ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Αυτή η καυτή παρουσία προκάλεσε εμφράγματα στην πρωινή ζώνη.!

Εμείς δεν ξέρουμε να σας πούμε πολλές λεπτομέρειες για την κοπέλα!!!
Μήπως να ρωτήσουμε τον Γιώργο Λιάγκα καλύτερα που "συναντηθηκαν" στο πλατό την ώρα που ο Γιώργος έλεγε τον καιρό.? Πάντως μόνο μάτια για την Φαίη πρέπει να έχει.! Δεν εξηγείται αλλιώς, να υπάρχει αυτό το κορμί πίσω του, και αυτός να βρίσκει όρεξη για πολιτικό σχόλιο!

Η Alessandra Toressani, δείχνει δημόσια τα οπίσθιά της!!!

Η νεαρή ηθοποιός, στην τελευταία της νυχτερινή έξοδο, του έδωσε να καταλάβει.!
Η Alessandra βγήκε με τους φίλους της για ποτό, αλλά το ένα έγιναν πολλά, με αποτέλεσμα να μεθύσει και να αρχίσει τα έκτροπα. Οι φίλοι της σήκωναν την φούστα της, και εκείνη επιδείκνυε με περίσσια χάρη τα οπίσθιά της στον φωτογραφικό φακό, ενώ ένας νεαρός έβγαζε την γλώσσα του ακριβώς δίπλα τους.!

Το νέο αστέρι της Sirina!!!

Η γνωστή εταιρία παραγωγής ταινιών πορνό, καλοσώρισε πρόσφατα την Κατερίνα Τσοπέη, την οποια και απολαύσαμε σχεδόν αμέσως μετά την άφιξή της, στην καινούρια ταινία όργια στο ΚΤΕΠ Θεσσαλονίκης.! Η Κατερίνα λοιπόν αφού έκανε τα όργια μέσα στο λεωφορείο, βγήκε έξω και έκανε και μία καυτή φωτογράφηση! 
Απολαύστε την!

Ολόγυμνο υπερθέαμα, με την εκρηκτική Πωλίνα Σανταλοβάκη...

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο..!
Πολλοί θα πείτε πω πω... που την θυμηθήκανε, αλλά σίγουρα τα πω πω που θα ακουστούν όσο θα απολαμβάνετε τις φωτογραφίες με τα ολόγυμνα προσόντα της Πωλίνας Σανταλοβάκη, είναι πολύ περισσότερα.! Και έτσι για να ξέρετε, δεν της αρέσει καθόλου να της χαιδεύουν το κεφάλι.! Ε δεν την αδικούμε... τόσα άλλα ωραία έχει...

Κορίτσια με tattoo χαμηλά… πολύ χαμηλά….!

Αν θέλετε να χτυπήσετε τατουάζ πάρτε μερικές ιδέες από τις παρακάτω κοπέλες…

ΔΕΙΤΕ: Γιατί και οι celebrities έχουν… sexy ατυχηματάκια!!!

Δείτε τη συλλογή με τα 50 διασημότερα ατυχήματα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

Πρωινό "μάτι" στην Ελληνική tv. (video)

Προσφορά στον άνεργο , την νοικοκυρά , τον συνταξιούχο ...για να μένει μακρυά από τις διαδηλώσεις και τις διαμαρτυρίες ! Αφού δεν υπάρχει άρτος ! 
Πάρτε θέαμα...

Η σέξυ 45αρα και τα όργια της σε γκαρσονιέρα στην Κομοτηνή..

Η Κομοτηνή τείνει να γίνει πρωτεύουσα του ερωτισμού, καθώς μια 45αρα δημόσια υπάλληλος σε κεντρική υπηρεσία της πόλης, την «βρίσκει» με νεαρούς Κομοτηναίους και φοιτητές και έχει μετατρέψει μία γκαρσονιέρα της … σε ερωτική φωλίτσα!
Η άτακτη σέξυ (ομολογουμένως) 45αρα συνευρίσκετε σε πολυκατοικία στα βόρεια της πόλης και πιο συγκεκριμένα επί της

Τροχαίο δυστύχημα με το πουλμαν που μετέφερε την ομάδα της Τορίνο.

Tραγικό θάνατο βρήκαν δύο άνθρωποι, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινανν σφηνώθηκε κάτω από το πούλμαν της Τορίνο, που επέστρεφε στη βάση της μετά την εκτός έδρας νίκη της (3-1) επί της Βερόνα.
Το πούλμαν με την αποστολή της Τορίνο επέστρεφε από τη Βερόνα. Η Γκρανάτα είχε πετύχει σπουδαία νίκη με 3-0. Λίγη ώρα πριν

«Θύμα» της κρίσης η παρέλαση στα Γρεβενά!

«Θύμα» της οικονομικής κρίσης αποτέλεσε η παρέλαση που επρόκειτο να γίνει στις 13 Οκτωβρίου, με αφορμή τον εορτασμό της Επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης των Γρεβενών από τον τουρκικό ζυγό.
Η ανακοίνωσή του δήμου Γρεβενών:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γράμμα …κόρης πρός τον πατέρα της!

Ένας πρωτότυπος τρόπος να ανακοινώσεις στους γονείς σου…
Ενας πατέρας μπαίνει στο δωμάτιο της έφηβης κόρης του και βρίσκει ένα γράμμα επάνω στο κρεβάτι. Αρχίζει να σκέφτεται τα χειρότερα και με τρεμάμενα χέρια ανοίγει το γράμμα και αρχίζει να διαβάζει…Αγαπητέ μου μπαμπά,
λυπάμαι πολύ που βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σου πω ότι έφυγα με το καινούργιο μου αγόρι. Βρήκα επιτέλους τη μεγάλη και αληθινή αγάπη. Αχ, να έβλεπες πόσο όμορφος είναι με όλα του τα τατουάζ και τα piercing και πόσο αγέρωχος δείχνει επάνω στη μηχανή του…

Αστείες πινακίδες, απίστευτες επιγραφές!


Απολαύστε τις…

ΣΟΚ: Όποιος δηλώνει Έλληνας στην Αλβανία, θα διώκεται!

Πρόστιμο για δήλωση «ψευδών στοιχείων» θα πληρώνουν οι Βορειοηπειρώτες που θα δηλώνουν ότι είναι ελληνικής καταγωγής, ενώ είναι καταγεγραμμένοι στα κατάστιχα Χότζα ως Αλβανοί, όπως αποκαλύπτει ο «Τύπος της Κυριακής».
Παρά τις αρχικές υποσχέσεις, η κυβέρνηση της Αλβανίας προέβη σε αλλαγές στο ερωτηματολόγιο, αλλά και στην επιβολή προσκομμάτων στη διαδικασία, ακόμη και προστίμων, με σκοπό να δυσχεράνει την

Βάσω Παπανδρέου στον Κεφαλογιάννη: "Δεν πας στο διάολο ρε μ@λ@κ@"

Πολλά νεύρα έχουν τελευταία οι βουλευτές στη βουλή. Και είναι φυσικό ...
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο με πρωταγωνιστές την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου και τον βουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλου ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ. Οι αντιδράσεις από την «γαλάζια» πτέρυγα ήταν έντονες με αποκορύφωμα τον

Η φάρσα του Μητσικώστα στη πρεμιέρα του "ΠΡΩΙΝΟ mou "!

"Καλή αρχή να 'χετε Γιώργο και Φαίη" είπε η ... φωνή του Νίκου Χατζηνικολάου...
Ενώ συνέχισε να καλημερίζει και τις καλεσμένες της εκπομπής καταλήγωντας στα της εκπομπής και το πως αυτή θα συμβαδίσει με την ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον Real.
"Εύχομαι Γιώργο να μην κοιμάσαι το μεσημέρι στην

Η Αλβανία εξαφανίζει την ελληνική μειονότητα!

Με πρόστιμα και τρομοκρατία η Αλβανία εξαφανίζει την ελληνική μειονότητα. Πρόκληση κατά των Ελλήνων της Αλβανίας με την απογραφή.
Σε μαζική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας προχωρά η αλβανική κυβέρνηση, με αφορμή και όχημα την απογραφή του πληθυσμού.
Η αλβανική κυβέρνηση, παρά τις αρχικές υποσχέσεις, προέβη σε

Η Κάρλα Μπρούνι γεννάει από ώρα σε ώρα!

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να γεννήσει η σύζυγος του Σαρκοζί, Κάρλα Μπρούνι. Οι παπαράτσι σπεύδουν στα πιθανά μαιευτήρια για να "συλλάβουν" με τον φακό τους την είσοδο της Κάρλα Μπρούνι με την φουσκωμένη κοιλίτσα και την έξοδό της, με το παιδί του γάλλου προέδρου...
Το διαβάσαμε στο gossip-tv.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ελεύθερος ο οδηγός της νταλίκας του μοιραίου δυστυχήματος...

Ελεύθερος, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ο 35χρονος βούλγαρος οδηγός της νταλίκας, που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα, το Σάββατο στο 23ο χλμ. της Εγνατίας οδού στην υψηλή γέφυρα του Πολυμύλου, πριν από τα διόδια, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα δυο άτομα.
Τον βούλγαρο οδηγό βαρύνει η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Σύμφωνα με την αστυνομία η ξένη νταλίκα, έπεσε πάνω σε προπορευόμενο φορτηγάκι μάρκας Μερσεντές από την Ημαθία, το οποίο ήταν φορτωμένο με ξυλεία, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες και στην συνέχεια να πέσει από την γέφυρα, σε χαράδρα βάθους περίπου 120 μέτρων. Επί τόπου έσπευσαν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης και Βέροιας με 14 πυροσβέστες. Κατά την επιχείρηση ανάσυρσης απεγκλωβίστηκαν από το φορτηγάκι δυο άνδρες ηλικίας 53 και 50 ετών, οι οποίοι ήταν ήδη νεκροί.
ΕΡΑ Κοζάνης
Δείτε περισσότερα θέματα 

A.O. ΣΕΙΡΗΝΑ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3-5 φωτορεπορτάζ - σχόλια

Γκολ και θέαμα κάτω από συνεχή βροχόπτωση στο Σειρήνι.
Αγγλικό σκορ και πολύ καλό ποδόσφαιρο από τις δυο ομάδες.
Δίκαιη η επικράτηση του Κεραυνού, με τους αφούς Δρόσου να κάνουν τη διαφορά.
Από την πλευρά της Σειρήνας, μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές της και έδειξαν ότι η ομάδα βελτιώνεται.
Μόνο 12 παίχτες είχε στη διάθεσή του ο Γιώργος Κούσκορας, αφού η υπερπροσπάθεια έφερε τραυματισμούς.

«Βάλετε φόρους βάλετε, η ράχη μας αντέχει» [video]

Μια φορολογική ιστορία που έχει ξαναζήσει η Ελλάδα δυο αιώνες πριν. Διαβάστε ποίημα που έγραψε ο Γιώργος Σουρής για φορολογία και ακούστε να το ερμηνεύει μελωποιημένο ο Χάρρυ Κλυνν.
Στο βωμό της σωτηρίας της πατρίδας και της δημοσιονομικής προσαρμογής ζητούν και το αίμα των φορολογουμένων. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά τα φορολογικά μέτρα μιας ελληνικής κυβέρνησης αγανακτούν τους

«Πόλεμος» για τον υπολογισμό της Παγκόσμιας Ώρας!

Την κατάργηση της Μέσης Ώρας Γκρίνουιτς, που χρησιμοποιείται ως ορόσημο για την ώρα σε όλο τον πλανήτη, επιδιώκει το Διεθνές Γραφείο Μέτρων και Σταθμών που εδρεύει στο Παρίσι....
... Πρόταση των Γάλλων είναι να αντικατασταθεί με ένα νέο σύστημα μέτρησης της ώρας που

Η Σαμοθράκη κι η Αλόνησος ανάμεσα στις παραλίες που βραβεύτηκαν από την ΕΕ

Για την υψηλή ποιότητα των παραλίων τους βραβεύτηκαν σήμερα από την Ευρωπαϊκή Ένωση Παράλιων και Παράκτιων Περιοχών (EUCC) η Ιεράπετρα, Αλόνησος, Χίος, Κως, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Ρόδος, Σαμοθράκη, Λέσβος, Ρέθυμνο, Νάξος, Σάμος και Ηγουμενίτσα.
Η 1η Πανελλήνια τελετή Βράβευσης, για υψηλής ποιότητας παραλίες, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο στην μεγάλη Παραλία της

Όσα θέλετε να ξέρετε για τα βιολογικά προϊόντα!!!

Πολλές φορές θα διερωτάστε τι είναι τα βιολογικά προϊόντα, αν είναι πιο υγιεινά, αν έχουν περισσότερες θρεπτικές ουσίες ή αν είναι πιο ασφαλή από τα κανονικά προϊόντα.Κάποιο προϊόν για να λέγεται βιολογικό πρέπει να τηρεί κάποιες προϋποθέσεις. Αυτές είναι ότι το προϊόν πρέπει να έχει

Ιστοσελίδα Ελληνίδας έκανε 1 δις page views σε ένα μήνα!

Όταν πριν λίγα χρόνια κατασκεύαζε ένα blog σίγουρα δεν φανταζόταν αυτή την εξέλιξη!
Ο λόγος για την Αριάνα Στασινοπούλου - Χάφινγκτον η οποία μπορεί να πούλησε την «The Huffington Post» για 315 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο παραμένει πρόεδρος και αρχισυντάκτης του Huffington Post Media Group.
Η ιστοδελίδα ωστόσο καταγράφει εντυπωσιακή άνοδο καθώς οι

Εγκαινίασε η Shakira το στολίδι του Euro 2012!!!

Η Shakira και ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Viktor Yanukovych, έκαναν χθες τα εγκαίνια του ανακαινισμένου σταδίου, χωρητικότητας 70.000 θέσεων στην πρωτεύουσα Κίεβο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου το 2012.
Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει δοθεί από κοινού στην Ουκρανία και την Πολωνία.
Παρά την έντονη φημολογία ότι το στάδιο δε θα ήταν έτοιμο στην ώρα του η λαμπρή τελετή σε συνδυασμό με τις εικόνες από τις εγκαταστάσεις που έκαναν τον γύρο του κόσμου αποτέλεσαν την «καλύτερη δυνατή απάντηση στους δύσπιστους», επεσήμανε στην ομιλία του ο πρόεδρος της Ουκρανίας.
«Η ανακατασκευή και τα εγκαίνια του σταδίου έδειξαν σε όλο τον κόσμο ότι μπορούμε να… “κάνουμε δουλειά” στην Ουκρανία», πρόσθεσε ο Viktor Yanukovych.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τι ενοίκιο πληρώνει το υπ. Οικονομικων;


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αδέσμευτου Τύπου, το ενοίκιο που πληρώνει το υπουργείο Οικονομικών αγγίζει το ποσό των 3.115 ευρώ την ημέρα. Ο πολλαπλασιασμός επί 30 βγάζει το αστρονομικό...
93.450 ευρώ το μήνα, την στιγμή μάλιστα που χιλιάδες ακίνητα που ανήκουν στο δημόσιο (περί τα 70.000) παραμένουν αναξιοποίητα και ο Υπουργός Οικονομικών ζητά συνέχεια νέες θυσίες από τους έλληνες πολίτες…
Δείτε περισσότερα θέματα 

Απειλεί η φυματίωση λόγω καπνίσματος!

Αν το κάπνισμα δεν ελεγχθεί παγκοσμίως μπορεί να οδηγήσει σε 18 εκατομμύρια νέα περιστατικά φυματίωσης και 40 εκατομμύρια θανάτους μεταξύ του 2010 και του 2050 αναφέρει νέα έρευνα. Ο καπνός και η φυματίωση συνδέονται, καθώς το κάπνισμα αποτελεί...
παράγοντα κινδύνου για την νόσο.
Η Sanjay Basu, δημιούργησε μαθηματικό μοντέλο για την επιδημία φυματίωσης. Ήθελε να υπολογίσει την επίπτωση του καπνίσματος στα περιστατικά φυματίωσης και θανάτων. Υπολόγισε την εμφάνιση της νόσου και θανάτων από αυτήν και

Japanese Grand Prix 2011: Νικητής ο Button, ο τίτλος στον Vettel (video)

Στο Japanese Grand Prix 2011 που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην πίστα της Suzuka, νικητής αναδείχθηκε ο Jenson Button με τον Fernando Alonso να τερματίζει δεύτερος και τον Sebastian Vettel να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου.
Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull πάντως στέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη Formula 1, τέσσερις στροφές πριν από τη

Όλι Ρεν: Η δόση είναι πιθανόν να μην εκταμιευθεί...

Με νέο μήνυμά του από το Ελσίνκι, ο επίτροπος της Ε.Ε. για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Όλι Ρεν, έρχεται να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνο στο κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο.
«Η δόση είναι πιθανόν να μην εκταμιευθεί. Είναι στο χέρι των Ελλήνων πολιτικών να διασφαλίσουν ότι δεν θα συμβεί.
Η Ελλάδα πρέπει να αποδείξει ότι

Τίτλοι τέλους για 70 εργαζομένους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!!!


Τίτλοι τέλους για 70 εργαζομένους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και μάλιστα με ιδιαίτερη σπουδή από το γραφείο του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου.
Τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κάνει οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι (με το καθεστώς της σύμβασης της μιας μέρας) δεν εγκρίθηκαν από το δικαστήριο και έτσι οι άνθρωποι αυτοί, σχεδόν όλοι οικογενειάρχες με 8, 9 ή ακόμη και 10 χρόνια στη ΓΓΑ, πετάγονται κυριολεκτικά στο δρόμο.
Πού βρίσκεται η σπουδή του κ. Γερουλάνου; Το γραφείο του υπουργού – προφανώς κατόπιν εντολής – κινήθηκε αστραπιαία για

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να πας μετανάστης στην Αυστραλία!

Υπό πολλές και αυστηρές προϋποθέσεις ανοίγει τις πόρτες της σε Έλληνες που θέλουν να μεταναστεύσουν λόγω της οικονομικής κρίσης η Αυστραλία.
Σύμφωνα με την ισχύουσα μεταναστευτική νομοθεσία της Αυστραλίας, μπορεί κάποιος να ταξιδέψει για διακοπές, σπουδές ή για εργασία στην Αυστραλία με:

Ξεκίνημα σήμερα για το "ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ"!

Ο Κολυμβητικός Σύλλογος Γρεβενών Α. Σ. «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» πληροφορεί τους γονείς των αθλητών και τους αθλητές που έχουν εγγραφεί για τη νέα κολυμβητική σαιζόν ότι τα μαθήματα των ακαδημιών και οι προπονήσεις των προαγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων θα ξεκινήσουν... την ερχόμενη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011. Για κάθε πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα των προπονήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του συλλόγου εντός του κολυμβητηρίου και στο τηλέφωνο 2462080233 από τις 18:οο έως τις 20:00 καθημερινά.
Ο Σύλλογος εύχεται στους αθλητές του κάθε επιτυχία για τη νέα χρονιά.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Revolution | Παγκόσμια μαζική επανάσταση στις 15 Οκτωμβρίου 2011

Παγκόσμια μαζική επανάσταση στις 15 Οκτωβρίου 2011. Ολόκληρος ο πλανήτης νοσεί και οι αλήτες συνεχίζουν ...
Όλα όσα λέγαμε αγαπητοί μας φίλοι όλο αυτό το διάστημα επιβεβαιώνονται, δεν μας γουστάρουν δεν μπορούμε επιτέλους να το καταλάβουμε;
Η Ιστορία του πλανήτη έχει αλλοιωθεί ατελείωτες φορές, η οικονομία ελεγχόμενη 100%, οι αρρώστιες και οι μολυσματικοί ιοί κατευθυνόμενοι, οι πόλεμοι δίχως λόγο και αφορμή, οι πυρηνικές τιμωρίες έκαναν την

Μακεδονικός Σιάτιστας - Ακαδημία Σιάτιστας 1-2

Με το διπλό απέδρασε η Ακαδημία στο ντέρμπι της πόλης, κερδίζοντας 1-2 το Μακεδονικό Σιάτιστας. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Κωστή Πολύζου! Αναλυτικά το παιχνίδι:
Α ημίχ.

Έρχεται συγκυβέρνηση!!!

Το ερώτημα δεν είναι το εάν, αλλά το πότε, καθώς και ο τρόπος που θα την παρουσιάσουν, ώστε να μην υπάρξουν μεγάλες πολιτικές απώλειες. Αυτή τη στιγμή, ολόκληρο το σάπιο και διεφθαρμένο κρατικοδίαιτο καθεστώς επιδιώκει να διασωθεί και όπως γίνεται αντιληπτό, κανένα κόμμα μόνο του δεν μπορεί να το επιτύχει αυτό.
Επομένως ολόκληρο το καθεστώς, τόσο παρασκηνιακά, όσο και με τα παπαγαλάκια του στα καθεστωτικά ΜΜ"Ε' πιέζει και

Μην ξεχάτε! Απεργία στα μέσα μεταφοράς σήμερα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου!

Απεργία σε όλα τα μέσα μεταφοράς και πάλι από Δευτέρα 10 Οκτωβρίου.
Όπως ανακοινώθηκε «χειρόφρενο» τραβούν την Δευτέρα οι εργαζόμενοι σε μετρό, ΗΣΑΠ, λεωφορεία, τραμ και τρόλεϊ.
Εντός της ημέρας αναμένεται και η απόφαση των εργαζομένων στον Προαστιακό.
Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης για την εφεδρεία και τις περικοπές των αποδοχών τους.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Απεβίωσε ο Αντώνης Χρηστέας, της χρυσής ομάδας της ΑΕΚ

Απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών ο Αντώνης Χρηστέας, μέλος της «χρυσής» ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ, που το 1968 κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων στο Καλλιμάρμαρο.
Ανεπίσημα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ως αιτία του θανάτου του πτώση που είχε ο τέως μπασκετμπολίστας και

ΕΕ: Προειδοποίηση στην Τουρκία για τις απειλές κατά της Κύπρου!

Προειδοποίηση προς την Τουρκία να σταματήσει τις απειλές κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας θα περιλαμβάνει η ετήσια έκθεση προόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που δημοσιοποιείται την Τετάρτη. Στο προσχέδιο της έκθεσης, το οποίο εξασφάλισε το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA), η Κομισιόν σημειώνει για πολλοστή φορά την απουσία

Τρίκαλα: Κατήγγειλε τον θάνατο μωρού 2 ημερών...

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων προσέφυγε, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 26χρονος κάτοικος της πόλης και κατήγγειλε την προηγούμενη Παρασκευή τον θάνατο του παιδιού του, ηλικίας μόλις δύο ημερών.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η σύζυγος του 26χρονου γέννησε το μωρό στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων και, ύστερα από λίγες ώρες, το νεογέννητο παρουσίασε πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στη Μονάδα Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου την επόμενη ημέρα εξέπνευσε.
Με το που έγινε η καταγγελία του πατέρα του παιδιού, από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων διατάχθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στο νεογνό και τα αποτελέσματά της αναμένονται τις επόμενες ημέρες.
Πηγή: trikalanews
Δείτε περισσότερα θέματα 

Φιλικές νίκες για ΑΟ Κάστωρ και ΑΓΣ Καστοριά!

 Σε φιλικά παιχνίδια που έγιναν το σαββατοκύριακο ο ΑΟ Κάστωρ κέρδισε πολύ δύσκολα με σορ 3-2 τα αξιόμαχα Γρεβενά Αεράτα, ενώ ο ΑΓΣ Καστοριάς με γκολ που πέτυχε στα τελευταία λεπτά επικράτησε με σκορ 1-0 της νεοφώτιστης στην κατηγορία ΑΕ Περδίκκα.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δείτε που έθαψαν τον Κωστή Πολύζο!!!

Δείτε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του west το μέρος στο οποίο οι δολοφόνοι μετέφεραν και έθαψαν τον άτυχο Κωστή Πολύζο. Το μέρος όπως θα δείτε δεν είναι προσβάσιμο και μόνο κάποιος που ήξερε καλά την περιοχή θα μπορούσε να το προσεγγίσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα δέντρα γύρω γύρω δεν επέτρεπαν την οπτική επαφή από μακριά! 
Δείτε το βίντεο...

Ο ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τους αδικοχαμένους στα Τέμπη

Μπορεί να πέρασαν 12 χρόνια αλλά οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν. Το πρωί της Κυριακής δεκάδες φίλοι του Δικέφαλου τίμησαν με την παρουσία τους την μνήμη των έξι αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ που έχασαν την ζωή τους γυρνώντας από το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ το 1999. Παρόντες η ΠΑΕ, η ΚΑΕ και το Α.Σ. του ΠΑΟΚ και αρκετοί παίκτες της ομάδας που φώναξαν «αθάνατοι» μαζί με τους φίλους του ΠΑΟΚ που έδωσαν το