ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Η γυναίκα πειρασμός σε νέα φωτογράφιση


Η Monica Bellucci ποζάρει για την καμπάνια των D&GΗ Monica Bellucci είναι γνωστή για τις καμπύλες της και γι’ αυτό σε κάθε εμφάνιση της φροντίζει να μας το θυμίζει.
Αυτή την φόρα η σέξι ιταλίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε καμπάνια του οίκου D&G.
Η 47χρονη πόζαρε με τον μοναδικό τρόπο που την διακρίνει και τα ρούχα τα οποία φορούσε αναδείκνυαν το σώμα της που την έκανε γνωστή.
Δείτε την...

VIDEO:Κοπέλα σηκώθηκε να πανηγυρίσει γκολ και το αγόρι της της πέταξε το…στήθος εξω

Σίγουρα να τη βάλει να καθήσει κάτω ήθελε ο τύπος…
Όμως αντι γι αυτό ολοκληρο το στάδιο και ο κόσμος που παρακολουθούσε απο τη τηλεόραση είδαν τα ”κάλλη”της!

Η Imogen Thomas καλύπτει μόνο τα απαραίτητα...

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας της έχει απαγορεύσει να κάνει δηλώσεις σχετικά με την παράνομη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Ryan Giggs. Η απόφαση αυτή έδωσε έμπνευση στην Imogen Thomas να κάνει μια εκκεντρική φωτογράφηση, που παραπέμπει στη φίμωσή της.
Η 28χρονη Imogen εμφανίστηκε στο εβδομαδιαίο αντρικό περιοδικό Nuts και φωτογραφίζεται σχεδόν γυμνή. Κρατάει κρυφά μόνο μερικά στρατηγικά σημεία με τη βοήθεια μιας μαύρης ταινίας.

Απεχθάνεται τα σουτιέν η σύντροφος του Di Caprio Blake Lively!!!



Έχει ωραίο μπούστο και ξέρει πως να τραβά όλα τα βλέμματα σε αυτό η Gossip Girl Blake Lively.
Το κοστούμι που επέλεξε να φορέσει στα εγκαίνια του μαγαζιού της Lady Gaga στη Νέα Υόρκη ήταν από μόνο του πολύ κομψό αλλά χωρίς μπλουζάκι και σουτιέν από μέσα έγινε αρκετά προκλητικό.

Τα αντισυλληπτικά χάπια κάνουν τις γυναίκες ζηλιάρες!!!

Εκτός από τις επιδράσεις που έχουν στο σώμα, τα χάπια αντισύλληψης μπορούν να προκαλέσουν αρκετά σοβαρά προβλήματα και στην γυναικεία ψυχολογία.
Τα αντισυλληπτικά χάπια χρησιμοποιούνται από τις γυναίκες για να αποφύγουν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, να την καθυστερήσουν ή ακόμα και για να διορθώσουν τον κύκλο τους και να τον βάλουν σε μια σειρά.

VIDEO: Ποια είναι η χαλκοκάστανη κοπέλα που αποπλάνησε τον Λιάγκα;

Μπήκε χορεύοντας στο πλατό την ώρα που ο Λιάγκας μιλούσε για την κακοκαιρία…ανεβάζοντας αμέσως τις θερμοκρασίες του παρουσιαστή.
“Είσαι πολύ σέξι!” είπε ο Γιώργος στην κοπέλα με τα λαμπερά μακριά μαλλιά που πόζαρε μπροστά από μια άλλη σέξι ξανθιά.
Η άγνώριστη Φαίη Σκορδά βρήκε άλλο τρόπο να σαγηνεύσει σήμερα τον σύζυγο, αν και λίγο αργότερα αρνήθηκε τα πάντα.
Δείτε το βίντεο:

Απίστευτο γράμμα ληστή: "Αγαπητό θύμα, εσύ φταις που λήστεψα το σπίτι σου..."

Ένας θρασύτατος 16χρονος Άγγλος ληστής έγραψε γράμμα στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που έκλεψε δηλώνοντας ότι το φταίξιμο είναι όλο δικό του. Του ιδιοκτήτη!
Στο πλαίσιο μιας άσκησης σωφρονισμού, ένας νεαρός ληστής αναγκάστηκε από τις Αρχές να γράψει μια απολογία στον ιδιοκτήτη του οποίου το σπίτι άδειασε.
Στο γράμμα του 16χρονου, όπως τονίζει μια ανακριτής από το Leeds, φαίνονται ξεκάθαρα τόσο ο κυνισμός και η ψυχρότητα του ληστή, όσο και τα "μαθήματα" που πρέπει να παίρνουν οι ιδιοκτήτες από αυτό.

45 είδη... μαλάκα!...

1. Ο ορατός: Κοίτα ένα μαλάκα.
2. Ο τεφάλ: Ξεκόλλα ρε μαλάκα.
3. Ο ακίνητος: Έμεινε μαλάκας.
4. Ο αδιόρθωτος: Πάλι ρε μαλάκα;
5. Ο επώνυμος: Ο γνωστός μαλάκας.
6. Ο νυχτωμένος: ...

Αποθεωτική υποδοχή των «ερυθρόλευκων» στο αεροδρόμιο (video)

«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξαν περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού στην αποστολή της ομάδας που επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες από τη Γαλλία. Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων», ενθουσιασμένοι με τη νίκη απέναντι στη Marseille, παρά το προχωρημένο της ώρας βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και αποθέωσαν τον Ernesto Valverde και τους ποδοσφαιριστές του. Όπως ήταν φυσικό, ο Γιάννης Φετφατζίδης είχε την τιμητική του μια και ήταν ο σκόρερ του τέρματος που έκρινε τον αγώνα.
Δείτε video από την υποδοχή του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο:

ΒΟΛΕΊ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 14:00, οι κορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών θα βρεθούν αντιμέτωπες με την αντίστοιχη, πολύ καλή ομάδα του Γ.Σ.Κοζάνης στο κλειστό γυμναστήριο, ΔΑΚ Γρεβενών. 
Ο φίλαθλος κόσμος του βόλεϊ έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα στο γήπεδό του, μετά από διάστημα οχτώ μηνών και αναμένεται να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο, η είσοδος είναι ελεύθερη.
Πρώτη εμφάνιση του Γ.Σ.Γρεβενών βόλεϊ, για την εφετινή χρονιά στην κατηγορία νεάνιδες, με τον Ποσειδώνα Βέροιας στο γήπεδο του Προμηθέα στην Βέροια στις 27 Νοεμβρίου, 16:00. Οι προπονητές του συλλόγου κάνουν μεγάλη προσπάθεια καθημερινά έτσι ώστε η ομάδα των νεανίδων να παρουσιαστεί ανταγωνιστική παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγο φόρτου μαθητικών υποχρεώσεων των αθλητριών που σε κάποιες περιπτώσεις κρίνεται υπερβολικό.
Γ.Σ.Γρεβενών


Δείτε περισσότερα θέματα 
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση, η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Με αυγά και πορτοκάλια υποδέχθηκαν τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Λέσβο!!!

Δύο φορές, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αναγκάστηκε η αστυνομία της Λέσβου να καταστρώσει σχέδια απόδρασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άδωνι Γεωργιάδη που βρέθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Δήλωση - βόμβα Γερμανού επίτροπου για το χαράτσι στα ακίνητα!!!

Τα πάνω- κάτω στην απόφαση της κυβέρνησης να κόβει το ρεύμα στους πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι στα ακίνητα, μέσω της ΔΕΗ, φέρνει μία δήλωση-βόμβα του Ευρωπαίου επιτρόπου Ενέργειας που σημειωτέον είναι και… Γερμανός!
Ο κ G Oettinger, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας λέει κατηγορηματικά ότι δεν μπορεί να κόβεται το ρεύμα σε περίπτωση μη πληρωμής του χαρατσιού. Αφορμή στάθηκε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του Συνασπισμού, Νίκου Χουντή.

Ποιές περιοχές της Ελλάδας "γονάτισε" η ανεργία!!!

Τη Δυτική Μακεδονία και τα Ιόνια Νησιά «τσάκισε» ακόμη περισσότερο η ανεργία τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat.
Συγκεκριμένα, στο 15,5% ανήλθε ο δείκτης ανεργίας στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας το 2010, ενώ εντυπωσιακή είναι η άνοδος της ανεργίας στα Ιόνια Νησιά, από 9,7% το 2009, σε 14,8% το 2010, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) για την ανεργία στις περιφέρειες της ΕΕ και της Ελλάδας.

Κύπελλo Ελλάδας: Τα αποτελέσματα της Β΄ φάσης (ανανέωση)

Έντονες συγκινήσεις και συναρπαστικές αναμετρήσεις επεφύλασσαν οι αγώνες για τη Β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδα 2011-2012. Την Τετάρτη διεξήχθησαν 13 παιχνίδια, με τις προκρίσεις της Λάρισας και της Παναχαϊκή να ξεχωρίζουν. Ο 2ος γύρος ολοκληρώνεται την Πέμπτη με τα παιχνίδια Οδυσσέας Αναγέννησης – Πλατανιάς και ΠΑΟ Ρουφ – Διαγόρας.
Τα αποτελέσματα της Β΄ φάσης

Τα αυτοκίνητα που απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας

Τα τέλη κυκλοφορίας αποτελούν ένα ακόμα βραχνά κάθε οικογένειας. Εκτός από τα διάφορα χαράτσια που καλούμαστε όλοι μας να πληρώσουμε, τις επόμενες μέρες θα έχουμε και τα τέλη κυκλοφορίας. Ωστόσο, υπάρχουν δεκάδες μοντέλα, με εκπομπές ρύπων κάτω από 100 γρ./χλμ. που απαλλάσσονται από τα τέλη, γλυτώνοντας σας από ένα ακόμα πονοκέφαλο.
Όπως ορίζει ο νόμος, τα αυτοκίνητα που εκπέμπουν κάτω από 100 γρ./χλμ. εκπομπών CO2, ανεξαρτήτου κυβισμού, δεν πληρώνουν τέλη. Σε αυτή την κατηγορία, ανήκουν αρκετά βενζινοκίνητα, υβριδικά και προπαντός diesel. Δείτε στον παρακάτω πίνακα όλα τα μοντέλα και πόσο κοστίζουν.

Ετοιμος να παραιτηθεί ο Πάνος Μπιτσαξής!

Ο Πάνος Μπιτσαξής εξέφρασε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, εάν συνεχιστεί η πολιτική που ακολουθείται σήμερα. «Τυχόν εδραίωση της σημερινής πολιτικής στον αθλητισμό σημαίνει και την αποχώρησή μου από τη θέση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού. Το έχω πει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, το ανακοινώνω σήμερα και δεν θα τριτώσει», είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Μπιτσαξής, τόνισε ότι περιμένει να ψηφιστεί ο νέος προυπολογισμός:

Γεμάτος χρυσό ο νομός Κιλκίς...

Η αξία του κοιτάσματος της Βάθης υπολογίζεται μεταξύ 1,5 και 7 δισεκατομμύρια € ενώ η υπολογιζόμενη αξία του νέου κοιτάσματος της Ποντοκερασιάς ανέρχεται σε 4 δισεκατομμύρια €.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε πως ο υφυπουργός Ενέργειας Ι.Μανιάτης μιλώντας στο 16ο Εθνικό Συνέδριο Ενέργειας εξήγγειλε ότι εντός του Δεκεμβρίου θα προκηρυχθεί διεθνής διαγωνισμός για την αξιοποίηση κοιτάσματος χρυσού και χαλκού στην περιοχή Βάθη Κιλκίς ενώ θα γίνει και έρευνα από το ΙΓΜΕ για το γειτονικό κοίτασμα της Ποντοκερασιάς.

Κρήτη: Διεγράφη χρέος δανειολήπτη ύψους 250.000 ευρώ!!!

Tο Ειρηνοδικείο του Ηρακλείου δικαίωσε ακόμη έναν δανειολήπτη, διαγράφοντας ποσό ύψους 250.000 ευρώ από τις 300.000 ευρώ τις οποίες εμφανιζόταν να οφείλει σε διάφορες τράπεζες, καλώντας τον να πληρώσει το υπόλοιπο του χρέους του, 50.000 ευρώ, όπως αυτός είχε ζητήσει.
Σύμφωνα με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ο δανειολήπτης αυτός είχε ένα σημαντικό χρέος, συνολικού ύψους 300.000 ευρώ, σε διάφορες τράπεζες. Εμφάνισε αδυναμία πληρωμής και έκανε χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου 3869/2010.

VIDEO: Θανατηφόρο bungee jumping VIDEO

Ξέχασαν να μετρήσουν πόσο είναι το σχοινί και παραλίγο να καταλήξουν στα θυμαράκια!!!

Συνέλαβαν Έλληνες οπαδούς για επεισόδια στην ...Μασσαλία!

Καφρίλα παντού...
Σύμφωνα με ρεπορτάζ γαλλικής ιστοσελίδας, η τοπική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δυο Ελλήνων οπαδών
Ναι, καλά διαβάσατε… Δυο φίλοι της Ένωσης είχαν ταξιδέψει στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των οπαδών της Μαρσέιγ μ' αυτούς των «κιτρινόμαυρων» και η αστυνομία αναγκάστηκε να προχωρήσει στη σύλληψη τους, καθώς επεδίωξαν να...

13χρονος μαθητής φόρεσε φούστα και πήγε…σχολείο! Δείτε φωτογραφίες.

Μάλιστα βραβεύτηκε από το σχολείο του ως υποστηρικτής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δείτε φωτογραφίες.
Ο μαθητής δεν φόρεσε την φούστα γιατί του αρέσει να φοράει φούστες και άλλα διάφορα. Αντιθέτως.
Ο 13χρονος μαθητής στο Impington (κοντά στο Cambridge) στην Αγγλία, φόρεσε φούστα στο σχολείο και βραβεύτηκε ως υποστηρικτής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η βράβευση έγινε χθες στο σχολείο του Impington.
Ο 13χρονος φόρεσε τη φούστα και πήγε στο σχολείο τον περασμένο Μάιο.

Έγκυος η Φαίη Σκορδά;

Φήμες θέλουν τη γνωστή παρουσιάστρια να περιμένει το δεύτερο παιδάκι της!
Όπως είδαμε στην “Πρωινή Μελέτη”και σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα η Φαίη Σκορδά, την προηγούμενη εβδομάδα έλειψε τρεις συνεχόμενες ημέρες από την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα κι αυτό είναι κάτι που είχε ξανακάνει όταν ήταν έγκυος στον Λιάγκα junior -λόγω των κλασικών πρωινών υπνηλιών.

Γυναίκα πίσω από τη σύλληψη του γνωστού ηθοποιού;

Συγκλονισμένη είναι η showbiz από την σύλληψη (για δεύτερη φορά) του πασίγνωστου ηθοποιού Φ.Α.. Τραγική φιγούρα όμως της ιστορίας είναι η μητέρα του, που παρακολούθησε καρέ – καρέ την σύλληψη του, κλαίγοντας και υποστηρίζοντας ότι το παιδί της δεν είναι έμπορος ναρκωτικών.

Σε μία προηγμένη χώρα…

Γράφει η Δώρα Ιωακειμίδου
Σε μια ιδανική κοινωνία, η στήριξη των αθλητών από τους γονείς τους, θα ήταν καθαρά υποστηρικτική. Οι γονείς θα "εκτελούσαν" όποτε αυτό απαιτούνταν χρέη σοφέρ, οικονομικού χορηγού, θα πρόσφεραν μεταξύ άλλων, όλα όσα οφείλει να κάνει ένας γονιός στο παιδί του εκτός της αγάπης και της αφοσίωσης, για την ποιότητα της ζωής του και την επίτευξη των στόχων του.
Θα το διευκόλυναν, θα φρόντιζαν για την διατροφή, την εκπαίδευση και την ισορροπημένη ανάπτυξή του και ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Έχασε έξι θέσεις η Εθνική Ελλάδας!!!

Έξι θέσεις υποχώρησε η Εθνική Ελλάδας στην βαθμολογική κατάταξη της FIFA για τον μήνα Νοέμβριο.
Η «γαλανόλευκη» ήταν στην 8η θέση και «έπεσε» στην 14η στον σχετικό πίνακα, ύστερα από την ισοπαλία (1-1) με τη Ρωσία στο Καραϊσκάκη και την ήττα (1-3) από την Ρουμανία στην Αυστρία.
Πάνω από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πέρασαν η Πορτογαλία και η Κροατία, οι οποίες πήραν την πρόκριση στο Euro 2012 από τους αγώνες μπαράζ που έδωσαν την προηγούμενη εβδομάδα.
Πάντα στην κορυφή παραμένει η Ισπανία.
Αναλυτικά:

Επιχείλιος έρπης: Γιατί δημιουργείται και πώς αντιμετωπίζεται;

Ταλαιπωρεί εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αντιαισθητικός στην όψη αλλά και συνάμα βασανιστικός, ο επιχείλιος έρπης "σημαδεύει" με την ενοχλητική παρουσία του το πρόσωπό μας, προκαλώντας προβλήματα. 
Δείτε, πώς αντιμετωπίζεται.

Η Ελλάδα βυθίζεται στο αλκοόλ!!!

800.000 Έλληνες παραδέχονται ότι είναι «γερά» ποτήρια αφού πίνουν σε καθημερινή βάση, αλλά αγνοούν ότι το αλκοόλ συγκαταλέγεται στις εξαρτησιογόνες ουσίες – δρα δηλαδή στον ανθρώπινο οργανισμό όπως τα ναρκωτικά.
Αυτό που ωστόσο, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη στους επιστήμονες, είναι ότι τρεις στους δέκα Έλληνες λένε «ναι» στην κατανάλωση αλκοόλ και σε ανηλίκους, καθώς όπως εξηγούν όλοι οι κανόνες έχουν τις εξαιρέσεις τους!

Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι έπιασε τον πρώην της με άνδρα!

Αυτή τη γυναίκα το στεφάνι δεν τη θέλει.
Ο λόγος για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια που αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ Weekly» ότι τρεις μήνες πριν παντρευτεί, ανακάλυψε ότι ο μέλλων γαμπρός είναι bisexual. 
Ξέρετε ποια είναι;  
Πως το ανακάλυψε; Ο λόγος για την...

Δρομολογείται η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας!

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, η προγραμματισμένη σύσκεψη με τη συμμετοχή της Ειδικής Γραμματέως Ε.Σ.Π.Α. του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, του Βουλευτή του Νομού Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα, του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, του Αντιδημάρχου Γρεβενών κ. Γιάννη Νασίκα, του εκπροσώπου του ΕΟΤ κ. Σπήλιου Σπηλιόπουλου, ο οποίος παρίστατο και εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του πρόεδρου του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας κ. Χρήστου Παπαξάνθη και υπηρεσιακών παραγόντων, με σκοπό τον καθορισμό των διαδικασιών για την ένταξη τριών έργων που αφορούν στον εκσυγχρονισμό και στην ανάπτυξη του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας.

Κως: Νεκρό 12χρονο αγοράκι με τυλιγμένο το τηλέφωνο του μπάνιου στο λαιμό.

Μια περίεργη υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Τετάρτης, με θύμα ένα 12χρονο αγοράκι στην Κω.
Το παιδί βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, τυλιγμένο με το τηλέφωνο του μπάνιου αλλά ο λαιμός του δεν ήταν ασφυκτικά δεμένος με αυτό.
Η νεκροτομή που θα γίνει σήμερα  Πέμπτη, όπου αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Πληροφορίες αναφέρουν πως το άτυχο παιδί είχε πάει με τον πατέρα του

Απίστευτο "φίδι του Φαραώ" που εμφανίζεται από το πουθενά... (video)

Ένα φίδι που εμφανίζεται από το πουθενά, ακριβώς όπως εκείνα που απεικονίζονται να βγαίνουν από το μέτωπο των Φαραώ της Αιγύπτου, αποτελεί σίγουρα ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα! Στο παρακάτω βίντεο, η εικόνα δημιουργεί την εντύπωση πως κάτι ανεξήγητο και μεταφυσικό συμβαίνει! Το πείραμα όπως διεξήχθη μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους σε Επιστημονικό Διήμερο στην Πολωνία το 2008, "κόβει την ανάσα":

Τι κατέγραψε ο ρωσικός δορυφόρος πάνω από την Κρήτη;

Ένα δημοσίευμα του cretalive.gr πριν από δύο ημέρες, στο οποίο ανέφερε πως στην Κρήτη βρίσκεται βρίσκεται επιστημονική ομάδα της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας, προκειμένου να εξετάσει τις μετρήσεις που θα κάνει ρωσικός δορυφόρος ο οποίος θα περνούσε πάνω από την Κρήτη, ήταν αρκετό για να δημιουργήσει υποψίες και υποθέσεις!

Στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών Αττικής σήμερα Πέμπτη

Τρίωρη στάση εργασίας από τις 11.30 π.μ. μέχρι τις 14.30 μ.μ., πραγματοποιούν σήμερα, οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας και του Πειραιά, προκειμένου να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, έξω από τα γραφεία του Ενιαίου Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).
Σε ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), αναφέρεται ότι η υποβαθμισμένη λειτουργία του ΕΟΠΥΥ βλάπτει το σύνολο των άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένων της χώρας και του ιατρικού κόσμου, ιδίως τους νέους γιατρούς.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση, η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Στοιχεία σοκ: 450.000 Ελληνικές οικογένειες χωρίς κανένα εισόδημα!!!

Την ζοφερή κατάσταση που ζουν τα ελληνικά νοικοκυριά αποτυπώνει η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας: πάνω από 450.000 συμπολίτες μας δεν έχουν κανένα εισόδημα, περίπου 50.000 οικογένειες έχασαν όλους τους εργαζόμενούς τους και όλοι μας είδαμε το εισόδημά μας να μειώνεται τουλάχιστον κατά 7%.
Η έκθεση, που παραδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, είναι πιο μαύρη και άραχνη από ποτέ:

Στις 29 Νοεμβρίου η απόφαση για την επιστολή Σαμαρά!

«Το Ευrogroup, στις 29 Νοεμβρίου, θα αποφανθεί εάν επαρκούν οι δεσμεύσεις που περιλαμβάνονται στην επιστολή του προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά», δήλωσε ο Γκι Σουλέρ, εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, κληθείς να σχολιάσει την επιστολή του κ. Σαμαρά προς τον επικεφαλής της ευρωζώνης.

Τη χρήση του σιδροδρομικού σταθμού ζήτησε ο Δήμαρχος Κοζάνης από τον ΟΣΕ

Αξιοποίηση – αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κοζάνης ιδιοκτησίας ΟΣΕ.
Ο σιδηρόδρομος και οι σταθμοί σε πολλές περιπτώσεις αποτελούν πολιτιστικά στοιχεία του αστικού κέντρου, η δε πολεοδομία και χωροταξία πραγματοποιείται με δεδομένη την ύπαρξή τους.

Euroleague: Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

H CSKA Moscow απέδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς τον Kirilenko, επικρατώντας της Zalgiris Kaunas με 95-82 με κορυφαίο τον Krstic που σημείωσε 21 πόντους. Η Efes Anadolu με ηγέτη τον Sasha Vujacic επιβλήθηκε 65-58 της μαχητικής Partizan στην Τουρκία. Ο Ολυμπιακός διατήρησε στο ακέραιο τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση καθώς πήρε τη νίκη με 88-81 απέναντι στην Bilbao με το Σπανούλη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να πετυχαίνει 29 πόντους. Η Unics έκανε την έκπληξη και «άλωσε» την έδρα της Siena με 79-73.
Τα αποτελέσματα:

Υδριάδα: 100% Eλληνική εφεύρεση!!!

Μια εξαιρετική, εξολοκλήρου Eλληνική ιδέα που, όπως συνηθίζεται, δεν έχει την κατάλληλη προβολή.
Το πρόβλημα το ξέρουμε όλοι. Τα νησιά μας πάσχουν από έλλειψη -προφανώς πόσιμου- νερού. Η υπερκατανάλωση από τον ανεξέλεγκτο τουρισμό, η χρήση πόσιμου νερού για το γέμισμα των πισινών και η κακή διαχείριση των υδάτινων πόρων εν γένει έχουν φέρει αρκετούς ....

Champions League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 5ης αγωνιστικής (όμιλοι 5-8) (video)

Με τα παιχνίδια για τους ομίλους 5-8 ολοκληρώθηκε η 5η στο Champions League. Στον 5ο όμιλο, η Valencia συνέτριψε την Genk με 7-0, ενώ η Bayer Leverkusen επικράτησε 2-1 της Chelsea αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στον 6ο, η Arsenal με τη νίκη της κόντρα στην Dortmund με 2-1 «κλείδωσε» την παρουσία της στην επόμενη φάση. Ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλο διπλό στη Μασσαλία με 1-0 με σκόρερ τον Φετφατζίδη. Στον 7ο, ο ΑΠΟΕΛ με τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε κόντρα στη Zenit εξασφάλισε την πρόκρισή του στους «16». Η Porto επιβλήθηκε 2-0 της Shakhtar στην Ουκρανία. Στο 8ο, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Barcelona επικράτησε 3-2 της Milan στο San Siro ενώ η Viktoria Plzen πήρε το διπλό με 1-0 κόντρα στην BATE.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Champions League: Marseille – Ολυμπιακός 0-1 (video)

«Ζωντανός» στο «κυνήγι» της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League έμεινε ο Ολυμπιακός ο οποίος πήρε τεράστιο διπλό κόντρα στη Marseille με 0-1 χάρη στο εξαιρετικό γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη στο 82΄.
Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο δίνοντας χώρο στους Γάλλους, με στόχο να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση. Η τακτική τους δικαιώθηκε, εν μέρει, αφού δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά, ενώ ήταν επικίνδυνοι στην κόντρα. Στο 10΄ ο Mellberg έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν εκτεθειμένος και σωστά σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ.

Elite round: Στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας οι Νέοι

Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας τοποθετήθηκε από την UEFA η Εθνική Νέων ενόψει της κλήρωσης της 29ης Νοεμβρίου για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε την τρίτη καλύτερη επίδοση στους τομείς της μεγαλύτερης συγκομιδής βαθμών και της καλύτερης διαφοράς τερμάτων ανάμεσα στις 25 ομάδες που προκρίθηκαν από την προκριματική φάση.
Η Εθνική Νέων θα αποφύγει στην elite round τις αντίστοιχες ομάδες της Αγγλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας (πέρασαν χωρίς αγώνες στην elite round), της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, της

Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ένα ταλέντο απο τη Θεσσαλονίκη!!!

Ο 15χρονος Τάσος Δημητριάδης που τα τελευταία χρόνια ανήκει στις ακαδημίες του Ηρακλή είναι πολύ πιθανόν να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και να φορέσει την κόκκινη φανέλα της Λίβερπουλ.
Ο 15χρονος επιθετικός στις αρχές του Αυγούστου είχε δοκιμαστεί στην Σάλκε και πριν από λίγες μέρες μετέβη για δοκιμή στο

Μαθητές απο τη Δραμα, βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι!

13χρονοι από τη Δράμα, παρέδωσαν στην αστυνομία τα χρήματα που βρήκαν
Τρεις 13χρονοι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Δράμας βραβεύτηκαν για την αξιέπαινη πράξη τους, να παραδώσουν ένα...
πορτοφόλι, το οποίο είχαν βρει, στην αστυνομία.
Οι ανήλικοι μαθητές, βρήκαν τυχαία ένα γεμάτο χρήματα πορτοφόλι. Δίχως να διστάσουν το παρέδωσαν στην αστυνομία επιδεικνύοντας εντιμότητα και ήθος.
Η αστυνομική διεύθυνση Δράμας για να τιμήσει τα παιδιά, τα βράβευσε σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Εκεί βρέθηκε και η ιδιοκτήτρια του πορτοφολιού, η οποία ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους μαθητές για την πράξη τους αυτή.
Seleo.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Euroleague: Ολυμπιακός – Bilbao 88-81 (video)

Έχοντας έναν εξαιρετικό Βασίλη Σπανούλη στις τάξεις του, ο Ολυμπιακός επικράτησε 88-81 της Bilbao στο ΣΕΦ για την 6η αγωνιστική της Euroleague. Ο διεθνής γκαρντ πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση πετυχαίνοντας 29 πόντους, ενώ πήρε πολύτιμες βοήθειες από τους Hines και Antic.

Super League: AEK – Λεβαδειακός 2-1 (video)

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στο Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ σε εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Super League. Πρωταγωνιστής των «κιτρινόμαυρων» ήταν ο Leonardo, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, στο 42΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 51΄ με σουτ, ενώ για τους Βοιωτούς μείωσε ο Βασιλείου στις καθυσετρήσεις. Τραυματίας αποχώρησε από το παιχνίδι ο Παντελής Καφές, στο 89΄ αποβλήθηκε ο Ρίκκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Aστείες πινακίδες και επιγραφές…(Πολύ γέλιο)

Παντού υπάρχουν!!!

Καστοριά: Θλιβερό παιχνίδι της μοίρας για ηλικιωμένο...

Ένα άσχημο παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα σε έναν άνδρα 67 ετών σήμερα το μεσημέρι στην Καστοριά.
Ο άτυχος άνδρας επιστρέφοντας στο σπίτι του, περίπου στη 01:00 μ.μ. συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά του και αποφάσισε να μπει στην οικία του από το μπαλκόνι.
Κατά την απόπειρά του αυτή, ο 67χρονος έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος δύο μέτρων και να τραυματιστεί θανάσιμα.
Δείτε περισσότερα θέματα