ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Παρουσιαστής δέχεται απειλές για τη ζωή του!

«Πρέπει να κόψουμε μια για πάντα τη γλώσσα αυτού του άθλιου Εβραίου» είπε χαρακτηριστικά φανατικός ισλαμιστής που εκτοξεύει απειλές εναντίον γνωστού παρουσιαστή! Στην εκπομπή του ο παρουσιαστής… Ντέιβιντ Λέτερμαν έκανε μια χαρακτηριστική κίνηση με το δάχτυλο κατά μήκος του λαιμού, την ώρα που αναφερόταν στον θάνατο στελέχους της Αλ Κάιντα. Μέσω ιστοσελίδας που απευθύνεται σε οπαδούς της οργάνωσης, ο φανατικός ισλαμιστής καλεί τους ομοϊδεάτες του να δολοφονήσουν τον οικοδεσπότη της εκπομπής «Late Show»!


Δείτε περισσότερα θέματα 
gossip-tv

Ezel: σάλος με gay φήμες-σχέση βιτρίνα του Κενάν.

Ezel: σάλος με gay φήμες-σχέση βιτρίνα του Κενάν
Τα πάνω κάτω για το γόη της Τουρκίας και πρωταγωνιστή του Ezel. Τί γράφουν τα δημοσιέυματα στην Τουρκία για τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου ή τηλεοπτικό Ezel.
Μπορεί ως τηλεοπτικός ήρωας στα επεισόδια Ezel να είναι ο μάτσο άνδρας που επέστρεψε να τιμωρήσει τους πάντες και να

Μενεγάκη με τάγκα, ρετούς και τα μυαλά στα κάγκελα [φωτο]

Καυτή όσο ποτέ η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στην παραλία. Δείτε τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με μικροσκοπικό μπικίνι.
Η Ελένη Μενεγάκη και ο αγαπημένος της, Ματέο Παντζόπουλος, συνεχίζουν τις

Μαϊμού φωτο Λιάγκα-Σκορδά: δεν πήγαν ποτέ μαζί στο Ιόνιο!!!

Σάλος με μαϊμού φωτογραφία Λιάγκα-Σκορδά στο Ιόνιο. Δείτε τη φωτογραφία και την αλήθεια για τις χωριστές διακοπές τους.
Αίσθηση κάνουν οι καταγγελίες του Νάσου Γουμενίδη για ψεύτικη φωτογραφία των Γιώργου Λιάγκα-Φαίης Σκορδά σε

Ηρώ Λεγάκη: Ποιες οι φήμες που την έκαναν έξαλλη;

Έξαλλη έγινε η Ηρώ Λεγάκη όταν διάβασε τα κακόβουλα δημοσιεύματα. Τί απάντησε Playmate 2011 Ηρώ Λεγάκη;
Η Playmate 2011 Ηρώ Λεγάκη μπορεί να ανέδειξε το βραζιλιάνικο ταπεραμέντο όλο το καλοκαίρι, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι τα

Στη Θέρμη Θεσσαλονίκης το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα!

Στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, στην περιοχή που βρίσκονται και τα κοιμητήρια «Αναστάσεως του Κυρίου», αναμένεται να δημιουργηθεί το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα.
Αναμένεται το Προεδρικό Διάταγμα για να προχωρήσουν οι διαδικασίες υλοποίησης του κτίσματος 600 τετραγωνικών μέτρων.
Πρόκειται για έναν ιδιόκτητο χώρο του

Δείτε ποια σχολεία «γλιτώνουν» φέτος το λουκέτο;

Σε αναστολή της απόφασης γα συγχώνευση – κατάργηση ορισμένων σχολείων ανά την επικράτεια, τουλάχιστον για το σχολικό έτος 2011-2012προχώρησε η υφυπουργός Παιδεία Ε. Χριστοφιλοπούλου.
1. Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία:

Αναστολή συγχώνευσης

Κλείνει η ΕΤ-1: τι θα γίνει με τους εργαζόμενους;

Οριστική ταφόπλακα μπαίνει στην ΕΤ-1. Γιατί κλείνει η ΕΤ-1, ποια η τύχη των εργαζομένων και ποιες οι αντιδράσεις τους;
Ραγδαίες οι εξελίξεις στη δημόσια τηλεόραση, καθώς ο υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος θα ανακοινώσει το κλείσιμο της ΕΤ-1, αλλά και το κλείσιμο του

Οριστικά στη Football League 2 ο Ιωνικός!!!

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, γνωστοποίησε ότι το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε ως απαραδέκτως ασκηθείσα την προσφυγή της ΠΑΕ Ιωνικός. Έτσι η ομάδα της Νίκαιας υποβιβάζεται οριστικά στη Football League 2.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση:
Απέρριψε ως απαραδέκτως ασκηθείσα την προσφυγή της ΠΑΕ Ιωνικός ΑΟ και του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Ιωνικός ΑΟ, κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (απόφαση Επιτροπής Εφέσεων 164/6-7-2011), και της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής (απόφαση 277/22-6-2011).»
Δείτε περισσότερα θέματα 

Απίστευτο! Στα 12 έγινε μοντέλο και στα 15 ανύπαντρη μητέρα!



Σάλο στη βρετανική κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η ιστορία της νεαρής, Σόγια Κίβενι και της μητέρας της, ανοίγοντας παράλληλα νέο κύκλο συζητήσεων για τις παρενέργειες που δημιουργεί το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας στη

Πρόωρες εκλογές ή χάος: πότε θα γίνουν;

Σε πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο προσανατολίζεται ο Γιώργος Παπανδρέου. Πότε θα γίνουν οι εκλογές και ποιο το παρασκήνιο στο Μαξίμου;
Όλοι συμφωνούν ότι ο χειμώνας που έρχεται θα είναι ο δυσκολότερος για την ελληνική οικονομία. Η ανεργία, η ύφεση και η γενικότερη οικονομική κρίση θα οδηγήσουν την ελληνική κοινωνία στα όριά της.
Επίσημα, η κυβέρνηση και οι «πράσινοι» αξιωματούχοι δηλώνουν ότι οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2013. Ανεπίσημα όμως, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός εξετάζουν το ενδεχόμενο να

Βάσεις 2011: πότε βγαίνουν τελικά. Κοροϊδία με ανακοίνωση!

Πότε θα βγουν τελικά οι Βάσεις 2011 για τις Πανελλήνιες; Γιατί έχουν αγανακτήσει οι υποψήφιοι με την κοροϊδία από το υπουργείο;
Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι βάσεις 2011 για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.
Τα ονόματα των εκπαιδευτικών που θα διοριστούν θα

Μέχρι τις 25 Αυγούστου οι βάσεις

Μέχρι τις 25 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι βάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο γγ του υπουργείου Βασίλης Κουλαϊδής στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.
Τα περισσότερα τμήματα τα οποία συγκεντρώνουν μεγάλη ζήτηση από τους υποψήφιους θα

Η Γη διογκώνεται - κάθε χρόνο - μόλις όσο μια ανθρώπινη τρίχα

Μια νέα διεθνής επιστημονική έρευνα με επικεφαλής επιστήμονες τη NASA επιβεβαίωσε ότι ο πλανήτης μας δεν «φουσκώνει», αλλά ούτε συρρικνώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Ή, για να είμαστε ακριβείς, η Γη κάθε χρόνο διογκώνεται μόλις όσο μια

Ο αόρατος καρχαρίας που κολυμπάει στο Αιγαίο

Τί πιο φοβιστικό από έναν καρχαρία που γίνεται αόρατος. Διαβάστε για το νέο τρόμο της θάλασσας.
Ο λόγος για ένα είδος καρχαρία που είναι γνωστός για το ιδιαίτερα μικρό μέγεθός του (45 cm) και για το γεγονός ότι μπορεί να παραμένει ασφαλής χάρη στο

ΕΟΜΜΕΧ: Προγράμματα Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας Γυναικών και Νέων

Οι Εκθέσεις Ολοκλήρωσης Πράξης των επενδυτών για τα Προγράμματα Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας Γυναικών και Νέων έχουν ξεκινήσει και

Τα τέλη για τις άδειες κυνηγιού

Πώς καθορίζονται βάσει απόφασης του ΥΠΕΚΑ.
Τα τέλη έκδοσης αδειών κυνηγιού για το κυνηγετικό έτος 2011-2012 καθόρισε το Υπουργείο Περιβάλλοντος, ενέργειας και Kλιματικής Aλλαγής με σχετική απόφαση.
Ειδικότερα για τους κυνηγούς αναγνωρισμένων συνεργαζόμενων με το ΥΠΕΚΑ κυνηγετικών συλλόγων τα τέλη καθορίζονται ως εξής:

Τα άγνωστα νησιά της Χαλκιδικής

Τα νησιά της Βουρβουρούς στη χερσόνησο της Σιθωνίας αποτελούν τον μυστικό παράδεισο της Χαλκιδικής και έναν τόπο παραθέρισης για λίγους. Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα νησιών (Αμπελίτσι, Καλόγρια, Περιστέρι, Άγιος Ισίδωρος, Πρασονήσι) που

Ξεχάστε τις ημερομηνίες λήξης στα τρόφιμα!

Νέο συντηρητικό θα τα διατηρεί για χρόνια!!!
Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο φυσικό συντηρητικό που το οποίο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το τέλος της σήψης στα τρόφιμα.
Εντόπισαν μια ουσία που καταστρέφει τα βακτήρια εκείνα που είναι υπεύθυνα για την

Έρχονται τα "έξυπνα" φανάρια στους κόμβους της Θεσσαλονίκης!

Σύστημα πληροφόρησης των οδηγών στους κόμβους των κεντρικών οδικών αρτηριών εντός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης προτίθεται να εγκαταστήσει μέχρι το τέλος του έτους η διεύθυνση Τεχνικών Εργων της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Το σύστημα θα είναι ανάλογο με

Στο διαδίκτυο τα αποτελέσματα των προκαταρκτικών εξετάσεων για στρατιωτικές-αστυνομικές σχολές!

Διαθέσιμα στο διαδίκτυο είναι από σήμερα τα στοιχεία των υποψηφίων που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού ή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, όσοι περιλαμβάνονται στις καταστάσεις της Γενικής Σειράς ή των Ειδικών Κατηγοριών μπορούν να ενημερωθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://results.minedu.gov.gr/katalliloi_mil.php πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό και τα τέσσερα πρώτα αρχικά γράμματα των ονομαστικών τους στοιχείων (επώνυμο-όνομα-πατρώνυμο-μητρώνυμο) με κεφαλαία.
Για κάθε υποψήφιο θα αναφέρονται μόνο οι σχολές για τις οποίες έχει κριθεί κατάλληλος-ικανός στις προκαταρκτικές εξετάσεις (υγειονομικές, ψυχοτεχνικές, αθλητικές δοκιμασίες κλπ).
Περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με τα αναφερόμενα στοιχεία οι υποψήφιοι μπορούν να λαμβάνουν στο τηλέφωνο: 210-3443557 το αργότερο μέχρι και τις 24 Αυγούστου.
ekeo.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

25.000 Προσλήψεις στο Δημόσιο: πώς θα γίνουν

Ευκαιρίες εργασίας θα προσφέρει για 25.000 ανέργους το δημόσιο. Δείτε με ποιον τρόπο θα γίνουν οι προσλήψεις την επόμενη τριετία.
Στο στάδιο της επεξεργασίας βρίσκεται το πρόγραμμα, που προωθείται από το υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με

Αξιακοί άξονες για το Λύκειο Τσοτυλίου!!!

Η ατμόσφαιρα στη συνέλευση ήταν ηλεκτρισμένη από το βαρύ φορτίο της καταφοράς για την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να καταργήσει το Λύκειο Τσοτυλίου, καλυπτόμενο πίσω από το ανάξιο πρόσχημα ότι δεν καταργείται το ιστορικό Γυμνάσιο Τσοτυλίου αλλά

ΑΕΚ: Η αποστολή για το ματς με την Dinamo Tbilisi

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με την Dinamo Tbilisi στο πλαίσιο των πλέι-οφ του Europa League. Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο Manolo Jimenez ανακοίνωσε την αποστολή των «κιτρινόμαυρων», στην οποία

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ματς με την Karpaty Lviv

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, ο Laszlo Boloni ανακοίνωσε την αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά», για τον πρώτο αγώνα με την Karpaty Lviv στο πλαίσιο της

Τρένο χτύπησε πρόβατο... και το πρόβατο, βοσκό!

Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη σήμερα, όταν εμπορική αμαξοστοιχία που κατευθυνόταν από τα Παλαιοφάρσαλα προς την...Καρδίτσα, παρέσυρε δύο πρόβατα, ένα εκ των οποίων εκτινάχθηκε και χτύπησε τον 65χρονο βοσκό στο πόδι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Ο τραυματισμένος βοσκός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Το τρένο συνέχισε κανονικά την πορεία του ύστερα από μισή ώρα περίπου, ενώ προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων
Δείτε περισσότερα θέματα