ΣΙΝΕ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Υποκλινόμαστε στην ομορφιά της Adriana Lima....

Το πασίγνωστο και πανέμορφο μοντέλο στην τελευταία του φωτογράφηση,
αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται να γδυθεί προκειμένου ναπροκαλέσει και να σαγηνεύσει..! Και στην πραγματιότητα, καθόλου σώμα, αφού η τελευταία της φωτογράφηση εστιάζει στο πρόσωπο, και μας αφήνει πραγματικά άφωνους.. τέτοια ομορφιά... είναι σπάνια...

Οι γαλανομάτες star του Hollywood

Ξέρετε ότι όσοι έχουν γαλάζιο χρώμα ματιών είναι πιο έξυπνοι και μπορούν να κερδίσουν περισσότερα διότι μελετούν πιο αποτελεσματικά και να έχουν καλύτερες επιδόσεις σε εξετάσεις και διαγωνισμούς? Οι γαλανομάτηδες, εκτός από το πιο σπάνιο χρώμα που συναντάς σε μάτια, είναι πιθανότερο να ξεχωρίσουν ακαδημαϊκά σε σχέση με όσους έχουν καφέ μάτια. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται οι επιστήμονες. Εμάς βέβαια δεν μας νοιάζουν οι θεωρίες αλλά οι sexy celebrities με τα γαλάζια μάτια!
Adriana Lima

Πασίγνωστο μοντέλο, γδύνεται σε ένα καυτό video... που θα σας ξεσηκώσει..!


Γιατί καλές οι φωτογραφήσεις, αλλά το ζωντανό έχει άλλη χαρή...!
Η Rosie Jones... αποκαλύπτεται..!

Ελεονώρα Μελέτη με μπραζίλιαν στην παραλία [φωτο]

Απόλυτα σέξι εμφανίστηκε η Ελεονώρα Μελέτη στην παραλία. Δείτε φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη με καυτό μπραζίλιαν.
Λίγο πριν γίνει κουμπάρα η Ελεονώρα Μελέτη απόλαυσε σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Λουτράκι το μπάνιο της και εμφανίστηκε με μπραζίλιαν, όπου διέμενε.
Η 32χρονη παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη χαλάρωνε στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο, όπου την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. Την ίδια ώρα η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε στη σελίδα της στο twitter: «Η ζωή είναι ωραία».
Δείτε τις φωτογραφίες της Ελεονώρας Μελέτη με μπραζίλιαν:



fimes 
Δείτε  περισσότερα θέματα 

Τατιάνα Στεφανίδου: «Με έχουν κερατώσει»

Εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου. Διαβάστε τί είπε η Τατιάνα Στεφανίδου για το κέρατο στη ζωή της.
«Έχω απατήσει σε σχέση μου» ομολόγησε η Τατιάνα Στεφανίδου. «Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Θα έπρεπε να έχω πει τελειώνουμε, πάω παρακάτω. Το γεγονός ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου», παραδέχτηκε η Τατιάνα Στεφανίδου. Ο τότε σύντροφός της το έμαθε και αντέδρασε πολύ άσχημα.
Μετά την ερωτική απιστία η Τατιάνα Στεφανίδου, μίλησε επίσης και για τη νευρική ανορεξία που την ταλαιπώρησε όταν ήταν 17 χρονών. «Έχω περάσει κι εγώ αυτή την τραγική ασθένεια, για δύο χρόνια. Από τα δεκαεπτά μέχρι και τα δεκαεννιά μου. Ήμουν 48 κιλά, πολύ άσχημη και άρρωστη. Είχα πιεστεί πάρα πολύ. Ήμουν 17 χρονών και είχα πάει στη Γερμανία μόνη μου».

H καυτή Τζέσικα της Ρίβερ Πλέιτ!!!


H Jesica Hereñu έγινε γνωστή στην Αργεντινή από τη συμμετοχή της στο Big Brother.
Αν και στενοχωρημένη από τον υποβιβασμό της Ρίβερ Πλέιτ, έκανε μια καυτή φωτογράφηση για το Αργεντίνικο Maxim.

Δίδυμες hot απολαύσεις!!

Όταν ο Θεός έχει κέφια δημιουργεί!
Και όταν οι δημιουργίες του είναι καλές, αποφασίζει να δημιουργήσει δυο ίδιες κοπέλες για να μας χαρίσει περισσότερη απόλαυση!
Δείτε τις φωτογραφίες με τις δίδυμες και πείτε μας αν υπάρχει κάτι καλύτερο από μια…
γυναίκα. Υπάρχει και η απάντηση είναι 2 γυναίκες!

Προσοχή στα συνθετικά εσώρουχα!!!

Τα λεπτά και στενά εσώρουχα μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνα …για την ευαίσθητη γυναικεία περιοχή. Μάλιστα, 2 στις 100 Ελληνίδες επισκέπτονται τον γιατρό τους, εξαιτίας αλλεργιών και δερματικών αντιδράσεων, που έχουν προκληθεί από τα εσώρουχα.
Ιδιαίτερα δε αυτήν την εποχή, που η θερμοκρασία είναι υψηλή, οι πιθανότητες λοίμωξης αυξάνονται, καθώς η ζέστη ευνοεί την ανάπτυξη μικροβίων και τα στενά συνθετικά εσώρουχα κάνουν το «περιβάλλον» ακόμη πιο κατάλληλο.
Ειδικά ο συνδυασμός στενού εσωρούχου και στενού παντελονιού

Συνελήφθησαν οι χάκερ Anonymous!

Ούτε έναν ούτε δύο αλλά τουλάχιστον 14 άτομα – μέλη της περιβόητης ομάδας χάκερ των Anonypous συνελήφθησαν στο πλαίσιο επιχείρησης για την εξάρθρωση της στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με πηγή του FBI, οι συλλήψεις σημειώθηκαν σε διάφορες πολιτείες, μεταξύ τους η Φλόριντα, η Καλιφόρνια και το Νιου Τζέρσι, ενώ εκκρεμούν για να εκτελεστούν άλλα 15 εντάλματα.
Οι έρευνες, που συνοδεύονται από κατασχέσεις υπολογιστών και αρχείων, έχουν επεκταθεί σε περιοχές του Λονγκ Άιλαντ, του Μπρούκλιν και του Μπρονξ, στη Ν. Υόρκη. Παράλληλα, έγινε

Σειρήνες πολέμου στην Κύπρο – Επεισόδια στα Κατεχόμενα [vid]

Σοκ προκάλεσαν οι σειρήνες όταν ήχησαν το πρωί στην Κύπρο και ξύπνησαν τις τραγικές μνήμες Ελληνοκυπρίων.
Στις 5.30 το πρωί, ώρα που άρχισε η εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο, ήχησαν οι σειρήνες στις ελεύθερες περιοχές.
Ο κυπριακός ελληνισμός τιμά, ανήμερα της γιορτής του Προφήτη Ηλία, τους πεσόντες από την τουρκική εισβολή, καταδικάζει τη συνεχόμενη κατοχή του ενός τρίτου της Κύπρου.
Στις 8 το πρωί τελέστηκε μνημόσυνο στο στρατιωτικό κοιμητήριο στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων αξιωματικών και οπλιτών κατά την εισβολή του Αττίλα, παρουσία του Προέδρου της Κύπρου Δημήτρη Χριστόφια και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνο Μπεγλίτη. Για την 37η μαύρη

Θρίλερ με το γάμο Καραβάτου- Κατσούλη!

Δύο μέρες τώρα "έπαιζε" η είδηση που ήθελε την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη…

Έδωσε το φιλί της ζωής σε…… αετό!

Όπως ένας γιατρός δίνει το φιλί της ζωής στους ασθενείς του εφόσον κριθεί απαραίτητο, έτσι και ένας κτηνίατρος έδωσε το φιλί της ζωής σε έναν …αετό!
Ο λόγος για τον κτηνίατρο Τζεφ Κούνι, ο οποίος έπρεπε να κάνει το καθήκον του και να σώσει το αρπακτικό, το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε δρόμο του Όρεγκον των ΗΠΑ!
Έβαλε λοιπόν το ράμφος του πουλιού μέσα στο στόμα του και του παρείχε αέρα, ενώ ταυτόχρονα του έκανε παλμικές κινήσεις στο στήθος!
Τελικά ο αετός χάρις στην επέμβαση του Τζεφ κατάφερε να επιβιώσει! Ευτυχώς για τον κτηνίατρο που δεν χρειάστηκε να δώσει το φιλί της ζωής σε κανένα άλλο ζώο!
Star
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η πιο θερμή ημέρα της χρονιάς! Στους 42 βαθμούς

Η πιο θερμή ημέρα του 2011, μέχρι τώρα τουλάχιστον, θα είναι η σημερινή. Αυτό αναφέρουν οι μετεωρολόγοι, που επισημαίνουν ότι το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 42 βαθμούς κελσίου σε ορισμένες περιοχές (υπό σκιάν εννοείται, γιατί κάτω από το λιοπύρι αυτό συνέβη και τις προηγούμενες «δροσερές» σε σχέση με την σημερινή μέρες).
Το πιο ενδιαφέρον; Δεν αποκλείεται στα ηπειρωτικά να υπάρξουν κάποιες νεφώσεις από το μεσημέρι, που ωστόσο το μόνο που θα κάνουν είναι να εγκλωβίσουν την θερμότητα στην ατμόσφαιρα και

Ο Βουλευτής Γρεβενών στο WEST CHANNEL

Την Παρασκευή 22/7/2011 και ώρα 23:00, ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας θα βρίσκεται στο στούντιο του WEST CHANNEL, όπου και θα αναφερθεί σε θέματα επικαιρότητας, με έμφαση τον ενεργειακό τομέα, λόγω και της ιδιότητας του ως εισηγητής του νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής: «Λειτουργία των Ενεργειακών Αγορών Ηλεκτρισμού και Φυσικού Αερίου, για Έρευνα, Παραγωγή και Δίκτυα Μεταφοράς Υδρογονανθράκων και άλλες ρυθμίσεις».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Άρθρο του βουλευτή Λευ. Αυγενανη

«Συν Αθηνά και χείρα κίνει»,
γιατί κανείς «από μηχανής Θεός» δεν μπορεί να μας σώσει του Λευτέρη Αυγενάκη, Βουλευτή Ηρακλείου και Γραμματέα Οργανωτικού ΔΗ.ΣΥ.


Η επικείμενη, κρίσιμη σύνοδος κορυφής της Ευρωζώνης που έχει συγκληθεί από τον Πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπέι, την ερχόμενη Πέμπτη φέρνει για ακόμα μια φορά τη χώρα μας στο κέντρο των Ευρωπαϊκών οικονομικών εξελίξεων. Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, δείχνουν οι ίδιοι προβληματισμένοι και διχασμένοι για την ένταση και έκταση του Ελληνικού προβλήματος χρέους.

Χωρίς ζάχαρη έχει μείνει η αγορά της Κρήτης!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λευτέρη Αυγενάκη για την εξάντληση των αποθεμάτων και τη μεγάλη αύξηση των τιμών.
Χωρίς ζάχαρη έχει σχεδόν μείνει η αγορά της Κρήτης, ενώ γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο για τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Για το θέμα αυτό, ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, κατέθεσε συγκεκριμένη κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τον αρμόδιο Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, ζητώντας του να επιληφθεί της κατάστασης και να λάβει συγκεκριμένα μέτρα που θα εξασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία της αγοράς.
Ειδικότερα, ο Βουλευτής αναφέρει ότι «την τελευταία περίοδο παρατηρείται μια πρωτοφανής έλλειψη των αποθεμάτων ζάχαρης από την αγορά της Κρήτης, η οποία προβάλλεται τόσο σε επίπεδο λιανικής όσο και σε επίπεδο χονδρικής πώλησης». Σχετικά τονίζει

Κύπρος:Σαν σήμερα η Τουρκική Εισβολή


Μαύρη επέτειος σήμερα για την Κύπρο 
37 χρόνια από τη βάρβαρη τουρκική εισβολή.
Ο κυπριακός Ελληνισμός τιμά σήμερα, 37 χρόνια από τη βάρβαρη τουρκική εισβολή, τους πεσόντες, καταδικάζει τη συνεχιζόμενη κατοχή του ενός τρίτου της Κύπρου και διατρανώνει για άλλη μια φορά την αποφασιστικότητά του να αγωνιστεί για την απελευθέρωση και την επανένωση του νησιού. Στις 5.30 το πρωί, ώρα που άρχισε η εισβολή του Αττίλα, ήχησαν οι σειρήνες στις ελεύθερες περιοχές. Τα κόμματα με διακηρύξεις καταδικάζουν την τουρκική εισβολή και καταγγέλλουν την τουρκική πλευρά για την αδιαλλαξία που επιδεικνύει στις συνομιλίες. Επισημαίνουν την ανάγκη για ενότητα και τονίζουν ότι μόνον με κοινή προσπάθεια θα καμφθεί η τουρκική αδιαλλαξία ώστε να ανοίξει ο δρόμος για λύση του κυπριακού.


\\
Για να μην ξεχνούμε, 37 χρόνια κατοχής
Στις 20 Ιουλίου 1974, σαράντα περίπου χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες, υπό την υποστήριξη της Τουρκικής Αεροπορίας και του ναυτικού εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών στις βόρειες ακτές της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η απόβαση των Τουρκικών στρατευμάτων που ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις, με ένα μήνα σχεδόν διαφορά η πρώτη από τη δεύτερη, είχε σαν αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% της Κυπριακής Δημοκρατίας. Περίπου 200.000 εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους, έγιναν πρόσφυγες στην ίδια τους την πατρίδα, περίπου 4.000 νεκροί και 1.619 δηλώθηκαν αγνοούμενοι. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

Εκδηλώσεις στην Αθήνα για την τουρκική εισβολή
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης στο «Κηποθέατρο» Παπάγου ο υπουργός Παιδείας της Κύπρου Αντρέας Δημητρίου

«Στην ελληνική παράδοση, υπάρχει ο Επιτάφιος και η Ανάσταση. Οφείλουμε να περάσουμε στην Ανάσταση», τόνισε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου Ανδρέας Δημητρίου, κεντρικός ομιλητής της επετειακής εκδήλωσης που διοργανώθηκε την Τρίτη 19/7/2011 στο «Κηποθέατρο» Παπάγου για τα 37η επέτειο από το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή και συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου. Αφού μετέφερε τους χαιρετισμούς του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, της κυπριακής Κυβέρνησης αλλά και του κυπριακού λαού, είπε πως «από το 1974 με αρχή το πραξικόπημα που η Χούντα και η ΕΟΚΑ Β’ έκαναν στην Κύπρο ο ελληνισμός μπαίνει σε μια μεγάλη περιπέτεια. Η υπόσχεση που οφείλουμε προς τους αγωνιστές και τους πεσόντες ενάντια στο πραξικόπημα, ενάντια στον τουρκικό Αττίλα είναι ότι θα σβήσουμε τα αποτελέσματα της εισβολής, για να τους τιμήσουμε, ξαναδίνοντας στα παιδιά μας μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρο. Πρώτη προτεραιότητα φυσικά είναι η στενή συνεργασία όλων των Ελλήνων». Και ολοκλήρωσε λέγοντας πως «ο Ερντογάν επισκέφθηκε παράνομα την Κύπρο και μίλησε πολύ προκλητικά. Μίλησε με την αλαζονεία του εισβολέα, του δυνατού έναντι ενός λαού που αντιμετωπίζει προβλήματα. Οφείλουμε προς το λαό μας να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας ώστε κανένας Τούρκος πρωθυπουργός να μην μας βλέπει με την αλαζονεία του νικητή. Οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, ο καθένας απ’ όπου βρίσκεται, να δώσουμε το μήνυμα ότι θέλουμε πορεία προς το μέλλον. Που σημαίνει λυμένο το Κυπριακό». Ο καθηγητής Ανδρέας Βοσκός, εκ μέρους της Επιτροπής του Πανεπιστημίου Αθηνών για την Κύπρο, στην προσφώνησή του, θύμισε την αθρόα συμμετοχή των Κυπρίων στους επάλληλους εθνικούς αγώνες όπως πχ την Ιωνική επανάσταση, τις εκστρατείες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τους Ακριτικούς Αγώνες. Επιστέγασμα, όπως είπε «ο ηρωϊκότατος απελευθερωτικός αγώνας του 1955-1959 (ΕΟΚΑ). Τα άνομα όμως συμφέροντα των ισχυρών της γης και τα ανεπίτρεπτα λάθη μας δεν άφησαν να οδηγήσουμε το καράβι της Ένωσης με τη μητέρα Ελλάδα σε υπήνεμο λιμάνι. Και ήρθαν τον Ιούλιο του 1974 οι ορδές του Αττίλα να φέρουν τη συμφορά». Και ολοκλήρωσε λέγοντας πως «37 δύσκολα χρόνια πέρασαν από τότε. Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι ήδη πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μα η πολυπόθητη λύση του μεγάλου εθνικού μας θέματος δεν ήρθε. Εκδηλώσεις σαν τη σημερινή ατσαλώνουν τη θέλησή μας να μην εγκαταλείψουμε τον αγώνα». Ο αντιστράτηγος Σπυρίδωνας Δελής, ταγματάρχης τότε του λόχου Διοικήσεως της ΕΛΔΥΚ με τη σύντομη αναφορά του στα γεγονότα του Ιουλίου και Αυγούστου του 1974, έδωσε μια εικόνα για τα όσα συνέβησαν στην Κύπρο εκείνη την περίοδο. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η αντιδήμαρχος πολιτισμού του δήμου Παπάγου – Χολαργού Αγγελική Κούτρα, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος Μιχαήλ Πιερής και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Κωνσταντίνος Χριστοφίδης . Η κ. Κούτρα ανέφερε πως είναι μία μέρα συγκίνησης «για όλη την Ελλάδα. Πιστεύουμε απόλυτα πως η εκδήλωση γίνεται στο φυσικό της χώρο αφού οι δεσμοί της κοινωνίας Παπάγου με τον Κυπριακό λαό είναι ισχυρότατοι και διαρκείς. Θα είμαστε κοντά σας στις αντίξοες αλλά και στις ευχάριστες στιγμές». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο χαιρετισμός του Πρύτανη Κ. Χρυστοφίδη που όπως είπε «ελπίζουμε η Κύπρος να ζήσει καλύτερες μέρες, χωρίς συρματοπλέγματα. Πρέπει να βάλουμε πιο ψηλά τον πήχη, να γίνουμε καλύτεροι για να κάνουμε καλύτερη και την πατρίδα μας. Ο γυρισμός θα γίνει, με μαεστρία και σύνεση. Ο βίαιος διαχωρισμός της πατρίδας μας θα ηττηθεί». «Για 37χρόνια περιμένουν την ημέρα της επιστροφής οι ελάχιστοι εναπομείναντες εγκλωβισμένοι μας» είπε ο Μιχάλης Πιερής και συμπλήρωσε «37 χρόνια και υπάρχει ακόμα η μαύρη λίστα των αγνοουμένων μας». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Ιωάννης Γρίβας καθώς και πολλά μέλη του Δημοτικού και Κοινοτικού Συμβουλίου. Το κοινό που γέμισε το «Κηποθέατρο» της πόλης, τραγούδησε μαζί με το Κυπριακό μουσικό σχήμα «Ανατολική Μεσόγειος» του Μιχάλη Χατζημιχαήλ δημοτικά και αγωνιστικά τραγούδια ενώ καταχειροκρότησε το μουσικοχορευτικό αφιέρωμα από το «Χορευτικό Όμιλο του Πανεπιστημίου Κύπρου». Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το δήμο Παπάγου – Χολαργού, την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΚΟΕ) και την Ένωση Κυπρίων Ελλάδος (ΕΚΕ) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, την Κυπριακή Πρεσβεία και το «Σπίτι της Κύπρου».









http://www.delfinaki-sunset.blogspot.com/
Δείτε περισσότερα θέματα 

Θέλει Σαλπιγγίδη ο Ολυμπιακός!

Ενδιαφέρον -που αν επιβεβαιωθεί, θα προκαλέσει… σάλο- του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη αποκαλύπτει σήμερα (20/7) η εφημερίδα «Πρωταθλητής»!
Όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει, ήδη, τις πρώτες, διερευνητικές επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον Έλληνα διεθνή επιθετικό, για…
πάρτη του οποίου δίνουν: Ντάρμπισαϊρ, Γ. Παπαδόπουλο, Κρίστιαν Νέμεθ και 400.000-500.000 ευρώ!
Για την ώρα -σύμφωνα πάντα με τον «Πρωταθλητή»- οι επαφές βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και αμφότερες οι πλευρές «ζυγίζουν» τα δεδομένα μιας πιθανής μετακόμισης του 30χρονου από τη Θεσσαλονίκη στον Πειραιά!
Οι πληροφορίες λένε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με τον Ζήση Βρύζα…
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ναυάγησε η συζήτηση με τον Ραγκούση!!!

Δεκάδες αυτοκινητιστές στο υπ. Υποδομών. Κλειστή η οδός Αναστάσεως στο Χολαργό. Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση με τον υπουργό Γ. Ραγκούση. Μικροσυμπλοκές και ρίψεις μπουκαλιών (Vids) 

ΕΡΕΥΝΑ – ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

H Ελλάδα είναι μία χώρα στην οποία η φυσική ομορφιά και το κάλος των αρχαιοτήτων συνυπάρχουν αρμονικά με το παράξενο και το ανεξήγητο που κρύβονται σε μέρη απόμακρα κι απρόσιτα όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν, όπως για παράδειγμα στα σπήλαια που βρίσκονται βαθιά μέσα στην αγκαλιά της Γης…
Η Ελλάδα, η βραχώδης άκρη της Βαλκανικής χερσονήσου, είναι γεμάτη από σπηλιές, άλλες μικρές κι άλλες μεγάλες, άλλες χερσαίες κι άλλες θαλάσσιες, άλλες προσιτές κι άλλες απρόσιτες στον ερευνητή.
Πολλές δε απ’ αυτές τις σπηλιές είναι συνδεδεμένες στην λαϊκή παράδοση με αρχαιοελληνικούς μύθους, βυζαντινές δοξασίες ή και μυστήρια της νεότερης ιστορίας. Από τα σπήλαια αυτά, πολλά σχετίζονται και με παράξενα φαινόμενα τα οποία ως σήμερα αδυνατούμε να εξηγήσουμε.

13 ζώα που πιστεύεται ότι είχαν εξαφανιστεί…

Lazarus species ονομάζονται τα πλάσματα που έχουν εξαφανιστεί, μερικές φορές για εκατομμύρια χρόνια και ως εκ θαύματος, ανακαλύφθηκαν εκ’ νέου και πάλι στη σύγχρονη εποχή. Μια υπενθύμιση ότι, όταν δοθεί η ευκαιρία, η ζωή βρίσκει τρόπο να επιβιώσει. Στην σημερινή λίστα, σας παρουσιάζω 13 από αυτά τα είδη.

Δείτε: Οι 10 καλύτερες παραλίες της Ελλάδας!!!

Φτιαγμένες από μύθους, χιλιάδες κόκκους άμμου, διαυγή νερά σ' όλες τις πιθανές αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου, απόκρημνους βράχους, σεληνιακά τοπία, κρυφά μονοπάτια κι αμμόλοφους σπαρμένους με κρίνους. Παραλίες - καταφύγια. Εδώ μονάχα ο ήλιος θα μπορεί να μας βρει. 

Ναυάγιο, Ζάκυνθος 

Την εκβίαζε η φίλη της με «ροζ» σκάνδαλο!

Φίλη να σου πετύχει! Μια 39χρονη γυναίκα από την Σητεία δεν δίστασε να εκβιάσει στυγνά μια άλλη γυναίκα που στο παρελθόν υπήρξαν φίλες αλλά οι σχέσεις τους είχαν διαταραχθεί, απειλώντας ότι θα αποκάλυπτε στον σύζυγο και τον πατέρα της ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, αν δεν της έδινε 3.000 ευρώ!
Ο εφιάλτης για την 36χρονη που αρνείται ότι είχε συνάψει παράνομο δεσμό, άρχισε πριν από λίγες ημέρες με ένα τηλεφώνημα της πρώην φίλης της η οποία χωρίς περιστροφές ζήτησε χρήματα για να μην αποκαλύψει τις ερωτικές της περιπέτειες στην οικογένεια της! Αρχικά, το θύμα εξοργίστηκε και έκλεισε το τηλέφωνο. Όμως, η εκβιάστρια επέμεινε να την ενοχλεί.
Έτσι, η γυναίκα κατέφυγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει τον εκβιασμό, επιμένοντας ότι πρόκειται για συκοφαντίες. Οι αστυνομικοί τη συμβούλευσαν να κάνει πως δέχεται να πληρώσει και να κλείσει ραντεβού με την 39χρονη για να της δώσει τα χρήματα που θα είχαν προσημειωθεί. Έτσι έγινε και, μόλις η 39χρονη έβαλε στην τσάντα της τα 60 προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, συνελήφθη.
to-mati 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ελλάδα, η πιο απαισιόδοξη χώρα του κόσμου!

Πρωταθλητές κόσμου στην απαισιοδοξία αναδείχθηκαν οι Έλληνες...
με την καταναλωτική εμπιστοσύνη στη χώρα μας να "πιάνει πάτο", πέφτοντας για πρώτη φορά στις 41 μονάδες, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα της Nielsen.
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων (ποσοστό 75%), έχει μειώσει τα χρήματα που δαπανά για την αγορά καινούριων ρούχων, σύμφωνα με την έρευνα της Nielsen.
Η εντεινόμενη οικονομική ύφεση σε συνδυασμό με τις γενικευμένες δημόσιες διαμαρτυρίες, έριξαν την Καταναλωτική Εμπιστοσύνη στην Ελλάδα για πρώτη φορά στις 41 μονάδες, κατατάσσοντας τη χώρα για πρώτη φορά στην τελευταία θέση της σχετικής λίστας.
Οι υπόλοιπες τελευταίες θέσεις της Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης συμπληρώνουν άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Πορτογαλία (42 μονάδες), η Ουγγαρία (43), η Κροατία (45) και η Ρουμανία (47).


Άλλαξαν συνήθειες

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τα αντηλιακά...

Τι δείκτη προστασίας πρέπει να έχει ένα αντηλιακό; Είναι όντως καλύτερα τα αντηλιακά με SPF πάνω από 50 από αυτά που έχουν SPF 30; Τι σημαίνει «ευρέος φάσματος»; Είναι όλα τα συστατικά των αντηλιακών εξίσου αποτελεσματικά και ασφαλή; Και γιατί έχει αυξηθεί η συχνότητα του πιο επικίνδυνου καρκίνου του δέρματος, του μελανώματος, από τότε που άρχισε η ευρεία χρήση των αντηλιακών;
Είναι η καλύτερη εποχή για να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα, γράφει η εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς». Ακόμα και να έχει συννεφιά εκεί όπου βρίσκεστε, οι υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου που φτάνουν στο δέρμα σας είναι πιο έντονες απ’ ό,τι τις άλλες εποχές του χρόνου.
Προστασία και φάσμα
Υπάρχουν κυρίως δύο είδη ηλιακής ακτινοβολίας: η υπεριώδης ακτινοβολία Β (UVB) που προκαλεί εγκαύματα και καρκίνο του δέρματος και η υπεριώδης ακτινοβολία Α (UVA) η οποία δημιουργεί ρυτίδες και καρκίνο του δέρματος.
Ο δείκτης προστασίας από τον ήλιο (SPF) που αναγράφουν τα

Πολύ γέλιο!!! Πραγματικές ατάκες σε ελληνικά δικαστήρια!

Οι ατάκες που θα διαβάσετε παρακάτω έχουν ακουσθεί στα ελληνικά δικαστήρια.


Ε. Πως είναι τ' όνομά σας;

Το αλκοόλ κάνει χειρότερο το στρες!!!

Αν και πολλοί πιστεύουν πως με ένα ποτάκι μπορούν να χαλαρώσουν, μία νέα μελέτη αποκαλύπτει πως το αλκοόλ όχι μόνο δεν μας χαλαρώνει, αλλά εντείνει το στρες. Και το χειρότερο είναι πως όταν πίνουμε σε κατάσταση στρες, χρειαζόμαστε περισσότερο αλκοόλ για να μας «πιάσει».
Την μελέτη πραγματοποίησαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Σικάγου, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η σχέση αλκοόλ και στρες είναι αμφίδρομη: το μεν αλκοόλ αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει ο οργανισμός το στρες, το δε στρες αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζει το αλκοόλ τον οργανισμό.

Οι κίνδυνοι του air condition!!!

To κλιματιστικό μας εκτός από ανακουφιστικό στη ζέστη μπορεί να αποδειχτεί και επικίνδυνο.
Η κακή χρήση του κλιματιστικού ελλοχεύει κινδύνους.
Ειδικά όταν κάποιος περνάει πολλές ώρες της ημέρας σε χώρο με air condition, μπαινοβγαίνει στο κρύο και στη ζέστη αλλά και δεν καθαρίζει το φίλτρο και δεν αερίζει τους χώρους του είναι ευάλωτος.
Πολύ πιθανόν να εμφανίσει ξήρανση στο δέρμα και στους βλεννογόνους, και να κολλήσει κάποια μεταδοτική μολυσματική ασθένεια μέσω του κλιματιστικού. Επίσης επικίνδυνοι είναι οι μύκητες και η σκόνη που επικάθονται και αναπτύσσονται στα συστήματα κλιματισμού που ενδεχομένως να προκαλέσουν αλλεργίες.
Φαινόμενα ρινίτιδας και ερεθισμού του λαιμού είναι συνηθισμένα όπως επίσης η επιπεφυκίτιδα και η βλεφαρίτιδα καθώς και τα προβλήματα σε χρήστες φακών επαφής.
Δοκιμάστε και τους ανεμιστήρες οροφής ή δαπέδου.Καταναλώνουν λιγότερο και επιπλέον σας δίνουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα ενώ διώχνουν και τα κουνούπια.
Queen.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Απεργούν σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου, γιατροί και προσωπικό του ΕΣΥ

Γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων και κέντρων υγείας της χώρας ξεκινούν αύριο νέο γύρο κινητοποιήσεων αντιδρώντας στις συγχωνεύσεις που προωθεί το υπουργείο Υγείας.
Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) αποφάσισε τετράωρη στάση εργασίας …
από τις 11 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι, διεκδικώντας υγειονομική θωράκιση της χώρας με ποιοτική ολοκλήρωση του ΕΣΥ, οργάνωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα Αστικά Κέντρα, λειτουργία όλων των έτοιμων κλινών εντατικής και λειτουργία αυτοτελών Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών, κατάρτιση ασφαλών προγραμμάτων εφημεριών κ.λπ.

Ολυμπιακος: Την Πέμπτη ο Γέστε στην Ελλάδα!

Την προσεχή Πέμπτη θα έρθει τελικά ο Φράν Γέστε στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.
Αμέσως μετά ο Βάσκος θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στο Έρμελο της Ολλανδίας, προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα και να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.
Όσο αφορά την υπόθεση του Σάντσες ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει μέχρι και 2,75 εκ. ευρώ, με την Βαλανσιέν, όμως να μην δέχεται την πρόταση και να ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τρία εκατομμύρια.
Από το θέμα του Κολομβιανού μέσου θα εξαρτηθεί τι θα συμβεί με τον Βασίλη Τοροσίδη. Εφόσον το ενδιαφέρον από Αγγλία γίνει επίσημη πρόταση τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στη διαδικασία συζήτηση. Σε περίπτωση αποχώρησής του, τότε ο Ολυμπιακός είναι βέβαιο πως θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Κόβουν το ρεύμα και το τηλέφωνο στην Αστυνομία!

Σε απελπιστική κατάσταση τα οικονομικά της ΕΛΑΣ...
Αμεσος κίνδυνος να... κοπεί το ρεύμα και τα τηλέφωνα στην ΕΛΑΣ ελλοχεύει τους επόμενους μήνες λόγω περικοπών στους σχετικούς προυπολογισμούς των σωμάτων ασφαλείας αλλά και λόγω χρεών προς ΔΕΚΟ από προηγούμενες χρόνιες.
Επιπλέον ενυπάρχει ο κίνδυνος από τον επόμενο μήνα να αρχίσουν να μένουν νηστικοί... οι κρατούμενοι σε αστυνομικές υπηρεσίες λόγω έλλειψης των σχετικών κονδυλίων. Ακόμη από το φθινόπωρο αναμένεται να αρχίσουν πάλι να ακινητοποιούνται μαζικά περιπολικά και μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ λόγω έλλειψης κονδυλίων για τη συντήρηση των οχημάτων. Παράλληλα οι αστυνομικοί αναμένεται να σταματήσουν να παίρνουν νυχτερινά από τον Σεπτεμβριο αφού και γι' αυτούς δεν υπάρχουν χρήματα.
Η ζοφερή αυτή κατάσταση περιγράφεται από ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που παρακολουθούν την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη λόγω μικρής εκροής κονδυλίων προς αυτό. Τα κύρια προβλήματα

Οι πιο ακριβές πόλεις για να ζει κανείς

Εξετάστηκε το κόστος ζωής σε 214 χώρες...
Η έρευνα για το κόστος ζωής Mercer για το 2011 εξέτασε 214 χώρες και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η πρωτεύουσα της Ανγκόλας, Λουάντα, παραμένει η ακριβότερη πόλη στον κόσμο για τους μετανάστες για δεύτερη συναπτή χρονιά.
Η φθηνότερη πόλη είναι το Καράτσι του Πακιστάν, όπου η ζωή για έναν μετανάστη είναι τρεις φορές φθηνότερη σε σχέση με την Λουάντα.
Το Τόκιο, η Ντζαμένα (πρωτεύουσα του Τσαντ), η Μόσχα και η Γενεύη μαζί με την Λουάντα είναι οι ακριβότερες πόλεις για να ζήσει κάποιος τα τελευταία δύο χρόνια, διαπίστωσε η έρευνα.
Η έρευνα συνέκρινε το κόστος περισσότερων από 200 αντικειμένων σε κάθε πόλη, συμπεριλαμβανομένης της στέγασης, των μέσων μαζικής μεταφοράς, των τροφίμων, του ρουχισμού, της διασκέδασης και των οικιακών αγαθών.
Οι διακυμάνσεις του νομίσματος επηρεάζουν το κόστος ζωής. Η έρευνα αποφάνθηκε ότι το αμερικανικό δολάριο έχει αποδυναμωθεί σημαντικά έναντι άλλων νομισμάτων με αποτέλεσμα οι Αμερικανοί που εργάζονται στο εξωτερικό να πληρώνουν περισσότερα χρήματα.
Η έρευνα, η οποία υποστηρίζει ότι είναι η πληρέστερη του είδους, χρησιμοποιείται από τις πολυεθνικές εταιρίες και τις κυβερνήσεις για να καθορίσει το κόστος ζωής και την αποζημίωση των υπαλλήλων τους.
Στην αμερικανική ήπειρο οι ακριβότερες πόλεις είναι: Σάο Πάολο ακολουθούμενο από το Ρίο ντε Τζανέιρο, την Νέα Υόρκη, την Μπραζίλια και το Καράκας.
Στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού: Τόκιο, ακολουθούμενο από την Οσάκα, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ και την Ναγκόγια, ενώ στην Ευρώπη η Μόσχα, η Γενεύη, η Ζυρίχη, το Όσλο και η Βέρνη.
24wro 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου

Το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού στίβου…που φιλοξενείται στην Σαγκάη, κατέκτησε χθες τα ξημερώματα η Μαριάνα Λυμπερτά στην ανοιχτή θάλασσα.
Η ελληνίδα κολυμβήτρια κατέκτησε την τρίτη θέση στα 10χλμ., τερματίζοντας σε χρόνο 2:02:01 και ταυτόχρονα σφραγίζοντας το εισιτήριό της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Βρετανίδα Πένι Κέρι που τερμάτισε σε 2:01:58 και το αργυρό η Ιταλίδα Μαρτίνα Γκριμάλντι που τερμάτισε σε 2:01:59. Οι αγώνες διεξήχθησαν στην παραλία της Σαγκάης.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η Siemens ζητάει και τα ρέστα: Θα καταθέσει αγωγή κατά της ελληνικής Δημοκρατίας

Ζητά να αναγνωριστεί ότι δεν έχει υποχρέωση αποζημίωσης του ελληνικού Δημοσίου...
Αγωγή κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Πρωτοδικείο του Μονάχου θα καταθέσει η Siemens, ζητώντας να αναγνωριστεί από τη γερμανική Δικαιοσύνη ότι δεν έχει υποχρέωση αποζημίωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
Την πρόθεση αυτή γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Χ. Παμπούκη και τον υφυπουργό Πολιτισμού κ. Γ. Νικητιάδη.
Η συνάντηση, σύμφωνα με αποψινή ανακοίνωση του υπουργείου είχε ως αντικείμενο «τη διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας για την απόδοση ευθυνών, καθώς και για την εκούσια, κατόπιν συμφωνίας των μερών, αποκατάσταση της ηθικής βλάβης της Ελληνικής Πολιτείας από παράνομες παρελθούσες δραστηριότητες».
Ο κ. Παμπούκης, επεσήμανε στη συνάντηση ότι η Ελληνική

Αστυνομικοί,στο Σαν Φρανσίσκο, δολοφονούν εν ψυχρώ 19χρονο που δεν πλήρωσε εισητήριο στο Τραμ!

Οι αστυνομικοί του Σαν Φρανσίσκο πυροβόλησαν 19χρονο αγόρι επειδή δεν πλήρωσε το εισιτήριο του τραμ. Οι εικόνες από τον τόπο της δολοφονίας σοκάρουν!
Ένας 19χρονος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από πάνοπλους αστυνομικούς στη γειτονιά του Bayview, στο Σαν Φρανσίσκο.
Η αστυνομικοί, στο βίντεο που τραβήχτηκε από το σημείο της επίθεσης, φαίνονται να τρέχουν προς το μέρος του και να ανοίγουν πυρ, πυροβολώντας τον πισώπλατα πάνω από έξι φορές.
Σε περιπολία που έκαναν στην περιοχή, εντόπισαν τον 19χρονο ο

Πιερία: Ορειβάτης βρήκε ανθρώπινο κρανίο στον Όλυμπο!

Το τελευταίο διάστημα αγνοούνται στην περιοχή του Ολύμπου δύο γυναίκες…
Εντοπίστηκε από ορειβάτη σε δύσβατο σημείο, μεταξύ των θέσεων «Μπάρμπα» και «Κόκα», σε υψόμετρο 1.600 μέτρων.

VIDEO: Τι ξέφυγε on air στην Σταματίνα που δεν έπρεπε;

Τη δήλωση του Στράτου Μαρκίδη σχετικά με το αν ετοιμάζει καινούρια σειρά για τον ΑΝΤ1 ακούγαμε όταν….
Όταν το ρεπορτάζ ολοκληρώθηκε απότομα και η κάμερα επέστρεψε στο πλατό πιάνοντας την Σταματίνα απροετοίμαστη να μιλά…
“Ακούστηκε στον αέρα αυτό που είπα; Α! γιατί ήταν ένα σχόλιο για κάτι άλλο. Πώπω Παναγία μου πως μπορείς να την πάθεις σε αυτή τη ζωή!” είπε η παρουσιάστρια τρομαγμένη κι επικαλέστηκε τη βοήθεια του πάνελ της μιας και δεν είχε ακούσει τίποτα από το θέμα.
Δυστυχώς δεν είμαστε εκπαιδευμένοι να διαβάζουμε τα χείλια κι έτσι δεν θα μάθουμε ποτέ τι δεν έπρεπε να ακούσουμε, γιατί ο ήχος ήταν κλειστός.
Δείτε το εν λόγω απόσπασμα:

Έκαναν ομαδική κοπάνα οι εργαζόμενοι σε πολεοδομία!

Κανένας από τους 33 υπαλλήλους δεν ήταν στην θέση του όταν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος...έκανε «έφοδο» μισή ώρα μετά την έναρξη του ωραρίου στην περιβόητη (από σκάνδαλα) Πολεοδομία του Βόλου.
Το αστείο στην συνηθισμένη (ειδικά το καλοκαίρι) εικόνα των διαλυμένων Δημόσιων και Δημοτικών Υπηρεσιών, είναι ότι ο Πολιτικός Προϊστάμενος ( Νίκος Μόσιος) των κοπανατζήδων, στην ίδια εφημερίδα ζητά να γίνουν προσλήψεις γιατί τις θεωρεί απολύτως αναγκαίες!!!
Κύριε Αντιδήμαρχε είσαι πράγματι αστείος , κι αν ισχύουν οι … πληροφορίες μας ότι σε κανέναν (κλασικά) από τους αργόσχολους κοπρίτες που τους «συνέλαβες» να μας κοροϊδεύουν, δεν επεβλήθη καμιά πειθαρχική ποινή (η τουλάχιστον στέρηση ενός μεροκάματου για τα μάτια), τότε μόνο ένα έχουμε να πούμε.


Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι…
Και υπάρχουν πολλά βρωμοκέφαλα στην Μαγνησία…
roufianos
Δείτε περισσότερα θέματα

ΔΕΙΤΕ: Έτσι βούλιαζαν τα αεροδρόμια οι ομάδες!!!

Με αφορμή την υποδοχή του Γκούντγιονσεν, θυμηθείτε μια 11αδα στιγμών που "βούλιαξαν"...
ελληνικά αεροδρόμια, από τον Ντομινίκ Ουίλκινς το 1995 έως τον Ριέρα πέρσι.
Είναι κάτι σαν ...πατροπαράδοτο έθιμο το οποίο δεν συναντάμε στην υπόλοιπη Ευρώπη πλην ελάχιστων εξαιρέσεων (πχ Τουρκία). Αναφερόμαστε φυσικά στις υποδοχές που κάνουμε στα αεροδρόμιο για τα σπουδαία ονόματα που καταφθάνουν στην χώρας μας, όπως καλή ώρα χθες (18/07) με περίπου 1.000 φίλους της ΑΕΚ να αψηφούν το 40αρι πηγαίνοντας στο Βενιζέλος για τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν.
Με αφορμή λοιπόν την συγκεκριμένη υποδοχή, γυρίζουμε πίσω το χρόνο πίσω και σας παρουσιάζουμε μια ενδεκάδα χαρακτηριστικών περιπτώσεων όπου το αεροδρόμιο "κάηκε", "βούλιαξε" και έγινε "σεισμός" από το "ντελίριο" των οπαδών...
Πριν μπούμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας (με καταγραφή των υποδοχών με χρονολογική σειρά), να σημειώσουμε ότι τα 400 άτομα που υποδέχθηκαν πρόσφατα τον Σισέ στην Λάτσιο θεωρήθηκαν από τις πιο εντυπωσιακές υποδοχές που έχουν γίνει στην ιστορία της Λάτσιο!
Ενώ για παράδειγμα στην Ισπανία, δεν μεταβαίνουν φίλαθλοι στο αεροδρόμιο αλλά το έθιμο θέλει μετά τις υπογραφές ο διάσημος παίκτης να πηγαίνει στο γήπεδο και φορώντας τη φανέλα της ομάδας να κάνει ...τσαλιμάκια με την μπάλα γνωρίζοντας την αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς.
Αυτά ως μικρή παρένθεση για να στηρίξουμε αυτό που γράφουμε και στον πρόλογο: Ότι αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω είναι κατά κύριο λόγο "ελληνικό" φαινόμενο! Πάμε λοιπόν...


Ντομινίκ Ουίλκινς
Παναθηναϊκός
01/09/1995
Το μεγαλύτερο μπασκετικό όνομα που πάτησε ποτέ στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε παρά να έχει και την ανάλογη υποδοχή. Περισσότεροι από 4.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μαζεύτηκαν εκείνο το απόγευμα στο Ελληνικό για να αποθεώσουν τον Ντομινίκ Γουίλκινς αναγκάζοντας την Αστυνομία να διακόψει την κυκλοφορία μπροστά από το αεροδρόμιο, ενώ δεν έλειψαν και τα μικροεπεισόδια οπαδών με δυνάμεις των ΜΑΤ.
"Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιες εκδηλώσεις στο παρελθόν. Ηταν απίστευτο και δεν θα τους απογοητεύσω. Πριν φτάσω ένιωθα λίγο αμήχανος και νευρικός αλλά το ξεπέρασα μόλις είδα τι γινόταν στο αεροδρόμιο ...ηρέμησα", ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικάνου στάρ.
Το ...αντι-σύνθημα του αεροδρομίου:
"Ηρθες στην Ελλάδα για πικ-νικ, Ντομινίκ, Ντομινίκ"


Ντράγκαν Τσίριτς
ΑΕΚ
24/06/1999
Το γεγονός ότι ο 25χρονος τότε Σέρβος ερχόταν για την ΑΕΚ από καριέρα στην Μπαρτσελόνα, ήταν ικανό να οδηγήσει περίπου 1.000 οπαδούς της Ένωσης στο Ελληνικό. Και όταν η Αστυνομία προσπάθησε να τους απωθήσει από το να μπουν στην αίθουσα αφίξεων, έγινε ο ...κακός χαμός.
"Τι συμβαίνει εδώ, γιατί τα σπάνε;", ρωτούσε απορημένος ο Ντράγκαν Τσίριτς, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για την παρουσία του στη χώρα μας: "Είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ. Ελπίζω να μείνω. Αν θα μείνω, που θα μείνω, θέλω τίτλους με την ΑΕΚ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".
Το σύνθημα του αεροδρομίου:
"Ντράγκαν Τσίριτς, Οε, Οε, Οε"


Ζλάτκο Ζάχοβιτς
Ολυμπιακός
16/07/1999
Παρά την αφόρητη ζέστη, κοντά στους 3.000 φίλους του Ολυμπιακού θα φιλοξενήσει το Ελληνικό στην υποδοχή του Ζλάτκο Ζάχοβιτς.
Ο ίδιος τους χαιρέτησε από μακρυά και στη συνέχεια με την βοήθεια της Αστυνομίας θα περάσει- με το αυτοκίνητο των ανθρώπων της ομάδας- την πύλη από τη μεριά του Γκολφ και θα απομακρυνθεί γρήγορα από τον χώρο.
Το σύνθημα του αεροδρομίου:
"Οε, Ζλάτκο Ζάχοβιτς, Οε Ζλάτκο Ζάχοβιτς"


Ζιοβάνι
Ολυμπιακός
19/07/1999
Τρεις μέρες μετά την άφιξη Ζάχοβιτς, το αεροδρόμιο ξαναβάφεται κόκκινο. Η ζέστη όμως είναι πολύ πιο έντονη και σε συνδυασμό με την "απόδραση" του Σλοβένου, οδήγησε λιγότερο κόσμο στο Ελληνικό (περίπου 2.000). Οι εκδηλώσεις όμως λατρείας για τον "Ζιο" είναι απίστευτες.
Η αρχική προσπάθεια του αυτοκινήτου να περάσει μέσα από τον κόσμο στάθηκε αδύνατη, με αποτέλεσμα να γυρίσει στην πίστα. Τελικά ο άνθρωποι του Ολυμπιακού ..."ηρέμησαν" τον κόσμο και ο Ζιοβάνι απομακρύνθηκε από το αεροδρόμιο.
Το σύνθημα του αεροδρομίου:
"Ζιοβάνι Ολιβέιρα, Οε, Οε, Ζιοβάνι Ολιβέιρα, Οε, Οε"


Κάρλος Γκαμάρα
ΑΕΚ
23/07/2001
Μπορεί αυτή τη στιγμή που γράφουμε το κείμενο ο Μάκης Ψωμιάδης να είναι καταζητούμενος, πριν 10 χρόνια όμως- τέτοια εποχή- έστελνε περισσότερους από 1.500 οπαδούς της Ένωσης στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τον Κάρλος Γκαμάρα.
Βασικό μέλος της Εθνικής Παραγουάης, με εντυπωσιακή παρουσία στο Μουντιάλ του 1998, ο 30χρονος τότε κεντρικός αμυντικός έδωσε ελπίδα στον κόσμο της ΑΕΚ σε μια εποχή που βρισκόταν εν μέσω διαρκών διοικητικών εξελίξεων.
Το σύνθημα του αεροδρομίου:
"@#$ του Θρύλου την @#$, ρε Γκαμάρα"


Ριβάλντο
Ολυμπιακός
21/07/2004
Το να κάνεις τον μεγάλο Ριβάλντο να τα έχει ...χαμένα από την υποδοχή είναι σπουδαίο παράσημο για κάθε οπαδό. Οι περίπου 3.000 φίλοι του Ολυμπιακού τα κατάφεραν εκείνο το απόγευμα στο Βενιζέλος, με τον Ριβάλντο- συνοδεία της συζύγου του- να χαιρετάει αμήχανος τον κόσμο μέσα από το αυτοκίνητο.
"Ο κόσμος είναι εξαιρετικός, ειλικρινά δεν το περίμενα. Μπορώ να τον συγκρίνω με τους φιλάθλους στην πατρίδα μου", ήταν τα πρώτα λόγια του μεγαλύτερου ονόματος που έχει αγωνιστεί ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Το σύνθημα του αεροδρομίου:
"Με Ριβάλντο και Ζιοβάνι, θα μας @#$ @#$ στο Λιμάνι"


Πέπε Σινιόρι
07/08/2004
Ηρακλής
Ήρθε στα 36 του με πολλά παράσημα (τρεις φορές πρώτος σκόρερ της Serie A 1993, 1994, 1996), οδηγώντας τους φίλους του Ηρακλή στο Μακεδονία για να τον υποδεχθούν με τις ανάλογες ...τιμές.
Ο κόσμος που μαζεύτηκε έφτανε τους 2.000, ο Ιταλός μοίραζε χαμόγελα αριστερά και δεξιά, ωστόσο στην συνέχεια δεν μπόρεσε να ανταποδώσει την αγάπη των φίλων του γηραιού, μετρώντας μόλις 5 συμμετοχές χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.
Το ...αντι-σύνθημα του αεροδρομίου:
"Σινιόρι, Σινιόρι, Σινιόρι, ένα ημίχρονο το βγάζεις με το ζόρι"


Θοδωρής Ζαγοράκης
21/07/2005
ΠΑΟΚ
"Παραλήρημα στην άφιξη του Αρχηγού", γράφουν τα Μέσα για την ημέρα που ο Θοδωρής Ζαγοράκης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την αποθέωση από 3.000 και πλέον φίλους του Δικεφάλου στο Μακεδονία.
"Ευχαριστώ το Θεό που με έχει γερό και με αξίωσε να ζήσω αυτήν τη στιγμή. Είναι από τις μέρες που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου", δήλωσε συγκινημένος ο νυν πρόεδρος του ΠΑΟΚ.
Το σύνθημα του αεροδρομίου:
"Οεο, οεο, Πρωτάθλημα θα πάρουμε με αρχηγό τον Τέο"


Μάρτσιο Αμορόζο
16/01/2007
Άρης
Ο Μάρτσιο Αμορόσο πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Άρη (9 συμ, 2 γκολ), ωστόσο η υποδοχή που του επιφύλασσαν οι κιτρινόμαυροι οπαδοί εκείνο το ξημέρωμα έχει καταγραφεί ως η μεγαλύτερη σε ελληνικό αεροδρόμιο!
Ο ...αστικός μύθος θέλει περίπου 7.000 Αρειανούς να μετατρέπουν το Μακεδονία σε Βικελίδης κάνοντας τον Αμορόσο να χαίρεται σαν μικρό παιδί- αφού πρώτα συνήλθε από το σοκ- και να δηλώνει: "Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Δεν περίμενα τέτοια τιμή, έμεινα έκπληκτος! Είμαι διπλά υποχρεωμένος για να αποδώσω όσο περισσότερο μπορώ".
Το σύνθημα του αεροδρομίου:
"Αμορόζο είσαι τρέλα με την κίτρινη φανέλα"


Τζιμπρίλ Σισέ
25/06/2009
Παναθηναϊκός
Το τελευταίο Παναθηναϊκό ...ντελίριο σε αεροδρόμιο συνέβη πριν δύο χρόνια στο Βενιζέλος για λογαριασμό του Γάλλου από περίπου 2.500 οπαδούς του τριφυλλιού, οι οποίοι τον άφησαν άφωνο. Αξέχαστος θα μείνει και ο ...γερανός που είχε νοικιάσει εφημερίδα για πανοραμικά πλάνα!
"Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Δεν το είχα φανταστεί", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Τζιμπρίλ Σισέ που φρόντισε με το πάθος σε κάθε εμφάνισή του με την πράσινη φανέλα να ανταποδώσει την αγάπη που του έδωσε απλόχερα ο κόσμος του Παναθηναϊκού.
Το σύνθημα του αεροδρομίου:
"Σισέ αλάνι, @#$ το λιμάνι"


Αλμπερτ Ριέρα
22/07/2010
Ολυμπιακός
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήθελε πέρσι να κάνει μια μεταγραφή ...αεροδρομίου και τα κατάφερε οδηγώντας πάνω από 3.000 φίλους του Ολυμπιακού στο Βενιζέλος για τον Αλμπερ Ριέρα. Ο Ισπανός αρχικά τα ...έχασε από την υποδοχή και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε πολυτελές τζιπ και κατευθύνθηκε προς το Καραϊσκάκης συνοδεία των ερυθρόλευκων οπαδών.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να κατακτήσω τον τίτλο και για το λόγο αυτό διάλεξα τον Ολυμπιακό", δήλωσε λίγο αργότερα ενθουσιασμένος με την υποδοχή.
Το σύνθημα του αεροδρομίου:
"@#$ τα βαζέλια κάθε μέρα, ρε Ριέρα, ρε Ριέρα"
roufianos
Δείτε περισσότερα θέματα