ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Αναστάτωσαν τα όργανα της τάξης (Video)

Ο χορός σέξι νεαρών στο Μπρούκλιν της Ν. Υόρκης κατά τη διάρκεια του West Indian Day Parade έφερε τα πάνω κάτω. Μέχρι και οι αστυνομικοί ξέχασαν τη δουλειά τους και παρασύρθηκαν.

Ερεθίζεται με… τα πάντα!!!

Συχνά ακούμε πολλούς άντρες να κατηγορούν τις γυναίκες ως ανοργασμικές και αναίσθητες..
Τι γίνεται όμως όταν φτάνουμε στο άλλο άκρο και καταλήγουμε να ερεθιζόμαστε με τα πάντα;
Κάτι τέτοιο συμβαίνει με την 39χρονη Joleen Baughman από

Video: Δείτε τη Μις Κολομβία χωρίς… εσώρουχο!!!

Μπορεί ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της ομορφότερης γυναίκας της Υφηλίου να ολοκληρώθηκε και όλοι να ενθουσιάστηκαν με την νικήτρια Leila Lopes όμως την προσοχή τράβηξε η Μις Κολομβία!
Ο λόγος;
Η 22χρονη Catalina Robayo, που αν και καλλονή, εκτέθηκε στη δημοσιότητα γιατί αποφάσισε να παρουσιαστεί α λα Sharon Stone στο «Βασικό Ένστικτο».
Οι διοργανωτές αναγκάστηκαν μάλιστα να της βγάλουν «κίτρινη» κάρτα, προκειμένου να έχει διαγωγή κοσμιοτάτη!

Μις Υφήλιος 2011: Η νικήτρια... τι έκανε η Μις Ελλάς; [video]


Ποια η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου-νικήτρια στα Miss Universe 2011; Τι έκανε η Μις Ελλάς, Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Βίντεο
Η μις Ανγκόλα στέφθηκε η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2011 στα καλλιστεία Miss Universe 2011 στο Sao Paolo.
Η Μις Ινδία, που εμφανίζονταν το μεγάλο φαβορί, πήρε το…

Ελληνίδα μανεκέν στην καρδιά Ιρλανδού γόη....


Είναι Ελληνίδα, ζει μόνιμα στην Ιρλανδία και έχει κλέψει την καρδιά του γιου του Τζορτζ Μπέστ, Κάλουμ. Ο λόγος για την 25χρονη Γεωργία Σάλπα η οποία γεννήθηκε στην χώρα μας, όμως μετά τον χωρισμό των γονιών της πήγε με την μητέρα της στην Ιρλανδία, όπου πλέον κάνει καριέρα στο μόντελινγκ.

Η κρυφή σχέση του υπουργού του ΠΑΣΟΚ με τη βουλευτίνα της ΝΔ...

Εκείνος από τα γνωστά ονόματα στο ΠΑΣΟΚ, εκείνη βουλευτίνα της ΝΔ, γνωστή στον ανδρικό πληθυσμό της Βουλής και όχι μόνο...
Κατά καιρούς και οι δύο απασχολούν τα ΜΜΕ, όχι φυσικά για τη σχέση τους, καθώς ο

ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Εμεινε εκτός 16άδας...

 ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ
Νέα Μις Υφήλιος! Τα καλλιστεία που έγιναν στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας τελείωσαν πριν από λίγο με την πανηγυρική στέψη της Μις Ανγκόλα, που κατάφερε να προσπεράσει όλα τα φαβορί και να πάρει το στέμμα της Μις Υφήλιος.
Η Λέιλα Λόπες, αν και δεν ήταν στα φαβορί, άρχισε να παίρνει πολλούς πόντους από τη στιγμή που βγήκε στην πρώτη πεντάδα του διαγωνισμού ομορφιάς. Κατάφερε να κερδίσει 88 υποψήφιες, ακόμα και το απόλυτο φαβορί, τη Μις Ινδία που τελικά δεν κατάφερε να

Σουηδία: Ιταλός καταδικάστηκε επειδή τράβηξε τα μαλλιά του γιου του!

Ένας Ιταλός καταδικάστηκε, από τη σουηδική δικαιοσύνη για επίθεση, επειδή τράβηξε τα μαλλιά του γιου του ηλικίας 12 ετών σε εστιατόριο της Στοκχόλμης, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά του, ανακοίνωσε το δικαστήριο της

Ξέρετε πόσο κόστισαν τα αστυνομικά μέτρα στην ΔΕΘ? Πόσο λέτε!!!

Λεφτά υπάρχουν. 
Ο πρωθυπουργός άλλωστε το έχει πει. Μόνο που δεν διατίθενται εκεί που πρέπει. Ξέρετε πόσο στοίχισαν στο ελληνικό κράτος, σε εμάς δηλαδή τα μέτρα της Ελληνικής Αστυνομίας στην 76ης ΔΕΘ?

''Αγανακτισμένος'' πυρπόλησε το αυτοκίνητο του δημάρχου!

Ξέσπασε" στο αυτοκίνητο του δημάρχου, ένας κάτοικος της Ιεράπετρας, που περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα έβαλε φωτιά στο υπηρεσιακό όχημα του Σήφη Αναστασάκη, που ήταν σταθμευμένο πίσω από το δημαρχείο.
Ο άνδρας περιέλουσε το όχημα με υγρό, εύφλεκτο υλικό και

Πως ο Καραμανλής έχασε 15 κιλά!!!

Με την έναρξη της νέας χρονιάς ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε και δίαιτα. Μέχρι στιγμής ο Κώστας Καραμανλής έχει χάσει περισσότερα από δεκαπέντε κιλά, ενώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την

Οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ

Τις τέσσερις νέες φανέλες της περιόδου 2011-12 παρουσίασαν την Τρίτη (13/09) το μεσημέρι οι «ασπρόμαυροι».
Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε αρκετός κόσμος για να δει από κοντά τις εμφανίσεις του «Δικέφαλου του Βορρά». Αυτές ήταν τέσσερις. Η άσπρη – μαύρη, που έχουν φορέσει φέτος οι παίκτες του ΠΑΟΚ, η μπλε του τερματοφύλακα και η άσπρη με τις τρεις μαύρες ρίγες που άρεσε πολύ στον κόσμο.
Από την πλευρά της PUMA η οποία ντύνει και φέτος τον ΠΑΟΚ, έδωσε το «παρών» ο υπεύθυνος αθλητικού τμήματος, Ερρίκος Ασλάνης, ενώ παρόντες ήταν από τους παίκτες οι Ντάριο Κρέσιτς, Αντρέ Βιεϊρίνια, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Στέλιος Μαλεζάς.
Βιεϊρίνια: «Προτιμώ τη ριγέ»
Ο Βιεϊρίνια που μίλησε στο πλαίσιο της εκδήλωσης έδειξε σαφή προτίμηση στην κλασική ριγέ εμφάνιση. «Όλες είναι ωραίες. Η ριγέ, η κλασσική του ΠΑΟΚ, μου αρέσει περισσότερο γιατί είναι πιο πολύ συνδεδεμένη με την ομάδα. Δύο χρώματα έχει ο ΠΑΟΚ και θεωρώ ότι είναι καλύτερο να παίζουμε με την ασπρόμαυρη φανέλα».
Click to open image!
Δείτε εδώ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τα κόλλυβα του μνημόσυνου προκάλεσαν δηλητηρίαση στους συγγενείς του αποθανόντος

Δεκάδες κάτοικοι της Παλαιομάνινας ασθένησαν και μερικοί από αυτούς νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, που πιθανότατα οφείλεται στα κόλλυβα.
Σύμφωνα με το agriniopress.gr, τα άτομα που οδηγήθηκαν στα νοσοκομεία της περιοχής με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, προηγουμένως είχαν καταναλώσει κόλλυβα σε μνημόσυνο.
Περισσότερα από 70 άτομα από την Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανίας (δήμος Ξηρομέρου), νοσηλεύτηκαν σε διάφορα νοσοκομεία της περιοχής με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, από άγνωστη αιτία το περασμένο Σαββατοκύριακο και αρκετοί νοσηλεύονται χωρίς σοβαρές επιπλοκές, ακόμα και σήμερα.
Ευτυχώς όλοι είναι καλά στην υγεία τους και κανείς δε διατρέχει άμεσο κίνδυνο.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των Τσάμπιονς Λιγκ!

Με τα… παλιά όπλα Μιραλάς, Φουστέρ θα επιδιώξει ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε να αιφνιδιάσει απόψε (21.45 – MEGA) στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Μαρσέιγ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι Ερυθρόλευκοι, χωρίς να έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, θα προσπαθήσουν να μπουν με το δεξί στη μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή.
Ο Βαλβέρδε πρόκειται να παρατάξει το σύστημα

Δύσκολες ώρες για τη Νανά Παλαιτσάκη

Μάχη με τη ζωή έδωσε η δημοσιογράφος Νανα Παλαιτσάκη. Ποιο ακριβώς πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε η Νανά Παλαιτσάκη;
Ένα πραγματικό μαρτύριο πέρασε η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε να είναι αντιμέτωπη με το θάνατο.
Η νέα περιπέτεια με το πρόβλημα υγείας της, ξεκίνησε πριν από δεκαπέντε μέρες, όταν άρχισε ξαφνικά να έχει έντονους πόνους στην κοιλιά.
«Ένιωθα πόνους στην κοιλιά, οι οποίοι μέρα με τη μέρα άρχισαν να γίνονται όλο και πιο έντονοι. Δεν ήξερα τι συμβαίνει, ώσπου ένα βράδυ πονούσα τόσο πολύ που αναγκάστηκα να πάω σε εφημερεύον νοσοκομείο», λέει η Νανά Παλαιστάκη.
Κι εκεί είναι που ξεκινά η οδύσσειά της. Οι γιατροί της είπαν ότι είναι μια απλή γαστρεντερίτιδα και την έστειλαν στο σπίτι της. Οι πόνοι όμως γίνονταν ακόμα πιο έντονοι με αποτέλεσμα ο γιατρός της να την στείλει σε άλλο νοσοκομείο και μετά από σειρά εξετάσεων να διαγνωστεί με οξεία περιτονίτιδα.
Αμέσως μπήκε στο χειρουργείο, αφού είχε καθυστερήσει πάρα πολύ και υπήρχε κίνδυνος για την ίδια της τη ζωή.
Η περιπέτεια όμως δεν τέλειωσε εκεί, αφού η Νανά Παλαιτσάκη κόλλησε ενδοσοκομειακή λοίμωξη, ενώ μολύνθηκαν και τα ράμματά της.
«Πήγα και γύρισα. Έφτασα στο θάνατο, αλλά ευτυχώς γύρισα», λέει τώρα η Νανά Παλαιτσάκη και προσπαθεί να ξεχάσει όσα πέρασε.
Τέλος καλό λοιπόν όλα καλά. Αυτή τη στιγμή η δημοσιογράφος βρίσκεται στο σπίτι της και αναρρώνει από το πρόβλημα υγείας της, έχοντας στο πλευρό της τους δύο άνδρες της ζωή της, τον σύντροφό της Άλεξ και τον γιο της Αλέξανδρο.                              

fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Είναι έγκυος η Μενεγάκη; (video)

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη έχουν σίγουρα φουντώσει, η κοιλιά της Ελένης τελικά θα φουσκώσει;
Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πανέμορφο θηλυκό που χαίρεται τη ζωή της ως δυναμική single γυναίκα με τη σχέση της και τα τρία της παιδιά.
Από το καλοκαίρι, λοιπόν, που η Ελένη πήγε διακοπές με το σύντροφο της και ζήσανε συντροφικά τον ελεύθερο τους χρόνο τους φημολογείται έντονα από στενό της περιβάλλον πως

ΔΕΙΤΕ: Κολοκύθα που ζυγίζει σχεδόν όσο ένα Fiat 500!!!

Λαχανικό τεραστίων διαστάσεων
Δύο αδέρφια με απ’ ό,τι φαίνεται αρκετές ικανότητες στην κηπουρική βάλθηκαν να καλλιεργήσουν τη μεγαλύτερη κολοκύθα!
Οι Ian και Stuart Paton «μεγάλωσαν» μια κολοκύθα 453,6 κιλών, η οποία είναι 60 φορές μεγαλύτερη από το

Επιστολή του Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα προς τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

Επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, έστειλε ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011, με σκοπό την άμεση έγκριση των απαιτούμενων κονδυλίων για τη χρηματοδότηση της μελέτης οκτώ (8) αναπτυξιακών έργων που προωθεί ο Δήμος Γρεβενών.
Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει ο κ. Χαντάβας:

Κάθε μήνας και το επάγγελμά του!!!

Αν έχετε γεννηθεί Ιανουάριο έχετε αυξημένες πιθανότητες να γίνετε γιατρός, αλλά αν έχετε γεννηθεί Δεκέμβριο, μάλλον προς Οδοντιατρική κατευθύνεστε.
Εκτός πια κι αν έχετε καλλιτεχνικές τάσεις, οπότε η

Απίστευτο! «Σήκω χόρεψε κουκλί μου» από κινέζικo συγκρότημα!


Λένε πως η μουσική δεν γνωρίζει σύνορα και ότι ενώνει τις διαφορετικές κουλτούρες, αλλά παρόλα αυτά δεν περιμέναμε να δούμε κάτι τέτοιο…

Την μεγαλύτερη πανσέληνο των τελευταίων 18 χρόνων, θα απολαύσουμε σήμερα το βράδυ!

Την μεγαλύτερη πανσέληνο των τελευταίων 18 χρόνων, θα απολαύσουμε σήμερα το βράδυ, αφού το φεγγάρι θα βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τη γη – μόλις 356.577 χιλιομέτρων.
Το σπάνιο αυτό φαινόμενο, που ονομάζεται σεληνιακό περίγειο, οφείλεται στο γεγονός ότι

O Μπομπ Σφουγγαράκης βλάπτει σοβαρά(;) τη μνήμη των 4χρονων! (vid)

Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Virginia διαπίστωσαν προβλήματα στη συγκέντρωση και την βραχυπρόθεσμη μνήμη των 4χρονων που βλέπουν περισσότερο Μπομπ Σφουγγαράκη και κινούμενα σχέδια απ' ό,τι οι συνομίληκοί τους.
Οι ψυχολόγοι που ήταν επικεφαλής της έρευνας υποστηρίζουν ότι

ΑΡΗΣ Καρπερού - Α.Ε.Π. Βατολάκκου 1-0 (0-0)

Άτυχη και Άστοχη η Α.Ε.Π. στην πρεμιέρα! 
Χαλαρό και άτονο το ξεκίνημα για τις δύο ομάδες, με λίγες φάσεις το πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεν την πρωτοβουλία, αλλά να

Βιβλιοπωλείο πουλούσε φωτοαντίγραφα σχολικών βιβλίων!

Βιβλιοπώλης συνελήφθη στη Λάρισα, γιατί πουλούσε σε φωτοτυπίες αντίγραφα ξενόγλωσσων βιβλίων. Στο βιβλιοπωλείο βρέθηκαν από τους αστυνομικούς 188 φωτοαντίγραφα βιβλίων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ο 67χρονος συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
alfavita
Δείτε περισσότερα θέματα 

Το ξέρατε ότι η Δευτέρα είναι η ημέρα της γκρίνιας;

Αν ξυπνήσατε στραβά σήμερα το πρωί, παρηγορηθείτε: δεν είστε οι μόνοι. Μια νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει πως όχι μόνο θεωρούμε τη Δευτέρα ως τη χειρότερη μέρα της εβδομάδας, αλλά είναι και αυτή που

Γιατί φοβόμαστε την Τρίτη και 13;

Γιατί η Τρίτη και 13 θεωρείται μαύρη μέρα;
Κατά την ελληνική παράδοση η Τρίτη θεωρείται γρουσούζικη καθώς είναι η μέρα που έπεσε η

Απεργία σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου: Ποιοι απεργούν;

Συνεχίζουν για δεύτερη ημέρα τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στις εφορίες και στα τελωνεία.
Να σημειωθεί πως αποφασίστηκε να συνεδριάσουν εκ νέου μετά τη λήξη της απεργίας, προκειμένου να αποφασισθεί η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
Εφοριακοί και τελωνειακοί αντιδρούν στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το ενιαίο μισθολόγιο που δεν θα περιλαμβάνει τελικά την «προσωπική διαφορά» στο επίπεδο των αποδοχών τους, όπως τους είχαν διαβεβαιώσει αρχικά.
Συνεχίζεται η 48ωρη κινητοποίηση που ξεκίνησαν χθες οι ιδιοκτήτες ταξί.
Η απεργία άρχισε στις 5 το πρωί της Δευτέρας και ολοκληρώνεται στις 5 το πρωί της Τετάρτης.
Στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης, οι ιδιοκτήτες ταξί θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε διάφορα σημεία, τα οποία θα ανακοινωθούν την τελευταία στιγμή, ώστε να διατηρηθεί και το στοιχείο του αιφνιδιασμού.
Δείτε περισσότερα θέματα 

(Vid) Μεθυσμένη και σφηνωμένη

Σε μια μηλιά σφηνωμένη βρέθηκε μια άλκη σε χωριό της Νότιας Σουηδίας.
Το όμορφο ζώο είχε καταναλώσει "τελάρα" μήλα και είχε μεθύσει με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να εγκλωβιστεί ανάμεσα στα κλαδιά της μηλιάς.

Τσοτύλι: Παρέμβαση Βαρθολομαίου για το γυμνάσιο - λύκειο.

Την αυτόνομη λειτουργία του Γυμνασίου και Λυκείου Τσοτυλίου ζητά με επιστολή του στην Υπουργό Παιδείας, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Αυτό έκανε γνωστό σήμερα ο

Super League: Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας η Super League. Θα διεξαχθούν και πάλι πέντε παιχνίδια, ενώ δε θα αγωνιστούν οι ΟΦΗ και Άρης. Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κάνουν οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου το Ξάνθη – ΑΕΚ

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 θα διεξαχθεί το εξ΄ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στην Ξάνθη και την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική στη Super League. Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση των δύο ομάδων επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10/9, ωστόσο αυτό δε συνέβη καθώς η αστυνομία αδυνατούσε να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του λόγω των εγκαινίων της ΔΕΘ.
Η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας SKODA ΞΑΝΘΗ – ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της Super League , ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 21/09/2011 και ώρα 18:30».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Έκλεψαν πάνω από ένα τόνο ακτινίδια!

Τα ακτινίδια ενός κτήματος σε αγροτική περιοχή της Άρτας, έβαλαν στο στόχαστρό τους τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 36, 43 και 34 χρόνων.
Συγκεκριμένα μπήκαν στο κτήμα και γέμισαν νάιλον σακούλες με ένα τόνο και 175 κιλά ακτινίδια. Τα φόρτωσαν στο αυτοκίνητο του 34χρονου, αλλά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Άρτας.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Επανόρθωσε το onsports για ΑΟΤ

Το onsports.gr που μιλούσε για υποβιβασμό τόσο του ΑΟΤ όσο και της Καρδίτσας επανόρθωσε πριν απο λίγα λεπτά.
Όπως είχε γράψει και το sportrikala.gr έχουμε νέα αναμονή. Ενώ λοιπόν αναφέρει για την Καρδίτσα ότι υποβιβάζεται το διορθωμένο κείμενο για τον ΑΟΤ αναφέρει:

Το μοναστήρι της Κοζάνης, που μετακινείται σε ράγες! (Βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία μετακίνησης της μονής Τορνικίου, ενώ καλύφτηκαν, ήδη, τα πρώτα 50 μέτρα! Δείτε το video από τις διαδικασίες της μετακίνησης από το www.mikrovalto.gr:

Πέθανε ο 39χρονος ηθοποιός Andy Whitfield

Ο 39χρονος Αυστραλός ηθοποιός Andy Whitfield, πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς “Spartacus: Blood and Sand” έφυγε την Κυριακή από την ζωή χτυπημένος από λέμφωμα non-Hodgkin (NHL) στο Σίδνεϊ .
Ο ηθοποιός έγινε περισσότερο γνωστός μέσα από τον ρόλο του στη

Europa League: Οι διαιτητές των αγώνων ΠΑΟΚ – Tottenham και Anderlecht – ΑΕΚ

Η UEFA γνωστοποίησε πριν από λίγο τους διαιτητές των αναμετρήσεων της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League 2011-12. Στον αγώνα της Τούμπας, ΠΑΟΚ – Tottenham, θα σφυρίξει ο Σέρβος Milorad Mazic, ενώ το ματς των Βρυξελλών, Anderlecht – ΑΕΚ, θα διευθύνει ο Ισπανός Carlos Clos Gomez.
Όλα τα ματς του Europa League στις καλύτερες αποδόσεις στην Bwin! Μπες και παίξε τώρα!
Πρόκειται για δύο σχετικά νέους διαιτητές καθώς ο Mazic είναι γεννημένος στις 23/3/1973, ενώ ο Carlos Clos Gomez γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου του 1972.
Δείτε περισσότερα θέματα