ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

Διαβάσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση δήλωση του Αντώνη Σαμαρά που ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι πέτυχε και τους 4 στόχους που είχε θέσει.
Ας δούμε όμως ποιόν στόχο έπιασε ο Σαμαράς στην πραγματικότητα....

Η νυχτερινή ζωή στη Ρωσία με sexy οπτασίες!!! [PICS]

Με τέτοιες οπτασίες… το μόνο σίγουρο ειναι οτι η νυχτερινή ζωη στην Ρωσία μπορεί να σου προσφέρει πολλά!

Nicole Coco Austin: Πλούσια τα ελέη της! [PICS]

Μάλλον το συγκεκριμένο φόρεμα είναι το αγαπημένο της Nicole Coco Austin.
Δεν εξηγείται αλλιώς πώς επέλεξε να το φορέσει, παρόλο που φαίνεται σαν να έχει μπει στο πλύσιμο!
Βέβαια η σύζυγος του ηθοποιού και ράπερ Ice T, μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις.
Η 32χρονη σταρ έβαλε τα ψηλοτάκουνα της, πήρε μαζί και το μπουλντόγκ της που φωνάζει Spartacus, και βγήκε για ψώνια με μια φίλη της στο Μαϊάμι.
Τώρα, αν ο σκύλος έβλεπε κανένα άλλο τετράποδο και άρχιζε να τρέχει, δε μπορούμε να φανταστούμε τι φωτογραφίες θα βλέπαμε!

Σαρκοζί: «Ο Παπανδρέου είναι μαλ…, μεγάλος μαλ…»

Σοκ από τον Σαρκοζί και το απίστευτο υβρεολόγιο κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Τι είπε ο Σαρκοζί;
Ένα απίστευτο υβρεολόγιο κατά του πρώην πρωθυπουργού από τον γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του αποκαλύπτει η γαλλική εβδομαδιαία εφημερίδα «Le Canard enchaine».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, ο Νικολά Σαρκοζί είπε...

Παπαβασιλείου σε Χαριτάτο: "Προτιμάς το πίσω από το μπροστά";

Πιο... παραπλανητική ερώτηση δεν θα μπορούσε να κάνει η Έλενα Παπαβασιλείου σε καλεσμένο του «Μες Στην Καλή Χαρά»... Κι όμως! «Προτιμάς το πίσω από το μπροστά;», ρώτησε η ξανθιά τον Σπύρο Χαριτάτο!
Ο δημοσιογράφος μιλούσε με την Ναταλία Γερμανού για την πορεία του στην τηλεόραση, για την οποία είπε ότι έχει χρόνια πίσω από τις κάμερες και πρόσθεσε ότι «κόλλαγε» να βγει έξω.
«Άρα προτιμάς το πίσω από το μπροστά;», πετάχτηκε η Έλενα και έκανε άπαντες να κρατιούνται για να μην γελάσουν!
Τελικά, «λύθηκαν» οι άνθρωποι, με τον Βασίλη Δρυμούση να λέει όλο νόημα «υπάρχει και το

Αναβλήθηκαν παιχνίδια λόγω κακοκαιρίας στην Δ’ Εθνική

Την απόφαση να αναβληθούν δύο παιχνίδια στην Δ' Εθνική πήρε η επιτροπή πρωταθλήματος, λόγω της κακοκαιρίας. Τα παιχνίδια που ματαιώθηκαν και που θα διεξαχθούν σε νέα ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΟ είναι αυτά μεταξύ του Πανναξιακού και του Ελπιδοφόρου και του Φωστήρα με την Μύκονο.
Εν τω μεταξύ, με 2-0 κέρδισε το Κορωπί της Μικρασιατικής Χίου. Οι νησιώτες ταλαιπωρήθηκαν στην μετακίνησή τους, αφού αρχικά ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψουν για την Αθήνα ακτοπλοικώς, όμως λόγω του απαγορευτικού, χρησιμοποίησαν το πρωινό αεροπλάνο της Ολυμπιακής.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Χαμόγελα χαράς για την οικογένεια της Όλγας Φαρμάκη

Το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη της Ολγας Φαρμάκη μετά τη δραματική εβδομάδα με τη μικρότερη αδελφή της στην Εντατική.
Χαμόγελα ευτυχίας και ανακούφισης για την οικογένεια της Γωγώς Φαρμάκη! Μία εβδομάδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη η μικρότερη αδελφή της Ολγας Φαρμάκη από το όπλο του Αλέξανδρου Αγγλούπα που εκπυρσοκρότησε και τη χτύπησε στη βουβωνική χώρα, η όμορφη ηθοποιός συνήλθε χθες από την καταστολή και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, τη Δευτέρα θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Η γλυκιά Γωγώ φαίνεται πως στάθηκε δυνατή και κέρδισε τη μάχη για τη ζωή της. Από την περασμένη εβδομάδα η Γωγώ βρισκόταν σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του

Βροχές, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου

Tοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και στις Σποράδες με χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά τμήματα, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα Δωδεκάνησα και από το απόγευμα στην Κρήτη, παγετό το πρωί στα βόρεια, και πολύ θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο, περιμένουμε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Χιονόνερο με χιόνι στα ορεινά και ημιορεινά ενδέχεται να εκδηλωθεί πρόσκαιρα στην Ανατολική Θράκη, ενώ τα ισχυρά φαινόμενα του Νοτίου Αιγαίου ενδέχεται να επηρεάσουν το βράδυ τις Νότιες και Ανατολικές Κυκλάδες.
Νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά περιόδους κυρίως στα βόρεια και ανατολικά και ασθενείς χιονοπτώσεις στην Παρνηθα και στα δυτικά ορεινά θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 βαθμούς στην πόλη και στους 7 βαθμούς στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στο Σαρωνικό σχεδόν θυελλώδεις μέχρι θυελλώδεις και στο Νότιο Ευβοϊκό θυελλώδεις μέχρι πολύ θυελλώδεις.
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τρίκαλα: Πατέρας 2 παιδιών αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο!

Ο άνδρας, που ζούσε μόνιμα στην Παναγίτσα του δήμου Φαρκαδόνας στα Τρίκαλα, απέβη στο απονενοημένο διάβημα πίνοντας φυτοφάρμακο.
Πρόκειται για κτηνοτρόφο που στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής, ενημέρωσε γείτονά του για το τι είχε συμβεί και ο ίδιος ενημέρωσε την Αστυνομία.
Ο 47χρονος, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας και από εκεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου μια ώρα μετά ξεψύχησε…
Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αντιμετώπιζε οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα ενώ αφήνει πίσω του σύζυγο και δύο κοριτσάκια.
Zougla.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πλήρης αποκλεισμός κυκλοφορίας για 12 ημέρες στην κοιλάδα των Τεμπών!

Λόγω εργασιών που θα εκτελεστούν στην κοιλάδα των Τεμπών, από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου έως και τις 25 του ίδιου μήνα, διακόπτεται πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή.
Η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από παρακαμπτήριους. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ στο τηελέφωνο 2410 741440
seleo.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς

Η επικράτηση των φιλοξενούμενων στα περισσότερα γήπεδα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της 10ης αγωνιστικής ημέρας (μόνο ο Γράμμος Μαυροχωρίου κέρδισε στην έδρα του)!!!, τα αποτελέσματα της οποίας δεν δημιούργησαν σοβαρές μεταβολές στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς όλοι σχεδόν οι πρωτοπόροι σημείωσαν απώλειες βαθμών.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Ο Νίκος Τσέλλιος ανέλαβε τον ΑΓΣ Καστοριά!

Ο Νίκος Τσέλλιος είναι τελικά εκλεκτός για την κάλυψη του κενού στην τεχνική ηγεσία του Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς μετά από τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Αχιλλέα Σταμούλη και τον συνεργάτη του κ. Δημήτρη Πετρόπουλο διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων και κρίθηκε ως ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει το βάρος της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Ιδιαίτερης μνείας, μάλιστα, χρήζει το γεγονός ότι ο κ. Τσέλλιος χαίρει της ιδιαίτερης εκτίμησης του προέδρου του συλλόγου, ο οποίος του είχε προτείνει να αναλάβει τη σχετική θέση τόσο τον Ιανουάριο του 2011 όσο και το φετινό καλοκαίρι εντούτοις προσωπικοί λόγοι δεν είχαν

Αποτελέσματα Α' ΕΠΣ Κοζάνης 10η Αγωνιστική

Σάββατο 12/11/2011
ΕΠΣ Κοζάνης

Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Αποτελέσματα Α' ΕΠΣ Φλώρινας 11η αγωνιστική


Η Καλλινίκη επικράτησε στο ντέρμπι και πήρε προβάδισμα 5 βαθμών, μετά την ήττα του Ηρακλή στο Αμύνταιο. Ήττα και για τη Μελίτη στο Αμμοχώρι...
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

To πρωί το έμαθε το μεσημέρι ορκίστηκε!!!

Ιδέα δεν είχε μέχρι προχθές το βράδυ ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη Δ. Βαρτζόπουλος ότι θα συμμετάσχει στη νέα κυβέρνηση.
Χθες το πρωί χτύπησε το τηλέφωνό του και είδε ότι η κλήση ήταν από το γραφείο του προέδρου της ΝΔ Α.Σαμαρά. Ο Δ.Βαρτζόπουλος παραξενεύτηκε καθώς δεν είχε περάσει καν από το μυαλό του το ενδεχόμενο να αναλάβει κυβερνητική θέση. Ως γνήσιος "Σαμαρικός" όμως δεν σκέφτηκε καν να αρνηθεί. Έτσι το μεσημέρι βρέθηκε να ορκίζεται υφυπουργός υγείας.
seleo.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πουτινιές! Η πιο σέξι πολιτική διαφήμιση κόμματος στον κόσμο από τον Β. Πούτιν (βίντεο)

Ένα άκρως ενδιαφέρον όσο και πρωτοποριακό βίντεο αποφάσισαν να προβάλλουν οι υπεύθυνοι του κόμματος Ενωμένη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 4ης Δεκεμβρίου.
Μια νεαρή κοπέλα πηγαίνει στο εκλογικό τμήμα φορώντας ένα μίνι φόρεμα και ζητά να ελεγχθεί εάν είναι γραμμένη στους εκλογικούς καταλόγους. Εκείνη την ώρα την πλησιάζει ένας νεαρός άντρας που την φλερτάρει κρατώντας και εκείνος το βιβλιάριο του. Οι δυο τους πηγαίνουν στο παραβάν για να ψηφίσουν και πρώτη μπαίνει η κοπέλα μόνη της. Ωστόσο αλλάζει γνώμη και το καλεί στην συνέχεια και εκείνον να ψηφίσουν μαζί… την ώρα που πέφτουν τα ρούχα τους εμφανίζεται το σλόγκαν «Ας το κάνουμε μαζί»...

Πέπη Τσεσμελή συνυφάδα υπουργού!!! Πώς τα κατάφερε;

Πώς κατάφερε η Πέπη Τσεσμελή να γίνει συνυφάδα υπουργού στην κυβέρνηση Παπαδήμου; Ποιες δυνάμεις έφεραν την Πέπη Τσεσμελή ένα βήμα από την κυβέρνηση;
Ποιος δεν θυμάται τη συμπαρουσιάστρια του Λεουτσάκου στην εκπομπή «Αυτόφωρο», Πέπη Τσεσμελή.
Η νεαρά με τα πλούσια προσόντα και την ατάκα-σήμα κατατεθέν «Άλλο Πέπη κι άλλο πρέπει» μεγάλωσε, καταξιώθηκε και

Στην ψάθα η Δήμητρα Λιάνη: γιατί πουλάει τη βίλα της

Δύσκολες ώρες περνάει η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, που βλέπει τη περιουσία της να χάνεται. Γιατί κινδυνεύει να της πάρουν τη βίλα της Εκάλης;
Στις 16 Νοεμβρίου, η Δήμητρα Λιάνη θα δώσει την προσωπική της μάχη για να διασώσει τη πολυτελή βίλα της, που βγαίνει σε πλειστηριασμό, εξαιτίας των χρεών της σε μη κυβερνητική οργάνωση, σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες.
Μία από τις μεζονέτες που χτίστηκαν στη θέση της ιστορικής βίλας της Εκάλης κινδυνεύει να χάσει η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, πρώην σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς βγαίνει σε

Δεν μπορείτε με τίποτα να φανταστείτε τι βρίσκεται πάνω απο την χελώνα (video)

Στοίχημα ότι δεν μπορείτε με τίποτα όμως να φανταστείτε τι βρίσκεται επάνω απο την χελώνα του βίντεο. Η μπορείτε ? 
Δείτε το video

Η κυβέρνηση “ψηνόταν” και αυτοί φιλιόντουσαν στο Μαξίμου! Δείτε φωτογραφίες

Μπορεί η προσοχή μας να ήταν στραμμένη στο εσωτερικό του Μαξίμου για την νέα κυβέρνηση, ωστόσο, το «ζουμί» ήταν έξω: όσο εντός του Μεγάρου γράφονταν οι πολιτικές εξελίξεις, ζευγάρι φιλιόταν με φόντο… το κτίριο και όχι μόνο!
Πρωταγωνιστές είναι δύο Βρετανοί που παντρεύτηκαν στην Αθήνα και πήγαν να φτιάξουν το γαμήλιο άλμπουμ -που άλλου;- στην Ηρώδου Αττικού που τις τελευταίες μέρες ήταν στο παγκόσμιο επίκεντρο.
Το ζευγάρι αγκαλιάστηκε, φιλήθηκε και...

Έφτιαξαν ψεύτικο Twitter για τον Παπαδήμο;

Λίγα λεπτά αφού ανακοινώθηκε επισήμως ότι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου παραιτείται και ο κ. Λουκάς Παπαδήμος είναι ο νέος εντολοδόχος … πρωθυπουργός, το νέο διαδόθηκε αστραπιαία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Οι λογαριασμοί του Πρωθυπουργού σε Twitter, Flickr, Youtube, θα παραδοθούν στο νέο Πρωθυπουργό”, έγραψε η ομάδα των συνεργατών του κ. Παπανδρέου σε ένα “τιτίβισμα” που ανέβασαν στο twitter. Βλέπετε, θεσμικά, η κωδική ονομασία primeminister “ανήκει” στο λαό και μόνο την ευθύνη της διαχείρισής της έχει ο εκάστοτε πρωθυπουργός.
Το περίεργο… ύποπτο είναι ότι λίγες ώρες μετά έκανε την εμφάνιση του στο Twitter λογαριασμός με το όνομα @PrimeministrGR -με τη διαφορά ότι ο νέος λογαριασμός δεν έγραφε @PrimeministerGR , όπως είναι ο θεσμικός λογαριασμός του εκάστοτε πρωθυπουργού- και άρχισε να

Η Pippa Middleton χώρισε!

Η Pippa Middleton χώρισε! Η αδερφή της Kate- Catherine και ο τραπεζίτης Alex Louton αποφάσισαν να πάρουν δρόμους χωριστούς μετά από τρία χρόνια σχέσης για... δεύτερη και τελευταία φορά.
Σύμφωνα με όσα λέγονται και γράφονται, αφορμή για τον χωρισμό στάθηκε η υπερβολική διασημότητα της Pippa.
Άλλοι, πάντως, λένε πως η Pippa του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι για να... επανασυνδεθεί με τον πρώην της, George Percy. Μάλιστα, ο παλιός ο έρωτας -που χρονολογείται από τα χρόνια του κολεγίου- λέγεται ότι «φούντωσε» μετά από κοινές διακοπούλες στη Μαδρίτη και παρακολούθηση τένις στο γαλλικό Όπεν του Παρισιού.
Πριν, πάντως, αρχίσετε να σκέφτεστε ότι το χάσαμε το κορμί πατριώτη, να σας ενημερώσουμε πως το δεύτερο σενάριο χωρισμού είναι το πλέον απίθανο, όπως λένε τα δημοσιεύματα...
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η σιλικόνη του σουτιέν της έσωσε τη ζωή!!!

Αν νομίζατε πως μόνο ο αερόσακος μπορεί να σας προστατεύσει σε τροχαίο ατύχημα, κάνετε λάθος: νεαρή γυναίκα γλίτωσε την ζωή της χάρτη... στα ενισχυτικά του σουτιέν της!
Η Lisa Somerville οδηγούσε υπό βροχή από την δουλειά προς το σπίτι της, στη Γλασκώβη. Επειδή πάτησε δυνατά τα φρένα, το αυτοκίνητό της μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο και έπεσε σε χαντάκι.
Η νεαρή ξύπνησε στο νοσοκομείο, όπου την οδήγησαν οι πυροσβέστες. Η έκπληξή της, πάντως, έγινε μεγαλύτερη όταν οι γιατροί της ενημέρωσαν πως το... περιεχόμενο του σουτιέν της έσωσε την ζωή!
«Υπέφερα από διάτρηση των πνευμόνων και από ραγισμένα πλευρά, αλλά χάρη στον στηθόδεσμό μου είμαι ακόμα ζωντανή. Διαφορετικά τα πλευρά σίγουρα θα είχαν διαπεράσει την καρδιά μου», δήλωσε η Lisa.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεκάχρονο κοριτσάκι έγινε μητέρα!

Σε ηλικία... 10 ετών έγινε μητέρα ένα κοριτσάκι από το Μεξικό! Το μωρό της νοσηλεύεται στην Εντατική, ενώ οι αρχές αναζητούν τον πατέρα με την άποψη που επικρατεί να λέει πως η 10χρονη έπεσε θύμα βιασμού.
Η 10χρονη κατέφτασε στο νοσοκομείο της πόλης Puebla μόνη της και έφερε στον κόσμο το μωρό της, ένα αγοράκι, με καισαρική τομή και έπειτα από κύηση 31 εβδομάδων.
Αν και η μητέρα επέστρεψε στο σπίτι της, το μωρό παραμένει στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Η 10χρονη, πάντως, το επισκέπτεται καθημερινά και το θηλάζει!
Η είδηση συγκλονίζει ακόμα περισσότερο, καθώς πριν από λίγες μέρες γέννησε ακόμα ένα 10χρονο κορίτσι, αυτή τη φορά στην Ανδαλουσία.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αποκλεισμένα τα Χάνια Πηλίου από το χιόνι

Στον ύπνο έπιασε η χιονόπτωση την ηγεσία της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.
Τρεις βαθμούς κάτω του μηδενός δείχνει αυτή την ώρα το θερμόμετρο στην κορυφή του Πηλίου όπου κατά την διάρκεια της νύχτας η χιονόπτωση ήταν διαρκής, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή το χιόνι να ξεπερνά του 15 πόντους.
Η έλλειψη μηχανημάτων, αλλά κυρίως ο αιφνιδιασμός της ηγεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, επέφεραν ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό των Χανίων.
e-volos.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ο Χάρρυ Κλυν (Clean Harry) σχολιάζει την επικαιροτητα!

* Παπακωνσταντίνου: Εξυπνότερος του Αϊνστάιν. Tον Αϊνστάιν βρεθήκανε και δέκα άνθρωποι που τον καταλάβανε, αυτόν δεν τον κατάλαβε ακόμα κανείς!
* Θα ήθελα να σας πω την ιστορία για τους 40 κλέφτες, αλλά προφανώς δεν σας ενδιαφέρει η πολιτική...
* Η μόνη φορά που πάμε μπροστά στην...

Νέο τέχνασμα για αγόρια και κορίτσια: Χρησιμοποιούν ταμπόν, για να μεθύσουν!

Ένα νέο τρόπο, για να απολαμβάνουν το ποτό τους βρήκαν νέοι από το Φοίνιξ της Αμερικής. Χρησιμοποιούν ταμπόν, τα οποία βυθίζουν σε βότκα κι έπειτα τα χρησιμοποιούν
Καθώς το απορροφητικό υλικό είναι πλήρως κορεσμένο, το αλκοόλ απορροφάται αμέσως στην κυκλοφορία του αίματος κι έτσι μεθούν σχεδόν αμέσως.
Παράλληλα, αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε, ότι η δραστηριότητα δεν περιορίζεται μόνο στα

Η σοκαριστική αλήθεια για το γάλα!!!

Η χειρότερη πηγή ασβεστίου...
Μήπως αυτό σημαίνει ότι μα έχουν κοροϊδέψει και το γάλα δεν περιέχει ασβέστιο;
Φυσικά όχι. Το γάλα περιέχει πολύ ασβέστιο αλλά σε μια μορφή που είναι πολύ δύσκολο να απορροφηθεί από τον άνθρωπο. Ως αποτέλεσμα το ασβέστιο περνάει από το σύστημα του σώματός μας και εξέρχεται από αυτό σαν άχρηστο
Μόνο στο ωμό γάλα το ασβέστιο είναι εύκολα απορροφήσιμο. Από την άλλη ωστόσο είναι αδύνατο να βρεις ωμό φρέσκο μη παστεριωμένο γάλα.
Το ένζυμο φωσφατάση που βρίσκεται στο ωμό γάλα είναι αυτό που κάνει το ασβέστιο εύκολα απορροφήσιμο . Δυστυχώς η φωσφατάση, καταστρέφεται εντελώς κατά την διάρκεια της διαδικασίας της παστερίωσης.
Χιλιάδες εξετάσεις αίματος έδειξαν ότι

ΥΓΕΙΑ: Οι 5 καλύτερες λύσεις για τους πόνους της περιόδου

Είναι μια κατάσταση που δεν μπορούμε να αποφύγουμε, μπορούμε όμως να την κάνουμε λιγότερο επίπονη…
Δεν έχει τον χαρακτηρισμό «αυτές οι δύσκολες μέρες του μήνα» τυχαία.
Οι μέρες της περιόδου είναι το χειρότερο κομμάτι του μήνα για μια γυναίκα, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, καθώς το σώμα περνά μια επίπονη και κουραστική διαδικασία και τα οι ορμόνες κάνουν πάρτι μαζί με τα νεύρα μας. Πριν την περίοδο, η γυναίκα αντιμετωπίζει κοιλιακές κράμπες, φούσκωμα, πόνο, κούραση και υπνηλία, ενώ σε πολλές γυναίκες η διάθεσή τους «πιάνει πάτο» και δεν θέλουν καν να

Τρείς επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την Μαυροπηγή

Τα φαινόμενα έχουν πάρει ευρεία διάσταση. Στις 28 Σεπτεμβρίου 2011 η ομάδα του ΑΠΘ που πραγματοποιούσε αυτοψίες κατοικιών στη Μαυροπηγή, στη περιοχή του Αγ. Νικολάου μέτρησε κατακόρυφο άλμα 25 cm, ενώ στην ίδια περιοχή αντίστοιχη μέτρηση που έγινε στις 4 Νοεμβρίου 2011 έδειξε κατακόρυφο άλμα 35-40cm.
Υπήρξε δηλαδή κατακόρυφη μετακίνηση της τάξης των 15 cm σε 40 περίπου ημέρες.
Η επιστημονική ομάδα του ΑΠΘ που πραγματοποιούσε έρευνες στη περιοχή επί 1 χρόνο (με βάση προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΑΠΘ και

EURO U21: Ελλάδα – Γερμανία 4-5

Εκπληκτικό ματς, αλλά με άσχημη κατάληξη για την Εθνική μας ομάδα U21, η οποία ηττήθηκε με 4-5 από τη Γερμανία στην Τρίπολη και έμεινε στους 9 βαθμούς για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 του 2013. Οι διεθνείς μας έδειχναν να αποφεύγουν την ήττα στο 93ο λεπτό, όταν ο επιθετικός της Ξάνθης, Βλαχοδήμος, ισοφάρισε σε 4-4, αλλά κυριολεκτικά με την

Ελλάδα – Ρωσία 1-1 (video)

Ισόπαλη 1-1 με τη Ρωσία αναδείχτηκε η Ελλάδα σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής στο «Γ. Καραϊσκακής» μπροστά σε λιγοστούς φιλάθλους. Οι Ρώσοι άνοιξαν το σκορ με το… καλημέρα στην αναμέτρηση, με τον Sirokov στο 2ο λεπτό να ξεφεύγει από τα μαρκαρίσματα των Τοροσίδη και Παπαδόπουλο και να πλασάρει εύστοχα τον Τζόρβα. Ακολούθησαν τρία (!) γκολ για την Εθνική μας στο πρώτο ημίχρονο, τα οποία όμως ορθά δεν καταλογίστηκαν για παραβάσεις φάουλ και οφσάιντ.

Εγκαινιάστηκε η "Γέφυρα Πεζών - Γέφυρα Παιδιών" στη λεωφόρο Κηφισίας

Εγκαινιάσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η πεζογέφυρα που κατασκευάστηκε στη λεωφόρο Κηφισίας, στη συμβολή με την οδό Στεφάνου Δέλτα, στο σημείο όπου πριν από δύο χρόνια είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο και είχε χάσει τη ζωή του ένας 15χρονος μαθητής.
Η «Γέφυρα Πεζών - Γέφυρα Παιδιών», όπως ονομάστηκε, κατασκευάστηκε με πρωτοβουλία του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, με στόχο την ασφαλή διέλευση χιλιάδων μαθητών, καθημερινά, αλλά και των κατοίκων της περιοχής.
Η πεζογέφυρα σχεδιάστηκε, χρηματοδοτήθηκε και

Το προφίλ των 12 νέων μελών της κυβέρνησης Παπαδήμου!!!

Διαβάστε τα βιογραφικά των 12 μελών της νέας κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου που δεν συμμετείχαν στο προηγούμενο κυβερνητικό σχήμα.

Αλλάζουν τα πάντα στον δακτύλιο!

Νέος δακτύλιος, ο περίφημος «πράσινος» θα ισχύσει σύντομα στην Αθήνα με βάση τα όσα προβλέπονται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος που ήδη ψηφίστηκε στην Βουλή και αποτελεί νόμο του κράτους. Πιο πριν θα πρέπει βέβαια να ετοιμαστεί και να υπογραφεί μια Κοινή Υπουργική Απόφαση, προφανώς από τους νέους υπουργούς, που θα θεσπίζει τον «Πράσινο Δακτύλιο». Βάσει αυτού, τα καινούρια αυτοκίνητα θα επιτρέπεται να κυκλοφορούν ελεύθερα όλες τις ημέρες και

Χασίς και αλκοόλ από τα 15

Θραύση κάνει η χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών από τα Ελληνόπουλα. Μεγάλη έρευνα που έγινε σε σχολεία όλης της χώρας δείχνει δραματική αύξηση εφήβων και ειδικά των 15χρονων που καταναλώνουν κάνναβη και αλκοόλ.Σύμφωνα με την έρευνα, που πραγματοποιήθηκε το 2010 και τα αποτελέσματα της οποίας αρχίζουν τώρα να...δημοσιοποιούνται σταδιακά, υπάρχει πρόβλημα χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών από τους εφήβους και χρειάζεται να ληφθούν προληπτικά μέτρα. Η έρευνα έγινε από το

Τρεις νεοναζί οι δολοφόνοι 8 ελλήνων και τούρκων καταστηματαρχών!

Τρεις νεοναζί, δύο άνδρες και μία γυναίκα, που καταζητούνταν εδώ και 15 χρόνια, φαίνεται να βρίσκονται πίσω από τις δολοφονίες οκτώ Τούρκων και Ελλήνων ιδιοκτητών καταστημάτων στην Γερμανία. "Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι οι φόνοι μπορεί να είναι δουλειά μιας ακροδεξιάς ομάδας", ανέφεραν εισαγγελείς στην Καρλσρούη.
Μία γυναίκα έχει ήδη προφυλακιστεί και είναι

Τρομακτική ομοιότητα Βενιζέλου με Άγγλο μεταλά! (video)

Δείτε την απίστευτη (πραγματικά απίστευτη!) ομοιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον ηγέτη των Άγγλων μεταλάδων, Grim Reaper. (vid)
Δεν είναι απλά ότι μοιάζουν. Δεν είναι απλά ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θυμίζει λίγο τον Steve Grimmett των Grim Reaper ή το αντίστροφο.
Είναι ότι είμαστε σχεδόν πεπεισμένοι ότι τα βράδια, ο Ευάγγελος Βενιζέλος φεύγει κρυφά από το σπίτι του, βάζει μια περούκα και κάνει πρόβες με τους Grim Reaper.
Η απορία είναι η εξής μία. Το κομμάτι είναι προφητικό;
Όπως καταλαβαίνετε, μετά από όσα τραβήξαμε (και τραβάμε) τις τελευταίες μέρες, λίγο χιούμορ είναι απαραίτητο. Για τη συνέχεια, δηλαδή.

Πανέξυπνες και επίκαιρες γελιογραφίες

Δείτε μερικές έξυπνες όσο και επίκαιρες γελοιογραφίες.