ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Η Σύνοδος αδειάζει τον Κονίτσης για τα "γιαούρτια"!

Την αποστασιοποίησή της από τις πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Κονίτσης Ανδρέα, σχετικά με το θέμα των ναρκωτικών, εκφράζει με μια λιτή ανακοίνωση η Ιερά Σύνοδος.
«Οι απόψεις που εξέφρασε πρόσφατα ο Μητροπολίτης Κονίτσης Ανδρέας αποτελούν καθαρά προσωπικές του απόψεις και όχι απόψεις που έχει υιοθετήσει η Ιερά Σύνοδοςτης Εκκλησίας της Ελλάδος», αναφέρεται.
Ο Μητροπολίτης Κονίτσης, μιλώντας, προ ημερών, στο χωριό Βούρμπιανη Ιωαννίνων,σε εκδήλωση ακροδεξιών οργανώσεων για την επέτειο λήξης του εμφυλίου πολέμου, είχε πει, σχολιάζοντας την εξαγγελθείσα νομοθετική πρωτοβουλία για αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών ότι «φαίνεται πως είναι επιθυμία του πρωθυπουργού να μαστουρωθούν όλοι οι Έλληνες» και είχε υποστηρίξει ότι υπό αυτές τις συνθήκες του έρχεται να πει με δυο λόγια «ζήτω οι ντομάτες, τα αβγά και τα γιαούρτια» (σ.σ. κατά των πολιτικών).
Επίσης, είχε καταφερθεί και εναντίον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου, σχολιάζοντάς τον αρνητικά, ενώ για όσους πετούν γιαούρτια στους πολιτικούς είπε: «Να αγιάσουν τα χέρια όλων εκείνων που έχουν επιλέξει να τιμωρούν με τον τρόπο αυτό τη φαυλοκρατία και την αναξιοκρατία. Να είναι βέβαιοι αυτοί που πετάνε τα γιαούρτια ότι έχουν την απόλυτη έγκριση των ηρώων του Γράμμου».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ζέτα Θεοδωροπούλου με στήθος έξω στη Σαντορίνη [φωτο]

Εκρηκτική εμφάνιση έκανε ακόμη μια φορά η Ζέτα Θεοδωροπούλου. 
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου όπου σταθεί και όπου βρεθεί,

Οι αδελφές Shannon μας “τον” δείχνουν στην παραλία..!!!

Οι αδελφές Shannon, Karissa και Kristina μας “τον” δείχνουν στην παραλία..
Δείτε τις..

VIDEO: Έβαλαν “στήθος” σε 4χρονο κοριτσάκι…

Φυσικά, οι φωτογραφίες δε θα μπορούσαν να είναι από άλλο show, εκτός από το “Toddlers & Tiaras”.
Το Αμερικανικό show που ασχολείται με…

Video: Η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει sex μπροστά στην κάμερα, και εμφανίζεται γυμνή στην μπανιέρα.!

Κι όμως αυτό το video υπάρχει....

Επέστρεψε αεροπλάνο... επειδή επιβάτις έκανε στριπτίζ!

To πιο ροζ αεροπορικό ταξίδι!!!
Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης μια... άτακτη Ρωσίδα που άρχισε να κάνει στριπτίζ λίγο μετά την απογείωση - Το αεροπλάνο επέστρεψε για να την αφήσει...
Μια πτήση της εταιρείας BMI που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Μόσχας με

Η παρουσιάστρια που έχει μεγάλο πρόβλημα με το ...μόριο των Ελλήνων οδηγών!

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δηλώνει δημοσίως την ενόχλησή της από τους οδηγούς που κορνάρουν και ξύνουν τη μύτη τους, με κάπως ...περίεργο τρόπο.
Συγκεκριμένα, πριν από μερικά λεπτά ανάρτησε στο twitter την παρακάτω φράση:

Κύπρια τραγουδίστρια τίναξε την καριέρα της στον αέρα και εξαφανίστηκε!!!

Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο από την είδηση ότι πολύ γνωστή κύπρια τραγουδίστρια εδώ και λίγες εβδομάδες εξαφανίστηκε από προσώπου γης.
Η συγκεκριμένη γυναίκα άφησε πίσω της τα πάντα… Καριέρα… Μεγάλες επιτυχίες αλλά και ένα σπίτι που είχε στην Αθήνα…!
Η είδηση η οποία έρχεται σήμερα για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας μέσα από το showtime-cy δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά αφού, μέχρι σήμερα η ίδια, με την στάση που κρατούσε από τα ΜΜΕ και γενικά σαν καλλιτέχνης δεν είχε ποτέ μα ποτέ προκαλέσει το οποιοδήποτε σχόλιο. Η αποκάλυψη του ονόματος της γνωστής τραγουδίστριας αναμένεται να σκάσει σαν βόμβα μεγατόνων και πόσο μάλλον ο λόγος που αποφάσισε μέσα σε μία νύχτα να τινάξει την καριέρα της στον αέρα. Η ίδια, έχει μαζέψει όσα περισσότερα πράγματα μπορούσε από το σπίτι της στην Αθήνα, πήρε το πρώτο αεροπλάνο και κατέβηκε Κύπρο θέλοντας να ξεπεράσει ορισμένα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει.. Την απόφαση της αυτή ελάχιστοι άνθρωποι την γνωρίζουν στο χώρο και μάλιστα οι συγκεκριμένοι προσπαθούν με νύχια & με δόντια να την μεταπείσουν και να αλλάξει την απόφαση που πήρε.
showtime-cy
Δείτε περισσότερα θέματα 

Eurobasket 2011: Φινλανδία – Ελλάδα 61-81 (video)

Τη δεύτερη νίκη της στο Eurobasket 2011 πέτυχε η Ελλάδα η οποία επικράτησε 81-61 της Φινλανδίας. Ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε τη διαφορά πετυχαίνοντας 19 πόντους και μαζεύοντας 10 ριμπάουντ, ενώ πήρε πολύτιμες βοήθειες από τους Ζήση και Φώτση. Από το αντίπαλο στρατόπεδο ξεχώρισαν οι

Eurobasket 2011: Φινλανδία – Ελλάδα 61-81 (video)

Τη δεύτερη νίκη της στο Eurobasket 2011 πέτυχε η Ελλάδα η οποία επικράτησε 81-61 της Φινλανδίας. Ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε τη διαφορά πετυχαίνοντας 19 πόντους και μαζεύοντας 10 ριμπάουντ, ενώ πήρε πολύτιμες βοήθειες από τους Ζήση και Φώτση. Από το αντίπαλο στρατόπεδο ξεχώρισαν οι

Σοκαριστικό βίντεο: Μητέρα φυσά τον καπνό μαριχουάνας στο στόμα του μωρού της για να σταματήσει να κλαίει!

Σοκ έχει προκαλέσει ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει μία νεαρή μητέρα να χτυπάει το μωρό της επειδή κλαίει.
Η 21χρονη μητέρα κατηγορείται για κακοποίηση παιδιού, καθώς ο φακός κατέγραψε την ίδια να φυσά τον καπνό μαριχουάνας στο στόμα του μωρού της, για να σταματήσει να κλαίει.
Η Jessica Callaway κατηγορείται επίσης για ξυλοδαρμό της 10 μηνών κόρης της, καθώς, όπως θα δείτε και στο βίντεο, τη χτυπούσε και την απειλούσε να την κλωτσήσει στο στόμα.
Η νεαρή μητέρα είπε στην αστυνομία ότι κατηγορείται για όλα αυτά επειδή είχε μία “δύσκολη μέρα” και υπήρχε πρόβλημα με κάποια ρούχα που ήθελε να φορέσει για μία νυχτερινή έξοδο.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο.

Super League: Με λιγότερα παιχνίδια και η 2η αγωνιστική

Έξι – ενδεχομένως και πέντε – παιχνίδια θα διεξαχθούν στη 2η αγωνιστική της Super League, αφού ακόμη υπάρχουν οι εκκρεμότητες με τις ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα.
Οι δύο ομάδες ζήτησαν την επανεξέταση των φακέλων τους από την ΕΕΑ, η οποία συνεδρίασε σήμερα, αλλά δεν έδωσε πιστοποιητικό σε κανέναν σύλλογο. Η επόμενη συνεδρίασή της ορίστηκε για τις 13 Σεπτεμβρίου, μετά την ημερομηνία που έχει προγραμματιστεί η 2η αγωνιστική (10-11/9). Έτσι, Ολυμπιακός και ΟΦΗ δε θα δώσουν παιχνίδια, ενώ υπάρχει και η εκκρεμότητα για την έκβαση της υπόθεσης του Αστέρα Τρίπολης, αν και θεωρείται δεδομένο ότι αυτή θα έχει τελεσιδικήσει έως τότε.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Super League: Οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου

Νέος πρόεδρος ο Παπουτσάκης!!!Τις αποφάσεις του σημερινού (1/9) Διοικητικού της Συμβουλίου κοινοποίησε η Super League. Πέρα από την εκλογή του Απόστολου Παπουτσάκη στη θέση του προέδρου η Λίγκα προτίθεται να αποστείλει επιστολή προς τους

ΚΕΠΚΑ : Σχολικά Κυλικεία: Κερδοσκοπία ή Υγεία;

Με βάση την Υγειονομική Διάταξη, 93828/31.07.2006, για τους κανόνες υγιεινής και τον καθορισμό των προϊόντων, που διατίθενται, από τα κυλικεία δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων, όπως αυτή δημοσιεύτηκε, στο ΦΕΚ 1183/31.08.2006, τα σχολικά κυλικεία των σχολείων της χώρας μας πρέπει να πωλούν:
Κατάλογος Προϊόντων
Σχολικά Κυλικεία Δημοτικών Σχολείων
Σάντουιτς – τόστ, με ψωμί ολικής αλέσεως ή λευκό, τυρί, γαλοπούλα, ντομάτα, χωρίς μαγιονέζα και χωρίς βούτυρο. Καλόν είναι να μη προστίθεται ούτε μαργαρίνη, αλλά αν προστεθεί, τότε η περιεκτικότητά της, σε trans λιπαρά, δεν πρέπει να υπερβαίνει το 2% των ολικών λιπιδίων.
Απλά αρτοσκευάσματα (φρυγανιές, αρτίδια, φρατζολάκια, σησαμένια κουλούρια, παξιμάδια, κριτσίνια), σε ατομική συσκευασία (μέχρι 50g). Αν περιέχουν λιπαρές ουσίες, δεν πρέπει τα trans λιπαρά να υπερβαίνουν το 2% των ολικών λιπιδίων.
Σταφιδόψωμο, μουστοκούλουρα, σε ατομική συσκευασία (έως 60g).
Μπισκότα απλά, χωρίς γέμιση, σε ατομική συσκευασία (έως 60g), η περιεκτικότητα των οποίων, σε trans λιπαρά, δεν πρέπει να υπερβαίνει το 2% των ολικών λιπιδίων. Επίσης, ανά 100g, η ζάχαρη δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 10g, τα ολικά λιπαρά τα 10g, τα κορεσμένα λιπαρά τα 5g, το νάτριο (αλάτι) τα 0,5g.
Τυρόπιτα – σπανακόπιτα (έως 200g), με τυρί φέτα ή κασέρι.
Γιαούρτι, χωρίς συνθετικές γλυκαντικές ουσίες.
Φρέσκα φρούτα, καλά πλυμένα και σε ατομική συσκευασία.
Ξερά φρούτα, σε ατομική συσκευασία (έως 50 g).
Γάλα χαμηλό σε λιπαρά, πλήρες ή με κακάο, χωρίς συνθετικές γλυκαντικές ουσίες, σε ατομική συσκευασία (έως 250ml το γάλα – κακάο, έως 330ml το άσπρο).
Ρυζόγαλο, κρέμα χωρίς προσθήκη άλλων συστατικών και σε συσκευασία έως 150ml.
Φυσικοί χυμοί φρούτων (100% χυμός), χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, σε ατομική συσκευασία (έως 330ml).
Εμφιαλωμένο νερό το 0,5 λίτρου.
Κυλικεία Γυμνασίων – Λυκείων – Νυχτερινών Σχολείων
Όλα τα παραπάνω, με μόνη διαφορά ότι το άσπρο γάλα μπορεί να πωλείται, σε συσκευασία έως 500ml.
Ξηροί καρποί, ανάλατοι, σε ατομική συσκευασία (έως 50g).
Μέλι, σε ατομική συσκευασία.
Χαλβάς – παστέλι, σε ατομική συσκευασία (έως 50g).
Σοκολάτα υγείας και γάλακτος, χωρίς γέμιση, σε συσκευασία έως 30g.
Από όλα τα κυλικεία, διατίθεται καφές, και αφεψήματα, μόνο για το προσωπικό.
Παρά την ύπαρξη του νομοθετικού πλαισίου και επειδή, κάθε χρόνο, πολλά κυλικεία διαθέτουν μη εγκεκριμένα είδη, με επιχείρημα την οικονομική απόδοση της επιχείρησης ή τη δυνατότητα των μαθητών να προμηθεύονται τα απαγορευμένα είδη, από τα γειτονικά καταστήματα, ζητούμε άμεσους και αυστηρούς ελέγχους, από τους αρμόδιους φορείς, που είναι οι Διευθύνσεις Υγείας των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων της χώρας και τις περιφερειακές Διευθύνσεις του Ε.Φ.Ε.Τ.
Ως γονείς, βέβαια, οφείλουμε:
Να διεκδικήσουμε, μέσω των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, την ενεργοποίηση της θεσμοθετημένης σχολικής επιτροπής, και σ’ αυτόν τον τομέα. Οι σχολικές επιτροπές, σύμφωνα με το Ν.1894/90 (ΦΕΚ110/27.08.90 Α’), είναι υπεύθυνες, για την ανάθεση της λειτουργίας των κυλικείων των δημόσιων σχολείων και την εκμετάλλευσή τους. Οι επιτροπές, λοιπόν, πρέπει να ασκούν εποπτεία, στα κυλικεία και να καταγγέλλουν, στους αρμόδιους φορείς, τυχόν παραβιάσεις της νομοθεσίας.
Να απαιτήσουμε και να επιβάλλουμε την εφαρμογή της υγειονομικής διάταξης, από τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας.
Να ζητήσουμε, οι ίδιοι, ενημέρωση και επιμόρφωση, σε θέματα υγιεινής διατροφής.
Να προσέξουμε τις διατροφικές συνήθειες της οικογένειάς μας, ώστε να μην οδηγούμε τα παιδιά, στην απροβλημάτιστη κατανάλωση βλαβερών προϊόντων.
Οι μαθητές πρέπει να επιμορφώνονται, για τη σωστή διατροφή, μέσα από ειδικά προγράμματα αγωγής καταναλωτή, στα σχολεία. Τα προγράμματα αυτά θα πρέπει να ενταθούν, σε αριθμό και περιεχόμενο.
Το ΚΕ.Π.ΚΑ. εφιστά την προσοχή των Καταναλωτών. Για καταγγελίες ή περισσότερες πληροφορίες, ας απευθυνθούμε στο ΚΕ.Π.ΚΑ., τηλ. 2310-233333 , ώρες 09:00 – 14:30.
Seleo.gr News
Δείτε περισσότερα θέματα 

Με φωτοτυπίες και cd, αντί για βιβλία, θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά!!!

Αγώνα δρόμου κάνει τις τελευταίες ημέρες το υπουργείο Παιδείας και ο Οργανισμός Σχολικών Βιβλίων για να προλάβουν να τυπώσουν τα βιβλία μέχρι την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Ωστόσο, φαίνεται πως πολλοί μαθητές θα αναγκαστούν το πρώτο διάστημα να διαβάζουν από

Χάπια αδυνατίσματος η αιτία του θανάτου της φοιτήτριας του ΤΕΙ Καβάλας;

Φως στις συνθήκες του ξαφνικού θανάτου φοιτήτριας των Τ.Ε.Ι. Καβάλας ρίχνει η έρευνα που διεξήγαγε ο ιατροδικαστής, Σπύρος Κουτσούκης.
Μετά την πρώτη γνωμάτευση, ότι

Απίστευτο! Γέννησε για δεύτερη φορά στο ίδιο ταξί!!!

Όπως και πριν τέσσερα περίπου χρόνια, ένιωσε τους πόνους της γέννας μοναχή της. Ο άντρας της έλειπε στη δουλειά του, στο ψάρεμα…
Πήρε τηλέφωνο στον ιδιοκτήτη ταξί του χωριού της, του Κάτω Τρίτους και ξεκίνησε για το νοσοκομείο.
Λίγη ώρα αργότερα,

Με 19.025 μόρια και κινδυνεύει να μείνει εκτός ΑΕΙ για ένα… κλικ!

Ο Δημήτρης ήταν ένας από τους χιλιάδες μαθητές της τρίτης Λυκείου που τον Ιούνιο κλήθηκε να καταθέσει ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό δελτίο με τις σχολές προτίμησης.
Οι βαθμοί του μάλιστα στις εξετάσεις ήταν τόσο υψηλοί που

Γυμνό πορτρέτο στη μέση του δρόμου!

Στη σύλληψη 21χρονου μοντέλου προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης. Αιτία ότι πόζαρε γυμνή για καλλιτέχνη. Τι δήλωσε αφού αφέθηκε ελεύθερη;
Όχι δεν ήταν τρομοκράτισσα, ήταν απλά μια 21χρονη που επί δυόμιση ώρες ζωγράφιζε το σώμα της ένας καλλιτέχνης.
Ο λόγος για την 21χρονη Zeo West η οποία βρέθηκε με τις

Έκρυβε μισό εκατομμύριο ευρώ στα εσώρουχα της!!!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι τελωνειακοί στον Έβρο!
Πεντακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ προσπάθησε να περάσει κρυφά από την Τουρκία στην χώρα μας, μια 48χρονή γυναίκα που μαζί με τον 30χρονο γιο της, συνελήφθησαν από τους υπαλλήλους του Τελωνείου Καστανεών Ορεστιάδας Έβρου.
Κατά τη διάρκεια σωματικού ελέγχου, οι υπάλληλοι του τελωνείου διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι η γυναίκα έκρυβε στα εσώρουχά της περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, σε έντεκα δεσμίδες των πεντακοσίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μητέρα και γιος που διαμένουν στην Κομοτηνή, ισχυρίστηκαν στους Τελωνειακούς ότι, τα χρήματα είναι περιουσία τους και αποφάσισαν να τα φέρουν από την Τουρκία στην Ελλάδα.
Όπως προβλέπει η νομοθεσία το 25% των χρημάτων κατασχέθηκε και τα υπόλοιπα αν αποδειχθεί ότι δεν προέρχονται από παράνομη δραστηριότητα θα τους επιστραφούν.
Σημειώνεται πως ο 30χρονος, πριν από περίπου ένα χρόνο είχε συλληφθεί στο τελωνείο Κήπων Έβρου, διότι προσπάθησε να περάσει παράνομα στην χώρα, το ποσό των 185.000 Ευρώ.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Βρήκαν άστρο που δεν θα έπρεπε να υπάρχει!!!

Μια ομάδα ευρωπαίων αστρονόμων ανακάλυψαν για πρώτη φορά ένα άστρο στο γαλαξία που θεωρητικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει, επειδή αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από υδρογόνο και ήλιο.
Η ασυνήθιστη αυτή σύστασή του το τοποθετεί στην "απαγορευμένη ζώνη", με βάση τουλάχιστον όσα είναι γνωστά για το σχηματισμό των άστρων, αλλά τα οποία ίσως θα έπρεπε να

Έκανε τους πάντες να δακρίσουν. (video) Αξίζει να το δεις!

Παράδειγμα προς μίμηση είναι ο Emmanuel Kelly. Πρόκειται για ένα νεαρό από το Ιράκ (θύμα πολέμου), που έχασε το χέρι και το πόδι του, όταν ήταν ακόμα πολύ μικρός. Δεν γνωρίζει στην πραγματικότητα ούτε πόσο χρονών είναι αφού έχασε τους γονείς του σε πολύ μικρή ηλικία και δεν είχε ούτε διαβατήριο πάνω του.
Μέσα στην ατυχία του όμως στάθηκε τυχερός, αφού εντοπίστηκε από μια γυναίκα μέσα σε ένα σωρό από κούτες.
Η γυναίκα αυτή στην συνέχεια έγινε η θετή του μητέρα και ήταν εκείνη που τον συνόδεψε στο «Αυστραλία έχεις Ταλέντο», όπου τραγούδησε το «Imagine» του John Lennon κάνοντας τους πάντες να δακρύσουν.
Απολαύστε τον…

Παρκόμετρα για ιερόδουλες από τη Siemens!!!

Πόλεμο στη φοροδιαφυγή των ιερόδουλων κήρυξε ο δήμος της Βόννης. Εγκαθιστά ειδικά παρκόμετρα που θα πρέπει να χρησιμοποιούν τα κορίτσια (Pic)
Οι πόρνες που εργάζονται στους δρόμους της Βόννης για να μπορούν να εξασκούν το επάγγελμα τους πρέπει να

Οι αριστερόχειρες φαίνεται ότι φοβούνται πιο πολύ!!!

Έρευνα που έκαναν Βρετανοί επιστήμονες υποστηρίζει ότι οι αριστερόχειρες... επηρεάζονται από τις καταστάσεις που προκαλούν φόβο πολύ περισσότερο από τους δεξιόχειρες. Οι ερευνητές πανεπιστημίου στο Εδιμβούργο της Σκοτίας, έκαναν πειράματα με εθελοντές που κλήθηκαν να

Οκτώβριο (15-16) και να δούμε η έναρξη της Δ Εθνικής

ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ
Η ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ 14 ΟΜΙΛΩΝ ΓΙΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ
Οι πολλές εκκρεμοδικίες σε Football League και Football League 2 αναγκάζουν και τη Δ’ Εθνική να μεταθέσει την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος για τα μέσα Οκτωβρίου.
Η επιτροπή της Δ Εθνικής είχε συνεδρίαση χθες το απόγευμα, όπου αποφασίστηκε η παράταση της έναρξης του πρωταθλήματος, γεγονός που δεν αλλάζει κατά πολύ τον σχεδιασμό της κατηγορίας, καθώς οι

Όσα πρέπει να ξέρετε αν εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα!

Τα τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα αποτελούν πραγματική μάστιγα. Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε σε μια σειρά περιπτώσεων
Η ασφάλιση της αστικής ευθύνης έναντι τρίτων από την κυκλοφορία οχημάτων, είναι η

Έσφαξε τη σύζυγο του γιατί την είχε "κυριεύσει ο σατανάς"

Με την αιτιολογία ότι την είχαν κυριεύσει δαίμονες ο 31χρονος Kashif Baig μαχαίρωσε τη σύζυγο του μέχρι θανάτου, στις 16 Νοεμβρίου του 2010, ενώ ο πατέρας του βρισκόταν στο τιμόνι και τους οδηγούσε σπίτι.
Ο ψυχίατρος που παρακολουθεί τον 31χρονο δράστη το τελευταίο χρονικό διάστημα δήλωσε:

ΠΕΡΔΙΚΑΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ 3-1


Μετά από πολύ καλή εμφάνιση ο Περδίκας κέρδισε τον Εθνικό Βατερού με 3-1 στο «ντέρμπι» των ομάδων της Δ΄ Εθνικής και προκρίθηκε έτσι στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κοζάνης εκεί όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή από τη συνάντηση Εράτυρα- Α.Ε. Κοζάνης.
Παρουσία 300 περίπου φιλάθλων (ο Περδίκας θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερη συμπαράσταση στο πρωτάθλημα) οι δύο ομάδες παίζοντας με πάρα πολλές ελλείψεις, πρόσφεραν αρκετά καλό

Του λύθηκε η ζώνη και υπέβαλε μήνυση!

Ένας άντρας από τη Κίνα υπέβαλε μήνυση σε ένα κατάστημα που του πούλησε μια ζώνη που ήταν η αιτία να του πέσει το παντελόνι κατά την διάρκεια μιας σημαντικής συνάντησης.
Ο Λι από την περιοχή Zhengzhou είχε μια συνάντηση με μια γυναίκα στέλεχος από τον Καναδά για να συζητήσουν ένα συμβόλαιο για την δημιουργία υπηρεσίας μετανάστευσης. Ο εν λόγω κύριος απέτυχε να κλείσει την συμφωνία των 50.000 δολαρίων αφού δυο φορές κατά την διάρκεια της συζήτησης του λύθηκε η ζώνη.
Ο Λι ισχυρίζεται ότι είχε φτάσει σε...

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Eurobasket 2011 (1η ημέρα).

Πρεμιέρα στο Eurobasket 2011 με τη Σερβία να επικρατεί 80-68 της Ιταλίας στο ντέρμπι της 1ης ημέρας, με εξαιρετική εμφάνιση από τους Keselj, Teodosic και Tepic. Η Ισπανία λίγο έλειψε να πέσει θύμα έκπληξης, αλλά

Φακοί επαφής από... διαμάντια!!!

Φακούς επαφής από... διαμάντια και χρυσό έφτιαξε ένας οπτικός στην Ινδία και η νέα μόδα φαίνεται ότι βρήκε αρκετούς ενδιαφερομένους.
Βασική προϋπόθεση για την απόκτησή τους, είναι βέβαια να διαθέτει ο υποψήφιος αγοραστής 15.000 δολάρια που είναι η τιμή κόστους.
Σύμφωνα με τον Ινδό οπτικό, πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η σύζυγός του που είναι ορθοδοντικός και τοποθετεί μικρά διαμάντια σε δόντια, πράγμα που έχει γίνει, επίσης, μόδα τον τελευταίο καιρό.
Με τα μάτια όμως δεν είναι το ίδιο. Όσοι χρησιμοποιούν φακούς επαφής αναρωτιούνται πόσο εύκολα μπορεί να τοποθετηθούν και εάν ανοιγοκλείνουν τα μάτια, χωρίς πρόβλημα.
Πάντως, αν επιμείνετε να ακολουθήσετε μία ακριβή μόδα σε καιρούς οικονομικής κρίσης, να ξέρετε ότι διατίθενται σε λευκό ή κίτρινο χρυσό με διαμάντια...
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Κατέβασαν παντελόνι παρουσιαστή "στον αέρα" (video)

Σε μία ζωντανή εκπομπή όλα μπορούν να συμβούν!
Όταν όμως μεταδίδεις ρεπορτάζ για την περιβαλλοντική καμπάνια «Beyond Coal Activists Do the Pants-Off Dance Off» (χορός χωρίς παντελόνια), τότε μπορείς εύκολα να φανταστείς τι σε περιμένει!
Φυσικά ένας από τους συμμετέχοντες «έβαλε στο κλίμα» τον παρουσιαστή κατεβάζοντάς του το παντελόνι!
Δείτε το video:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Έγινε η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α΄και Β΄κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης στα γραφεία της Ένωσης με την παρουσία μελών Δ.Σ. της Ένωσης και εκπροσώπων των ομάδων. 
Στην Α΄κατηγορία συμμετέχουν 16 ομάδες και το πρωτάθλημα αρχίζει στις 10 Σεπτεμβρίου και οι ομάδες είναι:

(φιλικός) ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΕΚ 2-0 (video)

Παραμένει αήττητη στα φιλικά προετοιμασίας η Παναχαϊκή. Μάλιστα, τέτοιες νίκες όπως αυτή που πέτυχε (2-0) το βράδυ της Τετάρτης στο σπουδαίο φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ, της ενισχύει την αυτοπεποίθηση για μία πολύ καλή πορεία στην επάνοδό της, έπειτα από

Τραγωδία με δύο νεκρά παιδιά στη Μεσογείων!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη 01.15 τα ξημερώματα, στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, στο ρεύμα προς τη Λ. Μεσογείων.
Ειδικότερα, ο οδηγός ενός οχήματος έχασε τον έλεγχο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με αποτέλεσμα να

Πώς θα οριστικοποιήσετε το μηχανογραφικό σας!!!

Τη δυνατότητα να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους θα έχουν όσοι δεν το έκαναν μέχρι σήμερα. 
Το Υπουργείο παιδείας ανακοίνωσε σήμερα ότι δίνεται η δυνατότητα σε όσους δεν οριστικοποίησαν το μηχανογραφικό τους δελτίο και επιθυμούν να οριστικοποιήσουν, να απευθυνθούν με έγγραφο αίτημα στη Διεύθυνση Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων από 1 Σεπτεμβρίου 2011 έως και

Ξέχασε τσαντάκι με ναρκωτικά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καστοριάς!!!

Ένα τσαντάκι ‘μέσης’ το οποίο περιείχε 20) νάιλον συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 77,7 γραμμαρίων και μια

Ποια προϊόντα ακριβαίνουν από 1η Σεπτέμβρη; Όλες οι λεπτομέρειες...

Με νέο χαράτσι και εκτόξευση τιμών σε μια σειρά προϊόντων μπαίνει ο Σεπτέμβρης, ο οποίος αναμένεται να είναι ένας από τους πιο δύσκολους μήνες τον τελευταίων δεκαετιών (μέχρι τον επόμενο).
Από την 1η Σεπτεμβρίου τίθεται σε εφαρμογή, η μετάταξη των προϊόντων εστίασης στον συντελεστή ΦΠΑ 23%.
Έτσι, αυξήσεις τιμών θα παρατηρηθούν σε

Στο νέο προπονητικό κέντρο ο ΠΑΟΚ

Αρκετοί φίλοι του “δικεφάλου του βορρά” έδωσαν το παρόν στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας στις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου, στη Νέα Μεσημβρία.
Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και ο Λάζλο Μπόλονι, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Βιεϊρίνια και Αθανασιάδης.
Μετά το τέλος του προγράμματος, η πλειοψηφία των οπαδών και κυρίως οι γονείς που είχαν έρθει με τα παιδιά τους στη Μεσημβρία δεν έχασαν την ευκαιρία να συλλέξουν φωτογραφίες και αυτόγραφα.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ολυμπιακός: Τέλος ο Moises Hurtado...

Το πολυαναμενόμενο «διαζύγιο» του Ολυμπιακού με τον Moise Hurtado είναι πλέον γεγονός. Ο Ισπανός που… πέρασε και δεν ακούμπησε στον Πειραιά αποτελεί και επίσημα παρελθόν, μια και με τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν δύσκολα θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής.
Η Bwin, η Νο1 online εταιρεία gaming στον κόσμο είναι ένα κλικ μακριά!
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Moises Hurtado», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου τα μηχανογραφικά των υποψηφίων που δεν τα οριστικοποίησαν!

Στη Διεύθυνση Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων πρέπει ν’ απευθυνθούν από 1 μέχρι 7 Σεπτεμβρίου 2011, οι υποψήφιοι που δεν οριστικοποίησαν το μηχανογραφικό τους δελτίο και ενδεχομένως ορισμένοι έμειναν εκτός σχολών. Στη λύση αυτή κατέληξε σήμερα το υπουργείο Παιδείας.
Στο έγγραφο αίτημά τους, οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν ότι επιθυμούν να οριστικοποιηθεί το τελευταίο χρονολογικά μηχανογραφικό δελτίο που συμπλήρωσαν ηλεκτρονικά.
Το υπουργείο Παιδείας τονίζει ότι δεν θα υπάρξει άλλη δυνατότητα καθώς έχουν ήδη καθορισθεί και οι ημερομηνίες εγγραφής των εισαγομένων στις σχολές από 12 Σεπτεμβρίου 2011 έως 30 Σεπτεμβρίου 2011.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Απευθείας στην οκτάδα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος πόλο η Εθνική Νέων!

Την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος πόλο του Βόλου παίρνει, αν δεν “αυτοκτονήσει” η εθνική νέων ανδρών. Οι παίκτες του Περικλή Δαμάσκου νίκησαν 12-5 τη Γαλλία και αύριο, στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου, τους αρκεί μία νίκη επί της πιο αδύναμης ομάδας του τουρνουά, του Πουέρτο Ρίκο, ώστε να πάρουν την πρωτιά του ομίλου.
Με πρωταγωνιστή τον Δημοσθένη Δερμιτζάκη, ο οποίος πέτυχε 3 γκολ, η Ελλάδα πήρε όχι μόνο τη νίκη, αλλά κάλυψε και τη

Ο Ψωμιάδης παρέδωσε τις μετοχές σtην ερασιτεχνική Καβάλα!

Την απόφαση του να αποχωρήσουν ο ίδιος και η οικογένεια του από την ΠΑΕ Καβάλα γνωστοποίησε σε συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Ψωμιάδης. Τόνισε ότι από το βράδυ της Τρίτης παρέδωσε με πληρεξούσιο τις μετοχές στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ. Χρήστο Ρέμμο. “Από εδώ και πέρα ότι θέλετε θα μιλάτε μαζί του. Από ότι με έχει πληροφορήσει ήδη έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές μας σε άλλον".
Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι η οικογένεια Ψωμιάδη έκανε κουμάντο με το 20% των μετοχών και σε ερώτηση για το τι θα γίνει με το υπόλοιπο 80% των μετοχών, είπε:

Βρε Καλομοίρα μην σκύβεις…κάτι φαίνεται!!! (video)

Μια sexy κίνηση (αν και ατυχές…) μας ευχαριστεί από την hot Καλομοίρα στο παρακάτω video…