ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Δείτε γυμνή τη νέα παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του ΣΤΑΡ (φωτο)

Η πρώην παρουσιάστρια του MAD TV που "έφαγε" την Χ.Λαμπίρη και αναλαμβάνει την μεσημεριανή ζώνη του ΣΤΑΡ είχε κάνει καυτές φωτογραφήσεις. Δείτε και κρίνετε αν θα "κολλήσετε" μαζί της











Seleo.gr News
Δείτε περισσότερα θέματα

Μοναδικό: Παρουσιάστρια του Mega σε γυμνή φωτογράφηση Part 2

Αυτό είναι το δεύτερο μέρος της γυμνής φωτογράφησης της παρουσιάστριας του Mega, Άρτεμις Αστεριάδη για λογαριασμό του Ουγγρικού Playboy. Το κορίτσι ξέρει όπως πολύ καλά παρατηρείτε να παίζει με τον φακό, να στήνεται να προκαλεί...Είμαι περίεργος να μάθω κάποια στιγμή πόσα χρήματα λαμβάνουν τα κορίτσια γι΄αυτά τα extra. Θα ρωτήσω τον "Καζανα" και είμαι σίγουρος ότι θα μάθω...Στο θέμα μας τώρα...
Το κορίτσι φωτογραφίζεται στο lobby μεγάλου ξενοδοχείου της Βουδαπέστης, ενώ παρέμεινε εκεί για τέσσερις μέρες. Μπορείτε να δείτε τους υπέροχους χώρους που επιλέχθηκαν απο την ομάδα του περιοδικού για το shooting αλλά και τα γεμάτα καλής ποιότητας σιλικόνη μπαλόνια της Άρτεμις. Παλεύω να δώ τους χώρους αλλά η σιλικόνη με τυφλώνει...Για τα μάτια σας και μόνο
Δείτε περισσότερα θέματα

Η Rihanna κυλίστηκε στο χώμα γυμνή [video]

Πασαλείφθηκε με λάσπη η Rihanna και φωτογραφήθηκε γυμνή, όπως τη γέννησε η μαμά της. Δείτε βίντεο από τη γυμνή φωτογράφιση της Rihanna.
Η Rihanna κυλίστηκε στο χώμα και έκανε μία σούπερ σέξι γυμνή φωτογράφιση για

Video :Best of Celebrity Nipples & Celebrity Nipple Slips (+18)

Δείτε ολες τις διάσημες της showbiz να μην καταφέρνουν να ξεφύγουν απ' το μάτι των paparazzi... (Εδώ που τα λέμε τα θέλει ο κώλ...... τους αλλά εν πάση περίπτωση) Δείτε το παρακάτω video και θα καταλάβεται.

Eurobasket 2011: Σλοβενία – Ελλάδα 60-69 (video)

H Ελλάδα αγχώθηκε, έχασε διαφορά 15 πόντων, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 60-69 απέναντι στη Σλοβενία και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη β΄ φάση του Eurobasket 2011.
Αρχηγική εμφάνιση από το Νίκο Ζήση ο οποίος πέτυχε 19 πόντους, αλλά κυρίως δύο τρίποντα όταν η μπάλα έκαιγε, ενώ από το αντίπαλο στρατόπεδο ξεχώρισε ο Lakovic με 14.

Έφτασε ο Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη!!!

Οι επιβάτες της πτήσης 126 της Aegean είδαν με έκπληξη να μπαίνει στο αεροπλάνο στις 7:30 το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου για να πετάξει μαζί τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη.
Ο πρωθυπουργός διάλεξε την απογευματινή πτήση και μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, έναν σύμβουλό του και

Η σέξι φωτογράφιση της Ελεονώρας Μελέτη και οι δηλώσεις της για το σεξ!

Μια ιδιαίτερα σέξι φωτογράφιση έκανε για το περιοδικό “Celebrity” η Ελεονώρα και απάντησε με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό για την τηλεόραση, τον έρωτα, το γάμο και το… σεξ

Η Miranda Kerr…μας το δείχνει με ωραίο τρόπο!!!

Πρόσεχε βρε Μιράντα…

Δείτε ένα σπάνιο upskirt της Μενεγάκη!!!

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει απο τότε...αλλά η Μενεγάκη φρόντιζε απο μικρή να ξεχωρίζει. Άλλωστε είναι μια απο τις πιό εντυπωσιακές μούρες της ιδιωτικής τηλεόρασης. Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να την συγκρίνουν ακόμη και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ώς σύγχρονη βασίλισσα της τηλεόρασης. Εγώ γενικώς με τα στέμματα έχω μια αλεργία. Όπως και να χει η φωτογραφία είναι απο τα παλιά και έχει συλλεκτικό ενδιαφέρον...Απο τότε που η Ελένη...  
...βρισκόταν στον ΑΝΤ1. Απο τα πρώτα χρόνια. Τότε που πολλές φορές επέστρεφε σερί απο τα ξενύχτια στο στούντιο Φάρος για να παρουσιάσει την εκπομπή της. Τότε που δεν υπήρχαν μεσημεριανά, πρωϊνά, Star Channel και περιοδικά life style. Τότε που μπορούσε ο παρουσιάστης ή η παρουσιάστρια να βγεί να τα σπάσει στα μπουζούκια και την επόμενη μέρα να μη δει κρεμασμένη την φωτογραφία του-της...στις εφημερίδες. Οι αλλαγές με το πέρας του χρόνου στην Ελένη δεν είναι μεγάλες. Ωστόσο εγώ παρά το γεγονός ότι η εικόνα είναι απο τα 90s πρτιμώ αυτό το χρώμα στα μαλλιά. Εσείς; 
24wro
Δείτε περισσότερα θέματα 

Το μωρό που γεννήθηκε με «δέρμα ψαριού»!

Ένα μωρό 15 μηνών από την Κίνα υποφέρει από μία σπάνια διαταραχή που κάνει το δέρμα του να βγάζει… λέπια!
Οι ειδικοί πιστεύουν πως ο μικρός Song Sheng πάσχει από την παράξενη και σπάνια γενετική ασθένεια κατά την οποία το σώμα δεν μπορεί να αναπνεύσει.
Η διαταραχή αυτή λέγεται lamellar ichthyosis, που είναι μία

Κέρκυρα: Τρόμος σε δωμάτιο ξενοδοχείου- ''Μπήκε μέσα και με βίασε''!

Θύμα μια 23χρονη τουρίστρια και δράστης ένας 18χρονος αλλοδαπός που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας...
Στη σύλληψη ενός 18χρονου Πολωνού προχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (07-09-2011) στον Άη Γόρδη αστυνομικοί του Τμήματος Αχιλλείων, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό.
Σύμφωνα με το corfupress.gr, την Τετάρτη καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αχιλλείων, από μία 23χρονη Βρετανίδα τουρίστρια, ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας ο δράστης εισήλθε στο δωμάτιο της και με χρήση βίας την εξανάγκασε σε συνουσία.
Από την κινητοποίηση των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο δράστης ο οποίος αναγνωρίστηκε από την παθούσα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
newsit.gr

Η λίστα με τα 6.000 ονόματα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου - Ποιοί χρωστούν πάνω από 150.000 ευρώ

Tην περιβόητη μαύρη λίστα με οφειλέτες του δημοσίου έδωσε τελικά σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών. Η λίστα αυτή αφορά στις επιχειρήσεις που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο πάνω από 150.000 ευρώ και για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους.
Το μέτρο προβλέπεται στη νομοθεσία και ενεργοποιείται από το

Αχαϊα: Η γαμήλια διασκέδαση τελείωσε πρόωρα για 4 καλεσμένους...

Ξαφνικά τα χαμόγελα πάγωσαν και η μουσική σταμάτησε...
Γλεντούσαν σε γάμο στην Κάτω Αχαϊα, είχαν πιει και λίγο παραπάνω και άρχισαν τις «μπαλοθιές»! Μόνο που η γαμήλια διασκέδασή διεκόπη στη μέση, αφού κατέληξαν στο αστυνομικό Τμήμα!
Ο λόγος για τέσσερις άνδρες ηλικίας 36, 24, 23 και 21 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή,

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Eurobasket 2011 (9η ημέρα)

Με τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης στον ΣΤ’ όμιλο, συνεχίζεται σήμερα το EuroBasket 2011 στα γήπεδα της Λιθουανίας.
Στον αγώνα με τον οποίο και άνοιξε η αυλαία της ημέρας ταΣκόπια επιβλήθηκαν με 63-65 της Γεωργίας. Κορυφαίος για τους νικητές ο McCalebb με 27 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Tskitishvili με 20.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

EuroBasket 2011: Αποβλήθηκε διαιτητής που προσπάθησε να επηρεάσει συναδέλφους του!

Μια περίεργη υπόθεση που σχετίζεται με το EuroBasket 2011 και φέρεται να «αγγίζει» και την Ελλάδα, είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Ο Μαυροβούνιος διαιτητής Ζόραν Σουτούλοβιτς αποβλήθηκε από τη διοργάνωση επειδή αποδείχτηκε πως προσπάθησε να

793 εκατομμύρια άνθρωποι δεν ξέρουν να διαβάζουν!!!

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που ανακοίνωσε χθες η Unesco σχετικά με τα ποσοστά αναλφαβητισμού στον πλανήτη. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση 793 εκατομμύρια άνθρωποι δεν ξέρουν να διαβάζουν ή να γράφουν ενώ το ποσοστό αυτό ξεπερνάει το 50% ανάμεσα στους πολίτες έντεκα χώρών (Μπενίν, Μπουρκίνα Φάσο, Αιθιοπία, Γκάμπια, Γουινέα, Αϊτή, Μαλί, Νίγηρας, Σενεγάλη, Σιέρα Λεόνε, Τσαντ).
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία περίπου 67 εκατομμύρια παιδιά δεν παρακολουθούν ούτε καν το Δημοτικό ενώ 72 εκατομμύρια έφηβοι δε φτάνουν ποτέ στο Γυμνάσιο. Τα στοιχεία δημοσιεύθηκαν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναλφαβητισμού και στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τη διεθνή κοινότητα για το πρόβλημα.
Δείτε περισσότερα θέματα

Έτσι έσωσαν τη 14χρονη Δέσποινα Τσαπρούνη

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της 14χρονης αδελφής του μπασκετμπολίστα
Η Δέσποινα Τσαπρούνη, για την οποία κινητοποιήθηκαν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το «Χαμόγελο του Παιδιού», ομάδες μπάσκετ της Α1, αλλά

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε μια πραγματικά τεράστια γάτα!

Και μετά σου λένε ότι περνάνε άσχημα τα ζωά...

Δείτε: Χρησιμοποιεί για όργανο μουσικής ένα μπουκάλι Coca-Cola! (VIDEO)

Τι τα θες τα σαξόφωνα και τις τρομπέτες όταν έχεις ένα...μπουκλακι Coca-Cola;
Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως ένας απλός άνθρωπος παίζει μουσική με ένα απλό πλαστικό μπουκάλι:

Ποιος ηθοποιός δεν αποχωρίζεται τα καπέλα του;

Γνωστός ηθοποιός έχει ιδιαίτερο ενδυματολογικό στιλ. Ντυμένος casual δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ το αγαπημένο του αξεσουάρ, που δεν είναι άλλο από το καπέλο. Ο λόγος για τον… Πέτρο Λαγούτη, που έχει μεγάλη συλλογή από καπέλα όλων των ειδών και δεν τα αποχωρίζεται. Γι’ αυτό και οι φίλοι του χαριτολογώντας όταν τον βλέπουν λένε ότι είναι βγαλμένος από τη δεκαετία του 50.
gossip-tv
Δείτε περισσότερα θέματα

Δούλευε επί 4 χρόνια ως νοσοκόμα ενώ δεν είχε πτυχίο!

Μια 24χρονη Βρετανή κατάφερε να κοροϊδέψει τους πάντες, αφού επί τέσσερα χρόνια παρίστανε με επιτυχία τη νοσοκόμα, ενώ δεν είχε κανένα σχετικό πτυχίο!
Η γυναίκα μάλιστα ήταν παρούσα σε χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ ήταν υπεύθυνη για γυναίκες και μικρά παιδιά.
Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως βοηθός υγειονομικής περίθαλψης, κάτι που όμως δεν απαιτούσε ιδιαίτερες γνώσεις. Η προϋπηρεσία της αυτή όμως ήταν αρκετή για να παριστάνει τη νοσοκόμα ξεγελώντας γιατρούς και πελάτες.
Οι υπεύθυνοι στα νοσοκομεία που δούλεψε παραδέχθηκαν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε κάνει γυναικολογικά τεστ σε 341 γυναίκες, αλλά και εμβολιασμούς ρουτίνας σε παιδιά και ενήλικες. Μάλιστα, με την αποκάλυψη της απάτης αυτής, πολλές γυναίκες υποβλήθηκαν από την αρχή σε εξετάσεις, ώστε να βεβαιωθούν ότι όλα είναι καλά με την υγεία τους.
Newsbeast.gr
Seleo.gr News
Δείτε περισσότερα θέματα

Ληστής έκανε αίτηση για να γίνει ειδικός φρουρός!

Μάθαινε στην ...πράξη το παλικάρι!!!
Αίτηση για να γίνει ειδικός φρουρός είχε υποβάλλει πριν από λίγες μέρες ο 23χρονος που μαζί με συνεργούς του διέπραττε ληστείς τραπεζών και πρατηρίων υγρών καυσίμων σε Σέρρες, Δράμα και Καβαλα. (δείτε παλιότερη ανάρτηση εδώ 
Ο νεαρός είχε υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις του στρατού και μετά ασχολήθηκε με τις ....ληστείες. Φαίνεται πως είχε αποφασίσει "στροφή" στην καριέρα του αλλά πριν τα καταφέρει συνελήφθη
Seleo.gr News
Δείτε περισσότερα θέματα

Τον κατέβασαν από το λεωφορείο επειδή μύριζε άσχημα!

Και μάλιστα από δύο λεωφορεία στην Θεσσαλονίκη. Το "θύμα" είχε κινητικά προβλήματα
το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην γραμμή 8 του ΟΑΣΘ όταν ο ρακένδυτος άστεγος άνδρας κινούμενος με πατερίτσες ανέβηκε στο λεωφορείο και χωρίς να επαιτεί ή να ενοχλείο κάθισε στην θέση του. Ορισμένοι επιβάτες άρχισαν να διαμαρτύρονται στον οδηγό ότι

76η ΔΕΘ: Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας για τα εγκαίνια της Έκθεσης!

Δείτε από πότε και που διακόπτεται η κυκλοφορία, που απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση. Όλη η ανακοίνωση της τροχαίας
-Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο έναρξης και λειτουργίας της 76ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, των παράλληλων εκδηλώσεων – ομιλιών και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων -πορειών στο κέντρο της πόλης θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Βρέθηκαν οι σοροί όλων των θυμάτων από την αεροπορική τραγωδία!

Ο αθλητικός κόσμος της Ρωσίας και όχι μόνο θρηνεί τον χαμό της ομάδας χόκεϊ της Λοκομοτίβ. Ανάμεσα τους και διεθνείς παίχτες.
Τα ρωσικά συνεργεία διάσωσης ανακοίνωσαν σήμερα ότι βρέθηκαν οι σοροί και των 43 θυμάτων–τα περισσότερα διεθνείς παίχτες χόκεϊ– της αεροπορικής τραγωδίας χθες Τετάρτη στην πόλη Γιάροσλαβ, 300 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Μόσχας.
“Βρέθηκαν τα πτώματα των 43 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους

Στη Θεσσαλονίκη η έδρα του Πανελληνίου!

Όλο και περισσότερο ανηφορίζει την Ελλάδα ο Πανελλήνιος. Μετά το περσινό πείραμα της Λαμίας η ΚΑΕ αποφάσισε να επιλέξει ως έδρα το Ιβανώφειο, ιστορική έδρα του

Αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών, ισόβια στους εμπόρους ηρωίνης!

Μ. Παπαϊωάννου: Ο χρήστης είναι ασθενής, όχι εγκληματίας
Στροφή 180 μοιρών για την αποποινικοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών από εξαρτημένα άτομα φέρνει το νέο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά που πέρασε χθες από το υπουργικό συμβούλιο και παρουσίασε σήμερα αναλυτικά ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

Σήμερα τα αποκαλυπτήρια της Juventus Arena (pics & vid)


H Γιουβέντους γίνεται η πρώτη ιταλική ομάδα που μετά από το Μουντιάλ του 1990 αποκτά το δικό της γήπεδο.
Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 41.000 θεατές, η κατασκευή του ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2009, κόστισε περίπου 100 εκατομμύρια Ευρώ και σήμερα εγκαινιάζεται με τη Μεγάλη Κυρία να υποδέχεται την Νοτς Κάουντι.
Το γήπεδο θα λέγεται αρχικά Juventus Arena αλλά πολύ σύντομα θα πάρει το όνομα κάποιου χορηγού.


Δείτε περισσότερα θέματα 

Aπέδρασαν 960 κρατούμενοι από τις φυλακές του Κονγκό!!!

 Τουλάχιστον 960 κρατούμενοι απέδρασαν σήμερα από μία φυλακή στην ανατολική Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, όπως ανέφερε αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών.
Ο Μαντνότζε Μουνουμπάι, ένας εκπρόσωπος του Ο.Η.Ε. στην χώρα, δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο ότι οκτώ ένοπλοι επιτέθηκαν στην φυλακή στην πόλη Λουμπουμπάσι, επιτρέποντας στους κρατούμενους να αποδράσουν.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μεγαλομέτοχος ο Μποτσιβάλης στο Βόλο!

Οι μετοχές του τραγουδιστή Βασίλη Καρρά στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, που αντιστοιχούν στο 48%, πέρασαν στον Παναγιώτη Μποτσιβάλη, ο οποίος έχει διοριστεί πρέοδρος από το Πρωτοδικείο και γίνεται πλέον ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ΠΑΕ.
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:

Η «Μαύρη Βίβλος» των σπορ!!!

Με αφορμή το αεροπορικό δυστύχημα στη Ρωσία όπου… αφανίστηκε μια ολόκληρη ομάδα, παρουσιάζουμε τις μεγαλύτερες διεθνείς τραγωδίες που σχετίζονται με τον αθλητισμό.Ο τραγικός απολογισμός του αεροπορικού δυστυχήματος στη Ρωσία έφτασε τους 43 νεκρούς, με την ομάδα χόκεϊ της Λοκομοτίβ Γιάροσλαβ να αποδεκατίζεται. Οι «μαύρες» σελίδες στην ιστορία του αθλητισμού είναι δυστυχώς αρκετές και δεν πρέπει να λησμονούνται.

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Eurobasket 2011 (8η ημέρα)

Με τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης στον E’ όμιλο, συνεχίζεται σήμερα το EuroBasket 2011 στα γήπεδα της Λιθουανίας.
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Ισπανία, αν και δυσκολεύτηκε για τρία δεκάλεπτα, κατέφερε τελικά να επιβληθεί με 77-68 της μαχητικής Γερμανίας. Κορυφαίος για τους νικητές ο Marc Gasol με 24 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Dirk Nowitzki με 19.
H Γαλλία πήρε τη νίκη με 68-64 απέναντι στην Τουρκία και

Εκατομμύρια ευρώ τα χρέη των ΟΤΑ - Δείτε αναλυτικά τους Δήμους της Μακεδονίας!

Θεσσαλονίκης του Ν. Θεσσαλονίκης: 56.350.558€
Αποκαλυπτικά της οικονομικής κατάστασης των δήμων αποτελούν τα αναλυτικά στοιχεία που απέστειλε ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης,στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, για τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις των ΟΤΑ της χώρας.
Πρόκειται για ποσά-μαμούθ, τα στοιχεία των οποίων τηρούνται στη βάση δεδομένων του υπουργείου, η οποία πάντως ενημερώνεται με

Δήλωση βόμβα Λοβέρδου για το Δημόσιο: «Ένα εκατ. υπάλληλοι ταλαιπωρούν δέκα εκατ. Έλληνες»!

Την κατάσταση στο ελληνικό δημόσιο τομέα επιχείρησε να περιγράψει ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος εξαπολύοντας επίθεση τόσο κατά των φαινομένων γραφειοκρατίας όσο και κατά των δημοσίων υπαλλήλων.
Αναλυτικά, ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στην επιτροπή Υγείας της Βουλής είπε:

Μισθολόγιο: Τι λέει το υπουργείο Οικονομικών για τους στρατιωτικούς!

Δικαστικοί,στρατιωτικοί,διπλωμάτες,γιατροί του ΕΣΥ, όλες αυτες οι κατηγοριες θα υπαχθούν σε ειδικα μισθολογια και δεν περιλαμβανονται στο υπο καταθεση νομοσχέδιο που αφορα στο ισχυον γενικο μισθολογιο του δημοσιου και τα μισθολογια των ΔΕΚΟ". Αυτά δήλωσε πηγή του υπουργείου Οικονομικών σε ερώτηση του Onalert για το τι θα γίνει τελικά με το μισθολόγιο των στρατιωτικών.Όλη μέρα χθες είχε αναπτυχθεί μια φημολογία,σύμφωνα με την οποία το θέμα του μισθολογίου των στρατιωτικών εξεταζόταν "από το μηδέν".
Οι ίδιες πληροφορίες έλεγαν ότι "μετά από τις τελευταίες εξλίξεις με τη τρόϊκα και τις σκληρές της απαιτήσεις ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν δεσμεύεται για οτιδήποτε σχετικά με το “ειδικό μισθολόγιο” των στρατιωτικών" και υπενθύμιζαν ότι "έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να θυμηθούμε τις τελευταίες δηλώσεις του ΥΕΘΑ Πάνου Μπεγλίτη ο οποίος δεν έδινε εγγυήσεις για το ειδικό μισθολόγιο,αλλά μόνο …για τις προσπάθειες που γίνονται να διατηρηθεί ειδικό μισθολογικό καθεστώς για τους στρατιωτικούς".
Τελικά αργά χθες βράδυ δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις από το υπουργείο Οικονομικών για τους στρατιωτικούς .
Πάντως δεν είναι λίγοι οι στρατιωτικοί οι οποίοι εκφράζουν ένα σκεπτικισμό για το ειδικό μισθολόγιο και υποστηρίζουν ότι ίσως θα ήταν πιο συμφέρον για τους στρατιωτικούς να ενταχθούν στο ενιαίο μισθολόγιο. Θεωρούν ότι θα είναι καλύτερο από το “χακί μισθολόγιο” και κυρίως θα δώσει τέλος στην “επιδοματική” μορφή που έχει η μισθοδοσία τους.
Δείτε περισσότερα θέματα

onalert.gr

Άρση ασυλίας για τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!

Την άρση της ασυλίας των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Αλ. Αθανασιάδη, Πέμυς Ζούνη και του Αθ. Οικονόμου αποφάσισε η Βουλή κατόπιν ονομαστικής μυστικής ψηφοφορίας. Οι 210 βουλευτές που παρευρέθησαν, ψήφισαν ως... εξής:
- Υπέρ της άρσης της ασυλίας του Αλ. Αθανασιάδη (ο οποίος κατηγορείται για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση) ψήφισαν

Εμπλοκή και των ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικού στα «στημένα»;

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες ότι η πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Β’ και Γ’ Εθνικής, έχει εκδώσει απόφαση που θα ανακοινωθεί σύντομα, σύμφωνα με την οποία θεωρούνται στημένα και άλλα δέκα παιχνίδια του περσινού πρωταθλήματος της Football League και ακόμη δύο της Football League 2.
Όσον αφορά την Football League, σε οκτώ από αυτά τα ματς εμπλέκεται η

Πλούσια η δραστηριότητα της Αστυνομίας στη Δ. Μακεδονία!

Μηνιαία δραστηριότητα, υφισταμένων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
1. Κατά την διάρκεια του μηνός Αυγούστου του έτους 2011, από τις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας:

Απογευματινή λειτουργία των φαρμακείων από 1/11

Το 30% των φαρμακείων σε κάθε περιοχή θα παραμένουν ανοιχτά τα απογεύματα της Δευτέρας, της Τετάρτης και του Σαββάτου από την 1η Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της απελευθέρωσης του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.
Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, όσοι φαρμακοποιοί δεν συμμορφωθούν με τη νέα ρύθμιση, θα

Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται για έγγραφες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ – Προθεσμία μέχρι τις 30/9

Ξεκινούν τη Δεύτερα και τελειώνουν στο τέλος του μήνα οι έγγραφες των επιτυχόντων σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ.
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και πρέπει να κατατεθούν στην γραμματεία της σχολής ή του τμήματος κάθε πανεπιστημίου ή ΤΕΙ, από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο ή νομίμως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.
Απαιτούνται:

Απεργιακός πυρετός παντού εν όψει ΔΕΘ!!!

Με απεργίες απαντούν στα νέα μέτρα οι συνδικαλιστικοί φορείς.
Σε απεργιακό κλοιό αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες η χώρα, στον απόηχο της αντίδρασης των συνδικαλιστικών φορέων απέναντι σε μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση, ενώ σε