τους φούρνους με τα απαραίτητα υλικά...
Τα μηχανήματα αρτοποιίας κατασκευάζονται από ελληνικά χέρια. Όλες οι επενδύσεις στην αρτοποιία ξεπερνούν τα 3 δις ευρώ και προέρχονται από ίδια κεφάλαια. Το ψωμί στην Ελλάδα πωλείται 30% φθηνότερα από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, σε αντίθεση με τα τρόφιμα που πωλούνται 12% ακριβότερα. Αυτό συμβαίνει γιατί

«Αιμορραγούν» οι επιχειρήσεις της βόρειας Ελλάδας ...... Έλληνες αγοράζουν ακόμα και ψωμί από τα Σκόπια!

Όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου, θα δεις ταμπέλες στα ελληνικά, που διαφημίζουν φθηνά προϊόντα και υπηρεσίες. Στα μαγαζιά, ακόμη και στις λαϊκή αγορά της Τρίτης και της Πέμπτης θα περπατάς και θα ακούς δίπλα σου να μιλούν ελληνικά και να συζητούν για την φτήνια όλων των προϊόντων.
Μια φτήνια που, όπως λέει και η παροιμία, «τρώει τον παρά» των κατοίκων της βόρειας Ελλάδας που καθημερινά συνωστίζονται στους μεθοριακούς σταθμούς για ένα πέρασμα στα Σκόπια και τη Βουλγαρία. Για παράδειγμα, το κούρεμα έχει μόλις δύο ευρώ στο Μοναστήρι των Σκοπίων και ο κόσμος πηγαίνει στη γειτονική χώρα όχι μόνο για ψώνια, αλλά και για καφέ, για βόλτα, με τραγικές συνέπειες τόσο για την αγορά της bόρειας Ελλάδας όσο και για τα έσοδα του κράτους.
Σύμφωνα με υπολογισμούς των εμπορικών επιμελητηρίων των ακριτικών μας νομών, περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ "ζεστού" ελληνικού χρήματος διαρρέουν κάθε μήνα προς τις γειτονικές μας χώρες, Βουλγαρία και Σκόπια, για την αγορά υπηρεσιών και προϊόντων. Στην κορυφή των προτιμήσεων των Eλλήνων

Πρέβεζα: "Ο ΣΜΑ δεν θα γίνει στην Μυρσίνη !!! ΠΟΙΟΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ, ΠΟΙΟΥΣ ;"

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην τοπική κοινότητα Μυρσίνης. Έληξε η διαδικασία της έγκρισης της ΜΠΕ και ακολουθεί η διαδικασία δημοπράτησης του έργου.
Αδιαφορώντας πλήρως για την άποψη των κατοίκων, οι αρμόδιοι προχωρούν. Στα ερωτήματα που είχαν απασχολήσει όλους εμάς τους κατοίκους Μυρσίνης -Μεγαδένδρου, για το ποιοι και με ποιες διαδικασίες , έλαβαν την απόφαση να χωροθετήσουν την συγκεκριμένη περιοχή και να προχωρήσουν στην κατασκευή του έργου, δόθηκαν οι απαντήσεις .
Απαντήσεις που αναδεικνύουν την προσπάθεια κάποιων να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι να πάρουν είδηση ότι το έργο θα κατασκευασθεί όταν δουν τον εργολάβο να εγκαθίσταται. Απαντήσεις που αναδεικνύουν το μέγεθος της κοροϊδίας στην οποία

Σύλλογος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Ποντοκώμης

Κατάληψη την Παρασκευή του Ορυχείου Καρδιάς Ο Σύλλογος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Ποντοκώμης του Δήμου Κοζάνης θα προβεί σε συμβολική κατάληψη του Ορυχείου Καρδιάς στη θέση εισόδου του Ορυχείου (γραμμές τραίνου παλιού..
δρόμου Ποντοκώμης - Χαραυγής) αύριο Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 από 11:30 π.μ. έως 1:30 μ.μ. σε ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στις συνεχόμενες περιβαλλοντικές υπερβάσεις που καθιστούν αφόρητες τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων του οικισμού και της περιοχής.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Σαμαράς Αντώνης
aetos
Δείτε περισσότερα θέματα 

Συναυλία Πυξ Λαξ: Συγκλονιστική! Πρόγραμμα [video] Δείτε βίντεο από τη συγκλονιστική συναυλία των Πυξ Λαξ στο ΟΑΚΑ, επτά χρονιά μεά τη διάλυση τους.

Πάνω από 70.000 θεατές όλων των ηλικιών αποθέωσαν το θρυλικό συγκρότημα Πυξ Λαξ στη «τελευταία» (λέμε τώρα) συναυλία τους στο ΟΑΚΑ. Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στο Μάνο Ξυδούς.
«Αντίο Μάνο» έλεγε από σκηνής ο Φίλιππος Πλιάτσικας θυμίζοντας την απουσία του αγαπημένου φίλου και συναδέλφου τους. Αξέχαστα τραγούδια και αγαπημένοι στίχοι του συγκροτήματος πλημμυρίζουν το στάδιο. «Είναι δύσκολο για εμάς που δεν θα είναι εδώ ο Μάνος» είχε αναφέρει ο Φίλιππος Πλιάτσικας. «Η επανένωση μας ήταν ιδέα και όνειρο του Μάνου και όλο αυτό θα γίνει με αφορμή την ιδέα του και προς τιμήν του».
«Χάρη σε αυτό το τραγούδι έγιναν όλα», λέει στη διάρκεια της συναυλίας ο Μπάμπης Στόκας και ξεκινά….»Με στέλνεις, με στέλνεις με παρασέρνεις», «παρασέρνοντας» μαζί του το κοινό του σταδίου. Το συγκρότημα αφιέρωσε το τραγούδι «Ένα παιδί περπατάει με τα χέρια» στα θύματα της τραγωδίας στην Κύπρο.
Μια ώρα μετά την έναρξη της συναυλίας και παρά ορισμένα

Απορρίφθηκε το αίτημα του Ηρακλή από το CAS - Επικυρώθηκε και τυπικά η βαθμολογία

Το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο απέρριψε ως απαράδεκτο το αίτημα των ασφαλιστικών μέτρων...
του Ηρακλή κατά της Σούπερ Λίγκας και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος επικύρωσε και τυπικά τη βαθμολογία της περιόδου 2010-11.


Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στα προκριματικά!!!

Την Παρασκευή (15/7) το μεσημέρι μαθαίνει ο Παναθηναϊκός την αντίπαλό του για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και το Onsports σας παρουσιάζει τους πιθανούς αντιπάλους του.
Από θέση ισχυρού ξεκινά τις υποχρεώσεις του ο Παναθηναϊκός για το Champions League. Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα θα μάθει την αντίπαλό της για τον τρίτο προκριματικό, όπου θα έχει ως μοναδικό στόχο την πρόκριση για τα πλέι – οφ.
Καμία από αυτές δεν τρομάζει, καθώς τα εμπόδια των Βασλούι,

Τελικά τι είναι αυτη η επιλεκτική χρεοκοπία;

Επιλεκτική χρεοκοπία σημαίνει διαγραφή μέρους τους χρέους και των… μισθών.
Σύμφωνα με τη «λύση» που φαίνεται να προωθεί πλέον η διεθνής κοινότητα η Ελλάδα θα ζήσει μία κόλαση 15 ημερών, στη διάρκεια των οποίων όποιοι ιδιώτες επιθυμούν θα ανταλλάξουν τα ομόλογά τους με άλλα μικρότερης απόδοσης και μεγαλύτερης διάρκειας ή θα τα πουλήσουν γράφοντας ζημιά σε σχέση με την ονομαστική τους αξία.
Το πόσοι θα προσέλθουν και πως θα αντιδράσουν οι αγορές είναι άγνωστο. Κόκκινη γραμμή για να δεχθεί η Αθήνα είναι να διασφαλίσει η ΕΕ τη ρευστότητα των τραπεζών για να αποφευχθεί ο πανικός. Κόκκινη γραμμή για την ΕΕ είναι η χώρα μας να προχωρήσει άμεσα στην πώληση δημόσιας περιουσίας και να υποθηκεύσει μέρος αυτής για τα νέα δάνεια.
Επιπλέον, οι εταίροι μας θέτουν ένα ακόμη «μέτρο» στο τραπέζι. Παίρνουν την… ψιλή και ζητούν «κούρεμα» των αποδοχών σε

VIDEO: ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ !!!!!!!!!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ

Ο Andre Rieu είναι ένας 62χρονος Ολλανδός βιολιστής, από τα μεγαλύτερα εν ζωή ονόματα μαέστρων κλασικής μουσικής σήμερα στον κόσμο.
Θεωρείται ο κορυφαίος ερμηνευτής στον κόσμο, των βάλς των Γιόχαν Στράους (πατέρα & υιού). Από το 1987 δημιουργεί την διάσημη ορχήστρα του: Johann Strauss Orchestra, με 50 περίπου εξαιρετικούς μουσικούς.
Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και έχει παίξει στα μεγαλύτερα θέατρα & αίθουσες του κόσμου. Του έχει απονεμηθεί 2 φορές το World Music Award (κάτι σαν Όσκαρ για την παγκόσμια μουσική σκηνή κάθε είδους..) και έχει αρκετούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους σε ευρωπαικές χώρες, Αυστραλία και Βρετανία…

Απίστευτο βίντεο. Γυναίκα εκτοξεύεται σε τροχαίο από το αυτοκίνητο!

Μια απρόσεχτη οδηγός πέφτει πάνω σε αυτοκίνητο που περίμενε στο φανάρι και η ίδια εκτοξεύεται από το παρ μπριζ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Σοκ! .....Δολοφόνησε τον 8χρονο και τον έβαλε στο ψυγείο!

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη στις ΗΠΑ η μακάβρια είδηση ότι τα απομεινάρια του 8χρονου παιδιού που αναζητούσαν οι αρχές βρέθηκαν στο ψυγείο ενός άνδρα στην εβραϊκή κοινότητα του Μπρούκλιν.
Ο 8χρονος Λέιμπι Κλέτζκι είχε εξαφανιστεί λίγο μετά αφού είχε ζητήσει βοήθεια από έναν άγνωστο για να επιστρέψει σπίτι του.
Οι κάμερες που υπάρχουν σε διάφορα σημεία της πόλης είχαν καταγράψει τον άτυχο ανήλικο να συνομιλεί με τον 35χρονο Λεβί Άρον και στη συνέχεια να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό του και οι αρχές δε δυσκολεύτηκαν να φθάσουν στα ίχνη του μετά από έρευνα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία επισκέφθηκε το διαμέρισμα του Άρον στην εβραϊκή κοινότητα του Μπρούκλιν και τον ρώτησαν που βρίσκεται το μικρό παιδί. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, υπήρχαν κηλίδες από αίμα στο ψυγείο του. Ανοίγοντας αντίκρισαν ένα μακάβριο θέαμα: τα ακρωτηριασμένα πόδια του και δίπλα από αυτά μαχαίρια…
Στη συνέχεια βρήκαν και το υπόλοιπο σώμα του Λέιμπι μέσα σε κόκκινη βαλίτσα σε κάδο σκουπιδιών. Ο 35χρονος ομολόγησε το έγκλημα και συνελήφθη, ενώ η εβραϊκή κοινότητα είναι σοκαρισμένη.
“Αυτό το συμβάν είναι ο εφιάλτης κάθε γονέα. Αυτό είναι που το κάνει τόσο τρομακτικό. Είναι τραγωδία” τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Ρέι Κέλι.
Star
Δείτε περισσότερα θέματα 

Φλώρινα: Φρίκη για το υλικό και οργή για τον αστυνομικό!

Αστυνομικός που υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας συνελήφθη για κατοχή...και διακίνηση σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας...
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ο 33χρονος «κατέβαζε» από το Διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες με υλικό παιδικής πορνογραφίας και στη συνέχεια διακινούσε το συγκεκριμένο υλικό σε άλλους χρήστες του Ίντερνετ, με τη χρήση εξειδικευμένου προγράμματος.
Συνάδελφοί του από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που τον συνέλαβαν, εντόπισαν και κατάσχεσαν στο σπίτι του στη Φλώρινα, τέσσερις σκληρούς δίσκους ηλεκτρονικού υπολογιστή κι έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.