ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Δεσκάτη Γρεβενών: Αυτοκτόνησε 50χρονος…

Τέλος στη ζωή του έδωσε την Πέμπτη (8/12) 50χρονος γεωργοκτηνοτρόφος, στην πόλη της Δεσκάτης. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι στον στάβλο που είχε ο ίδιος στην άκρη της πόλης κοντά στα σφαγεία Δεσκάτης όπου βρέθηκε κρεμασμένος.
Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Καραγιάννη, πατέρα 2 αγοριών, γαμπρό του Δημάρχου Δεσκάτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό οικονομικά προβλήματα.
Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στη Δεσκάτη, όπου συντετριμμένοι φίλοι, γνωστοί και συγγενείς του.. είπαν το στερνό αντίο.
Δείτε περισσότερα θέματα 
star-fm.gr 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Η κόρη της Demi Moore ξέχασε να βάλει εσώρουχο!

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει δεν λένε; Δείτε την κόρη της Demi Moore. Αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα!
Η 20χρονη φοιτήτρια, πόζαρε σε μερικές πολύ σέξι φωτογραφίες, για το περιοδικό StyleLikeU.
Στα χνάρια της μητέρας της η Scout LaRue, που δεν δίστασε να τα πετάξει σχεδόν όλα έξω, όπως είχε κάνει και η μητέρα της το 1991, ποζάροντας γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού «Vanity Fair», ενώ βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Πρόστυχο Ανέκδοτο: Black Power

Ένα απόγευμα στις δημόσιες τουαλέτες και καθώς κατουρούσε ένας μαύρος, βγαίνει δίπλα του ένας άσπρος και τον κοίταζε επίμονα στα γεννητικά του όργανα. – “Τι κοιτάς έτσι;”, του λέει ο μαύρος. – “Κοιτάζω το τεράστιο όργανο σου.
 Μα πως είναι δυνατόν;”, του λέει ο άσπρος. “Αα, δεν είναι τίποτα, και εσύ μπορείς να...

Μυστηριώδης θάνατος 24χρονης φοιτήτριας από ίωση στη Μυτιλήνη..

Συγκλονισμένη είναι η Mυτιλήνη από τον πρόωρο χαμό μιας 24χρονης φοιτήτριας.
Συγκεκριμένα, όπως γράφει το lesvosnews.net χθες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα η 24χρονη Γιούλη Καπέλη άφησε την τελευταία πνοή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλευόταν από τις 6 του μηνός.

Super League: Ξάνθη – Λεβαδειακός 1-1 (video)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στα Πηγάδια Ξάνθη και Λεβαδειακός για την 13η αγωνιστική στη Super League, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην οποία οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το Βασιλείου στο 74` για να ισοφαρίσει ο Markovski στο 82`.

Super League: ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 3-1 (video)

O ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στην Τούμπα με 3-1 απέναντι στον Ατρόμητο για την 13η αγωνιστική της Super League. Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο ο «δικέφαλος», δεν είχε ανάλογη συνέχεια στο δεύτερο και λίγο έλειψε να το πληρώσει. Οι Lino στο 19` και Vierinha στο 29` με πέναλτι έβαλαν την ομάδα τους μπροστά στο σκορ, ο Brito στο 60` μείωσε σε 2-1 και ο Αθανασιάδης στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σύλληψη 36χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας με καραμπίνα εναντίον 77χρονου στην Πτολεμαΐδα!

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας 36χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Μαυροπηγής – Κοζάνης, ο 36χρονος φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα κατά ενός 77χρονου ημεδαπού, χωρίς όμως να του προκαλέσει κάποιο τραυματισμό.

Κόμμα της Ευχαρίστησης: Θα ψηφίζατε τη γυμνή αλήθεια;

"Γυμνή απέναντι στην κρίση"!!!
Αυτό είναι το σύνθημα της επικεφαλής του Κόμματος της Ευχαρίστησης (Party du Plaisir) στην κούρσα για τις προεδρικές εκλογές του 2012 στη Γαλλία, Σίντυ Λι η οποία έχει επιλέξει αν μη τι άλλο μία πρωτότυπη καμπάνια.

ΕΦΕΤ: Βρωμικά ιόντα σε εμφιαλωμένο νερό..

Την ύπαρξη βρωμικών ιόντων, σε συγκέντρωση μεγαλύτερη του επιτρεπτού ορίου, διαπίστωσαν σε εμφιαλωμένο νερό οι αρμόδιοι του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «oxygen water, OGO», σε συσκευασία 0,33 l, με ημερομηνία λήξης 12/2011 και αριθμό παρτίδας L2746, προέλευσης Ολλανδίας.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Α' ΕΠΣ Κοζάνης 1η Αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/12/2011
 ώρα: 15.00΄μ.μ.
Αποτελέσματα:

Αποτελέσματα - Βαθμολογίες Α' ΕΠΣ Γρεβενών 14η αγωνιστική

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/12/2011, 
ώρα: 15.00 μ.μ.
Αποτελέσματα:

Στο τιμόνι της Α.Ε.Π. ο Χρ. Λάλλος!

Μετά από διακοπή δύο ετών, ξανα ενώνουν τις δυνάμεις τους δύο πλευρές που έγραψαν ιστορία στο γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο.
Ο προπονητής Χρ. Λάλλος και το Δ.Σ. της Α.Ε. Ποντίων Α.Ε.Π., ήρθαν σε συμφωνία και θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν τους άθλους της προ διετίας συνεργασίας τους.
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Eικόνες σοκ από αστυνομικό τμήμα της Σμύρνης!!! ()video

Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας μέσα σε αστυνομικό τμήμα.
Αστυνομικοί με πολιτικά άρχισαν να ξυλοκοπούν μια γυναίκα που την πήγαν στο τμήμα για να εξακριβώσουν τα στοιχεία της καθώς δεν είχε μαζί της την ταυτότητα της.
Ο σύζυγος της γυναίκας ήταν έξω απο το αστυνομικό τμήμα. Η γυναίκα αντιμίλησε στους αστυνομικούς με πολιτικά για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους κι εκείνοι άρχισαν να την χτυπούν ασταμάτητα.
Οι εικόνες δημοσιεύθηκαν μετά την καταγγελία της γυναίκας για ξυλοδαρμό, και ο εισαγγελέας ζήτησε τις εικόνες απο την κάμερα ασφαλείας.
newsit.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Έως Και 1 Ευρώ Ακριβότερα Τα Τσιγάρα;

Στην αύξηση των τσιγάρων κατά τουλάχιστον 20% προσανατολίζεται η κυβέρνηση για εισπρακτικούς αλλά και για λόγους…υγείας.
Δεν τη γλιτώνουν όπως φαίνεται οι καπνιστές και θα χρειασθεί να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη για να απολαμβάνουν τη βλαβερή συνήθειά τους, καθώς όπως προκύπτει και από το υπουργείο Υγείας, η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο αύξησης των πακέτων και 20%.

Κόκκινο το φεγγάρι σήμερα Σάββατο λόγω ολικής έκλειψης..

Μία εντυπωσιακή κόκκινη Σελήνη θα μπορέσουμε να απολαύσουμε σήμερα το απόγευμα λίγο μετά τις 17:00 ώρα Ελλάδος.
Πρόκειται για την τελευταία ολική έκλειψη Σελήνης για το 2011, η εξέλιξη της οποίας θα ξεκινήσει γύρω στις 13:33, ενόσω δηλαδή ο φυσικός μας δορυφόρος θα βρίσκεται ακόμη κάτω από τον ορίζοντά μας.

Η Διαμάχη Στέλλας Μπεζαντάκου Εναντίον Βέρας Λάμπρου

Οι δύο σεξοβόμβες βρίσκονται σε αντιδικία από το 2006 και μόλις πριν από δύο ημέρες η Στέλλα Μπεζαντάκου κέρδισε την πρώτη μάχη στην Ευελπίδων.
Το δικαστήριο επέβαλε στη Βέρα Λάμπρου ποινή δεκάμηνης φυλάκισης με τριετή αναστολή έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της η Στέλλα Μπεζαντάκου για..

Συντριβή αεροσκάφους πάνω σε σχολείο, 13 νεκροί και 20 τραυματίες!!!

Θρήνος στις Φιλιππίνες από την τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί όταν αεροσκάφος συνετρίβη πάνω σε σχολείο με αποτέλεσμα να χάσουν δεκατρία άτομα τη ζωή τους και να τραυματιστούν σοβαρά άλλα 20.
Τρία παιδάκια, ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους είναι ανάμεσα στα θύματα, ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν και άλλοι νεκροί, καθώς το αεροσκάφος συνετρίβη την ώρα που

Έρευνα Για Τα “Γυμνόστηθα Γυμνάσια” Στο Λιμενικό!

Ο αρμόδιος Εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων.
Διενέργεια έρευνας αποφάσισε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού για την καταγγελία υποψήφιας για σεξιστική μεταχείριση με εξευτελιστικό τρόπο, κατά τη διάρκεια των υγειονομικών εξετάσεων που έπρεπε να υποβληθεί έτσι ώστε να καταταγεί στο Σώμα.

Σαλέ στο χείλος του γκρεμού!!! Δείτε εκπληκτικές εικόνες..

Η οροσειρά του Mont Blanc στην Ιταλία φιλοξενεί το πιο σύγχρονο και παράλληλα φιλικό προς το περιβάλλον κατάλυμα στους απανταχού ορειβάτες.
Την ξεχωριστή ευκαιρία να παραμείνουν σε ένα διαφορετικό σαλέ θα έχουν οι ορειβάτες που θα επισκεφτούν το όρος "Mont Blanc" στην Ιταλία.

Το 2011 σε 60 δευτερόλεπτα (Video)

Σε ένα βίντεο διάρκειας μόλις 60 δευτερολέπτων το Reuters κατάφερε να συγκεντρώσει τα γεγονότα της χρονιάς. Δείτε τι συνέβη το 2011, με μια ματιά...

«Στρατιωτικό» σάντουιτς μένει φρέσκο για 3 χρόνια!

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα του στρατού ήταν, είναι και λογικά θα είναι το θέμα σίτισης των στρατιωτών στο πεδίο μάχης.
Όσοι έχετε πάει στρατό, το πιο πιθανό είναι να γνωρίζετε την γαλέτα, ωστόσο πλέον στις μέρες μας υπάρχει ένα σάντουιτς με διάρκεια ζωής 3 χρόνια.

Το άγαλμα του Τιερί Ανρί στο Έμιρεϊτς..

Ο Τιερί Ανρί δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε σε λυγμούς, καθώς το άγαλμά του παρουσιάστηκε στο γήπεδο της Άρσεναλ.
Ο σπουδαίος Γάλλος απεικονίζεται να πανηγυρίζει με χαρακτηριστικό τρόπο, στα γόνατα και με το περίφημο βλέμμα του να αποδεικνύει το μεγαλείο του, τη σύνθετη προσωπικότητα του ψυχρού εκτελεστή και του εύθραυστου χαρακτήρα που κρύβει μέσα του.

Τα «υπέρ» και τα «κατά» της γιαγιάς-baby sitter!!!

Της Ελένης Χαδιαράκου
Σίγουρα θα ήσασταν πολύ πιο ήσυχη γνωρίζοντας ότι το παιδί είναι με τη μητέρα σας όση ώρα λείπετε. Από την άλλη, είστε σίγουρη ότι η γιαγιά θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να το κακομάθει. Ποια είναι τα «υπέρ» και τα «κατά» της γιαγιάς-baby sitter;
Η Κατερίνα, η φίλη μου, δεν είχε άλλη επιλογή. Η γυναίκα που είχε προσλάβει για να κρατάει το μικρό της γιο, έπρεπε να φύγει επειγόντως για τη Βουλγαρία, και ο κοντινότερος παιδικός σταθμός ήταν ήδη υπερπλήρης.

Ο Ολυμπιακός στην κορυφή της Α1 βόλεϊ

Στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ των Ανδρών ανέβηκε ο Ολυμπιακός.
Η ομάδα του Πειραια επικράτησε με 3-0 της Λαμίας στο κλειστό του Ρέντη και με την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους προσπέρασαν τον Ηρακλή, ο οποίος ωστόσο έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.
Κορυφαίος για την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη ήταν ο Μάρεκ Νοβότνι, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι δύο κεντρικοί των Πειραιωτών, Κανέλλος και Πετρέας.
Τα σετ: 25-23, 25-17, 27-25
Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 09/12
Ολυμπιακός - Λαμία 3-0 (25-23, 25-17, 27-25)
Σάββατο 10/12
ΑΟ Κηφισιάς - Παναθηναϊκός (19:00)
Απόλλων Καλαμαριάς - Άρης (19:00)
ΕΑ Πατρών - Ηρακλής (19:00)
Κυριακή 11/12
ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου (19:00)
Δευτέρα 12/12
Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παμβοχαϊκός (19:00, Novasports 3)
Βαθμολογία (σε 6 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 18 (20-6)
2. Ηρακλής 17 (18-3)
3. Παμβοχαϊκός 14 (17-8)
4. Φοίνικας Σύρου 12 (14-8)
5. ΑΟ Κηφισιάς 10 (13-13)
6. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 9 (12-12)
7. ΠΑΟΚ 8 (12-13)
8. Λαμία 8 (10-16)
9. ΕΑ Πατρών 7 (10-13)
10. Άρης 7 (11-15)
11. Παναθηναϊκός 1 (4-18)
12. Απόλλων Καλαμαριάς 0 (2-18)
* Ολυμπιακός και Λαμία έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο.
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Γνωρίζοντας λίγο καλύτερα τα Ε(ψιλον)!!!

Μια παλιά ιστορία
Τα πρόσθετα δεν είναι καινούργια μόδα. Χρησιμοποιούνται από την εποχή που ο άνθρωπος άρχισε να παρασκευάζει πιο σύνθετες τροφές, αλλά και από τότε που, για λόγους επιβίωσης, έπρεπε να συντηρεί τα τρόφιμα που είχε στη διάθεσή του. Το αλάτι, οι σπόροι μουστάρδας και πιπεριού είναι μερικά παραδείγματα προσθέτων (δηλαδή ουσιών που κανονικά δεν ανήκουν στο ίδιο το τρόφιμο) τα οποία έχουν συμβάλει στη

Οι Νέοι Που Γεννήθηκαν Το 1994 Καλούνται Για Στρατολογική Καταγραφή..

Από το ΓΕΕΘΑ ανακοινώθηκε ότι οι υποψήφιοι για στράτευση (»στρατεύσιμοι» στην γλώσσα του στρατού) της κλάσης 2015 (δηλαδή όσοι έχουν γέννηθεί το 1994) έχουν υποχρέωση να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής από 2 Ιανουαρίου μέχρι και 29 Φεβρουαρίου 2012.

Στις 15 Δεκεμβρίου η δίκη για δημοσιογράφους του "Focus"

Την εξαίρεση όλων των μελών της σύνθεσης του Β’ Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας ζήτησαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των επτά Γερμανών δημοσιογράφων και αρθρογράφων του περιοδικού «Focus», που δικάζονται για συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου, εξύβριση και προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους.

Συνελήφθη ο διευθυντής του Πόρτο Καρράς...

Με τη διαδικασία του αυτοφώρου συνελήφθη σήμερα το απόγευμα ο διευθύνων σύμβουλος του «Πόρτο Καρράς» στη Χαλκιδική, μετά τη μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής, Άγγελος Πράτσας και ο πρόεδρος Εργαζομένων του Ξενοδοχείου, Γιώργος Τούμπας, διεκδικώντας δεδουλευμένα ύψους 6.000 ευρώ (3.000 και 2.500 ευρώ αντίστοιχα).

Έλληνες, οι πιο δουλευταράδες της Ευρώπης!

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Βρετανίας για τις ώρες εργασίας σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποδεικνύεται πως οι Έλληνες εργάζονται τις περισσότερες ώρες στην ΕΕ ανά εβδομάδα (42,2 ώρες), έναντι 35,6 ωρών που εργάζονται οι Γερμανοί, 38 ωρών που εργάζονται οι Γάλλοι και 36,3 ωρών που εργάζονται οι Βρετανοί.

Ξεκληρίζει τα δάση η ανεξέλεγκτη υλοτομία στη Δυτική Μακεδονία!

Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνει η ανεξέλεγκτη υλοτομία σε όλη τη χώρα. Πέραν των πάγιων αιτιών, φέτος έρχεται να προστεθεί και η δυσβάσταχτη οικονομική κρίση, που αναγκάζει πολλούς να «ξεχάσουν» το πανάκριβο πετρέλαιο θέρμανσης και να

Αύξηση του αριθμού των οικογενειών που ζητούν στέγη

Σήμερα, έξι από τα δέκα διαμερίσματα του Κοινωνικού Ξενώνα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κατοικούνται από οικογένειες. «Αν έχει αλλάξει κάτι από την αρχή της κρίσης, αυτό είναι η αύξηση του αριθμού των οικογενειών που ζητούν στέγη. Χαρακτηριστικό είναι πως από τον Ιανουάριο φιλοξενήσαμε συνολικά

Ο Ρουμελιώτης νέος αντιπρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς..

Καθήκοντα αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς (μη εκτελεστικό μέλος) αναλαμβάνει, από την 1η Ιανουαρίου 2012, ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.
Ο κ. Ρουμελιώτης, υπό την ιδιότητά του αυτή, θα είναι πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Κινδύνων (Risk Management Committee), μέλος της

Του απαγόρεψαν την είσοδο στο καζίνο!

Στη δικαιοσύνη στράφηκε ο αριθμομήνων πελάτης καζίνο, του οποίου απαγορεύτηκε η είσοδος, γιατί τίναζε την μπάνκα στον αέρα!
Η ενδιαφέρουσα υπόθεση συζητήθηκε την Πέμπτη (08-12-2011) στο... Πολυμελές Πρωτοδικείο της Ξάνθης. Πρόκειται για την αγωγή που κατέθεσε πολίτης εναντίον του Καζίνο Ξάνθης για το γεγονός ότι του απαγορεύτηκε η είσοδος στις 8-5-2009.

Μήνυμα στον Καραμανλή: «Φεύγεις ή πεθαίνεις»..

Το μήνυμα ήταν σαφές: «Φεύγεις τώρα. Είναι αδιανόητο χώρα μέλους της ΝΑΤΟ να έχει ανεξάρτητες σχέσεις με τη Ρωσία».
Η απειλή δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού είναι πλέον γεγονός, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ εβδομαδιαίου περιοδικού.
«Όλο εκείνο το διάστημα έζησα σε καραντίνα. Δεν πίστευα βεβαίως ότι θα δολοφονούσαν έναν πρωθυπουργό δυτικής χώρας», φέρεται να είπε, σύμφωνα με το περιοδικό, σε στενό του φίλο ο κ. Καραμανλής.
«Τα πάντα άλλαξαν στο καθημερινό πρόγραμμά μου. Δεν είπα τίποτα στη Νατάσσα αλλά κατάλαβε ότι ξαφνικά αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μέσα και γύρω από σπίτι».
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πέρασε »ομηρία» 242 ημερών, αφ’ ότου προειδοποιήθηκε ότι επίκειται η δολοφονία του λόγω της ανεξάρτητης ανάπτυξης ελληνορωσικών σχέσεων με επίκεντρο τους αγωγούς και της ελληνορωσική αμυντική συνεργασία.
Το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου 2009, ο τότε πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ, Προκόπης Παυλόπουλος του παρέδωσε τον φάκελο με τον εντοπισμό από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες (FSB) του σχεδίου δολοφονίας τους.
Από τότε, ως το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς όταν η ΝΔ έχασε στις εκλογές.
prionokordela
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

VIDEO: Το δράμα της 45χρονης που πέθανε από πείνα στην Ηλεία!

Ο μεγαλύτερος φόβος της ήταν μην πεθάνει μόνη...
Αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια για να σωθεί. Αν και ζύγιζε μόλις 40 κιλά, η Ελένη Γιαννοπούλου δεν το είχε βάλει κάτω και με τη βοήθεια των ανθρώπων από το “Βοήθεια στο σπίτι”, το τελευταίο διάστημα έδειχνε να πηγαίνει καλύτερα.
Δυστυχώς, δεν άντεξε όμως.

Γνωστός σεφ έχασε την ζωή του κάνοντας σκι..

Με μάτια βουρκωμένα και πολλά αναπάντητα «γιατί», συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι οδήγησαν χθες στην τελευταία του κατοικία έναν από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους σεφ στην Ελλάδα, τον Σωκράτη Σκιαδαρέση.
Η κηδεία του 55χρονου, που βρήκε τραγικό θάνατο στα Λιβαδιώτικα όρη της Κρήτης, κάνοντας σκι, έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο χωριό Ασος της Κεφαλλονιάς.

ΣΟΚ! 12χρονος Έμεινε Παράλυτος Από Παιχνίδι Της Disneyland!!!

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η υγεία ενός 12χρονου αγοριού το οποίο έμεινε παράλυτο από το λαιμό και κάτω εξαιτίας μιας απότομης πτώσης σε παιχνίδι στη Disneyland στο Παρίσι.
Ο Μποτίστα Ριέρα αργεντίκης καταγωγής νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, έπειτα από πτώση ύψους 60 μέτρων στο θεματικό πάρκο Twilight Zone Tower of Terror, το οποίο προσομοιώνει πτώση σε

Επιστήμονες απεικονίζουν την ανάπτυξη του εμβρύου από τη σύλληψη μέχρι τη γέννηση. (video)

Εκπληκτικό βίντεο από το Yale, οπού επιστήμονες απεικονίζουν την ανάπτυξη του εμβρύου από τη σύλληψη μέχρι τη γέννηση.
Ο Αλέξανδρος Τσιάρας, επικεφαλής της επιστημονικής απεικόνισης στο Τμήμα της Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Yale, χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες απεικόνισης για να προβάλει το ανθρώπινο σώμα. Για αυτό που ανακάλυψε, μας λέει, "μόλις δημιουργήσαμε ένα θαύμα".

Απαντήστε Σε 2 Απίστευτες Ερωτήσεις!!!

Ερωτήσεις κρίσεως...
Ερώτηση 1 :
Αν ήξερες μια γυναίκα που ήταν έγκυος, η οποία είχε ήδη... 8 παιδιά, τρία από τα οποία ήταν κουφά, δύο τυφλά, ένα με διανοητική καθυστέρηση, και είχε και σύφιλη, θα της συστήνατε να...

Βρέθηκε το κλεμμένο φέρετρο διάσημου ποδοσφαιριστή!

Το γύρο του κόσμου είχε κάνει πριν ένα περίπου χρόνο η παράξενη είδηση για την κλοπή του φέρετρου του διάσημου ιταλού ποδοσφαιριστή Μάϊκ Μπουοντζόρνο. Είχε κλαπεί από αγνώστους στις 25 του περασμένου Ιανουαρίου, μέσα στο νεκροταφείο της πόλης Αρόνα, κοντά στο Τορίνο.
Έντεκα μήνες μετά την μυστηριώδη αρπαγή, το φέρετρο βρέθηκε χθες σε περιοχή έξω από το Μιλάνο. Ένα παιδιά του Μπουοντζόρνο είχε