ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

11 Ισπανίδες πιο σέξι από την Penelope Cruz (11 videos)

 Η σταθερή τηλεοπτική αξία Paula Prendes και 10 ακόμα Ισπανίδες καλλονές που θα σε κάνουν να ξεχάσεις την Penelope Cruz.
Μπορεί στην Ισπανία η ανεργία να αγγίζει το 25%, αλλά οι συγκεκριμένες δεν θα χρειαστεί ποτέ να στηθούν στην ουρά για τον ΟΑΕΔ. Άσε που, αν τα πράγματα εκεί χειροτερέψουν, είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί ένα ελληνικό κανάλι να τις αποκαταστήσει.

Το χριστουγεννιάτικο στριπτίζ ενός "αγγέλου" (Video)

Όλο νάζι και σκέρτσο η ξανθιά καλλονή Doutzen Kroes γδύνεται μπροστά στη κάμερα υπό τους ήχους του τραγουδιού της Mariah Carey "All I Want For Christmas Is You".
Νωρίτερα ήρθαν τα Χριστούγεννα για την Doutzen Kroes...αλλά και στα μάτια των θαυμαστών της!

VIDEO: Η Τούμπα Της Μενεγάκη Εν Ώρα Εκπομπής!

Την μάτιασαν την παρουσιάστρια σήμερα το μεσημέρι και έπεσε και μάλιστα εν ώρα εκπομπής!
Η Ελένη Μενεγάκη προσπαθούσε, από την αρχή σχεδόν της εκπομπής της, να “πασάρει” ένα βίντεο με τη ζωή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κάθε φορά, ομως, κάτι συνέβαινε και το video δεν έπαιζε. Το τηλεοπτικό κοινό κατάφερε να το δει μετά από μια ώρα. Μόλις γύρισαν από το βίντεο και η Ελένη είπε «Δόξα τω Θεό» (που τα κατάφεραν) και πήγε να κάτσει στο σκαμπό… έπεσε.

Επικυρώθηκε η αναδιάρθρωση στη Δ’ Εθνική

Συνεδρίασε την Τετάρτη το ΔΣ της ΕΠΟ, κατά τη διάρκεια του οποίου ενέκρινε τις προτάσεις της Επιτροπής Πρωταθλήματος Δ Εθνικής για την ανασυγκρότηση των ομίλων.
Έτσι, επικυρώθηκε ότι και οι δέκα πρωταθλητές των ομίλων της Δ Εθνικής θα προβιβαστούν στη Football League 2, ενώ θα

Μάκης Ντίγκος: «Πρέπει να δοθούν χρήματα στα Αθλητικά σωματεία των Γρεβενών»…

Ο Πρόεδρος της ομάδας Αθλητική Ένωση Ποντίων Μάκης Ντίγκος, μίλησε την Τετάρτη (7/12) στον StarFm 933, για το «διαζύγιο» ανάμεσα στην ΑΕΠ και τον μέχρι πρότινος προπονητής της Σαράντη Μπαλντούμη για το οποίο, (αφού τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον Σύλλογο) είπε πως ήταν «κοινή συναίνεση» και: «δεν αποκλείεται να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον»…

«Αν διαλυθεί το ευρώ, πάρτε χρυσό, τρόφιμα κι ένα όπλο»

Τι να αγοράσετε εάν διαλυθεί το ευρώ; Σύμφωνα με τη UBS, χρυσό, τρόφιμα κι ένα όπλο.
Ο ελβετικός επενδυτικός οίκος ήταν ο πρώτος που επιχείρησε να υπολογίσει τις συνέπειες της διάσπασης της Ευρωζώνης, όταν ακόμα το σενάριο αυτό φάνταζε αδιανόητο.

Ανατριχιάζει ο παιδεραστής: "Δεν έκανα κάτι κακό"..

Στις φυλακές της Τρίπολης μεταφέρεται ο 47χρονος παιδεραστής από την Κρήτη, Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος έχει προκαλέσει απέχθεια και οργή στο πανελλήνιο μετά τις αδιανόητες πράξεις του σε βάρος ανήλικων παιδιών.
Ο γυμναστής θα οδηγηθεί στις φυλακές με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικους κατ’ εξακολούθηση, ενώ χθες απολογούμενος στην ανακρίτρια επέμεινε ότι

Όταν ο Χατζηνικολάου, ως ΜΑΚΙ αντιδρούσε για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου...

Νοέμβριος του 1983, δύο χρόνια μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Ηταν η εποχή όπου η δύναμη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην ανώτατη εκπαίδευση ήταν ακόμη πολύ μικρή, γύρω στο 10%. Με πρωτοβουλία του Κώστα Λαλιώτη είχε αποφασιστεί ο εορτασμός για την επέτειο του Πολυτεχνείου να διαρκέσει 17 μέρες. Ηταν βλέπετε η δέκατη επέτειος.

Απολαυστικό "μπάχαλο" στο Ράδιο Αρβύλα! (video)

Ένα δράμα έζησαν χθες οι «Ράδιο Αρβύλα»! Ένα μπλέξιμο στα βίντεο που πάσαρε ο Αντώνης Κανάκης, προκάλεσε ένα μικρό μπάχαλο στην εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα». Ο παρουσιαστής έκανε πάσα στο βίντεο 15 αντί για το 17 που ήταν προγραμματισμένο.
Για λίγα δευτερόλεπτα πάγωσαν στο στούντιο και ο Αντώνης Κανάκης "έμεινε" για λίγο… στη συνέχεια όμως όταν ζήτησε να του εξηγήσουν τι συμβαίνει «πέθαναν» όλοι στο γέλιο.

Φθηνότερο και στα σούπερ μάρκετ το πρώτο βρεφικό γάλα...

Έπειτα από 23 χρόνια καταργείται το μονοπώλιο των φαρμακείων που πωλούσαν το μητρικό γάλα.
Από τις αρχές του ερχόμενου χρόνου θα πωλείται με μειωμένη τιμή κατά τις 20% από σημεία λιανικής πώλησης τροφίμων.
Σύμφωνα με έρευνα του υπουργείου Ανάπτυξης, οι τιμές του γάλακτος πρώτης βρεφικής ηλικίας στην Ελλάδα είναι ακόμη και κατά 130% πιο υψηλές από τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Λαζόπουλος: Τελευταίο Αλ Τσαντίρι με δάκρυα! (videos)

Τελευταίο Αλ Τσαντίρι για το 2011 και η συγκίνηση του Λαζόπουλου ήταν έντονη στο τέλος, την ώρα του αποχαιρετισμού.
Μία ανασκόπηση της χρονιάς, αλλά και η γνωστή μας πλεον Χρύσα Ρώπα και ο Ζουγανέλης μας αποχαιρέτησαν!
Κανείς δεν γλύτωσε από την κριτική του Λάκη. Πολιτικοί, εκπρόσωποι της showbiz και παρουσιαστές μπήκαν στο σατιρικό του στόχαστρο.
Παράλληλα, αφιέρωσε και μεγάλο μέρος της εκπομπής του σε μια αναδρομή των σημαντικών και αστείων γεγονότων του 2011, όπως παρουσιάστηκαν από το «Αλ Τσαντίρι».

Ιαπωνία: Νέο συγκλονιστικό βίντεο από το τσουνάμι

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η χρονιά, που στιγματίστηκε από πολλά και σημαντικά γεγονότα στην διεθνή επικαιρότητα, δημοσιοποιήθηκε ένα νέο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο από την στιγμή του μεγάλου σεισμού και του τσουνάμι στην Ιαπωνία, που προκάλεσε πρωτοφανή καταστροφή.
Το βίντεο είναι τραβηγμένο μέσα από ένα αυτοκίνητο και δείχνει την στιγμή που το τεράστιο κύμα παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του. Οι εικόνες δεν περιγράφονται εύκολα με λόγια.
Δείτε το βίντεο...

Συγκλονίζει 14 χρονος: "Είμαι φοβισμένος, μου έχει μείνει μόνο ένας φίλος"..

Μαθήματα γενναιότητας και θάρρους δίνει ένας ανήλικος από την Αυστραλία, που κατάφερε να συγκινήσει ακόμα και την Lady Gaga.
Δεν έχει τελειώσει το σχολείο, όμως έχει δει το σκληρό πρόσωπο της ζωής από τα πρώτα κιόλας χρόνια του. Από την πρώτη δημοτικού οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν, επειδή είναι ομοφυλόφιλος.
Η «διαφορετικότητα» του τον ανάγκασε να γνωρίσει την απομόνωση, να δεχτεί υποτιμητικά σχόλια και να… χαράξει το σώμα του πολλές φορές, προσπαθώντας να κάνει κακό στον εαυτό του. Ήθελε να αυτοκτονήσει και το προσπάθησε. Ευτυχώς ζει ακόμα και πλέον έχει καταλάβει ότι «υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για να είναι εδώ», όπως λέει.
Ο νεαρός ανέβασε πριν λίγους μήνες στο διαδίκτυο ένα βίντεο με τον ίδιο να λέει μέσα από κάρτες την ιστορία του. Ένα βίντεο που δημιουργεί προβληματισμό και τους βάζει όλους σε σκέψεις για την συμπεριφορά τους.
Κάθε κάρτα ήταν και μια γροθιά στο στομάχι: «Σας φαίνομαι ευτυχισμένος;», έγραφε η πρώτη. «Δεν είμαι, αυτό είναι το ψεύτικο πρόσωπο μου»…
Ακόμα και ο ίδιος την ώρα που «αφηγείται» την ιστορία του δεν αντέχει και ξεσπάει σε κλάματα. «Είμαι φοβισμένος… Μου έχει μείνει μόνο ένας φίλος…»
Ο Jonah Mowray τονίζει ότι θα μείνει εδώ, γιατί υπάρχουν χιλιάδες λόγοι να είναι ζωντανός.
Το βίντεο έχει συγκινήσει την showbiz και όχι μόνο.Τα "χτυπήματα" του στο youtube ανεβαίνουν καθημερινά.
Ο Ricky Martin, η Lady Gaga, η Kim Kardashian του στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στο twitter. Ο Perez Hilton τον κάλεσε σε ένα από τα parties, που λίγοι έχουν την δυνατότητα να μπουν, ενώ η τραγουδίστρια Sia του έγραψε το τραγούδι «Breathme».
Δείτε το συγκινητικό βίντεο...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΪ Ε.Σ.ΠΕ.Μ. 2011-2012

Πρώτη εμφάνιση για τις νεάνιδες του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Γρεβενών, τα κορίτσια θα διεκδικήσουν την νίκη στον αγώνα βόλεϊ με τις Ακαδημίες Πετοσφαίρισης  Καστοριάς, στις 14:00 την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. Οι αθλήτριες των Γρεβενών ήταν μέλη της ομάδας γυναικών του συλλόγου, την περίοδο 2010-2011 όπου και κατέκτησαν την πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου της Ένωσης  Σωματείων  Πετοσφαίρισης  Μακεδονίας. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για τον φίλαθλο κόσμο του αθλήματος.
Το Σάββατο στις 16:00 μια ημέρα πριν τον αγώνα των νεανίδων, οι κορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών θα ταξιδέψουν στην γειτονική Κοζάνη για να παίξουν βόλεϊ με τον Πήγασο στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Γεωργίου στην Κοζάνη.
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Γιατί θεωρώ το ''Φίμωτρο'' το κορυφαίο Blog της Ελλάδας!!!

Είχα την τύχη η ατυχία να ασχοληθώ για πρώτη φορά με το blogging πριν από 2 1/2 χρόνια .
Τύχη γιατί μου διεύρυνε κάποιους ορίζοντες και ατυχία γιατί έκανα το λάθος να ασχοληθώ μόνος μου,χωρίς συνεργάτες, πράγμα που με απομάκρυνε από άλλες χαρές.
Όλα τα επιτυχημένα blog έχουνε από 2 έως 100 άτομα .Κάποιος αναλαμβάνει την προώθηση και τις δημόσιες σχέσεις ,άλλοι τον σχεδιασμό και άλλοι τα κείμενα.Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου.Όπως λέει ο φίλος μου ο Κώστας, παλιός blogger από τον Βατόλακκο Γρεβενών, ένα μυαλό έχουμε...

Απέτυχε η δεύτερη απόπειρα διάρρηξης του Αγίου Θωμά στην Κοζάνη!!!

Αυτή την φορά, οι ιερόσυλοι που επιχείρησαν να διαρρήξουν την εκκλησία του Αγίου Θωμά στην Κοζάνη, αποδείχθηκαν… «ατζαμήδες»! Η σιδερένια πόρτα της αίθουσας δεξιώσεων που επιχείρησαν να παραβιάσουν με λοστό, μπορεί να στράβωσε αλλά… αντιστάθηκε στις «ορέξεις» τους!

Ξεχνάτε εύκολα; Τι κρύβουν τα κενά μνήμης;

Κατευθύνεστε προς την κουζίνα έχοντας ξεχάσει ήδη τον λόγο; Δεν μπορείτε να θυμηθείτε το όνομα του ανθρώπου με τον οποίο σας σύστησαν μόλις πριν από μερικά δευτερόλεπτα; Η πιο λογική εξήγηση γι’ αυτού του είδους την απώλεια μνήμης είναι ότι ο εγκέφαλός είναι υπερφορτωμένος ή ότι απλώς ο χρόνος άρχισε να αφήνει τα σημάδια του.

Συμπλοκή ομάδων μαθητών σχολείου στην Κοζάνη!

Tραυματισμός μαθητή και μήνυση κατά του δράστη...
Οι συνεχείς καυγάδες μεταξύ μαθητών του επαγγελματικού σχολείου Κοζάνης, αποτελούν πραγματικό πονοκέφαλο για τη διεύθυνση, τους καθηγητές και τους μαθητές του σχολείου το τελευταίο διάστημα.
Οι τσακωμοί μέσα στο σχολείο ανάμεσα σε δύο ομάδες μαθητών, είχαν σαν αποτέλεσμα την

Champions League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 6ης αγωνιστικής (όμιλοι 5-8) (video)

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Champions League για τις ομάδες των ομίλων 5-8. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Arsenal, αλλά το 3-2 της Marseille κόντρα στην Dortmund, αν και βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ, έστειλε τους Γάλλους στην επόμενη φάση και τους «ερυθρόλευκους» στο Europa League. Στον πέμπτο όμιλο η Chelsea πήρε τον «τελικό» με την Valencia και προκρίθηκε μάλιστα ως πρώτη, αφού η Bayer Leverkusen αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Genk. Στον έβδομο, ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να

Συνελήφθησαν τρεις 19χρονοι για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων!

Συνελήφθησαν χθες (05-12-2011) το βράδυ στην Κοζάνη, τρεις 19χρονοι ημεδαποί, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.0
Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ οι δύο εκ των 19χρονων παρέλαβαν από το σταθμό του Κ.Τ.Ε.Λ. Κοζάνης δέμα που περιείχε

Επίθεση στο παιδεραστή, του έσπασε με μπουνιά τη μύτη!!!

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε στην ανακρίτρια ο 47χρονος δάσκαλος και προπονητής, που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση. Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδευόμενος από ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έφτασε στο ανακριτικό γραφείο ο 47χρονος εκπαιδευτικός, ο οποίος φέρεται ότι ασελγούσε στα παιδιά που προπονούσε.

Αύξηση στην τιμή των τσιγάρων κατά 2 ευρώ ζητούν οι επιστήμονες!

Τσουχτερή τιμή των τσιγάρων... αυτό είναι το πάγιο αίτημα των επιστημόνων, καθώς επιμένουν ότι με το μέτρο αυτό θα μειωθεί δραστικά το ποσοστό των καπνιστών στην χώρα μας. Πάντως, όπως φαίνεται από νέα στοιχεία, ολοένα περισσότεροι Έλληνες πετούν το πακέτο τους στα σκουπίδια - αποτέλεσμα που ωστόσο οφείλεται κυρίως στην οικονομική κρίση.
Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τον Έλεγχο του Καπνίσματος, καθηγητής κ. Παναγιώτης Μπεχράκης, με αφορμή το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τον Έλεγχο του Καπνίσματος το οποίο πραγματοποιείται 8-10 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, το ποσοστό των συστηματικών καπνιστών στην χώρα μας έχει μειωθεί κατά 4,1% μέσα σε μία διετία.
Αν όμως αυξανόταν η τιμή των τσιγάρων κατά δύο ευρώ ο καθηγητής εκτίμησε ότι επιπλέον 150.000 δυνητικοί καπνιστές (κυρίως νέα παιδιά) δεν θα άναβαν ποτέ τσιγάρο.
Στο μεταξύ, κατά 50% έχει αυξηθεί η προσέλευση των καπνιστών στα Ιατρεία Διακοπής Καπνίσματος, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι Έλληνες είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν το κάπνισμα.
Οι ειδικοί ωστόσο διαπιστώνουν ότι η μείωση των καπνιστών στην χώρα μας είναι κυρίως αποτέλεσμα της οικονομικής στενότητας που οδηγεί τους πολίτες να ψαλιδίζουν τις δαπάνες τους, δεδομένου ότι τα αντικαπνιστικά μέτρα έχουν γίνει στην πράξη...καπνός.
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Παπανδρέου: Δεν άργησα εγώ να πάρω μέτρα αλλά η ΝΔ...

«Δεν άργησα να πάρω μέτρα. Ήθελα να πάρω μέτρα που δεν θα θίξουν τον μισθωτό και τον χαμηλοσυνταξιούχο. Όμως, οι αγορές αντέδρασαν γρήγορα». Aυτό ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό.

Έβρος: Η κατασκευή του φράχτη θα χρηματοδοτηθεί από εθνικούς πόρους!

Την απόφαση της Κομισιόν να μη χρηματοδοτήσει την κατασκευή του φράχτη στον Έβρο «δεδομένου ότι, κατά τη γνώμη της, η ενέργεια αυτή δεν συνιστά από μόνη της λύση στο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης στην περιοχή» επανέλαβε η αρμόδια Επίτροπος Σ.Μάλστρομ, σε απάντησή της στον ευρωβουλευτή της ΝΔ Γ.Παπανικολάου.

Champions League: Ολυμπιακός – Arsenal 3-1 (video)

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του παίρνοντας τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Arsenal, αλλά το 3-2 της Marseille επί της Dortmund τον έστειλε στο Europa League και τους Γάλλους στους «16» του Champions League. Djebbour, Fuster και Modesto οι σκόρερ για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ο Benayoun μείωσε προσωρινά σε 2-1 στο 57`.

Κινδυνεύει με πλειστηριασμό και άλλο σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου!

Ένα οικόπεδο στην περιοχή Ντράφι κινδυνεύει να χάσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά και τον πλειστηριασμό του σπιτιού του στην Κηφισιά.
Σύμφωνα με την "Πρωινή Μελέτη", ο ίδιος ο Ανδρέας ή ο νομικός του εκπρόσωπος θα πρέπει την Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου να εμφανιστεί στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου προκειμένου να αποφευχθεί ο πλειστηριασμός.
Να σημειωθεί πως η τιμή εκκίνησης του οικοπέδου είναι 328.000 ευρώ, ποσό που υπερκαλύπτει το χρέος των 205.000 ευρώ προς την τράπεζα.
Seleo.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δύο Πόντιοι Δημοτικοί Υπάλληλοι...(ανέκδοτο)

Ηταν δύο Πόντιοι δημοτικοί υπάλληλοι και δούλευαν πυρετωδώς μέσα στο καταμεσήμερο…
Ο ένας έσκαβε, έσκαβε, έσκαβε και έφτιαχνε τρύπες, και ο άλλος τον ακολουθούσε και τις γέμιζε ξανά με χώμα. Ενας περαστικός που τους χάζευε, απόρησε τι κάνανε αφού ο ένας έσκαβε και ο άλλος ξαναγέμιζε τις τρύπες.
Λέει λοιπόν σ’ αυτόν που έσκαβε:

Το τραγούδι του Κότσιρα αφιερωμένο στη μνήμη του Αλέξη!

Με ένα τραγούδι τίμησε τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ο Γιάννης Κότσιρας, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά του για την σημερινή κατάσταση στη χώρα.
«Ημέρα γιορτής η σημερινή. Μεγάλη γιορτή μάλιστα. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Είναι όμως και ημέρα μνήμης πια. Σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια, η ζωή ενός νέου ανθρώπου πάρθηκε βίαια από το χέρι ενός εκπροσώπου του κράτους και ξεχύθηκε το ποτάμι της οργής στην Αθήνα. Ο λόγος για το νεαρό Αλέξη Γρηγορόπουλο.

Εκτέλεσε Πέναλτι Με Τακουνάκι! (video)

Φανταστική εκτέλεση πέναλτι…
Κατάφερε και σκόραρε ανάποδα, αφήνοντας άφωνους τους πάντες!
Δείτε Το Βίντεο...