ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Στην Σουηδία το χωρίο με τις 25.000 καυτές λεσβίες! Απαγορεύεται η πρόσβαση σε άντρες!

Τι γίνετε σε αυτό το μαγικό χωριό της Σουηδίας όπου απαγορεύεται με ποινή μαστιγώματος οποιαδήποτε είσοδος άντρα;
Χαμός στο διαδίκτυο με την πληροφορία για «χωριό με 25.000 καυτές και σέξι λεσβίες».

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Μία από τις ωραιότερες γυναίκες... η Μις Ουγγαρία!!! (video) +18

Ίσως η πιο ωραία που είδαμε σήμερα..
Η Miss Ουγγαρία 2010 Gregori Dora!!!

Μοντέλο από την Πάτρα... σε καλλιτεχνική φωτογράφηση...


Καυτή παρουσία με πολλά γυμνά στο ιστορικό της, η Μαριάνα Μπερερή ...λίγο καιρό πριν την πιάσουν για την υπόθεση με τα ναρκωτικά..
Πρόκειται για το γνωστό μοντέλο με καταγωγή από την Πάτρα

Γυμνή και μεθυσμένη οδηγούσε νεαρή κοπέλα [video]

Γυμνή και μεθυσμένη μια νεαρή κοπέλα οδήγησε και χάρισε οφθαλμόλουτρο στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν. 
Η κοπέλα παραδόθηκε γυμνή φορώντας μόνο το στρινγκ της, στους έκπληκτους αστυνομικούς που είδαν μια καταδίωξη να έχει όμορφο τέλος.
Το περιπολικό καταδιώξε το αυτοκίνητο της γυμνής οδηγού που έτρεχε με 206 km/h σε λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας του Οχάιο.
Η γυμνή οδηγός ήταν μεθυσμένη και αποτελούσε κίνδυνο για τους υπόλοιπους οδηγούς, εξαιτίας της επικίνδυνης οδήγησής της.
Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα, ρίχνοντας καρφιά στο οδόστρωμα που τρύπησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου που οδηγούσε η 28χρονη Erin B. Holdsworth.
Τότε οι αστυνομμικοί της ζήτησαν να παραδοθεί και να βγει από το αυτοκίνητο με τα χέρια ψηλά και εκείνη υπάκουσε.
Και τότε δεν άργησε να γίνει η αποκάλυψη. Η νεαρή, μεθυσμένη οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητό της γυμνή φορώντας μόνο ένα στρινγκ και αθλητικά παπούτσια και πλησίασε το περιπολικό παραπατώντας και με τα χέρια ψηλά.
Δείτε το βίντεο με τη γυμνή οδηγό στο Οχάϊο:

VIDEO – Σάλος με βιντεοπαιχνίδι: «Χτύπα τις ιερόδουλες με δονητές»

Κάθε όριο ξεπερνιέται στο νέο βιντεοπαιχνίδι με τίτλο «Saints Row: The Third».
Στον φανταστικό του κόσμο, ο παίκτης έχει την δυνατότητα να επιτίθεται σε περαστικούς με ερωτικές συσκευές και να χτυπά στο πρόσωπο ιερόδουλες.
Οι δημιουργοί του προτείνουν στους επίδοξους παίκτες να απολαύσουν την πιο «ένοχη απόλαυση», ακόμα κι αν αυτή θέλει τα εργαλεία της μάχης να είναι δονητές.
«Υπάρχουν όλα τα είδη όπλων και θέλαμε κάτι που θα ήταν διασκεδαστικό και αστείο«, ανέφερε ο δημιουργός του παιχνιδιού, Eric Barker.
Παράλληλα, τόνισε ότι οι δύο αυτές δοκιμασίες αποτελούν κομμάτι της ιστορίας του παιχνιδιού και δεν προστέθηκαν τυχαία.
Ανάμεσα στις δοκιμασίες, βρίσκεται και η επιλογή να κυνηγήσει ο παίκτης μία γυναίκα, να ανέβει πάνω της, να την χτυπήσει στο πρόσωπο και σαν να μην έφταναν όλα αυτά να την κλωτσήσει στα γεννητικά της όργανα.
Η εξωφρενική δοκιμασία προκάλεσε όπως ήταν φυσικό σφοδρές αντιδράσεις και όταν ο δημιουργός ρωτήθηκε ποιος είναι ο λόγος που περιλαμβάνεται στο παιχνίδι, εκείνος απάντησε ότι αναφέρεται στο πόλεμο των συμμοριών και ήθελε να είναι ρεαλιστικό.
Οι αντιδράσεις που ξεσήκωσε το βιντεοπαιχνίδι, οδήγησαν στην απόσυρσή του από τα ράφια.

Πέθανε η Ελληνίδα που έπεσε θύμα σατανιστών!

Τελικά δεν άντεξε και υπέκυψε στα εγκαύματά της η άτυχη 18χρονη νεαρή ομογενής, Κρίστη Θεολόγου, η οποία είχε πέσει θύμα του πιο αρρωστημένου σατανιστικού τελετουργικού, στην περιοχή του Γιοχάνεσμπουργκ.
Υπενθυμίζεται ότι σατανιστές έδεσαν την άτυχη Ελληνίδα, την περιέλουσαν με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά. Σύμφωνα με τη νοτιοαφρικανική εφημερίδα «STAR», την Κρίστη βοήθησε η φίλη της, Μπρόνγουιν, που την έπιασε, την έριξε κάτω και άρχισε να την κυλά στο έδαφος, προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά. 


Το χρονικό ενός άδοξου τέλους

VIDEO: Έκαψαν Γερμανική σημαία στην Πάτρα!

Και στη Πάτρα δεν έλειψε η ένταση κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Την οποία ο ΥΦΕΘΑ Κ.Σπηλιόπουλος δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει. Κάποιοι έκαψαν και μια γερμανική σημαία. 
Βίντεο...

Euroleague: Ολυμπιακός – Fenerbahce / Ulker 81-74 (video)

Μετά από ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Ολυμπιακός επικράτησε 81-74 της Fenerbahce για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση. Σπανούλης και Πρίντεζης οι κορυφαίοι για τους νικητές, ο Sefolosha ξεχώρισε από το αντίπαλο στρατόπεδο.
«Κακοποίησαν» το μπάσκετ στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να αποκτά ένα «μαξιλαράκι» ασφαλείας (12-5), για να ακολουθήσει ένα σερί 0-9 από τη Fener, με το οποίο διαμορφώθηκε το 12-14 στο 10΄.
Οι Τούρκοι διατηρούσαν σταθερά το προβάδισμα στη δεύτερη

Ηρακλής: Δ’ Εθνική ή Football League;

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη χρονική περίοδο, ο Ηρακλής ή θα αγωνιστεί στην Δ’ Εθνική ή στην Football League με το ΑΦΜ κάποιας άλλης ομάδας.
Όλα τα πρωταθλήματα του πλανήτη στις καλύτερες αποδόσεις στην Bwin! Μπες και παίξε τώρα!
Σε περίπτωση που ο «Γηραιός» παίξει στην τέταρτη κατηγορία, ο πρώτος αντίπαλος των Θεσσαλονικέων θα είναι η Καλλικράτεια στις 6 Νοεμβρίου. Αν πάλι οι «κυανόλευκοι» καταφέρουν να αποκτήσουν το ΑΦΜ κάποιας ομάδας της Football League, στον πρώτο τους αγώνα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα αντιμετωπίσουν την Αναγέννηση Επανομής. Η οριστική απόφαση για την κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχει τελικά ο Ηρακλής αναμένεται να παρθεί στις αρχές της εβδομάδας…
Δείτε περισσότερα θέματα 

Έκθεση μαθήτριας για την 28η Οκτωβρίου...

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου!
Η 28η Οκτωβρίου είναι μια πάρα πολύ σπουδαία μέρα. Η 27η Οκτωβρίου και η 29η Οκτωβρίου δεν λένε και πάρα πολλά πράγματα.

Δείτε φωτογραφίες από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στα Γρεβενά! (videos)

Δείτε φωτογραφίες από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Γρεβενά.

Παρέλαση-κηδεία στη Φλώρινα...(video)

Δείτε το video

Αγγελική Ηλιάδη: Έτοιμη να γίνει για δεύτερη φορά μαμά!

Έτοιμη να γίνει μαμά για δεύτερη φορά είναι η Αγγελική Ηλιάδη που έχει δηλώσει επανειλημμένα πως λατρεύει τα παιδάκια. Η τραγουδίστρια, εξέφρασε αυτή της την επιθυμία στο Twitter:

Το εξουσιαστικό σύστημα αμύνεται μάταια, αποδοκιμαζόμενο.

Ο Κλεισθένης γράφει.
Υπάρχει μια διχογνωμία όσον αφορά το αν επιτρέπεται σε εκδηλώσεις για την επέτειο του ηρωικού ΟΧΙ των Ελλήνων στον φασισμό να γίνονται αποδοκιμασίες, προπηλακισμοί και ματαιώσεις παρελάσεων.
Παρατήρηση πρώτη. Οι διαμαρτυρίες των πολιτών δεν στρέφονται κατά των αγωνιστών-ηρώων που είπαν το ΟΧΙ και στη συνέχεια σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν στα πεδία της μάχης. Ούτε προσβάλουν τα θύματα της Γερμανικής θηριωδίας. Αυτά είναι αυτονόητα και δεν επιδέχονται αμφισβητήσεις από κανέναν.
Παρατήρηση δεύτερη. Η καταδίκη του Παπούλια δεν έχει να κάνει με τον θεσμό αλλά με το πρόσωπο που παρακολουθεί την καταστροφή της Ελλάδας χωρίς να αντιδρά όπως οφείλει σαν

Ματαίωση του φιλικού του Πυρσού με τον Όλυμπο Κέρκυρας...

Όπως ενημέρωσαν το βράδυ της Πέμπτης 27-10 οι υπεύθυνοι του Όλυμπου Κέρκυρας, η ομάδα τους αδυνατεί να μεταβεί στην πόλη μας για το φιλικό παιχνίδι με τον Πυρσό Γρεβενών, που επρόκειτο να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών.
Έτσι η διοίκηση του Πυρσού καταβάλλει ... προσπάθειες να κλειστεί φιλικό για την ίδια μέρα και ώρα με άλλη ομάδα.
Αμέσως μόλις συμφωνηθεί κάτι, το Δ.Σ, της ομάδας θα ενημερώσει τους φιλάθλους.
Δείτε περισσότερα θέματα

Γρονθοκόπησαν στην παρέλαση τον Βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρ. Μαγκούφη (VIDEO)

Διακόπηκε σχεδόν αμέσως με την έναρξη της η παρέλαση στα Τρίκαλα, όταν το πλήθος, έσπασε σε τρία σημεία το Αστυνομικό μπλόκο και επιτέθηκε στην εξέδρα των επισήμων.
Στην εξέδρα των επισήμων με τιμώμενο πρόσωπο τον Γενικό Γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του Υπουργείου Οικονομικών Ιωάννη Καπελέρη παραβρέθηκαν δύο από τους πέντε Βουλευτές Τρικάλων οι κ.κ Χρήστος Μαγκούφης και Χρήστος Χάιδος.
Οι επίσημοι υπό τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και περικυκλωμένοι από αστυνομικό κλοιό προσήλθαν από την

Έγινε και επισήμως Έλληνα ο Χολέμπας!

Τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνταν ξεπέρασε ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος πήρε την ελληνική υπηκοότητα. Ο 27χρονος αριστερός αμυντικός του Ολυμπιακού, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία, είχε ενημερώσει ότι μπορεί να γίνει Έλληνας από την πρώτη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».
Ο παππούς του είχε καταγωγή από τα Τρίκαλα και έτσι ο Χολέμπας έγινε και επίσημα πλέον Χολέβας.
Αυτή η εξέλιξη δίνει το δικαίωμα στο Φερνάντο Σάντος να τον καλέσει στην Εθνική και να αποκτήσει μία αξιόπιστη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Γιατί οι περισσότερες φωνές στους υπολογιστές είναι γυναικείες;

Η απάντηση πιθανότητα να κρύβεται στην βιολογία. Επιστημονικές μελέτες έχουν υποδείξει ότι οι άνθρωποι γενικότερα βρίσκουν τις γυναικείες φωνές … πιο ευχάριστες από ότι οι αντρικές. Φαίνεται ότι είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις μία γυναικεία αρεστή γενικότερα φωνή, από ότι μία αντρική σύμφωνα με τον καθηγητή Clifford Nass του Stanford University, συγγραφέα του βιβλίου «Τhe Man Who Lied to His Laptop: What Machines Teach Us About Human Relationships». Είναι μία πολύ πλέον πολύ καλά εδραιωμένη άποψη ότι ο

Γιαγιά μαχαίρωσε τον εραστή της γιατί έκλεβε στη Μονόπολη!

«Πήγαινε κατευθείαν στη φυλακή». Αυτή ήταν η εντολή της αστυνομίας σε μια 60χρονη γιαγιά στην πόλη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία ότι μαχαίρωσε τον εραστή της στην διάρκεια ενός καυγά ενώ έπαιζαν Μονόπολη.
Το επεισόδιο σημειώθηκε την Τετάρτη, σύμφωνα με την εφημερίδα Santa Fe New Mexican, όταν αστυνομικοί έσπευσαν έπειτα από μια κλήση για επίθεση με μαχαίρι και βρήκαν τον 48χρονο να αιμορραγεί ακατάσχετα από πληγές στο κεφάλι και στο χέρι.
Συνέλαβαν τη Λόρα Τσάβες, 60 ετών, η οποία φέρεται να έσπασε ένα μπουκάλι στο κεφάλι του και να τον μαχαίρωσε με ένα κουζινομάχαιρο.
Ο 10χρονος εγγονός της βρισκόταν στο διαμέρισμα και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι έπαιζαν Μονόπολη όταν η Τσάβες κατηγόρησε τον άνδρα ότι έκλεβε.
Το θύμα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ η Τσάβες προφυλακίστηκε και για την απελευθέρωσή της ορίστηκε ότι απαιτείται η καταβολή εγγύησης 5.000 δολαρίων.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πέταξε έξω από ταξί του την Elisabetta Canallis!

Τι κι αν η Elisabetta Canalis είναι διάσημη ανά τον κόσμο; Τι κι αν στην ιταλική της ομορφιά παραληρούν εκατομμύρια άνδρες; Ένας οδηγός ταξί από την Γερμανία δεν… «σκαμπάζει» απ΄αυτά!
Τι έκανε λοιπόν; την πέταξε έξω από το ταξί του γιατί δεν ήθελε να πάρει άλλη κούρσα.
Η 33χρονη σταρ βρισκόταν με το νέο της amore, τον ηθοποιό Mechad Books στο Βερολίνο.
Με το που βγήκαν λοιπόν από το ξενοδοχείο τους προκειμένου να περιηγηθούν στ΄αξιοθέατα της πόλης, άρπαξαν το πρώτο ταξί που βρήκαν μπροστά τους, χωρίς να γνωρίζουν πως ο οδηγός του νωρίτερα είχε πετάξει έξω κι άλλον πελάτη.
Απαίτησε λοιπόν από την Ιταλίδα σταρ και τον αγαπημένο της να βγουν έξω από το ταξί!
Με το που κατάλαβε τι είχε συμβεί, η πρώην του George Clooney ξέσπασε σε γέλια, ενώ δεν πτοήθηκε καθόλου, πήρε άλλο ταξί και άρχισε ν΄ανεβάζει σωρηδόν φωτογραφίες στο Twitter της, από τις ομορφιές της πόλης.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ινδός έγινε εκατομμυριούχος κερδίζοντας σε τηλεπαιχνίδι! (Βίντεο)

Το ποσό των 712.000 ευρώ κέρδισε ένας φτωχός Ινδός σε τηλεπαιχνίδι στη χώρα του… Η είδηση μας θυμίζει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Slumdog Millionaire» και τον ήρωα του έργου.
Ο Sushil Kumar νίκησε στη δημοφιλή ινδική μεταφορά του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», απαντώντας σωστά σε όλες τις απαντήσεις.
Πριν δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι, ο Kumar κέρδιζε 85 ευρώ τον μήνα ως υπάλληλος γραφείου για την κυβέρνηση, ενώ για επιπλέον χρήματα παρέδιδε μαθήματα στη μικρή πόλη Motihari.

Κάρολος Παπούλιας: "Δεν δέχομαι να με λένε Προδότη" (video)

Την λύπη του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την αναγκαστική του αποχώρηση από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης.
Ο κύριος Κάρολος Παπούλιας, εμφανώς εκνευρισμένος και απογοητευμένος, γύρισε προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη και συνομιλώντας μαζί του, του είπε: «δεν δέχομαι να με λένε Προδότη».
Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, τόνισε πως «δεν θέλω ν΄αποχωρήσω. Είμαι εδώ για να τιμήσω την πόλη, μια ιστορική πόλη και να τιμήσω την ημέρα».
Έστειλε μάλιστα και ένα μήνυμα προς πολλαπλούς αποδέκτες, λέγοντας πως «είναι ορισμένοι που θέλουνε να ματαιωθεί αυτή η εκδήλωση. Και λυπάμαι πάρα πολύ. Πάρα πολύ».
Λίγο πριν αποχωρήσει, ξεκαθάρισε ότι «ο ελληνικός λαός δίνει μια μεγάλη μάχη. Την έδωσε σαν σήμερα πριν από χρόνια. Σήμερα εξακολουθεί να πιστεύει πως μπορεί να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη στιγμή. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε τις δυνάμεις μας».
Kάντε κλικ στο video και δείτε τις δηλώσεις του Κάρολου Παπούλια, όπως μεταδόθηκαν από τη ΝΕΤ...

Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Αυτή η ηρωική χώρα λοιπόν ετοιμάζεται να γιορτάσει μεθαύριο την επέτειο του ΟΧΙ με σκηνικό λίγο πολύ ανάλογο με εκείνο 70 χρόνια πριν, με Γερμανούς, με δυνάμεις του άξονα (Τροϊκα), με δωσίλογους και σπιούνους…
Όμως πάντα με έναν λαό που αντιστέκεται και που στο τέλος θα νικήσει.
Γιατί το κατοχικό σκηνικό που βιώνουμε έχει ( αλλοίμονο αν δεν είχε) και εθνική αντίσταση. Ίσως να λέγεται σήμερα κίνημα του δεν πληρώνω, κίνημα των αγανακτισμένων, κίνημα ανυπακοής, κίνημα της πλατείας, των γηπέδων, των καταλήψεων, των ταξιτζήδων, των οδοκαθαριστών, των εκπαιδευτικών των εργατών. Σύνολο 11

Πρωτοφανείς παρελάσεις σε ολόκληρη τη χώρα: Αυγά, αποδοκιμασίες και απρόοπτα!

Πρωτοφανείς εικόνες με τους πολίτες να πετούν αυγά στις εξέδρες των επισήμων, να διώχνουν τους πολιτικούς και να φωνάζουν συνθήματα κατά του πολιτικού συστήματος...
Στον Πύργο, ο κόσμος από νωρίς το πρωί φώναζε συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος. Η αστυνομία συγκράτησε τους πιο θερμόαιμους που προσπάθησαν να πλησιάσουν την εξέδρα των επισήμων, ενώ οι αποδοκιμασίες κορυφώθηκαν όταν έκανε την εμφάνισή του, ο περιφερειάρχης κ.Κατσιφάρας. Μετά τη μαθητική παρέλαση, δάσκαλοι και καθηγητές που βρίσκονταν στην ουρά, ξεκίνησαν πορεία με

Κοζάνη: Νεαρός αποδοκίμασε τον υφ. Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο. 2 Βίντεο

Με το σύνθημα «Συλλαμβάνεσαι για εσχάτη προδοσία. Πρόδωσες το ελληνικό κράτος και την πατρίδα!» νεαρός συμπολίτης μας, που εργάζεται σε εταιρεία ταχυμεταφορών στην Κοζάνη, αποδοκίμασε τον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο, λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης κατάθεσης στεφάνων στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.
Δείτε το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του kozan.gr

Ματαιώθηκε η στρατιωτική παρέλαση - Αποχώρησε ο Παπούλιας. Βίντεο

Επεισόδια με διαδηλωτές προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας να αποχωρήσει από την εξέδρα των επισήμων. Σε κλοιό διαδηλωτών και η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα με συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Η γυναίκα με τα πόδια γίγας!! Δεν θα το πιστεύετε!! (PHOTOS)

Η Μάντυ Σέλαρς ειναι Βρετανίδα , 34 χρονών , της αρέσει ο Κινηματογράφος οι Φίλοι και να βγαίνει έξω. Όμως η Μάντυ Σελαρς έχει κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους Ανθρωπους..
Η Κυρία Σέλαρς έχει εξαιρετικά τεράστια πόδια που κάνουν την ζωή της πολύ δύσκολη. Οι γιατροί δεν μπορούν να πουν γιατί τα πόδια της Mandy Σέλαρς μεγαλώνουν σε αντίθεση με το υπόλοιπο σώμα της. Το μόνο που

Το 4ο Δ.Σ. γιόρτασε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Παραμονή της μεγάλης επετείου, της 28ης Οκτωβρίου 1940! Το 4o Δ.Σ. Γρεβενών, όπως και όλα τα άλλα ελληνικά σχολεία, φόρεσε τα γιορτινά του και διοργάνωσε γιορτή μνήμης και τιμής στους ήρωες του Σαράντα.
Δείτε φωτογραφίες...

Ο Παπανδρέου απέκλεισε χρεοκοπία και πρόωρες εκλογές (video)

Βαρύ θα είναι το τίμημα της αποφυγής της χρεοκοπίας της χώρας μας, που σε πρώτη ανάγνωση εξασφαλίστηκε από τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής: σκληρή λιτότητα για τα επόμενα χρόνια, νέα μέτρα και μόνιμη εποπτεία από την τρόικα. Σύμφωνα με το κείμενο συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε., επιτεύχθηκε συμφωνία για την απομείωση του 50% του ελληνικού χρέους, ή κατά 100 δισ. ευρώ, οδηγώντας το σε συρρίκνωση στο 120% του ΑΕΠ έως το 2020. Επίσης αποφασίστηκε νέο δάνειο προς την Ελλάδα από την Ε.Ε., την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, ύψους 100 δισ. ευρώ και

Πρωτοφανή μέτρα προστασίας πολιτικών στο Σύνταγμα!


Σε εγρήγορση η Ελληνική Αστυνομία, για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, εξαιτίας των έντονων φραστικών επεισοδίων κατά πολιτικών προσώπων. Σε αστυνομικό κλοιό Σύνταγμα και κέντρο Θεσσαλονίκης. Διαβάστε στο NEWS 247 τα μέτρα που έχουν ληφθεί.
Σχέδιο προστασίας πολιτικών στελεχών από φραστικές επιθέσεις, αλλά και από κάθε είδους έκφραση της λαϊκής αγανάκτησης ετοιμάζει η ΕΛ.ΑΣ.
Για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων εναντίον πολιτικών που θα παραστούν στις σημερινές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, η αστυνομία έχει στήσει

Ζωντανός στα συντρίμμια για 108 ώρες!

13χρονος απεγκλωβίστηκε τα ξημερώματα! 28/10/2011 09:20 Ο σεισμός της Κυριακής τον έθαψε κάτω από μια πολυκατοικία. Αλλά η θέληση για ζωή ήταν ισχυρότερη από τα 7,2 Ρίχτερ. Και μετά από 108 ώρες, ο 13χρονος Φερχάτ Τορκάι ανασύρθηκε ζωντανός από τα συντρίμμια. Το αγόρι είναι τραυματισμένο και αμέσως μόλις απεγκλωβίστηκε από τα σωστικά συνεργεία, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολή. Μερικές ώρες νωρίτερα, δύο νέοι άνδρες, 18 και 19 ετών, ανασύρθηκαν επίσης ζωντανοί από

Η εκδίκηση των Ονείρων

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου
Άνδρας ετών 28! Έλληνας ετών 28! Δημοσιογράφος ετών 28! Την ώρα που είσαι έτοιμος να ανοίξεις τα φτερά σου και να διασχίσεις τη ζωή σου ανάμεσα στα σύννεφα, αντιλαμβάνεσαι πως χτυπάς τα χέρια σου μέσα σε μια γούβα από λάσπη.
Δεν φταις εσύ όμως, ούτε οι γονείς σου που και αυτοί από πίσω σου, στην ίδια γούβα σε έσπρωχναν για να βγεις και ας μη πετούσες απλώς να έβγαινες.
Η μόνη ελευθερία που είχες ήταν το πρόσωπο σου που ήταν στραμμένο στον ουρανό.
Κι όμως με μια κλωτσιά στο βύθισαν στην λάσπη. Τόσο βαθιά που

«Νενικήκαμεν»!

Ο Κλεισθένης γράφει.
Μεταφέρω αυτούσια όσα έγιναν στην σύνοδο της ΕΕ όντας αυτήκοος και αυτόπτης μάρτυρας σε όλα τα τεκταινόμενα.
Ο αυτοκράτορας της ΕΕ Γιωργάκης περίμενε ήρεμος στην αίθουσα του θρόνου τα αποτελέσματα όσων είχε διατάξει τους υποτακτικούς του Μέρκελ και Σαρκοζύ.
Χωρίς να κουνήσει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι κατάφερε να πειθαναγκάσει τους ευρωπαίους και τους τραπεζίτες να αποδεχτούν όσα είχε κατά νου (για το καλό των Ελλήνων φυσικά).
Τα κέρδη για την Ελλάδα μεγάλα και για τον Ελληνικό λαό μεγαλύτερα.
Κατ’ αρχήν μετά από 71 χρόνια διόρθωσε το μεγάλο ιστορικό μας λάθος δλδ το ΟΧΙ του 1940 με το ιστορικό ΝΑΙ του 2011.
Έπεισε τους ευρωπαίους να μας κουρέψουν χωρίς να τους πληρώσουμε ούτε τα κουρευτικά απεναντίας θα μας καταβάλουν και 100 δις ευρώ περίπου.
Πέτυχε να βρεθούμε στην αφετηρία του 11ετούς μαραθώνιου φτώχειας και εξαθλίωσης και

Η εκδίκηση των Ονείρων

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου
Άνδρας ετών 28! Έλληνας ετών 28! Δημοσιογράφος ετών 28! Την ώρα που είσαι έτοιμος να ανοίξεις τα φτερά σου και να διασχίσεις τη ζωή σου ανάμεσα στα σύννεφα, αντιλαμβάνεσαι πως χτυπάς τα χέρια σου μέσα σε μια γούβα από λάσπη.
Δεν φταις εσύ όμως, ούτε οι γονείς σου που και αυτοί από πίσω σου, στην ίδια γούβα σε έσπρωχναν για να βγεις και ας μη πετούσες απλώς να έβγαινες.
Η μόνη ελευθερία που είχες ήταν το πρόσωπο σου που ήταν στραμμένο στον ουρανό.
Κι όμως με μια κλωτσιά στο βύθισαν στην λάσπη. Τόσο βαθιά που

Ιταλοί βουλευτές μπέρδεψαν το Κοινοβούλιο με...ρινγκ!

Αρένα έγινε για αρκετή ώρα το ιταλικό Κοινοβούλιο αφού Ιταλοί βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια με αφορμή την πρόθεση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να μεταρρυθμίσει το σύστημα συνταξιοδότησης.
Ειδικότερα, ένα βουλευτής του κόμματος "Λίγκα του Βορρά" λογομάχησε με βουλευτή του κόμματος της αντιπολίτευσης FLI και στη συνέχεια βούτηξαν ο ένας τον άλλον από το λαιμό!

Ο Κουκουλάκης στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ο Κάκος στο ΑΕΚ – Άρης

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης του συνδέσμου Ηρακλείου ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της Τούμπας, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ενώ ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας θα σφυρίξει στο ντέρμπι του «ΟΑΚΑ»,ΑΕΚ – Άρης.
Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί της 8ης αγωνιστικής της Super League:

Κατ' εντολήν της Ευρώπης, η Ελλάδα κλείνει τα σύνορά της στους νεαρούς, "εργένηδες" Αλβανούς!!!

Το Ελληνικό κράτος φαίνεται να έβαλε μυαλό μετά την άνοδο της εγκληματικότητας των νεαρών εγχώριων Αλβανών. Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Shqip, ένας ικανοποιητικός αριθμός νέων Αλβανών δεν απετράπησαν να εισέλθουν στην Ελλάδα, τις τελευταίες δύο εβδομάδες, από τον συνοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής, παρόλο που διέθεταν βιομετρικό διαβατήριο.

Αγριόχοιροι στο Νομό Τρικάλων!

Προτάσεις προς τους κατοίκους της περιοχής...
Σύμφωνα με δημοσιεύματα πυκνώνουν οι εμφανίσεις αγριόχοιρων σε διάφορα χωριά στο Νομό Τρικάλων με αποτέλεσμα την καταστροφή κήπων και περιφράξεων.
Οι αγριόχοιροι εμφανίζονται όλο και πιο πυκνά στα χωριά λόγω αναζήτησης τροφής και διανύουν έως και 80 χιλιόμετρα για αυτό το σκοπό.
Ο αγριόχοιρος είναι παμφάγο ζώο. Τρέφεται κυρίως με

Τρελά πράγματα που συμβαίνουν στη Ρωσία !!! (Video)

8,5 λεπτά με απίστευτα, τρελά και αστεία πράγματα που συμβαίνουν στη Ρωσία (μερικά από αυτά συμβαίνουν και στην Ελλάδα πάντως ).
Δείτε το video

Μην απελπίζεστε αδέρφια μου, όσο πιο πολύ νυχτώνει τόσο πλησιάζει το ξημέρωμα.

Αδέρφια μου Ελληνες σήμερα ξημερώνει η εθνική μας επέτειος του ΟΧΙ.
Το ΟΧΙ που είπαν οι παπούδες μας στις ιταλικές και γερμανικές ορδές που απειλούσαν την πατρίδα μας τον Οκτώβριο του 1940.
Κι αυτό το ΟΧΙ έμεινε στα χείλη των Ελλήνων μέχρι την τελική απελευθέρωση τον Οκτώβριο του 1944.
Κράτησε δηλαδή 4 ολόκληρα χρόνια.


Σήμερα καλούμαστε να συνεχίσουμε το ΟΧΙ που ξεκίνησε το Φθινόπωρο του 2009 και σύμφωνα με τις επίσημες εκτιμήσεις και ανακοινώσεις της προδοτικής κυβέρνησης πρέπει να το κρατήσουμε μέχρι το 2020 ή και ακόμα παρά πέρα!!!!!


Μπαίνουμε σε μια σκλαβιά που σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με την γερμανική κατοχή. Προσωπικά θεωρώ ότι μοιάζει περισσότερο με τα 400 χρόνια σκλαβιάς της Τουρκοκρατίας.
Θα είναι μια σκλαβιά χωρίς τέλος.
Μια σκλαβιά πολύ πιο επικίνδυνη.
Μια σκλαβιά όπου θεωρητικά θα συνεχίσει να κυματίζει στον Ιερό

Άνδρας συμφώνησε μέσω αμοιβής να ικανοποιήσει σεξουαλικά άνδρα και κατέληξαν στο τμήμα!

Όλα ξεκίνησαν σε πόλη του Έβρου, μεταξύ δύο ανδρών, όταν οι δυο τους συμφώνησαν ο ένας να ικανοποιήσει τον άλλο σε σεξουαλική του επιθυμία.
Η συμφωνία έγινε βάσει τιμής και οι δύο τους ξεκίνησαν τις περιπτύξεις τους.
Λίγο μετά το τέλος των υπηρεσιών, ο άνδρας που δέχονταν την περιποίηση, φαίνεται πως απομακρύνθηκε χωρίς να πληρώσει το λογαριασμό. Αυτό έκανε έξαλλο τον… παρτενέρ του, ο οποίος αμέσως κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε ότι τον έκλεψαν.
Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις ερωτήσεις ερευνώντας την υπόθεση, κατέληξαν στα πρόσωπα και τελικά κάποια στιγμή ανακάλυψαν ότι ο «κλέφτης» δεν ήταν κλέφτης, αλλά άτομο το οποίο απόλαυσε τις «περιποιήσεις». Περιποιήσεις τις οποίες είχε προσφέρει ο καταγγέλλων, χωρίς να πληρώσει όσα είχαν συμφωνηθεί.
Το πιο ενδιαφέρον; Οι κακές γλώσσες λένε, ότι ο απλήρωτος «εραστής» είναι παντρεμένος, η γυναίκα του όμως δε φαίνεται να γνωρίζει το παραμικρό.
thrakinea
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τα βρήκαν οι δικηγόροι Πρίγκιπα-Τζίγγερ και πέφτουν οι υπογραφές!

Το ραντεβού των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε, όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και αυτό που μένει είναι να υπογραφεί το μνημόνιο για να ξεκινήσει ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ.
Η Πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας επιβεβαιώνει την ύπαρξη του Αλ Σαούντ
Τσάκας: Ετοιμάζουμε μεταγραφή πάνω από 10 εκ. ευρώ
Το πρώτο αποφασιστικό βήμα για τη μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον Πρίγκιπα έγινε αφού οι δικηγόροι των δύο πλευρών τα βρήκαν σε όλα και αναμένεται να πέσουν υπογραφές ακόμη και εντός της ημέρας.
Οι δύο όροι που είχε θέσει ο Αλ Σαούντ έγιναν δεκτοί από την πλευρά του Βαρδινογιάννη και όταν υπογραφεί το μνημόνιο θα ξεκινήσει ο έλεγχος των οικονομικών της ΠΑΕ.
Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ θα γίνει τελικά στις 24 Νοεμβρίου και

Ζητάει παράταση ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής απέστειλε στην ΕΠΟ αίτημα για εξασφάλιση παράτασης για τη συμμετοχή του στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Συναντήσεις με παίκτες είχαν οι Ξενίδης και Χάγκαν...
Ο Γηραιός θα συμμετέχει στον 2ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν το οποίο θα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου, ωστόσο ζήτησε και επίσημα παράταση από την ΕΠΟ.
Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν αποστείλει από την Τρίτη (25/10) στην ΕΠΟ επίσημο αίτημα για εξασφάλιση παράτασης στη συμμετοχή της στον 2ο όμιλο, καθώς η ομάδα δεν είναι έτοιμη μετά από τις πολλαπλού χαρακτήρα εκκρεμότητες, που αντιμετώπισε.
Επίσης στον Ηρακλή, με την ίδια ακριβώς αιτιολογία, αναμένουν από την ΕΠΟ απάντηση σε αίτημα για παράταση των μεταγραφών για μία εβδομάδα, ώστε να έχει την ευκαιρία η ομάδα για ενίσχυση, πριν την έναρξη των υποχρεώσεών της.
Παράλληλα, οι υπεύθυνοι του Ηρακλή απέστειλαν στην ΕΠΟ έγγραφο, μέσω του οποίου ζητούν να τους γνωστοποιηθεί, αν η όποια οφειλή της ΠΑΕ προς την Ομοσπονδία μεταφέρεται και στον Γυμναστικό Σύλλογο και εξακολουθεί να βαρύνει τον Ηρακλή ή αν έχει παραγραφεί.
sport.gr
Δείτε περισσότερα θέματα