ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011

Σεξ: πόσες φορές το κάνουμε;

Σας απασχολεί πόσες φορές κάνετε σεξ; Μάθετε πόσες φορές πιστεύουν οι σεξολόγοι ότι πρέπει το ζευγάρι να κάνει σεξ.
Όταν μια σχέση περάσει την πρώτη φάση του ενθουσιασμού, οι φορές που το ζευγάρι κάνει σεξ πέφτει. Και αυτό, αν και

Έτοιμο το «αεροπλάνο των ονείρων» της Boeing

Μετά από χρόνιους πονοκέφαλους και καρδιοχτύπια για το πότε τελικά θα είναι έτοιμο βγει στην αγορά το πρωτοποριακό Boeing …
787, η αμερικάνικη κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι οι πτήσεις του είναι ασφαλείς για τους επιβάτες.
Η πιστοποίηση της λειτουργίας από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, θα δώσει τη δυνατότητα στην Boeing να παραδώσει το νέο αεροσκάφος τον επόμενο μήνα σε αεροδρόμιο της Ιαπωνίας.
Η άτρακτος του Boeing 787 Dreamliner, είναι φτιαγμένη από συνθετικό άνθρακα και τιτάνιο, είναι πολύ πιο ελαφρύ από τα

Ροζ σκάνδαλο με σέξι λογίστρια στην Πάτρα!!!

Ροζ σκάνδαλο με σέξι λογίστρια συγκλονίζει την Πάτρα. 
Πώς παγιδεύει τα θύματά της η σέξι λογίστρια και αδειάζει πορτοφόλια;
Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια και οι συζητήσεις για ένα ακόμα ροζ σκάνδαλο στην Πάτρα, με αφορμή τη «λογίστρια με το αγγελικό πρόσωπο που αδειάζει πορτοφόλια».
Έτσι τουλάχιστον αποκαλούν τη σέξι λογίστρια οι περισσότεροι απ’ όσους την ξέρουν. Και το κάνουν επειδή η ομολογουμένως εντυπωσιακή γυναίκα φημίζεται για την καταστροφή που προκαλεί σε όποιον άνδρα πέσει στα δίχτυα του έρωτά της.
Αφορμή για τις πολλές συζητήσεις που γίνονται αυτό το διάστημα, είναι η περίπτωση πρώην ιδιοκτήτη καταστήματος με είδη καλλιτεχνών, ο οποίος έφθασε στο σημείο να μην έχει χρήματα ούτε για τα καθημερινά του έξοδα.
Την πήρε ως βοηθό λογίστρια στην επιχείρησή του, ανέπτυξε μαζί της παράνομο ερωτικό δεσμό και μετά άρχισε να τον εκβιάζει με αποκαλύψεις στη σύζυγό του. Ο ίδιος αναγκάστηκε να πουλήσει αντικείμενα μεγάλης αξίας και να της παραδώσει τα χρήματα, ενώ «γονάτισε» οικονομικά και υποχρεώθηκε να κλείσει το κατάστημα που διατηρούσε στο κέντρο της Πάτρας.
Όσοι γνωρίζουν, υπολογίζουν ότι του «έφαγε» πάνω από 50.000 ευρώ, ενώ η σύζυγος γνωρίζει τα πάντα, από την ίδια τη νεαρή σέξι λογίστρια φυσικά.
fimes.gr

Δείτε περισσότερα θέματα 

Έρχεται δωρεάν internet σε ΟΣΕ και μετρό!

Οι επιβάτες του ΟΣΕ και του μετρό μέχρι το τέλος του 2012 θα έχουν δωρεάν internet κατά τη διάρκεια της … διαδρομής τους.
Μέσα στους επόμενους 12 μήνες αναμένεται να εγκατασταθεί δωρεάν ασύρματο internet, σε όλους τους σταθμούς του μετρό και του ΟΣΕ καθώς και σε επιλεγμένους σταθμούς αστικών λεωφορείων.
Έτσι με τον τρόπο αυτό κάθε επιβάτης θα μπορεί να συνδέεται δωρεάν στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της διαδρομής του αφού το σήμα θα είναι συνεχόμενο από σταθμό σε σταθμό.
Η εγκατάσταση του συστήματος είναι δέσμευση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γ. Ραγκούση και των διοικήσεων του ΟΑΣΑ και του μετρό.
techit.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δείτε πως είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια της σειράς Εσμεράλντα

Η Εσμεράλντα ήταν τηλεοπτική Τηλενουβέλλα παραγωγής 1997 που πρωτοπροβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ TV.
Μονοπώλησε το ενδιαφέρον το καλοκαίρι του 1999 στην ελληνική τηλεόραση. Πως είναι όμως σήμερα η τηλεοπτικη Εσμεράλντα;

Ταβέρνα στην Κόρινθο τάιζε αποφάγια τους πελάτες της!

Ταβέρνα στην Κόρινθο τάιζε αποφάγια τους πελάτες της!
Στα μάτια τους δεν πίστευαν οι πελάτες μίας ταβέρνας στην Κόρινθο όταν είδαν να τους σερβίρουν δαγκωμένα κεφτεδάκια!
Η παρέα είχε επισκεφθεί μία από τις κοσμικές ταβέρνες της περιοχής και ανάμεσα σε όλα αυτά που παρήγγειλε ήταν και μία μερίδα κεφτεδάκια.
Μόνο που όταν έφθασαν στον τραπέζι διαπίστωσε ότι ήταν τα αποφάγια ενός προηγούμενου πελάτη!

Από 12 έως 30 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές των επιτυχόντων!

Aπό τις 12 έως τις 30 Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι εγγραφές των επιτυχόντων στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία εγγραφής θα ανακοινωθούν κατά τις προσεχείς ημέρες με αναλυτική εγκύκλιο.
Η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού καθώς στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Αγίου Νικολάου Κρήτης θα ορισθεί και θα ανακοινωθεί από τις ίδιες τις σχολές.


Ειδικές περιπτώσεις
Τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της ΕΕ μη ελληνικής καταγωγής θα ανακοινωθούν εντός ολίγων ημερών.
Οι αθλητές που επιθυμούν να κάνουν χρήση των διατάξεων του άρθρου 34 του Ν.2725/1999, του άρθρου 18 του Ν.3708/2008 και του άρθρου 45 του Ν. 3773/09(ΦΕΚ 120 τ.Α΄) για εισαγωγή στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση ή στο Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο οποίο υπάγεται το Λύκειο αποφοίτησής τους, από 01-9-2011 μέχρι και 12-9-2011.
Οι πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις, που έχουν αποκτήσει το πιστοποιητικό της πάθησής τους από τις αρμόδιες επταμελείς επιτροπές πιστοποίησης, για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ποσοστό θέσεων 5% θα κληθούν για την υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου το δεύτερο 10ήμερο Σεπτεμβρίου 2011 με ξεχωριστή εγκύκλιο.
Λιγότεροι οι εισαχθέντες
O συνολικός αριθμός των υποψηφίων οι οποίοι υπέβαλαν μηχανογραφικό δελτίο φέτος ανήλθε σε 123.916, ενώ πέρυσι ο αριθμός των υποψηφίων ήταν 106.189.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Στο πένθος «βυθίστηκε» ξανά το Πυροσβεστικό Σώμα

Στο πένθος «βυθίστηκε» για δεύτερη φόρα μέσα σε μια εβδομάδα το Πυροσβεστικό Σώμα χάνοντας έναν ακόμα σπουδαίο αξιωματικό.
Λίγες ημέρες μετά τον άδικο χαμό του Διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γυθείου Παναγιώτη Καστρή, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς, την Κυριακή το πρωί ήταν η σειρά για ένα δεύτερο, εξίσου ισχυρό με το πρώτο, «xτύπημα» της μοίρας.
Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Παναγιώτης Νίκας, 53χρονών, βρέθηκε νεκρός στην είσοδο του σπιτιού του στη Ηλιούπολη από συνάδελφό του, ο οποίος ανησύχησε επειδή δεν είχε εμφανιστεί στην υπηρεσία, ενώ δεν απαντούσε και στις επίμονες κλήσεις των συνεργατών και οικίων του.
Δείτε περισσότερα θέματα 

«Κλειδώνουν» εκλογές το Νοέμβριο!!!

του Κώστα Χαρδαβέλλα
Ο κύβος ερρίφθη. Το κυβερνητικό επιτελείο και ο Γ.Παπανδρέου μετά από έντονους προβληματισμούς, τις μυστικές δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, τα αδιέξοδα στην οικονομία που αναμένεται να προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις της Τρόικα, την αναμονή έντονων κοινωνικών εξεγέρσεων μέσα στο Σεπτέμβρη, αλλά και το νέο θετικό κλίμα στο τραπεζικό σύστημα και πιθανότατα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, που δημιουργεί ο «γάμος» Αlpha Bank – Eurobank αποφάσισαν να περάσουν τον Ρουβίκωνα.

Επικίνδυνες τοξικές ουσίες σε 15 γνωστές μάρκες ρούχων! Δείτε σε ποιες:

Ίχνη της επικίνδυνης τοξικής και ελάχιστα βιοδιασπώμενης ουσίας εννεϋνοφαινόλη βρέθηκαν σε 15 γνωστές μάρκες.
Μετά από έλεγχοι που έγιναν σε 78 είδη αθλητικών ειδών και παπουτσιών, με σημεία πώλησης σε 18 διαφορετικές χώρες, διαπιστώθηκε ότι στα 2/3 των ρούχων υπήρχαν ίχνη της επικίνδυνης ουσίας.
Με την αγορά και τη χρήση αυτών των προϊόντων ο καταναλωτής μολύνει χωρίς να το ξέρει τη θάλασσα ή τα ποτάμια και τις λίμνες της χώρας του, διότι η τοξική ουσία διοχετεύεται σ’ αυτά μέσω των αστικών λυμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ίχνη της ουσίας βρέθηκαν και σε αστικά λύματα χωρών που δεν διαθέτουν καθόλου υφαντουργία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Greenpeace τα ρούχα είναι όλα κατασκευασμένα εκτός ΕΕ: στην Τουρκία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, την Κίνα, τη Μαλαισία, την Τυνησία, το Μπαγκλαντές και τις Φιλιππίνες. Ωστόσο, πουλήθηκαν σε όλη την Ευρώπη και την Ασία.
Το πρόβλημα ξεκινά από το γεγονός ότι οι ρυθμίσεις για τη χρήση τοξικών ουσιών στην υφαντουργία έχει πολλά «παράθυρα», ενώ οι έλεγχοι των εταιρειών είναι πλημμελείς.
Οι γνωστές μάρκες στα προϊόντα των οποίων διαπιστώθηκαν ίχνη της παραπάνω τοξικής ουσίας είναι: Αbercrombie&Fitch, adidas, Calvin Klein, Converse, GAP, G-Star RAW, H&M, Kappa, Lacoste, Li Ning, Nike, Puma, Ralph Lauren, Uniqlo και Youngor.
newscode.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τα 11 φάουλ της κάθαρσης... ποδοσφαίρου!!!


Η ποδοσφαιρική κάθαρση ήταν επί δεκαετίες αίτημα της κοινωνίας. Η υλοποίησή της έγινε απαιτητή όταν η UΕFΑ άρχισε να εφοδιάζει την ΕΠΟ με στοιχεία για δεκάδες ύποπτα παιχνίδια. Επί του παρόντος σημειώθηκαν τουλάχιστον έντεκα εξόφθαλμα φάουλ εκ μέρους εκείνων που επωμίστηκαν την ευθύνη να βάλουν τάξη στα κακώς κείμενα.

Θρίλερ με εξαφάνιση 14χρονης στον Πειραιά

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό μιας 14χρονης κοπέλας που έχει εξαφανιστεί από τις 24 Αυγούστου.
Η Τσαπρούνη Δέσποινα που είναι αδερφή μπασκετμπολίστα του Ηλυσιακού, έφυγε από το σπίτι της στην περιοχή των Καμινίων του Πειραιά την περασμένη Τετάρτη και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Η Δέσποινα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1.72 εκ. και

Οι επιτυχόντες στα σχολεία των Γρεβενών!!! Όλοι οι πίνακες με τις Βάσεις του 2011.

Πτώση με πάταγο στη συντριπτική πλειονότητα των σχολών.
Οι χειρότερες επιδόσεις των φετινών υποψηφίων και η συντριπτική μείωση των αριστούχων οδήγησε σε μια άνευ προηγουμένου πτώση, μια πτώση με πάταγο, που είναι από τις μεγαλύτερες της τελευταίας πενταετίας.Υψηλόβαθμες και περιζήτητες σχολές έχουν πτώση που ξεκινάει από τα 150 μόρια και φτάνει μέχρι

Αποτελέσματα-Βάσεις Πανελλήνιες 2011: Κατάρρευση, στατιστικά

Ανακοινώθηκαν τα Αποτελέσματα-Βάσεις Πανελληνίων 2011 σε όλες τις σχολές ΑΕΙ-ΤΕΙ. H πτώση φτάνει ως και τα 2.000 μόρια
Οι εκτιμήσεις για ελεύθερη πτώση των Βάσεων 2011 επιβεβαιώθηκαν. Σημειώθηκε μεγάλη πτώση των Βάσεων 2011 σε όλες τις σχολές και κυρίως σε αυτές τις

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΩΝ BLOGGER!!!

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.
2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και

Bundesliga: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 4ης αγωνιστικής (video)

Με σόου του Mario Gomez ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα η Bayern Munich πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Kaiserslautern επικρατώντας με 3-0. Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στο Hamburg και την Koln με τη δεύτερη να παίρνει τη νίκη με 3-4. Το ντεμπούτο του Σωτήρη Κυργιάκου με τη φανέλα της Wolfsburg δεν έφερε τύχη στην ομάδα του, η οποία ηττήθηκε με 3-0 από την Freiburg. Η Werder Bremen επιβλήθηκε 2-1 της Hoffenheim, ενώ η Nurnberg επικράτησε 1-0 της Augsburg.
Την Κυριακή Hannover και Mainz έμειναν στο 1-1 στην «AWD-Arena», ενώ η Schalke επιβλήθηκε με 1-0 της Borussia Monchengladbach στην «Veltins-Arena».
Τα αποτελέσματα στην 4η αγωνιστική της Bundesliga:

Η μεγαλύτερη πεταλούδα στον κόσμο!!!

Η Attacus atlas είναι η μεγαλύτερη νυχτοπεταλούδα στον κόσμο.
Το άνοιγμα των φτερών της μπορεί να φτάσει τα 30 εκατοστά, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η θηλυκή Attacus atlas είναι αισθητά μεγαλύτερη και βαρύτερη από την αρσενική.
Το όνομα Attacus atlas είναι

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες κυπέλλου α’ φάσης της ΕΠΣ Καστοριάς

Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλαξε η α’ φάση κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς, όπου ο Νταηλάκης γνώρισε απρόσμενη ήττα και παράλληλα αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης, αφού έχασε με σκορ 2-1 στο γήπεδο του Χιλιοδένδρου από τον τοπικό Κεραυνό, ο οποίος σημειωτέον μετά από αποχή ενός έτους από κάθε αγωνιστική δράση, επανήλθε φέτος και μάλιστα μπήκε με το… δεξί.
Στους άλλους αγώνες επικράτησαν τα φαβορί των αναμετρήσεων, ενώ το σκορ της ημέρας πέτυχε η επανιδρυθείσα Καλλιθέα Καστοριάς συντρίβοντας με το εμφατικό σκορ 9-1 το Χιονάτο. Στο μεταξύ χθές (Τρίτη) είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η β’ φάση κυπέλλου οι αγώνες των οποίων θα διεξαχθούν το προσεχές σαββατοκύριακο.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Φούσκωμα: Οι αιτίες και πως να το αποφύγετε!

Νιώθετε ξαφνικά το παντελόνι σας να σας σφίγγει; 
Δεν είναι απαραίτητο γι’ αυτό να φταίει η ποσότητα φαγητού που καταναλώσατε.
Οι αιτίες που προκαλούν το φούσκωμα είναι πολλές και

Παράξενος γρίφος [Βίντεο]

Παρατηρήστε προσεκτικά το βίντεο που ακολουθεί.
Μετρήστε τους ανθρώπους που διακρίνονται στην πρώτη φωτογραφία και ξαναμετρήστε όταν η φωτογραφία αλλάξει.
Θα σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη...
Δείτε το Βίντεο...

ΑΕ ΠΕΡΔΙΚΑ: ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ...

Συνεχίζεται απρόσκοπτα η προετοιμασία της ομάδος της ΑΕ ΠΕΡΔΙΚΑ που δηλώνει έτοιμη για την συμμετοχή της, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής. Με νέα τεχνική ηγεσία, με νέα μέλη φιλόδοξα και με όρεξη για προσφορά στο Δ.Σ., με σημαντική ενίσχυση του έμψυχου υλικού θέλει η ομάδα του Περδίκα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ζαραδούκας και Τζαβέλλας κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα!

Οι Γιώργος Τζαβέλλας και Γιάννης Ζαραδούκας κλήθηκαν από τον Fernando Santos στην Εθνική Ομάδα προκειμένου να καλύψουν το κενό του Νίκου Σπυρόπουλου ο οποίος είναι τραυματίας και δε θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με το

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!

Από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 29/08/2011 στις 08:00 θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από το πρωί της ίδιας μέρας να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου http://results.minedu.gov.gr/ πληκτρολογώντας.... τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).
Ταυτόχρονα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Επιστρέφει ο Δακτύλιος

Από τη Δευτέρα 5-9-2011 έως και 13-7-2012 θα ισχύσει το μέτρο του περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας ο γνωστός σε όλους μας Δακτύλιος.
Τα όρια του Δακτυλίου βρίσκονται στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους:

Στέλιος Καζαντζίδης: 80 χρόνια από τη γέννησή του!!! (videos)

Η φωνή του «μύριζε» βασιλικό κι ασβέστη, όπως οι αυλές των φτωχόσπιτων στις λαϊκές γειτονιές, στον λυγμό του τρεμόπαιζε εκείνο το βουβό -και γι’ αυτό αβάσταχτο- δάκρυ που κυλούσε, καμιά φορά, στα μάτια του λαού, που το μόνο που έκανε στη ζωή του ήταν

Super League: ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη 1-0 (video)

Ποδαρικό με το… δεξί έκανε ο ΠΑΟΚ στο νέο πρωτάθλημα επικρατώντας στην Τούμπα της μαχητικής Ξάνθης με το αγαπημένο του σκορ απέναντι στους «ακρίτες», το 1-0. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο

Super League: Πανιώνιος – Εργοτέλης 2-2 (video)

Πανιώνιος και Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στη Νέα Σμύρνη, σε ένα χορταστικό παιχνίδι. Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Riera στο 11’ και Kumordzi στο 72’, ενώ για τους Κρητικούς σκόραραν ο Φραγκουλάκης στο

Super League: Κέρκυρα – Παναθηναϊκός 0-2 (video)

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με 0-2 της Κέρκυρας. Νίκη βάλσαμο για το «τριφύλλι» που προερχόταν από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και το ηθικό της ομάδας βρισκόταν στον «πάτο». Τα γκολ των «πράσινων» σημείωσαν οι

Grand Prix Βελγίου 2011: Νικητής ο Sebastian Vettel (video)

Το 1-2 έκαναν οι Red Bull στο Grand Prix του Βελγίου. Ο Sebastian Vettel είδε πρώτος την καρό σημαία, δεύτερος ήταν ο Mark Webber ενώ την τρίτη θέση στο βάθρο πήρε ο Jenson Button με McLaren. Οι δύο Ferrari περιόρίστηκαν στην τέταρτη (Alonso) και την όγδοη (Massa) θέση, ενώ ο Schumacher στην επέτειο των 20 χρόνων παρουσίας του στην F1 ήταν πέμπτος, αν και εκκίνησε 21ος. Μεγάλος άτυχος του αγώνα ο Lewis Hamilton, ο οποίος εγκατέλειψε μετά από ατύχημα με τον Kobayashi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ







ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtube



Image and video hosting by TinyPic