ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ποια δήλωσε: «Η πρώτη μου εμπειρία με γυναίκα ήταν υπέροχη»!

Ποια γνωστή ηθοποιός απόλαυσε την πρώτη της εμπειρία με γυναίκα; Γιατί της αρέσει ο ρόλος του αρσενικού, στις σχέσεις της με γυναίκες;
Οι σταρ του Hollywood έχουν βαλθεί να μας «στείλουν αδιάβαστους». Είναι δεδομένο αυτό. Αυτή τη φορά, η Evan Rachel Wood μίλησε για την διαφορετική σεξουαλικότητά της και την πρώτη της εμπειρία με γυναίκα:
«Ήταν υπέροχη εμπειρία, αν και στην αρχή δεν σου κρύβω πως η ιδέα μου φαινόταν λίγο τρομακτική. Όχι όμως επειδή νόμιζα ότι

Έκαναν σεξ κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης!!!

Πανικός στο Κερν Κάουντυ της Καλιφόρνια από βίντεο που κυκλοφόρησε με ένα ζευγάρι να κάνει σεξ κατά τη διάρκεια πτώσης με αλεξίπτωτο.
Ο πορνοστάρ Άλεξ Τόρρες εργάζεται τα Σαββατοκύριακα ως εκπαιδευτής ελεύθερης πτώσης στην Skydive Taft.
Αποφάσισε μαζί με την Χόουπ Χάουελ, γραμματέα της ίδιας εταιρείας να τραβήξουν βίντεο κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης μέσα στο αεροπλάνο και κατά τη διάρκεια της πτώσης.
Από τη στιγμή που οι δύο πρωταγωνιστές είναι ενήλικες και

Πάτρα: Άγριο Sex με αλλοδαπό απο Νιγηρία … μέσα σε ψαροταβέρνα!

Aνω-κάτω έγινε γνωστή ψαροταβέρνα της Πάτρας την περασμένη Παρασκευή όταν θαμώνας της (νεαρός έγχρωμος μικροπωλητής CD – προφανώς Νιγηριανός) και η ελληνίδα φίλη του αποφάσισαν να σβήσουν τον ερωτικό τους πόθο στην τουαλέτα του μαγαζιού.
Κλειδώθηκαν μέσα και οι ερωτικοί τους στεναγμοί ακούγονταν μέχρι και έξω σε κάποιους που είχαν τραπέζι… κοντά στην πόρτα της τουαλέτας και «προσπαθούσαν» να απολαύσουν το ψαράκι τους.
Μάταια η ιδιοκτήτρια της ψαροταβέρνας προσπαθούσε να τους

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Αναγκάζουν βιαστή να βάλει δονητή στα...οπίσθιά του και...

...να περπατήσει με αυτόν στο πλήθος, για να ξεφτιλιστεί!!!
Κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του και να αναγκαστεί να περπατήσει με ενα μαρκούτσι "μέσα"του...

Αμάρτησαν για το παιδί τους (Vid+Pics)


Στις ταινίες με... υπόθεση το έριξαν ένας νεαρός Αμερικανός και η σύζυγός του προκειμένου να αναθρέψουν το παιδί τους. Έβγαλαν σε μισή ώρα τα χρήματα μιας εβδομάδας.
Αγωνιζόντουσαν να τα βγάλουν πέρα με το πενιχρό τους εισόδημα. Ο Tyler μέχρι σήμερα έκανε δουλειές του ποδαριού, η δε Berkley εργαζόταν ως σερβιτόρα μερικής απασχόλησης. Ωστόσο, ό,τι και να έκαναν τα χρήματα δεν έφταναν.

Νήπιο 2 χρονών καπνίζει μπροστά στην μητέρα του (Vid+Pics)

Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία, αλλά αυτό πως μπορεί να το καταλάβει ένα παιδί μόλις δύο ετών. Ο πατέρας ενός δίχρονου κοριτσιού φαίνεται βγάζει καπνούς, αφού η κόρη του καπνίζει τσιγάρα και πίνει καφέ, όπως ένας ενήλικας.
Ο Gabriel Burulea χώρισε τον προηγούμενο χρόνο με την μητέρα του παιδιού, η οποία πήρε και την επιμέλειά του. Σήμερα την κατηγορεί ότι έμαθε το μωρό να καπνίζει ύστερα από βίντεο που

Επιστολή οργισμένου Έλληνα στην Α.Μέρκελ: Μην δώσετε ούτε ευρώ στην Ελλάδα!!!

"Να μην δώσει ούτε ένα ευρώ, αν οι πολιτικοί δεν αλλάξουν το κράτος-τέρας που δημιούργησαν" καλεί την Άνγκελα Μέρκελ 50χρονος Έλληνας. Στον Σόιμπλε απευθύνθηκε η αδερφή παραπληγικής, διαπιστώνοντας την ύπαρξη δεκάδων ανθρώπων που έπαιρναν μαϊμού-αναπηρικές συντάξεις. Στη Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ και στον υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας επέλεξαν να απευθυνθούν δύο συμπατριώτες μας, λόγω της αγανάκτησής τους με την κατάσταση στη χώρα. Πρόκειται για τον

Παραγγελία Πίτσας απ' το μέλλον [Βίντεο]

Ο Τζίμης Πανούσης προσπαθεί να παραγγείλει πίτσες σε ένα βίντεο τραβηγμένο απ' το μέλλον αλλά έχει να αντιμετωπίσει διάφορες δυσκολίες.
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

Βρέθηκε μονόφθαλμος καρχαρίας!

"Συγγενής" του "Κύκλωπα" φαίνεται πως ήταν ένα μικρό καρχαριάκι, καθώς πάσχει από μια σπάνια πάθηση: Έχει μόνο ένα μάτι το οποίο βρίσκεται ακριβώς στη μέση του μετώπου του.
Η δυσμορφία αυτή, που συχνά παρομοιάζεται με το μυθικό πρόσωπο του Κύκλωπα, τον τερατώδη μονόφθαλμο γιο του θεού Ποσειδώνα έχει παρατηρηθεί σε πολλά άλλα μέλη του ζωικού βασιλείου αλλά και

Οι γελοιογραφίες του Σαββατοκύριακου!


Super League: Εργοτέλης – Άρης 1-1 (video)

Για την 6η αγωνιστική της Super League Εργοτέλης και Άρηςαναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στον βούρκο του Παγκρητίου, σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε. Οι Θεσσαλονικείς ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Sankare στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, με τους Κρητικούς να «απαντούν» στο 93’ με τον Budimir και να «κλέβουν» έτσι τον βαθμό.
Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, ο

Νέα απεργία κήρυξαν οι τελωνειακοί από αύριο...

Στην προκήρυξη 24ωρης απεργίας για την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, από τις 07:00 το πρωί, αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας των τελωνειακών (ΟΤΥΕ).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η απόφαση ελήφθη «λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες εργασίας των Τελωνειακών Υπαλλήλων στα περισσότερα Τελωνεία της χώρας, λόγω των σοβαρών ελλείψεων προσωπικού».
Τονίζεται μάλιστα ότι κύριο αίτημα είναι η άμεση πρόσληψη των επιτυχόντων του γραπτού διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π. του 2008.
Οι τελωνειακοί ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν και σε άλλες δύο 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις, ενώ νωρίτερα είχαν αναστείλει την 10ημερη απεργία, η οποία κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αποτελέσματα Β' ΕΠΣ Γρεβενών 5η αγωνιστική

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/10/2011
Αποτελέσματα:

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ....

"Οταν βγώ από την φυλακή θα ξαναβιάσω!"
Ο αρχηγός της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ έχει σχέδια για το μέλλον... 
Είχε προδιαγράψει τι θα συμβεί αλλά εμφανίστηκε σίγουρος στους αστυνομικούς οτι όταν θα βγεί από την φυλακή - γιατί είναι σίγουρος γι' αυτό - θα ξανακάνει τα ίδια και χειρότερα!
Μόλις στα 21 του χρόνια ο ψυχισμός του

Επικήρυξε τον Ψωμιάδη η ΑΕΚ!

Πριμ 30.000 ευρώ προσφέρει, μέσω του δικηγόρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χρήστου Οικονομόπουλου, «φίλος της Δικαιοσύνης» σε όποιον αστυνομικό συλλάβει τον Μάκη Ψωμιάδη! Ο ανώνυμος άνδρας έθεσε ως καταληκτική ημερομηνία την 5η Δεκεμβρίου, αφού στις 7 του ίδιου μήνα εκδικάζεται η μήνυση του «δικεφάλου» κατά του πρώην μεγαλομετόχου της ομάδας για υπεξαίρεση.
Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα aek365.gr, ο κ.Οικονομόπουλος έκανε γνωστή την επικήρυξη, χαρακτηρίζοντας το ποσό των 30.000 ευρώ "μικρό σε σχέση με όσο έχει υπεξαιρέσει, διαχειρίζεται μέσω αχυρανθρώπων και μπορεί να διαθέσει ο ανωτέρω φυγόδικος υπόδικος".
Η δήλωση του δικηγόρου της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 0-0 (video)

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στους «Ζωσιμάδες» για την 6η αγωνιστική στη Super League, με τον Ιστορικό να αγωνίζεται με 10 παίκτες από το 40΄ λόγω της αποβολής του Omo.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Απείλησαν κυρίως από στημένες φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να

Super League: Ξάνθη – Παναθηναϊκός 2-3 (video)

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στα Πηγάδια με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί 3-2 της Ξάνθης για την 6η αγωνιστική στην Super League. Ο Leto (21΄πεν., 23΄) πέτυχε δύο γκολ για την ομάδα του Ferreira, ένα ο Quincy (56΄), ενώ στο 39΄ αποβλήθηκε ο Vitolo. Για τους Ακρίτες σκόρερ ήταν οι Edimar (66΄) και Βλαχοδήμος (68΄).
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν καλύτερα – είχαν και τον άνεμο υπέρ τους – και απείλησαν στο 6ο λεπτό με το Viviani να απομακρύνει με

Τα λάθη που εκμεταλλεύονται οι διαρρήκτες!!!

Πώς θα προστατέψω καλύτερα το σπίτι μου από επίδοξους διαρρήκτες;
Το θέμα δεν απασχολεί πια μόνο την καθημερινότητά μας, αλλά και πανεπιστημιακές έρευνες!
Το πανεπιστήμιο του Κεντάκι δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες μία έρευνα σχετικά με τα εννέα πιο συνηθισμένα «λάθη» που κάνει ο καθένας μας και τα εκμεταλλεύεται ο διαρρήκτης για να

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γράφει ο αναγνώστης μας Χρήστος Παπαβασιλείου.
1. ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Με την εκλογή του ως Πρωθυπουργός της Τουρκίας ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ διαπίστωσε τα εξής προβλήματα στην χώρα του:
α. Το βαθύ κεμαλικό κράτος ήταν διεφθαρμένο με αποτέλεσμα η ΤΟΥΡΚΙΑ να παρουσιάζει μεγάλο έλλειμμα στον ετήσιο κρατικό της προϋπολογισμό.
β. Τα κέρδη από τις όποιες επενδύσεις είχαν γίνει κατέληγαν όχι στον κρατικό προϋπολογισμό αλλά σε μια ολιγαρχία του κεμαλικού καθεστώτος.
γ. Υπήρχαν τεράστια ποσά μαύρου χρήματος τα οποία προέρχονταν από προωθήσεις λαθρομεταναστών και εμπόριο ναρκωτικών που εκμεταλλεύονταν άνθρωποι του κεμαλικού καθεστώτος για ίδιο

Εμπλοκή Πατέρα στον ξυλοδαρμό Βασσάρα!!!

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον ξυλοδαρμό του πρώην διεθνούς διαιτητή Κύρου Βασσάρα, ο οποίος αποδίδεται σε άτομα της προσωπικής φρουράς του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός,

Δεν έχασε ούτε στην Κορέα, ο Φετέλ! (video)

Τι και αν έχει κατακτήσει ήδη τον τίτλο; Τι και αν ξεκίνησε από τη δεύτερη θέση; Ο Sebastian Vettel έκανε για ακόμη μία φορά επίδειξη δύναμης και είδε πρώτος την καρό σημαία στο Korean Grand Prix 2011, εξασφαλίζοντας, παράλληλα την πρώτη θέση για την Red Bull στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Δεύτερος ήταν ο Ηamilton, o οποίος στην εκκίνηση βρισκόταν στην

Τα φθηνά καυσόξυλα της Βουλγαρίας...ζεσταίνουν τη Β. Ελλάδα !

Καυσόξυλα από τη Βουλγαρία προμηθεύονται τα ελληνικά νοικοκυριά της Βορείου Ελλάδος. Με μόλις 80 ευρώ τον τόνο, Βούλγαροι μεταφέρουν τα καυσόξυλα μέχρι το σπίτι του πελάτη!
Την ίδια ώρα, και οι Έλληνες ξυλέμποροι αγοράζουν και μεταπωλούν βουλγαρικά καυσόξυλα, καθώς η κυβέρνηση δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους υλοτόμους, με αποτέλεσμα τα ελληνικά καυσόξυλα να είναι είδος

100 χιλιάδες Ελληνες μετανάστες στο εξωτερικό μόνο για το 2011...

Πρωτοφανείς διαστάσεις λαμβάνει το κύμα των Ελλήνων που «στέλνει» στο εξωτερικό η οικονομική κρίση. Ο αριθμός των βιογραφικών που αποστέλλονται σε ξένους δυνητικούς εργοδότες αυξάνεται με γεωμετρικό ρυθμό, ενώ όλο και περισσότεροι απευθύνονται στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, που δίνουν πληροφορίες για ευκαιρίες εργασίας στις ευρωπαϊκές χώρες.
Ολα τα στοιχεία δείχνουν ότι η

Χορηγός της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας η «Turkish Airlines»!!!

Σε καιρό κρίσης, κάθε προσφορά δεκτή. 
Αυτό σκέφτηκε η ΚΑΕ Καβάλας, που την Πέμπτη ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της
συνεργασίας με την «Turkish Airlines» που πλέον θα κοσμεί τις φανέλες των παικτών της ομάδας, που αγωνίζεται στην Α1.
«Η ΚΑΕ Καβάλα, μία ομάδα η οποία διακρίνεται για την αγωνιστικότητα, τη συνέπεια αλλά και το

Βέροια: Γιουχαρίσματα και μούντζες προς την εξέδρα των επισήμων ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το video...

Πληρώνουμε και τα ...γαμησιάτικα του δημοσίου για αγορά προφυλακτικών!!!

141 ευρώ για αγορά προφυλακτικών σε δυο νοσοκομεία!!!
Στα όρια της κωμωδίας κινούνται πολλές από τις αποφάσεις δημοσίων λειτουργών που δημοσιεύονται το τελευταίο διάστημα στη «Διαύγεια».
Η κυβέρνηση, στην προσπάθεια της να συμμαζέψει το τεράστιο μπάχαλο που επικρατεί στις προμήθειες των δημοσίων οργανισμών, υποχρεώνει (πλέον) τους επικεφαλής, εκτός των άλλων, και των νοσοκομείων να

7ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών! videos + fotos


Η ονομασία του χορού.
Στην περιοχή της Τραπεζούντας ονομαζόταν από τους Έλληνες Σέρα ενώ από τους Μουσουλμάνους Siksara ή Horon. Την ίδια ονομασία έφερε ο χορός και στις γειτονικές με την...

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ - Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ 4-2 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - Σχόλια

Ματσάρα στην Ιτέα με τη Σειρήνα να μην τα καταφέρνει να πάρει έστω έναν πολύτιμο βαθμό.
Ο αγώνας τα είχε όλα. Γκολ, πολλές φάσεις, αποβολές, ανατροπές. ΄Ενα παιχνίδι όμως που διεξήχθη σε αθλητικότατα πλαίσια.
Αν και οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες - δεν σταμάτησε ούτε λεπτό η βροχή - ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ήταν σε αρίστη κατάσταση.

Για να γελάσει λίγο το χειλάκι μας! (πικρά!!!)

Από το φιλικό ιστολόγιο mixirotera
Δείτε περισσότερα θέματα

Οι «Αγανακτισμένοι» όλου του κόσμου ζητούν αλλαγή

Χιλιάδες «Αγανακτισμένοι» σε 951 πόλεις όλου του κόσμου -και στην Αθήνα- διαδήλωσαν με αίτημα την αλλαγή και την αληθινή δημοκρατία. Σε δρόμους και πλατείες από την Αμερική ως την Ασία και από την Ευρώπη ως την Αφρική, οι πολίτες εναντιώθηκαν στην απληστία και την διαφθορά, με σύνθημα «Ενωμένοι για την παγκόσμια αλλαγή».

Super League: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1 (video)

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στη Super League, καθώς ΑΕΚ και Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1. O Mirallas έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ στο 23΄, στο 43΄ ισοφάρισε ο Leonardo διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. 
Με 10 ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες καθώς στο

Σιάτιστα: Η πόλη των λουκέτων! Κλείνει και το Τελωνείο...

Ως θεατές, ανήμποροι να αντιδράσουν, φαντάζουν πλέον οι πολίτες της Σιάτιστας, στο μπαράζ λουκέτων της «έδρας» του Δήμου .
Έδρα χωρίς Δ.Ο.Υ. αφού μπαίνει λουκέτο στις 31 Οκτωβρίου!
Έδρα που έχει ένα κόσμημα το Τραπάντζειο Γυμνάσιο για το οποίο ξοδεύτηκαν εκατομμύρια ευρώ για τη στέγαση του ΚΠΕ που και αυτό έκλεισε!
Έδρα που κρατάει - προσωρινά- το Αστυνομικό Τμήμα χάρη στη

Μήνυσε τον... καιρό και κέρδισε!

Ο κόσμος έχει χαζέψει τελείως όμως. Αλλά η συγκεκριμένη κυρία έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία. Η ιστορία έγινε στις ΗΠΑ όπου μία ισραηλινή γυναίκα, μήνυσε έναν τηλεοπτικό σταθμό για την υποβολή ανακριβούς πρόβλεψης καιρού. Ο σταθμός προέβλεπε ότι ο καιρός θα ήταν καλός, αλλά τελικά έβρεχε. Η γυναίκα λοιπόν έκανε μήνυση.
Πήγε στο δικαστήριο και ισχυρίστηκε ότι η πρόβλεψη αυτή την ανάγκασε να ντυθεί ελαφρά - με αποτέλεσμα να κολλήσει γρίπη, να λείψει μια εβδομάδα απ’ τη δουλειά της και να ξοδέψει χρήματα για την φαρμακευτική της αγωγή. Βάλε και ότι το όλο συμβάν της προκάλεσε και άγχος.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι το δικαστήριο τη δικαίωσε και κέρδισε 1.000 δολάρια.
24wro
Δείτε περισσότερα θέματα 

Κλειστό το κέντρο την Κυριακή λόγω ποδηλατικού αγώνα!!!

Σε ποιους δρόμους θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής του 20ου Ποδηλατικού Γύρου. Ειδικότερα η κυκλοφορία θα διακοπεί:

6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς.

Ανακατατάξεις στην κορυφή.
Παναργειακός και Δόξα Κορησού πέρασαν στην 1η θέση, ενώ η Πεντάβρυσος γνώρισε την 1η της ήττα στην Πολυκάρπη (2-0)
Νέες ανακατατάξεις είχαμε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τα αποτελέσματα της 6ηςαγωνιστικής ημέρας, όπου ο Παναργειακός (2-1 την Διποταμία και η Δόξα Κορησού (0-2 στο Νταηλάκη, οδηγούν την κούρσα του

Τα παιδιά τους τσακώθηκαν και ο ένας πατέρας σκότωσε τον άλλο!

Όπως αναφέρει το cretalive.gr δύο 18χρονοι διαπληκτίστηκαν το πρωί ενώ ακολούθησε μικροσυμπλοκή.
Ο ένας από τους δύο 18χρονους επέστρεψε σπίτι του και εξήγησε στον 53χρονο πατέρα του τι είχε συμβεί.
Τότε εκείνος, οργισμένος, πήγε στο σπίτι του άλλου νεαρού στα Τσικαλαριά προκειμένου να