ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Το Facebook εμφανίζει την Κομοτηνή με τούρκικη ονομασία!

Αναστάτωση στη Βόρειο Ελλάδα -και όχι μόνο- προκαλεί η διαπίστωση ότι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, εμφανίζει την Κομοτηνή με την τουρκική ονομασία Gumulcine!
Η απίστευτη καταγγελία, αφορμή για το ρεπορτάζ, βγαίνει από τα χείλη του έγκριτου δικηγόρου, Γιώργου Βήτα. Ο κ. Βήτας βρέθηκε στην Κομοτηνή, προκειμένου να παρασταθεί σε δικαστήριο. Εκεί αποφάσισε να κάνει μέσω του κινητού του τηλεφώνου και όντας συνδεδεμένος με ελληνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, μια

Συνελήφθησαν ποδοσφαιριστές την ώρα που ερωτοτροπούσαν στο αυτοκίνητο!!!

Σε ροζ σκάνδαλο φέρονται να εμπλέκονται δύο ποδοσφαιριστές στην Αργεντινή, οι οποίοι , σύμφωνα με δημοσιεύματα, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς σε αυτοκίνητο την ώρα που...προχωρούσαν σε σεξουαλικές περιπτύξεις.
Πρόκειται για τον 35χρονο τερματοφύλακα της

Το μοντέλο που κατακτά τη Βραζιλία!!!

Για πρώτη φορά μία Ελληνίδα φιλοξενείται σε ένα από τα μεγαλύτερα βραζιλιάνικα τηλεοπτικά δίκτυα και μάλιστα με τόση μεγάλη επιτυχία.Η Αλεξάνδρα Λοΐζου δέχτηκε πρόταση από το Ultra Channel για το βραδινό σόου «Bibo nune». «Είχα την τιμή να με καλέσουν σε ένα σόου που δεν υπάρχει στην Ελλάδα και σε ευρωπαϊκό κράτος» δήλωσε το μοντέλο σε εφημερίδα. «Μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω για την ζωή μου και να μοιραστώ εμπειρίες μου με τους συνεργάτες μου για το έργο που επιτελούμαι σε ορφανοτροφεία στην Αμερική».
Δείτε περισσότερα θέματα

Σε ποια ηθοποιό ανήκει το «καυτό» ντεκολτέ;

Στα 41 της, είναι πιο sexy από ποτέ! 
Η διάσημη ηθοποιός και «Μούσα» του Quentin Tarantino, φαίνεται πως διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της, κάτι το οποίο αντικατοπτρίζεται και στην εμφάνιση της. Η

Οι γυμνόστηθες Αγανακτισμένες της Νέας Υόρκης (video)

Όταν δεν απαιτούν τα αυτονόητα, κάνουν σεξ στους δρόμους, κρεπάλες στα πάρκα, ζουν μια ζωή γεμάτη sex/drugs/rock’n'roll, κάνουν κάθε παράνομη πράξη που μπορείς να φανταστείς. Αυτά σύμφωνα με τη New York Post. 

Συμφώνησαν ότι…διαφωνούν Παπανδρέου-Σαμαράς!

Χωρίς καμία ουσιαστική εξέλιξη ολοκληρώθηκε στη Βουλή η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
Οι δύο άνδρες επέμειναν στις θέσεις που έχουν διατυπώσει το τελευταίο διάστημα.Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ουσιαστικά όσα είχε αναφέρει και νωρίτερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο κ.Σαμαράς τόνισε ότι το κόμμα του ζητά εκλογές και επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου. Είναι ενδεικτικό ότι η συνάντηση κράτησε μόλις μισή ώρα και δεν έγινε κάποια δήλωση.Μάλιστα ο Πρόεδρος της ΝΔ αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένος και πληροφορίες αναφέρουν ότι

Διέρρευσαν προσωπικές στιγμές παρουσιάστριας στο διαδίκτυο

Σάλο έχει προκαλέσει ένα ερασιτεχνικό βίντεο πορνό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και στο οποίο πρωταγωνιστεί γνωστή παρουσιάστρια. Πριν από λίγες ημέρες κάποιος πρώην φίλο της που ήθελε να την... εκδικηθεί ανέβασε ένα ερασιτεχνικό βίντεο που την δείχνει σε ερωτικές περιπτύξεις! Πρόκειται για το μοντέλο, ηθοποιό και παρουσιάστρια από την

Καυτή 50αρα σε όργια με φοιτητές στην Πάτρα...

Στόμα σε στόμα διαδίδεται η διεύθυνση της 50άρας από την Ηλεία που οργανώνει όργια για φοιτητές στην Πάτρα.
Την υπόθεση για τα όργια φοιτητών στην Πάτρα αποκάλυψε πρόσφατα τοπική εφημερίδα της πόλης και μετά, όλη η Πάτρα αλλά και ο Πύργος μιλούσαν γι’ αυτό.
Η γυναίκα είναι γύρω στα 50 και μένει σε διαμέρισμα της περιοχής του Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα. Είναι από το νομό Ηλείας και

Το Υπουργείο απαγορεύει στα σχολεία που είχαν καταλήψεις να παρελάσουν 28 Οκτωβρίου - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Είδαν στο Υπουργείο τις παρελάσεις στη Βέροια που οι μαθητές έστρεφαν αλλού το πρόσωπο τους από τους επίσημους και θορυβήθηκαν.
Ετσι θεώρησαν σκόπιμο να αποφασίσουν ότι ...όσα σχολεία είχαν περισσότερες από 4 (τέσσερις) ημέρες δεν θα συμμετάσχουν στις μαθητικές παρελάσεις. Είναι μαλλον τα πιο επικίνδυνα .
Και η εξήγηση είναι να μην χάσουν οι μαθητές ώρες στις πρόβες για τις παρελάσεις, ενώ θα μπορούσαν τα σχολεία να αναπληρώσουν τις χαμένες ώρες με περιπάτους ή με άλλους τρόπους.
Πρώτη φορά είναι, που σχολεία δεν θα συμμετέχουν σε παρέλαση με απόφαση του Υπουργείου.
Τι άλλο θα δουν ακόμα τα μάτια μας, στον αυταρχικό κατήφορο της Κυβέρνησης...

Ούτε μισή ώρα δεν κράτησε η συνάντηση Παπανδρέου – Σαμαρά...

Χωρίς να κάνει δηλώσεις και κατηφής έφυγε από την Βουλή ο Πρόεδρος της ΝΔ μετά την πολύ μικρής διάρκειας συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό.
Η συνάντηση άρχισε στις 19.45 ενώ είχε προγραμματισθεί για τις 19.00. Αιτία η καθυστέρηση της έναρξης της ομιλίας Παπανδρέου στην Κ.Ο.. Επίσης, ενώ ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου, έγινε στο γραφείο του Γ. Παπανδρέου στη Βουλή.
Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν για περίπου μισή ώρα.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Με 18 ομάδες το Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE;

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:
Αποφασίστηκε η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Παρασκευή 21/10/2011 και ώρα 14:00
Στο σημερινό Δ.Σ. παρέστησαν εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΛ, Δόξα Δράμας, Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός. Σε συνέχεια κοινού αιτήματος των εν λόγω ΠΑΕ για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 18 ομάδες, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε όπως υποβάλλει το αίτημα αυτό στην ΕΠΟ, σε συνάντηση που θα διεξαχθεί εντός των επόμενων ημερών.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ολυμπιακός: «Έτσι θα νικήσει την Ντόρτμουντ…»

Αυτός που είναι «παλιός» ξέρει!!!
Αυτός που είναι «από μέσα» όμως (ακόμα κι αν είναι νέος) ξέρει καλύτερα!
Παίζοντας ήδη τρεις μήνες στην Bundesliga και παρακολουθώντας από κοντά την Ντόρτμουντ, ο Κώστας Φορτούνης τη φέρνει «στο πιάτο» του Ολυμπιακού!
Σε συνέντευξή του στο www.sport-fm.gr ο άσος της Καϊζερσλάουτερν «δίνει» ανοιχτά την πρωταθλήτρια Γερμανίας και τον τρόπο που

Δείτε: Κάρφωσε πάνω από τη μάνα του (Video)

Σε διαγωνισμούς καρφωμάτων έχουμε δει διάφορα τρελά πράγματα, αλλά παίκτη να καρφώνει πάνω από τη μάνα του πρώτη φορά το βλέπουμε.
Ποιος ήταν ο πρωταγωνιστής; Ο Τζος Τόμπσον του κολεγίου Wagner το έκανε και γνώρισε την αποθέωση…
Δείτε το video...

Γιατί φορούσε πάντα μαύρο ζιβάγκο ο Στιβ Τζομπς;

Λίγες μέρες … μετά το θάνατό του, ένα… μυστικό αποκαλύπτεται!
Το μαύρο ζιβάγκο, το τζιν, τα αθλητικά και τα στρογγυλά γυαλιά. 
Σας θυμίζει κάτι; Σωστά, τον Στιβ Τζομπς.
Το μαύρο μακρυμάνικο ζιβάγκο ήταν ίσως το μοναδικό πράγμα που δεν προκαλούσε την παραμικρή έκπληξη όταν εμφανιζόταν ο Στιβ Τζομπς για να παρουσιάσει κάποιο νέο γκάτζετ. Την τελευταία δεκαετία της ζωής του ο εγκέφαλος της Apple φορούσε σχεδόν πάντοτε την ίδια «στολή»:

Φορτηγά πάτησαν 2χρονο κοριτσάκι και κανείς δεν το βοήθησε!

Το video που θα παρακολουθήσετε είναι για γερά στομάχια αλλά και για γερά νεύρα! Τα εν λόγω στιγμιότυπα κάνουν το γύρο του κόσμου και σοκάρουν άπαντες με τη σκληρότητα, την ασυνειδησία και την ωμότητα τους.
Για ποιο λόγο; επειδή απεικονίζουν ένα δίχρονο κοριτσάκι στην Κίνα, να έχει συνθλιβεί από ΔΥΟ φορτηγά στη σειρά, να είναι αιμόφυρτο στο έδαφος και ΚΑΝΕΝΑΝ από τους δεκάδες

Για να γελάσει λίγο το χειλάκι μας! (πικρά!!!)











Δείτε περισσότερα θέματα 
Από το φιλικό ιστολόγιο mixirotera

Το ακριβότερο κτίριο του κόσμου... στη Σεούλ!!!

Θα έχει 100 ορόφους και το πιο γρήγορο ασανσέρ που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ...
Το αστρονομικό ποσό των 3,43 δισ. δολαρίων θα κοστίσει για να χτιστεί κτίριο στη Σεούλ της Νότιας Κορέας. Η κατασκευή του ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και θα είναι 100όροφο. Ο “πύργος” κατασκευάστηκε από το αρχιτέκτονα Renzo Piano και ανήκει στην εταιρία Samsung. Όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του θα χρησιμοποιηθεί για γραφεία Παγκόσμιων Οργανισμών ή Εταιριών.
24h News
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ 2-2 (1-0) ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κυριακή: 16-10-2011
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Γρεβενά Αεράτα και Αστραπή Μεσοποταμίας σ’ ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ. Το αποτέλεσμα σαφώς αδικεί ταΑεράτα, που για 80 λεπτά είχαν την απόλυτη υπεροχή, προηγήθηκαν με 2-0 και είχαν πολλές ακόμα κλασσικές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, ενώ μέχρι εκείνο το σημείο ο Βίδρας κινδύνεψε μια φορά. Οι αλλαγές που έκανε ο Νίκος Μπαλοδήμος δίνοντας την ευκαιρία σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη

Ο Λουκάς Νίκου σχολιάζει το Γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο…

ΤΟΠΙΚΟ
• Ποιος έφυγε από το φιλικό με τα Αεράτα για να πάει στο Mountain να φάει και γύρισε επειδή έμαθε πως έχανε ο Καραμπίνας; (..και πάλι νηστικός!)
• Επανήλθε ο Στέφος. Χωρίς 11άδα o αντίπαλος και νίκησε. Στην αρχή δήλωσε ότι «θα πάμε καλύτερα από πέρυσι..» Μπα, δε νομίζω φίλε!
• Ομάδα πριν το ματς έπινε αλκοόλ αντί για νερό! Θα έχουν μηχανισμό μέτρησης αλκοόλης και οι

Όταν το χέρι γίνεται... κινητό τηλέφωνο

Στη τελική ευθεία μπαίνει η χρήση της παλάμης ως κινητό τηλέφωνο. Νέα εφεύρεση της η Microsoft και του Carnegie Mellon δείχνει ότι οι έρευνες είναι σε τελικό στάδιο ώστε το κινητό να ενσωματωθεί στο χέρι του ανθρώπου.
Το νέο προϊόν ονομάζεται OmniTouch και υποστηρίζει τα "κλικ" με το δάχτυλο σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Μέχρι στιγμής οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι το προίόν λειτουργεί σε κάθε περιβάλλον.

Αθώος ο Π. Ψωμιάδης για την υπόθεση της Κορώνειας!

Απαλλάχθηκε ο τελών εν αργία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης από τις κατηγορίες για το πειθαρχικό παράπτωμα της παράβασης καθήκοντος για τη λίμνη Κορώνεια.
Ο κ. Ψωμιάδης, είχε κατηγορηθεί για την καθυστερημένη συγκρότηση κοινών κλιμακίων ελέγχου σχετικά με τον επανέλεγχο των ορίων εκπομπής των βιομηχανιών που ρίχνουν απόβλητα στη λίμνη Κορώνεια και για τη μείωση των

VW και BMW πρώτες σε πωλήσεις στην Ευρώπη!!!

Αύξηση πωλήσεων σημειώνουν οι κολοσσοί της γερμανικής αυτκινητοβιομηχανίας παρά την κρίση.
Η Volkswagen (VW) και η Bayerische Motoren Werke (BMW) πρωταγωνίστησαν στις πωλήσεις οχημάτων στην Ευρώπη, καθώς τα νέα τους μοντέλα πυροδότησαν αυξημένη ζήτηση, με αποτέλεσμα την άνοδο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Η ζήτηση αυξήθηκε κατά 1,1%, δηλαδή 1,27 εκατομμύρια αυτοκίνητα από 1,26 πέρσι, σύμφωνα με τα στοιχεία της

«Γιατί να θέλει να κυβερνήσει ο Σαμαράς;»

«Μπισκοτάκι για γιατρικό – ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, ο Αντώνης Σαμαράς, θέλει να κυβερνήσει», είναι ο τίτλος ρεπορτάζ της Frankfurter Allgemeine Zeitung που υπογράφεται από τον Μίχαελ Μάρτενς.
«Η νίκη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις επόμενες εκλογές φαίνεται ρεαλιστική. Εδώ και εβδομάδες η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Όμως όλοι απορούν, όχι μόνον οι Έλληνες, αλλά και οι Ευρωπαίοι, γιατί θέλει κάποιος αυτή τη στιγμή να αναλάβει την διακυβέρνηση της Ελλάδας…;

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι γείτονες!

Τουρκικά μαχητικά πέταξαν σήμερα το πρωί πάνω από το Αγαθονήσι και τους Φούρνους, πραγματοποιώντας εικονική εισβολή.
Ένα τουρκικό «πακέτο» COMAO, δηλαδή μαχητικών κρούσης (F-4 Terminator) και εναέριας υπεροχής (F-16C), όπου τα πρώτα βομβαρδίζουν και τα δεύτερα καλύπτουν τα πρώτα, επιχείρησαν σήμερα εικονική προσβολή των ελληνικών νησιών στο κεντρικό Αιγαίο.
Τα F-4 κινήθηκαν σε χαμηλότερα ύψη, όπου υποτίθεται ότι εξαπέλυσαν τα όπλα τους και τα F-16.
defencenet.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πόσο θα είναι το χαράτσι στο πετρέλαιο θέρμανσης;

Ο ειδικός φόρος κατανάλωσης για το πετρέλαιο θέρμανσης όσον αφορά επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα φέτος αυξήθηκε περισσότερο απ’ ό,τι στα νοικοκυριά.
Για την ακρίβεια, ενώ ένα νοικοκυριό θα πληρώσει 352 ευρώ φόρο στα 1.000 λίτρα, νομικά πρόσωπα και επιχειρήσεις θα πληρώσουν 412 ευρώ.
Τι γίνεται όμως με το χαράτσι στις περιπτώσεις όπου στο ίδιο κτίριο υπάρχουν και κατοικίες και επιχειρήσεις, όπως συμβαίνει σε

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Δεν μπορεί αυτή να είναι κόρη του!!!

Σας παρουσιάζουμε την κόρη του Mr Bean, τι λέτε,του μοιάζει;

Μόνο οι βουλευτές θα δουν τη λίστα με τους μεγαλο-οφειλέτες!!!!

Σήμερα θα κατατεθεί στη Βουλή η λίστα του υπουργείου Οικονομικών με τα ονόματα των μεγαλο-οφειλετών του Δημοσίου. Τα στοιχεία αυτά θα μπορούν να τα δουν μόνο οι βουλευτές και δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα, καθώς δεν θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο του υπουργείου.
Όπως δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αρχικά θα κατατεθεί η λίστα με όσους χρωστούν πάνω από 1 εκατ. ευρώ.
Η λίστα λοπόν, δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα, παρά το γεγονός ότι η

2 νεκροί και 2 τραυματίες σε τροχαίο στην Έδεσσα!

Τραγικό θάνατο βρήκαν τα ξημερώματα ένας 35χρονος και μια 33χρονη όταν
το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πρώτος και επέβαινε η δεύτερη συγκρούστηκε στον δρόμο για Θεσσαλονίκη με αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος. Από την σύγκρουση σκοτώθηκαν ο 35χρονος και η 33χρονη και τραυματίστηκαν ο 24χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου και η 28χρονη συνοδηγός.
Seleo.gr News
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η έννοια του κολόφαρδου σε ένα βίντεο …!!!

Είναι κάποιοι ανθρωποι που η τύχη είναι πάντα με το μέρος τους…Σας παρουσιάζουμε μερικούς απο αυτούς σε ένα 8λεπτο VIDEO.
Σας συνιστούμε να το δείτε όλο γιατί πραγματικά αξίζει ..!

Βελτιώνεται ο καιρός το απόγευμα!

Μετά τα πρώτα χιόνια, έρχεται η βελτίωση του καιρού, από το απόγευμα κυρίως.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τις μέγιστες τιμές της στη δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνούν τους 9 βαθμούς, από 2 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα….
από 6 έως 18 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και από 9 έως 17 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Είστε αγχώδης τύπος; Θα γεννήσετε κοριτσάκι!

Περισσότερες πιθανότητες να φέρουν στον κόσμο κορίτσι έχουν όσες γυναίκες είναι αγχωμένες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους ή και λίγο πριν τη "σύλληψη", σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.
Αν έχετε σκοπό να κάνετε οικογένεια και θέλετε να αποκτήσετε αγοράκι, καλύτερα να χαλαρώσετε γιατί...

Αστυνομικός κλώτσησε Ελληνίδα στις Βρυξέλλες!!! (video)

Μια Ελληνίδα διαδήλωνε ειρηνικά στη τράπεζα DEXIA όταν δέχτηκε ξαφνικά τη κλωτσιά ενός Βέλγου αστυνομικού.
Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που αποτυπώνει την ωμή βία αστυνομικού κατά της ελληνικής καταγωγής Niki.
Η νεαρή Niki διαδήλωνε για την κρατικοποίηση της γαλλοβελγικής τράπεζας Dexia, σε υποκατάστημα κοντά στο Σιδηροδρομικό σταθμό των Βρυξελλών, στην οποία εργαζόταν μέχρι πρότινος.

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της “Ημέρας της Αστυνομίας”


Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της “Ημέρας της Αστυνομίας” και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου
Την Πέμπτη (20-10-2011), θα πραγματοποιηθεί ο επίσημος εορτασμός της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.
Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν να παραστούν οι

Ανοίγει το δρόμο για τον Παναθηναϊκό στον πρίγκιπα ο Γερουλάνος!

Ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ, με την πολύτιμη συμβολή της... κυβέρνησης. Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, προανήγγειλε την τροποποίηση του νόμου που απαγορεύει στους ξένους υπήκοους να έχουν στην ιδιοκτησία τους ποσοστό μεγαλύτερο του 10% σε μία ΠΑΕ ή ΚΑΕ. Πλέον τα κριτήρια δεν θα είναι εθνικά, αλλά θα

Άρπαξαν το όπλο από σκοπό στρατοπέδου!!!

Θύμα επίθεσης έπεσε ο σκοπός στρατοπέδου στην Αλίαρτο Βοιωτίας. Οι δράστες του πήραν το όπλο. Ο σμηνίτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Με "λεία" τους το όπλο του σκοπού έφυγαν κουκουλοφόροι από τη Μονάδα Καυσίμων στην Αλίαρτο Βοιωτίας.
Η επίθεση έλαβε χώρα στις

Σήμερα απεργούν τα ΜΜΕ, αύριο και μεθαύριο παραλύει η χώρα...

Και περικύκλωση της Βουλής, την ώρα που θα ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο.
Από τα Μέσα Ενημέρωσης ξεκινά σήμερα ο χορός των απεργιακών κινητοποιήσεων, που θα κορυφωθούν με τη μεγάλη 48ωρη γενική πανελλαδική απεργία της Τετάρτης 19 και Πέμπτης 20 Οκτωβρίου. Έτσι, από τις 6 το πρωί σήμερα Τρίτη, έως την ίδια ώρα της Τετάρτης, απεργούν οι εργαζόμενοι στις εφημερίδες, τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς και

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν.ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Προς τους εργαζόμενους του κλάδου των κατασκευών

Κανίβαλοι έφαγαν γερμανό τουρίστα!!!

Κανίβαλοι υποψιάζονται οι αρχές πως έφαγαν γερμανό τουρίστα: διαβάστε το ιστορικό της παράξενης υπόθεσης που συγκλονίζει.
Θύμα κανίβαλων πιστεύεται ότι έπεσε ένας γερμανός τουρίστας ο οποίος αγνοείται και σύμφωνα με μαρτυρίες της φίλης του μάλλον του έστησε παγίδα θανάτου ο ίδιος του ο

Οι εργένηδες κινδυνεύουν διπλά να εμφανίσουν καρκίνο!

Οι εργένηδες έχουν διπλάσιο κίνδυνο να πεθάνουν από καρκίνο σε σχέση με τους παντρεμένους, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη.
Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Όσλο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άντρες και οι γυναίκες που δεν έχουν παντρευτεί ποτέ είναι πιο πιθανό να εμφανίσουν τις 13 πιο συνηθισμένες μορφές καρκίνου, συμπεριλαμβανομένου αυτόν του

Αλλάζει ο ευρωπαϊκός ποδοσφαιρικός χάρτης...

Σοκ έχει προκαλέσει στην ΟΥΕΦΑ η δικαίωση της ελβετικής ομάδας Σιόν από το δικαστήριο της επαρχίας του Βο, καντόνι στο οποίο υπάγεται και η ίδια η ΟΥΕΦΑ. Η απόφαση αυτή, που προέρχεται από πολιτικό δικαστήριο, αναγκάζει την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να αποκαταστήσει την ελβετική ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ.
Για όσους δεν ξέρουν, η Σιόν είχε αποκλείσει εντός γηπέδου τη Σέλτικ (3-1 συνολικό σκορ), ωστόσο ο σκοτσέζικος σύλλογος κατέθεσε ένσταση για

Πανεργατικό Αγωνιστικό ΜΕτωττο - Π.Α.ΜΕ


Μέλος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας {Π Σ Ο} Γραμματεία Γρεβενών.

ΑΠΕΡΓΙΑ 19-20 ΟΚΤΩΒΡΗ 
ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ 10:30 Π. Μ.
ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ, ΜΗ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ! ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ! ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ, ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ

Η αγανάκτηση και η οργή δε φτάνουν σήμερα αν δε δεθούν με οργανωμένη» συνειδητή, μαζική εργατική - λαϊκή πάλη για αποφασιστική αναμέτρηση και την ανατροπή της πολιτικής των μονοπωλίων που μας ποδοπατά.
Ενίσχυσε την πάλη σου! Οργανώσου στο σωματείο! Δυνάμωσε το ΠΑΜΕ!
Έχεις ανάγκη από ένα στήριγμα, από ένα κίνημα που δε θα τα «διπλώνει». Θα βάζει εμπόδια, θα καθυστερεί τα κυβερνητικά μέτρα θα οργανώνει την πάλη για άμεσα μέτρα ανακούφισης των λαϊκών στρωμάτων, των ανέργων.
Πίστεψε στη δύναμη σου, φέρε τα πάνω-κάτω! Γιατί χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά.

Πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την αϋπνία!

Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι περισσότεροι ενήλικες παλεύουν για να κοιμηθούν, με συνέπεια σπανίως πλέον να απολαμβάνουν τις τουλάχιστον επτά ώρες ήσυχου ύπνου που συνιστώνται για καλή υγεία.
Το 61% όσων συμμετείχαν στην έρευνα είπαν ότι με το ζόρι φτάνουν τις έξι ώρες τη νύχτα, ενώ σχεδόν ο ένας στους τρεις δήλωσαν πως

Στα σκουπίδια "θησαυρός" αξίας 60.000 ευρώ!!!

Στα σκουπίδια βρέθηκαν 60.000 ευρώ, όταν το νεότερο μέλος μιας οικογένειας πέταξε ένα κομμάτι υφάσματος, το οποίο πίστευε ότι ήταν… ευτελούς αξίας, χωρίς ωστόσο να δει τα πολύτιμα αντικείμενα που ήταν ραμμένα πάνω του.
Το χρυσοΰφαντο ύφασμα, ή αλλιώς «κολαΐνα» που η οικογένεια είχε ράψει πάνω χρυσά νομίσματα, βενέτικα φλουριά και

Έκοψε τα γεννητικά όργανα του άντρα της και τα πέταξε!!!

Τριαντάχρονη γυναίκα έκοψε τα γεννητικά όργανα του άντρα της με ένα ψαλίδι και το πέταξε σε ποτάμι για να τον εκδικηθεί επειδή την κακοποιούσε και την απατούσσε.
Το περιστατικό συνέβη στην Ταϊβάν όπου η κυρία Παν έκοψε περίπου το μισό κυρίαρχο μέλος του άντρα της στο σπίτι τους στη Νότια περιοχή της Ταϊβάν.
Σύμφωνα με την αστυνομία, εκείνος την κρίσιμη στιγμή κοιμόταν, αφού

Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ...(ΒΙΝΤΕΟ)

Εχουμε γίνει ο περίγελος του πλανήτη...Όλοι έχουν πάθει πλάκα με την αδράνειά μας και την υπομονή μας...Με τη μ@λακία που μας δέρνει δηλαδή...
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, πως γελάνε μαζί μας οι Γάλλοι...εταίροι.

ΠΡΩΤΕΑΣ: Ο Πέτρος Μουρουζίδης στον Star-Fm 933!!!

«Ο Καλύτερος παίκτης του Πρωτέα είναι ο κόσμος του»….
Για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του Πρωτέα Γρεβενών, μίλησε στον Star-Fm 933 τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ο προπονητής της ομάδαςΠέτρος Μουρουζίδης: «Νικήσαμε μέσα σε μία πολύ δυνατή έδρα στην Άνω Κώμη την Ελίμεια με σκορ 52 – 67…Καλύτερος παίκτης της ομάδας μας ήταν ο κόσμος των Γρεβενών που ήρθανε να ενισχύσουν την προσπάθεια του Πρωτέα, όπου φέτος έχουμε στην ανδρική ομάδα 6 παίκτες από το εφηβικό τμήμα που θα τους δοθεί χρόνος για να μπορέσουν να στηρίξουν την ομάδα»… Ο Πέτρος Μουρουζίδης μίλησε και για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας των Γρεβενών με την ομάδα της Πτολεμαΐδας που φέτος διεκδικεί την άνοδο…
Ακούστε τη συνέντευξη στον Λουκά Νίκου:

Ασύρματα φρένα για ποδήλατα!

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε δύο ειδών φρένα για ποδήλατα: τα συμβατικά (v-brakes) και τα δισκόφρενα (μηχανικά και υδραυλικά). Τώρα, είμαστε έτοιμοι να δούμε και τα …ασύρματα.
Επιστήμονες του Saarland University της Γερμανίας ανέπτυξαν ένα νέο σύστημα πέδησης για ποδήλατα που αφήνει στην άκρη τους παραδοσιακούς μηχανισμούς και τα καλώδια για την ενεργοποίηση των φρένων, ενώ στο εξής όλα γίνονται ασύρματα.
Προκειμένου να λειτουργήσει το νέο σύστημα, ο αναβάτης πιέζει απλά το δεξί χερούλι του ποδηλάτου. Η ενέργεια αυτή ενεργοποιεί έναν ειδικό ασύρματο πομπό (τοποθετημένο στο χερούλι), ο οποίος

Η επιστολή Ρομπόπουλου και οι λόγοι παραίτησης του!!!

Την παραίτησή του ανακοίνωσε σε ολιγόλιπτη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος.

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης οφθαλμίατρος της Πτολεμαΐδας!

Ρατσιστική επίθεση δέχθηκε στη Θεσσαλονίκη γνωστός οφθαλμίατρος της Πτολεμαΐδας, ο κ. Μοχίντρα Σέλι., από έναν 27χρονο ο οποίος επιτέθηκε απρόκλητα στον οφθαλμίατρο και τη σύζυγό του, ιρανικής καταγωγής.
Το επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από τα γραφεία της εταιρείας με ιατρικά αναλώσιμα που διατηρεί η σύζυγος του κ. Σέλι στην Άνω Τούμπα, όταν

Όταν το σεξ προϋποθέτει φαντασιώσεις...

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις κάθε άλλο παρά καταδικαστέες είναι, αρκεί…. να μπορούν να συνυπάρχουν με την ερωτική επιθυμία απέναντι στην ερωτικό σύντροφο, και όχι να την υποκαθιστούν.
Στην δεύτερη περίπτωση καταλήγουν να λειτουργούν ως αντικείμενο εθισμού, με αποτέλεσμα η χρήση τους να γίνεται όλο και πιο απαραίτητη και ο χρόνος που αναλώνει το άτομο σε αυτές όλο και

Τα έβγαλε όλα και έγινε η πρωταγωνίστρια της βραδιάς…

Δεν φαίνεται να στενοχωρήθηκε και πάρα πολύ η Katie Price με το χωρισμό της με τον Leandro Penna καθώς, περνάει και μόνη της καλά με την παρέα της. Η τραγουδίστρια και μοντέλο παράλληλα τι πρωτότυπο είπε να διασκεδάσει λίγο, όντας ελεύθερη από γκόμενους και υποχρεώσεις και το έκανε και με το παραπάνω. Μπορούσε όμως να φορέσει κάτι πιο σεμνό και όχι να βγει σχεδόν γυμνή.