ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Το laptop την κράτησε στη ζωή...

Η γιαπωνέζα Miyuki Konnai βρέθηκε στην Τουρκία μετά το σεισμό των 7,2 βαθμών ρίχτερ για να βοηθήσει στα σωστικά συνεργεία. Δυστυχώς όμως ένας μικρότερος σεισμός έριξε το ξενοδοχείο απο οπου διέμενε. Σε κλάσματα δευτερολέπτου βρέθηκε κάτω απο τα συντρίμμια μη μπορώντας να κουνηθεί. Οπως ομως είπε :

Αγγελίνα Θεοδώρου: Δοκιμάζει παπούτσια, και κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη...

Μοντέλο με προσόντα η Αγγελίνα Θεοδώρου.
Προσόντα που φρόντισε να μας γνωστοποιήσει, ανοίγοντας τα πόδια την στιγμή που δοκίμαζε παπούτσια.!
Και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε στον φακό το διάφανο εσώρουχο της...

Ξέχασε να φορέσει παντελόνι!

Μισοντυμένη αλλά με σοφιστικέ look...
Την έχουμε συνηθίσει να κυκλοφορεί και να εμφανίζεται με εκκεντρικά ντυσίματα. Έτσι έπραξε και τώρα. Ο λόγος για την τραγουδίστρια..
Lady Gaga η οποία εμφανίστηκε μισοντυμένη με ένα σοφιστικέ look από πάνω, φορώντας πουκάμισο, σακάκι ακόμα και γυαλιά ενώ ξέχασε να βάλει παντελόνι.
Με ψηλοτάκουνες γόβες και ένα διχτυωτό καλσόν έκανε βόλτα η εκκεντρική τραγουδίστρια δίνοντας ακόμα μια φορά τροφή για σχόλια.

Γνωστή τραγουδίστρια τα “πέταξε” όλα έξω σε συναυλία της!

Η γνωστή τραγουδίστρια, Courtney Love, η χήρα του Kurt Cobain, παρά τα 47 της χρόνια αποφάσισε να τα “πετάξει” όλα έξω και να αφήσει το στήθος, εντελώς εκτεθειμένο στους θαυμαστές της!

Μάνα και κόρη ποζάρουν μαζί!!!

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η φωτογράφηση για τη νεα κολεξιόν της εταιρείας εσωρούχων The Lake and Stars. Σε αυτή βλέπουμε μια μητέρα να φωτογραφίζεται μαζί με την 19χρονη κόρη της φορώντας τα εσώρουχα της εταιρείας.
Οι υπεύθυνοι για αυτήν την καμπάνια πάντως λένε οτι σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να σοκάρουν, σκοπός ήταν να δείξουν την ανθρώπινη , καθημερινή πλευρά μιας σχεσης τέτοιας...

ΣΟΚ: Μητέρα ανάγκασε την κόρη της να γδυθεί στο Skype!

Μια 41χρονη φέρεται να εξανάγκασε την κόρη της να ποζάρει γυμνή για έναν άγνωστο στο Skype επειδή…
ήλπιζε πως θα κερδίσει συμβόλαιο ύψους 20.000 δολαρίων για μια φωτογράφηση μητέρας-κόρης με μπικίνι.
Η Ann Lussier από τις Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζει κατηγορίες για παιδική κακοποίηση καθώς έθεσε σε κίνδυνο τη θυγατέρα της βάζοντάς τη να γδυθεί μέσω κάμερας μπροστά στα μάτια ενός άνδρα ο οποίος ισχυρίστηκε πως ήταν φωτογράφος.
Την καταγγελία στην αστυνομία έκανε η θεία της κοπέλας μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός.
«Υπάρχουν πολλοί άρρωστοι εκεί έξω, τους αφήνουν ελεύθερους και πιάνουν εμένα. Εγώ είμαι το θύμα», τόνισε η κατηγορούμενη.
mediagate
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΣΟΚ: Πασίγνωστος αθλητής αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε τον αποκλεισμό του!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια σε τέτοιες περιπτώσεις…
Ο Τέρι Νιούτον βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής…νεκρός στο σπίτι του με τα βρετανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο 31χρονος αθλητής έβαλε τέλος στη ζωή του δένοντας ένα σχοινί γύρω από το λαιμό του.
Πιθανότερη αιτία που οδήγησε τον άτυχο Άγγλο στην πράξη αυτή, ήταν ο αποκλεισμός που του επιβλήθηκε από κάθε αθλητική δραστηριότητα, όταν

Δήμος Γρεβενών: Τι πρέπει να κάνετε για να μην πληρώσετε το τέλος για τα ακίνητα…

Ο Δήμος Γρεβενών Ανακοινώνει προς τους Δημότες του Δήμου Γρεβενών τον τρόπο και τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν, για να παρέχει ο Δήμος τη νομική προστασία-βοήθεια κατά της επιβολής από την πολιτεία του τέλους ακινήτων.
ΘΕΜΑ:

Το αγοράκι που ένωσε ένα ολόκληρο νησί!!!

Οσο υπάρχουν άνθρωποι...
Μάθημα ανθρωπιάς προκειμένου να σώσουν ένα αγγελούδι, ένα πανέμορφο αγοράκι μόλις δεκαπέντε μηνών που κινδύνευε να χάσει τη ζωή του, έδωσαν οι κάτοικοι της Ρόδου. Μπροστά στον κίνδυνο το αθώο χαμόγελο του μωρού να σβήσει μια για πάντα, όλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους, έγιναν «ένα» και κατάφεραν να το σώσουν!
Η συγκλονιστική ιστορία που αγγίζει τις ψυχές όλων μας εκτυλίχθηκε στο νησί της Ρόδου όπου ζει τα τελευταία χρόνια ο Εντουαρντ Μορίκε με τη γυναίκα και τα δύο ανήλικα παιδιά του:

Λήμνος: Απαγορεύτηκε η κατανάλωση αγριοκούνελων λόγω ιού!

Ανακοίνωση από το τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου απαγορεύει την κατανάλωση αγριοκούνελων του νησιού γιατί επιβεβαιώθηκε ο θάνατος αγριοκούνελων από τον ιό της μυξομάτωσης…
Το κρέας των ζώων που έχουν νοσήσει από τον ιό χαρακτηρίζεται ακατάλληλο για κατανάλωση από τον άνθρωπο. Τα πρώτα κρούσματα εντοπίσθηκαν πριν από έναν μήνα από κυνηγούς στη Λήμνο, οι οποίοι και

Γρεβενά Αεράτα - Α.Ε. Αλεξάνδρειας 2-1 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΣΧΟΛΙΑ

Έκτακτη είδηση... Απρόβλεπτες εξελίξεις έχουμε στο θέμα των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες διακόπτονται όλα τα πρωταθλήματα των Εθνικών Κατηγοριών. ΄Ετσι από του χρόνου ανεβαίνουν στη Γ΄Εθνική οι ομάδες που προηγούνται μέχρι στιγμής στα πρωταθλήματα. Από τον 3ο ΄Ομιλο δείτε τις τρεις ομάδες που ανεβαίνουν κατηγορία.

Κερ. Μεγάρου Α.Ε.Π. Βατολάκκου 0-4 (0-1) 10η Αγωνιστική

Σάββατο 12/11/2011
Γήπεδο Μεγάρου
Ξέσπασε η Α.Ε.Π...
Την καλύτερη της εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Βατολάκκου στο φετινό πρωτάθλημα!!!
Αν και αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις στο βασικό της σχήμα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Π. παρουσίασαν πραγματικά ένα καταπληκτικό σύνολο, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς επικράτησαν άνετα του τοπικού Κεραυνού Μεγάρων με σκορ 0-4.
Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και σωστή ανάπτυξη, δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να αμφισβητήσουν την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Αναλυτικά:

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012 θα μεταδοθούν σε Ultra HD..

Ενώ στην Ελλάδα θεωρούμε ακόμα «θεϊκή» τη μετάδοση ποδοσφαιρικών αγώνων σε ανάλυση 1440×1080, στην ΕΡΤ HD που λειτουργεί ακόμα δοκιμαστικά, στο Λονδίνο ετοιμάζονται για άλλα «μεγαλεία».
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012 θα μεταδοθούν δοκιμαστικά σε ανάλυση 7680×4320, με βίντεο 33 megapixels και ήχο surround 22.2 καναλιών, σε

Ο καυτός χορευτής και η Jennifer Lopez

Οι πρώτες φήμες ότι η Jennifer Lopez μετά το χωρισμό της με τον Marc Anthony έβγαινε με τον Bradley Cooper φαίνεται πως δεν ισχύουν καθώς οι δυο τους είναι μόνο φίλοι. Τώρα άλλες φήμες λένε ότι η λατίνα σταρ εδώ και λίγες μέρες έχει βρει αγκαλιά και παρηγοριά στον

Με γιούχα και σαμπάνιες αποχαιρέτησαν τον Μπερλουσκόνι. Βίντεο

Για έναν άνθρωπο που λάτρευε να τον λατρεύει το πλήθος, το τέλος ήταν ατιμωτικό. Από τη «θεοποίηση» ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατέρρευσε και ο γδούπος ήταν ηχηρός, πιο ηχηρός κι από εκείνον του Σοσιαλιστή άλλοτε μέντορά του Μπετίνο Κράξι, που επίσης έφυγε ατιμωμένος από την εξουσία.
«Κλόουν, να πας φυλακή» φώναζε πετώντας κέρματα το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί το βράδυ του Σαββάτου έξω από την κατοικία του Καβαλιέρε. Εκείνος, χλομός, προσπαθούσε να δείχνει

Βούλα Παπαχρήστου: Συγκλονίζει η ιστορία αθλήτριας του τριπλούν!

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό, που παραλίγο να της στοιχίσει την ίδια της την ζωή είχε πριν από λίγες ημέρες η πρωταθλήτρια του τριπλούν
Η ξανθιά αθλήτρια βρισκόταν στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την συνηθισμένη της προπόνηση στο τρέξιμο, τραβώντας το έλκηθρο με τα βάρη. Όπως ήταν επόμενο, το κεφάλι της ήταν κατεβασμένο και δεν πρόσεξε τον νεαρό αθλητή Δημήτρη Χήνη που έτρεχε κι εκείνος, από την αντίθετη όμως κατεύθυνση. Οι δύο αθλητές συγκρούστηκαν με μεγάλη ταχύτητα.
Η Βούλα χτύπησε με δύναμη το κεφάλι της στο στήθος του αθλητή με αποτέλεσμα να

Το "τυχερό" κουστούμι του Άδωνη Γεωργιάδη!

Με το ίδιο… κουστούμι που φορούσε και πριν πήγε ο νέος υφυπουργός Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης στην ορκωμοσία, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο «Ράδιο 9» σήμερα το πρωί. Απαντώντας συγκεκριμένα σε ερώτημα για το εάν τελικά χρειάστηκε να ράψει κοστούμι ή πήγε με το δικό του, δήλωσε αφοπλιστικά:

Δείτε τι παθαίνουν... στο Δανέζικο Black-Out!!! Και μετά λέμε το δικό μας αηδιαστικό (video)

Είδαμε του Έλληνες στο Black-Out να μυρίζουν κάλτσες, χαλασμένα τυριά...μασχάλες, και είπαμε καλά δεν σιχαίνονται. Τι είναι αυτά;;; 
Κι όμως φίλοι μου υπάρχουν και χειρότερα.
Δείτε τι μύρισε ο παίχτης στο Δανέζικο Black-Out και του πήρε λίγο χρόνο να συνέλθει!!!

Δείτε το βίντεο! Μυρμηγκοφωλιά 5000 χιλιομέτρων!

Η φωτογραφία που βλέπετε πιο κάτω κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό του Biotechnology and Biological Sciences Research Council. Ανήκει στον Thomas Endlein από το Πανεπιστήμιο του Cambridge και δείχνει ένα ασιατικό μυρμήγκι (smaragdina Oecophylla) να σηκώνει βάρος 500 mg.
Η ικανότητα αυτού του είδους να μεταφέρει βάρη 100 φορές μεγαλύτερα από το βάρος του σώματός τους, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην κολλώδη στρώση που καλύπτει τα πόδια τους και τους επιτρέπει να κολλούν γερά σε λεία επιφάνεια!

Η μυρμηγκοφωλιά των 5.000 χιλιομέτρων!
Στο βίντεο μπορείτε να δείτε μία γιγαντιαία μυρμηγκοφωλιά που βρέθηκε το 2002 και

Ο Γιάννης Λάτσιος και η μελαχρινή συνοδός!

Νέα νυχτερινή έξοδο έκανε ο Γιάννης Λάτσιος και μάλιστα στην κουμπάρα του Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία την Παρασκευή το βράδυ έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο μαζί με την μεγάλη ερμηνεύτρια Μαρινέλλα. Όμως, δεν ήταν μόνος... Ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1 έφτασε στο νυχτερινό κέντρο και αμέσως κοίταξε να μπει μέσα στη σάλα για να αποφύγει κάμερες και φωτογράφους, όμως λίγο αργότερα δίπλα του κάθισε νεαρή πολύ όμορφη μελαχρινή συνοδός, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Στο ίδιο τραπέζι καθόταν και η

Την ιστορία του κέτσαπ την ξέρετε;

Οι Ρωμαίοι ονόμαζαν liquamen τον πρόγονο του κέτσαπ, μια σάλτσα που συνόδευε κυρίως τα ψάρια και παρασκευαζόταν από ξίδι, λάδι, πιπέρι και πολτό από αποξηραμένες αντζούγιες.
Τον 17ο αι., οι Κινέζοι απολάμβαναν κι αυτοί τα ψάρια τους συνοδεία μιας πικάντικης σάλτσας από αντζούγιες, καρύδια, μανιτάρια και φασόλια, την οποία ονόμαζαν ke-tsiap ή kecap.
Στη συνέχεια, η σάλτσα έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στη Σιγκαπούρη και στη

Tα νέα επτά θαύματα της φύσης...(video)

Η ψήφος εκατομμυρίων ανθρώπων από ολόκληρο τον κόσμο ανέδειξε, ανάμεσα σε 28 υποψηφιότητες, τα «Νέα 7 Θαύματα της Φύσης».
Όπως σε πολλούς αγώνες, ωστόσο, δεν έλειψαν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση, με κάποιους αξιωματούχους να κατηγορούν τους διοργανωτές ακόμη και για εκβιασμό, προκειμένου να συμπεριλάβουν ή να αποκλείσουν συγκεκριμένες τοποθεσίες από τη λίστα.

Προσοχή! Έχει λάθη το χαράτσι μέσω ΔΕΗ...

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά επτά διαφορετικά λάθη έχουν εντοπίσει οι ιδιοκτήτες ακινήτων που πήραν στα χέρια τους το χαράτσι με το ειδικό τέλος ακινήτων στο λογαριασμό της ΔΕΗ.
Ήδη οι καταγγελίες σύμφωνα με την ΠΟΜΙΔΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων) έχουν φτάσει τις 5.000.
Τα λάθη που έχουν εντοπιστεί:

Δωρεάν πετρέλαιο σε ανέργους. Δικαιολογητικά:

Δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης θα χορηγήσει ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια σε 160 ανέργους, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί. Συγκεκριμένα ο Όμιλος θα δώσει σε 160 ανέργους, εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ, προπληρωμένες κάρτες ΕΚΟ πετρελαίου θέρμανσης ή βενζίνης αξίας 500 ευρώ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και είναι μόνιμοι κάτοικοι Διαβατών, Καλοχωρίου, Μαγνησίας και Κορδελιού Ευόσμου. Σε περίπτωση που οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις 160 θα πραγματοποιηθεί κλήρωση ενώ σε περίπτωση που σε μια οικογένεια υπάρχουν περισσότεροι του ενός άνεργοι μπορούν όλοι να υποβάλλουν αίτηση, δικαιούχος όμως θα είναι ένας εκ των μελών, εφ’ όσον κληρωθούν περισσότεροι.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν συμμετοχή με τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής, η οποία πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από όλα τα παρακάτωδικαιολογητικά:

Έως 31 Δεκεμβρίου του 2011 η απόσυρση αυτοκινήτων!

Η αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων έχει σημειώσει τεράστια πτώση, η οποία από την αρχή της χρονιάς μεταφράζεται σε 35,5%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα (Ιανουάριος - Οκτώβριος). Το ποσοστό αυτό θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο στην περίπτωση που δεν βρισκόταν σε εφαρμογή το μέτρο της απόσυρσης. Το συγκεκριμένο μέτρο εφαρμόζεται εδώ και μήνες και

Το πιο πολυέξοδο όχημα στον κόσμο !!!

Θα αναρωτιέστε σίγουρα ποιο είναι...

Πώς να αποφύγετε το χαράτσι πληρώνοντας το λογαριασμό της ΔΕΗ μέσω ΑΤΜ...

Οδηγίες για το πώς μπορεί να γίνει η πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ μέσω ΑΤΜ με σκοπό την αποφυγή του ειδικού τέλους ακινήτων, εξέδωσε η πρωτοβουλία «Πολίτες κατά του Χρέους» στο Ηράκλειο, μια πρωτοβουλία, που σημειωτέον βρίσκει τη συμπαράσταση του Δήμου καθώς διαβεβαιώνει ότι θα εξετάσει κάθε πρόσφορο μέσο για να αποφευχθεί η διακοπή του Ηλεκτρικού Ρεύματος σε πολίτες του Ηρακλείου
Οι οδηγίες έχουν ως εξής:

Οι 100 δύσκολες ημέρες της κυβέρνησης Παπαδήμου!!!

Διαβάστε τι θα πρέπει να επιτύχει τις πρώτες 100 ημέρες η κυβέρνηση Παπαδήμου, για να επιτύχει την εκταμίευση της 6ης δόσης
Αγώνα δρόμου 100 ημερών έχει μπροστά της η νέα κυβέρνηση, η οποία καλείται να φέρει εις πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο. Το δεδομένο είναι δε, πως η μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου δεν θα έχει καμία πίστωση χρόνου.
Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που θα πάρει η νέα κυβέρνηση, θα πρέπει να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν όλες τις διαρθρωτικές αλλαγές που λιμνάζουν, αλλά και

Η μεγαλύτερη ελληνική λέξη έχει 172 γράμματα!!!

Η ελληνική γλώσσα κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ καθώς η μεγαλύτερη πραγματική λέξη στον κόσμο υπάρχει στο έργο »Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη και αποτελείται από 172 γράμματα, 27 συνθετικά και 78 συλλαβές!
Ο Αριστοφάνης εκμεταλλεύεται στο έπακρον την εκπληκτική ευχέρεια της Ελληνικής να σχηματίζει πολυσύλλαβες λέξεις, περιγράφοντας μέσα σε 172 γράμματα μια ολόκληρη συνταγή μαγειρικής, η οποία περιλαμβάνει ένα συνονθύλευμα τροφών! Η αριστοφανική λέξη βρίσκεται στους στίχους 1169-1175 και έχει καταγραφεί στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες:

Έρχεται κωδικός...Ε10!!!

Ο ΈΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΑΠΆΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ
Με πρόσθετη φορολογία κινδυνεύουν χιλιάδες φορολογούµενοι που θα εµφανίσουν το 2012 λιγότερες δαπάνες, αγορές και καταθέσεις από τα ετήσια πραγµατικά εισοδήµατά τους και τα δάνεια που πιθανόν να λάβουν. Το υπουργείο Οικονοµικών έχει αποφασίσει να εφαρµόσει το ηλεκτρονικό «πόθεν έσχες» µε τη συµπλήρωση ενός ειδικού εντύπου µε τον κωδικό Ε10. Σύµφωνα µε πληροφορίες που δημοσιεύει το «Βήµα της Κυριακής», το νέο έντυπο θα περιλαµβάνει τις

Πόσο μειώνονται μισθοί-συντάξεις μέσα στο 2012

Με ποια μέτρα ξεκινάει η νέα κυβέρνηση το έργο της; 
Πόσο θα μειωθούν μισθοί-συντάξεις, συμφωνα με το προϋπολογισμό του 2012;
Νέες μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές και επιδόματα προβλέπει το κείμενο του νέου προϋπολογισμού, παρά τις χθεσινές δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, που διαβεβαίωνε ότι δεν τίθεται ζήτημα νέων μέτρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών θα επιχειρήσει να μειώσει τις

Νέος δακτύλιος, ο περίφημος "πράσινος"

Νέος δακτύλιος, ο περίφημος «πράσινος» θα ισχύσει σύντομα στην Αθήνα με βάση τα όσα προβλέπονται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος που ήδη ψηφίστηκε στην Βουλή και αποτελεί νόμο του κράτους. Πιο πριν θα πρέπει βέβαια να

Θέμα αποπομπής του Ηρακλή από το Καυτανζόγλειο βάζει ο Μπιτσαξής!

«Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011 θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Καυταντζογλείου με ερώτημα την αποπομπή του ΗΡΑΚΛΗ από το στάδιο, το οποίο αποτελεί δημόσια περιουσία. Το αν θα ξανά παίξει ο ΗΡΑΚΛΗΣ στο Καυταντζόγλειο θα εξαρτηθεί από τις εγγυήσεις που θα δώσει η Διοίκηση του. Εγγυήσεις που πρέπει να πείθουν , ότι τα σημερινά θλιβερά γεγονότα, δεν θα επαναληφθούν. ΄Όσοι αμαύρωσαν και κατάξευτέλισαν την ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ, για μια ακόμη φορά, αλλά και οι επίδοξοι μιμητές τους, ας γνωρίζουν ότι η Ελλάδα δεν είναι ακυβέρνητη Πολιτεία. Όσοι το πιστεύουν αυτό, πλανώνται πλάνη οικτρά. Το όριο ανοχής της ελληνικής κοινωνίας για τέτοιου είδους φαινόμενα έχει εξαντληθεί»
Πάνος Μπιτσαξής, ΓΓΑ.
Δείτε περισσότερα θέματα 
dikisports 

Η προφητεία ενός ναζί!!!

Γράφει ο SakTsak
Κι όμως! Ότι δεν κατάφερε η ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ με τα όπλα , το έχει σχεδόν καταφέρει η σημερινή "δημοκρατική" Μερκελική Γερμανία χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο:
η προφητεία του ναζί που βγήκε αληθινή τόσο γρήγορα ή το ότι έγινε χωρίς να συναντήσει η Γερμανία καμία αντίσταση! Όχι μόνο τους χαρίσαμε τις αποζημιώσεις που τόσα χρόνια μας χρωστάνε, αλλά τους εκχωρούμε απλόχερα την εθνική μας περιουσία και την εθνική μας κυριαρχία! Ο λαός που κάποτε του έπλεκαν το εγκώμιο όλοι για τη

Αναζητούνται οι πρωταγωνιστές στις "Οικογενειακές Ιστορίες" μέσω αγγελιών! (video)

Ηθοποιούς που θα παίξουν στις Οικογενειακές Ιστορίες ψάχνουν οι υπεύνοι του Alpha μέσω αγγελιών...
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινή Μελέτη, μέσω αγγελιών ζητούνται οι πρωταγωνιστές του γνωστού reality.
"Ζητούνται άτομα ηθοποιοί και μη όλων των ηλικιών, για συμμετοχή στην τηλεοπτική σειρά Οικογενειακές Ιστορίες", αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγελία.

17 τρόποι για να δέσετε τα κορδόνια σας

Σας παρουσιάζουμε 17 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δέσετε τα κορδόνια σας. Μερικοί από αυτούς είναι αρκετά πρακτικοί, ενώ άλλοι σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

Η κατασκευή του Τιτανικού σε σπάνιες φωτογραφίε

Το «καταραμένο» πλοίο κατασκευάστηκε στο Μπέλφαστ από το 1909 μέχρι το 1911. Οι εντυπωσιακές ασπρόμαυρες φωτογραφίες που ακολουθούν, δείχνουν πόσο τεράστια ήταν η επιχείρηση κατασκευής του.

Τέτοιο πηγούνι σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί!

Το δικό του δράμα ζει ένας άντρας από την Κίνα καθώς αν κοιτάξει κάποιος το πηγούνι του θα νομίζει πως έχει κολλήσει πάνω σε αυτό μία στρογγυλή μπάλα!
Ο Chang Du αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αφού το πηγούνι του όχι μόνο παρουσιάζει αυτή τη δυσμορφία αλλά μέρα με τη μέρα μεγαλώνει.

Φορτηγό με 700 κιλά χασίς ντελαπάρισε στην Κορινθία!

Οι αστυνομικές αρχές της Κορινθίας έπιασαν ένα ολόκληρο φορτηγό με προέλευση από την... Αλβανία, με σχεδόν 700 κιλά χασίς!!!
Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι την επιτυχία τους οι αστυνομικές αρχές την οφείλουν εν πολλοίς στην... τύχη, καθώς το λάστιχο του φορτηγού κλάταρε και αυτό ντελαπάρισε ύψος του Ξυλοκάστρου, με αποτέλεσμα να βγει από τον

Ευχαριστήριο του Δ.Σ. του Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών

Ειλικρινείς και από βάθους καρδιάς ευχαριστίες στέλνουμε στη διοίκηση, τους φιλάθλους και γενικά τους κατοίκους της Αχλάδας Φλώρινας για την ευγενέστατη συμπεριφορά τους, με αφορμή το μεταξύ μας αγώνα για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Αποδείξατε ότι στην ακριτική και ευαίσθητη περιοχή σας χτυπάει η
καρδιά της αγνότητας, της αξιοπρέπειας και της φιλοξενίας. Παρά το ατυχές αποτέλεσμα της ομάδας τους, οι άνθρωποι της Αχλάδας μας έδωσαν το μήνυμα  ότι ξέρουν να εκτιμούν, να σέβονται και να προσφέρουν.
Περήφανα σας στέλνουμε την αγάπη μας και το ταπεινό αλλά άδολο «ευχαριστώ».

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ



Γρεβενά 12 Νοεμβρίου 2011

Αριθμ. Πρωτ. : 701/5/2
Π Ρ Ο Σ
1. Όλα τα μέλη μας ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: 1. Π.Ο.ΑΣ.Υ. 2. M.M.E.

ΘΕΜΑ:
«Δ Ι Ε Ξ Α Γ Ω Γ Η Ε Κ Λ Ο Γ Ω Ν»
- Συνάδελφοι ,
- Γίνεται γνωστό ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής, του Εκπροσώπου στο Συμβούλιο Μεταθέσεων και των