ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Σχολή εύρεσης πλούσιου γαμπρού!!!

Πτυχιούχες είναι οι Κινέζες στο ευγενές σπορ του ξελογιάσματος πλούσιων γαμπρών, μετά την ίδρυση και της ειδικής σχολής με το όνομα «Κέντρο Ηθικής Εκπαίδευσης για Γυναίκες» («Beijing Moral Education Centre for Women») στο Πεκίνο.
Με τους εκκατομυριούχους στην Κίνα να αυξάνονται γεωμετρικά η

Τα γυμνά της Βούλας Βαβάτση!!!

Την Βούλα Βαβάτση, την γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες πορνό που γύρισμε για λογαριασμό της εταιρείας Sirina,
και από τότε που εμφανίστηκε, δεν έχει σταματήσει να κάνει γυμνές εμφανίσεις!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Η ξανθιά με τα υπέρογκα προσόντα στο Playboy

Το αστέρι της φωτογραφίας λέγεται Nikki Ziering και είχε κάνει αυτή της υπέροχη φωτογράφηση για το "Playboy".

Τα 20 καλύτερα ελληνικά οπίσθια !!! (+18)

Αφιέρωμα στα καλύτερα ελληνικά οπίσθια της showbiz.
Γιατί οι Ελληνίδες είναι οι πιο sexy απ’όλες!

ΔΕΙΤΕ: Η «νέα Λαρίσα» αποκαλύπτεται…!!! (+18)

Στα βήματα της Λαρίσα Ρικέλμε βάδισε στο Κόπα Αμέρικα η Πάτι Ορουέ και κατάφερε να γίνει διάσημη τόσο με τις sexy εμφανίσεις της στην κερκίδα, όσο και με τα… καμώματά της.
Η αποκαλούμενη από πολλούς “νέα Λαρίσα Ρικέλμε” φωτογραφήθηκε για το γνωστό μεξικανικό ανδρικό περιοδικό “H” για το τεύχος Σεπτεμβρίου.
«Αισθάνθηκα αρχικά άβολα επειδή είμαι ντροπαλή. Ο φωτογράφος είναι διάσημος και έχει πάρει μέρος σε αρκετές φωτογραφήσεις celebrities, οπότε ήταν κάτι που

ΣΟΚ: Μητέρα βίασε το 10 μηνών αγοράκι της!

Μία γυναίκα από το Οχάιο των ΗΠΑ κατηγορείται για τον βιασμό του μόλις 10 μηνών γιου της όπως επίσης και για την βιντεοσκόπηση της αποτρόπαιης πράξης της και την αποστολή του οπτικού υλικού στον φίλο της, στο

Γυμνοί άντρες παίζουν ράκμπι με γυναίκες!

Σάλο έχει προκαλέσει ένα πρωτότυπος αγώνας ράγκμπι που διοργανώθηκε μεταξύ μιας ομάδας ανδρών που παίζουν ολόγυμνοι και μια ομάδας γυναικών που υποσχέθηκε πως κάθε φορά που οι άντρες θα έβαζαν γκολ, εκείνες θα

Ιερέας από την Κρήτη σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας!

Στα ίχνη του κυκλώματος είναι η δίωξη καθώς εξετάζονται υπολογιστές και ψηφιακό υλικό…
Στα ίχνη κυκλώματος παιδικής προνογραφίας που δρα στην Κρήτη βρίσκεται το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που,

Η “διάσημη” ροζ porsche της Τζούλιας στις μικρές αγγελίες! Γιατί την πουλάει;

Η Τζούλια αποφάσισε να αποχωριστεί τη μεγάλη της αδυναμία! 
Τι να συμβαίνει άραγε;
Πάνω στο ψάξιμο για ένα αυτοκινητάκι σε γνωστό site πέσαμε στην παρακάτω αγγελία!

Ποια βουλευτής αγνόησε τη ΔΕΘ και πήγε Ρέμο;

Εξαφανισμένοι από τα νυχτερινά στέκια της Θεσσαλονίκης ήσαν το Σαββατοκύριακο όσοι πολιτικοί από το κυβερνών κόμμα τόλμησαν και ανέβηκαν στη συμπρωτεύουσα, αλλά και οι «τοπικοί» βουλευτές ανεξαρτήτως παράταξης, για ευνόητους λόγους. Μοναδική εξαίρεση απ’ ότι μπορέσαμε να διαπιστώσουμε ήταν η βουλευτής

Eurobasket 2011: Ελλάδα – Γεωργία 73-60 (video)

Στο πλέον αδιάφορο παιχνίδι της κατά τη διάρκεια του Eurobasket 2011, η Ελλάδα επικράτησε 73-60 της Γεωργίας και πλέον στρέφει απερίσπαστη την προσοχή της στον προημιτελικό της Πέμπτης απέναντι στη

Παπανδρέου: "Εκλογές το 2013"!!!

Να δώσουν μία συντριπτική εθνική απάντηση σε όσους αμφισβητούν τη παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη κάλεσε ο πρωθυπουργός Γιργος Α. Παπανδρέου τους βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ., μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος.
Ο πρωθυπουργός έκανε σαφές πως τώρα είναι η ώρα να

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις Τρικάλων και Καρδίτσας, πέφτουν στη Γ' ΕΘνική!!!

Οριστικά στη Γ' Εθνική θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν Τρίκαλα και Αναγέννηση Καρδίτσας. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις των δύο θεσσαλικών ΠΑΕ και τις υποβιβάζει για πλαστογραφία και δυσφήμηση του ποδοσφαίρου.
Ακόμα, στη Δ' Εθνική υποβιβάζονται οριστικά, καθώς απορρίφθηκαν οι εφέσεις τους, οι Παναιγιάλειος, Ασπρόπυργος και Αίας Σαλαμίνας.
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Στην Αθήνα...

Ένας τσοπάνης αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα να δει πως είναι επιτέλους η μεγαλούπολη.
Πάει σε ένα ξενοδοχείο και νοικιάζει ένα δωμάτιο.
Το βράδυ που κοιμόταν,

ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ: Στο νοσοκομείο ΚΑΤ ο Πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου!

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ της Αθήνας, νοσηλεύεται με βαριά θλαστικά τραύματα, σύμφωνα με την εκπομπή “Κοινωνία ώρα MEGA”, ο Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου.
Η εισαγωγή του Έλληνα Πρωθυπουργού, σύμφωνα με το έγκυρο και αντικειμενικό κανάλι, έγινε μετά από την ξυλοδαρμό του από….τους

Η Δήμαρχος Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου για την κανονική λειτουργία των Γυμνασίων Εράτυρας και Τσοτυλίου!

Χωρίς να ανασταλεί η λειτουργία των Γυμνασίων Εράτυρας και Τσοτυλίου, όπως και του Λυκείου Τσοτυλίου, θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας. Η ηγεσία του Υπουργείου αφού επανεξέτασε όλα τα επιχειρήματα της Δημοτικής Αρχής του Βοΐου, όσο και τις σύσσωμες φωνές των τοπικών κοινωνιών, έκρινε

Χτύπησε στη Βέροια η συμμορία με τα χρηματοκιβώτια!!!

Στόχος της σπείρας με «ειδικότητα» στις κλοπές χρηματοκιβωτίων, που εδώ και μήνες χτυπά δημόσιες υπηρεσίες στην βόρεια Ελλάδα, φαίνεται που έγινε το νοσοκομείο της Βέροιας. Όμως, αυτή τη φορά οι κακοποιοί δεν κατάφεραν να πετύχουν τον σκοπό τους.
Οι πέντε άγνωστοι άνδρες μπήκαν στο ισόγειο του νοσοκομείου και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί κατευθύνθηκαν στα γραφεία της διοίκησης, όπου προφανώς γνώριζαν ότι βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο. Αντί να το παραβιάσουν επί τόπου, προτίμησαν να το… πάρουν μαζί τους και το έσυραν περίπου δέκα μέτρα. Όμως, ο

O Μάζιτς ''σφυρίζει'' τον ΠΑΟΚ

Σήμερα έγιναν γνωστά τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ.
Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ στην Τούμπα θα διευθύνει ο Σέρβος Μίλοραντ Μάζιτς ο οποίος είχε διευθύνει την περσινή σεζόν τον αγώνα Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-ΑΕΚ, για τον 7ο όμιλο του Europa League, όπου οι Ρώσοι επικράτησαν 4-2 στο "Πετρόφσκι".
Στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Άντερλεχτ στο "Κονστάν Βάντεν Στοκ" θα σφυρίξει ο Ισπανός Κάρλος Κλος Γκόμεθ ο οποίος ήταν ο διαιτητής του φετινού αγώνα για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League ανάμεσα στην Οντένσε και τον Παναθηναϊκό (1-1), ενώ ήταν ο "άρχοντας" του αγώνα και στο ματς Ελλάδα-Γεωργία (1-1) στο "Γ. Καραϊσκάκη" στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2012.
Seleo.gr News
Δείτε περισσότερα θέματα 

Οι παγίδες που κρύβει η πλοήγηση των παιδιών στο Διαδίκτυο!

Την προσοχή των γονέων για τις παγίδες που μπορεί να κρύβει η πλοήγηση των παιδιών στο Διαδίκτυο ή ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι, που σκοπό έχουν την απόδραση τους από τα καθημερινά σχολικά τους καθήκοντα, εφιστά η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.
Η ταχεία εξέλιξη της τεχνολογίας, τα κινητά τηλέφωνα, ο κυβερνοχώρος, η ψηφιακή πραγματικότητα και τα εικονικά

Σκηνικό πολέμου στήνει η Τουρκία στη Μεσόγειο!

Έτοιμη για πόλεμο δηλώνει η Τουρκία και στέλνει τουρκικές φρεγάτες σε διεθνή ύδατα ανοικτά του Ισραήλ.
Πλησιάζει η ώρα του θερμού επεισοδίου Τουρκίας-Ισραήλ, με τη διαταγή που εδόθη από το τουρκικό Επιτελείο Ναυτικού να αποπλεύσουν τρεις φρεγάτες από τον ναύσταθμο Ακσάζ, με προορισμό τα διεθνή ύδατα μεταξύ Ισραήλ, Γάζας και Κύπρου.
Με τίτλο «Dog fight στη Μεσόγειο», η τουρκική εφημερίδα «Sabah» αναφέρει πως «στόχος των φρεγατών είναι η εξασφάλιση της ελεύθερης ναυσιπλοΐας στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου».
Παράλληλα, προσθέτει πως θα εφαρμοστεί «παρόμοια πολιτική με αυτή που εφαρμόζεται έναντι της Ελλάδας στο Αιγαίο. Σε περίπτωση που το Ισραήλ επέμβει σε κάποιο πλοίο που βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 12 μιλίων από τις ακτές του Ισραήλ, θα παρέμβει ο τουρκικός στόλος».
Συγκρίνοντας την κατάσταση με τις αερομαχίες πάνω από το Αιγαίο, η εφημερίδα αναφέρει ότι «έτσι οι κινήσεις που γίνονται σχεδόν καθημερινά στο Αιγαίο με την Ελλάδα θα γίνουν και με πλοία στην Ανατολική Μεσόγειο».
Ο τουρκικός Τύπος έχει ήδη αρχίσει να προβάλλει το ισοζύγιο των δυνάμεων Ισραήλ-Τουρκίας:
- ο τουρκικός στόλος διαθέτει 17 φρεγάτες, 6 κορβέτες και 14 υποβρύχια.
- το Ισραήλ διαθέτει μόνο 13 πυραυλακάτους και 3 υποβρύχια.
Ωστόσο, αναφέρουν πως το Ισραήλ διαθέτει πυραύλους που μπορούν να πλήξουν στόχους, ακόμη και πλοία από απόσταση 300 χιλιομέτρων.              

fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Έκρηξη σε πυρηνικό εργοστάσιο στη Γαλλία!

Πυρικός φόβος στη Γαλλία. 
Έκρηξη σε πυρηνικό εργοστάσιο τάραξε το Gard της Νότιας Γαλλίας, προκαλώντας πανικό στη γύρω περιοχή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την έκρηξη στο πυρηνικό εργοστάσιο υπάρχει

Ξέρετε γιατί “πετάει” το μάτι μας;

Οι περισσότεροι από εμάς μόλις νιώσουμε το μάτι μας να “πετάει” συνηθίζουμε να λέμε ότι κάποιον θα συναντήσουμε.
Μάλιστα ανάλογα με το αν πετάει το δεξί ή το αριστερό υποθέτουμε οτι θα δούμε κάποιον που θέλουμε ή που δεν θέλουμε, αντίστοιχα.
Η ιατρική επιστήμη δεν δέχεται σε καμμία περίπτωση ότι

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Δημόσια υπάλληλος ζητάει αποζημίωση για σεξ εν ώρα εργασίας!

Μια δημόσια υπάλληλος ζητάει αποζημίωση…για τα τραύματα που υπέστη, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, σε επαγγελματικό ταξίδι! 
Γιατί; Μα για τον απλούστατο λόγο ότι είναι….εργατικό ατύχημα!!!
Η γυναίκα εργάζεται στο δημόσιο της Αυστραλίας και

Γιαννιτσά: Παιχνίδι… τρόμου σε λούνα παρκ-Παιδιά έπεσαν στο κενό!

Δεκάδες παιδιά κινδύνευσαν να σκοτωθούν μπροστά στα μάτια των γονιών τους – Δύο παιδάκια έπεσαν στο κενό από μεγάλο ύψος…
Όλα έγιναν στο λούναπαρκ της εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών.
Την ώρα που βρισκοταν σε λειτουργία το παιχνίδι “Διαστημόπλοια” κατέρρευσε μια από τις διπλές θέσεις των επιβατών με αποτέλεσμα δύο παιδιά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) ηλικίας 21 ετών να βρεθούν στο κενό.
Τα αίματα όλων πάγωσαν στη θέα του ατυχήματος καθώς τα παιδιά κρέμονταν για αρκετά δευτερόλεπτα στον αέρα και τελικά έπεσαν με δύναμη στο κενό. Αυτόπτες μάρτυρες τόνιζαν πως τα παιδιά γλίτωσαν κυριολεκτικά από θαύμα. Τη στιγμή της κατάρρευσης, οι βραχίονες στήριξης τους βρίσκονταν σε μεγάλο ύψος και έτσι δεν συνέθλιψαν τα σώματα των άτυχων παιδιών που βρίσκονταν πεσμένα στη βάση του μηχανήματος
Αμέσως, κλήθηκαν ασθενοφόρα τα οποία παρέλαβαν όσα παιδάκια είχαν τραυματιστεί και τα μετέφεραν στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών, όπου διαπιστώθηκε ότι μόνο ένα υπέστη κάταγμα στο χέρι και άλλα δυο είχαν υποστεί ελαφρά γδαρσίματα από την πτώση.
Την ίδια μέρα και λίγο νωρίτερα, σύμφωνα με τοπικά blogs, συνέβη και άλλο περιστατικό και συγκεκριμένα στο παιδικό τρενάκι, το οποίο εκτροχιάστηκε σκορπώντας τον πανικό στους παριστάμενους γονείς καθώς ήταν ασφυκτικά γεμάτο με μικρά παιδάκια 1μεχρι 4 ετών.
Με αυτόφωρη διαδικασία οι ιδιοκτήτες των απαρχαιωμένων ψυχαγωγικών παιχνιδιών οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών ενώ αναμένεται να παρουσιαστούν στον εισαγγελέα. Τα δύο σοβαρά ατυχήματα έφεραν το κλείσιμο και σφράγισμα ολόκληρου του λούνα παρκ…
newsit
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δ' Εθνική: Επιμένει στην εξαθλίωση των ομάδων η ΕΠΟ...

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΟΛΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΧΡΕΩΝ
ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «Veroiopolis» Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
Στην απόφαση να ορίσουν μία σαφή προθεσμία για τις καταβολές των εφάπαξ οφειλών προς την ΕΠΟ προχώρησαν τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής κατά τη

Α.Ε. ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ - Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ 1-1 (φωτορεπορτάζ - σχόλια)

Πρεμιέρα στην Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
Με τη ΣΕΙΡΗΝΑ να προσπαθεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες της.
Πολύ καλή η εμφάνιση απέναντι στην Κοκκινιά.
Αφόρητη ζέστη και ματσάρα.
Πολύ καλή η Κοκκινιά, που σε

Ο Λουκάς Νίκου σχολιάζει τα της ΕΠΣΓ…

• Καληράχη 7 γκολ και απέδειξε για ποιο λόγο ο Χρήστος Δημάδης κελαηδάει για πρωτάθλημα.
• Σειρήνα καλό ξεκίνημα και θετικό αποτέλεσμα.
• Στέφος: ψάχνει το Λεωνίδα που έδιωξε, για να κάνει χορηγία σε λάινσμαν γυαλιά ηλίου.
• Πολύ καλό ματς στην Ιτέα.
• Βατόλακκος:

Κρυφός γάμος για κόρη γνωστού τραγουδιστή!!!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε κρυφά, πριν από περίπου ένα μήνα, η κόρη διάσημου τραγουδιστή.
Η 20χρονη , παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Πάρο.
Σύμφωνα με το περιοδικό «People», η τελετή ήταν νεανική, απλή και ανάλαφρη με λιγοστές προετοιμασίες, μιας και τα δυο παιδιά ήθελαν να γίνει όσο πιο αθόρυβα γίνεται ώστε να παραμείνει έκπληξη.
Σκοπός τους να αποφύγουν τις πολλές επισημότητες και τις μεγάλες κινητοποιήσεις. Γι΄αυτό και το μυστήριο έγινε παρουσία λιγοστών δικών τους ανθρώπων που δεν είχαν ιδέα για την πρόθεση τους.
Ξέρετε ποιά είναι; Δείτε ΕΔΩ
Δείτε περισσότερα θέματα  

Πόσα κουνούπια χρειάζονται για να πιουν όλο το αίμα ενός ανθρώπου;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πόσα κουνούπια θα έπρεπε…
να μαζευτούν και να αρχίσουν να σας τσιμπάνε ταυτόχρονα ώστε να μην…αφήσουν ούτε σταγόνα αίματος στις φλέβες σας; Η απάντηση είναι…
1.200.000! Μάλλον είναι απίθανο να συμβεί και δεν φαίνεται να κινδυνεύουμε.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Mishka: Το σκυλί που “μιλάει” και είναι διάσημο στο διαδίκτυο! -Video

Δείτε το αξιολάτρευτο χάσκει να… δίνει συνέντευξη στη εκπομπή ” The Today show”.
Μπορείτε να φανταστείτε το σκυλί να σας λέει “I love you”; Ή να σας χαιρετάει με ένα “Hello”; Και όμως το πανέμορφο χάσκει που ακούει στο όνομα Mishka ανταποκρίνεται και με τις δύο λέξεις στα αφεντικά της, αλλά και σε πολλά άλλα ερωτήματα που της θέτουν όσοι την παρακουλουθούν από το κανάλι της στο youtube.
Περιττό να αναφέρουμε ότι το βίντεο με την Mishka να λέει “σ’ αγαπώ” έχει συγκεντρώσει στο youtube περισσότερα από 55 εκατομμύρια κλικ!
Το ταλαντούχο χάσκει διαθέτει αυτή τη στιγμή σελίδα, εκτός από το youtube, στο Facebook και το Twitter ενώ διατίθενται από την προσωπική της ιστοσελίδα και προϊόντα με την επωνυμία της!
Η φρενίτιδα αυτή προφανώς και δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορα τα αμερικανικά κανάλια και έτσι η Mishka εμφανίστηκε στην δημοφιλής εκπομπή “The Today show” του δικτύου NBC, συνοδευόμενη από τα αφεντικά της Ματ και Ελίνα.
Δείτε τι… είπε:

Τα πιο αηδιαστικά φαγητά στον κόσμο (photos)

Δείτε μια συλλογή από φαγητά που δεν… σου ανοίγουν και την όρεξη όταν τα βλέπεις!
Τι θα λέγατε αν σας πρόσφεραν μια νυχτερίδα στο πιάτο;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το ΝΕΟ Τραγούδι Του ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ... (Video)

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ ετοιμάζει μια νέα δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Τις 2/09/2011 έκανε έναρξη στο “THEATRO”,μαζί του είναι ακόμα : ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΙΣ – ΦΑΝΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ .
Και επι της ευκαιρίας σας παρουσιάζουμε το ΝΕΟ τραγούδι του Σταμάτη με τίτλο : Δεν μπορεί να μην σου λείπω… Το όποιο με αυτό ανοίγει το πρόγραμμα του και γίνεται ένας ΧΑΜΟΣ… (σίγουρα η νέα επιτυχία…)

Δείτε: Φοβερό VIDEO: Μιλάει ο γάϊδαρος;

Μια μοναδική φάρσα σε κάποιο ελληνικό χωριό!!!
Δείτε το video...

Αποκαλυπτικά στοιχεία σοκ για τα δάνεια της Ελλάδας από το 1821 μέχρι σήμερα.

Είναι η Ελλάδα το απείθαρχο και ατίθασο παιδί της Ευρώπης και ένα από τα πλέον ατίθασα παγκοσμίως; Μας αξίζει που το Focus χρησιμοποιεί τα αγάλματα των προγόνων μας για να μας κάνει άσεμνες χειρονομίες με το δάχτυλο; Είμαστε τεμπέληδες και κατά το κοινώς λεγόμενο μπαταξήδες που δεν πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας στους δανειστές μας;

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α' ΕΠΣ Καστοριάς

Επικράτησαν οι εκπλήξεις και οι φιλοξενούμενοι!!!
Ημέρα φιλοξενουμένων αλλά και εκπλήξεων χαρακτηρίζεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς, μετά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, ξεχώρισαν οι εκτός έδρας νίκες των Αμπελοκήπων (0-1 στην Οινοή), της Κορησού (0-1 στον Παναργειακό) αλλά και των Γραμμοχωρίων (1-2 στην Πολυκάρπη). Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς

Επικράτησαν τα φαβορί!!!
Άνοιξε σήμερα η αυλαία του νέου πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς, όπου τα φαβορί των αναμετρήσεων εύκολα ή δύσκολα επικράτησαν των αντιπάλων τους, με εξαίρεση τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου που σκόνταψε στην έδρα του.
Τα αποτελέσματα :

Απειλεί τους γονείς του να ξαναρχίσει το κάπνισμα, ο 4χρονος!

Αυτό και αν είναι περίεργο: Θυμάστε ένα παιδί μόλις 2 ετών στην Ινδονησία που κάπνιζε; Αν όχι δεν πειράζει θα σας θυμήσουμε εμείς!
Πριν από περίπου δύο χρόνια, είχε συγκλονίσει το παγκόσμιο σκηνικό η ιστορία ενός 2χρονου αγοριού που ήταν εθισμένο στο… κάπνισμα.
Μετά από πολύ προσπάθεια της οικογένειας του και ομάδα ειδικών το έκοψε!
Σήμερα, στα 4 του, απειλεί τους γονείς του ότι αν δεν του αγοράσουν τα παιχνίδια που θέλει… θα ξαναρχίσει το κάπνισμα!!!!
Κάνε παιδιά σου λέει μετά!
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Στα μαχαίρια Μητσοτάκης - Ντόρα!!! Πώς την εκδικείται;

Στα άκρα έχει φτάσει η σύγκρουση Μητσοτάκη-Ντόρας. Το τελευταίο επεισόδιο ήρθε με δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εξέφρασε τη στήριξή του στη Ντόρα Μπακογιάννη και τη Δημοκρατική Συμμαχία.
Και δεν έφτανε αυτό, αλλά

Χωρίς Παπανδρέου αρχηγό του ΠΑΣΟΚ οι επόμενες εκλογές;

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, να μην ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές, όποτε και εάν αυτές διεξαχθούν, στην μαραθώνια συνέντευξη τύπου που ξεκίνησε με καθυστέρηση τριών περίπου ωρών και τελείωσε πριν από λίγο. Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι σημασία δεν έχουν οι θέσεις αλλά η πορεία της χώρας. Φράση που θυμίζει και

Μειώνονται δραματικά οι συντάξεις: πόσα κόβονται

Πόσο μειώνονται οι συντάξεις με νέα απόφαση της κυβέρνησης; Τι αλλάζει στους παλιούς και νέους ασφαλισμένους;
Νέα «βόμβα» ετοιμάζεται να ρίξει η κυβέρνηση στις συντάξεις του Δημοσίου. Προωθεί νομοθετική ρύθμιση για τη μείωση του ποσοστού αναπλήρωσης, η οποία θα αφορά τόσο τους «παλιούς» όσο και τους «νέους» ασφαλισμένους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσοστό πρόκειται να υποχωρήσει στο 60% από το 80% που ισχύει σήμερα για τους «παλιούς» και 70% για όσους ασφαλίστηκαν μετά το 1993.
Ο νέος τρόπος υπολογισμού των συντάξεων αναμένεται να

Νέο μισθολόγιο και εργασιακή εφεδρεία: Δοκιμασίες στο δημόσιο!!!

Σε διπλή δοκιμασία θα υπόκεινται οι δημόσιοι υπάλληλοι, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα με βάση τις ρυθμίσεις του νέου βαθμολογίου - μισθολογίου, το οποίο οδηγεί σε σημαντικές απώλειες στις αποδοχές τους, που μπορεί να φθάσουν στα «ρετιρέ» του Δημοσίου ακόμη και τα 1.500 ευρώ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα της Κυριακής, το νέο μισθολόγιο - βαθμολόγιο θα ισχύσει από 1η Οκτωβρίου, ανεξαρτήτως πότε θα κατατεθεί στη Βουλή.
Η διπλή δοκιμασία στην οποία θα υπόκεινται οι δημόσιοι υπάλληλοι αφορά στην αξιολόγηση στην οποία θα υποβάλλονται κάθε τρία χρόνια, όπως προβλέπει το νέο βαθμολόγιο, ώστε να αποκτήσουν το βαθμό, που σήμερα λαμβάνεται με βάση τα χρόνια υπηρεσίας, κάτι που αποτελεί το «διαβατήριο» για να αλλάξουν βαθμολογική κλίμακα.
Η δεύτερη δοκιμασία έχει να κάνει με την απόδοσή τους στην εργασία, που αποτελεί την προϋπόθεση του πριμ παραγωγικότητας, το οποίο θα υπόκειται σε διαβάθμιση ανάλογα με την κατηγορία των υπαλλήλων και θα καλύπτει ένα μόνο μέρος των απωλειών από την κατάργηση των ειδικών επιδομάτων.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Απεργίες τη Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου: Ποιοι απεργούν:

Νέα 48ωρη κινητοποίηση εξήγγειλαν οι οδηγοί ταξί για την Δευτέρα και την Τρίτη, με απόφαση του κλάδου.
Η απεργία αρχίζει στις 5 το πωί της Δευτέρας και ολοκληρώνεται στις 5 το πρωί της Τετάρτης.
Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στις εφορίες και στα τελωνεία σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβαν την Τετάρτη οι ομοσπονδίες τους.
Επίσης, και οι υπάλληλοι του δήμου καθαριότητας στο δήμο Αθηναίων έχουν προγραμματίσει για σήμερα 12 και αύριο 13 Σεπτέμβρη απεργία.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τρίκαλα: Moναχές "μαΐμού" εξαπατούσαν πολίτες!!!

Δύο νεαρές, 15 και 22 χρόνων, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, για αντιποίηση στολής.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται από την αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων, οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν επικαλούμενες ψευδώς την ιδιότητα της μοναχής, και φορώντας αντίστοιχες στολές να πωλούν εικόνες και εκκλησιαστικά είδη.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!


Εργαζόμενοι-γονείς-μαθητές-εκπαιδευτικοί,

Τα αντιλαϊκά μέτρα δεν έχουν τελειωμό. Τσακίζουν μισθούς και συντάξεις, μετατρέπουν υγεία και παιδεία σε ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα.
Ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά και:

Φαβορί η Μις Ελλάς στα Μις Υφήλιος 2011 [φωτο]

Τις εντυπώσεις έχει κλέψει η Σταρ Ελλάς Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα Μις Υφήλιος 2011.
Η μελαχρινή ελληνίδα εμφανίστηκε στον ημιτελικό για τα Miss Universe και έκανε

Super League: Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 (video)

Μία συναρπαστική αναμέτρηση προσέφεραν Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα, με τους «πράσινους» να επικρατούν 3-1 και να έχουν τρία δοκάρια, ενώ δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις! Sarriegi, Toche και Leto οι σκόρερ για το «τριφύλλι», ενώ για τους Γιαννιώτες είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 ο Bakayoko.
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν στο