ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Η 50ΑΡΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!

Πρόκειται για μια 50άρα από το νομό Ηλείας που την «βρίσκει» με φοιτητές και έχει μετατρέψει το διαμέρισμά της σε φροντιστήριο του σεξ!
Η άτακτη 50άρα μένει σε πολυσύχναστη πολυκατοικία στη συνοικία Αγίου Διονυσίου της Πάτρας.
Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Κόσμος, η γυναίκα μένει σε διαμέρισμα της περιοχής κι έχει πάθος με τους φοιτητές, όπως

Οκ συμφωνούμε ο έρωτας δεν κρύβεται, αλλά υπάρχουν και σπίτια για τέτοια πράγματα…

Λογικά στην Ελλάδα θ’αποτελούσε μέγα σκάνδαλο ένας 51χρονος να παντρευτεί μια κοπέλα 16 ετών παρακαλώ. Στις ΗΠΑ όμως. δεν λογαριάζουν τέτοια πράγματα και έτσι ο Doug Hutchison παντρεύτηκε την κατά 35 χρόνια μικρότερη του Courtney Stodden και είναι πολύ ευτυχισμένος. Θ’αντέξει να εκτελεί τα συζυγικά του καθήκοντα όμως; Βλέπετε η Courtneyμικρή είναι, βράζει το αίμα της και όλο παιχνιδάκια επιθυμεί όπως, φαίνεται στις φωτογραφίες…

Δείτε τα πιο sexy κορίτσια γνωστών αθλητών!

Τους αθλητές σίγουρα τους ξέρετε. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι τα κορίτσια-γυναίκες-πρώην γυναίκες τους! Σας ετοιμάσαμε τις πιο σέξυ γυναίκες και πρώην γυναίκες αθλητών που ...όλοι θα θέλαμε να έχουμε!

Ποια ριαλιτοπρωταγωνίστρια ξέχασε ότι βρίσκεται στην παραλία και άρχισε να την βρισκει με έναν στύλο;

Έβαλε το μαύρο μικροσκοπικό, αποκαλυπτικό μπικινάκι της
η Imogen Thomas, πήγε στην παραλία, και ένα κύμα καύσωνα πέρασε από την παραλία. Το ότι είνια Οκτώβριος, είναι μία ασήμαντη λεπτομέρεια.! Αφού λοιπόν η καυτή Imogen απόλαυσε το μπανάκι της στην θάλασσα, πήγε να κάνει και ένα ντους να ξεπλυθεί από το αλάτι η κοπέλα, αλλά πέρασε την ντουσιέρα για στύλο στριπτιτζάδικου, και άρχισε να κάνει διάφορα παιχνιδάκια, που ξετρέλαναν τον αντρικό πληθυσμό.! Κρατιόταν από το σίδερο, και λικνιζόταν, ενώ παράλληλα άνοιγε το στόμα για να απολαύσει το νερό.!

ΣΟΚ! Απομακρύνετε τους ανήλικους. Διέρρευσαν αρετουσάριστες ΓΥΜΝΕΣ φωτογραφίες της MADONNA!

Αν δεν αντέχετε μην κλικάρετε...

Όργια στη σουίτα του Ashton Kutcher [φωτο]

Βγήκαν στο φως τα πειστήρια της απιστίας του Ashton Kutcher. Δείτε φωτογραφίες από τα όργια του Ashton Kutcher.
Aπό τη μέρα που έσκασε το σκάνδαλο της απιστίας του Ashton Kutcher, υπήρχαν μόνο οι

Αμερικανός προσέφερε σε πελάτισσα γιαούρτι με σπέρμα!!!

Υπάλληλος αμερικανικού παντοπωλείου παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι προσέφερε σε μια πελάτισσα γιαούρτι στο οποίο είχε βάλει το σπέρμα του.
Ο Άντονι Γκαρσία ομολόγησε την πράξη του σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Αλμπουκέρκι. Το περιστατικό συνέβη τον

Κάνει στριπτίζ και ζητά την ψήφο του λαού!!!

Όταν η πολιτική ένταση κορυφώνεται, μπορεί να συμβεί και αυτό: μια προεκλογική εκστρατεία εμπνευσμένη από τη γνωστή ταινία "Βασικό Ένστικτο"...
Η πρωτοβουλία ανήκει στην 23χρονη υποψήφια της Αριστερής Δημοκρατικής Συμμαχίας για τις εθνικές εκλογές της Πολωνίας, Katarzyna Lenart, η οποία πρωταγωνιστεί σε μια άκρως τολμηρή τηλεοπτική διαφήμιση.
Η νεαρή υποψήφια παρουσιάζεται στους ψηφοφόρους με ένα βίντεο, στο οποίο αναπαριστά την περίφημη σκηνή της ταινίας, όπου η Σάρον Στόουν επιδίδεται σε ένα ερωτικό παιχνίδι , σταυρώνοντας µε ηδυπάθεια τα πόδια της.
Στη συνέχεια, η Lenart βγάζει το πουκάμισό της και μένει με το σουτιέν.
Η διαφήμιση ολοκληρώνεται με τη φράση: "Θέλετε περισσότερα; Ψηφίστε Sld. Μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε περισσότερα".
Το διαφημιστικό σποτ έχει διχάσει τόσο την πολιτική σκηνή της χώρας όσο και τους ψηφοφόρους.

Δείτε περισσότερα θέματα

Κοζάνη: Τάφοι ανθρώπων μαζί με τα ζώα τους!!!

Συνολικά 11 τάφοι ανθρώπων που ενταφιάστηκαν με τα οικόσιτα ζώα τους βρέθηκαν τον τελευταίο μήνα, κατά τη διάρκεια των αρχαιολογικών ανασκαφών στην εξορυκτική ζώνη της ΔΕΗ, στη Μαυροπηγή Κοζάνης.
Η σημασία των ευρημάτων, που χρονολογούνται στα τέλη του 6ου και τις αρχές του 5ου π.Χ αιώνα, εκτιμάται ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς για πρώτη φορά εντοπίζονται στην Ελλάδα ενταφιασμοί ανθρώπων με

H UEFA βραβεύει τον Καραγκούνη!!!

Μια ακόμα τιμητική διάκριση για το Γιώργο Καραγκούνη. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα βραβευτεί σήμερα στο παιχνίδι με την Κροατία από την UEFΑ για τις 111 συμμετοχές του με την Εθνική Ελλάδος. Μαζί με τον άσο του Παναθηναϊκού, η UEFA θα βραβεύσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Άγγελο Μπασινά.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αυτός ο τύπος, μπορεί να μιμηθεί οποιοδήποτε όχημα...(video)

Είτε είναι παπάκι είτε τρακτέρ…
Δείτε το video...

Εξαρθρώθηκε μεγάλη σπείρα αρχαιοκάπηλων!

Πώς εξαρθρώθηκε σπείρα αρχαιοκάπηλων και πόσο μεγάλη είναι η αξία των θησαυρών που είχαν στην κατοχή τους;
Πολύ σημαντικά κρίνονται από τις πρώτες εκτιμήσεις τα αρχαιολογικά ευρήματα που ανακτήθηκαν μετά την εξάρθρωση της σπείρας στη Θεσσαλονίκη έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση των υπηρεσιών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του

Βρέθηκε το κρανίο του Κωστή;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr, σε μία απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σημείο της «εκταφής», βρέθηκε ένα ανθρώπινο κρανίο, που όπως όλα δείχνουν, ανήκει στον Κωστή Πολύζο.
«Αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά. Δεν αποκλείεται να βρεθούν τις επόμενες ημέρες και άλλα ανθρώπινα μέλη… Αυτό που προέχει είναι να βρεθούν οι ένοχοι της αποτρόπαιας πράξης» δήλωσε στο Star-fm.gr έγκυρη πηγή.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Παρέμβαση του Υπουργού ΠE.K.A στην προώθηση έργων του Ν. Γρεβενών, ζητά ο Βουλευτής

Με επιστολή που απέστειλε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011, ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ζητά να γίνει άμεσα δεκτή η υπ’ αρίθ. 322/06 απόφαση της Ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Η πράξη αυτή είναι απαραίτητη προκειμένου να καταστεί εφικτή η παραχώρηση δημοσίων δασικών εκτάσεων από τη Διεύθυνση Δασών Γρεβενών προς το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για την

Ιδού ένα ντοκουμέντο δουλεμπόρων, για το πως να μπαίνουν στη χώρα μας!

Τα τελευταία χρόνια η λαθρομετανάστευση έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και έχει προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις στην ελληνική κοινωνία. «Χαμένοι» σε όλη αυτή την ιστορία είναι η χώρα αλλά και οι ίδιοι μετανάστες που δεινοπαθούν μέχρι να έρθουν, ψάχνοντας μια καλύτερη ζωή.
«Κερδισμένοι» τελικά είναι μόνο οι δουλέμποροι, που υπάρχουν στις χώρες από όπου γίνεται η διακίνηση των μεταναστών. Για να είναι μάλιστα πιο αποτελεσματικοί στη «δουλειά» τους χωρίζονται σε διαφορετικά κυκλώματα-ομάδες . Άλλη ομάδα δουλεμπόρων-διακινητών, θα παραλάβει τους λαθρομετανάστες από τη χώρα προέλευσης, άλλη θα τους περάσει από την Τουρκία και άλλη ομάδα θα τους «ταχτοποιήσει» μόλις φτάσουν στον προορισμό τους.
Και όλα αυτά με το αζημίωτο γιατί ο κάθε μετανάστης πληρώνει από 4.000 ευρώ μέχρι και 8.000 ευρώ για να φτάσει στον τελικό προορισμό του. Αρκετές φορές μάλιστα οι λαθρέμποροι δίνουν οδηγίες στους μετανάστες για το πώς πρέπει να φερθούν και τι να κάνουν έτσι ώστε να μην τους στείλουν οι Ελληνικές Αρχές πίσω στις πατρίδες τους.
Αποκαλύπτουμε λοιπόν σήμερα, ένα ντοκουμέντο με τις οδηγίες ενός δουλέμπορου προς τους μετανάστες. Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο της ντροπής και στην ουσία αποτελεί το «δασκάλεμα» έναντι της αμοιβής που πήρε το κύκλωμα!
Σας το μεταφράζουμε λοιπόν:
«Όταν φτάσεις στο σκάφος να καταστρέψεις και να ρίξεις στο νερό κάθε είδους χαρτί-έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητα σου. Ύστερα από 15 λεπτά θα βρίσκεσαι στην Ελλάδα. Όταν εμφανιστεί το σκάφος της ελληνικής περιπόλου, άσε να σε προσεγγίσουν και στη συνέχεια κάνε μια τρύπα με ένα μαχαίρι σε έναν από τους αερόσακους του φουσκωτού τους, μόνο από την πίσω πλευρά του φουσκωτού.
Μην φοβηθείς οι Έλληνες θα σε σώσουν.
Δεν μπορούν να σε απελάσουν επιστρέφοντας σε στην τούρκικη παραλία απ` όπου και σε παρέλαβαν. 
Μην μιλήσεις καθόλου Αγγλικά.
Προσποιήσου ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως από την Αγγλική γλώσσα.
Επαναλάμβανε συνεχώς τη λέξη "ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ,ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ" και δώσε το όνομα ALI MOHAMED
Φρόντισε να καταστρέψεις αυτό το μήνυμα όσο το δυνατόν πιο σύντομα».
Οποιος ασχολείται με το ρεπορτάζ της παράνομης διακίνησης μεταναστών, γνωρίζει πολύ καλά, ότι αυτό το «παραμύθι» είναι εδώ και χρόνια στα χείλη κάθε λαθρομετανάστη ενώ η «εντολή» τους για να σχίσουν τη βάρκα, στην ουσία, τους λένε το «μυστικό» πως θα αποφύγουν την αποτροπή εισόδου κάνοντας τους «ναυαγούς» με αποτέλεσμα να είναι υποχρεωμένο το Ελληνικό Λιμενικό, να τους «διασώσει» και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο, σύμφωνα πάντα με τους διεθνείς κανόνες!
Ο μετανάστης ξεκινώντας από τη χώρα του επισκέπτεται τα παράνομα στέκια των λαθρεμπόρων και έρχεται σε επαφή με τους συνεργούς τους . Στο κάθε λαθρομετανάστη δίνεται ένας «κωδικός « τον οποίο γνωρίζει μόνο ο ίδιος και όταν φτάσει στο τελικό προορισμό του πηγαίνει στο αντίστοιχο «παράρτημα» στην Ελλάδα και δηλώνει τον κωδικό που του δόθηκε. Αυτή είναι η απόδειξη ότι το «πακέτο» -όπως τους αποκαλούν οι δουλέμποροι- έφτασε με επιτυχία στον προορισμό του.
Οι λαθρομετανάστες καταφτάνουν στην Ελλάδα χωρίς να έχουν κάποιο χρηματικό ποσό στην κατοχή τους αυτό συμβαίνει γιατί επίσης πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους καταθέτουν τα χρήματα που επιθυμούν σε κάποιο αρμόδιο της παράνομης διακίνησης. Αυτός όταν λάβει τον κωδικό αποστέλλει τα χρήματα που του είχαν κατατεθεί αρχικά με ταχυδρομικές διαδικασίες, που δεν είναι απαραίτητα τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα και του παραλήπτη.
Δεν είναι λίγες οι φορές, επίσης, που οι αρμόδιες Υπηρεσίες Εσωτερικών Υποθέσεων των υπουργείων, έχουν ανακαλύψει κρούσματα διαφθαρμένων λιμενικών ή αξιωματούχων που χρηματίζονται για να μεταφέρουν τους μετανάστες παράνομα ή βοηθάνε τους διακινητές και ποτέ δεν έχουν τιμωρηθεί για τις πράξεις τους με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις. Αυτό αποδεικνύει, την άοκνη προσπάθεια της κάθε υπηρεσίας, να προστατέψει τη χώρα μας από φαινόμενα διαφθοράς αλλά δυστυχώς, οι δομές που θα έπρεπε να είχαν διαρθρωθεί κατάλληλα από το πολιτικό μας σύστημα, είναι τόσο αναχρονιστικές, που στην ουσία αν δεν βοηθούν, επιτρέπουν στην ανάπτυξη τέτοιων φαινομένων.
Είναι καιρός να σοβαρευτούμε ως κράτος και να αντιμετωπίσουμε τα κύματα των μεταναστών με υπεύθυνο τρόπο έτσι ώστε και να μειωθεί ο αριθμός των ατόμων που μπαίνουν στη χώρα παράνομα και ταυτόχρονα να έχουν και οι ίδιοι οι μετανάστες την αντιμετώπιση που αρμόζει σε ένα ευνομούμενο κράτος.
aegeantimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

VIDEO: Ποια είναι η Ελληνίδα σωσίας της A. Winehouse;


Έχουμε ειδική εμφάνιση σήμερα, έχουμε μια εκδήλωση μνήμης στην Amy Winehouse”, είπε χαμογελώντας η Τατιάνα στην αρχή της εκπομπής.
Ο λόγος για μια κυρία που έλειπε από την γυναικοπαρέα του Star και η οποία εμφανίστηκε λίγο μετά με αμφίεση …Amy Winehouse.
Δεν ήταν άλλη από την Sunny Μπαλτζή που μπήκε στο στούντιο ως ντίβα της soul και μάλιστα της πήγαινε πολύ!
Δείτε το βίντεο:

Τι δουλειά έκαναν πριν γίνουν πολιτικοί;

Στα χρόνια της νιότης τους δεν προορίζονταν όλοι για πολιτικοί! Ορισμένοι όμως από αυτούς είχαν φιλοδοξίες από τότε και αρκετοί χρησιμοποίησαν την εμπειρία από τις δουλειές που έκαναν προτού ασχοληθούν με τον πολιτικό στίβο για να «ενισχύσουν» την πολιτική τους σταδιοδρομία.
Φυσικά στην παρακάτω λίστα δεν περιλαμβάνονται όλοι...

Η προφητική ανάλυση του Κώστα Τσάκωνα από το φιλμ «Μάθε παιδί μου γράμματα»!

Η προφητική ανάλυση του Κώστα Τσάκωνα από το φιλμ "Μάθε παιδί μου γράμματα" (1981).
Δείτε τις αλήθειες που έλεγε πριν από 30 χρόνια σε video!

Γιατί τον συνέλαβαν ξαφνικά τον Φίλιππο Καμπούρη;

Στα δίχτυα του νόμου πιάστηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης. 
Ποια εγκλήματα φέρεται να τέλεσε ο Φίλιππος Καμπούρης;
Ο γνωστός παρουσιαστής, με θητεία σε αρκετά κανάλια (ALTER, TEMPO και STAR) αλλά και εκπομπάρχης στο EXTRA Channel, συνελήφθη καθώς κατηγορείται για μεγάλη απάτη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Μετά από έρευνες των ηλεκτρονικών λαγωνικών της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι

Τι έγραψε ο Παπανδρέου για τον Στιβ Τζομπς της Apple;

Τι έγραψε ο Γιώργος Παπανδρέου για το θάνατο του Στιβ Τζομπς της Apple; Πόσο επηρέασε ο θάνατος του Steve Jobs τους ηγέτες του κόσμου;
Η είδηση του θανάτου του Στιβ Τζομπς, ιδρυτή της Apple, προκάλεσε συγκίνηση σε όλον τον κόσμο. Φίλοι, γνωστοί, διάσημοι, ακόμα και αντίπαλοι του μεγάλου οραματιστή της τεχνολογίας, συγκινημένοι απότισαν φόρο τιμής μέσω δηλώσεών τους.
Ο Γιώργος Παπανδρέου έγραψε το απόγευμα της Πέμπτης στο twitter του για τον

Πρώην βουλευτές έπαιρναν παράνομα συντάξεις!!!

Προνομιούχοι παραμένουν αρκετοί πρώην βουλευτές, την ώρα που μειώνονται οι μισθοί στο δημόσιο. Πως κατάφερναν να παίρνουν παράνομα συντάξεις από το κράτος;
Παράνομες συντάξεις έπαιρναν επί μήνες και μέχρι τις αρχες του 2011 πρώην βουλευτες που έχουν εκλεγει σε δήμους ή υπηρετούν σε άλλες δημόσιες θέσεις, όπως αποκάλυψε σήμερα στη Βουλή η

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ιερέας βάπτισε παιδάκι με … κόκα κόλα!!!

Το μυστήριο της βάφτισης ενός παιδιού είναι ιερό, ίσως και πιο ιερό από το γάμο δύο ανθρώπων…
Πόσο πολύ μπορεί να επηρεαστεί όμως ένα τέτοιο μυστήριο αν αλλάξουν τα συστατικά της διεξαγωγής του;
Ο λόγος για μια βάπτιση που έγινε στην πόλη Στορντ, περίπου 150 χιλιόμετρα δυτικά του Όσλο στη Νορβηγία, όπου ο ιερέας Παάλ Ντάλε της εν λόγω εκκλησίας χρησιμοποίησε...

Κροατία: Η πιθανή ενδεκάδα για το παιχνίδι με την Ελλάδα!

Με μία προπόνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της Κροατίας για την αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Ελλάδας στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2012, χωρίς να προκύψουν προβλήματα για τον Slaven Bilic.
Οι Κροάτες θα παραταχθούν με σύστημα 4-4-2 και στόχο να

Euro 2012: Η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής για το ματς με την Κροατία!

Η μεγάλη ώρα έφτασε για την Εθνική Ελλάδας. Απόψε το βράδυ στις 21:45 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται την Κροατία στον «τελικό» του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2012. Η ομάδα του Fernando Santos θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς για να προσπεράσει τους αντιπάλους της στην βαθμολογία και να βρεθεί μια «ανάσα» μακριά από την απευθείας πρόκρισή της στα

Αγγλία: Αξιωματικός επιτίθεται σε μαθητή!!!

Αξιωματικός σε λύκειο της Αγγλίας ακινητοποιεί βίαια μαθητή μέσα στον χώρο του σχολείου (Pic)
Η σχολική βία δεν συμβαίνει πάντα μεταξύ μαθητών. Σε λύκειο του New Hamphire, ερευνάται αν αξιωματικός χρησιμοποίησε υπερβολική βία, όταν πέταξε μαθητή πάνω σε τραπέζι στην

Υπόθεση διπλής αυτοκτονίας ζευγαριού στη Λάρισα!

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο ενός άνδρα και μιας γυναίκας, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε έρημη περιοχή στο δρόμο Αγιοκάμπου-Πολυδενδρίου. Η αστυνομία, ωστόσο, θεωρεί πιο πιθανή την εκδοχή της διπλής αυτοκτονίας.
Μία περίεργη υπόθεση, διπλής αυτοκτονίας, όπως εικάζεται, ήρθε αργά χθες το απόγευμα στο φως στα παράλια της Λάρισας.
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν σε παραθαλάσσια και

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Διαιτησία αγώνων 8 και 9-10-2011

Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 08/10/2011, ώρα: 16.00΄μ.μ.
ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΡΠΕΡΟΥ

Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Μητροπάνος!!!

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Δημήτρης Μητροπάνος.
Ο τραγουδιστής ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και θεώρησαν σωστό να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο, όπως και έγινε. Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του Βένια, η οποία

Στη Θεσσαλονίκη ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος!

Τον προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας, Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» την ερχόμενη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 11.00 το πρωί, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.
Ο κ. Βαρθολομαίος θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη κατευθυνόμενος προς το Άγιον Όρος, όπου θα πραγματοποιήσει την πέμπτη κατά σειρά προσκυνηματική Του επίσκεψη, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του

Ποινολόγιο Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Προς: Τους Προέδρους Α.Σ. (Α & Β)Κατηγορίας
ΘΕΜΑ: * Ποινές ποδοσφαιριστών
Κύριε Πρόεδρε,
Σας κοινοποιούμε τις ποινές που επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή ,σύμφωνα με τις παρατηρήσεις στα Φ.Α., και τις διατάξεις του Κ.Α.Π. , για να λάβετε γνώση.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στους παρατηρηθέντες ή αποβληθέντες ποδοσφαιριστές τις αντίστοιχες κατά περίπτωση πειθαρχικές κυρώσεις:

Επιστροφή χρημάτων σε όσους τακτοποίησαν τους παράνομους ημιυπαίθριους...

Μπορεί οι πολίτες με ετήσιο εισόδημα 5.000 ευρώ να πληρώνουν κανονικά τον φόρο τους, όσοι όμως έξυπνοι «τακτοποίησαν» τους παράνομα ημιυπαίθριους χώρους των σπιτιών τους έχουν την δυνατότητα να πάρουν πίσω τους τυχόν επιπλέον φόρους μεταβίβασης που πλήρωσαν κατά την αγορά συγκεκριμένων ακινήτων!
Μοναδική προϋπόθεση για να συμβεί αυτό, είναι να έχουν ενταχθεί στις ρυθμίσεις περί απαλλαγής λόγω πρώτης κατοικίας.
Όπως αναφέρεται στην νέα διευκρινιστική εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών, ο φόρος μεταβίβασης, ο οποίος καταβλήθηκε για την αξία των ρυθμισθέντων χώρων, μπορεί να επιστραφεί ως αχρεωστήτως καταβληθείς εντός τριετίας από την ημερομηνία καταβολής του.
Με την νέα εγκύκλιο βέβαια τα χρήματα που είχαν υπολογιστεί για το Ταμείο θα είναι προφανώς λιγότερα. Και το ερώτημα είναι που θα…αναζητηθούν τα υπόλοιπα.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αλλάζει ο καιρός από το βράδυ!!!

Αλλάζει σταδιακά από το βράδυ και από τα δυτικά ο καιρός με βροχές και καταιγίδες, που τη νύχτα θα είναι κατά τόπους ισχυρές, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Το Σάββατο...

Βυθίστηκε πλοίο στη θαλάσσια περιοχή, μεταξύ Σπετσών και Πελοποννήσου!

Φορτηγό πλοίο που μετέφερε ποσότητες λαθραίων τσιγάρων βυθίστηκε χθες το βράδυ, σε θαλάσσια περιοχή, μεταξύ Σπετσών και Πελοποννήσου.
Πρόκειται για το πλοίο «MORELIA» σημαίας των Κομορών, που εντοπίστηκε χθες το πρωί από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή νότια των Σπετσών.
Ύστερα από καταδίωξη, το πλοίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου και

Αύξηση έως 19% στα τιμολόγια της ΔΕΗ από το 2012.

Χαμηλότερη από 19% θα είναι η αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ από 1ης Ιανουαρίου, αναφέρει η επιχείρηση σε σημερινή ανακοίνωση. Στο ποσοστό αυτό φθάνει - σύμφωνα με τα στοιχεία που υπέβαλε η ΔΕΗ στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας - η συνολική αύξηση του κόστους της ενέργειας στην τριετία 2010 - 2012.
H τελική επιβάρυνση των καταναλωτών θα είναι μικρότερη του 19% της αύξησης του ρεύματος καθώς στον λογαριασμό της ΔΕΗ περιλαμβάνονται και οι

Η τρόικα "βάζει χέρι" στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα!

Το επιχείρημα ότι η τριετής συλλογική σύμβαση εργασίας που υπεγράφη το 2010, με την οποία «πάγωσε» ο εθνικός κατώτερος μισθός, «δεν προωθεί την απαραίτητη μισθολογική συγκράτηση στο πλαίσιο των πρόσφατων εξελίξεων για το εθνικό εισόδημα και την ανεργία» χρησιμοποιεί η τρόικα σχετικά με το αίτημα για μείωση του

Νεκροταφείο του 6 π.Χ. αιώνα βρέθηκε στη Μαυροπηγή Κοζάνης!

Στον 6ο π.Χ. Αιώνα χρονολογούνται τα ευρήματα που βρεθήκαν τον Ιούλιο κατά τις εργασίες επέκτασης του ορυχείου Μαυροπηγής. Πρόκειται για ένα νεκροταφείο ενός οικισμού, πιθανότατα αγροτικού, αφού συμφώνα με την αρχαιολόγο Γεωργία Καραμήτρου το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων ήταν χαμηλό. Τα ευρήματα χρονολογούνται στα τέλη του 6ου και τις αρχές του 5ου αιώνα προ Χριστού και θεωρούνται πολύ σημαντικά, καθώς

Τώρα και καλόγριες…«μαιμού»!!!

Εντοπίστηκαν στη Λαμία! Τέσσερις καλόγριες μαϊμού . Ακούσατε καλά!. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, οι 2 από αυτές πήγαν στο νοσοκομείο και προσπάθησαν να πουλήσουν «θαυματουργές» εικόνες, κομποσκοίνια, φυλακτά, κ.ά. σε ανυποψίαστους και

Το γιοτ που μοιάζει με κινούμενο τροπικό νησί!!!

Διότι αυτό εμπνεύστηκε ο κατασκευαστής του, να μοιάζει με τροπικό νησί…και εν μέρει τα κατάφερε!
Αυτό που βλέπουν τα μάτια μας είναι απίστευτο.
Ένα υπερπολυτελές γιοτ, πέρα από κάθε φαντασία που διαθέτει κρατήρα ηφαιστείου από τον οποίο