ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο μικρός Καζανόβας [VIDEO]

Ο μικρός ξανθός κύριος προσπαθεί να ρίξει τις γυναίκες με διάφορους τρόπους!
Δείτε την καταπληκτική φάρσα στο παρακάτω βίντεο!

VIDEO: Πως αλλιώς να αντιδράσει ο τύπος στην όψη μιας τόσο σέξι και καυτής παρουσίας;

Είναι λίγο δύσκολο να συγκεντρωθείς, όταν έχεις απέναντι σου την εντυπωσιακή Νικόλ Σερζίγκερ…
Και ο παρουσιαστης όπως θα δείτε ήταν πολύ δύσκολο να κρατηθεί και να μην κοιτάει!!!
Άνθρωπος είναι και αυτός….έχει αδυναμίες!!

ΔΕΙΤΕ: Διαφάνεια που… «άναψε φωτιές»!

Και εκεί που οι θαμώνες γνωστού bar restaurant απολάμβαναν μια ήρεμη βραδιά, ξαφνικά… τσούπ… να σου μια αιθέρια και πολύ sexy παρουσία, έτοιμη να ταράξει την νύχτα και να ανεβάσει την θερμοκρασία σε…επικίνδυνα για την εποχή επίπεδα!
Η κοπέλα διαθέτει όλα τα προσόντα… αυτό όμως που δεν διέθετε ήταν το

ΧΑΛΚΙΔΑ: 40αρα βγήκε στο μπαλκόνι με καυτά εσώρουχα και άναψε φωτιές!

Το γέλιο της αρκούδας έγινε σε γειτονιά της Χαλκίδας όταν μία 40χρονη που είχε κάψες, πήγε να ανοίξει τα παράθυρα της.
Καλά μέχρι εδώ, αλλά η αμφίεση της δεν ήταν κατάλληλη μιας και φορούσε τα καυτά της εσώρουχα.
Αυτό ήταν η αιτία να ξεσπάσει καβγάς με την γειτόνισσα απέναντι. “Κορίτσι μου δεν ντρέπεσαι, πως κυκλοφορείς έτσι;” της φώναξε και συνέχισε:” έχουμε και μικρά παιδιά, μωρή!” Η τελευταία λέξη ήταν αυτή που άναψε φωτιά και ο αέρας γέμισε με κραυγές. Σύμφωνα με το evianews, έπεσε το γέλιο της αρκούδας με τα γαλλικά που ακούγονταν, μάλιστα και οι περαστικοί έριχναν τα γελάκια τους αλλά όταν γύριζαν το κεφάλι και έβλεπαν τα εσώρουχα της σαραντάρας, τους κόβονταν ο βήχας και τους έπεφταν τα σάλια. Το πήρε χαμπάρι η καυτή γειτόνισσα και αμέσως σταμάτησε τον καυγά και όχι μόνο έκλεισε τα παράθυρα αλλά και τα παντζούρια.
ierosagon
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δείτε: Σοκαριστικές φωτογραφίες ανορεξικών κοριτσιών!

Είναι πολυ λυπηρό να βλέπεις νέα κορίτσια σε μια τέτοια κατάσταση
Το χειρότερο από όλα όμως είναι ότι δεν καταλαβαίνουν πόσο αδύνατες είναι και νομίζουν ότι είναι χοντρές!

Διαιτησίες αγώνων 29&30/10/2011 της ΕΠΣ Γρεβενών

ΣΑΒΒΑΤΟ: 29/10/2011 ΩΡΑ: 15.00΄ μ.μ.
Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
8η αγωνιστική

Φάτε μάτια στρινγκ...(video)

Οι κακομοίρηδες!
Δείτε το video...

Κοζάνη: Συνελήφθη 21χρονος για απόπειρα κλοπής!

Χθες (26-10-2011) το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνέλαβαν 21χρονο ημεδαπό για απόπειρα κλοπής, στην Κοζάνη.
Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, ο συλληφθείς μαζί με άλλον έναν άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, προσπάθησαν να εισέλθουν αρχικά σε σπίτι 57χρονου ημεδαπού και στη συνέχεια σε άλλο σπίτι ιδιοκτησίας 42χρονης ημεδαπής. Όταν έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια, τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από επισταμένες αναζητήσεις, ο 21χρονος εντοπίστηκε, προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης και αφού αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα, συνελήφθη.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, εξετάζοντας και την πιθανότητα ο 21χρονος να εμπλέκεται σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, ενώ ο άγνωστος συνεργός του αναζητείται.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Όλοι οι παράγοντες των ομάδων του 3ου ομίλου της Δ' Εθνικής στον Star-Fm 933 – Ακούστε τους…


Τις θέσεις και τους στόχους τους για την νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινά στις 6 Νοεμβρίου, κατέθεσαν την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στον Star-Fm 933 τη στιγμή που γινόταν στην ΕΠΟ η κλήρωση σε όλους τους ομίλους της Δ' Εθνικής.
Ο μόνος που δεν ακούστηκε ήταν ο εκπρόσωπος των Λευκαδίων Ημαθίας Άρης Αδαλόγλου που έμεινε από .. μπαταρία.
Ακούστε πρώτα τους: Αμανάτης από την Ακαδημία Πλαταμώνα, Ζαπρόπουλο από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Ματσούκα από την ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς, τον Θωμά Σαμαρά από την ομάδα της Νάουσας, τον Κώστα Τσακαλίδη από την ΑΕ Περδίκκα, τον Μανώλη Αμπατζίδη από την Κοζάνη.
Στη συνέχεια μιλούν ο Λαβατσιώτης για την ομάδα του Εθνικού Βατερού, ο Μπαχαδέρογλου από τον Κάστορα και ο Σταμούλης από την Καστοριά.
Ακούστε και το τελευταίο τμήμα των συνεντεύξεων με τους: Μουτίδη από την Αστραπή Μεσοποταμίας, Βήτκα από τον Ακρίτα Αχλάδας, Παπαϊωάννου από τον Πυρσό και Μπαλοδήμο από τα Γρεβενά Αεράτα: ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ο Άγγλος ο Γερμανός και ο... Πόντιος! (ανέκδοτο)

Στη Μόσχα η K.G.B. συνέλαβε τρεις κατασκόπους...
Έναν Άγγλο, ένα Γερμανό και έναν … Πόντιο. Τους μπουζουριάσανε στην ασφάλεια και αρχίσανε τις γνωστές μεθόδους, απόσπασης της αλήθειας… Σε λίγες ώρες ο Άγγλος είχε μαρτυρήσει τα πάντα στους ανακριτές του…
Μετά πήραν μέσα τον Γερμανό ο οποίος άντεξε λίγο παραπάνω στις περιποιήσεις. Πάντως σε δύο μέρες είχε αποκαλύψει τα πάντα. Για ποιον δούλευε, ποια ήταν η αποστολή και οι συνεργάτες του… Ήρθε κι η σειρά του Πόντιου να ανακριθεί. Τον πήραν μέσα τα τσακάλια και τον άρχισαν με το μαλακό:
- “θα μας πείτε για ποιον δουλεύετε, κύριε;” Μιλιά ο Πόντιος.
Τον ρωτάνε πάλι και πάλι. Τίποτα ο Πόντιος. Τον αρχίζουν στο ξύλο, κουβέντα ο Πόντιος. Τον βάλανε σε φωτιά, σε πάγο, τίποτα αυτός. Δεν έλεγε ν’ ανοίξει το στόμα του, κι αυτή η ιστορία πήρε πολλές μέρες. Όλη την ημέρα τον βασανίζανε, και τον ρωτούσαν για ποιον δουλεύει, όμως ο Πόντιος ήταν παλικάρι… Μια νύχτα ο δεσμοφύλακας έξω απ’ το κελί του Πόντιου άκουσε κάτι περίεργους θορύβους και κάτι ψιθύρους. Έσκυψε στην κλειδαρότρυπα και βλέπει τον Πόντιο, καταματωμένο, να παίρνει φόρα από τη μια άκρη του κελιού, να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο και να λέει:
- “θυμήσου ρε για ποιον δουλεύεις!…”
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αν Φοβάστε Τα Ύψη, Καλύτερα Μην Το Δείτε!

Στην κορυφή ενός βουνού, πάνω σε βράχους ή στον τελευταίο όροφο ενός ουρανοξύστη, ισορροπώντας σε… ένα λεπτό σκοινί ή στα χέρια τους, οι άνθρωποι αυτοί αιωρούνται κυριολεκτικά στο κενό! Όχι δεν πρόκειται για κάποιο αστείο, ένα φωτογραφικό τρικ ή Photoshop… Είναι ο τρόπος που επέλεξαν για να ξεπεράσουν… την υψοφοβία τους....

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο για την Ελλάδα [Βίντεο]

Τον τελευταίο καιρό έχει κάνει την εμφάνισή του στο youtube το παρακάτω βίντεο και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει το γύρο του κόσμου.
Μέχρι την ώρα αυτής της δημοσίευσης πάνω από 668.422 άνθρωποι είδαν το συγκεκριμένο βίντεο και κάποιοι από αυτούς άφησαν και τα σχόλιά τους.
Πρόκειται για ένα βίντεο που με πολύ έξυπνο και κατανοητό τρόπο παρουσιάζει την πραγματική εικόνα της Ελλάδας και όχι αυτήν που προσπαθούν να μας περάσουν τα συμβατικά και κατευθυνόμενα ΜΜΕ.
Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας, δείτε και διαδώστε το βίντεο. Αξίζει...
Δείτε το βίντεο...

Και από τα ΕΛΤΑ η πληρωμή της δεύτερης δόσης της έκτακτης εισφοράς

Και στα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα μπορούν οι φορολογούμενοι να εξοφλούν τη 2η δόση της Έκτακτης Εισφοράς και τέλους Επιτηδεύματος και χωρίς το αντίστοιχο εκκαθαριστικό.
Όπως διευκρινίζεται από τα ΕΛΤΑ οι φορολογούμενοι που δεν έχουν παραλάβει δεύτερο εκκαθαριστικό της ΔΟΥ και επιθυμούν να πληρώσουν τη 2η δόση, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το απόκομμα του εκκαθαριστικού σημειώματος ή την απόδειξη πληρωμής της 1ης δόσης και να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους προς το Δημόσιο στα 450 αυτοματοποιημένα καταστήματα των ΕΛΤΑ, ατελώς, με μια απλή διαδικασία.
Seleo.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Οπίσθια κοίταζε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής! (video)

Και ενώ τα βλέμματα του κόσμου ήταν στραμμένα στην απόφαση της Συνόδου Κορυφής για το κούρεμα χρέους της Ελλάδος, το βλέμμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι αλλού αρμένιζε...
Για μια ακόμη φορά έγινε ρεζίλι αφού ο τηλεοπτικός φακός τον τσάκωσε να κοιτά την πίσω πλευρά της Δανής ομόλογό του…
Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό με τον Ιταλό πρωθυπουργό να γυρίζει επιδεικτικά και να κοιτά τα οπίσθια της Δανής.

Κατάσχεση ΙΧ επειδή δεν πλήρωνε διόδια!

Ένταση επικρατεί από τις 10.30 το πρωί της Πέμπτης στα διόδια των Αφιδνών, καθώς δικαστικός επιμελητής παρουσία αστυνομικής δύναμης, επιχείρησε να κατασχέσει το προσωπικό ΙΧ μέλους του κινήματος "Δεν Πληρώνω" που δεν κατέβαλε το τελευταίο διάστημα το αντίτιμο των διοδίων.
Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν αντιδράσεις από τα υπόλοιπα μέλη του κινήματος, που αποφάσισαν να σηκώσουν τις μπάρες στα διόδια Αφιδνών και στα δύο ρεύματα, προκειμένου η διέλευση να είναι ελεύθερη.
Η γυναίκα στην πραγματικότητα χρωστά διόδια ύψους 530 ευρώ στην εκμεταλλεύτρια των διοδίων εταιρία "Νέα Οδό".
Ωστόσο, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνοδεία τριών δικαστικών επιμελητών επισκέφτηκαν το σπίτι γυναίκας στα Κιούρκα, διευκρινίζοντάς της ότι το χρέος 530 ευρώ, είχε πλέον 20πλασιαστεί, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει στις 10.600 ευρώ.
Να σημειωθεί ότι οι δικαστικοί επιμελητές έχουν πλέον αποχωρήσει από την προσωπική κατοικία της γυναίκας, ενώ αναμένονται οι σχετικές αποφάσεις.
Αρκετά μέλη του κινήματος "Δεν Πληρώνω" πάντως, εξακολουθούν να παραμένουν έξω από το σπίτι της ίδιας, σαν ένδειξη συμπαράστασης.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Έγινε η κλήρωση των εννέα (1-9) ομίλων της Δ' Εθνικής

Διαβάστε ποιοί κοντράρονται στην πρεμιέρα κάθε ομίλου!
Πριν την έναρξη της κλήρωσης, ο πρόεδρος της Επιτροπής της Δʼ Εθνικής, Βασίλης Τοπολιάτης, μίλησε προς τα σωματεία, θέτοντας τους όρους της συνεργασίας.
«Έχουμε υπηρετήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όλοι μας στην Επιτροπή της Δʼ Εθνικής και θέλουμε τη συνεργασία μαζί σας για την ομαλή εξέλιξη του πρωταθλήματος.
Πρέπει όμως να μιλήσουμε για τους όρους συνεργασίας μας.
Κατʼ αρχήν καθυστερήσατε την κατάθεση δικαιολογητικών κυρίως για την καταλληλότητα των γηπέδων και τις συμβάσεις των προπονητών.
Από τις 141 ομάδες, μόλις 7 ομάδες έχουν την

Απίστευτο λάθος σε τίτλο στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ...

Είναι αυτό που λέμε μπέρδεψαν την βούρτσα με την π....α! 
Δείτε την φωτογραφία

Αλβανία 1940, γράμματα του πατέρα από το μέτωπο (1)



Μαθητές γύρισαν το κεφάλι αντίθετα από την πλευρά των επισήμων στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης (2 BINTEO)

Κάποιοι από τους μαθητές που παρέλασαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη γύρισαν το κεφάλι από την αντίθετη μεριά περνώντας μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, την ώρα που συγκεντρωμένοι διαδηλωτές τους φωνάζουν "Γυρίστε το κεφάλι από την άλλη". 
Δείτε τα βίντεο.

Κλήρωση πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Δ' Εθνικής!!!


Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωταθλήματος

1η αγωνιστική 16η
Αστραπή Μεσοποταμιάς-Γρεβενά Αεράτα 0-1
Αλεξάνδρεια-Κάστορας 1-1
Ακαδημία Πλαταμώνα-Κοζάνη 1-1
Εθν. Βατερού-Νίκη Αγκαθιάς 3-0
ΑΕ Περδίκκα-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-0
Καστοριά-Ακρίτας Αχλάδας 4-2
Πυρσός Γρεβενών-Λευκάδια Ημαθίας 0-3
Ρεπό: Νάουσα

2η αγωνιστική 17η
Νάουσα-Αστραπή Μεσοποταμιάς 3-1
Γρεβενά Αεράτα-Αλεξάνδρεια 2-1
Κάστορας-Εθνικός Βατερού 2-0
Κοζάνη-ΑΕ Περδίκκα 5-0
Νίκη Αγκαθιάς-Καστοριά 3-2
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας-Λευκάδια Ημαθίας 2-4
Ακρίτας Αχλάδας-Πυρσός Γρεβενών 2-3
Ρεπό: Ακαδημία Πλαταμώνα -

3η αγωνιστική 18η
Αστραπή Μεσοποταμιάς-Αλεξάνδρεια 4-0
Ακαδημία Πλαταμώνα-Νάουσα 0-0
Εθνικός Βατερού-Γρεβενά Αεράτα 1-2
Καστοριά-Κάστορας 0-1
Λευκάδια Ημαθίας-Κοζάνη 1-0
Πυρσός Γρεβενών-Νίκη Αγκαθιάς 4-0
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας-Ακρίτας Αχλάδας 3-3
Ρεπό: ΑΕ Περδίκκα

4η αγωνιστική 19η
Ακαδημία Πλαταμώνα-Αστραπή Μεσοποταμιάς 5-0
Αλεξάνδρεια-Εθνικός Βατερού 2-1
Νάουσα-ΑΕ Περδίκκα 3-0
Γρεβενά Αεράτα-Καστοριά 1-1
Κάστορας-Πυρσός Γρεβενών 4-0
Κοζάνη-Ακρίτας Αχλάδας 5-0
Νίκη Αγκαθιάς-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας0-2
Ρεπό: Λευκάδια Ημαθίας

5η αγωνιστική 20ή
Αστραπή Μεσοποταμιάς-Εθνικός Βατερού 3-2
ΑΕ Περδίκκα-Ακαδημία Πλαταμώνα 0-3
Καστοριά-Αλεξάνδρεια 3-5
Λευκάδια Ημαθίας-Νάουσα 1-1
Πυρσός Γρεβενών-Γρεβενά Αεράτα 0-0
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας-Κάστορας 2-4
Κοζάνη-Νίκη Αγκαθιάς 4-0
Ρεπό: Ακρίτας Αχλάδας -

6η αγωνιστική 21η
ΑΕ Περδίκκα-Αστραπή Μεσοποταμιάς 2-1
Εθνικός Βατερού-Καστοριά 3-0
Ακαδημία Πλαταμώνα-Λευκάδια Ημαθίας 3-1
Αλεξάνδρεια-Πυρσός Γρεβενών 2-1
Νάουσα-Ακρίτας Αχλάδας 6-0
Γρεβενά Αεράτα-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 5-2
Κάστορας-Κοζάνη 1-2
Ρεπό: Νίκη Αγκαθιάς

7η αγωνιστική 22η
Αστραπή Μεσοποταμιάς-Καστοριά
Λευκάδια Ημαθίας-ΑΕ Περδίκκα
Πυρσός Γρεβενών-Εθνικός Βατερού
Ακρίτας Αχλάδας-Ακαδημία Πλαταμώνα
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας-Αλεξάνδρεια
Νίκη Αγκαθιάς-Νάουσα
Κοζάνη-Γρεβενά Αεράτα
Ρεπό: Κάστορας


8η αγωνιστική 23η
Λευκάδια Ημαθίας-Αστραπή Μεσοποταμιάς
Καστοριά-Πυρσός Γρεβενών
ΑΕ Περδίκκα-Ακρίτας Αχλάδας
Εθνικός Βατερού-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
Ακαδημία Πλαταμώνα-Νίκη Αγκαθιάς
Αλεξάνδρεια-Κοζάνη
Νάουσα-Κάστορας
Ρεπό: Γρεβενά Αεράτα


9η αγωνιστική 24η
Αστραπή Μεσοποταμιάς-Πυρσός Γρεβενών
Ακρίτας Αχλάδας-Λευκάδια Ημαθίας
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας-Καστοριά
Νίκη Αγκαθιάς-ΑΕ Περδίκκα
Κοζάνη-Εθνικός Βατερού
Κάστορας-Ακαδημία Πλαταμώνα
Γρεβενά Αεράτα-Νάουσα
Ρεπό: Αλεξάνδρεια


10η αγωνιστική 25η
Ακρίτας Αχλάδας-Αστραπή Μεσοποταμιάς
Πυρσός Γρεβενών-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
Λευκάδια Ημαθίας-Νίκη Αγκαθιάς
Καστοριά-Κοζάνη
ΑΕ Περδίκκα-Κάστορας
Ακαδημία Πλαταμώνα-Γρεβενά Αεράτα
Αλεξάνδρεια-Νάουσα
Ρεπό: Εθνικός Βατερού


11η αγωνιστική 26η
Αστραπή Μεσοποταμιάς-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
Νίκη Αγκαθιάς-Ακρίτας Αχλάδας
Κοζάνη-Πυρσός Γρεβενών
Κάστορας-Λευκάδια Ημαθίας
Γρεβενά Αεράτα-ΑΕ Περδίκκα
Νάουσα-Εθνικός Βατερού
Αλεξάνδρεια-Ακαδημία Πλαταμώνα
Ρεπό: Καστοριά


12η αγωνιστική 27η
Νίκη Αγκαθιάς-Αστραπή Μεσοποταμιάς
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας-Κοζάνη
Ακρίτας Αχλάδας-Κάστορας
Λευκάδια Ημαθίας-Γρεβενά Αεράτα
Καστοριά-Νάουσα
ΑΕ Περδίκκα-Αλεξάνδρεια
Εθνικός Βατερού-Ακαδημία Πλαταμώνα
Ρεπό: Πυρσός Γρεβενών


13η αγωνιστική 28η
Αστραπή Μεσοποταμιάς-Κοζάνη
Κάστορας-Νίκη Αγκαθιάς
Γρεβενά Αεράτα-Ακρίτας Αχλάδας
Νάουσα-Πυρσός Γρεβενών
Αλεξάνδρεια-Λευκάδια Ημαθίας
Ακαδημία Πλαταμώνα-Καστοριά
Εθνικός Βατερού-ΑΕ Περδίκκα
Ρεπό: ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας


14η αγωνιστική 29η
Κάστορας-Αστραπή Μεσοποταμιάς
Νίκη Αγκαθιάς-Γρεβενά Αεράτα
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας-Νάουσα
Ακρίτας Αχλάδας-Αλεξάνδρεια
Πυρσός Γρεβενών-Ακαδημία Πλαταμώνα
Λευκάδια Ημαθίας-Εθνικός Βατερού
Καστοριά-ΑΕ Περδίκκα
Ρεπό: Κοζάνη


15η αγωνιστική 30ή
Γρεβενά Αεράτα-Κάστορας
Νάουσα-Κοζάνη
Αλεξάνδρεια-Νίκη Αγκαθιάς
Ακαδημία Πλαταμώνα-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
Εθνικός Βατερού-Ακρίτας Αχλάδας
ΑΕ Περδίκκα-Πυρσός Γρεβενών
Καστοριά-Λευκάδια Ημαθίας
Ρεπό: Αστραπή Μεσοποταμιάς


Δείτε περισσότερα θέματα 

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής όλων των ομίλων της δ' εθνικής!

1η αγωνιστική 1ος ομιλος
Εβρος Σουφλίου-ΑΕ Πιερέων
ΑΕ Αμπελοκήπων-Αρης Ακροποτάμου
Αετός Αρριανών-Προσοτσάνη
Εθνικός Σιδηροκάστρου-ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου
Ορφέας Ξάνθης-Ορφεας Ελευθερούπολης
Μ. Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης-Ελπις Σαππών
Νέα Χιλή-Καβάλα

1η αγωνιστική 2ος όμιλος
ΠΑΟΚ Γιαννιτσών-Οδυσσέας Κορδελιού
Μακεδονικός-Καμπανιακός
Κιλκισιακός-Διγενής Λακκώματος
Νέα Καλλικράτεια-Ηρακλής
Δόξα Πενταλόφου-Αχιλλέας Τριανδρίας
Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Δόξα Χέρσου
Ολυμπιακος Κυμίνων-Εθνικός Σοχού

1η αγωνιστική 3ου ομίλου
Αστραπή Μεσοποταμιάς-Γρεβενά Αεράτα
Αλεξάνδρεια-ΑΟ Κάστωρ
Ακαδημία Πλαταμώνα-Κοζάνη
Εθνικός Βατερού-Νίκη Αγκαθιάς
Περδίκκα-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
Καστοριά-Ακρίτας Αχλάδας
Πυρσός Γρεβενών-Λευκάδια
Ρεπό: Νάουσα

1η αγωνιστικη 4ου ομίλου
Πυργετός-Βελούχι
Αλμυρός-ΑΟ Καρδίτσας
ΠΟ Ελασσόνας-Καμμένα Βούρλα
Αγρότης Λιανοκλαδίου-Μουζάκι
Αμπελωνιακός-Πύρασος
Αναγέννηση Καρδίτσας-Ταυρωπός

1η αγωνιστική 5ου ομίλου
Ολυμπος Κέρκυρας-Αμφίλοχος
Πίνδος Κόνιτσας-ΑΕ Μεσολογγίου
Οδυσσέας Νυδρίου-Ομόνοια Πέτρας
Φιλοθέη-Τρίκαλα
Κασσιώπη-Θεσπρωτός
Εθνικός Φιλιππιάδας-Πρέβεζα
Ρεπό: Θύελλα Πετρωτού

1η αγωνιστική 6ου ομίλου
Παναιγιάλειος - Θύελλα Πατρών
ΑΟ Εικοσιμία-Βρασιές
Ατρόμητος Λάππα-Τριταιϊκός
Διαγόρας Βραχνέικων-Πάμισος
Αστέρας Αμαλιάδας-ΠΦΟ Πανόπουλου
Ολυμπιακος Γυθείου-Αχαική
Τσιλιβή-Εράνη Φιλιατρών

1η αγωνιστική 7ου ομίλου
Ερμιονίδα-Λουκίσια
Ασπρα Σπίτια-Πανναυπλιακός
Θήβα-Ασπρόπυργος
Πόρος-Κόρινθος
Ατρόμητος Χιλιομοδίου-Κύμη
Μανδραϊκός-Δάφνη Ερυθρών
Παναργειακός-Χαλκίδα

1η αγωνιστική 8ου ομίλου
Νεα Ιωνια-Αγία Παρασκευή
Αγιαξ Ταύρου-Πανναξιακός
Μελίσσια-Ηλιούπολη
Ελπιδοφόρος-Καρλόβασι
Ρόδος-Φωστήρας
Τράχωνες-Περιστέρι
Αιγάλεω-Μύκονος
Ρεπό: ΑΕ Κως

1η αγωνιστική στον 9ο όμιλο
Μικρασιατική-Εθνικός
Ολυμπιάδα-Τριγλία
Ιωνικός-Αιολικός
Ατρομητος Πειραιά-Αστέρας Βαρης
Αήττητος Σπάτων-Κερατσινι
Ολυμπιακός Λαυρίου-Αχαρναϊκός
Αίας Σαλαμίνας-Ελλάς Ποντίων
Ρεπό: Κορωπί

Η πρεμιέρα 3ου ομίλου της Δ' εθνικής


Αστρ. Μεσοποταμιάς - Γρεβενά Αεράτα

Αλεξάνδρεια - ΑΟ Κάστωρ 

Ακαδημία Πλαταμώνα - Κοζάνη 
Εθνικός Βατερού - Νίκη Αγκαθιάς 
Περδίκκας - ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 
Καστοριά - Ακρίτας Αχλάδας 
Πυρσός Γρεβενών - Λευκάδια 

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε: "Ήμουν έγκυος και απέβαλα"

"Όταν απέβαλα πέρασα μια τραγική κατάθλιψη..."
Αποκάλυψε στο "ΜΙΛΑ" η γνωστή και πολύ επιτυχημένη ηθοποιός . Αποκάλυψε ότι είχε μείνει έγκυος και είχε αποβάλλει, τη χρονική περίοδο που έπαιζε σε θεατρική παράσταση "Η γυναίκα που μαγείρεψε τον άντρα της" με τον Γιάννη Μπέζο.
Πρόκειται για τη ηθοποιό Τζόυς Ευείδη!
Δείτε πως περιγράφει εκείνες τις στιγμές:

Football League: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας!

Με πέντε παιχνίδια θα διεξαχθεί η πρεμιέρα της Football League, όπως γνωστοποίησε σήμερα με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.
Η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου θα ανοίξει την Παρασκευή με το παιχνίδι ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον Διαγόρα Ρόδου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Το βίντεο με το οποίο δάκρυσε όλη η Αυστραλία!

Emmanuel Kelly.... Η συγκινητική του ιστορία! Ο Εμμάνουελ ζει στη Αυστραλία. Γεννήθηκε όμως στο Ιράκ και είναι θύμα πολέμου. 
Η θετή του μητέρα τον υιοθέτησε...
Ο Εμμάνουελ και ο αδελφός του βρέθηκαν βρέφη μέσα σε κουτιά παπουτσιών.
Τραγούδησε...στο Aυστραλέζικο X Factor. Ολη η Αυστραλία μιλάει για τον Εμμάνουελ. Ας το δούμε και στην Ελλάδα και να παραδειγματιστούμε από το κέφι, την ζωντάνια και την ευγνωμοσύνη του και να θυμόμαστε τέτοια περιστατικά όταν είμαστε έτοιμοι να γκρινιάξουμε ή να μιζεριάζουμε για... ψύλλου πήδημα.

Οι καλύτερες ατάκες της κρίσης!!!

«Σοφά» αποφθέγματα...
Σκέφτονται να κατέβουν στο Σύνταγμα για διαμαρτυρία οι ληστές και οι λωποδύτες. Κατηγορούν τη κυβέρνηση για μονοπωλιακές τακτικές στο επάγγελμα. 
  • Γνωρίζω οικογένεια με

Άρης: Η ομάδα Κ17 νίκησε 2-1 σε φιλικό την Μικτή της ΕΠΣΜ

Η ομάδα Κ17 του Άρη επικράτησε με 2-1 σε φιλικό αγώνα της Μικτής της ΕΠΣΜ. Τα γκολ των «κίτρινων» σημείωσαν οι Ιγνατίδης στο 25’ και Αλταλίκης στο 65’. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Άρη, Τάσος Θέος, δήλωσε: «Ήταν ένα καλό τεστ με την Μικτή της Μακεδονίας. Η ομάδα βρίσκεται καιρό μακριά από επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και η αναμέτρηση αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία να δοκιμαστεί εν όψει του αγώνα με το Αγρίνιο».
Η σύνθεση του Άρη: Μαντής (Μάντζαρης), Γραμπής (Μαρινόπουλος), Μπιμπισίδης, Κιβρακίδης, Ανδρεάδης (Τσιπούρας), Λεμονής (Χολογγούνης), Βαλαής (Μήτρου), Ζήσης (Βασιλούδης), Πασχαλίδης, Ιγνατίδης (Μπέκας), Βαρότσης (Αλταλίκης).
Δείτε περισσότερα θέματα 

Γράμμα ενός φαντάρου στην κοπέλα του!

Ας λέμε τον φαντάρο μας Κώστα. 
Ο Κώστας μια μέρα ενώ ήταν σκοπιά στην πύλη, παίρνει ένα γράμμα από τον ταχυδρόμο. 
Με χαρά αναγνωρίζει στον φάκελο τον γραφικό χαρακτήρα της κοπέλας του -ας την πούμε Ιωάννα...

Ο Νίνης πάει Μαντσεστερ;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για τον Σωτήρη Νίνη. Ο Άλεξ Φέργκιουσον έχει γλυκοκοιτάξει και άλλους Έλληνες παλαιότερα. Ποιοι ήταν και πόσο υπαρκτό είναι το σενάριο Νίνη;
Οι μεταγραφικοί στόχοι του Φέργκιουσον:

Πάμε πίσω!!! Μία ώρα πίσω τα ρολόγια την Κυριακή!!!

Σε ισχύ τίθεται από την Κυριακή η χειμερινή ώρα.
Στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω και να δείξουν 3. Η χειμερινή ώρα θα διαρκέσει μέχρι την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου του 2012.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δείτε πως ένας μοτοσυκλετιστής σώζει ένα μικρό μοσχαράκι από ένα αρδευτικό κανάλι...

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως τα κατάφερε...

Θρίλερ με αρχιφύλακα της Αντιτρομοκρατικής που έκανε ένοπλη ληστεία!!!

Λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης ένα άτομο εισέβαλε σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και απειλώντας τον ιδιοκτήτη με όπλο, κατάφερε να αρπάξει ένα χρηματικό ποσό της τάξεως των 200 ευρώ.
Χωρίς να πει κουβέντα, έβαλε τα λεφτά στην τσέπη και εξαφανίστηκε.
Λίγη ώρα όμως αργότερα, ο ένοπλος ληστής συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και τότε...

Στην Ιταλία ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών...

Στην Ιταλία βρίσκεται ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, με την ιδιότητα του μέλους της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας, καλεσμένος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για να παραστεί στην τριήμερη συνεργασία με τα στελέχη του Κοινού Ερευνητικού Κέντρου, στην πόλη Ίσπρα.
Το Κοινό Κέντρο Ερευνών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έχει ως αποστολή να προσφέρει επιστημονική και τεχνική στήριξη για τη χάραξη, την ανάπτυξη, την άσκηση και την παρακολούθηση πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τι αποφασίστηκε για το «κούρεμα»;

Σε συμφωνία για μείωση του ελληνικού χρέους κατά 100 δισ. ευρώ, με απομείωση της αξίας των ελληνικών ομολόγων που κατέχει ο ιδιωτικός τομέας κατά 50%, κατέληξε η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωζώνης, που ολοκληρώθηκε στις Βρυξέλλες.
Αναλυτικά το ανακοινωθέν των ηγετών για την Ελλάδα:

«Κλείδωσε η συμφωνία για κούρεμα 50% με τους τραπεζίτες»!!!

Μετά από πυρετώδεις διαβουλεύσεις, σύμφωνα με το Associated Press, το οποίο επικαλείται Ευρωπαίο αξιωματούχο, επήλθε η συμφωνία με τους τραπεζίτες για κούρεμα του ελληνικού χρέους σε εθελοντική βάση.
«Οι αντιδράσεις του Τσαρλς Νταλλάρα κάμφθηκαν στη δεύτερη συνάντηση που είχαν οι Μέρκελ, Σαρκοζί και Λαγκάρντ, μετά από ισχυρότατες πιέσεις και απειλές για μονομερή αναδιάρθρωση» σημειώνει ο Ευρωπαίος αξιωματούχος.
newsbeast.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

VIDEO: ΕΞΑΝΤΑΣ: Το πείραμα της Αργεντινής ολόκληρο το ντοκιμαντερ

Η εκπομπή Εξάντας... του Γιώργου Αυγερόπουλου που παρουσιάζει τις ομοιότητες της Αργεντινής του 2001 με την Ελλάδα του 2011 καθηλωτικά και αληθινά σενάρια που σιγά σιγά τα βλέπουμε στην Ελληνική πραγματικότητα.

Έρχεται φορολόγηση ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία...

Προχωρούν οι διαπραγματεύσεις του υπουργείου Οικονομικών με τις ελβετικές αρχές για τη φορολόγηση των καταθέσεων που διατηρούν Έλληνες στην Ελβετία. Η σχετική συμφωνία που κυοφορείται θα προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, τη φορολόγηση των τόκων των καταθέσεων, πιθανόν και αναδρομικά, με συντελεστή 10%. Αυτό σημαίνει ότι θα εξασφαλιστούν πρόσθετα ετήσια έσοδα για τον κρατικό προϋπολογισμό ύψους περίπου 80-100 εκατ. ευρώ.
Υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών αναχωρούν εντός της εβδομάδας για την Ελβετία προκειμένου να

Κατά 40% μειώθηκε η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς!

Σε… είδος πολυτελείας τείνουν να μετατραπούν οι μετακινήσεις στους εθνικούς δρόμους, με την εκτίναξη της τιμής της βενζίνης και τα πολλαπλά απανωτά φορολογικά χτυπήματα στα εισοδήματα να έχουν περιορίσει τις «βόλτες» με αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα το Capital.gr, η πτώση του κυκλοφοριακού φόρτου έχει υποχωρήσει έως και 40%, μέγεθος που δεν έχει καταγραφεί σε καμία χώρα-μέλος του ΟΑΣΑ μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, όπως αναφέρουν παράγοντες της αγοράς. Συνεχής η πτώση...
Σύμφωνα με τα δεδομένα κυκλοφοριακών όγκων που έγιναν γνωστά στο Capital.gr, στον υπό αναβάθμιση και κατασκευή αυτοκινητόδρομο 365 χιλιομέτρων από την Ελευσίνα έως την

Τίτλοι τέλους για Νταμπίζα!!!

Μετά από 21 χρόνια καριέρας σε Ελλάδα και Αγγλία, ο Νίκος Νταμπίζας μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Ο έμπειρος στόπερ μετά από 632 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και 70 με την Εθνική Ελλάδος, με 39 γκολ, τόνισε πως «κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια».
Η ανακοίνωση του Νίκου Νταμπίζα
«Ένα τέλος μια νέα αρχή
Μετά από 21 χρόνια στα γήπεδα ήρθε ο χρόνος να βάλει τέλος σε