ΣΙΝΕ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Εξέδιδε τη σύντροφό του για ένα χρόνο και παρακολουθούσε τις συνευρέσεις!

Της έβρισκε πελάτες και παρακολουθούσε τις συνευρέσεις…
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 45χρονος Έλληνας ο οποίος για ένα χρόνο εξέδιδε την 40χρονη σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη.
Ο 45χρονος μετέφερε τη γυναίκα του με το αυτοκίνητό του στην οδό Γιαννιτσών, της έβρισκε πελάτες και στη συνέχεια παρακολουθούσε από κοντινή απόσταση τις συνευρέσεις της με διερχόμενους οδηγούς.
Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η απίστευτη ιστορία της 11χρονης που αιωρούνταν πάνω από το κρεβάτι της!

Πάνω από 30 χρόνια μετά, τα τρομακτικά γεγονότα που μαστίζουν την οικογένεια Hodgson ακόμη “αντηχούν” μέχρι και σήμερα…
Είναι ίσως η πιο γνωστή περίπτωση poltergeist που έχει καταγραφεί ποτέ, σε ένα σπίτι σε έναν τυπικό προαστιακό δρόμο στην οικογένεια της 11χρονης Janet Hodgson.
Η οικογένεια είχε προβλήματα από δυνατούς θορύβους, αντικείμενα τα οποία σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους κινούνταν από μόνα τους και μια σειρά απόι σχυρισμούς για αιωρήσεις και κατοχές από πνεύματα που υποτίθεται ότι διέπραξε το φάντασμα του Bill Wilkins που πέθανε στο σπίτι πολλά χρόνια πριν.
Το πιο ανεξήγητο περιστατικό ίσως που είχε καταγραφεί στη

To πιο ψηλό… ζευγάρι στον κόσμο!!!

Οι δύο αυτοί άνθρωποι γνωρίστηκαν μέσα από ένα site γνωριμιών για ψηλούς ανθρώπους (πρώτοι φορά ακούμε κάτι τέτοιο).
Το ύψος και των 2 μαζί φτάνει τα 4,09 μέτρα και δικαίως κατέχουν το ρεκόρ αυτό.
Μάλιστα είναι πού πιθανό σε λίγο καιρό να τους δούμε και στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness

«Άθεος σχιζοφρενής ο Παπανδρέου», λέει πρώην σύζυγος!!!

Αποκαλύψεις σοκ της Εύας Zησιμίδου, πρώην συζύγου του Γ. Παπανδρέου, για τον άνθρωπο που μας κυβερνά. Αποκαλύπτει πως είναι «ψυχάκιας, αναίσθητος, άθεος και σχιζοφρενής», σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε το 1988.
Η Εύα Ζησιμίδου, λίγα χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον σημερινό πρωθυπουργό, εξομολογήθηκε τα όσα έζησε στο πλευρό του στον παλιό του συνεργάτη Δήμο Μπότσαρη, ο οποίος τα χρησιμοποίησε στο βιβλίο του, με τίτλο: «Η Εύα Γεωργίου Παπανδρέου αποκαλύπτει», ένας τίτλος που από μόνος του λέει πολλά για το περιεχόμενό του.
Σας παραθέτουμε αυτούσια κομμάτια του βιβλίου για να κατανοήσετε μόνοι σας, όσοι τελοσπάντων αντέχετε… Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βιβλίο, το τελευταίο διάστημα, ως δια μαγείας, έχει εξαφανιστεί από όλα τα ράφια των βιβλιοπωλείων…

Καυγάς Πάγκαλου-κολυμβήτριας στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Έξαλλος...

Γερό «ξεκατίνιασμα» είχε ο Θόδωρος Πάγκαλος με ηλικιωμένη λουόμενη στη Λίμνη Βουλιαγμένης για ένα εισιτήριο. Τι ακριβώς συνέβη;
Η λουόμενη διαμαρτυρήθηκε γιατί ο αντιπρόεδρος δεν πλήρωσε εισιτήριο και ο Θόδωρος Πάγκαλος...

Ο Τζόρνταν...αναλαμβάνει τις τύχες του ΓΣΓ...

Την τύχη του ιστορικότερου (μετά τον Πυρσό) αθλητικού σωματείου των Γρεβενών αναλαμβάνει ο Ιορδάνης Καραϊορδανίδης γνωστός περισσότερο σε όλους μας ως Τζόρνταν. Μετά από εκλογικές διαδικασίες, ο Ιορδάνης αναλαμβάνει τις τύχες του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών. Γνώστης ο ίδιος της αθλητικής κατάστασης του νομού με συμμετοχή σε πολλά αθλητικά σωματεία (4 χρόνια στη Διοίκηση του Πυρσού και 2 στη διοίκηση του Πρωτέα) , αποφάσισε να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου. Έχοντας κοντά του ικανά στελέχη που γνωρίζουν καλά τα τεκταινόμενα στο Ελληνικό βόλεϊ και στίβο , θα προσπαθήσει να αναδείξει τον σύλλογο των Γρεβενών και να τον τοποθετήσει εκεί που του αξίζει: στο υψηλότερο σκαλί.
Την νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου θα την μάθουμε τις επόμενες , ενώ ο ίδιος θα παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, μετά τις 12 το μεσημέρι στον Star-Fm 933.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ο Λουκάς Νίκου σχολιάζει … Αθλητικά...

ΤΟΠΙΚΟ – ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
• Σκούζουν και φωνάζουν για διαιτησία το Μέγαρο και η Κιβωτός, ακούει κανείς;
• Η Καληράχη πάλι μόνη πρώτη, μάλλον όχι άδικα
• Περαστικά στον Βανδή τον άτυχο της αγωνιστικής
• Στο Καρπερό λένε πως στο ματς με τη Σειρήνα θα έπαιζαν μέχρι να νυχτώσει αν δεν βάζανε γκολ οι γηπεδούχοι
• Είμαι περίεργος να δω την απόφαση της ΕΠΣ Γρεβενών για τη Σειρήνα. Φήμες λένε πως θα πέσει χαμηλά, γιατί; Μου μυρίζονται εκλογές το Μάρτη. Τα γκάλοπ τι λένε;

Ομολογία-σοκ αστυνομικού Βουλής: «σκότωσα την ερωμένη μου»

Σοκάρει η ομολογία του αστυνομικού που υπηρετούσε στη Βουλή και σκότωσε την ερωμένη του στο Σχηματάρι.
Όλοι μιλούσαν για έναν ασυνείδητο οδηγό που χτύπησε με το αυτοκίνητό του και εγκατέλειψε μια 49χρονη γυναίκα στο Σχηματάρι, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί όμως ότι πρόκειται για ένα άγριο έγκλημα το οποίο μάλιστα διέπραξε ένας ανθυπαστυνόμος που υπηρετεί στη Βουλή.
Όλα, σύμφωνα με τα όσα είπε στους συναδέλφους του ο 35χρονος αστυνομικός, ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης.
Είχαν δώσει ραντεβού με την 49χρονη ερωμένη του στην Αυλώνα. Όπως είπε, διατηρούσαν σχέσεις με τη 49χρονη γυναίκα, αλλά τον τελευταίο καιρό είχαν προβλήματα.
Η γυναίκα και ο ανθυπαστυνόμος συναντήθηκαν και κάποια στιγμή άρχισε καβγάς. Τότε ο 35χρονος σύμφωνα με την ομολογία του

Σύμβουλος πρωθυπουργού μηνύει δημοσιογράφο για like στο facebook!!!

Σύμβουλος του πρωθυπουργού ζητά φυλάκιση δημοσιογράφου για σχόλια σε ιδιωτικές συζητήσεις και like που έκανε στο Facebook.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα δημόσιο πρόσωπο, η σύμβουλος του πρωθυπουργού Βαγγελιώ Σχοιναράκη, καταθέτει αγωγή σε δημοσιογράφο, τον Αλέκο Ανδρικάκη, όχι για κάποια δημοσιεύματα και σχόλια στα Μέσα που εργάζεται, αλλά τον κατηγορεί για «λόγια» στις ιδιωτικές συζητήσεις του, στα στέκια όπου συναντά τους γνωστούς του, αλλά και αναρτήσεις που έκανε ο δημοσιογράφος στο Facebook και like που έκαναν ο ίδιος και οι φίλοι του στον «τοίχο» της κοινωνικής δικτύωσης!
Η κ. Σχοιναράκη, σύμβουλος του πρωθυπουργού, πρώην βουλευτής και νομάρχης Ηρακλείου, υποβάλλει αγωγή, ζητώντας μάλιστα 100.000 ευρώ αλλά και τη φυλάκιση του γνωστού κρητικού δημοσιογράφου (σήμερα εργάζεται στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ και στο Ράδιο Κρήτη) για κάτι που γράφτηκε και ειπώθηκε όχι σε δημοσιογραφικό μέσο αλλά στο πλαίσιο του Facebook!
Η κ. Σχοιναράκη επέλεξε αυτόν το καινοφανή τρόπο για να

Καταθέσεις: πώς επηρεάζονται από το κούρεμα 50%

Πώς επηρεάζονται οι τραπεζικές καταθέσεις από το κούρεμα 50%; Μέχρι ποιό ποσό είναι οι καταθέσεις ασφαλισμένες σε περίπτωση χρεοκοπίας;
Ασφαλείς και εγγυημένες είναι οι καταθέσεις μετά το κούρεμα 50%. Τον ρόλο αυτό έχει αναλάβει το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων (ΤΕΚΕ), οι πόροι του οποίου προέρχονται από τις τράπεζες που μετέχουν σε αυτό. Στην περίπτωση δε που «σκάσει» κάποια τράπεζα, η αποζημίωση του καταθέτη ανέρχεται κατ’ ανώτατο όριο στις 100.000 ευρώ [άρθρο 9 παρ 2(α) του ν. 3746/2009- ΦΕΚ 27 Α΄ 16/02/2009].
Το ίδιο ισχύει για όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Eνωσης, σύμφωνα με την Οδηγία 2009/14/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου.
Εκείνο που πρέπει να γνωρίζουν οι καταθέτες είναι ότι:

Άρης: «Τελειώνει» ο Τσιώλης!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας του Άρη με τον Σάκη Τσιώλη. Η χθεσινή ήττα από την ΑΕΚ ήταν αυτή που έφερε ακόμα πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος θα αποτελέσει εντός των προσεχών ωρών παρελθόν από τους «κίτρινους».
Η διοίκηση των Θεσσαλονικέων φαίνεται πως ήδη αναζητά τον αντικαταστάτη του κυρίου Τσιώλη. Οι ιθύνοντες του Άρη έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην αγορά του εξωτερικού, αν και για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα…
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η Μενεγάκη έγινε 42. Δείτε πώς ήταν πριν 20 χρόνια!!!

Δείτε παλιές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη πριν τις πλαστικές, τους καλλωπισμούς και τις μεταμορφώσεις που υπέστη.
H Ελένη Μενεγάκη είναι το κορίτσι που έγινε γυναίκα μπροστά στα μάτια όλης της Ελλάδας. Έιτε την αγαπάς, είτε όχι, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι ανήκει στους αληθινούς σταρ της ελληνικής πραγματικότητας και τα χρόνια που περνούν προσθέτουν γοητεία. Δείτε παλιές φωτογραφίες της.
H Ελένη Μενεγάκη ποτέ δεν έκρυψε την ηλικία της, ακόμη κι όταν, αστειευόμενη, αναρωτιέται «Μα γιατί το κάνουν αυτό;», σχολιάζοντας τα περιοδικά που δίπλα από τα ονόματα των Ελλήνων celebrities γράφουν και την ηλικία τους. Έχει μάθει να σβήνει τα κεράκια στις τούρτες της στον τηλεοπτικό αέρα, να γελάει παίζοντας με τα μπαλόνια που πέφτουν από το ταβάνι του πλατό την ώρα της γιορτής, να πειράζει γλυκά τον Γρηγόρη Γκουντάρα, που κάθε χρόνο της προσφέρει μια τεράστια ανθοδέσμη εκ μέρους όλων των

ΞΕΝΙΔΗΣ: «Πιάνει δουλειά» κι επίσημα!!!

ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Η απόφαση εισόδου του Γιώργου Ξενίδη στην καθοδήγηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή πάρθηκε στη συγκέντρωση του Ιβανωφείου πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο θεσμικά αυτό το διάστημα δεν είχε ρόλο, τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του. Σήμερα θα κατατεθεί επίσημα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η αίτηση ορισμού νέας διοίκησης στον Γυμναστικό Σύλλογο, γεγονός το οποίο αυτόματα θα επισημοποιήσει και την παρουσία της «ομάδας Ξενίδη» στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ημίθεου.
Με την επισημοποίηση της ανάληψης καθηκόντων, αλλά και τον καταμερισμό αρμοδιοτήτων σ’ όλους όσους θα βρίσκονται στη νέα διοίκηση (Κακιούσης, Χάγκαν και Ηρακλής), το νέο «κυανόλευκο» σχήμα αναμένεται να λειτουργεί πλέον με επίσημο τρόπο. Όλο αυτό το διάστημα (ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο) υπήρξαν

Οι διαιτητές του Τσάμπιονς Λιγκ...

Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ, για την τέταρτη αγωνιστική.

Φιλικό: Πυρσός Γρεβενών - Ηρακλής 1-3 (30/10/2011)


Αισιόδοξα μηνύματα από τους "μικρούς"
Φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας πραγματοποίησαν ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής οι παίκτες του Χρήστου Φράγκου την Κυριακή 30/10 στα Γρεβενά, κόντρα στον τοπικό Πυρσό. Το νεανικό σύνολο που αντιπροσωπεύει πλέον τον Ηρακλή, ανταπεξήλθε επάξια στις απαιτήσεις του αγώνα και απέσπασε τη νίκη με σκορ 3-1 κάνοντας την ανατροπή. 
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16΄ με τον Χαραλαμπίδη, όμως στη συνέχεια ο Ηρακλής έφερε το ματς στα ίσια με τον Θώριαν.

Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΔΥΜ: Φ.Ο. Πρωτέας Γρεβενών – ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 76-68

Η ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών, σημείωσαν άλλη μία νίκη στο Κλειστό των Γρεβενών, απέναντι στην ομάδα της Φλώρινας ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ με σκορ 76 - 68..
Πρώτος σκόρερ ο Τάσος Γράβας που σημείωσε 23 πόντους με 3 τρίποντα και σε καλή μέρα τους Δημήτρη Μουράτογλου 15(1) και Βασίλη Τζήμου 15 (1).

Πανό με πολιτικό σύνθημα και αυτήν την Κυριακή στο γήπεδο!

Ένα πανό που ανέγραφε τη γνωστή ρήση του Νίκου Καζαντζάκη
«Δεν ξενοδουλεύουμε, εμείς είμαστε οι αφέντες. Τούτο το αμπέλι της γης είναι δικό μας», κρατούσαν στα χέρια τους φίλαθλοι, κατά τη διάρκεια του ματς Εργοτέλης- Αστέρας Τρίπολης.
Ο αγώνας συνεχίστηκες κανονικά, καθώς το εν λόγω πανό δεν ενόχλησε το διαιτητή.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΣΟΚ: Βρέθηκαν καρκινογόνες ουσίες στο νερό της Θεσσαλίας!

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι των νομών Λαρίσης και Μαγνησίας μετά τα αποτελέσματα των μετρήσεων νερού, καθώς
εντοπίστηκαν υψηλότατες τιμές καρκινογόνων ουσιών σε νερό της βρύσης.
Οι αναλύσεις έγιναν στο δίκτυο ύδρευσης του χωριού Αρμένιο, στο δήμο Κιλελέρ και είναι από πιστοποιημένο εργαστήριο. Η ουσία που ανιχνεύθηκε είναι το περιβόητο «εξασθενές χρώμιο», το ίδιο δηλητήριο που έχει βρεθεί και στο νερό του Ασωπού, με την διαφορά όμως ότι στην συγκεκριμένη περιοχή η περιεκτικότητά του είναι μεγαλύτερη από αυτή του Ασωπού. Στα Οινόφυτα είχαν βρεθεί 51 μικρογραμμάρια ανά λίτρο και στο Αρμένιο βρέθηκαν 58.
Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι καταγγελίες για κρούσματα καρκίνου από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι κατηγορούν τις δημοτικές Αρχές για αδιαφορία.
Όπως λένε, «ο δήμος και η Περιφέρεια Θεσσαλίας τους καθησύχαζαν, λέγοντας ότι τα επίπεδα του χρωμίου είναι στα επιτρεπόμενα όρια».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Νεαρός επιστήμονας έκανε πραγματικότητα το μαγικό χαλί! (videos)

Η τεχνολογία φτάνει στο σημείο να κάνει πραγματικότητα ακόμα και τα παραμύθια.
Ένα μαγικό χαλί 10 εκατοστών κατάφερε να κατασκευάσει ένας μεταπτυχιακός φοιτητής του πανεπιστημίου του Πρίστον. Ο Νόα Τζέφερις παρουσίασε τη πρωτότυπη κατασκευή του, προκαλώντας μεγάλο ενδιαφέρον.
Το χαλί είναι φτιαγμένο από πλαστικό το οποίο χάρη σε κύματα ηλεκτρικού ρεύματος που προκαλούν μικρές κινήσεις, καταφέρνουν να κάνουν το χαλί να «πετάξει» και να κινηθεί με ταχύτητα ενός εκατοστού το δευτερόλεπτο.
Με μικρές βελτιώσεις η ταχύτητα θα μπορούσε να αυξηθεί σε ένα μέτρο το δευτερόλεπτο δηλώνει ο Τζέφερις.
«Το σχέδιο κατά διαστήματα μου φαινόταν παράτολμο», δηλώνει ο καθηγητής Τζέιμς Στόρμ, που ηγείται της ερευνητικής ομάδας, ενώ όπως λέει, το δύσκολο ήταν να ελεγχεί η συμπεριφορά του χαλιού καθώς σε υψηλές συχνότητες παραμορφώνεται.

Κομμένα πια τα δανεικά....(video)

...την τρόικα την γράφουμε κανονικά///
Θεικό

Πως να διπλασιάσετε την επιδότηση στο κινητό σας!

Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, προχώρησαν ομόφωνα (σε ΚΑΡΤΈΛ μου μοιάζει) στη δραστική μείωση των επιδοτήσεων για ανανεώσεις συμβολαίου. Ορίστε αναλυτικοτατες οδηγίες για να αυξήσετε τις επιδοτήσεις σας!
1. Ενημερώνεσαι από το δίκτυο σου για το ποσό της επιδότησης. πχ 59 ευρώ.
2. Μπαίνεις στα site των ανταγωνιστριών εταιριών και ψάχνεις να βρεις κάποιο τηλ σε ενότητα που να λέει "ελα με τον αριθμό σου (πχ.) στην vodafone" [τα τηλ είναι αυτά νομίζω: vodafone 2102809682, cosmote 2108006300 , wind 2106158000]
3. Παίρνεις τηλ την πρώτη ανταγωνίστρια εταιρία (πχ Vodafone) και τους λες να σε πάρουν αυτοί για να συζητήσετε την περίπτωση να μεταφέρεται τον/τους αριθμούς σας στο δίκτυό τους (για να μη χρεώνεσαι κιόλας.) Σε παίρνουν άμεσα ή μετά από λίγο.
-Τους λες ότι δεν είσαι ευχαριστημένος από την εταιρία σου, κυρίως

Έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Αλβανία!

Αισιόδοξη εμφανίζεται η εταιρεία Sky Petroleum σχετικά με την αναζήτηση πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Αλβανία.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανέφερε ότι συνεργάζεται με μια ομάδα συμβούλων η οποία ανέλυσε τα τεχνικά δεδομένα, που της παρείχε η εταιρεία και τώρα καταθέτει τις προτάσεις της για τις τρεις από τις δέκα έρευνες που κάνει η Sky Petroleum στην Αλβανία.
Με βάση τις αναλύσεις, οι ενδείξεις πετρελαίου στην περιοχή Palokastra παρέχουν τη δυνατότητα για περαιτέρω γεωτρήσεις με up-dip και οι πετρελαϊκές ενδείξεις στην περιοχή Kanina δείχνουν πως πρέπει να γίνει επιπλέον έλεγχος των διασπασμένων τμημάτων ανεξάρτητα και με πιο λεπτομερή μέθοδο.
Η Sky Petroleum βρίσκεται στη διαδικασία της εξερεύνησης και της ανάπτυξης σχεδίων, με βάση την τεχνική ανάλυση της ομάδας συμβούλων.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Grand Prix Ινδίας 2011: «Περίπατος» για τον Sebastian Vettel (video)

Ο Sebastian Vettel τερμάτισε 1ος στον Grand Prix της Ινδίας, παίρνοντας την 11η νίκη του κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν με χαρακτηριστική άνεση. Δεύτερος ο Jenson Button με McLaren, τρίτος ο Fernando Alonso με Ferrari.
Τη βαθμολογούμενη δεκάδα έκλεισαν οι Webber, Schumacher, Roseberg, Hamilton, Alguersuari, Sulti και Perez. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Hamilton συγκρούστηκε με τον Massa. Ο πιλότος της McLaren κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα, όχι όμως και αυτός της Ferrari, ο οποίος εγκατέλειψε.
Η κατάταξη:

Τι αλλάζει στις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ και ΟΑΕΔ

Ποιες αλλαγές προβλέπει ο νέος νόμος, για τις προσλήψεις σε ΑΣΕΠ και ΟΑΕΔ.
Το επίμαχο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης με τον τίτλο «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015» περιλαμβάνει και νέα δεδομένα στο τοπίο των προσλήψεων.
Συγκεκριμένα, το άρθρο 209 προβλέπει την πρόσληψη προσωπικού οποιασδήποτε ειδικότητας µε συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνεχούς ή διακεκομμένης απασχόλησης, κατά ημέρα, εβδομάδα ή μήνα και έως 135 ημέρες ετησίως, ανάλογα µε

Η πρώτη "σύγκρουση αρχηγών" μετά το κούρεμα την 1η Νοεμβρίου...

Την Τρίτη αναμένεται να να γίνει η πρώτη «σύγκρουση αρχηγών» στη Βουλή μετά τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου. Η συζήτηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά και τις δημόσιες δηλώσεις που έκαναν τις προηγούμενες ημέρες τόσο ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης όσο και οι πρόεδροι των μικρότερων κομμάτων, με τις οποίες εκφράζουν την αντίθεσή τους σε όσα συμφωνήθηκαν στις Βρυξέλλες. Η συζήτηση έρχεται επίσης λίγα 24ωρα μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, που είχαν σαν

4 Νοεμβρίου: Τα Ελευθέρια της Σιάτιστας από τους Τούρκους!

Η Δήμαρχος το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου και το τοπικό Συμβούλιο Σιάτιστας σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τον εορτασμό της 99ης Επετείου Απελευθέρωσης της πόλης της Σιάτιστας από τον τούρκικο ζυγό.
ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Μωρό έφαγε χασίς ενώ του άλλαζαν πάνες σε κατάστημα KFC

Η Στέισι Ρας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι οι 17μηνών κόρη της Λίλι μασουλούσε… φούντα την ώρα που της άλλαζε πάνα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ενός καταστήματος KFC.
 Την είδηση δημοσίευσε η εφημερίδα Daily Mail που αναφέρει ότι μάνα και κόρη πήγαν να απολαύσουν τηγανητό κοτόπουλο σε υποκατάστημα KFC στην...περιοχή Νιούμπορι και όταν κάποια στιγμή η μικρή χρειάστηκε να αλλάξει πάνα η μαμά της την πήγε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εστιατορίου.
Εκεί όμως πάνω στην αλλαξιέρα η μικρή ανακάλυψε έναν σβώλο κάνναβις τον οποίο και έβαλε στο στόμα της και άρχισε να τον μασουλά. Η μάνα της είπε ότι στην αρχή δεν κατάλαβε τι μασουλούσε η κόρη της, αλλά μετά πρόσεξε ότι όχι μόνο ήταν κάνναβη αλλά και ότι το πάτωμα ήταν γεμμάτο με τρίματα. Τότε φώναξε ον υπεύθυνο του καταστήματος ο οποίος της πρόσφερε ένα φρουτοποτό για να βοηθήσει την κόρη της να ξεπλύνει το στόμα της. Η μητέρα δεν έδωσε συνέχεια στο συμβάν απλά εξέφρασε την απορία « Μα ποιος πάει να στρίψει τσιγαριλίκι σε δωμάτιο όπου αλλάζουν πάνες τα μωρά;»
Δείτε περισσότερα θέματα 

Καθηγήτρια έβαλε τεστ με σεξουαλικά υπονοούμενα!

Μια καθηγήτρια Ψυχολογίας σε λύκειο στη Νότια Φλόριντα τιμωρήθηκε αυστηρά επειδή έδωσε στους μαθητές να…. συμπληρώσουν ένα τεστ με σεξουαλικά υπονοούμενα.
Η Φρανκ Ροζάνσκι δίδασκε στο William T. Dwyer High School μαθήματα Ψυχολογίας και…
Κοινωνικών Αντιλήψεων, αλλά είπε να το γυρίσει λίγο και στην σεξολογία! Στο διαγώνισμα, που έβαλε στους μαθητές περιλάμβανε λέξεις όπως «διείσδυση», «εκκένωση» και διάφορες άλλες που παραξένεψαν κάποια παιδιά.
Μερικοί μαθητές γνωστοποίησαν το γεγονός στους γονείς τους και εκείνοι απευθύνθηκαν στον διευθυντή του σχολείου.
Ο λυκειάρχης αποφάσισε πως δεν υπήρχε λόγος να απολυθεί η κυρία Φρανκ Ροζάνσκι και έτσι μετά από μερικές συστάσεις συνέχισε κανονικά την δουλειά της.
fsport.gr
Δείτε περισσότερα θέματα