ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Η φωτογραφία της Rihanna που αναστάτωσε το Facebook!!!

Μας έχει συνηθίσει στις προκλήσεις, κυρίως κατά τη διάρκεια των συναυλιών της με τα αποκαλυπτικά της…ρούχα αλλά και με τις θυελλώδεις σχέσεις της που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει τα media.
Αυτή τη φορά η Rihanna έκανε όλο το Facebook να… αναστενάξει με την -παραλίγο ακατάλληλη- φωτογραφία που ανήρτησε χθες.
Αμέσως στο προφίλ της σήμανε «συναγερμός» με τα comments και τα likes να έρχονται κατά εκατοντάδες.

Απ΄τις κορυφαίες εμφανίσεις η κοπελιά με το ενδιαφέρον jean

Απ΄τις κορυφαίες εμφανίσεις την 1η μερα της Erotic Festival η κοπελιά με το ενδιαφέρον jean..

Οι καλύτερες "πισωκούνες" της ημέρας!!!

Φωτογραφίες με την πίσω όψη καθημερινών γυναικών που σίγουρα δεν παιρνάνε απαρατήρητες...
Απολάυστε....

Ποια παρουσιάστρια δεν φοράει ...εσώρουχο; (VIDEO)

Κάποιες στιγμές από την ελληνική τηλεόραση μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας! Ειδικά όταν πρωταγωνιστούν σε αυτές γνωστές παρουσιάστριες, σε sexy εμφανίσεις που άφησαν εποχή!
Τυχαίο ήταν (;)... μοιραίο ήταν… (;) , αποκαλυπτικό πάντως ήταν σίγουρα όταν η

Απαγόρευσαν διαφήμιση με την Dakota Fanning ως προκλητική!!!

Δείτε τις επίμαχες φωτογραφίες.
Η πανέξυπνη μικρή του “I am Sam”, παραμεγάλωσε…
Το παιδικό πρόσωπο της 17χρονης πλέον ηθοποιού, που κάνει καριέρα στην Αμερική από παιδάκι, ενέπνευσε τον οίκο μόδας Marc Jacobs που θέλησε να δώσει την εικόνα μίας σύχρονης Λολίτας, εξου και το όνομα του αρώματος Oh Lola!
Αν και ο οίκος συνηθίζει να προκαλεί με τις

VIDEO: Έσπασε ρεκόρ με 14 διαφορετικές δουλειές μέσα σε 24 ημέρες…

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί…

Η Καίτη Φίνου σε νέα εκπομπή με τίτλο "το καλάθι της νοικοκυράς"...

Στην εποχή της οικονομικής κρίσης μια νέα τηλεοπτική εκπομπή έρχεται να βοηθήσει ανθρώπους που αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα. Πρόκειται για «Το καλάθι της νοικοκυράς» που θα μοιράζει τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Την εκπομπή που είναι ζωντανή και ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα θα παρουσιάζει η γνωστή ηθοποιός Καίτη Φίνου (φωτ.). «Το καλάθι της νοικοκυράς» θα προβάλλεται καθημερινά σε

Αντώνης Κανάκης: Τι του συνέβη όταν πρωτοήρθε στην Αθήνα! Βίντεο

Ο Αντώνης Κανάκης εξιστόρησε ένα περιστατικό που του συνέβη όταν επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αθήνα το 1985. Τι πρόδωσε αμέσως την καταγωγή του; Το ...παχύ "λ" το οποίο αντιλήφθηκε η κοπέλα με την οποία συνομιλούσε. Από την άλλη, ο παρουσιαστής παραλίγο να παίξει ξύλο με τον ιδιοκτήτη ενός σουβλατζίδικου όταν πήγε να παραγγείλει σουβλάκι! 
Δείτε το βίντεο...

Αναβλήθηκε για αύριο το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών!

Το απόλυτο χάος. 
Μια ακόμα ημέρα με την χώρα ακυβέρνητη και χωρίς πρωθυπουργό. Οι κ. Παπανδρέου και Σαμαράς ενώ προσήλθαν στο προεδρικό μέγαρο για να ανακοινώσουν το όνομα του κ .Φ. Πετσάλνικου στην θέση του νέου πρωθυπουργού.
Και ενώ ο Α. Σαμαράς είχε συμφωνήσει έστω με

Ουρές στα μαιευτήρια για να γεννήσουν στις 11/11/11

Πολλές μέλλουσες μητέρες στη Νότια Κορέα “τρέχουν” για να κλείσουν ραντεβού με καισαρική για τις 11 Νοεμβρίου ή αλλιώς την Ημέρα του Πέπερο.
Ο λόγος είναι για να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους θα γεννηθούν στις 11/11/2011, δηλαδή θα φέρουν για πάντα τον μοναδικό αριθμό ταυτότητας "111111".

Ανακαλεί χιλιάδες οχήματα η Toyota!

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Toyota ανακοίνωσε ότι ανακαλεί 550.000 οχήματα τύπου Camry, Avalon, Alphard, Highlander, Sienna και τα μοντέλα ES300, ES330, RX330 και RX400h του Lexus, που κυκλοφορούν κυρίως στις ΗΠΑ εξαιτίας πιθανών προβλημάτων τα οποία σχετίζονται με την τροχαλία του στροφαλοφόρου άξονα του κινητήρα.
Αν το πρόβλημα δεν επιδιορθωθεί, όπως

Έπεσε το σάιτ του Πετσάλνικου!!!

Κατέρρευσε από τις πολλές επισκέψεις!!!
Το όνομα του Φίλιππου Πετσάλνικου είναι αυτό που κυριαρχεί για τη θέση του πρωθυπουργού. Πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του για να δουν εάν υπάρχει κάποια αντίδραση ή σχόλιο από τον ίδιο στην προσωπική του σελίδα.
Αποτέλεσμα ήταν να κάνει… ρεκόρ σε επισκέψεις και τελικά να πέσει το σάιτ του προέδρου της Βουλής.

Κομοτηνή: Σε λειτουργία από αύριο τα διόδια στον Ίασμο

Από αύριο το μεσημέρι τίθενται σε λειτουργία τα διόδια στον Ίασμο Κομοτηνής, επί της Εγνατίας οδού, στα οποία οι οδηγοί θα πρέπει να καταβάλλουν δύο ευρώ.
Πρόκειται για τον τρίτο σταθμό που θα λειτουργήσει επί της Εγνατίας. Οι υπόλοιποι δύο βρίσκονται στον Πολύμυλο Κοζάνης αλλά και το σταθμό των Μαλγάρων.
Υπενθυμίζεται ότι την επόμενη εβδομάδα θα

Τέλος ο Μπάντοβιτς από την Κέρκυρα!

Το κάκιστο ξεκίνημα που έχει φέρει την Κέρκυρα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά από 9 αγωνιστικές οδήγησε την διοίκηση της ομάδας να λύσει την συνεργασία της με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Διάγγελμα Παπανδρέου: Μας ευχαρίστησε και αποχώρησε!!!

Η νέα κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει στο δρόμο και των μικρών και των μεγάλων αλλαγών, δήλωσε ο Γιώργο Παπανδρέου σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία αποχώρησης από την πρωθυπουργία της χώρας.
Τόνισε ότι η νέα κυβέρνηση θα

Τσουχτερό κρύο και χιόνια το Σαββατοκύριακο!!!

Αναλυτική πρόγνωση από σήμερα εώς και το Σαββατοκύριακο από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.
Δε μας έφταναν τα χαράτσια και η απίστευτη πολιτική αστάθεια των ημερών μας τα χαλάει και ο καιρός ειδικά από το Σαββατοκύριακο αφού χειμωνιάζει και μάλιστα απ΄ οτι φαίνεται για τα καλά.
Πιο αναλυτικά:

Εμπλοκή στο όνομα Πετσάλνικου. Στις 18:00 η ανακοίνωση!!!

Στις έξι θα πάει τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, μετά τη συνάντηση των οποίων -επιτέλους – αναμένεται ότι θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου πρωθυπουργού, με την σύμφωνη γνώμη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Τελικά απ' ότι διαφαίνεται επελέγη θεσμική λύση και μετά από εννέα διαφορετικές προτάσεις, τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα το όνομα του προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου. Μένει βέβαια αυτό να επιβεβαιωθεί και επισήμως.
Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα δύο κόμματα

Όλα δείχνουν Πετσάλνικο για την θέση του νέου πρωθυπουργού!!!

Μετά τις δραματικές διαπραγματεύσεις σχετικά με το όνομα του πρωθυπουργού, οι οι τελευταίες πληροφορίες να αναλαμβάνει τα ηνία της χώρας, ο πρόεδρος της Βουλής.
Ύστερα από ζυμώσεις και παρεμβάσεις, με επίκεντρο τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κλείστηκε τελικά η αναμενόμενη συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε να

Ξανασυνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης στα Σκόπια!

Συνελήφθη το μεσημέρι στα Σκόπια ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου
Η σύλληψή του έγινε από τις Αρχές Ασφάλειας των Σκοπίων ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που παρασχέθηκαν από την ελληνική αστυνομία και την ΕΥΠ.
Ο 55χρονος συνελήφθη σε καφετέρια των Σκοπίων, την ώρα που απολάμβανε το πούρο και τον καφέ του.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Eικονικός τροχονόμος καταγράφει ότι παράβαση "βλέπει"!

Ένας άψυχος τροχονόμος, στήθηκε σε αυτοκινητόδρομο μεταξύ κίνας και Σαγκάης, με σκοπό να αποτρέψει τους οδηγούς από την κακή οδήγηση, που πολλές φορές κοστίζει ακόμη και την ζωή τους!
Ο εικονικός τροχονόμος, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία έχει στηθεί στο πλάϊ του δρόμου και στα χέρια του κρατάει μια κάμερα, η οποία καταγράφει ότι παράβαση «βλέπει».
Με την κίνηση αυτή οι υπεύθυνοι ελπίζουν ότι οι οδηγοί θα συμμορφωθούν και τα τροχαία ατυχήματα θα ελαττωθούν!
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μάνα θα φέρει στον κόσμο το 20ο της παιδί!!! (video)

Το 20ο της παιδί θα φέρει στον κόσμο τον προσεχή Απρίλιο μία Αμερικανίδα.
Πρόκειται για τη Μισέλ Ντούγκαρ, 45 ετών, που εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι παντρεμένη με τον συνομήλικο της Τζιμ Μπομπ. Αθλείται πέντε από τις επτά μέρες της βδομάδας και επιμένει στην υγιεινή διατροφή.
Κατά μέσον όρο, τα 23 τελευταία έτη έγγαμου βίου, γεννιέται ένα παιδί κάθε...18 μήνες περίπου.
«Μας ικανοποίησε αυτή η απρόσμενη εγκυμοσύνη. Έλεγα ότι ο Θεός δεν θα με ξανακάνει μάνα, αλλά δεν έγινε, τελικά, έτσι...αισθανόμαστε, ο σύζυγός μου κι εγώ, υπόχρεοι. Πάντοτε υπάρχει ο χώρος για ένα ακόμα παιδί», δήλωσε σήμερα στην εκπομπή Today show του τηλεοπτικού δικτύου NBC η Ντούγκαρ.
Η πολύτεκνη οικογένεια ζει σε μια πολύ φτωχή, συγκριτικά, αμερικανική πολιτεία, το Αρκανσο. Έχει δέκα αγόρια και εννέα κορίτσια.
Το μεγαλύτερο από τα παιδιά τους είναι σήμερα 23 ετών, ενώ το μικρότερο μόλις 23 μηνών. Ήδη, το ζευγάρι έχει αποκτήσει και δύο εγγόνια.

Zougla.gr


Δείτε περισσότερα θέματα 

Έκλεψαν κοσμήματα αξίας 350 χιλιάδων ευρώ στην Κατερίνη!!!

Δύο άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έκλεψαν χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας περίπου 350 χιλιάδων ευρώ, από έναν 57χρονο κοσμηματοπώλη στην Κατερίνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο που δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, έσπασαν το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου του 57χρονου κοσμηματοπώλη, την ώρα που αυτό ήταν σταθμευμένο, και αφαίρεσαν από το πορτ-μπαγκάζ του οχήματος μία βαλίτσα κι ένα σακβουαγιάζ που περιείχαν χρυσαφικά και κοσμήματα, εκτιμώμενης αξίας περίπου 350 χιλιάδων ευρώ.
Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, όπου τους περίμενε συνεργός τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Δείτε περισσότερα θέματα
madata.gr

Λήστεψαν νεωκόρο σε εκκλησία του Ωραιοκάστρου

Θύμα ληστείας έπεσε στις 9.00 το πρωί νεωκόρος σε εκκλησία του Ωραιοκάστρου, με αποτέλεσμα να καταλήξει τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Δύο με τρεις άγνωστοι επιτέθηκαν με άγνωστο αντικείμενο στο νεωκόρο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, επιχειρώντας να αφαιρέσουν πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα από το ναό.
Οι δράστες έγιναν γρήγορα αντιληπτοί από περίοικους και τράπηκαν σε φυγή. Για το περιστατικό διεξάγεται προανάκριση από τις αστυνομικές αρχές...
Δείτε περισσότερα θέματα 

Απίστευτος καυγάς της Άντζελας Δημητρίου στο Star! (video)

Απρόσμενο φινάλε είχε σήμερα η πρωινή εκπομπή, όταν ένα τηλεφώνημα της Άντζελας Δημητρίου έφερε τα πάνω κάτω δημιουργώντας μεγάλη ένταση μεταξύ των συνεργατών της εκπομπής, της παρουσιάστριας και του αρχισυντάκτη. Η τραγουδίστρια, ούτε λίγο ούτε πολύ τους κατηγόρησε για "στημένο" ρεπορτάζ σχετικά με τις δηλώσεις της για το ριάλιτι της Άννας Βίσση.
"Εγώ δεν κάνω ριάλιτι! Εσύ με έβαλες να κάθομαι να λέω για την Βίσση! να βρίζεις εσύ και να βάζεις εμένα να λέω για την Άννα πράγματα! Αν είχα κασετόφωνο και αυτά που έλεγες τα έλεγα στον αέρα θα έβλεπες τι θα γινόταν μετά! Να βγαίνουν τα μεσημεριανά και να με κάνουν ρεζίλι!", είπε εκτός εαυτού η Άντζελα, απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο και συνεργάτης της Ελεονώρας, Γιώργο Κασπίρη, ο οποίος είχε κάνει τη συνέντευξη.
Αυτό προκάλεσε την παρέμβαση του Θέμη Μάλλη, ο οποίος ζήτησε από την Άντζελα να πάει στην εκπομπή και να δουν το αμοντάριστο υλικό. Αυτό προκάλεσε το παραλήρημα της τραγουδίστριας,.. "Βγάλτους! 

Δεν θέλω να μιλάω με κανέναν! Βγάλτους!", άρχισε να φωνάζει.
Η Ελεονώρα προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πράγματα κι εμείς αναρωτιόμασταν: "Γιατί Άντζελα; Γιατί;"

Δείτε το βίντεο...

Ερωτεύτηκε την αστυνομικίνα που τον συνέλαβε!

Εμβρόντητα έμειναν τα όργανα της τάξης όταν ένας νεαρός βούλγαρος που συνέλαβαν άρχισε να... φλερτάρει με την αστυνομικίνα που του πέρασε χειροπέδες. Μάλιστα, ο 27χρονος κρατούμενος ζήτησε από την κοπέλα να του κάνει... έρωτα μέσα στα κρατητήρια όπου βρίσκονταν, ωστόσο η αστυνομικίνα διατήρησε την ψυχραιμία της.
Ο 27χρονος, βουλγαρικής καταγωγής, συνελήφθη στο σπίτι του σε γειτονιά του Ατσαλένιου στο Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας. Η κατηγορία σε βάρος του; Καταρχήν, η διατάραξη κοινής ησυχίας, καθώς η αστυνομία κλήθηκε εξαιτίας της φασαρίας που έκανε. Στην συνέχεια όμως

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο πεθερός του ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ο Πρώτος μεγαλοοφειλετης στη λίστα, με 660.000.000 ευρώ!

Ξέρετε ποιος είναι πρώτος στην απόρρητη λίστα των μεγαλοοφειλετών που απέκρυψε ο Βενιζέλος από τους δημοσιογράφους και όχι μόνο; 
Ο γνωστός μεγαλο-ξενοδόχος Δασκαλαντωνάκης, πεθερός του υποτιθέμενου υπουργού και σφοδρά τουρκόφιλου λόγω οικογενειακών μπίζνων με δαύτους, Ν. Σηφουνάκη και κολλητός του Θ. Πάγκαλο με 660.000.000, οι οποίοι απείλησαν με αποχώρηση εάν βγει.
Έτσι μπροστά στον φόβο της καταψήφισης του πολυνομοσχεδίου υπέκυψε ο πρόστυχος πολιτικά Βενιζέλος, και την κατέταξε στα..απόρρητα έγγραφα μέχρι… νεοτέρας. Αφού λοιπόν εκμεταλλεύτηκαν τα πεθερικά του ( που φρόντισαν να διατηρήσουν τον γαμπρό τους στην πολιτική ως μεγαλοστέλεχος και υπουργό έχοντας έτσι εξασφαλίσει… ασυλία ), μέχρι εξαντλήσεως, τις πιο ευημερούσες επιχειρήσεις - φιλέτα, όπως το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ της Θεσσαλονίκης.
Το "Cape Sοunio" το "FILOXENIA" στην Καλαμάτα και ένα σωρό πολυτελή ακόμα ξενοδοχεία, και βγάλανε τα δισεκατομμύρια τους στο εξωτερικό, σε τραπεζικούς λογαριασμούς, όλοι τους, άφησαν στο κράτος και στους μαλάκες χειροκροτητές τα δυσβάστακτα χρέη και με διατήρηση της ανωνυμίας, λόγω ..γαμπρού.
ixnos
Δείτε περισσότερα θέματα 
tro-ma-ktiko

Χωρίς προηγούμενο οι πολιτικές εξελίξεις, έχουμε αλλάξει 9 πρωθυπουργούς σε 3 μέρες!!!

Χωρίς προηγούμενο είναι οι πολιτικές εξελίξεις στην χώρα, όπου από την Κυριακή το βράδυ έως σήμερα έχουμε αλλάξει… τουλάχιστον τρεις «επίσημους πρωθυπουργούς» και μερικούς ακόμα «σύμφωνα με πηγές»!
Ξεκινήσαμε με την τριπλέτα, Λουκά Παπαδήμο, Παναγιώτη Ρουμελιώτη και Σταύρο Δήμα. Ο τελευταίος «αποχώρησε» γρήγορα από το σενάριο μετά το τηλεοπτικό μήνυμα Σαμαρά.
Στην συνέχεια προστέθηκε το όνομα του Νικηφόρου Διαμαντούρου. Αφού χύθηκε πολύ μελάνι, για να μάθουμε «ποιος είναι ο νέος πρωθυπουργός»… πάει και αυτός!
Η Τρίτη ξημέρωσε με την ελπίδα ότι καταλήξαμε σε πρωθυπουργό, τον Λουκά Παπαδήμο, αλλά εντός της ημέρας μπήκαν στο «παιχνίδι» και τα ονόματα: Φίλιππος Πετσάλνικος και ο Απόστολος Κακλαμάνης.
Μετά την διάψευση από τους ίδιους ξεκίνησε νέο κυνήγι, για να φτάσουμε σήμερα Τετάρτη πρωί να έχουμε ως υποψήφιο πρωθυπουργό τον Βασίλη Σκουρή!
Πάνω που είπαμε ότι αυτή είναι η «υποψηφιότητα της ημέρας», -τσουπ!- έρχεται και το όνομα του κ. Ι. Κουκιάδη (καθηγητής εργατικού Δικαίου στη Νομική).
Βεβαίως, όλες αυτές τις ημέρες παίζει -με λιγότερες πιθανότητες- και το όνομα του κ. Βενιζέλου.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μόνο οι κ.κ. Κακλαμάνης, Πετσάλνικος βγήκαν να διαψεύσουν τα σενάρια που τους αφορούσαν με αποτέλεσμα αυτά που αφορούσαν τους υπόλοιπους να συνεχίζονται και να διανθίζονται.
Σε λίγη ώρα θα ανακοινωθεί η τελικά νέα κυβέρνηση;
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Επιτέλους!!! Ξεκινά σήμερα το Κύπελλο Ελλάδος...

Ξεκινά σήμερα επιτέλους το Κύπελλο Ελλάδος με πέντε αγώνες. Στην παρούσα φάση διεξάγονται μόνο νοκ άουτ αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες της Football League 2, δηλαδή της πρώην Γ’ Εθνικής.
Το πρόγραμμα:

Ποιός "έφαγε" τελικά τον Λουκά Παπαδήμο;

Ποιος "έφαγε" τελικά τον Λουκά Παπαδήμο; Τον άνθρωπο που ακόμα και ξένα πρακτορεία, ακόμα και τηλεοπτικά δίκτυα ονόμαζαν το μεσημέρι της Τρίτης ως τον επόμενο πρωθυπουργό;
Ο κ. Βενιζέλος πάντως λέει πάντως που δεν ήταν εκείνος. Φρόντισε να το ξεκαθαρίσει με σημερινή του δήλωση αλλά και διαρροές.
«Επειδή παρακολουθώ μία δημοσιογραφική “φούσκα” των τελευταίων ημερών και ωρών να εξελίσσεται σε προκλητική διαστρέβλωση της πραγματικότητας και μέγιστη απρέπεια, θέλω να

Βασίλειoς Σκoυρής: Αυτός είναι ο νέος μας πρωθυπουργός;

Ο Βασίλειoς Σκoυρής, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων πιθανόν θα είναι το όνομα το οποίο θα πει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας σήμερα το μεσημέρι ο Παπανδρέου ως το πρόσωπο στο οποίο συμφώνησε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για να ηγηθεί της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας!
Είναι έλληνας καθηγητής Δημοσίου Δικαίου και από το 2003 πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στο Λουξεμβούργο.
Είναι ο πρώτος Έλληνας που εξελέγη πρόεδρος θεσμικού οργάνου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κατέχει από το 2006 τη θέση του

Θα τους πάρει όλους μαζί του...

Η χώρα μπαίνει σε μια από τις κρισιμότερες (ίσως την πιο κρίσιμη) στιγμές της Ιστορίας της.
Εισέρχεται σε μια μακρά προεκλογική περίοδο, στη διάρκεια της οποίας τα δύο μεγάλα κόμματα θα έχουν παραχωρήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων, όσον αφορά στην επαφή και την εκπροσώπηση του λαού στα μικρότερα, με τα οποία η χειμαζόμενη από τα μέτρα κοινή γνώμη θα ταυτιστεί.
Όλοι γνωρίζουν ότι η μακρά προεκλογική περίοδος αποβαίνει σε βάρος της ομαλότητας και δημιουργεί «την φρενίτιδα της προεκλογικής προσδοκίας», στην οποία ο... κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε κατά την ομιλία του την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή και την οποία δήθεν ήθελε να εξορκίσει.
Φυσικά, όπως πάντα, έπραξε το αντίθετο. Αποφασισμένος να μην πέσει αμαχητί, αποφάσισε να πάρει μαζί του το κόμμα του, το κόμμα του αντιπάλου του και φυσικά ολόκληρη τη χώρα.
Ο τελευταίος (ελπίζουμε και έσχατος, αν και ποτέ δεν ξέρεις, στην Ελλάδα ζούμε) γόνος της οικογένειας Παπανδρέου, έλαβε την

Βασάνισαν 18χρονο στρατιώτη στον Στρατό της Κύπρου επειδή ζωγράφιζε ένα τριφύλλι!!!

Μια απίστευτη κακοποίηση δέχθηκε στρατιώτης της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο από μόνιμο αρχιλοχία και δύο ΕΠΥ.
Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από πατέρα 18χρονου εθνοφρουρού, 3 στελέχη της ΕΦ στην Κύπρο, σε στρατόπεδο της επαρχίας Λευκωσίας,
τον κακοποίησαν επειδή ζωγράφισε το τριφύλλι σε ένα χαρτί.
Όπως γράφει το Sigmalive, πρόκειται για ένα Αρχιλοχία και 2 ΕΠΥ. Η καταγγελία αναφέρει ότι αφού έβρισαν τον νεαρό εθνοφρουρό, τα 3 στελέχη τον έδεσαν με.......
πλαστική ταινία σε μία καρέκλα και τον έβαλαν ανάποδα σε ένα βαρέλι.
Η είδηση δημοσιεύεται σε διάφορες ιστοσελίδες των ΜΜΕ, ενώ και υπάρχει και άρθρο στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας Χαραυγή. Σύμφωνα μ αυτό ο 18χρονος εθνοφρουρός βασανίστηκε άγρια από έναν αρχιλοχία και δύο μόνιμους (ΕΠΥ) επειδή την ώρα της ξεκούρασής του ζωγράφισε πάνω σε χαρτί ένα τριφύλλι. Μόλις το είδαν οι τρεις αξιωματικοί ο ένας από αυτούς του είπε:

VIDEO: To 95% των ανθρώπων απαντά λάθος σε αυτές τις ερωτήσεις!

Τελικά πόσο έξυπνος”νομίζεις” ότι είσαι ???
Απάντησε γρήγορα στις παρακάτω ερωτήσεις !!!

Μπήκε στη χώρα μας νέο ναρκωτικό – Πιο επικίνδυνο κι απ’ την ηρωίνη!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μια Βουλγάρα στη Λάρισα η οποία όπως φαίνεται, έκανε συχνά ταξίδια απ’ τη Βουλγαρία -όπου είναι διαδεδομένη η ουσία προς την Ελλάδα για να μεταφέρει το άκρως επικίνδυνο ναρκωτικό.
Η ουσία ονομάζεται φαιντανύλη και είναι δέκα φορές πιο ισχυρή από τη μορφίνη! Μάλιστα, χρησιμοποιείται στην αναισθησιολογία ως ένα από τα κύρια φάρμακα της νάρκωσης.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, θεωρείται πιο καθαρή από την ηρωίνη και οι παρενέργειές της είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες καθώς τα άτομα που εθίζονται σ’ αυτήν χάνουν απότομα...

VIDEO: Μια τρελή Ρωσίδα!!!

Έχουμε δει τρελούς και τρελούς…
Η συγκεκριμένη κυρία, μπαίνει άνετα στο top 5!!
Δείτε τι έκανε…

Μιά είδηση που αποκλείεται να δείτε στην τηλεόραση...

Κάποιοι λαοί ψήνουν επαναστάσεις την άνοιξη, και κάποιοι άλλοι, κατακαλόκαιρο, μαγειρεύουν Συντάγματα. Βέβαια, το ισλανδικό καλοκαίρι δεν είναι τόσο καυτό, όσο η αραβική άνοιξη, και ίσως έτσι δικαιολογείται η πρωτοφανής προθυμία με την οποία δεκάδες χιλιάδες Ισλανδών καρφώθηκαν μπροστά στις πλατφόρμες του Facebook, Twitter, Youtube και Flickr, σβήνοντας και γράφοντας με χαρά το νέο τους Σύνταγμα. Αυτό κι αν είναι επανάσταση!
Σύνταγμα όχι μόνο για το λαό, αλλά από τον ίδιο το λαό για τον εαυτό του.
Ο λαός, και παραγωγός και καταναλωτής συνάμα.
Τέρμα οι μυστικότητες και τα σκοτεινά δωμάτια με μια χούφτα «εκλεκτούς» να ξηλώνουν και να ράβουν, κατά το δοκούν.
Η εκπληκτική αυτή ιστορία έχει ως εξής:

Δημοπρατούνται οι Σταθμoί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Σιάτιστας και Πολυμύλου!

Σταθμoύς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) θα δημοπρατήσει η Εγνατία Οδός για την δημιουργία κι εκμετάλλευση των ΣΕΑ. Η δημόσια εταιρία προχωρά σε διεθνή διαγωνισμό για την κατασκευή, τη χρηματοδότηση, τη λειτουργία, την συντήρηση και την εκμετάλλευση τεσσάρων «μπουκέτων» ΣΕΑ με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών την 12η Δεκεμβρίου.
Στους ΣΕΑ που θα δημοπρατηθούν περιλαμβάνονται και o αριστερός ΣΕΑ Σιάτιστας και ο δεξιός Πολυμύλου.
Η μελέτη και η κατασκευή των σταθμών εκτιμάται ότι θα έχει

Η εθνική ανανεωμένη με νέα πρόσωπα!!!

Με πολλά νέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Στέφανος Καπίνο και ο αμυντικός του Ολυμπιακού Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος πήρε την ελληνική υπηκοότητα, συγκεντρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων με τη Ρωσία και τη Ρουμανία.
Η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει την συμμετοχής της στην τελική φάση του Euro2012 και ο Φερνάντο Σάντος θα έχει στα δύο αυτά ματς μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες.
Ο φιλικός αγώνας με την Ρωσία θα γίνει την Παρασκευή στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενώ ο αγώνας με την Ρουμανία θα γίνει την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στην Αυστρία, στο γήπεδο "Cashpoint Arena" της πόλης Αλτάχ.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Go Greek for a Week: Χυδαίο και εξοργιστικό reality για τους Έλληνες (video)

Εξοργιστικό, εξευτελιστικό και αηδιαστικό. Με αυτές τις τρεις λέξεις –και όχι μόνο-, μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος το πρώτο επεισόδιο του βρετανικού reality «Γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα».
Στο εν λόγω reality του οποίου το πρώτο επεισόδιο ήδη προβλήθηκε από το Channel 4, τρεις Βρετανοί φορολογούμενοι μπαίνουν στη θέση μιας ελληνίδας κομμώτριας, ενός έλληνα οδηγού λεωφορείου και ενός έλληνα χειρουργού.
Στο trailer του, το χυδαίο reality, καλεί τους τρεις συμμετέχοντες ν΄απολαύσουν τα ελληνικά… «προνόμια».

Παρουσιαστής καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση!

Γνωστός παρουσιαστής κεντρικού δελτίου ειδήσεων καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από θαυμάστριά του! Ο Κύπριος παρουσιαστής ειδήσεων,΄...

Σέρνει με άλογο το… δωμάτιό του και κάνει το γύρο της Ελλάδας!

Ο λόγος για έναν Ολλανδό που βρήκε αυτόν το πρωτότυπο τρόπο για να γυρίσει τη χώρα μας.
Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να γνωρίσει την ελληνική φύση.
Με το άλογό του και το δωμάτιό του, κάνει ήρεμος το ταξίδι του, έχοντας στο πίσω μέρος την ελληνική και την ολλανδική σημαία.
Δείτε περισσότερα θέματα 

"Dancing οn ice": Συγκίνηση και λιποθυμία στην πρεμιέρα!

Υστερα από πολλή σκέψη στα επιτελικά γραφεία του ΑΝΤ1 για το αν πρέπει να βγει στον αέρα, λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, το πολυδιαφημισμένο σόου του σταθμού «Dancing οn ice», τελικά έκανε πρεμιέρα με μιάμισι ώρα καθυστέρηση.
Το νέο φιλόδοξο concept του καναλιού μπορεί να μην είχε κατά κοινή ομολογία τη λάμψη του «Dancing with the stars», αλλά σίγουρα κράτησε ψηλά τα νούμερα τηλεθέασης, που πλησίασαν το 40%.
Πρεμιέρα για το «Dancing on ice», λοιπόν, με τους συντελεστές να

Έφυγε από την ζωή ο Βαλεντίν Ιβάνοφ

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από την ζωή ο Βαλεντίν Ιβάνοφ, ο πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ 1962.Στα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Ιβάνοφ έδωσε μεγάλη «μάχη» με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.
Ο Βαλεντίν Ιβάνοφ, μέλος της «χρυσής» γενιάς -μαζί με τους Λεβ Γιασίν, Ιγκόρ Νέρο και Γιούρι Βόινοφ μεταξύ άλλων- που οδήγησε την ΕΣΣΔ στην κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών (μετέπειτα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος) το 1960, ενώ δυο χρόνια αργότερα στο Μουντιάλ της Χιλής αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με τέσσερα τέρματα μαζί με τους Γκαρίντσα, ο Βαβά, ο Αλμπερτ, ο Γέρκοβιτς και ο Σάντσες.Συνολικά με την εθνική Σοβιετικής Ένωσης πραγματοποίησε 59 συμμετοχές και πέτυχε 26 γκολ, ρεκόρ που τον φέρνει στην Τρίτη θέση των σκόρερ μετά τους Όλεγκ Μπλαχίν (42) και Όλεγκ Προτάσοφ (29).
Σε συλλογικό επίπεδο πέρασε όλη του την καριέρα στην Τορπέντο Μόσχας, παρότι δέχθηκε εντονότατες πιέσεις για να πάρει μεταγραφή σε μια εκ των δυο κυρίαρχων ομάδων της πρωτεύουσας, δηλαδή την ΤΣΣΚΑ και την Λοκομοτίβ.
Με την Τορπέντο ως ποδοσφαιριστής κατέκτησε δυο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ ως προπονητής της πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα και τρία κύπελλα.Ο γιός του, που ονομάζεται επίσης Βαλεντίν, υπήρξε επιτυχημένος διεθνής διαιτητής.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Χρυσές δουλείες κάνουν οι ιερόδουλες στο facebook!!!

Ναι, αυτή η είδηση είναι για σας, αρσενικοί αναγνώστες!
Ξέρουμε ότι θα τη διαβάσετε με ευλαβική προσήλωση μέχρι τέλους.
Ξέρουμε ότι θα σπεύσετε στο Facebook να πληκτρολογήσετε τα ονόματα που θα δείτε να προβάλλουν σαγηνευτικά μπροστά σας.
Ξέρουμε ότι θα απομακρύνετε την κοπέλα ή τη μάνα σας από το

Συμφώνησε ο Τσιώλης με τον Αστέρα!

Την καταρχήν συμφωνία της με το Σάκη Τσιώλη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Το θέμα θα τελειώσει και τυπικά έως την Τετάρτη, όταν θα υπάρξει η τελική συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές και θα μπούνε οι υπογραφές στο συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο. Ο πρώην τενχικός του Άρη είναι ο τέταρτος κατά σειρά που κάθεται στον πάγκο των Αρκάδων για φέτος, καθώς προηγήθηκαν οι Fernandez, Gonsalves και Βεργέτης.
Η Bwin, η Νο1 online εταιρεία gaming είναι ένα κλικ μακριά!
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον προπονητή κ. Σάκη Τσιώλη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Τυπικά το θέμα θα ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Επιστροφή Μιχαλήτσου στον Αρη...

Μετά από 8 μήνες ο Γιάννης Μιχαλήτσος επιστρέφει στον Αρη, με την κίτρινη ΠΑΕ να ανακοινώνει την ανάληψη του πόστου του τεχνικού συμβούλου.
Στα πλαίσια της ενίσχυσης του αγωνιστικού τμήματος
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα αναλαμβάνει χρέη τεχνικού συμβούλου της ομάδας ο Γιάννης Μιχαλήτσος στα πλαίσια της περαιτέρω προσπάθειας ενίσχυσης του αγωνιστικού τμήματος.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ζωγραφική χωρίς χρώματα πάνω σε φύλλα δέντρων!

Μέχρι τώρα ξέραμε τη ζωγραφική σε καμβά, σε χαρτί, σε ύφασμα, ακόμη σε τοίχους ή ξύλα. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι πραγματικά έργα τέχνης αποτυπώνονται πάνω σε φύλλα δέντρων από Κινέζους καλλιτέχνες.
Η διαδικασία είναι αρκετά δύσκολη, καθώς απαιτεί πολύ χρόνο και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, καθώς δεν χρησιμοποιούνται καθόλου χρώματα αλλά αφαιρούνται προσεκτικά οι ίνες από τα φύλλα, σχηματίζοντας εν τέλει το επιλεγμένο σχέδιο.
Ο καλλιτέχνης επιλέγει φρέσκα φύλλα, στην επιφάνεια των οποίων σκιτσάρει την εικόνα που θέλει να αποτυπώσει. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία αλλά και λέιζερ αφαιρεί τα τμήματα του φύλλου που θέλει, έτσι ώστε να αποδώσει πιστά εικόνες ή γράμματα.
Τώρα που μπήκαμε, λοιπόν, για τα καλά στο φθινόπωρο, και τα φύλλα πέφτουν… ας πάρουμε μια ιδέα από τις πραγματικά μοναδικές αυτές δημιουργίες!

Μυστικά για να παίξετε με το Google Search...

Μάθετε ακόμα … μερικά αστεία κολπάκια για να παίξετε με το Goolge Search. Είναι πιθανό μερικά να τα ξέρετε και μερικά όχι, για δείτε και παίξτε:
- Πηγαίνετε στο www.google.gr , και εισάγετε το Google Gravity και πατήστε το «Αισθάνομαι τυχερός», και νιώστε την «βαρύτητα»…
- Ψάξτε για την λέξη «Askew»
- Όσοι είστε ατρόμητοι αναζητήστε τον Chuck Norris πάλι μέσω του «Αισθάνομαι τυχερός»