ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Το Top-5 της 10ης αγωνιστικής (video)

Όπως συνηθίζει τις τελευταίες αγωνιστικές, η συντακτική ομάδα του Sport24.gr επέλεξε τα 5 πιο όμορφα γκολ που σημειώθηκαν και στη 10η αγωνιστική.
Ο ΠΑΟΚ κατέχει δύο θέσεις στο Top-5, καθώς τα γκολ των Σπαντάσιο και Παπάζογλου ήταν εξαιρετικά, ενώ τα γκολ των Εντιμάρ, Γιαννιώτα και Ζέκα συμπληρώνουν την πεντάδα.

Η Emma Stone είναι η πιο σέξι συγγραφέας που διάβασες ποτέ!!!

Είναι να μη βάλει κάτι στο μυαλό της Emma Stone! Θα το πετύχει ο κόσμος να χαλάσει. Ακόμα και να γίνει συγγραφέας.Στο Zombieland έμαθε να φτιάχνει μαργαρίτες από το Bill Murray. Πριν κάνα χρόνο είδες τον Jonah Hill να της σκάει κουτουλιά στο Superbad. Παλιότερα, ίσως, είχες προλάβει και κάτι συμμετοχές στο Crazy, Stupid, Love δίπλα στον Steve Carell και στο Friends with Benefits δίπλα στους Justin Timberlake και Mila Kunis. Μπορεί αυτά να μην τα θεωρείς αναγκαία προσόντα για να τη θεωρήσεις μια από τις πιο ανερχόμενες σταρ του Χόλιγουντ, αλλά η Emma Stone είναι να μη βάλει κάτι στο μυαλό της.
Γι' αυτό επιστρέφει φέτος με νέα ταινία (τις "Υπηρέτριες"), από αυτές που λες σοβαρή και υποδύεται μια νεαρή γυναίκα που αμέτι μου χαμέτι μου έχει βαλθεί να πείσει τη μάνα της και την τοπική κοινωνία ότι θα γίνει συγγραφέας και όχι νοικοκυρά.

Τα ορφανά που αφήνει πίσω ο Berlusconi! (14 VIDEOS)

Ο Σίλβιο παραιτήθηκε μετά, λέει, από λαϊκή απαίτηση. Όχι ακριβώς. Γιατί το πιο "λαχταριστό" κομμάτι του εκλογικού σώματος, οι 100άδες τηλε-παρουσιάστριες που μετέτρεψε από γλάστρες σε σταρ (και,όπως στην περίπτωση της Maria Carfanga, σε υπουργούς) είναι έτοιμες να προτάξουν τα στήθη τους για να τον φέρουν πίσω.
Το 68% των Ιταλίδων δήλωσαν πρόσφατα ότι όταν μεγαλώσουν θέλουν να γίνουν veline, το σιλικονούχο είδος τηλε-γλάστρας που εγκαινίασε το Canale 5 του Berlusconi πριν από 23 χρόνια (ως βοηθοί παρουσιαστή στο σατιρικό πρόγραμμα Striscia la Notizia) και που πλέον αποτελούν τον ορισμό της σέξι Ιταλίδας σταρ. Όσο βέβηλο και αν ακούγεται, οι veline αποτελούν την φυσική συνέχεια της Sophia Loren ή της Monica Beluci.

H Ρουμάνα γκόμενα του Di Caprio είναι πολύ κακό κορίτσι!!! (video)

Η τελευταία Ρουμάνα που πέρασε από την ζωή του 36χρονου Leo, ήταν η Livia Bistriceanu, στην οποία έκανε το 2010 ασφαλιστικά μέτρα επειδή υποστήριζε ότι ήταν η γυναίκα του και μάνα του γιου του, Jesus. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να εκτιμήσει τα προσόντα της ‘ωραίοτερης γυναίκας της Ιταλίας’, όπως έχει χαρακτηριστεί από τον –έμπειρο σε τέτοια θέματα- ιταλικό τύπο η 24χρονη Ρουμάνα. Συχνά πυκνά συγκρίσιμης με την Angelina Jollie εξαιτίας των φουσκωτών χειλιών της.

50αρα πούλησε το σπίτι της για να αποκτήσει το τέλειο σώμα!!!

Τι να τα κάνεις τα λεφτά αν δεν έχεις κορμί, σκέφτηκε μια 50χρονη η οποία πούλησε το σπίτι της για να γίνει καλλονή.
Η Jayne Fenney έχασε 70 κιλά, πούλησε το σπίτι της για να γίνει κορμάρα αλλά παραμένει λίγο ακόμα ανικανοποίητη με την εμφάνισή της. Έχει δώσει μέχρι στιγμής 30.000 λίρες από αυτά τα 14.000 ήταν για body lift και 16.000 σε επεμβάσεις στα χέρια, το στήθος και τους μηρούς.
Από το 120.000 αξίας σπίτι της μένει σε ένα τροχόσπιτο ενώ επίσης πούλησε το διπλό κρεβάτι, το στεγνωτήριο και μια τηλεόραση μεγάλων ιντσών.

Απόσυρση κατεψυγμένου ξιφία από τα ράφια ΑΒ Βασιλόπουλος!!!

Στην ανάκληση του προϊόντος «ΑΒ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΣ ΞΙΦΙΑΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ», προχωρά η εταιρεία αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το οποίο συσκευάζεται από εξειδικευμένη εταιρεία για λογαριασμό της.
Μετά από εργαστηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι μέσα στο προϊόν είχαν συσκευαστεί μαζί και φέτες άλλου ψαριού. Ειδικότερα, το συγκεκριμένο προϊόν συμπεριλάμβανε και κομμάτια από το είδος ψαριού «ESCOLAR» το οποίο λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε λιπαρά ενδέχεται η κατανάλωσή του να προκαλέσει πεπτικές διαταραχές (πχ. δυσπεψία).
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνιστά στο καταναλωτικό κοινό να μην καταναλώσει το προϊόν και εφόσον επιθυμεί, να το επιστρέψει στα καταστήματα της.
Zougla
Δείτε περισσότερα θέματα 

Συνελήφθη ο διευθύνων σύμβουλος του «Alter» για μη καταβολή ΦΠΑ.

Συνελήφθη από το ΣΔΟΕ με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού «ALTER» Κώστας Γιαννίκος για μη καταβολή ΦΠΑ ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ από τις αρχές του 2011 έως και σήμερα. Αύριο ο Κ. Γιαννίκος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο οποίος με βάση τα στοιχεία της προανάκρισης θα ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη.
Σε περίπτωση που το αδίκημα έχει μορφή κακουργηματικού χαρακτήρα, η δικογραφία σε βάρος του κ. Γιαννίκου θα ανατεθεί στον ανακριτή, ενώπιον του οποίου θα κληθεί σε απολογία.
kathimerini.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

5 πράγματα που δεν ξέρεις για τις Υπηρέτριες!!! (video)

Το ημιαυτοβιογραφικό best-seller «The Help» της Κάθριν Στόκετ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από τον Τέιτ Τέιλορ. Σε μια μικρή πόλη του αμερικανικού Νότου η μυστική συμμαχία τριών διαφορετικών μα εξίσου θαρραλέων γυναικών, προκειμένου να σπάσουν έναν ξεπερασμένο κώδικα ηθικής και να θέσουν νέους κοινωνικούς κανόνες.
Η 22χρονη Σκίτερ επιστρέφει από το κολέγιο, αποφασισμένη να γίνει συγγραφέας, παρά τις αντιδράσεις της μητέρας της, που προτιμά να τη δει παντρεμένη. Σύντομα θα πάρει μια απόφαση, που θα αναστατώσει όχι μόνο τις ζωές των δικών της ανθρώπων, αλλά και ολόκληρη την κωμόπολη Τζάκσον:

Τα 5 καλύτερα μέρη στον κόσμο για bungee jumping...(videos)

Έχεις βουτήξει από τη γέφυρα της Χαλκίδας;
Ωραίος ρε. Αλλά κάτι τύποι στην άλλη άκρη του τροπικού του Καρκίνου δεν μπορούν να κρατήσουν τα γέλια τους. Η πραγματική περιπέτεια βρίσκεται σκορπισμένη σε διάφορα μέρη του κόσμου. Εμείς σου παρουσιάζουμε 5 από αυτά.
Όχι οτι χρειάζεσαι και κάποιον πολύ ιδιαίτερο λόγο για να ταξιδέψεις στη Νέα Ζηλανδία, την Νότιο Αφρική ή την Ελβετία. Απλά, αν είσαι άνθρωπος που γουστάρει τα extreme sports και ψήνεσαι ακόμα και στις διακοπές σου να δοκιμάζεις τον εαυτό σου, οι 5 παρακάτω περιπτώσεις θα σε ενθουσιάσουν.
Τσέκαρε τα πέντε αυτά ύψη. Διάβασε γιατί το καθένα από αυτά είναι ξεχωριστό και διάλεξε τον επόμενό σου προορισμό.

"Μπαμπά μην τρέχεις, θα σκοτωθούμε"...

Στο κίνητρο της αυτοκτονίας φαίνεται πως οδηγούνται οι αρχές για το τροχαίο που οδήγησε στο θάνατο έναν 71χρονο και τη 14χρονη κόρη του. Στο αυτοκίνητο και ο 11χρονος γιος. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Η προτροπή του εντεκάχρονου στον πατέρα του να μην τρέχει με το αυτοκίνητο δεν εισακούστηκε. Λίγη ώρα αργότερα, το αυτοκίνητο θα έπεφτε σε τσιμεντένιο τοίχο, παρασέρνοντας στο θάνατο τον 71χρονο και τη 14χρονη κόρη του.
Ο εντεκάχρονος νοσηλεύεται νοσοκομείο, ενώ η τελευταία πράξη του δράματος για τον 71χρονο και την 14χρονη κόρη του θα γραφτεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Καρακοχώρι Ηλείας.
Εκεί αναμένεται να τους αποχαιρετίσει η μητέρα του κοριτσιού και σύζυγός του 71χρονου μαζί με τα άλλα δύο παιδιά του ηλικιωμένου από τον πρώτο του γάμο.

Η Ουγγαρία ζήτησε βοήθεια από το ΔΝΤ...

Επίσημο αίτημα οικονομικής αρωγής από την Ουγγαρία, ανακοίνωσε ότι δέχθηκε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο , διευκρινίζοντας πως ένα παρόμοιο αίτημα απηύθυνε η Βουδαπέστη και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Σε ανακοίνωσή του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο τονίζει πως «δέχθηκε αίτημα από τις ουγγρικές αρχές για οικονομική βοήθεια. Οι αρχές της χώρας έστειλαν ένα παρόμοιο αίτημα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή», και προσθέτει πως πρόκειται για ένα διάβημα «πρόνοιας» εκ μέρους των ουγγρικών αρχών.
tanea.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μείωση του ΦΠΑ ζητά η τρόικα!

Εύλογες απορίες για τον τρόπο που αποφασίζονται τελικώς τα οικονομικά μέτρα στην Ελλάδα γεννά η νέα έκθεση που συνέταξαν τα μέλη της τρόικας. Σε αυτή περιλαμβάνεται μια σειρά μέτρων φορολογικού χαρακτήρα προκειμένου να βγει η χώρα μας από την κρίση, τα οποία όμως είναι σαφώς πιο ήπια σε σχέση με αυτά που τελικώς λαμβάνονται.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτείνουν μέχρι και μείωση του ΦΠΑ στο 19%!

Ολυμπιακός: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Marseille

Με σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει η αποστολή του Ολυμπιακού στη Γαλλία για το παιχνίδι με τη Marseille την Τετάρτη (23/11, 21:45) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Τα προβλήματα εντοπίζονται στο χώρο του κέντρου, με τον Ibagaza να κάνει για ακόμη μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα και να μην υπολογίζεται από τον Ernesto Valverde.
Θα τα καταφέρει ο Ολυμπιακός στη Μασσαλία; Στο 3,70 η ισοπαλία, στο 6,00 το διπλό!
Παράλληλα, εκτός έμειναν και οι… σίγουροι Makoun, Orbaiz οι οποίοι τραυματίστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο. Από την άλλη, ανάμεσα στους 18 «εκλεκτούς» του τεχνικού των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται ο Ljubomir Fejsa. Ο Σέρβος ακολούθησε μέρος μόνο της σημερινής (21/11) προπόνησης, αλλά η λειψανδρία στη μεσαία γραμμή καθιστά την παρουσία του, έστω και στον πάγκο, αναγκαστική.
Αναλυτικά η αποστολή: Costanzo, Megyeri, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Mellberg, Marcano, Holebas, Modesto, Abdoun, Ποτουρίδης, Yeste, Fejsa, Fuster, Φετφατζίδης, Djebbour, Pantelic, Mirallas.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πυρσός Γρεβενών - Νίκη Αγκαθιάς 4-0 (1-0)

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Πυρσός Γρεβενών, ο οποίος επικράτησε με σκορ 4-0 της Νίκης Αγκαθιάς στο ΔΑΚ Γρεβενών.
Σκορ που θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού ήταν πιό αποτελεσματικοί στην τελική τους προσπάθεια, γεγονός που τα τρία από τέσσερα γκολ να μπαίνουν στην επανάληψη του αγώνα.
Στο 10' ο Μπόλλος έβγαλε κάθετη πάσα στον Μπλάντο, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0.
Η Νίκη στη μοναδική φορά που απείλησε αισθητά την εστία του Μακρή, ήταν στο 44' ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ζάρδαλη να πλασάρει πάνω στον τερματοφύλακα του Πυρσού αποκρούοντας σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ ο ίδιος παίκτης πήρε την κεφαλιά , αλλά ο τερματοφύλακας του Πυρσού, δεν του επέτρεψε να  φέρει το ματς στα ίσα. 
Στο 50' με κεφαλιά ο Γκέτσιος διπλασίασε σε
2-0. 

Ο Λουκάς Νίκου σχολιάζει… αθλητικά

ΠΥΡΣΟΣ
• Τετράδα για μπιρίμπα του Πυρσού
• Περαστικά στον συμπατριώτη και φίλο μου Ραφαήλ
• Στο ένα Μ.Μ.Ε. γράφει ο πρόεδρος, στο άλλο βοηθάει ο παίκτης «γαμπρός» και στο 3ο έχουμε παίκτη δημοσιογράφο. Καλά τη μοιράσατε την πίτα, ευτυχώς που υπάρχει και ο φούρναρης. Για το ευχαριστώ, το site του Πυρσού δεν του στέλνει ούτε ενημέρωση...

Η γυμνή μπλόγκερ που προκαλεί!!! (video)

Πάρτε τη γνωστή ιστορία με την όμορφη κοπέλα που γδύνεται κάθε βράδυ μπροστά στο παράθυρό της, ενώ οι ένοικοι της πολυκατοικίας συνωστίζονται στο απέναντι δωμάτιο και την παρακολουθούν, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την προκλητικότητα και την ξεδιαντροπιά της. Μεταφέρετε τώρα αυτή την ιστορία, παραλλαγμένη φυσικά, στον αραβικό κόσμο. Το αποτέλεσμα που θα έχετε είναι εκρηκτικό, εμπρηστικό και ασφαλώς εξίσου υποκριτικό.

H πρωταθλήτρια σκυλίτσα με ... τρία πόδια!

Πηδά ψηλά στον αέρα με τόση άνεση που δύσκολα πιστεύει κανείς ότι η 9χρονη Maty έχει μόνο τρία πόδια. Κι όμως η σκυλίτσα είναι η κάτοχος του τίτλου «Skyhoundz World Canine Disc Champion».
Σε ηλικία 3 εβδομάδων κάποιος την εγκατέλειψε σε ένα μοτέλ και την περιμάζεψαν τα μέλη ενός ανθρωπιστικού σωματείου στο Όρεγκον. Και πάνω που επρόκειτο να υιοθετηθεί από ένα γηροκομείο της περιοχής η Maty έπαθε μια μόλυνση εξαιτίας της οποίας οι κτηνίατροι αναγκάστηκαν να της κόψουν το ένα πόδι.

Τα παγάκια που δεν λιώνουν ποτέ!

Πόσες φορές δεν έχεις γίνει έξαλλος όταν το ποτό ή ο καφές σου δεν είναι πια όσο κρύος θέλεις επειδή έλιωσαν τα παγάκια!
Κι όμως υπάρχει τρόπος να πίνεις ποτό, μπύρα, καφέ ή αναψυκτικό και να είναι διαρκώς παγωμένα.

VIDEO-ΣΟΚ: Αστυνομικοί έριξαν σπρέϋ πιπεριού σε φοιτητές!

Ανατριχιαστικές εικόνες από τις βιαιότητες της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια ειρηνικής καθιστικής διαμαρτυρίας φοιτητών… σε Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.
Η εκδήλωση γίνονταν στα πλαίσια της κίνησης των Αμερικανών αγανακτισμένων «Occupy Wall Street» και στόχο είχε τη διαμαρτυρία για τη διάλυση των σκηνών που είχαν στηθεί έξω από το εκπαιδευτικό ίδρυμα.
Η αστυνομία όμως, προκειμένου να διαλύσει τους φοιτητές. χρησιμοποίησε σκληρή βία, ενώ έκανε ακόμα και χρήση σπρέϋ πιπεριού από μικρή απόσταση εναντίον των φοιτητών.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 1-2 Σχόλια - Φωτορεπορτάζ

Πόσα θες να μας τρελάνεις Αρχηγέ;
3 στα 3 ο Θωμάς κι όχι εσύ.
Μα τι ξεκίνημα είναι αυτό; 3 νίκες και μάλιστα οι δυο εκτός έδρας;
ΕΛΗΞΕ το πρωτάθλημα, το πήρατε χαμπάρι;
Η χθεσινή νίκη ήταν η πιο σημαντική, γιατί η ομάδα δείχνει πλέον χαρακτήρα.
΄Οχι μόνο κέρδισε μια έμπειρη ομάδα σαν αυτή του Βατερού, αλλά έκανε και την ανατροπή.
Πολύ σημαντικό αυτό για την ψυχολογία των παιχτών, που θα παίξει ρόλο στη συνέχεια.

ΚΤΗΝ. ΑΣΤ. ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ – ΑΛ. ΚΙΒΩΤΟΥ 6-1

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/11/2011, ώρα: 15.00΄μ.μ.
ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ
Σαρωτικός και πάλι ο Κτηνοτροφικός, διέλυσε κυριολεκτικά την Κιβωτό στο ντέρμπι της αγωνιστικής με το εντυπωσιακό 6-1.
Η Κιβωτός στο α΄ημίχρονο κοίταξε στα μάτια τους πρωτοπόρους, προηγήθηκε και είχε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ. Το δυνατό παιχνίδι δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πιάσουν το γνωστό ρυθμό τους, παρόλη την πρωτοβουλία των κινήσεων που είχαν.
Συμπερασματικά στο α΄μέρος το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι, με δυνατά μαρκαρίσματα, ευκαιρίες εκατέρωθεν, δυο γκολάρες και το διαιτητή κ. Θάνο να δρα πυροσβεστικά και να «κρατάει» το παιχνίδι.
Στο β΄μέρος η Κιβωτός δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον εξοντωτικό ρυθμό τουΚτηνοτροφικού και προδωμένη από τις αμυντικές της αδυναμίες, υπέκυψε φυσιολογικά. Ο επιθετικός μονόλογος του Κτηνοτροφικού ανταμείφθηκε με άλλα 5 γκολ κι έτσι οι γηπεδούχοι αύξησαν σε 7 τους βαθμούς της διαφοράς.

Διαιτητής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πριν τον αγώνα!!!

Συγκλονίζει όχι μόνο τη Γερμανία, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη, η είδηση της απόπειρας αυτοκτονίας του διαιτητή της αναμέτρησης Κολονία-Μάιντς, Μπαμπάκ Ραφάτι.
Ο διεθνής ρέφερι επρόκειτο να διευθύνει τη συνάντηση του Σαββάτου. Πήγε στην πόλη αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο. Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του σταδίου, αλλά και των δύο ομάδων, δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία μαζί του και το ματς αναβλήθηκε.
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της απόπειρας αυτοκτονίας, με αποτέλεσμα διάφορες θεωρίες να έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο...
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Οι διαιτητές της Β΄φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας...


Ορίστηκαν την Παρασκευή (18/11) από την ΚΕΔ οι διαιτητές των αγώνων της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, όπου συμμετέχουν ομάδες της Football League και Football League 2.
Οι αναμετρήσεις που είναι νοκ άουτ και θα γίνουν την Τρίτη (22/11), Τετάρτη (23/11) και Πέμπτη (24/11).
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος:

Το αστείο με το στρινγκ χώρισε παντρεμένο ζευγάρι!

Για πλάκα ξεκίνησε, αλλά τελικά οδήγησε σε χωρισμό! Πρωταγωνιστές της ιστορίας δύο Πατρινοί που πριν από μερικές εβδομάδες θέλησαν να κάνουν πλάκα σε φίλο τους, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει από τα καράβια! Ενώ λοιπόν πήγαιναν και οι τρεις βόλτες με το αυτοκίνητο του ναυτικού, ο ένας άνοιξε το ντουλαπάκι του οχήματος και τοποθέτησε στο εσωτερικό του ένα εσώρουχο στρινγκ (και μάλιστα «καυτό»)! Ο ναυτικός... δεν το πήρε χαμπάρι (δεν κοίταξε στο ντουλαπάκι), οι φίλοι του πίστευαν πως... κάποια στιγμή θα το δει και έτσι το άφησαν εκεί... και περίμεναν! Μόνο που αυτή που το ανακάλυψε ήταν η σύζυγος!
Μόλις η γυναίκα του ναυτικού είδε το «μικροσκοπικό» εσώρουχο, έγινε...

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ FACEBOOK ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ!!!

Για πρώτη φορά, το Facebook αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με το πώς «ακολουθεί» τους χρήστες του σε όλο το διαδίκτυο.
Μέσα από συνεντεύξεις με τους Facebook engineering director Arturo Bejar, Facebook spokesman Andrew Noyes, Facebook corporate spokesman Barry Schnitt και Facebook engineering manager Gregg Stefancik, ο Byron Acohido του USA Today...

Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα

Την Κοζάνη και την Πτολεμαιδα θα επισκεφτεί την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος θα περιοδεύσει στην ευρύτερη περιοχή.
Ο κ. Τσίπρας, το πρόγραμμα του οποίου δεν έχει οριστικοποιηθεί όπως σημείωσε μιλώντας στο σταθμό μας ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντινίδης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει συνένωση των δυνάμεων της αριστεράς με στόχο μια κυβερνητική πρόταση ενάντια στο μνημόνιο.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Στον αέρα συντάξεις και Δώρο Χριστουγέννων!

Την αναγκαιότητα της εκταμίευσης της έκτης δόσης για την καταβολή των συντάξεων του Δεκεμβρίου και του Δώρου των Χριστουγέννων, επισήμανε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ο κ. Κουτρουμάνης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να καθυστερήσουν οι πληρωμές, ενώ κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος χρηματοδότησης, πέρα από την έκτη δόση.
Τόνισε επίσης ότι τα προβλήματα χρηματοδότησης δεν θα καλυφθούν με μειώσεις συντάξεων ή νέους φόρους, καθώς και ότι δεν ξανανοίγει το ασφαλιστικό.
Προανήγγειλε ωστόσο μεγάλες περικοπές σε εφάπαξ και επικουρικές συντάξεις, που σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις θα φτάσουν ακόμη και το 50%.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Οι εφορίες δεν μπορούν να εισπράξουν! "Ναυάγιο" εσόδων...video

Σοκ προκαλεί η δήλωση του υποδιευθυντή της ΙΑ εφορίας Αθηνών ότι τους επόμενους μήνες δεν πρόκειται να εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ από εισφορές, ελέγχους και πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε φορολογουμένους, εξαιτίας της δυσλειτουργίας
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega, ο κος Φώτης Φωτόπουλος δήλωσε ότι το μειωμένο προσωπικό και το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας δυσχεραίνουν στο έπακρο τον φορο-εισπρακτικό μηχανισμό του κράτους. «O ελεγκτικός και εισπρακτικός μηχανισμός του υπουργείου Οικονομικών είναι σε τέλμα. Όλα έχουν διαλυθεί. Και αυτή την στιγμή, όπως άρχισε Υπάρχει και

ΔΕΗ: Αναστέλλεται η διακοπή ηλεκτροδότησης για το τέλος ακινήτων!

Αναστέλλει η ΔΕΗ για μερικές ημέρες τις διαδικασίες διακοπής της ηλεκτροδότησης στους καταναλωτές που δεν πλήρωσαν το τέλος ακινήτων, ύστερα από αίτημα του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να θεσπιστούν οι ρυθμίσεις που έχουν αναγγελθεί για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.
Οι εντολές αποκοπής θα εκδίδονται μεν από τη ΔΕΗ και θα αποστέλλονται στο διαχειριστή του δικτύου, αλλά δεν θα εκτελούνται προσωρινά.
«Ύστερα από αίτημα του υπουργείου Οικονομικών ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής θα αναστείλει για μερικές ημέρες τις εντολές αποκοπών που έχουν σχέση με το τέλος ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ), προκειμένου να υπάρξουν ορισμένες ρυθμίσεις για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες» δήλωσε ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων της ΔΕΗ Κίμων Στεριώτης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Ωστόσο», συμπλήρωσε ο ίδιος, «η ΔΕΗ ως πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας υποχρεούται από το νόμο -όπως και οι άλλοι εναλλακτικοί προμηθευτές- να συνεχίσει να αποστέλλει εντολές έκδοσης αποκοπών προς το Διαχειριστή του Δικτύου, εφόσον δεν έχει καταβληθεί το τέλος ακινήτων μαζί με το λογαριασμό ρεύματος, μετά την παρέλευση 40 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου.»
ΤΑ ΝΕΑ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια του Γ.Σ.Γρεβενών στην Φλώρινα.

Τον πρώτο αγώνα έδωσε η ομάδα βόλεϊ των κορασίδων του Γ.Σ.Γρεβενών στην Φλώρινα.
Τα κορίτσια των Γρεβενών αντιμετώπισαν την ομάδα του Αριστοτέλη Φλώρινας μέσα στην έδρα του, στο δημοτικό αθλητικό κέντρο της πόλης. Το βόλεϊ που ΄έπαιξαν οι δύο ομάδες ήταν ικανοποιητικό με νικήτρια την ομάδα της Φλώρινα με 3-0 σετ.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Α.Ε.Π. Βατολάκκου - Α.Ο. Σειρήνα 1-2 (1-0) (11η Αγωνιστική)

Σάββατο 19/11/2011
Γήπεδο Βατολάκκου
Ακόμη ένα άτυχο αποτέλεσμα έφερε η 11η αγωνιστική για την ομάδα του Βατολάκκου, που κατάφερε να ηττηθεί μέσα στο γήπεδό του, από την ουραγό της βαθμολογίας Α.Ο. Σειρήνα.
Όλοι πιστεύαμε ότι θα είχαμε ένα άνετο και νικηφόρο παιχνίδι με τη Σειρήνα, αλλά

Προειδοποιητική 24ωρη απεργία των φαρμακείων τη Δευτέρα!!!

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα τα φαρμακεία στην Αθήνα και τον Πειραιά, καθώς τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων προκήρυξαν 24ωρη προειδοποιητική απεργία. Την ίδια μέρα συνεδριάζουν προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.
Οι φαρμακοποιοί διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις φαρμάκων, οι οποίες, όπως αναφέρουν, «προκλήθηκαν από την πολιτική υγείας του κ. Λοβέρδου».
Ολόκληρη η κοινή ανακοίνωση των φαρμακευτικών συλλόγων Αθήνας και Πειραιά.
«Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά, σε κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών τους Συμβουλίων, αποφάσισαν την προκήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας των φαρμακείων για τη Δευτέρα 21/11/2011.

Aποτελέσματα - Βαθμολογία Α΄ ΕΠΣ Κοζάνης


11η Αγωνιστική
Σάββατο 19/11/2011 – 3.00μμ
Αποτελέσματα:

Aποτελέσματα - Βαθμολογία Α΄ ΕΠΣ Φλώρινας.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα το μεγάλο ντέρμπι στο Αρμενοχώρι. Μεγάλη νίκη του Άγιου - «ροκάνισε» τη διαφορά από τη κορυφή στους 2 βαθμούς!
Αποτελέσματα:

Αποτελέσματα - Βαθμολογία 11ης αγωνιστικής Α' ΕΠΣ Καστοριάς


Αμετάβλητη παράμεινε η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας αφού οι πρωτοπόροι εύκολα ή δύσκολα προχώρησαν με νίκες στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής ημέρας, μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον για τις επόμενες αγωνιστικές.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα :