ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...

VIDEO: Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το λόγο που χώρισε με τον Λάτσιο!

Μπορεί από την ημέρα χωρισμού της όλοι οι δημοσιογράφοι να ζητάνε μια δήλωσή της Ελένης Μενεγάκη και τα πραγματικά αίτια του χωρισμού της με τον Γιάννη Λάτσιο, εκείνη, όμως προτίμησε μετά από ενάμιση σχεδόν χρόνο να αποκαλύψει όλα όσα την οδήγησαν στο διαζύγιο με το διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, στην εκπομπή της.

ΔΕΙΤΕ: Οφθαλμαπάτες αυστηρώς μόνον για άντρες!

Υπάρχουν μερικές οφθαλμαπάτες τις οποίες μόνον άντρες μπορούν να λύσουν,ενώ οι γυναίκες όχι.Δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση για το φαινόμενο αυτό...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ροναλντίνιο best goal…στην μπανιέρα

Ξεκίνησε το “τσάκα-τσάκα” ο Ροναλντίνιο...
Δείτε το video...

Νέο λογότυπο της Google...Φοβερό!

VIDEO: Και η Γερμανία έχει την Πετρούλα της!!!

Καιρός α λα Γερμανικά από την sexy παρουσιάστρια Αnja.
Όμορφη και με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ανεβάζει τις θερμοκρασίες η κοπέλα που παρουσιάζει τον καιρό σε γερμανικό κανάλι.
Άνετα θα μπορούσε κάποιος να την συγκρίνει με την Πετρούλα Κωστίδου που κάνει κάτι αντίστοιχο στο κεντρικό δελτίο του Star channel. Βέβαια είτε με ξανθό είτε με μελαχρινό το σίγουρο είναι ότι η μοναδική ευχάριστη νότα σ’ ένα δελτίο ειδήσεων είναι αυτή του… καιρού. Απολαύστε την...

Παράξενες, αστείες, sexy φωτογραφίες (100 φωτογραφίες)!

Δείτε... 

ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗ ΒΙΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Φοβερή αντίδραση από την κοπέλα.

VIDEO ΣΟΚ: Δείχνει τον Ροναλντίνιο να …αυτοϊκανοποιείται!

Ροναλντίνιο, παίζεις μπάλα και στο μπάνιο σου;
Μεγάλος σάλος τις τελευταίες ώρες στη Βραζιλία με ένα βιντεάκι που δείχνει κάποιον που μοιάζει απίστευτα στον Ροναλντίνιο να αυτοϊκανοποιείται!
Το βίντεο πρόλαβε και έπαιξε για λίγο στο Youtube, ωστόσο στη συνέχεια

Ψυχομετρικό Τεστ: Τόλμησε Το Έχει Πολύ Ενδιαφέρον!

Μόνο 8 ερωτήσεις και οι απαντήσεις θα σε εκπλήξουν. Μην κλέβεις κοιτώντας τις απαντήσεις στο τέλος.
Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, δουλεύει καλύτερα όταν είναι ανοικτό. 
Είναι πολύ διασκεδαστικό να το κάνεις, αλλά πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα.
Πρίν αρχίσεις πάρε πρώτα ένα χαρτί καί στύλο ! Μην κλέβεις !

Η συγκλονιστική ιστορία του κινέζου Πένγκ – Προσοχή φωτογραφίες Σοκ (+18)

Ο 37χρονος Κινέζος Πένγκ Σουλίν….είχε περάσει σχεδόν 4 χρόνια στο Νοσοκομείο Σενζέν της Βόρειας Κίνας όπου και νοσηλεύτηκε.
Ο λόγος ; Μια μέρα του 1995 και ενώ ο άτυχος Κινέζος στεκόταν στην άκρη του δρόμου ένα φορτηγό έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να…
τον…Κόψει στην μέση! Διακομίστηκε έχοντας τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο όπου οι Γιατροί μπόρεσαν με τιτάνιες προσπάθειες και τον Κράτησαν στην ζωή.Αυτό όμως είχε ένα τίμημα : Αναγκάστηκαν και ακρωτηρίασαν ( έκοψαν ότι είχε απομείνει ) τον άτυχο Πενγκ από την μέση και κάτω. Για να μπορεί να ‘ενεργείται’ έβαλαν καθετήρες.

Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: "Έχω κάνει πάνω από δέκα εκτρώσεις"

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε σε πρόσφατη συνέντευξη της γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια με πολλές επιτυχίες. Μια εξομολόγηση εκ βαθέων καθώς δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει κάνει πάνω από δέκα εκτρώσεις. «Κάθε φορά που έχανα ένα παιδί, πληγωνόμουν. Όταν μια γυναίκα μένει έγκυος και δεν μπορεί να κρατήσει το παιδί, αφού ολοκληρωθεί η άμβλωση και περάσει η επήρεια της νάρκωσης, μένουν κατάλοιπα. Έχω κάνει έκτρωση πάνω από δέκα φορές. Είχα παράλληλα πολλές επιπτώσεις στην υγεία μου. 
Από τα 39 μου ήρθε εμμηνόπαυση. Πάντα ένιωθα τύψεις».
Δείτε ποια είναι...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Νεαρός άνδρας έχει …ουρά, και μάλιστα κουνιέται…

Τι άλλο θα δούμε!
Πρόκειται περι γεννετικής ανωμαλίας, δεν εξηγείται αλλιώς!
Πάντως μαγκιά του που στην ηλικία αυτή την κράτησε. Προφανώς είτε
γουστάρει τη διαφορετικότητά του, είτε πιστεύει οτι είναι  σημάδι τύχης!
Δείτε το video...

Κύπριος ποδοσφαιριστής πιάστηκε στα “πράσσα” με τραβεστί από την γυναίκα του!

Στο πρωτοσέλιδο της ελληνικής αθλητικής εφημερίδας «ΑΘΛΗΤΙΚΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗΣ», γίνεται λόγος για σκάνδαλο με Κύπριο ποδοσφαιριστή:
Toν έπιασε η γυναίκα του με τραβεστί!
Στη showtime-­cy.­blogspot.­com, αναφέρεται πως είναι Κύπριος άσος.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Γνωστός ηθοποιός μπλέχτηκε σε καβγά κι έφαγε ξύλο για γυναίκα!

Δεν του αρέσει η βία, ακόμη κι όταν νιώσει την πρόκληση για κάτι τέτοιο, εκείνος προτιμά να αποχωρήσει, ωστόσο όταν στη μέση μπαίνει γυναίκα τότε ο...

"Ξέρω ποιος είναι ο πρώην της Αντζελας που πήγε με άντρα"!!!

«Εγώ ξέρω για ποιον λέει η Αντζελα, αλλά τέλος πάντων. 
Δεν με αφορά το θέμα. Βρε τι πάθαμε…» δήλωσε μέσα σε αμήχανα γέλια ο πρώην σύζυγος της Αντζελας Δημητρίου Γιώργος Τρούπης, απαντώντας στην δήλωση-«φωτιά» της Λαίδης στο ΕΓΩ ότι έπιασε σύντροφό της με άλλον… άντρα.

Βίντεο από θανατηφόρο υποθαλάσσιο τυφώνα!

Ένα μοναδικό φαινόμενο, την δημιουργία ενός παγωμένου θανατηφόρου υποθαλάσσιου τυφώνα “Brinicle”, βιντεοσκόπησαν για πρώτη φορά οι οι Hugh Miller και Doug Anderson για το Frozen Planet, μιας μίνι σειράς ντοκιμαντέρ, που γυρίστηκε και θα προβληθεί από το BBC One.

Συγκλονιστικό βίντεο: Η προφητεία του Παΐσιου για την Πόλη...

Ο αγιασμένος Γέροντας Παΐσιος, που κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου 1994, άφησε πίσω του μια τεράστια πνευματική και εθνική κληρονομιά και παρακαταθήκη! Ειδικότερα για τα Εθνικά Θέματα, παραθέτουμε το Βίντεο-Αφιέρωμα, με πηγές τις συγκλονιστικές «Μαρτυρίες Προσκυνητών» στο ομώνυμο βιβλίο με κύριο τίτλο «ο Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924-1994″, Ν. Ζουρνατζόγλου, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία! Οι προφητείες του Γέροντα είναι αποκαλυπτικές και μας δείχνουν τι πρέπει να κάνουμε και τι να περιμένουμε! Αιγαίο-Εξαμίλια-Τουρκία-Κωνσταντινούπολη- Πόλεμοι- Αγια-Σοφιά! 
Δείτε το μέλλον, σήμερα!

Πλάσμα που γεννήθηκε με χαρακτηριστικά ανθρώπου και κατσίκας (photos)

Τα ακούγαμε στις ιστορίες για τους Κενταύρους και την σφίγγα, αλλά απ’ ότι φαίνεται κάπως έτσι ξεκινάνε οι μύθοι…
Οι ειδικοί εμφανίζονται μπερδεμένοι από τις αναφορές και τις φωτογραφίες εφημερίδων του Αφρικανικού τύπου. Το πλάσμα της φωτογραφίας, το οποίο πέθανε λίγες μόνο ώρες μετά την γέννηση του, έφερε ένα κεφάλι που έμοιαζε καταπληκτικά με παραμορφωμένο μωρό. Ο λαιμός και οι ώμοι έμοιαζαν επίσης με αυτά ενός ανθρώπου αλλά είχε πόδια και ουρά κατσίκας.

Απίστευτη τραγωδία: Μάνα έχασε και τα δύο της παιδιά σε τροχαία!

Η δίκη για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε δύο νεαρούς αναβλήθηκε, καθώς κηδευόταν ο αδερφός, ενός εκ των δύο θυμάτων.
Μέσα σε τέσσερα χρόνια, η χαροκαμένη μητέρα έχασε και τα δυο της παιδιά…
Συγκλονισμένοι ήταν χθες (24-11-2011) δικηγόροι, συγγενείς και φίλοι που βρέθηκαν στα δικαστήρια για την εκδίκαση της υπόθεσης του φοβερού τροχαίου που είχε σημειωθεί το Μάρτιο του 2007 στο δρόμο του Σκαλανίου.

Οι εκλογές πιθανό να μετατεθούν μετά το Πάσχα!

Δεν φαίνεται πιθανό να πραγματοποιηθούν οι εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου. Αντίθετα είναι πολύ πιθανό να μετατεθούν για αρκετά αργότερα, ίσως και μετά το Πάσχα! Οπως εξήγησε χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο ο υπουργός Οικονομικών Βαγγέλης Βενιζέλος, όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο πιστά θα τηρηθούν οι προθεσμίες για μια σειρά ζητήματα που αφορούν τις δεσμεύσεις της χώρας έναντι των δανειστών, αλλά και των αποφάσεων που έχουν ληφθεί και την αφορούν άμεσα.

Αλβανοί στέλνουν τρόφιμα στους συγγενείς τους στην Ελλάδα!

Αν μας το έλεγε αυτό κάποιος πριν μερικά χρόνια, όχι απλά δεν θα το πιστεύαμε, αλλά θα το θεωρούσαμε και ως κακόγουστο αστείο. Τώρα, όμως, συμβαίνει, λόγω της οικονομικής κρίσης. Πολλές οικογένειες που ζουν σε διάφορες περιοχές της Αλβανίας τακτικά πια στέλνουν τρόφιμα στους συγγενείς τους που παραμένουν στην χώρα μας. Πώς τα στέλνουν;

To beagle στο κυνήγι...

«Κυνηγός» με τα όλα του!!!
Ο μικρός αγγλικός σκύλος – ιχνηλάτης Beagle, μπορεί να κυνηγάει μόνος του ή και σε μικρές ομάδες.
Το beagle χρησιμοποιείται κυρίως για το λαγό και το κουνέλι και πολλοί υποστηρίζουν ότι αποδίδει καλύτερα όταν κυνηγάει μαζί με μικρές ομάδες ή μαζί με έναν ακόμα σκύλο. Στο κυνήγι μπορεί να συνεργαστεί εύκολα με άλλα κυνηγόσκυλα και με τη βασική εκπαίδευση μαθαίνει να ανταποκρίνεται στις εντολές του αφεντικού του. Το beagle το συναντάμε σε πολλά χρώματα αλλά το χαρακτηριστικό του τρίχρωμο είναι το άσπρο – κόκκινο – μαύρο.

Νέα περίεργα ζώα ανακαλύφθηκαν στην Ιαπωνία!!! (video)

Δείτε το  video...

Καλός ο Γιάχος. Ποινές σε Mήτσιο, Kωνσταντινέα!

Στο… ψυγείο μπαίνουν δύο διαιτητές της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. O λόγος για τους Mήτσιο (Hπείρου) που σφύριξε στο OΦH-Aρης και τον Kωνσταντινέα (Kαλαμάτας) που σφύριξε στο Kέρκυρα-Eργοτέλης.

Μάστιγα η ενδοοικογενειακή βία στην Ελλάδα!!!

Η Ελλάδα είναι πρώτη ανάμεσα σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες ως προς την σωματική και την ψυχολογική βία μεταξύ των συζύγων, κατέληξε η έρευνα της DOVE.
Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύει η εφημερίδα "Εθνος", η ανέχεια, η ανασφάλεια και η ανεργία έχει οδηγήσει στην μιζέρια και στην γκρίνια μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Όπως φαίνεται όμως έχει οδηγήσει και πολλούς πέρα από τα όρια.
Το 72% των ανδρών και το 70,7% των γυναικών δήλωσαν ότι σε διάστημα ενός έτους υπέστησαν ψυχολογική κακοποίηση τουλάχιστον μία φορά και το 31,7% και 23,4% σωματική επίθεση.

Ανακαλύφθηκε θεραπεία για απεξάρτηση από τον τζόγο!!!

Θεραπεία για τους εθισμένους στον τζόγο ανακάλυψαν Αυστραλοί επιστήμονες. Δεν πρόκειται για κάποιο πρωτοποριακό σκεύασμα, αλλά για τη γνωστή ουσία ναλτρεξόνη, το φάρμακο που χορηγείται σε τοξικομανείς με εθισμό στην ηρωίνη και το αλκοόλ.
Οπως αναφέρουν ερευνητές, με τη βοήθειά της ίσως όσοι είναι εθισμένοι στα τυχερά παιχνίδια καταφέρουν να απεξαρτηθούν.

Παραλύει το σώμα της με κάθε χτύπημα τηλεφώνου!

Στην Αγγλία μία γυναίκα πάσχει από μία σπάνια μυική ασθένεια που της στερεί τον έλεγχο του σώματος και την οδηγεί σε ολοκληρωτική παράλυση πολλές φορές μέσα στην ίδια μέρα.
Ένα ανέλπιστο τηλεφώνημα ή μία τυχαία συνάντηση χρειάζονται, για να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της μία γυναίκα από το Liverpool της Αγγλίας. Η Caitlin Wallace πάσχει από μία σπάνια ασθένεια που παραλύει όλο της το σώμα μέχρι και 20 φορές την ημέρα.

Διαιτησίες αγώνων Α' ΕΠΣ Γρεβενών στις 26&27-11-2011

Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11/2011, ώρα: 15.00΄μ.μ

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Super League: Οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν από τη ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής στη Super League, από την οποία απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής στη Super League:

Football League: Oι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής

Τους διαιτητές που ορίστηκαν από την ΚΕΔ να διευθύνουν τους αγώνες της πέμπτης αγωνιστικής της Football League ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής:

Football League2: Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής! 2ος ΟΜΙΛΟΣ (1η αγωνιστική)

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League-2 2011-2012 στις 27 & 28/11/2011... 1η αγωνιστική 

Δ' Εθνική: Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2011-2012 στις 27/11/2011 
Αναλυτικά...

Euroleague: Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

H Real Madrid δυσκολεύτηκε με αντίπαλο τη Charleroi, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 93-89, ενώ έχασε με τραυματισμό τον Rudy Fernandez. Η Prokom πάλεψε στην Τουρκία, γνώρισε όμως την ήττα με 78-76 από την Galatasaray στην παράταση. H Maccabi επικράτησε 85-76 της Armani Milano, με το Σοφοκλή Σχορτσανίτη να κάνει ρεκόρ καριέρας στην Euroleague πετυχαίνοντας 28 πόντους. Η Barcelona διέσυρε την Olimpija με 72-46. Ιστορία έγραψε ο Navarro, καθώς απόψε έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης. Η KK Zagreb επιβλήθηκε 86-74 της Bamberg, ενώ η Caja Laboral χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο για να κάμψει την αντίσταση της Fenerbahce (90-85). Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στη Nancy και την Cantu, με τους Γάλλους να παίρνουν τη νίκη (76-75).

Euroleague: Unicaja Malaga – Παναθηναϊκός 76-77 (video)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης απέδειξε για ακόμη μία φορά γιατί θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους αθλητές, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό με δύο διαδοχικά τρίποντα στη νίκη απέναντι στην Unicaja Malaga με 76-77. Ο αρχηγός των «πρασίνων» πέτυχε συνολικά 23 πόντους με 7/11 τρίποντα (!), ο Zoric με 21 ξεχώρισε από το αντίπαλο στρατόπεδο.

Μέσα σε εβδομάδες τo τέλος του ευρώ, “βλέπει” ο Economist!!!

Αν δεν ληφθούν τολμηρές αποφάσεις, το ευρώ οδεύει με ταχύτητα προς την κατάρρευση του, εκτιμά ο Economist στο κύριο άρθρο του.
Σύμφωνα με τον Economist οι ηγέτες της Ευρωζώνης πρέπει άμεσα να πάρουν τολμηρές αποφάσεις για να σώσουν του ευρώ με το χρόνος να λιγοστεύει επικίνδυνα.

Νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας!

Εξασθενούν οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. Νεφώσεις θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα ενώ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που στα ανατολικά και βόρεια θα είναι παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Χαράτσι της ΔΕΗ: Πληρώστε την πρώτη δόση και μετά διορθώσεις!

Η πληρωμή της πρώτης δόσης για το ειδικό τέλος ακινήτων θα γίνει κανονικά, ακόμη και αν υπάρχουν λάθη στον υπολογισμό. Οι όποιες διορθώσεις των λανθασμένων εκκαθαριστικών και ο συμψηφισμός των επιπλέον ποσών που καταβλήθηκαν από τους φορολογούμενους θα γίνουν μετά την εξόφληση της πρώτης δόσης, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών.
Ωστόσο, στην ίδια εγκύκλιο προβλέπεται ο διπλασιασμός της προθεσμίας, που δίνεται στον καταναλωτή μέχρι να του κόψουν το ρεύμα.
Έτσι παρατείνεται στις 80 ημέρες, αντί για τις 40 ημέρες που ίσχυε με την αρχική απόφαση, η προθεσμία από τη λήψη της ημερομηνίας πληρωμής του τέλους έως την ημέρα που η ΔΕΗ θα προχωρά στην διακοπή του ρεύματος για όσους δεν εξοφλήσουν το τέλος.

Τέλος ακινήτων: Δεν θα κόβεται το ρεύμα σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη..

Δεν πρόκειται να κόψουμε το ρεύμα σε κανέναν αν δεν πληρώσει το ειδικό τέλος ακινήτων λόγω ανάγκης και όχι από σκοπιμότητα» διαβεβαιώνει αρμόδιο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών περιγράφοντας το πνεύμα της υπουργικής απόφασης που αναμένεται να εκδοθεί εντός των ημερών.
Η ίδια πηγή σημειώνει άλλωστε ότι μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τις κατηγορίες των ευπαθών ομάδων οι οποίες θα εξαιρεθούν και τον τρόπο διόρθωσης των λαθών που παρατηρούνται κατά τον προσδιορισμό του ειδικού τέλους ακινήτων, δεν πρόκειται γενικά να κοπεί το ρεύμα σε κανέναν φορολογούμενο.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, προετοιμάζει πολύ προσεκτικά – γι΄ αυτό άλλωστε και καθυστερεί χαρακτηριστικά- τη διορθωτική υπουργική απόφαση για το ενιαίο τέλος ακινήτων.

Xριστουγεννιάτικο δέντρο αξίας ... 1,95 εκατ. δολαρίων! Βίντεο

Την περασμένη Τρίτη, ένα από τα πιο διάσημα καταστήματα κοσμημάτων στο Tokyo, παρουσίασε μία νέα βιτρίνα που κοστίζει- ούτε λίγο ούτε πολύ- 1,95 εκατ. δολάρια.
Τη βιτρίνα κοσμεί ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από χρυσάφι!
Υπεύθυνοι του καταστήματος αναφέρουν ότι πρόκειται για το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο που έχει φτιαχτεί ποτέ!

Zougla.gr

Δείτε περισσότερα θέματα 
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση, η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Παγκόσμια έρευνα για το σεξ: Απρόσεκτοι, άπιστοι ή ψεύτες οι Έλληνες!

Μία παγκόσμια έρευνα για τις σεξουαλικές επιδόσεις ανδρών και γυναικών που έγινε γνωστή εταιρία προφυλακτικών, κατέληξε σε δύο συμπεράσματα για τους Έλληνες εραστές: Ή είναι μεγάλοι εραστές καθώς δηλώνουν ότι είχαν κατά μέσο όρο 30 διαφορετικούς σεξουαλικούς συντρόφους ή μεγάλοι ψεύτες!

Ο 9χρονος που διασκευάζει Ozzy Osbourne και τρελαίνει το Διαδίκτυο! Video

Ο μικρός Ryan Watson και η μπάντα του έχουν τρελάνει το Διαδίκτυο με τη διασκευή που έκαναν στο τραγούδι «Crazy Train» του Ozzy Osbourne στο φεστιβάλ «Rock the Farm 2011».
Ο 9χρονος με το μαλλί «μοϊκάνα» και οι «Unavailable» έκαναν τους παρευρισκόμενους να υποκλιθούν στο ταλέντο τους με το μοναδικό τους στιλ και την ακρίβεια στο παίξιμό τους.
Το video υπάρχει στο YouTube από τον Μάιο αλλά επανήλθε μέσω διαφόρων site στην επικαιρότητα. Απολαύστε το ανερχόμενο 9χρονο αστέρι της rock...

ΣΟΚ! Nέο τέχνασμα των παιδόφιλων για να βρίσκουν τα αθώα θύματά τους!!!

Νέο τέχνασμα για να εντοπίζουν τα πιθανά τους θύματα ανακάλυψαν οι παιδόφιλοι
Μέσα από τεχνολογίες του τύπου «βρες ένα φίλο» σε ιστοσελίδες κοινωνικές δικτύωσης, όπως το Facebook ανιχνεύουν την ακριβή θέση των ανήλικων θυμάτων τους.
Τα ανυποψίαστα παιδιά που αναρτούν την τοποθεσία τους στο κοινωνικό δίκτυο, δίνουν στους σεξουαλικούς δράστες την δυνατότητα μέσω του λογισμικού δορυφορικής πλοήγησης (satnav) να ανακαλύψουν την θέση τους με διαφορά μόλις μερικών μέτρων.

Βρέθηκε Μαθουσάλας στη Βέροια.

Αν δεν είναι ρεκόρ μακροζωίας, αυτό και ίσως Παγκόσμιο, τότε τι είναι; Κοιμητήριο Βέροιας ο τόπος και σήμερα 23-11-2011 ο χρόνος.
Για δυσάρεστο γεγονός, βρέθηκα στις αιώνιες κατοικίες, πολλών Δημοτών της Βέροιας. Όταν είδα τον σκαλιστό και παλαιό, ογκώδη σταυρό, δεν το πίστευα. Κι όμως, Ήταν σκαλιστά τα γράμματα και δεν επιδέχονταν λαθροχειρία. Ετών 151. Ναι. 151 ετών ό κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡ. ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΑΜΠΑΝΑΡΗΣ ΕΤΩΝ 151.
Ίσως μια έρευνα στα Δημοτολόγια της Βέροιας, έριχνε περισσότερο φώς. Ούτε ημερομηνία γέννησης, ούτε θανάτου.

Κάτι δεν πήγε καλά!!! (video)

Μπορείτε να φανταστείτε την συνέχεια;;; Την πάτησαν. 
Δείτε το βίντεο!!!

Ανέκδοτο : Ορίστε γιατί δεν μπορείς να βρεις μια δουλειά με 600 ευρώ!

Ένας νέος τελειώνει το Λύκειο και δεν έχει καθόλου όρεξη για Πανεπιστήμιο. Ο πατέρας του νέου, πλούσιος πολιτικός με μεγάλη δύναμη στην κυβέρνηση, απειλεί τον γιο του: _
Δεν θέλεις να σπουδάσεις ρε τεμπελόσκυλο;
Λοιπόν εγώ δεν συντηρώ κοπρίτες, γι' αυτό και θα δουλέψεις, κατάλαβες;..

2,2 εκατ. ευρώ κόστισε μόνο το σάιτ του ΙΚΑ...

Ποσά-πρόκληση, που σε καμία των περιπτώσεων δεν δικαιολογούνται από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρονται στους πολίτες, έχουν δαπανηθεί για την δημιουργία ιστοσελίδων δημόσιων υπηρεσιών και επιμελητηρίων, όπως αποκάλυψε η ραδιοφωνική "Πέτρα Σκανδάλου". Όπως αναφέρεται
Η χρηματοδότηση, βέβαια, εμφανίζεται να έχει βαρύνει κατά 80% την Ευρωπαϊκή Ένωση και 20% τους Εθνικούς Πόρους.

Ανέκδοτο :O Βενιζέλος και ο Κωστίκας!!!

O διοικητής του στρατοπέδου φωνάζει τον Κωστίκα που είναι φαντάρος και του λέει: "Κωστίκα. Αύριο το πρωί περιμένω τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Να είσαι στην πύλη από τα ξημερώματα και να με ειδοποιήσεις όταν φτάσει."
Το πρωί πράγματι ο Kωστίκας είναι στην πύλη από τις 6 το πρωί.
Κατά τις 6.30 παίρνει τηλεφωνο στη

Παρολίγον τραγωδία για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο... Βίντεο

Παρολίγον τραγωδία την ώρα που προσπαθούσαν να στήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο όταν ο έλικας του ελικοπτέρου πιάστηκε στα καλώδια και τα σίδερα.
Όλα έγινα τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδας, στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Οι τοπικές αρχές είχαν ενοικιάσει ένα ελικόπτερο για να στήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Χρύσα Χρυσακι κάνει φάρσα σε πιτσαδορο!!! (video)

Το ξένο concept της κυρίας με ταεσώρουχα που ανοίγει στον πιτσαδόρο, έγινε και στην χώρα μας.. Πρωταγωνίστρια η Χρύσα Χρυσάκι.. Ο πιτσαδόρος (αν είναι όντως) έχει πάρα πολύ πλάκα! Τα έχασε στην θέα..
Δείτε το βίντεο...