ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Εγκρίθηκε η 6η δόση… αλλά με αιματηρές θυσίες των Ελλήνων!!!

Τώρα στο τραπέζι το “κούρεμα” έως και 50%...
- Τα χρήματα που θα πάρει η Ελλάδα με αυτή τη δόση είναι 8 δισεκατομμύρια ευρώ
- Αναρωτιέται κανείς τι μέτρα θα πρέπει να ληφθούν για την επόμενη δόση, την 7η δηλαδή…
- Η Ευρώπη και επίσημα μιλάει για πολύ μεγαλύτερο κούρεμα με την τρόικα να ζητά 60%
- Εξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας
Εγκρίθηκε από το Eurogroup η εκταμίευση της έκτης δόσης, ύψους 8 δισ. ευρώ, του δανείου προς την Ελλάδα.
Την απόφαση ουσιαστικά είχαν προεξοφλήσει με τις δηλώσεις τους

Τόπλες Βικτόρια!!!

Η Βικτόρια Σίλβστεντ από ενδιαφέρουσα... γυμνή κινηματογραφική της εμφάνιση!

Γυναίκα αυνανίστηκε μέχρι θανάτου

Απίστευτο σοκ προκάλεσε η ιστορία του θανάτου 30χρονης γυνάικας. Πως επηρέασε η σεξουαλική της κατάσταση, την υγεία της;
Όποιος είπε πως το σεξ δεν βλάπτει, τότε δεν έχει ακούσει για την συγκεκριμένη υπόθεση μιας 30χρονης γυναίκας από την Αγγλία, που βρέθηκε νεκρή από καρδιά, λόγω αυνανισμού.
Συγκεκριμένα η Nichola Paginton βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της τον περασμένο Σεπτέμβριο, γυμνή από την μέση και κάτω, ενώ δίπλα της ο φορητός υπολογιστής της έπαιζε πορνό. Ακόμα δίπλα της

Η Πηνελόπη και το σεξ

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι σέξι και δεν έχει και πρόβλημα να μιλάει για το σεξ!
«Όταν ήμουν 12 χρονών, ο πατέρας μου, μου εξήγησε τα πάντα για το σεξ. Η μαμά μου ούρλιαζε από πίσω. Οι εποχές είχαν ήδη αλλάξει, ήμουν κι εγώ υποψιασμένη. Αυτό που μου έλεγε είναι

Παθιασμένο φιλί μέσα στα επεισόδια της Αθήνας!!!

Τη δόξα του ζευγαριού από το Βανκούβερ φαίνεται ότι «ζήλεψαν» δύο Έλληνες, καθώς, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, το ζευγάρι νέων αγνοεί τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας και στέλνει το δικό του μήνυμα.

Εγκρίθηκε η 6η δόση!!!

Μόλις τώρα μαθαίνουμε από τις Βρυξέλλες ότι εγκρίθηκε η 6η δόση για την Ελλάδα.
Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς στο 
http://kafeneio-gr.blogspot.com/

Έρχεται διαζύγιο - βόμβα στην showbiz!

Προφητικές φαίνεται πως αποδείχθηκαν οι φήμες που ήθελαν να πέφτουν παντοφλιές στο σπίτι των νιόπαντρων...

Οριστικό. Ο Τζίγκερ συμφώνησε με τον Σουλτάνο και το τριφύλλι αλλάζει χέρια!!!

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η συμφωνία μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Σουλτάν Αλ Σαούντ για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον πρώτο στο δεύτερο.
Ο νομικός εκπρόσωπος του Τζίγγερ, Λεωνίδας Γεωργόπουλος, απέστειλε επιστολή στον πληρεξούσιο του πρίγκιπα, Παναγιώτη Πετρόπουλο, με την οποία τον ενημερώνει ότι όλοι οι όροι γίνονται δεκτοί, ωστόσο, επισημαίνεται ότι ακόμη δεν έχει φθάσει στην Ελλάδα το πρωτότυπο έγγραφο που αποδεικνύει το γνήσιο της υπογραφής του Σαουδάραβα.
Αναλυτικά η επιστολή του κ. Γεωργόπουλου:

Πρόγραμμα αγώνων Β' Εθνικής 2010-2011(football league)









1η αγωνιστική 18η
Παναιτωλικός-Τρίκαλα
Αγροτικός Αστέρας-Ηλιούπολη
Λεβαδειακός-Διαγόρας Ρόδου
Πιερικός-Εθνικός Πειραιώς
Βέροια-ΟΦΗ
Εθνικός Αστέρας-Αναγέννηση Καρδίτσας
Θρασύβουλος Φυλής-Ιωνικός
Πας Γιάννενα-Πανθρακικός
Δόξα Δράμας-Καλλιθέα

Super League: Με 16 ομάδες το πρωτάθλημα!

Τρεις ημέρες πριν στη Super League προέκριναν το ενδεχόμενο το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 18 ομάδες. Στο σημερινό (21/10) διοικητικό συμβούλιο, όμως, αποφασίστηκε να συμμετέχουν 16, καθώς υπήρξαν αντιδράσεις από την πλειοψηφία των ΠΑΕ.
«Τρεις ημέρες μετά από μια ομόφωνη απόφαση, κάποιοι έβαλαν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα πάνω από την απόφαση. Υπήρχε σύμφωνη γνώμη από την ΕΠΟ και τη Nova για τα τηλεοπτικά, καθώς δεχόταν την αύξηση των ομάδων σε 18. Το γιατί κάποιοι άλλαξαν άποψη και έκαναν στροφή 180 μοιρών κι έκαναν

Δις ισόβια στον μακελάρη της Στυλίδας!!!

Με δύο φορές ισόβια και 42χρόνια κάθειρξη τιμώρησαν οι δικαστές τον μακελάρη της Στυλίδας, ο οποίος πριν από έναν χρόνο συγκλόνισε το πανελλήνιο σκοτώνοντας εν ψυχρώ δύο συγγενείς του και τραυματίζοντας άλλους τρεις ανθρώπους.
Η αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης της διπλής δολοφονίας, τον Αύγουστο του 2010 στον οικισμό Καυκί στο χωριό Φούρνοι Στυλίδας Φθιώτιδας, έπεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λιβαδειάς.
Ο 69χρονος ψαράς Δημήτρης Πιλάλης που σκότωσε ένα ζευγάρι και

Η γκάφα του υπουργού στο Twitter!

Το χιλιοτραγουδισμένο «Voulez vous couches avec moi ce soir?» της Λέιντι Μάρμελεϊντ θέλησε να τραγουδήσει ο Γάλλος υπουργός Βιομηχανίας Ερίκ Μπεσόν στη σύζυγό του, όμως από ένα λάθος πάτημα του κουμπιού βρέθηκε εκτεθειμένος απέναντι σε 14.000 οπαδούς του στο Twitter.
Ο 53χρονος υπουργός δεν έβλεπε την ώρα να επιστρέψει στο σπίτι για να ξαπλώσει με την κατά είκοσι εννέα χρόνια νεότερη σύζυγό του, Γιασμίν Τόρντζμαν, κι έτσι θέλησε να την προετοιμάσει μέσω Twitter με το εξής μήνυμα:

Η... μάχη της γούνας με τους Κινέζους στη Σιάτιστα!

Τρίτη σε εισαγωγή συναλλάγματος, μετά τον τουρισμό και τη ναυτιλία, πρώτη σε εξαγωγές στη Ρωσία και στις γειτονικές χώρες της και τέταρτη στην Κίνα! Η ελληνική γούνα, με καθαρά εξαγωγικό χαρακτήρα, δικαιολογεί ιη φήμη της και εξακολουθεί να κατακτά τις αγορές.
Είναι ενδεικτικό, μάλιστα, της δυναμικής του κλάδου ότι ανταγωνίζεται στα ίσια τον κολοσσό του χώρου, την Κίνα, στην αγορά της οποίας διεισδύει με σημαντικές πωλήσεις. «Παλεύουμε με τον κινέζικο γίγαντα, αντιστεκόμαστε γερά, ενώ πλέον είμαστε η

Tραγουδίστρια δηλώνει: "Κινδύνευσε η ζωή μου από τα επεισόδια στο Σύνταγμα"!

Πολλοί επώνυμοι της showbiz πήγαν στο Σύνταγμα, στην πορεία με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας! Γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε σήμερα μέσα από συνέντευξή της πώς ενώ πήγε με ειρηνικούς σκοπούς όπως όλοι οι πολίτες κινδύνευσε η ζωή της από τα χθεσινά επεισόδια!
Ο λόγος για την τραγουδίστρια,

Νέα βροχή από "πεφταστέρια", χαράματα Σαββάτου και Κυριακής!

Νέα βροχή από «πεφταστέρια», τις Ωριωνίδες, θα πέσει τα χαράματα του Σαββάτου και της Κυριακής στο βόρειο ημισφαίριο, που περιλαμβάνει και την Ελλάδα.
Οι Ωριωνίδες αναμένεται να φθάσουν στο μέγιστο σημείο τους λίγο πριν την ανατολή του ηλίου του Σαββάτου.
Οι καλύτερες ώρες για παρατήρηση είναι λίγο μετά τα

Δείτε εικόνες με απίστευτες ουρές για το επίδομα ανεργίας...

Απίστευτες ουρές σχηματίστηκαν την Παρασκευή στα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΔ από ανέργους που στήθηκαν με τις ώρες, περιμένοντας να εισπράξουν το επίδομα των 461 ευρώ που χορηγεί ο οργανισμός.
Οι ουρές κάλυπταν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα και σ’ αυτές, γυναίκες και άνδρες, νέοι και μεγαλύτερης ηλικίας περίμεναν να εισπράξουν το μοναδικό για πολλούς από αυτούς εισόδημα για να ζήσουν τις οικογένειές τους.
Αρκετοί από αυτούς δυσανασχέτησαν, έμειναν όμως εκεί, με την απόγνωση χαραγμένη στο πρόσωπό τους και το βλέμμα σκοτεινό, χωρίς να περιμένει κάτι καλύτερο για το μέλλον.
Ήδη οι προβλέψεις για τα ποσοστά ανεργίας μέχρι το τέλος του χρόνου είναι εφιαλτικές. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που


Ιδιοκτήτης φάρμας αυτοκτόνησε, αφού απελευθέρωσε 56 άγρια ζώα

Ένας ιδιοκτήτης φάρμας ζώων άφησε ελεύθερα τα ζώα που φιλοξενούσε και έπειτα έδωσε τέλος στην ζωή του.
Ένα βήμα, για να έρθουμε πιο κοντά στην άγρια φύση, προσπάθησε να καταφέρει ένας φύλακας ζωολογικού κήπου. Ο 62χρονος άντρας απελευθέρωσε 56 άγρια ζώα και ύστερα

«Φωτιά» η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης!!!

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ
Οικονομικά βαρύς αναμένεται να είναι ο φετινός χειμώνας για τα νοικοκυριά, καθώς οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως αυξημένες σε σχέση με πέρυσι.
Σήμερα αρχίζει η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης, η τιμή του οποίου αναμένεται να κυμανθεί στα 0,92 - 1 ευρώ το λίτρο καθώς ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης διαμορφώνεται φέτος στα 0,60 ευρώ ανά χιλιόλιτρο έναντι 0,21 ευρώ πέρυσι. Δηλαδή αύξηση περίπου

ΠΑΤΡΑ: Δεν είναι και τόσο... σκάνδαλο αυτό με τα βιβλιάρια...

Είχε άνδρα φαρμακοποιό εμπλεκόμενο σε πιθανό σκάνδαλο με συνταγογραφήσεις και είχε δεχθεί να κρύβει τα βιβλιάρια ασφαλισμένων που περιέργως εκείνος κατείχε... ανάμεσα σε τούλια, κορδέλες, πέρλες και κομμάτια νυφικών!
Ο λόγος για ιδιοκτήτρια καταστήματος νυφικών της Πάτρας, στο μαγαζί της οποίας το ΣΔΟΕ εντόπισε...

21χρονος με 230 ευρώ, μας "ταξιδεύει" στο διάστημα! (pics+vid)

Πάνω από 2.800 συκλονιστικές εικόνες κατέγραψε ένα ιπτάμενο "μετεωρολογικό" μπαλόνι που απελευθερώθηκε στο διάστημα, ιδέα και κατασκευή ενός 21χρονου σχεδιαστή ιστοσελίδας από την Αγγλία.
Όταν η ανθρώπινη φύση έχει όρεξη και νέες ιδέες μπορεί να "κατακτήσει" το διάστημα. Τουλάχιστον αυτό απέδειξε ο 21χρονος Josh Taylor από το Guildford της Αγγλίας με το μετεωρολογικό του μπαλόνι, που κατασκευάστηκε με μόλις 230 ευρώ και έφτασε σε ύψος περίπου 36.000 μέτρων
Ο αξιοζήλευτος νεαρός, μαζί με φίλους του, έφτιαξε ένα μπαλόνι μέσα στο οποίο τοποθέτησε μία κάμερα. Μάλιστα ο ίδιος έχει γράψει στο προσωπικό του Blog "Πατήσαμε record και ευχηθήκαμε για το καλύτερο".
Το Taylor Made Space Balloon, όπως ονομάστηκε το ταξιδιάρικο μπαλόνι, ελευθερώθηκε στον αέρα και κατέγραψε 2.800 εικόνες φτάνοντας τα 23 μίλια πάνω από την στρατόσφαιρα της γης.
Δεν έλειψαν και τα εμπόδια όμως, αφού κατά τη διάρκεια του μαγικού αυτού ταξιδιού, η κάμερα που είχε προσαρτήσει στο μπαλόνι έπεσε στη Βόρεια Θάλασσα και έμεινε εκεί για 15 ώρες, καθώς έπρεπε να την επιθεωρήσει πρώτα η Ακτοφυλακή (για λαθρεμπόριο) πριν την παραλάβει. Οι κάρτες μνήμης επίσης έπρεπε να πλυθούν με γλυκό νερό για να πάρει ο Josh τα περιεχόμενά τους.
Κάτι τέτοιο δεν πτόησε τον Taylor. Παρόλο που στην αρχή σκέφτηκε πώς τελείωσαν όλα, όπως έγραψε στο blog του, στη συνέχεια σκέφτηκε να αναλάβει δράση. Έτσι. ξέπλυνε τις ειδικές κάρτες μνήμης σε γλυκό νερό και έκανε το δημιούργημά του να λειτουργήσει ξανά.

"Όποιος κι αν είσαι, ότι και αν κάνεις, μπορεί να καταφέρεις αυτό ακριβώς που έκανα με τα ίδια αποτελέσματα", δήλωσε ο 21χρονος στη βρετανική mailonline.
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!

Δείτε περισσότερα θέματα 

Διάσημος ηθοποιός τύφλα στο μεθύσι "πλακώθηκε" στο ξύλο on camera!

Για μια ακόμη φορά ο Shia LaBeouf απέδειξε γιατί πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως... κακό παιδί.
Σε πρόσφατη έξοδό του "πλακώθηκε στο ξύλο" έξω από νυχτερινό μαγαζί του Βανκούβερ, περιστατικό το οποίο καταγράφτηκε από κάμερα.
Στο βίντεο φαίνεται ο πρωταγωνιστής των Transformers να "τρώει" μπουνιά στο πρόσωπο και στη συνέχεια να πέφτει στο έδαφος.
Ο Shia τα είχε... τσούξει με αποτέλεσμα να

9,5 δισ. βγήκαν από τις τράπεζες σε 45 μέρες!!!

Νέο κύμα «φθινοπωρινής αποδημίας» πλήττει τις καταθέσεις στις τράπεζες. Μετά τη μικρή ανάπαυλα του καλοκαιριού, η εκροή των καταθέσεων συνεχίστηκε από τις αρχές Σεπτεμβρίου με αμείωτο ρυθμό.
Η ανασφάλεια, αλλά και οι αυξημένες ανάγκες των νοικοκυριών να πληρώσουν τις εισφορές και τα έξοδά τους, μείωσαν τη στάθμη των καταθέσεων
Ετσι, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η Τράπεζα της

Νέος Κύκλος ταλαιπωρίας στα Τέμπη!

Στα δυο ξανά κομμένη η Ελλάδα...
Η κυκλοφορία θα γίνεται με διακοπές από την 1 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου, καθώς στο διάστημα αυτό θα γίνουν εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.
Για 12 ημέρες, από τις 14 Νοεμβρίου μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, η κυκλοφορία θα απαγορευτεί πλήρως.
Οσο θα γίνονται οι διακοπές στην κυκλοφορία μέσα στην κοιλάδα δεν θα πληρώνονται διόδια στους σταθμούς Γυρτώνης,

Νταλίκα σφηνώθηκε σε στενό δρόμο!!!

Φορτηγό μεταξύ Συμπληγάδων
Όχημα 13 τόνων σφήνωσε σε ένα στενό δρομάκι μεταξύ δύο κτιρίων. Ο οδηγός αναγκάστηκε να κοιμηθεί μέσα,αφού ήταν αδύνατο να μετακινηθεί.
  Περίγελος ενός μικρού χωριού της Αγγλίας έγινε ένας οδηγός φορτηγού. Ο ατυχής αυτοκινητιστής κατάφερε να σφηνώσει το φορτηγό του ανάμεσα σε δύο κτίρια, όταν το οδήγησε σε ένα στενό δρομάκι.

ΕΠΣ Γρεβενών: Ορισμοί διαιτητών αγώνων 22&23-10-2011

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΣΑΒΒΑΤΟ 22/10/2011, ώρα: 15.00΄μ.μ.
Αναλυτικά:

Π.Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ - ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ 9-3

(ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ) 
ΠΟΝΤΙΝΗ - ΚΑΡΠΕΡΟ 9-3
Την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Γρεβενών πέτυχε η ομάδα της Ποντινής συντρίβοντας την ομάδα του Καρπερού με το επιβλητικό 9-3. Ένα σκορ που τα λέει άλλωστε όλα. Η Ποντινή ήταν σε όλη την διάρκεια του σημερινού παιχνιδιού καλύτερη από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι παρέδωσαν από το πρώτο ημίχρονο τα όπλα. Η γηπεδούχος μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 2ο λεπτό όταν ο ΛΟΥΚΑΣ Αργύρης δέχθηκε την μπάλα μετά από κάθετη μπαλιά του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Θωμά και με πλασέ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν στο

Ντοκουμέντο: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ (video)

Προσέξτε το νεαρό με το μπλε κασκέτο και το μπλε μπουφάν.
Κρατάει ένα κοντάρι στα χέρια του και είναι μαζί με τους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» οι οποίοι πετούν πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται επί της οδού Σουρή.
Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, μόλις περνάει μία γυναίκα μπροστά από τον «κουκουλοφόρο», αυτός κάθεται στο κράσπεδο της λεωφόρου Αμαλίας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνεται και

Ο Θανάσης Γιάχος θα σφυρίξει στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ο Θανάσης Γιάχος από τη Χίο ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στο «Χαριλάου», για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά θα σφυρίξει στο ματς του Πανιώνιου με τον Ολυμπιακό.
Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής:

Βενιζέλος: ''Τσίπρα είσαι τζάμπα μάγκας''. Βίντεο

Φωτιές στη Βουλή άναψαν οι δηλώσεις του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα, ο οποίος αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πυροδότησε την ένταση τις τελευταίες ημέρες, έκανε λόγο για «ομερτά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ» στο να ψηφίσουν ένα νόμο που είναι

ABC Αυστραλίας – Η Ελληνική κυβέρνηση θα πέσει σε 2 ημέρες!!!

Tο αυστραλιανό ειδησεογραφικό κανάλι ΑΒC Australia, μέσω του ανταποκριτή του στην Αθήνα, κάνει λόγο για πτώση της Ελληνικής Κυβέρνησης μέχρι το βράδυ της Κυριακής.
Επίσης, κάνει εκτενή αναφορά για την συγκέντρωση, με τουλάχιστον 120.000 κόσμο και ρίχνει αιχμές για φόβους του Παπανδρέου για φυλάκιση αυτού και στελεχών της κυβέρνησης εαν

Συγκλονιστική μαρτυρία του γιατρού που περιέθαλψε τον 53χρονο διαδηλωτή..

Φανερά φορτισμένος και συγκινημένος από τον άδικο χαμό του 53χρονου διαδηλωτή, μίλησε στο MEGA, ο γιατρός που περιέθαλψε το θύμα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ο καρδιολόγος Ηλίας Σιώρας, άφησε ξεκάθαρα ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 53χρονος να οδηγήθηκε στο θάνατο από τη ρίψη χημικού που έπεσε δίπλα του, το οποίο του προκάλεσε αναπνευστική ανεπάρκεια και

Σήμερα η καταβολή των συντάξεων του ΙΚΑ...

Μετ΄ εμποδίων θα γίνει καταβολή των συντάξεων του ΙΚΑ για το μήνα Νοέμβριο λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των εργαζομένων στην ΗΔΙΚΑ ΑΕ, η οποία εκτελεί την μηνιαία επεξεργασία πληρωμών συντάξεων.
Η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, προέβη αυτοδύναμα σε

Βίντεο ντοκουμέντο: O νεκρός Καντάφι!

Το πρώτο video παγκοσμίως που δείχνει τον νεκρό πλέον πρώην ηγέτη της Λιβύης...

Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος

Χθές Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2011, γιορτάστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης, η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου, όπου τελέσθηκε Δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, ενώ αργότερα,

Europa League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 3ης αγωνιστικής (video)

Πολλά γκολ, σπουδαίο θέαμα και εκπλήξεις περιελάμβανε το αποψινό «μενού» της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. Στα σημαντικότερα παιχνίδια η Schalke συνέτριψε με 5-0 την ΑΕΚ Λάρνακας στην Κύπρο, ενώ η Maccabi Haifa κέρδισε με το ίδιο σκορ την Steaua. Η Udinese από την πλευρά της, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά έκαμψε με 2-0 την αντίσταση της Atletico Madrid. Τέλος Rennes και Celtic έμειναν στο 1-1 στην Γαλλία.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League:

Μαθητής του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαίδας προπηλάκισε και τραυμάτισε τον Διευθυντή του!!!

Αίσθηση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Πτολεμαίδας η είδηση ότι χθες Τετάρτη 19/10 μαθητής της Γ' τάξης του 1ου Γυμνασίου (το οποίο τελούσε υπό κατάληψη), προπηλάκισε και επιτέθηκε στο Διευθυντή του σχολείου (έπειτα από φραστική διαφωνία μαζί του), τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο. Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε για το συμβάν η έκτακτη γενική συνέλευση και το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας:
"Η έκτακτη γενική συνέλευση και το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων &Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας, καταδικάζει την

Επιστημονική ανακάλυψη από Ελληνίδα ερευνήτρια από την Κοζάνη!

Είναι η πρώτη επιστήμονας παγκοσμίως που κατάφερε να χρησιμοποιήσει το ανθρώπινο καρδιογράφημα ως ηλεκτρονική ταυτότητα! Στα 27 της κατάφερε αυτό που πολλοί επιστήμονες προσπαθούσαν εδώ και χρόνια. Η τεχνολογία που ανέπτυξε είναι πιο ασφαλής από όλα τα σκάνερς που χρησιμοποιουνται μέχρι σήμερα σε στρατόπεδα, αεροδρόμια, χώρους υψίστης ασφαλείας, ή πόλεις που διοργανώνουν Ολυμπιακούς Αγώνες! Το Πανεπιστήμιο του Τορόντο και το Κράτος του Καναδά την εμπιστεύτηκαν, τη βοήθησαν να κατοχυρώσει την

Euroleague: Παναθηναϊκός – Unicaja Malaga 98-77 (video)

Για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague ο Παναθηναϊκόςεπιβλήθηκε στο «ΟΑΚΑ» με 98-77 της Unicaja Malaga. Οι πρωταθλητές Ευρώπης δυσκολεύτηκαν από τους Ισπανούς μόνο στο πρώτο μέρος και έτσι ξεκίνησαν με το «δεξί» την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου τους.
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά με τον Διαμαντίδη να δίνει

Europa League: ΠΑΟΚ – Shamrock Rovers 2-1 (video)

Για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League ο ΠΑΟΚεπιβλήθηκε στην Τούμπα με 2-1 των Shamrock Rovers. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» στο Group A, η οποία και τον έφερε στους 5 βαθμούς. Τα τέρματα των Θεσσαλονικέων σημείωσαν οι Lazar στο 12’ και Vieirinha στο 63′, ενώ για τους Ιρλανδούς είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Sheppard στο 48′.
Δυνατά ξεκίνησε τον αγώνα ο ΠΑΟΚ και πίεσε από νωρίς τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 12’ ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πανέμορφο σουτ του

Προβληματισμός στην ΑΓΚΑΘΙΑ...

Συνεχίζει να προβληματίζει η ΝΙΚΗ Αγκαθιάς με τις εμφανίσεις της αλλά και τις ήττες με μεγάλα σκορ σε κύπελλο και φιλικά και κυρίως για τα εύκολα γκολ που δέχεται.
Έτσι, και το φιλικό της προηγούμενης Τετάρτης γνώρισε την ήττα με 1-4 στο γήπεδό της από τον νεοφώτιστο στη Δ’ Εθνική, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, αποδεικνύοντας ότι η ομάδα είναι πίσω από πλευράς ετοιμότητας, σε σχέση με τις περισσότερες της κατηγορίας της.

Απαλλάχθηκε οριστικά η Δόξα Δράμας και ονειρεύεται Σούπερ Λίγκα!!!

Απαλλάχθηκε οριστικά από όλες τις κατηγορίες για δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό η Δόξα Δράμας και πλέον ονειρεύεται συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν βρήκε ενοχοποιητικά στοιχεία για τους Δραμινούς και απέρριψε την έφεση του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Μανώλη Αντωνακάκη, στον οποίο επιτέθηκε δριμύτατα ο

Κινδύνευσε 12χρονος από κατανάλωση αλκοόλ στην Κομοτηνή...

Κορώνα γράμματα με τη ζωή του έπαιξε ένας 12χρονος στην Κομοτηνή, όταν κατανάλωσε υπερβολική δόση αλκοόλ, αλλά ευτυχώς σε αυτό το παιχνίδι βγήκε νικητής.
Ήταν απόγευμα της Τρίτης στο κεντρικότερο σημείο της πόλης μας, στην Κομοτηνή, όταν περαστικοί εντόπισαν τον έφηβο λιπόθυμο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε άμεσα στο σημείο και διαπίστωσε ότι ο ασθενής είναι ένα παιδί μόλις 12 ετών, το οποίο βρίσκονταν ημικωματώδη, από την πόση βότκας. Η μεγάλη ποσότητα αλκοολούχου ποτού που είχε πιει δηλητηρίασε το αίμα του, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει ακόμα και η

Νέα 48ωρη απεργία της Ναυτικής Ομοσπονδίας!

Νέα 48ωρη απεργία από την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 23 Οκτωβρίου κήρυξε σε όλες τις κατηγορίες πλοίων η διοίκηση της ΠΝΟ.
Η απεργία ξεκινά στις 6 το πρωί της Παρασκευής και λήγει στις 6 το πρωί της Κυριακής. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η ΠΝΟ δεν αγνοεί το γεγονός ότι οι επιβάτες υφίστανται ταλαιπωρία, πλην όμως, έχει τη βεβαιότητα ότι οι τελευταίοι αντιλαμβάνονται και κατανοούν πλήρως τα αιτήματα των Ελλήνων ναυτεργατών και τους λόγους, που τους οδήγησαν στην κάθοδο σε απεργία, η αποκλειστική ευθύνη της οποίας βαρύνει την κυβέρνηση».
Seleo.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα