ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Γνωστή πρωταγωνίστρια του «Lost» στη Μύκονο [φωτο]

Στη Μύκονο έκανε σέξι εμφάνιση γνωστή πρωταγωνίστρια της σειράς Lost. Δείτε φωτογραφίες της διάσημης πρωταγωνίστριας.
Η Μύκονος αποτελεί αγαπημένο προορισμό όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά και των… stars του Χόλυγουντ.
Πρόσφατα στο νησί των ανέμων μια ακόμα εντυπωσιακή ηθοποιός έκανε την εμφάνισή της και μαγνήτισε τα βλέμματα.
Ο λόγος για την Μισέλ Ροντρίγκες, την πρωταγωνίστρια της αμερικανικής σειράς «Lost» που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες του πλανήτη και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και από το ελληνικό κοινό.
Η sexy Ροντρίγκες φορώντας ένα μοβ μαγιό κέρδισε τις εντυπώσεις και έμεινε σε υπερπολυτελές σκάφος με φίλους της.
Δείτε περισσότερα θέματα 

«Ήθελα σεξ 19 φορές τη μέρα. Γι’ αυτό τον χώρισα!»

Αίσθηση κάνει η αποκάλυψη γνωστής περσόνας για τα αίτια του χωρισμού της. Τι είπε για τις σεξουαλικές ανάγκες της και την αδυναμία του συζύγου της;
Την αιτία του χωρισμού της από τον Charlie Sheen αποκάλυψε η πορνοστάρ σύντροφος του διάσημου ηθοποιού.
Η 24χρονη πρωταγωνίστρια ταινιών ερωτικού περιεχομένου έχει μάθει σε αρκετό σεξ κι ενώ με τον Charlie Sheen περνούσαν καταπληκτικά, οι επιθυμίες της δεν καλύπτονταν, καθώς ο ηθοποιός προτιμούσε να κάνει σεξ 2 φορές την ημέρα.
«Είμαι ανένδοτη όσον αφορά την ερωτική μου επιθυμία. Και δεν έχω μάθει να μοιράζομαι» τόνισε, καθώς ήταν υποχρεωμένη να

Τζούλια Αλεξανδράτου τα «βγάζει» για Big Julia [φωτο]

 Πέταξε τα ρούχα και φωτογραφήθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου. Δείτε τις φωτογραφίες της πάντα προκλητικής Τζούλιας Αλεξανδράτου.
Τα πάντα κάνει η Τζούλια Αλεξανδράτου για να διαφημίσει το νέο της reality Big Julia.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου έδωσε στη δημοσιότητα τις καυτές φωτογραφίες από το προσωπικό της αρχείο για την απολαύσουν όλοι οι θαυμαστές της. Αποφάσισε να μας δροσίσει ποζάροντας δίπλα στην πισίνα το κορίτσι.
Όμορφη και ανανεωμένη εμφανίστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου στο φωτογραφικό άλμπουμ, εκτός και αν το photoshop έπεσε σύννεφο.
Δείτε τις φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου:

fimes.gr

Δείτε περισσότερα θέματα 

Η Kim Kardashian είδε τη σωσία της και έγινε έξαλλη [video]

Πυρ και μανία έγινε η Κιμ Καρντάσιαν μόλις αντίκρυσε την σωσία της. Δείτε την εξωφρενική ομοιότητα των δύο γυναικών.
Η Kim Kardashian την είδε και έγινε έξαλλη. Και με το δίκιο της η κοπέλα. Μήνυσε την εταιρεία ειδών ένδυσης Gap, επειδή χρησιμοποίησε ένα μοντέλο στο εμπορικό σήμα για την κολεξιόν Old Navy που της μοιάζει αλλά και την μιμείται καταπληκτικά.
Η 30χρονη αστέρας των ριάλιτι κατέθεσε αγωγή κατά της εταιρείας – κολοσσού διεκδικώντας αποζημίωση που κυμαίνεται ανάμεσα στα 15 με 20 εκατομμυρια δολάρια.
Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, προχώρησε σε μήνυση για να σταματήσει η εκστρατεία και η διαφήμιση της συγκεκριμένης

“κα Μανωλίδου, την έχω παίξει μαζί σας πολλές φορές”!!!

Κάπως έτσι στοίχειωσε η Ευγενία Μανωλίδου τα όνειρα θαυμαστή της στο facebook, ο οποίος δεν δίστασε να μοιραστεί μαζί της τα πιο απόκρυφα μυστικά του.
«Γεια σας κυρία Μανωλίδου, σας γνωστοποιώ οτι την έχω παίξει μαζί σας πολλές φορές» έγραψε ο ασυγκράτητος θαυμαστής στον τοιχο του επίσημου φαν κλαμπ της Ευγενίας Μανωλίδου. Και επειδή η Ευγενία είναι γλωσσομαθής, το μετέφρασε και σε άπταιστα αγγλικά: «Hello ms Evgenia Manolidou, I want just to inform you that I’ve played her with you». Κάγκελο η Μανωλίδου.
Δείτε το 1ο και 2ο σχόλιο στον τοίχο της Ευγενίας Μανωλίδου στο facebook:



ΣΕΞ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Ο 65άρης… και η 45άρα

Καθημερινό φαίνεται πως είναι το ραντεβού που δίνει στο πάρκινγκ Καλεντζώτη ο 65χρονος (περίπου) άνδρας με την 45άρα αγαπημένη του! 
Μόνο που θα πρέπει να λαμβάνουν τα μέτρα τους γιατί όσοι παρκάρουν στο συγκεκριμένο σημείο (γύρω στις 7 το πρωί) και καθ' ότι τους καλοκαιρινούς μήνες ξημερώνει... από τις 6, εύκολα συμπεραίνουν πως το ζευγαράκι... χτυπάει κάρτα! Αυτή την εβδομάδα αναγνώστης του «Κόσμου» τους εντόπισε... δύο φορές! «Μα τους αθεόφοβους, στις 7 το πρωί;», αναρωτήθηκε μιλώντας

Αχαϊα: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Ο έρωτας του γιατρού με την εργαζόμενη!!!

Μια... πιπεράτη ιστορία φέρνουν στο προσκήνιο ασθενείς του νοσοκομείου του Ρίου...
Οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες οι φήμες για ζευγάρι γιατρού και εργαζόμενης του Νοσοκομείου του Ρίου που έγιναν... θέαμα στους ασθενείς, και τους συγγενείς τους, των... απέναντι θαλάμων!
Όλα αυτά κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους περιπτύξεων που έγιναν σε γραφείο αλλά πολύ κοντά στο παράθυρο, το οποίο «βλέπει» προς την πλευρά τής απέναντι πτέρυγας του νοσηλευτικού ιδρύματος και σε ορισμένους θαλάμους νοσηλείας που ήταν γεμάτοι από ασθενείς και συνοδούς. Όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα κοντά στα παράθυρα των θαλάμων, είδαν το ζευγάρι από απέναντι να είναι αγκαλιασμένο και να φιλιέται, αλλά δεν έδωσαν και μεγάλη σημασία. Άρχισαν ωστόσο να... γουρλώνουν τα μάτια, όταν είδαν τον άνδρα να απλώνεται με την πλάτη στο παράθυρο και τη γυναίκα να σκύβει και να του ξεκουμπώνει το παντελόνι προσφέροντάς του... στοματική ικανοποίηση!
Το ζευγάρι, όμως, δεν έμεινε εκεί. Υπήρξε και συνέχεια, αφού προχώρησαν σε... ολοκλήρωση του κρυφού τους ερωτικού ραντεβού. Μόνο που, όπως είπαν οι συγγενείς ασθενών, οι οποίοι έγιναν παρατηρητές του «ροζ» θεάματος, στο παράθυρο του γραφείου υπήρχε κουρτίνα, η οποία δεν ήταν τραβηγμένη μέχρι τέρμα, με αποτέλεσμα να φαίνονται καθαρά οι φιγούρες και του άνδρα και της γυναίκας, αλλά πριν αποφασίσουν να προχωρήσουν την έκλεισαν τελείως. Παρ' όλα αυτά, το τι ακριβώς έκαναν το καταλάβαιναν οι... απέναντι θεατές από τη... ρυθμική κίνηση της κουρτίνας και τις σκιές του ζευγαριού που φαίνονταν ξεκάθαρα. Σημειωτέον, ο άνδρας μόνο φορούσε την άσπρη ιατρική ρόμπα, γεγονός που έκανε τους αυτόπτες μάρτυρες να υποθέσουν ότι επρόκειτο για γιατρό, ενώ η γυναίκα φορούσε μία σκούρα ζακέτα σαν κι αυτές των καθαριστριών...
Δεν είναι το μόνο...!
Θυμίζουμε ότι στο Νοσοκομείο του Ρίου δεν είναι το πρώτο περιστατικό. Στο παρελθόν έχουν καταγγελθεί και άλλα παρόμοια. Το πιο τρανταχτό ήταν πριν από τρία περίπου χρόνια, με την καταγγελία συγγενών ασθενών για ομοφυλοφιλική συνεύρεση -σε κλειδωμένο θάλαμο- μεταξύ πέντε γυναικών, εργαζομένων του ιδρύματος και ανάμεσά τους μία γιατρός! Οι ερωτικές τους κραυγές, όμως, έκαναν τους πάντες στην κλινική να αντιληφθούν περί τίνος επρόκειτο. Άλλο περιστατικό ήταν αυτό με την καθαρίστρια και τον εργαζόμενο του νοσοκομείου, οι οποίοι πιάστηκαν στα... «πράσα»

VIDEO: Πρώην παίκτης των Μετς πέθανε αφού τον τσίμπησε Μαύρη Χήρα 19 φορές! Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: VIDEO:

O Τζεφ Σιλ, 40 ετών πρώην παίκτης του μπεϊζμπολ για τους Μέτς...
πέθανε 2 εβδομάδες μετά την απίστευτη επίθεση που δέχθηκε από ίσως την πιο φονική αράχνη, την Μαύρη Χήρα.

Ο 80χρονος δεν κατάλαβε οτι τον είχε τσιμπήσει η αράχνη 19(!) φορές παρά μόνο όταν είδε τα σημάδια στα πόδια του. 

Καβάλα: Πρωτοφανής απαγωγή βρέφους- Δράστης ο θείος, μπλεγμένος ο παππούς!

Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν την τοπική κοινωνία, για μια απαγωγή βρέφους με ψεύτικο όπλο…
H υπόθεση κράτησε μία ολόκληρη εβδομάδα, με τη μητέρα του βρέφους να εγκλιπαρεί, τους δράστες αμετάπιστους και την αστυνομία να βρίσκεται στο σκοτάδι μέχρι την περασμένη Πέμπτη. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά…
Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα (18-07-2011). Πρωταγωνιστές ο θείος του βρέφους και αδερφός της μητέρας του, αλλά και ο παππούς του μωρού και πατέρας της μάνας. Οι δράστες, που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν οικογενειακές διαφορές με την ανήλικη μητέρα του 18 μηνών κοριτσιού, έβαλαν μπροστά το σχέδιό

Ένα μικρό κορίτσι υπεύθυνο για τη χειρότερη ξηρασία στην Αφρική

Περισσότερα από 10 εκατομμύρια άνθρωποι κινδυνεύουν από τη χειρότερη ξηρασία που έχει πλήξει την Ανατολική Αφρική τα τελευταία 60 χρόνια.
Υπεύθυνο για αυτό είναι το φαινόμενο Λα Νίνια (το μικρό κορίτσι) που επηρεάζει τις βροχοπτώσεις σε όλον τον πλανήτη.
Το Λα Νίνια είναι το αντίθετο του περιοδικού μετεωρολογικού φαινομένου Ελ Νίνιο (το μικρό αγόρι ή βρέφος) που παρατηρείται στον Ειρηνικό Ωκεανό. Ο αντίκτυπος και των δύο φαινομένων είναι αισθητός στο κλίμα όλης της γης.
Συνήθως, το Λα Νίνια διαρκεί τουλάχιστον πέντε μήνες. Στο διάστημα αυτό, η θερμοκρασία στην επιφάνεια του Ειρηνικού στον Ισημερινό είναι χαμηλότερη του κανονικού μέσου όρου, κατά 3-5 βαθμούς Κελσίου. Ως αποτέλεσμα, μειώνονται δραματικά οι

VIDEO: Καταρράκτες που ρέουν… προς τα πάνω!

Δείτε το βίντεο με το παράδοξο φαινόμενο.
Γνωρίζουμε ότι οι καταράκτες ρέουν με φορά προς τα κάτω, πέφτουν δηλαδή από ένα υψηλό επίπεδο σε ένα χαμηλότερο δημιουργώντας, ανάλογα με το ύψος και την ένταση της ροής των νερών, ένα εντυπωσιακό φαινόμενο!
Προσπαθήστε τώρα να φανταστείτε το… αντίστροφο: τα νερά να πηγαίνουν προς τα πάνω! Και όμως οι ακραίες καιρικές συνθήκες που σημειώθηκαν μέσα στη βδομάδα στη νότια Αυστραλία με ανέμους που έφτασαν τα 120 χλμ/ ώρα, άλλαξαν κατεύθυνση στα νερά των καταρρακτών δημιουρώντας αυτή την εκπληκτική “παραδοξότητα”.
Δείτε το φαινόμενο όπως το κατέγραψε η κάμερα του BBC

Η πιο αιματηρή επίθεση σε νορβηγικό έδαφος από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

 «Θα σας σκοτώσω όλους» φώναζε ο ένοπλος στην Οτόγια
- Φόβος και τρόμος στη Νορβηγία από το διπλό μακελειό με τους 91 νεκρούς
– Δεν αποκλείεται να είναι περισσότεροι από ένας οι δράστες
– Ποιος είναι ο 32χρονος Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ που σκότωσε 84 ανθρώπους στη δεύτερη επίθεση
– Θα αυξηθεί ο απολογισμός των νεκρών λένε οι αρχές
Πρόκειται για μια από τις πιο σοκαριστικές και αιματηρές επιθέσεις σε ευρωπαϊκό έδαφος. Εδώ και σχεδόν ένα 24ωρο, η Νορβηγία ζει το δικό της εφιάλτη: 84 νεκροί από την επίθεση ενός άνδρα σε συνέδριο της νεολαίας του Εργατικού κόμματος, επτά νεκροί από την έκρηξη βόμβας σε κυβερνητικό κτίριο στην καρδιά του Όσλο.

Απογραφή 2011: δείτε πόσο πληθυσμό έχει ο δήμος σας

Διαβάστε τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού 2011 για όλους του δήμους της Ελλάδας. Πόσο πληθυσμό έχει ο δήμος σας;
Σε 10. 787.690 ανέρχονται οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την απογραφή 2011 που διενεργήθηκε τον περασμένο Μάιο.
Ο δήμος Καλλιθέας Αττικής είναι εκείνος με την μεγαλύτερη πληθυσμιακή πυκνότητα, ενώ ο δήμος Πρεσπών εκείνος με την μικρότερη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή, στη χώρα μας οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες. Συγκεκριμένα, οι γυναίκες ανέρχονται σε 5.484.000 (50,8% του πληθυσμού) και οι άνδρες σε 5.303.690 (49,2%).
Οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας μειώθηκαν, καθώς το 2009 ο πληθυσμός ήταν 11.282.571 άτομα. Ως αιτίες για την μείωση του πληθυσμού προβάλλονται η γήρανση, η οικονομική κρίση που εμποδίζει τα ζευγάρια να αποκτήσουν περισσότερα από ένα παιδί λόγω των εξόδων, αλλά και η «φυγή» πολλών Ελλήνων στο Εξωτερικό για τον ίδιο λόγο.
Οι πέντε δήμοι με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή πυκνότητα (μόνιμοι κάτοικοι ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο) είναι οι Καλλιθέας (21.067,6), Νέας Σμύρνης (20.740,6), Αθηναίων (16.830,4), Θεσσαλονίκης (16.703,3) και Νέας Ιωνίας (15.109,7).
Στον αντίποδα, οι πέντε δήμοι με τη μικρότερη πληθυσμιακή πυκνότητα είναι οι Πρεσπών (3,05), Ζαγορίου (3,78), Παρανεστίου (3,85), Σφακίων (4,11) και Νεστορίου (4,27).
Τα οριστικά αποτελέσματα της Απογραφής 2011 θα είναι διαθέσιμα το δεύτερο εξάμηνο του 2012
Πίνακας 1: Προσωρινά αποτελέσματα του Μόνιμου Πληθυσμού της Ελλάδος.

Μαριάννα Λυμπερτά και Σπύρος Γιαννιώτης - Τα δελφίνια της Σαγκάης

Μετά τις σπουδαίες επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στους Πανευρωπαϊκούς ...στίβου Νέων, οι κολυμβητές μας πήραν την σκυτάλη των μεταλλίων, δίνοντας το φωτεινό παράδειγμα σε μια χώρα που κολυμπάει στα ...χρέη!
Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Σαγκάη, η Μαριάννα Λυμπερτά έγινε η πρώτη Ελληνίδα κολυμβήτρια που ανέβηκε στο βάθρο σε τόσο υψηλό επίπεδο, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στα 10 χλμ ανοικτής θάλασσας (open water).
Καρκίνος με τον Άρη στην τελευταία μοίρα του Ταύρου, εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τις γενέθλιες «κρυφές» όψεις του πλανήτη με τον Ήλιο (εξάγωνο), τον Δία στον Λέοντα (τετράγωνο) και τον Κρόνο στην Παρθένο (τρίγωνο), σε μια ευνοϊκή για την ίδια

Ράγισαν οι πέτρες στην κηδεία της 4μελούς οικογενειας στην Κρήτη

Η κηδεία του Μανόλη Σφακιανάκη, της Βαγγελιώς Πολάκη και των δύο παιδιών τους που σκοτώθηκαν στο φοβερό τροχαίο στην εθνική οδό έγινε το απόγευμα στο νέο κοιμητήριο όπου βρέθηκαν δεκάδες συγγενείς και φίλοι οι οποίοι αποχαιρέτησαν για πάντα τους γονείς και τα δύο τους «αγγελούδια».
Ο θάνατος για την οικογένεια του 44χρονου οδηγού βυτιοφόρου μεταφοράς πετρελαίου Μανώλη Σφακιανάκη από τη Σητεία παραμόνευσε σε μία ευθεία της εθνικής οδού Σητείας – Χανίων.
Στο 143ο χιλιόμετρο, ένα τέταρτο μετά τη 1.00 τη νύχτα γράφτηκε η αρχή και ο επίλογος της συγκλονιστικής αυτής οικογενειακής τραγωδίας. Η σύζυγος του 44χρονου, η 37χρονη Ευαγγελία Πολάκη με καταγωγή από τα Χανιά οδηγούσε τη μαύρη Mercedes που επέβαινε η οικογένεια. Στη θέση του συνοδηγού εκτιμάται ότι

15 χρόνια χωρίς την Εθνική μας Σταρ!


“Το πιο λαμπρό αστέρι” του ελληνικού κινηματογράφου, “Το ποντικάκι” και “η υπολοχαγός Νατάσα”.
Αυτοί είναι ορισμένοι από τους τόσους ρόλους που είχε ερμηνεύσει.
Η Αλίκη Σταματίνα Βουγιουκλάκη γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου ή του 1933 ή του 1934 κάτι που παραμένει ακόμη άγνωστο, και πέθανε στις 23 Ιουλίου του 1996.

Αναζητά χορηγό για τον Κόμπε η Μπεσίκτας!!!

Τη συμβολή ενός μεγάλου χορηγού θέλει η Μπεσίκτας, για να μπει στις τελικές διαπραγματεύσεις, για την απόκτηση του κορυφαίου καλαθοσφαιριστή στον κόσμο Κόμπε Μπράιαντ.
Ο πέντε φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Λος Αντζελες Λέικερς, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του, ζητάει 1 εκατομμύριο ευρώ μηνιαίως, για να αγωνιστεί στην τουρκική ομάδα.
Η Μπεσίκτας προσφέρει περίπου τα 3/10 του ποσού και βρίσκεται σε αναζήτηση ενός μεγάλου χορηγού, προκειμένου να καλύψει τα υπόλοιπα.
H Turkish Αirlines, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Κόμπε Μπράιαντ φέρεται διατεθειμένη να βοηθήσει, ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι τώρα κάτι επίσημα.
Η Μπεσίκτας πάντως, έχει ρίξει στα βαθιά τα δίχτυα της στο ΝΒΑ, αφού ήδη έχει αποκτήσει τον Ντερόν Ουίλιαμς, ενώ πέρυσι, στην τουρκική ομάδα, είχει αγωνιστεί και ο σούπερ σταρ Άλεν Αϊβερσον.
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΚΕΠΚΑ: Όχι στα τατουάζ από μαύρη χέννα.

Το καλοκαίρι, τα τατουάζ, από μαύρη χέννα, συνιστούν μια επαναλαμβανόμενη απειλή, για την υγεία. Προσφέρονται, στο κοινό, κατά τις υπαίθριες φιέστες και στις τουριστικές περιοχές. Τα τατουάζ μαύρης χέννας μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις.
Για να επιτευχθεί το έντονο μαύρο χρώμα του τατουάζ και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, προστίθεται μεγάλη συγκέντρωση χρωστικών ουσιών. Αυτές οι ψηλές συγκεντρώσεις χρωστικών πυροδοτούν αλλεργικές αντιδράσεις. Για σοβαρά περιστατικά, χρειάζεται επείγουσα ιατρική φροντίδα ακόμα και εισαγωγή, σε νοσοκομείο. Μόνιμη ζημιά στο δέρμα, αλλεργική, εξ επαφής δερματίτιδα και ανάπτυξη πολυευαισθησίας είναι οι μη αναστρέψιμες, για το υπόλοιπο της ζωής, ανεπιθύμητες συνέπειες του τατουάζ μαύρης χέννας. Σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις, με μόνιμη βλάβη, είναι συχνό φαινόμενο, μετά την εφαρμογή του τατουάζ μαύρης χέννας. Τα συμπτώματα εμφανίζονται, μετά από λίγες (3-12) μέρες. Η καλύτερη συμβουλή είναι να αποφεύγουμε, εντελώς, το

Τι θα κάνουμε τις αποδείξεις που μαζεύουμε φέτος

Δυσμενέστερο γίνεται, από το 2012, το μέτρο των αποδείξεων καθώς με τις νέες ρυθμίσεις ακόμα και όσοι έχουν εισόδημα 1.000 ευρώ θα πρέπει να προσκομίσουν αποδείξεις στην Εφορία προκειμένου να γλιτώσουν την πρόσθετη φορολογική επιβάρυνση. Φέτος όσοι έβγαζαν μέχρι 6.000 ευρώ δεν χρειάζονταν... αποδείξεις.
Με το νέο σύστημα, όλοι οι φορολογούμενοι θα πρέπει να συγκεντρώσουν περισσότερες αποδείξεις, χάνοντας παράλληλα το «μπόνους» της έκπτωσης φόρου 10% που υπήρχε στα εισοδήματα του 2010.
Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να συγκεντρώσουν αποδείξεις ίσες με το 25% του εισοδήματος υπολογιζόμενο από το πρώτο ευρώ, για να

Ετσι εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι!

Η αιτία αφανισμού των δεινοσαύρων αποτελεί εδώ και αιώνες ένα άλυτο μυστήριο για τους επιστήμονες. Οι θεωρίες που κατά καιρούς διατυπώνονται, είναι πολλές, με επικρατέστερη εκείνη της πτώσης αστεροειδούς.
Οι περισσότεροι επιστήμονες συμφωνούν στην πιθανότητα, οι δεινόσαυροι να χάθηκαν όταν ένας τεράστιος μετεωρίτης συγκρούστηκε με τη Γη κοντά στις ακτές του Μεξικού στο τέλος της Κρητιδικής περιόδου, πριν από περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια.
Το βασικό επιχείρημα όσων διαφωνούν με την εξήγηση αυτή, είναι η

Τη Δευτέρα η νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών

Την ερχόμενη Δευτέρα πρόκειται να δοθεί στη δημοσιότητα, από το υπουργείο Εργασίας, η ενδεικτική λίστα την οποία εξετάζει η Επιτροπή για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.
Αυτό ανέφερε σήμερα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα, με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας.
Νωρίτερα στις 11 το πρωί, περίπου 50 μέλη της Ομοσπονδίας Οικοδόμων του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο κτίριο του υπουργείου Εργασίας στην οδό Σταδίου και εν

Η πεταλούδα με τα διαφανή φτερά!

Υπάρχει αόρατη πεταλούδα; Σίγουρα όχι. Ωστόσο, υπάρχει ένα είδος… που παρουσιάζει αυτό το χαρακτηριστικό.
Γνωρίστε την απίστευτη Glasswing, ένα παράξενο είδος πεταλούδας που προβληματίζει τους επιστήμονες.
Το Greta Oto μπορεί να ακούγεται σαν το όνομα μιας σταρ από την Ανατολική Ευρώπη, αλλά στην πραγματικότητα είναι η επιστημονική ονομασία για ένα από τα πιο εκλεκτά – και ελάχιστα γνωστά – είδη πεταλούδας στον πλανήτη.
Η πεταλούδα αυτή είναι διάσημη για τα φτερά της. Έχουν μήκος έως και έξι εκατοστά και είναι σχεδόν εντελώς διαφανή. Το πιο γνωστό αγγλικό όνομα για την Greta Oto είναι Glasswing, το οποίο από μόνο του λέει πολλά για την εμφάνιση αυτού του μικρού αλλά ασυνήθιστου εντόμου.
Αν θέλετε να την συναντήσετε θα πρέπει να ταξιδέψετε έως την Κεντρική Αμερική. Μεξικό, Παναμάς όπου υπάρχει τροπικό δάσος η Glasswing θα είναι εκεί. Το αν θα καταφέρετε να την δείτε, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Όπως και αρκετά άλλα είδη ζώων η Glasswing ειδικεύεται στο καμουφλάζ. Τώρα την βλέπεις.. τώρα όχι!

Ανακύρηξαν τον υφ. Εσωτερικων Π. Κουκουλόπουλο ως ανεπιθύμητο πρόσωπο στην Εορδαία!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας εδώ και καιρό είχε καταστήσει σαφές ότι υψηλότερο σημείο προστασίας για την Εορδαία, είναι το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.
Η κόκκινη γραμμή που θέσαμε, καταπατήθηκε, αφού οι αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας συρρικνώνουν το Νοσοκομείο μας, και θέτουν υπό αμφισβήτηση την αυτόνομη λειτουργία του, αλλά και την εξέλιξή του.
Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι πολιτικές παρεμβάσεις θέλουν ένα κορεσμένο και γερασμένο Νοσοκομείο να αυξάνει τις κλίνες του, και το Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας με τις απεριόριστες δυνατότητες, να συρρικνώνεται.
Τα νέα δεδομένα που τίθενται, είμαστε σίγουροι ότιέχουν ονοματεπώνυμο, και πιστεύουμε ότι οφείλονται σε συγκεκριμένους ανθρώπους, οι οποίοι είναι ανέκαθεν εχθροί της Εορδαίας, παρά το γεγονός ότι τιμήθηκαν από τους πολίτες της, με την ψήφο τους.
Με αυτά τα δεδομένα το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε και δημοσιοποιεί τις αποφάσεις και τις προτάσεις του, οι οποίες είναι:

Απογοητευτικά τα πρώτα στοιχεία της απογραφής

Περίπου κατά μισό εκατομμύριο λιγότεροι εμφανιζόμαστε οι Έλληνες!
Σε σχέση τους υπολογισμούς που είχε κάνει η ΕΛΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Αρχή) το 2009 καθώς και κατά 200.000 περίπου σε σχέση με την προηγούμενη απογραφή που πραγματοποιήθηκε το 2001!...
Η απογοητευτική αυτή εικόνα αναδεικνύεται από τα προσωρινά στοιχεία της πρόσφατης επίσημης απογραφής που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή. Αίτια της μεγάλης μείωσης του πληθυσμού της χώρας θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η γήρανση του πληθυσμού καθώς και η οικονομική κρίση που προβληματίζει τα ζευγάρια στο να κάνουν οικογένεια αλλά και έχει δημιουργήσει, ειδικά την τελευταία διετία, κύμα μετανάστευσης στο εξωτερικό.

Β΄ Εθνική πλέι-οφ: Διαγόρας – Δόξα Δράμας 0-1

Το γεγονός ότι η Δόξα Δράμας κέρδισε 1-0 το «γηπεδούχο» στη… Φυλή Διαγόρα για την πρεμιέρα των πλέι-οφ της Β΄ Εθνικής μικρό ενδιαφέρον παρουσιάζει μπροστά στα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στην αναμέτρηση των δύο ομάδων.
Οι «μαυραετοί» παρατάχθηκαν με μόλις 12 ποδοσφαιριστές, αλλά τα καλύτερα ήρθαν στη συνέχεια. Ο αγώνας ξεκίνησε με 30 λεπτά καθυστέρηση, καθώς οι διαιτητές αρνούνταν να μπούνε στον αγωνιστικό χώρο αν πρώτα δεν πληρωνόταν, όπως μπορούν να κάνουν βάσει κανονισμού. Τελικά, η λύση δόθηκε με μία επιταγή.
Στα αγωνιστικά, το ματς δεν προσέφερε τίποτα το ιδιαίτερο, πέρα

Β΄ Εθνική πλέι-οφ: Λεβαδειακός – ΟΦΗ 0-1 (video)

Ο ΟΦΗ πήρε από την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Β΄ Εθνικής σαφές προβάδισμα για την άνοδό του στη Super League, επικρατώντας 1-0 του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη, όντας τυπικά φιλοξενούμενος. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 28΄ ο Kalajdzic από το σημείο του πέναλτι. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες λόγω των αποβολών του Ψωμά στο 27΄ και του Bulut στο 82΄.
Η αγωνιστική απραξία ήταν εμφανής στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων στα ξεκίνημα του αγώνα, αν και οι Κρητικοί πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, κυρίως χάρη στον

Νεκρός εργάτης στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου Κοζάνης

Νεκρός εργάτης στην 5η μονάδα του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου!
Δούλευε σε εργολάβο που είχε αναλάβει έργο συντήρησης δεξαμενής τηλεθέρμανσης για λογαριασμό της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Κοζάνης.
Ο εργάτης που εργαζόταν σε γνωστό εργολάβο μπήκε στο εσωτερικό της δεξαμενής τηλεθέρμανσης από ανθρωοποθυρίδα για να βάψει το εσωτερικό της. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη 1 το μεσημέρι σημειώθηκε έκρηξη με αποτέλεσμα ο 45χρονος εργάτης πατέρας τριών παιδιών να βρει βίαιο θάνατο.
Seleo.gr News
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ισόπαλος ο ΠΑΟΚ με τον Πιερικό (1-1)

Με αρκετές απουσίες παρατάχθηκε σήμερα ο ΠΑΟΚ, που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Πιερικό στην πρόβα τζενεράλε πριν τους αγώνες με την Βαλερένγκα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος και είχε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, κάτι που κατάφερε όμως στο 75΄ όταν μετά από σουτ του Αρίας ο Παπάζογλου από κοντά έκανε το 1-0. Η απάντηση του Πιερικού ήρθε δυο λεπτά αργότερα όταν ο Κωνσταντινίδης από καλή θέση ήταν εύστοχος. Επίσης το ντεμπούτο τους έκαναν έστω και ανεπίσημο οι Γεωργιάδης και Λαζάρα που έπαιξαν από ένα ημίχρονο.
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς (45′ Χαλκιάς), Λίνο, Σνάουτσνερ (45′ Αποστολόπουλος), Μαλεζάς (65′ Σαβίνι), Τσιρίλο, Αρίας, Γκαρσία (45′ Λαζάρ), Τσουκαλάς (45′ Παπάζογλου), Γεωργιάδης (45′ Μωυσιάδης), Ρομπέρ (45′ Γεωργίου), Αθανασιάδης
Πιερικός: Συμεωνίδης (60′ Τσιτόντας), Χατζηζήσης (82′ Λαζαρίδης), Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Περουτζίνη, Πέντα (75′ Λαζαρίδης), Γκουγκουλιάς, Κοντέων, Πέτρου (87′ Κραγιόπουλος), Καλαγκάνης, Κουτσοσπύρος (65′ Σεχολάρι (79′ Τόσκας)
metrosport
Δείτε περισσότερα θέματα

Στο "στόχαστρο" του εισαγγελέα 600 οχήματα ταξί

Εξακόσια οχήματα ταξί, τέθηκαν στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, η οποία ζητά να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες τους και να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την διάπραξη αδικημάτων κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων των αυτοκινητιστών με αφορμή το άνοιγμα του επαγγέλματος τους.
Ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών διαβιβάστηκαν από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, έξι δικογραφίες στις οποίες περιλαμβάνονται τα στοιχεία κυκλοφορίας 600 ταξί, που καταγράφηκαν στο διάστημα από 17 Ιουλίου έως σήμερα από αστυνομικούς.
Οι καταγραφές αφορούν περιστατικά που σημειώθηκαν σε συγκεντρώσεις οχημάτων ταξί στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, στην Αττική Οδό και στα διόδια Αφιδνών, Μάνδρας και Ρουπακίων.
seleo
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΔΕΙΤΕ: Η «πρώτη» του Γέστε

Ο Φραν Γέστε παρουσιάστηκε και επίσημα...
το μεσημέρι της Παρασκευής (22/07), ενώ το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση.
Ο Ισπανός μέσος βρέθηκε το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη και είχε την ευκαιρία να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.
Παράλληλα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» είχε τη δυνατότητα να προπονηθεί και πάλι κάτω από τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και να ξανασυναντήσει παλιούς γνώριμους από την κοινή τους θητεία στο ισπανικό πρωτάθλημα. 

Δείτε της φωτογραφίες.ΕΔΩ 
Δείτε περισσότερα θέματα