ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Τα γυναικεία πόδια, "μιλούν" την δική τους γλώσσα!

Εκτός από τη γλώσσα του σώματος υπάρχει και η γλώσσα των …ποδιών. Σύμφωνα με έρευνα Βρετανού ψυχολόγου, οι γυναίκες, στέλνουν μυστικά μηνύματα στους γύρω τους και το κάνουν με τα πόδια τους.
Η έρευνα του Τζιόφρι Μπίτι, έδειξε ότι αν μια γυναίκα επιθυμεί έναν άνδρα και γελά, όταν μιλά μαζί του, τα πόδια της ασυνείδητα
απομακρύνονται από το σώμα της και

Η ηθοποιός που χαρίζει τους ...δονητές που της περισσεύουν!!!

Εκτός από καλή ηθοποιός είναι και πολύ καλή φίλη. 
Ο λόγος για την ηθοποιό που έχει αφήσει τη σφραγίδα της στο Χόλιγουντ με το ρόλο της γραμματέως στην ταινία «Secretary» που αναφερόταν στις σαδομαζοχιστικές σεξουαλικές σχέσεις.
Η ηθοποιός που στο παρελθόν έχει προταθεί για χρυσή σφαίρα, μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξη της για της νέας ταινία «Hysteria» που

Δηλαδή πως έπρεπε να ήταν, για να γίνει μοντέλο; ΦΩΤΟ

Αν αυτή η γυναίκα είναι άσχημη τότε τι να πουν μερικές άλλες. Κι όμως το γνωστό μοντέλο Lara Stone δήλωσε σε συνέντευξη της στο περιοδικό GQ ότι όλοι της έλεγαν πως είναι άσχημη και

Σε "διπλο ταμπλο" το επαιζε γνωστος ποδοσφαιριστης

Πιαστηκε ομως στα "πρασσα"και τωρα κινδυνευει να τα χασει ολα...
Ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ομάδα της Super League διατηρούσε δεσμό για αρκετό διάστημα με δύο κυρίες. Η μία σαφώς και δεν γνώριζε την ύπαρξη της άλλης μέχρι πριν λίγες μέρες.
Κάποια στιγμή η κοπέλα η οποία ζούσε σε διαφορετική πόλη από τον σύντροφο της θέλησε να τον επισκεφτεί προκειμένου να του κάνει έκπληξη. Βέβαια την έκπληξη της την έκανε εκείνος διότι όταν έφτασε στο σπίτι του τον είδε με την άλλη. Πλέον αυτός χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο γιατί τον εγκατέλειψαν και οι δύο. Σύντομα όμως θα τον εγκαταλείψει και η μπάλα καθώς ο προπονητής του τον έχει βάλει στο μάτι λόγω των κακών επιδόσεων του στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις προπονήσεις.
Υ.Γ. Και κάποιες φορές νομίζεις ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στα σήριαλ…
sportspaper.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η κρίση χτύπησε τα πάντα.Αναγκάστηκε να κλέβει...στρινγκ από την αφεντικίνα της!

Στα Δικαστήρια θα βρεθούν γνωστή 50άρα επιστήμονας από την Αμαλιάδα με την οικιακή της βοηθό, αφού την κατηγορεί... πως της έκλεβε τα στρινγκ! 
Απίστευτο κι όμως αληθινό! 
Σαν να μην έφθανε αυτό, την κατηγορεί και για δυσφήμιση, αφού -όπως ισχυρίζεται- η οικιακή βοηθός διέδιδε στην μικρή κοινωνία της πόλης πως η αφεντικίνα της όχι μόνο φορά προκλητικά εσώρουχα αλλά είναι και σεξουαλικά επικίνδυνη!
Οι δύο γυναίκες ήταν αχώριστες φίλες μιας και η 

Ο Πρίγκιπας και η παρέα του!!!

Ο Τσάκας σε δηλώσεις του, είπε πως “ο πρίγκιπας δεν είναι μόνος του πίσω απο την αγορά του Παναθηναικού.
Υπάρχει ένα γκρουπ και από άλλους πρίγκιπες, θα είναι όλη η παρέα μαζί”. Εμείς φανταστήκαμε μερικούς “πρίγκιπες” που θα μπορούσαν να είναι συνέταιροι σε αυτό το εγχείρημα.. Δείτε!!!

Έφυγε απο τη ζωή ο γιος του βουλευτή Χρήστου Καραγεωργίου.

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο γιός του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Καραγεωργίου.
Ο Νίκος Καραγεωργίου, όπως αναφέρει το LamiaReport “έφυγε” σήμερα τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, από καλπάζουσα μορφή καρκίνου.
Ο Νίκος Καραγεωργίου ήταν γιος του βουλευτή Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Καραγεωργίου και πατέρας ενός παιδιού που σπουδάζει στην Κρήτη.
Ο ίδιος είχε σπουδάσει μαθηματικά και διοίκηση επιχειρήσεων, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα εργαζόταν στη ΔΕΗ.
Ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα και είχε διατελέσει πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα (2003-2005).
Επίσης είχε διατελέσει και σύμβουλος στο Υπουργείο Εσωτερικών για τον “Καποδίστρια”.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο, στις 11.00΄ το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η Γη από τον διαστημικό Σταθμό ISS (video)

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την πορεία του Διαστημικού Σταθμού (ISS) από φωτογραφίες που συνέλεξε ο καθηγητής αστροφυσικής James Drake ο οποίος τις έκανε βίντεο ακλουθώντας την πορεία του Διαστημικού Σταθμού.
Κατά την διαδρομή του Διαστημικού Σταθμού διακρίνονται τα φώτα από κάποιες πόλης αλλά και ηλεκτρικές εκκενώσεις (κεραυνοί) που γίνονται απ’ τα σύννεφα.
Δείτε το Βίντεο...

Super League: Ξάνθη – ΟΦΗ 3-1 (video)

Στα Πηγάδια η Ξάνθη επιβλήθηκε με 3-1 του ΟΦΗ σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Super League και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Τα γκολ της ακριτικής ομάδας σημείωσαν οι Βασιλακάκης στο 41’, Stasiak στο 51’ και Σουάνης στο 90′, ενώ για τους Κρητικούς είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 με πέναλτι ο

Super League: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 0-0 (video)

Στην Τρίπολη Αστέρας και Ατρόμητος έμειναν στο στείρο 0-0, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Super League. Ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς οι γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν όμως να διασπάσουν την άμυνα των παικτών του Δώνη.
Ο Αστέρας ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και στο 12’ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Juli δεν κατάφερε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Itandje. Ισορροπημένο στη συνέχεια το παιχνίδι με

Λοιπόν, άκου μ@λ@κ@

γράφει ο kartesios
Από την ημέρα που ανέβασα αυτό το πράγμα για να γράφω δεν έχω δει ούτε μια φορά τα στατιστικά του. Δεν έχω ιδέα ούτε καν πώς τα βρίσκουν και τα διαβάζουν. Το έχω ξαναγράψει στο πρώτο κείμενο που ανέβασα εδώ, έγραφα σε ένα έντυπο, αλλά την ημέρα που μου είπαν να κόψω την κριτική στο καθεστώς και-αν-μπορώ-να-γράφω-καμιά-καλή-κουβέντα, σηκώθηκα κι έφυγα. Έχασα λεφτά, αλλά τον κώλο της συνείδησής μου τον κράτησα. Γι’ αυτό

Ποια η αλήθεια για τη κόντρα του Κανάκη - ΑΝΤ1;

Ποια η αλήθεια για τις κακές σχέσεις Κανάκη με τον ΑΝΤ1; 
Τι θα συμβεί με το Ράδιο Αρβύλα, αυτή τη σεζόν;
Δυσαρεστημένους με τον ΑΝΤ1 θέλουν οι φήμες τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του. Αρκετοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι το «μαχαίρι» που έβαλε το κανάλι του Αμαρουσίου στο κοστολόγιο της εκπομπής έκανε τον Κανάκη να

Άκης Τσοχατζόπουλος: Τι θα πληρώσει για έκτακτη εισφορά;;;

Με δυσκολία τα φέρνουν βόλτα ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η νεαρή άνεργη σύζυγός του. 
Τι ποσό-καταπέλτης τους ήρθε να πληρώσουν ως έκτακτη εισφορα;
Το πόσο των

Αποτελέσματα Α' ΕΠΣ Γρεβενών 3η αγωνιστική

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/9/2011


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Ευρώπη: τι σχέδιο ετοιμάζει για το χρέος της Ελλάδας!!!

Ένα νέο σενάριο για την αντιμετώπιση του προβλήματος του ελληνικού χρέους, το οποίο κοντεύει να γκρεμίσει το οικοδόμημα όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φέρνει στη δημοσιότητα το αμερικανικό οικονομικό πρακτορείο Bloomberg.Όπως αναφέρει, χαρακτηριστικά, υπάρχει απόρρητο έγγραφο με σχέδιο της Ευρώπης, το οποίο προβλέπει την επαναγορά του συνόλου του ελληνικού χρέους από

Έκαναν 150 προσλήψεις σε υπό κατάργηση οργανισμό!

Το πάρτι φαίνεται πως συνεχίζεται αφού αποκαλύπτεται ότι οι διαγωνιζόμενοι διαγωνίστηκαν από το σπίτι τους!!! 
Οι καταγγελίες ''ακούστηκαν'' μέχρι την Τρόικα...
Υστερα από πλήθος καταγγελιών περί απόπειρας διορισμού «ημετέρων» και ενστάσεις για τον

ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Φάρσα με δαχτυλίδι...

Μερικοί ακόμα θα τρέχουν....

Δείτε... 8 μέρη του κόσμου που σταμάτησαν τον χρόνο!!!

Αν μπουχτήσατε από την καθημερινή πίεση, θέλετε να τα αφήσετε όλα πίσω σας και να ταξιδέψετε όχι μόνο σε άλλο μέρος αλλά και σε άλλη εποχή, δείτε πού ακριβώς να πάτε:
σας παρουσιάζουμε 8 τοποθεσίες του πλανήτη όπου τα κινητά τηλέφωνα, τα ipod και τα laptop δεν έχουν καμία θέση.

Δείτε...

Νέο κύμα μετανάστευσης στην Αυστραλία!!!

Ως ένα ιδιότυπο γραφείο ευρέσεως εργασίας λειτουργούν τα γραφεία της ελληνικής κοινότητας της Μελβούρνης, όπου ζουν περίπου 300.000 Έλληνες.
«Περίπου 2.500 άνθρωποι έχουν έρθει εδώ µε σκοπό τη µόνιµη εγκατάσταση από την αρχή της χρονιάς. Παράλληλα εµείς ως κοινότητα έχουµε δεχθεί πάνω από

Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας!

Το Σπίτι σου!
Όπως το βλέπεις εσύ...

Γρεβενά: Εικόνες με τον Οικ. Πατριάρχη από τη Μητρόπολη Γρεβενών!

Ξεκίνησε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 8 το πρωί, η Πατριαρχική και Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο που βρίσκεται από την Παρασκευή στα Γρεβενά για την 100ετηρίς τής θυσίας του Εθνομάρτυρα Μητροπολίτου Γρεβενών Αιμιλιανού Λαζαρίδη. Στον ιερόν Μητροπολιτικό Ναό Γρεβενών, βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δακής και ο Δήμαρχος γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης όπου ήταν και τα

Πέταξε... αυγό στον Μ. Όθωνα!

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου οδηγήθηκε το πρωί μία νεαρή γυναίκα η οποία πέταξε ένα ...αυγό εναντίον του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ. Όθωνα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο περιθώριο της εκδήλωσης του 1ου Συμμετοχικού Αγώνα Διάθλου, την ώρα που ο κ. Όθωνας έκανε δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Άμεσα αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο εντόπισαν και συνέλαβαν την γυναίκα, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Πηγή:cretalive
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ρεάλ Μαδρίτης: Σκάνδαλο με… Call girls στο ξενοδοχείο;

Σκάνδαλο ή απλά… παρεξήγηση;
Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στο Ζάγκρεμπ για τον αγώνα με την Ντιναμό για το Champions League και τα σκανδαλοθηρικά μέσα των Κροατών έκαναν λόγο για επίσκεψη πανέμορφων μοντέλων στην αποστολή της Real στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει.
Μάλιστα ανέφεραν πως πρόκειται για… call girls.

1,000,000 δολάρια σε όποιον είχε ερωτική σχέση με τον κυβερνήτη του Τέξας...

Αν οι τσακωμοί που βλέπουμε εδώ με πολιτικούς, επιχειρηματίες, εκδότες και συμφέροντα σας φαίνονται υπερβολικοί πρέπει σίγουρα να δείτε τι γίνεται στην Αμερική.
Ο γνωστός εκδότης Larry Flynt (Hustler κλπ) με διαφήμισή του σε περιοδικά και εφημερίδες ψάχνει κόσμο που να είχε ερωτική σχέση με τον κυβερνήτη του Τεξας Rick Perry.
Ο Flynt δίνει 1 εκατομμύριο δολάρια σε όποιον με στοιχεία αποδείξει οτι

Έκλεψε σφραγίδα κλινικής και έγραφε ναρκωτικά στον εαυτό του!

H σφραγίδα μιας ειδικευόμενης γιατρού Παθολογίας, μία σφραγίδα της Παθολογικής Κλινικής και ένα μπλοκ ιατρικών συνταγών ναρκωτικών χαπιών έκαναν "φτερά" από το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως ένας 46χρονος στις 17 Σεπτεμβρίου, κάνοντας χρήση ιατρικής συνταγής από το προαναφερόμενο μπλοκ, στην οποία υπήρχε η σφραγίδα της ιατρού και

Υπ. υγείας: Αύξηση 580% των κρουσμάτων AIDS, επανεμφάνιση ελονοσίας και φυματίωσης!

Την επανεμφάνισή τους κάνουν ασθένειες όπως ελονοσία και φυματίωση, ενώ το AIDS παρουσιάζει αύξηση 1000% στους χρήστες ναρκωτικών, υποστήριξε ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στα εγκαίνια του Ευρωπαϊκού γραφείου για τα μη μεταδιδόμενα νοσήματα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Σύμφωνα με στοιχεία, το 2010 καταγράφηκε αύξηση των κρουσμάτων AIDS κατά 580%, ενώ το 2011 η αύξηση αγγίζει το 1.000%.
Σε παγκόσμιο επίπεδο εκτιμάται πως κάθε χρόνο 36 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν την ζωή τους από Μη μεταδιδόμενα χρόνια νοσήματα.
Στην Ελλάδα, το 40% του πληθυσμού πάσχει από αυτά.
από ΣΚΑΪ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Συντριβή αεροσκάφους με δεκαοκτώ νεκρούς στο Νεπάλ!

Το αεροπλάνο της εταιρείας Buddha Air μετέφερε 3 μέλη πληρώματος από το Νεπάλ, 10 Ινδούς τουρίστες, 1 Νεπαλέζο και 5 ακόμη ξένους τουρίστες.
«Συνετρίβη σε λόφο στο Γκονταβάρι, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το Κατμαντού, ενώ στην περιοχή επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες, με

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βάλια Κάλντα!

«Να αυξήσουμε την ευαισθησία για την προστασία του περιβάλλοντος»!!!
Προς την κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και τη σημασία της φύσης δήλωσε ότι είναι ανάγκη να στραφούμε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, από τον εθνικό δρυμό Βάλια Κάλντα τον οποίον επισκέφθηκε το Σάββατο το απόγευμα.
Ο πρόεδρος του φορέα διαχείρισης εθνικών δρυμών Αώου Βίκου και Πίνδου (Πάρκο Β. Πίνδου) Στέργιος Βέργος ενημέρωσε τον Οικουμενικό Πατριάρχη για τα μεγέθη, τη χλωρίδα και την πανίδα του εθνικού δρυμού και του κοινοποίησε την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του φορέα να τον ανακηρύξει Επίτιμο Πρόεδρο του, παραδίδοντας το σχετικό έγγραφο και μια πλακέτα για την προσφορά του.
«Είναι τιμή μου. Είμαι συγκινημένος και ευχαριστημένος» δήλωσε ο κ. Βαρθολομαίος.
Η Βάλια Κάλντα, βλάχικο ιδίωμα που σημαίνει «Ζεστή Κοιλάδα», καταλαμβάνει μία έκταση 69.000 στρεμμάτων. Διαρρέεται από το «αρκουδόρεμα» που τροφοδοτεί τον Αώο Ποταμό και είναι μαζί με τον Βοϊδομμάτη από τα πιο καθαρά ποτάμια της Ελλάδας. Διαθέτει σπάνια χλωρίδα και μοναδικά είδη πανίδας.
Η Βάλια Κάλντα είναι το φυσικό καταφύγιο άγριων ζώων, όπως η καφέ αρκούδα, ελάφια, ζαρκάδια, λαγοί, κ.α. Στις δύο λίμνες της, αποτέλεσμα γεωλογικών δραστηριοτήτων εκατομμυρίων χρόνων πριν, σε υψόμετρο πάνω από χίλια εννιακόσια μέτρα, φιλοξενείται κι ένα είδος τρίτωνα (αμφιβίου), ενώ στα ποτάμια και τα ρυάκια ζουν σπάνια είδη βατράχου, βίδρες και πέστροφες. Απαγορεύεται αυστηρά το κυνήγι και το ψάρεμα.
Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας
Δείτε περισσότερα θέματα 

Γρεβενά: Επίσκεψη Οικουμενικού Πατριάρχη στη Ζάβορδα!!! (video)

Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Οσίου Νικάνορα στη Ζάβορδα, πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου 24-9-2011 ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στα πλαίσιο της περιοδείας του, με αφορμή τους εορτασμούς μνήμης για...τα εκατό χρόνια από το μαρτυρικό θάνατο του Μητροπολίτη Αιμιλιανού Γρεβενών.
Στο καθολικό της μονής τελέστηκε δοξολογία παρουσία των

Bundesliga: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 7ης αγωνιστικής (video)

Η Borussia Dortmund αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε 2-1 της Mainz για την 7η αγωνιστική στην Bundesliga. Η Schalke με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στη σύνθεσή της επιβλήθηκε 4-2 της Freiburg. Η Wolfsburg πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Kaiserslautern, αν και αγωνιζόταν με

Αγανακτισμένοι την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου: "Συνεχίζουμε"...

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης που γονατίζουν τον Έλληνα φορολογούμενο.
Όπως αναφέρει σχετικό κείμενο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, οι «Αγανακτισμένοι» δίνουν εκ νέου ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος σήμερα, στις 18:00 το απόγευμα.
Zougla.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Βόλος: Χάρισε το ένα της νεφρό στην κόρη της!

Η μητέρα μιας 26χρονης της δώρισε έναν από τους νεφρούς της, προκειμένου το παιδί της να μπορέσει να αποκτήσει μία καλύτερη ζωή.
Η νεαρή κοπέλα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και τους τελευταίους τρεις μήνες υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση στο Νοσοκομείο Βόλου. Η ταλαιπωρία της οικογένειας ήταν μεγάλη και

Λόξυγγας: Που οφείλεται και πως να τον σταματήσετε.

Αν νομίζετε ότι κάθε φορά που έχετε λόξυγγα μεγαλώνει το… εντεράκι σας και αναρωτιέστε πού θα φτάσει το μέγεθός του, τότε έφτασε η ώρα να ηρεμήσετε!
Η ιατρική εξήγηση του λόξυγγα
Δύο σημεία του σώματος μας ευθύνονται για τον λόξυγγα:

Συνθετικά ναρκωτικά: Ο νέος μεγάλος κίνδυνος!

Τα συνθετικά ναρκωτικά αποτελούν πια τον νούμερο ένα κίνδυνο για την ελληνική νεολαία. Ο εύκολος τρόπος παρασκευής και η χαμηλή τιμή τους έχουν εκτοξεύσει τη χρήση τους, καθώς είναι δυνατόν να τα φτιάξει κάποιος ακόμα και στην κουζίνα ενός σπιτιού, ενώ η αξία κάθε χαπιού κυμαίνεται από

Τέλος στις ταυρομαχίες!

Οι κορυφαίοι ισπανοί ταυρομάχοι βρίσκονται αυτό το σαββατοκύριακο στην Βαρκελώνη και συμμετέχουν στην αρένα Monumental στους «αποχαιρετιστήριους αγώνες», ενώπιον περίπου 20.000 θεατών. Βλέπετε, αυτό είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του έτους που έχουν προγραμματιστεί σχετικές εκδηλώσεις στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας και από το νέο χρόνο θα τεθεί σε εφαρμογή η απόφαση της τοπικής κυβέρνησης για την απαγόρευσή τους.
Το περίεργο αυτό σπορ (ή κατ’ άλλους βάρβαρο έθιμο) θα απαγορευθεί σε όλη την περιοχή της Καταλωνίας από την 1η Ιανουαρίου του 2012, ωστόσο αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το τελευταίο με προγραμματισμένους αγώνες. Ο Σεραφίν Μαρίν θα γίνει ο τελευταίος ματαδόρ που σκοτώνει ταύρο σε αγώνα στην Καταλονία το βράδυ της Κυριακής.
Πάντως, όπως σημειώνει η El Pais, ένας από τους λόγους που οδήγησαν την τοπική κυβέρνηση στην απαγόρευση των ταυρομαχιών είναι πέρα από τις αντιδράσεις οικολογικών και ζωοφιλικών οργανώσεων, η κάμψη που είχε παρατηρηθεί στα εισιτήρια. Αυτό το σαββατοκύριακο υπήρξε «ξεπούλημα» στην Monumental αλλά αυτό αποτελεί εξαίρεση, αφού ο κανόνας ήταν η αρένα να είναι μισογεμάτη (ή καλύτερα μισοάδεια) και μάλιστα κυρίως μόνο με τουρίστες.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα