ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Η απάντηση του Λευτέρη Πανταζή στην Αντζελα Δημητρίου (video)

Την απάντησή του στην δήλωση που έκανε πριν από λίγο καιρό η Άντζελα Δημητρίου ότι έπιασε τον σύντροφό της με… άντρα λίγο πριν τον γάμο τους έδωσε μέσα από το Star o τραγουδιστής και πρώην σύντροφος της ερμηνεύτριας Λευτέρης Πανταζής.

VIDEO: Το καυτό στριπτίζ της Ζαχία Ντεχάρ!!!

Η Ζαχία Ντεχάρ «αναστατώνει» με ένα απίστευτο στριπτίζ!
Η 18χρονη πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο στο οποίο χορεύει αισθησιακά σε ένα δωμάτιο μπροστά σε μία γιγαντιαία γάτα μέχρι να μείνει στο τέλος μόνο με τα απολύτως απαραίτητα ρούχα.

Αυτή είναι η πιο σέξι φωτογράφηση του μήνα!!!

Ο Δεκέμβριος ξεκίνησε με άγριες διαθέσεις, αν κρίνουμε από την φωτογράφηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο Nitro που μόλις κυκλοφόρησε. Σοκ και δέος.
Το είχε άχτι. Εγώ έτσι πιστεύω. Ότι κουράστηκε να ακούει τους αστοιχείωτους να ισχυρίζονται ότι π.χ. η Σάγια ή η Φουρέιρα είναι ότι πιο καυτό κυκλοφορεί στην πίστα και αποφάσισε να βάλει μια για πάντα τα πράγματα στην θέση τους.

Η ψηλότερη γυναίκα – μοντέλο στον κόσμο! (video)

Ονομάζεται Amazon Eve και έχει ύψος 2 μέτρα και 7 εκατοστά!!!
Δείτε το video...

Σε πιάτσα για τραβεστί ο Στρος Καν!!!

Σε πάρκο το οποίο είναι πιάτσα τραβεστί "έπιασε" τον Στρος Καν η αστυνομία. 
Έλεγχος ρουτίνας υποστηρίζει ο ίδιος καθώς μένει στη γειτονιά.
Η αστυνομία του Παρισιού σε επιχείρηση που είχε κάνει το

Super League: Άρης – Παναθηναϊκός 3-1 (video)

Ο Άρης ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League, επικρατώντας 3-1 του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς οι Cesarec (12΄), Dickoh (44΄) και Neto (48΄), ο Boumsong ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 στο 38΄ για το «τριφύλλι».

Βουλευτής κοιμήθηκε στα έδρανα της Βουλής! (video)

Σάλος έχει γίνει στο διαδίκτυο με ένα βίντεο που δείχνει τον βουλευτή Rob Anders να αποκοιμιέται στα έδρανα της Βουλής κατά την διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης στην Βουλή των Λόρδων.
Στο βίντεο θα δείτε τον βουλευτή να

Ήπιαν, διασκέδασαν και πλήρωσαν με πλαστά χαρτονομίσματα!

Διασκέδασαν, ήπιαν τα ποτά τους και, όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουν, έδωσαν πλαστά χαρτονομίσματα.
Ο λόγος για δύο νεαρούς, βουλγαρικής καταγωγής, που ζουν στη Λαμία.
Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες πήγαν σε μπαρ στο κέντρο της πόλης τα ξημερώματα της Κυριακής και

Πέρασε 104 ώρες γυμνή μαζί με τα γουρούνια! (video)

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε μια ανατρεπτική έκθεση την οποία διοργάνωσε μια καλλιτέχνιδα στο Μαιάμι η Miru Kim που πέρασε 104 ώρες μέσα στο θόλο μίας γκαλερί μαζί με την συντροφιά των γουρουνιών.

Super League: Λεβαδειακός – Πανιώνιος 0-0 (video)

Σε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, Λεβαδειακός και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα για την 12η αγωνιστική στη Super League.
Οι Βοιωτοί ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους στο πρώτο ημίχρονο και είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με κορυφαία το δοκάρι

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 2-2 (video)

Μετά τη μεγάλη νίκη στο Λονδίνο ο ΠΑΟΚ προσγειώθηκε ανώμαλα στην ελληνική πραγματικότητα και αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν δύο φορές με τον Bakayoko (5΄ και 49΄) για να ισοφαρίσουν σε αμφότερες τις περιπτώσεις οι φιλοξενούμενοι με τον Αθανασιάδη στο 17΄ και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Lazar στο 73΄.
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το ματς για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Bakayoko εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και έκανε το 1-0.

Η συγνώμη του Λουκά Νίκου!

Αναστάτωση μετά το ματς του ΠΥΡΣΟΥ με τα ΑΕΡΑΤΑ...
Μετά το τέλος του ντέρμπι των Γρεβενών, μεταξύ στον Πυρσό και τα Αεράτα, υπήρξε αναστάτωση, όταν οι παίκτες έμπαιναν στα αποδυτήρια. Ο ποδοσφαιριστής του Πυρσού, Τζερεμές λογομάχησε με τον δημοσιογράφο Λουκά Νίκου. 
Η αντίδραση του τελευταίου δεν ήταν σωστή και έπειτα προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: "Ζητάω συγνώμη για την αντίδραση μου από τον παίκτη Τζερεμέ και όλους τους υπόλοιπους παίκτες και μόνο. 
Ξέρω ότι δεν ήταν καθόλου σωστή".
periferiako.com
Δείτε περισσότερα θέματα
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Απίστευτο! Τι σημαίνει Coca-Cola και Peugeot στα κινέζικα?

Στην κινέζικη γλώσσα τα ονόματα από διάσημες μάρκες και φίρμες έχουν τη δική τους ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα ονομασία.
Έτσι οι εταιρείες franchise αναγκάζονται να αλλάζουν τα ονόματα, ώστε να διαφημίζονται καλύτερα τα προϊόντα.
Έτσι, η μετάφραση της Nike είναι

Super League: Δόξα Δράμας – Ξάνθη 0-2 (video)

H Skoda Ξάνθη επικράτησε 2-0 της Δόξας Δράμας στο Καυτανζόγλειο για την 12η αγωνιστική της Super League. Σκόρερ για τους Ακρίτες, ο Μάνταλος στο 21΄ και ο Poy στο 58΄.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκαν στο 21΄ με τον Μάνταλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τη

Super League: ΑΕΚ – Κέρκυρα 1-0 (video)

Η ΑΕΚ συνέχισε το νικηφόρο σερί της επικρατώντας 1-0 της Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική στη Super League. Η Ένωση έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια και σκόραρε με τον Beleck στο 76΄. Τραυματίες αποχώρησαν από το παιχνίδι οι Leonardo και Δέλλας.

Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΔΥΜ: Σιάτιστα – Πρωτέας Γρεβενών 51-54

Σε ένα δυνατό παιχνίδι μέσα στη Σιάτιστα, αφού αγωνιζόταν οι ομάδες που βρίσκονταν στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτ. Μακεδονίας, ο Πρωτέας Γρεβενών νίκησε το Σάββατο (3/12)την τοπική ομάδα με σκορ 51-54.
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Πέτρου Μουρουζίδη ήταν μπροστά στο σκορ και μόνο στην τρίτη περίοδο ισοφαρίστηκε σε 32-32.

Β΄ Εθνική: Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Η «παρέλαση» του Πλατανιά στη Β΄ Εθνική συνεχίστηκε, καθώς επικράτησε 2-0 του Φωκικού για την 6η αγωνιστική και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. H Λάρισα πέτυχε την πρώτη της εντός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στην Παναχαϊκή. Σπουδαίο διπλό με 0-1 πήραν τα Γιαννιτσά στα Μέγαρα. Η Βέροια επιβλήθηκε 2-0 της Επανομής, ενώ χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια Καλλονή – Ηρακλής Ψαχνών και Πιερικός – Εθνικός Αστέρας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Φ.Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Παραιτείτε ο Πρόεδρος του ΠΥΡΣΟΥ Μένιος Παπαϊωάννου.
Απευθύνομαι στους φιλάθλους των Γρεβενών με σεβασμό και επίγνωση της δύσκολης συγκυρίας για την ομάδα του Πυρσού, αλλά και γενικότερα για την πορεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που δοκιμάζεται σκληρά.
Το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ανέλαβα την ευθύνη σαν Πρόεδρος του Δ.Σ. να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει, κατεβλήθησαν αγωνιώδεις

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Δ' Εθνικής 3ου Ομίλου 5η Αγωνιστική


Αποτελέσματα 5ης Αγωνιστικής:

Πως να εξηγήσετε σε μια γυναίκα τι είναι το οφσάιντ…

Όλοι έχετε δυσκολευτεί να εξηγήσετε σε μία γυναίκα τον ορισμό του οφσάιντ.
Όσο και να προσπαθείτε, ελάχιστες το έχουν καταλάβει.
Ο sportdog όμως σας παρουσιάζει μία ιστοριούλα που θα βοηθήσει.
Διαβάστε την καλά και μετά ετοιμαστείτε για… μάθημα ή αν είστε κοπέλες, ακόμα καλύτερα, ξεκινάμε...
Κυρίες και Δεσποινίδες,

Βόμβα του Β' Παγκοσμίου πολέμου, εκκένωσε πόλης της Γερμανίας!

Περισσότεροι από 40.000 πολίτες απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους στο Κόμπλεντς της Γερμανίας όπου οι Αρχές πρόκειται να εξουδετερώσουν μία βόμβα δύο τόνων από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που βρέθηκε στα νερά του Ρήνου.
Όλοι όσοι κατοικούν σε ακτίνα δύο χιλιομέτρων –δηλαδή σχεδόν ο μισός πληθυσμός της πόλης,

Της έκανε πρόταση γάμου στο ... παρκέ! Βίντεο

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας Ridge McKeither βρήκε ένα πολύ ρομαντικό τρόπο να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.
Μόλις τελείωσε ο αγώνας κάλεσε την καλή του στο κέντρο του γηπέδου, γονάτισε στο παρκέ και της ζήτησε να τον παντρευτεί. Η κοπέλα του συγκινήθηκε, το κοινό άρχισε να χειροκροτεί και φυσικά του είπε το πολυπόθητο «Ναι»..
Άντε και καλούς απογόνους!

Έλενα Παπαρίζου: Άκουσε το νέο της τραγούδι “Mr. Perfect”

H Έλενα Παπαρίζου ψάχνει τον “Mr. Perfect” της...
Ο λόγος για το νέο ολοκαίνουριου single της και το ομόνυμο τραγούδι που αναμένεται να γίνει το hit του φετινού χειμώνα.
Η διάσημη pop σταρ κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, το οποίο υπογράφει μια ομάδα Βρετανών και Σουηδών δημιουργών. Όπως και το προηγούμενο smash hit της “Baby it’s over”, το “Μr. Perfect” είναι γραμμένο στα αγγλικά.
Μετά τις δύσκολες στιγμές του χωρισμού της, η Έλενα φαίνεται πως έχει επιστρέψει δυναμικά και καθηλώνει το κοινό με τη νέα δισκογραφική δουλειά της και τις σέξυ εμφανίσεις της στο παγοδρόμιο του “Dancing on Ice”.
Άκουσε το νέο της τραγούδι:

Πτολεμαΐδα: Αυτοκτόνησε 58χρονος στο γκαράζ του σπιτιού του!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Προάστιου Εορδαίας από την αυτοκτονία ενός 58χρονου, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο γκαράζ της οικίας του.
Σύμφωνα με το kozan.gr, τον 58χρονο εντόπισε γύρω στις 23:30 το βράδυ του Σάββατου η κόρη του, η οποία ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

ΔΕΙΤΕ: Πως είχε απλώσει τα πλοκάμια του στο Facebook ο παιδεραστής της Κρήτης

Θα κάνει πολύ καιρό να συνέλθει η κοινωνία του Ρεθύμνου από τον πόνο που άφησε πίσω του ο 47χρονος παιδεραστής που χρησιμοποιούσε ως όπλο τον αθλητισμό για να ικανοποιεί τις ακόρεστες σεξουαλικές του ορέξεις
Αν σκεφτεί κανείς ότι στο Facebook αριθμούσε πάνω από 1.000 φίλους τότε καταλαβαίνει πως ο άνθρωπος αυτός είχε χρησιμοποιήσει τα πάντα για να είναι σε επαφή με τα παιδιά.

ΣΟΚ! Σκοτώθηκε πηγαίνοντας στη βάφτιση της εγγονής της!

Μια 48χρονη από το Βαρθολομιό, βρήκε τραγικό θάνατο σε μετωπική σύγκρουση που σημειώθηκε στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών.
Το δυστύχημα συνέβη το πρωί της Παρασκευής, στο 10ο χιλιόμετρο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 57χρονος σύζυγος της, συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ που οδηγούσε ένας 36χρονος με κατεύθυνση προς Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που

Νέες αποκαλύψεις για το μεγαλύτερο κύκλωμα μαστροπών της χώρας!

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του μεγαλύτερου κυκλώματος μαστροπών που δραστηριοποιούταν τα τελευταία δέκα χρόνια στη χώρα μας φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Espresso της Κυριακής».
Τρία από τα κορυφαία στελέχη της οργάνωσης που εξανάγκαζε νεαρές κοπέλες από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και τα Βαλκάνια να

Θρήνος στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο – Πέθανε ο Σώκρατες!

Ο Sócrates Brasileiro Sampaio de Souza Vieira de Oliveira όπως ήταν όλο του το όνομα, ή “Ο Γιατρός” όπως τον φώναζαν αφού είχε τελειώσει την ιατρική, πέθανε νέος και άφησε πίσω του την Βραζιλία να θρηνεί τον χαμό ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή και σπουδαίου ανθρώπου.
O Σώκρατες πέθανε σε ηλικία 57 ετών. Eίχε εισαχθεί την Πέμπτη το βράδυ στο νοσοκομείο «Αλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάουλο με σηψαιμικό σοκ που προκάλεσε εντερική λοίμωξη ύστερα από δείπνο με στρογκανόφ.

Γ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Α.Π. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1-3 φωτορεπορτάζ

Δεν τα κατάφεραν για μια ακόμη φορά οι κορασίδες του Γ.Σ.Γ και ηττήθηκαν από την Καστοριά με 1-3σετ.
Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, αφού το σκορ πήγαινε πόντο πόντο. Τελικά επικράτησαν οι Καστοριανές, αφού έκαναν τα λιγότερα λάθη στο παιχνίδι, παρόλο που είχαν χάσει το 1ο σετ.

Οι πιο περίεργες θρησκείες που δεν θα πιστεύετε πως υπάρχουν!

Ο Diego Maradona ως κεντρικό πρόσωπο θρησκείας και το ιπτάμενο τέρας από spaghetti ως ο δημιουργός του κόσμου! Το cosmo.gr σας παρουσιάζει τις πιο παράξενες θρησκείες και τις αλλόκοτες πεποιθήσεις τους Σαϊεντολογία...

Ο στρατός κόβει πολεμοφόδια για να πληρώσει τη ΔΕΗ...

Μαχαίρι μέχρι και στις δαπάνες πολεμοφοδιων βάζει ο στρατός για να πληρώσει το ηλεκτρικό ρεύμα!
Ο Δημ. Αβραμόπουλος σύμφωνα με onalert.gr, το υπέγραψε άλλη μια απόφαση, που αφορά την ανακατανομή πιστώσεων του προϋπολογισμού του ΥΠΕΘΑ προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα κονδύλι 8,44 εκατ. ευρώ στο ΓΕΣ. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην απόφαση, η ανακατανομή των πιστώσεων γίνεται προκειμένου να ικανοποιηθεί η απαίτηση του στρατού για να καλύψει «ανελαστικές λειτουργικές ανάγκες για την

Καθηγητής των μαθηματικών του προκαλούσε ...αλλεργία!

Απίστευτο κι όμως συνέβη σε σχολείο της Πάτρας και είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στην εκπαιδευτική κοινότητα. Μαθητής της Α' Λυκείου από την αρχή της σχολικής χρονιάς είχε καταλάβει πως το μάθημα των μαθηματικών δεν θα ήταν σαν τα άλλα μαθήματα αφού ο

Αποτελέσματα της Α' ΕΠΣ Κοζάνης 13η Αγωνιστική


Σάββατο 03/12/2011
Αποτελέσματα:

Αποτελέσματα Α' ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 13η αγωνιστική

Πρωταθλητής χειμώνα ο Παναργειακός
Τον τίτλο του άτυπου πρωταθλητή χειμώνα πανηγύρισε ο Παναργειακός μετά τη νέα του νίκη με το εμφατικό σκορ 10-1 επί της Ασπροκκλησιάς στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου.
Έτσι οι κοκκινόμαυροι διατηρήθηκαν στην 1η θέση της βαθμολογίας με 34 β., και σε απόσταση αναπνοής (32 β.) ακολουθεί η Δόξα Κορησού (0-2 στους Αμπελόκηπους), ενώ το προσεχές Σάββατο δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής όπου η Δόξα Κορησού υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο εκτός έδρας Παναργειακό.
Τέλος, αξιοσημείωτο της 13ης αγωνιστικής ήταν τα πολλά γκολ (42) που σημειώθηκαν, ενώ ξεχώρισε η νίκη της ΑΕ Βιτσίου (2η στο ρωτάθλημα) επί του Μαυροχωρίου με σκορ 3-2 και μάλιστα με ανατροπή (από 0-2)
Αναλυτικά τα αποτελέσματα :