ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Βίντεο από τις αποδοκιμασίες ξενοδόχων στον Χρυσοχοίδη

Έντονα αποδοκίμασε τον υπουργό Ανάπτυξης κι Ανταγωνιστικότητας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πλήθος αγανακτισμένων ξενοδόχων σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της π΄ρωτης γενικής συνέλευσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) που λαμβάνει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα. Ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δέχτηκε λεκτικές επιθέσεις από ξενοδόχους οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τα μέτρα που κατά καιρούς πλήττουν τον κλάδο με το πρόσφατο ειδικό τέλος της ΔΕΗ.

Η sexy Θεσσαλονικιά Χρύσα Πουρσανίδου μας δείχνει τα προσόντα της!

Η γέννημα θρέμα Χρύσα Πουρσανίδου μας δείχνει τι κοπελάρες έχει η Θεσσαλονίκη όπως αποκαλύπτει και η ίδια.Θέλει να μας δείξει τη προσόντα βγάζει η αγαπημένη μας συμπρωτεύουσα.

Αχ τι βλέπουν τα μάτια μας απ'τη Ρένια Δούκα!


Πιο καυτή από ποτέ μας εμφανίζεται το μοντέλο Ρένια Δούκα που έχει παίξει και σε ερωτικές ταινίες για λογαριαμσό της "Sirina". Απολαύστε το σέξι κορμί της σεξοβόμβας ξανθιάς στις φωτογραφίες που ακολουθούν...

Νέα γυμνή φωτογράφηση για τα κορίτσια της SIRINA! +18

Άκρως ακατάλληλη για ανηλίκους, αλλά και καρδιακούς η παρακάτω φωτογράφηση, αφού τα κορίτσια της Sirina, τα πέταξαν όλα, τα έδειξαν, αλλά και τα έκαναν όλα, για λογαριασμό της Sirina...
Δείτε φωτο...

Αχ τι βλέπουν τα μάτια μας απ'τη Ρένια Δούκα!!!

Πιο καυτή από ποτέ μας εμφανίζεται το μοντέλο Ρένια Δούκα που έχει παίξει και σε ερωτικές ταινίες για λογαριαμσό της "Sirina". Απολαύστε το σέξι κορμί της σεξοβόμβας ξανθιάς στις φωτογραφίες που ακολουθούν...

Το πιο καυτό μοντέλο που πέρασε από το Next top model 2!

Είναι 20 χρονών η Αλίκη Καρποντίνη και έχει ένα παιδάκι αλλά εκτός από το παιδάκι έχει και ένα από τα πιο τέλεια και γυμνασμένα κορμιά μέσα στο Next top model το 2. Τώρα από που βγήκε το παιδάκι αυτό δεν μπορούμε να το καταλάβουμε γιαυτό έχουμε τις καλύτερες πόζες της.

Super League: ΠΑΟΚ – Κέρκυρα 0-0 (video)

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν ΠΑΟΚ και Κέρκυρα στην Τούμπα για την 11η αγωνιστική στη Super League. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά ήταν «φλύαροι», με αποτέλεσμα να χάσουν δύο πολύτιμους βαθμούς.
Σε υποτονικούς ρυθμούς κύλησε το πρώτο ημίωρο του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν με ευκολία το «δικέφαλο» μακριά από τα καρέ τους και μάλιστα να είναι αυτοί που είχαν την καλύτερη ευκαιρία, σε κεφαλιά του Αγρίτη στο 15΄, η οποία πέρασε μόλις άουτ. Μετά το 30΄ οι «ασπρόμαυροι» πήραν τον έλεγχο έχοντας δύο πολύ καλές στιγμές με τους Vierinha και Φωτάκη, προσπάθειες οι οποίες δεν είχαν αίσια κατάληξη για την ομάδα τους.

Η Ελλάδα ξεκινά παραγωγή... αυτοκινήτων!

Το Pony είναι ένα αυτοκίνητο που μεσορανούσε τη δεκαετία του 70 και του 80. Τώρα η οικογένεια Κοντογούρη που έχει την εταιρεία NAMCO ξεκινά την παραγωγή στη Ραιδεστό Θεσσαλονίκης. Θα έχει νέο σχεδιασμό αλλά χαμηλή τιμή και τεράστια αντοχή.
Σύμφωνα με τον κ. Κοντογούρη η εταιρεία αναμένεται να δώσει δουλειά σε πολλή κόσμο στην περιοχή.

VIDEO: Καλλίγραμμη κοπέλα βγήκε στους δρόμους με μπικίνι ψάχνοντας για τον σκύλο της!!!

Αποφασισμένη να βρει το αγαπημένο της σκυλάκι δηλώνει μια καλλίγραμμη νεαρή γυναίκα στην Καλιφόρνια.
Βγήκε στους δρόμους φορώντας μόνο ένα μπικίνι. 
Δείτε το βίντεο...

Φωτογραφίες δείχνουν την εξέλίξη του ρήγματος στη Μαυροπηγή

Αυξάνεται η ανησυχία των κατοίκων της Μαυροπηγής για το ρήγμα, που σύμφωνα με τις φωτογραφίες αλλά και τις εκτιμήσεις της επιστημονικής ομάδας του Α.Π.Θ. μεγαλώνει.

Τρίκαλα: Έβαλε τέλος στη ζωή του στη μέση του γηπέδου

Νεκρός βρέθηκε άνδρας στα Σαράγια Τρικάλων με τραύμα από καραμπίνα.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε καθώς δίπλα του βρέθηκε μια μονόκαννη καραμπίνα με την οποία φαίνεται να έβαλε τέλος στη ζωή του.
Στο σημείο έσπευσε η ασφάλεια Τρικάλων και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον άνδρα από το γήπεδο Σαραγίων στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.


Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Χαλκίδα: Έσπασαν το χέρι 11χρονης συμμαθήτριας τους!

Μεγάλες διαστάσεις αρχίζει να παίρνει το νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας που σημειώθηκε στη Χαλκίδα με θύμα μια 11χρονη μαθήτρια της 6ης τάξης δημοτικού.
Σύμφωνα με την ανήλικη κοπέλα, 5 συμμαθητές της την περικύκλωσαν στο προαύλιο του σχολείου τους κατά το διάλλειμα και άρχισαν να την πειράζουν και να την σπρώχνουν. Κάποια στιγμή, φαίνεται ότι το πράγμα βγήκε εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα η 11χρονη κοπέλα να δεχθεί πολύ δυνατό σπρώξιμο με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να υποστεί κάταγμα στο δεξί της χέρι.

Το μεγάλο αντίο του κορυφαίου ηθοποιού Θύμιου Καρακατσάνη!

Ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς αυτής της χώρας, ο Θύμιος Καρακατσάνης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα ”Espresso” μίλησε για το θέατρο και την απόφασή του να αποσυρθεί, την κόρη του και πολλά άλλα.
Θα εμφανιστεί κάπου αυτή τη θεατρική σεζόν; Τι δηλώνει για το θέατρο;

Αποτελέσματα Α' ΕΠΣ Κοζάνης 12η Αγωνιστική

Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης
12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αποτελέσματα:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:30χρονη Βραζιλιάνα μοιάζει με 9 μηνών μωρό

Αδύνατο να ζήσει χωρίς φροντίδα
Aπό μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια πάσχει μια γυναίκα από την Βραζιλία, η οποία, παρόλο που έχει κλείσει τα 30 χρόνια, εξακολουθεί να έχει το σώμα ενός μωρού.
Γεννημένη στις 7 Μαΐου 1981, η Maria Audete do Nascimento ανήκει σε μια φτωχή οικογένεια που ζει σε ένα μια καλύβα στη Ceara της Βραζιλίας.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Α' ΕΠΣ Γρεβενών 12η αγωνιστική

Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11/2011, ώρα: 15.00΄μ.μ
12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αποτελέσματα:

Γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν έσκασαν τα εμφυτεύματα σιλικόνης!!!

Μια 53χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της στη Γαλλία, εξαιτίας των ακατάλληλων εμφυτευμάτων σιλικόνης που είχαν τοποθετηθεί στο στήθος της.
Η Edwige Ligoneche έπασχε από καρκίνο στο λεμφικό σύστημα, αλλά ο θάνατός της οφείλεται σε επιπλοκές που σημειώθηκαν όταν τα εμφυτεύματα «έσκασαν» και το gel διέρρευσε στον οργανισμό της.
Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη της Γαλλίας, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Υπαίτια είναι η εταιρεία

Μήνυση και αντίο από Ροναλντίνιο!!!

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει (στη Βραζιλία και όχι μόνο) το θέμα με το βιντεάκι που κυκλοφόρησε στο Διαδύκτιο και δείχνει τον Ροναλντίνιο να αυτοϊκανοποιείται ενώ μιλά στον υπολογιστή του μέσω κάμερας.
Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μάλιστα, του Βαλντερλέι Λουξεμπούργκο, προπονητή του “Ρόνι” στη Φλαμένγκο, οι ερωτήσεις περί του θέματος έπεφταν βροχή:

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αρχιλοχίας για παραχάραξη...

Στη σύλληψη 40χρονου Αρχιλοχία Υγειονομικού του στρατού ξηράς, προχώρησαν οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για την κατ’ εξακολούθηση διάπραξη των αδικημάτων της «Πλαστογραφίας κακουργηματικής μορφής», «Απάτης κακουργηματικής μορφής» και «Παραχάραξης».

VIDEO: Ποια διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε ότι ο Νότης Σφακιανάκης δεν έχει αισθητική;

Δείτε το βίντεο με την κριτική της πασίγνωστης τραγουδίστριας.
Σε συνέντευξή της στον Χρήστο Νέζο η διάσημη τραγουδίστρια ρωτήθηκε ποια είναι η γνώμη της για τον Νότη Σφακιανάκη: «Δεν έχω γνώμη, δεν τον έχω δει ποτέ να τραγουδάει».
Ο λόγος για την

Αρχίζει το ΝΒΑ!!!

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για τη λήξη του lockout και την έναρξη του ΝΒΑ ήρθαν ιδιοκτήτες και ένωση παικτών! Μετά από συνάντηση που διήρκεσε 15 ώρες και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι δύο πλευρές βρήκαν τη χρυσή τομή.
Απομένει πλέον η έγκριση από τις γενικές συνελεύσεις των δύο ενώσεων, ιδιοκτητών και παικτών, για να αρχίσει η σεζόν πριν τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τα καμπ των ομάδων θα ανοίξουν στις 9 Δεκεμβρίου και η κανονική περίοδος θα περιλαμβάνει 66 αγώνες για κάθε ομάδα.

23χρονη από την Πάτρα με νευρική ανορεξία κάνει έκκληση για βοήθεια!!!

Σοκάρει η συνέντευξη μίας νεαρής κοπέλας, η οποία πάσχει από ψυχογενή νευρική ανορεξία και ζυγίζει μόλις 29 κιλά.
Μιλώντας στο dete.gr η ίδια αποκαλύπτει ότι το πρόβλημά της δεν έχει να κάνει με δίαιτες ή άλλες μεθόδους απώλειας βάρους, αλλά τόσο από κόπωση όσο και από ψυχολογικά αίτια.

Λουκέτο στο εργοστάσιό της Fiat στη Σικελία!!!

Μετά από 41 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Fiat αποφάσισε να βάλει λουκέτο στο εργοστάσιό της στο Τέρμινι Ιμερέζε στην Σικελία, οδηγώντας στην ανεργία 1.600 άτομα.
Εκτάκτως σήμερα, Σάββατο, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας της Ρώμης σε αναζήτηση λύσεων.

Αεροπορική τραγωδία την ημέρα των Ευχαριστιών...

Τραγικό θάνατο βρήκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης έξι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων τριών παιδιών, όταν το μικρό αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συνετρίβη σε βραχώδη περιοχή ανατολικά του Φοίνιξ, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Παράλυτη Παραολυμπιονίκης περπάτησε μετά από ατύχημα!!! (video)

Μία ολλανδέζα αργυρή Παραολυμπιονίκης του Πεκίνου και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ποδηλασία μπορεί πλέον να εκπροσωπήσει την χώρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού ως εκ θαύματος αφότου την πάτησε ένα ποδήλατο, άρχισε να περπατά ξανά!
Πρόκειται για την Monique van der Vorst, η οποία ήταν παράλυτη από την μέση και κάτω ενώ ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι για δεκατρία χρόνια!

Έφυγε από τη ζωή ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου!

Ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου δεν είναι πια μαζί μας, ο ρώσος αρσιβαρίστας άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στα 69 του χρόνια από καρδιακό επεισόδιο στην Γερμανία.
Ο Αλεξέγιεφ αγωνιζόταν στην κατηγορία βαρέων βαρών και στην καριέρα του έσπασε 80 παγκόσμια ρεκόρ και 81 σοβιετικά.

"Παντρέψου τον βιαστή σου ή πας φυλακή"

Η Γκιουλνάζ από το Αφγανιστάν βιάστηκε στα 19 της από τον άντρα της ξαδέρφης της. Με βάση τους αφγανικούς νόμους το δικαστήριο την έκρινε «ένοχη» και της υπέβαλε την εξής απίστευτη πρόταση : Ή παντρέψου τον βιαστή σου ή κάτσε 12 χρόνια φυλακή !
Η γυναίκα που βιάστηκε στα 19 της από τον άντρα της ξαδέρφης της έχει τώρα στην αγκαλιά της και το μωρό του βιαστή της.

Η μεγάλη απάτη του Λάκη Γαβαλά!!!

Ενα καλό μάθημα για όλες τις κυρίες που αγοράζουν πανάκριβα ρούχα. Ο Λάκης Γαβαλάς έπαιρνε ρούχα απο βιοτεχνία στο Περιστέρι και τα πουλούσε στο Κολωνάκι 1000% επάνω χωρίς μάλιστα να πληρώνει την βιοτεχνία που τα έραβε! Χαρακτηριστικά παραδείγματα μπουφάν που τα αγόραζε 80€ και τα πουλούσε 800€ και μπλούζες που τις αγόραζε 8€ και τις πουλούσε 120€ !
Ο βασικός κατασκευαστής ρούχων της σειράς LAK χειμώνας –καλοκαίρι 2011 μίλησε...

Σέργιος Μαυροειδής ο πλουσιότερος άνθρωπος για ένα έξαμηνο...

Sergei Mavrodi ή όπως είναι είναι το όνομα του στα ελληνικά Σέργιος Μαυροειδής είναι ένας Έλληνας ομογενείς επιχειρηματίας κατά άλλους ιδιοφυία και κατά άλλους ο μεγαλύτερος απατεώνας όλων των εποχών...
Ένα είναι σίγουρο ότι για ένα μικρό χρονικό διάστημα υπήρξε ο πλουσιότερος άνθρωπος όλων των εποχών όταν κατάφερε μέσα σε ένα εξάμηνο το 1994 να μαζέψει το 1/3 του ΑΕΠ της νεοσύστατης καπιταλιστικής Ρωσίας μέσω μίας οικονομικής πυραμίδας κατά πολλούς της πρώτης παγκόσμιος.

Έβαλαν στο στοίχημα αγώνες ερασιτεχνικού πρωταθλήματος!!!

Σάλος έχει προκληθεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μακεδονίας, μετά την κίνηση στοιχηματικής εταιρείας στο ιντερνέτ να συμπεριλάβει στο κουπόνι της, αγώνες της Α' κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος.
Αυτό το γεγονός μάλιστα, ανάγκασε την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να προχωρήσει σε αναβολή των πρωταθλημάτων για το προσεχές Σαββατοκύριακο!
Αναλυτικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας:

Διαθέσιμο το αυτοκίνητο που οδηγείται χωρίς δίπλωμα Ι.Χ

Η Aixam (Εξάμ) είναι μία γαλλική μάρκα που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά με διάφορα μοντέλα αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων. Στη χώρα μας βρίσκεται από το 2004 και μέχρι σήμερα έχει διαθέσει, μέσω της εισαγωγικής εταιρείας, σχεδόν 130 αυτοκίνητα.
Χαρακτηριστικά

Κύπελλο Ελλάδος: Το πρόγραμμα της 3ης φάσης

Στις 7 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι δύο αγώνες της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.
Πιο συγκεκριμένα στις 14:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Αετός Σκύδρας-Πιερικός ενώ δύο ώρες αργότερα θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Καλλιθέα-Βέροια.
Υπενθυμίζεται ότι οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αντιμετωπίσουν στην 4η φάση τον Ολυμπιακό και τη Δόξα Δράμας αντίστοιχα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης φάσης της διοργάνωσης:

Αφιέρωμα της Bild στον Ψωμιάδη!!!

Μέχρι και τη Γερμανία έφτασε η φήμη του πολυσυζητημένου Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος παραμένει έγκλειστος στις φυλακές των Σκοπίων. Με τίτλο «Αυτός είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας της Ελλάδας», η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είναι μια «σχεδόν συμβολική φιγούρα» για την Ελλάδα της κρίσης και της διαφθοράς και υπενθυμίζει ότι πρόκειται για τον γιο ενός ιερέα που κατέληξε να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να έχει ποινικές κυρώσεις.

Τι θα ισχύσει με το επίδομα τοκετού;

Το ΙΚΑ με εγκύκλιο του διευκρινίζει πως από την 1η Οκτωβρίου 2011 τα Νοσοκομεία χρεώνουν απευθείας τη δαπάνη μαιευτικής περίθαλψης στο ΙΚΑ (για φυσιολογικό τοκετό και καισαρική) και όχι στον ασφαλισμένο.
Το βοήθημα τοκετού το οποίο δίνονταν αντί μαιευτικής περίθαλψης, δεν θα αποδίδεται πλέον στους δικαιούχους δεδομένου ότι, από την παραπάνω ημερομηνία η μαιευτική περίθαλψη καλύπτεται πλήρως από το ΙΚΑ χωρίς καμία επιβάρυνση του ασφ/νου.

Οι πρώτοι 30.000 "'έφεδροι" δημόσιοι υπάλληλοι από την Δευτέρα!!!

Σε καθεστώς εφεδρείας θα τεθούν 30.000 μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι με την πρώτη φάση της εφαρμογής που ολοκληρώνεται την Δευτέρα.
Σε εφεδρεία μπαίνουν υπάλληλοι, που θα έχουν συμπληρώσει μέχρι το τέλος του 2013 και τα ένσημα και τα όρια ηλικίας που καθορίζει ο ασφαλιστικός τους φορέας.

Πολιτικό σκάνδαλο: "Ξέχασε" να δηλώσει τη βίλα της στη Σαντορίνη!

Πολιτικό σκάνδαλο πρώτου μεγέθους αποτελεί η φοροδιαφυγή της αρχηγού του ακροδεξιού «Λαϊκού Κόμματος της Δανίας» (DFP), η οποία όχι μόνο απέκρυπτε από την εφορία εξοχικό στη Σαντορίνη αλλά εμφανίζεται να το έχει αγοράσει έναντι μόλις 19.484 ευρώ!

Εγκύκλιος για την υποχρεωτική σήμανση των αιγοπροβάτων!

Οδηγίες για την ηλεκτρονική σήμανση των αιγοπροβάτων προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα παραπληροφόρησης των αιγοπροβατοτρόφων αναφέρονται σε εγκύκλιο που υπέγραψε σήμερα ο αρμόδιος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αστέριος Ροντούλης. Η ηλεκτρονική σήμανση των αιγοπροβάτων είναι υποχρεωτική και εφαρμόζεται στα αιγοπρόβατα που γεννήθηκαν μετά την 31.12.2009.

21.000 συνταξιούχοι του ΙΚΑ δεν απογράφηκαν – Είναι όλες συντάξεις «μαϊμου»;

Προσήλθαν, τόσο στις τράπεζες όσο και στα υποκαταστήματα του ασφαλιστικού ταμείου, προκειμένου να απογραφούν, καθώς η προθεσμία απογραφής τους λήγει στο τέλος του έτους.
Όσοι δεν έχουν απογραφεί μπορούν πλέον να το κάνουν μόνο στα υποκαταστήματα του Ιδρύματος, ωστόσο - όπως αναφέρει το ταμείο - ο ρυθμός προσέλευσης για φυσική απογραφή, έχει σχεδόν μηδενισθεί.

Ο καιρός σήμερα Σάββατο 26 Νοεμβρίου

Νεφώσεις αυξημένες κατά τόπους, με λίγες τοπικές βροχές στην Κρήτη, περιμένουμε το Σάββατο. Αρκετές νεφώσεις θα έχουν Αττική και Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 15 βαθμούς κελσίου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από

VIDEO: Η αστεία πλευρά του ποδοσφαίρου!!!

Δείτε το video...

Καστοριά: Άγνωστοι σκότωσαν με όπλο αρκούδα...

..και στην συνέχεια με μαχαίρι ακρωτηρίασαν το ζώο!!!
ΣΟΚ, στην ευρύτερη περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Κορεστείων, βρέθηκε νεκρή και ακρωτηριασμένη αρκούδα.
Την ώρα αυτή στην περιοχή βρίσκεται εκπρόσωπος του Αρκτούρου αλλά και το δασαρχείο της Καστοριάς.
Οι άγνωστοι με τις αρρωστημένες ορέξεις, ακρωτηρίασαν το ζώο παίρνοντας ως τρόπαιο μέλη του σώματος. 

VIDEO: Ο σκύλος που έχει συγκινήσει όλο τον πλανήτη!!!

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση του σκύλου, ο οποίος αρνείται εδώ και μία εβδομάδα να εγκαταλείψει τον τάφο του αφεντικού του.
Η είδηση έχει δημοσιευτεί και προβληθεί σε όλα τα μεγάλα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και έχει ραγίσει καρδιές.