ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Χανιά: Πήγε ν’αφήσει τις ελιές στο ελαιουργείο και “Έφαγε” αδέσποτη σφαίρα!

Πολύ τυχερή στάθηκε μια 56χρονη γυναίκα στα Χανιά.
Σύμφωνα με το flashnews.gr η 56χρονη βρίσκονταν μαζί με το σύζυγό της σε ελαιουργείο στις Βρύσες Αποκορώνου, για να αφήσει τις ελιές που είχαν μαζέψει από το χωράφι τους.
Ξαφνικά, γύρω στις 5 το απόγευμα, ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι της που όπως αποδείχτηκε προέρχονταν από πυροβόλο όπλο.
Το ευτύχημα ήταν ότι η γυναίκα στέκονταν κάτω από μια λαμαρίνα που σκέπαζε πρόχειρα τον προαύλιο χώρο του ελαιουργείου και η σφαίρα τρύπησε πρώτα την λαμαρίνα με αποτέλεσμα να

Φωτιά σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας...

Λίγο πρις το 8 το βράδυ χθες στο κέντρο της Αθήνας, καταστράφηκε ολοσχερώς οίκος ανοχής από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη έως στιγμής αιτία.
Την πυρκαγιά κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο δυνάμεις τις πυροσβεστικής υπηρεσίας, η οποία έχει αναλάβει και την προανάκριση για το περιστατικό.

Πασίγνωστο ζευγάρι έδωσε 35.000 λίρες για να στολίσει το σπίτι του!

Μπορεί εμείς εδώ να μετράμε και το cent και να σκεφτόμαστε πώς θα περάσουμε τις γιορτές όσο πιο οικονομικά γίνεται, όμως η κρίση δεν αγγίζει άλλα σπιτικά.
Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι δεν αγγίζει το σπιτικό των

ΔΕΙΤΕ: Το Πιο Σέξι Κατάστημα Κινητής Τηλεφωνίας!!!

Το USSR είναι ένα σοβιετικού τύπου κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, που βρίσκεται στην πόλη Kursk της Ρωσίας.
Οι κοπέλες που εργάζονται εκεί, είναι πολύ χαριτωμένες και όλες τους φοράνε σέξι ρούχα για να προσελκύουν τους πελάτες!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δεκαπέντε φορές έγκυος για να πετύχει το… κορίτσι!

Πραγματικότητα έγινε το όνειρο μιας μητέρας, που θέλησε να αποκτήσει στη ζωή της ένα κοριτσάκι.
Μετά από τέσσερα αγόρια και δέκα αποτυχημένες εγκυμοσύνες, πλέον τα κατάφερε και κρατά στην αγκαλιά της το κοριτσάκι που πάντα ήθελε.
Ωστόσο, ο αγώνας της ήταν πολύ δύσκολος.

Κατάθεση Σοκ Της Γ. Φαρμάκη: ”Ο Αγγλούπας Με Πυροβόλησε Επίτηδες!”

Όταν τα ξημερώματα της 3ης Νοεμβρίου το αυτοκίνητο του Αλέξανδρου Αγγλούπα με οδηγό τον ίδιο και επιβάτες την Όλγα Φαρμάκη και την σοβαρά τραυματισμένη αδερφή της, Γωγώ, έσπασε τη μπάρα του ΝΙΜΙΤΣ και με...

Super League: Κέρκυρα – Ολυμπιακός 0-4 (video)

Ο Marko Pantelic πήρε το «όπλο» του και με τέσσερα τέρματα οδήγησε τον ελλιπέστατο Ολυμπιακό στη νίκη με 0-4 απέναντι στην Κέρκυρα για την 13η αγωνιστική στη Super League.
Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, αλλά ο Marko Pantelic φρόντισε να

Ο Ροναλντίνιο ξαναχτυπά με καινούργιο βίντεο που προκαλεί ...

Λίγες ημέρες… ξαποσταίνει ο Βραζιλιάνος άσος και ξανά προκαλεί με τα εξωποδοσφαιρικά του «καμώματα».
Μπορεί να πέρασαν δύο εβδομάδες από όταν ένα video τον έδειχνε να κάνει cyber sex όμως οι οπαδοί της Βάσκο δεν το ξέχασαν. Ο «Ρόνι», ωστόσο δεν άφησε να πέσουν κάτω τα

Γνωστός έλληνας διαιτητής, θύμα τροχαίου ατυχήματος!

Άγιο είχε στο πλευρό του ο διαιτητής, Α. Αρμανιάκος, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου έπεσε θύμα τροχαίου.
Το αμάξι του, τούμπαρε και «καρφώθηκε» σε μια ελιά, με τον ίδιο να είναι καλά στην υγεία του, ευτυχώς.
Ο 42χρονος ρέφερι , είχε «σφυρίξει» τον αγώνα της ΑΕ Φαιάκων με τον Οδυσσέα Αυλιωτών, όταν

Ποιοι είναι οι 117 πρώην βουλευτές που ζητούν αναδρομικά!

Την ώρα που ο ελληνικός λαός πλήττεται από τα σκληρά μέτρα λιτότητας, μετρώντας σοβαρές απώλειες στο μηνιάτικο εισόδημα του 117 πρώην και συνταξιούχοι βουλευτές των δυο μεγάλων κομμάτων, (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) διεκδικούν αναδρομικά (και με το νόμιμο τόκο) διαφορές αποδοχών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη.

Super League: Εργοτέλης – Δόξα Δράμας 2-1 (video)

H Δόξα Δράμας μπορεί να πέτυχε το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά δεν αποδείχθηκε αρκετό για να πάρει βαθμό στην Κρήτη, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Εργοτέλη.
Μόλις στο 5ο λεπτό προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Roca. Οι Κρητικοί συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν δεύτερο τέρμα και το «πλήρωσαν».

Super League: Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 1-2 (video)

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-1 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Schembri στο 9`, αλλά οι «πράσινοι» – χωρίς τον άρρωστο Jesualdo Ferreira στον πάγκο – έκαναν την ολική ανατροπή με πέναλτι του Leto στο 62` και τον Κατσουράνη στο 74`, ο οποίος γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τις 100 συμμετοχές με το τριφύλλι στο στήθος.

Super League: Αστέρας Τρίπολης – Άρης 1-0 (video)

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Άρη, ο οποίος δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στον Παναθηναϊκό και επιστρέφει με κατεβασμένο κεφάλι από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Σκόρερ του τέρματος που έκρινε την αναμέτρηση ήταν ο Ucerro στο 31`.

Super League: Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1-0 (video)

Ο Παναιτωλικός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι των νεοφώτιστων επικρατώντας 1-0 του ΟΦΗ στο Αγρίνιο για την 13η αγωνιστική στη Super League χάρη στο τέρμα του Edjeguele στο 50ο λεπτό.
Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ να ξεκινά καλύτερα, τον Παναιτωλικό να βρίσκει γρήγορα τα πατήματά του και να χάνει τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο 22`. Ο Dolezaj με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον

Αστυνομικό σκυλί συνέλαβε γυμνό κλέφτη! (Video)

Οι καταδιώξεις αυτοκινήτων είναι συνηθισμένη πρακτική στην Αμερική όμως κάτι τέτοιο δεν είχαμε ξαναδεί!
Βρισκόμαστε στην περιοχή Whittier της California και παρακολουθούμε έναν… κλέφτη που οδηγεί ένα όχημα που μοιάζει με λιμουζίνα, να καταδιώκεται από περιπολικά και το ελικόπτερο της αστυνομίας.

Β΄ Εθνική: Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Ευρεία νίκη με 4-1 πέτυχε η Παναχαϊκή απέναντι στο Θρασύβουλο για την 7η αγωνιστική στη Β΄ Εθνική. Η Βέροια πέρασε νικηφόρα από τα Γιαννιτσά επικρατώντας 2-0 της τοπικής Αναγέννησης, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας επιβλήθηκε 1-0 της Καλλιθέας στον Εύοσμο. Η Επανομή πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Πιερικό, ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Ηρακλής Ψαχνών και Πλατανιάς, ο Πανθρακικός απέδρασε με το διπλό από την έδρα του Φωκικού.
Τα αποτελέσματα:

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Δ' Εθνικής 3ου Ομίλου 6η Αγωνιστική

Αναλυτικά τα Αποτελέσματα της 6ης Αγωνιστικής:

10+1 Λόγοι Που Αποδεικνύουν Ότι Ο Άγιος Βασίλης Δεν Μπορεί Να Είναι…Άντρας!

1. Ποιός άντρας είναι τόσο οργανωμένος;
2. Ποιός άντρας δουλεύει τόσες ώρες;
3. Ποιός άντρας παίρνει

Κοιμήθηκαν σε τηλεδιάσκεψη για την αντιμετώπιση της τεμπελιάς

Πέντε στελέχη που συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη για την αντιμετώπιση της τεμπελιάς, στην Κίνα συνελήφθησαν οι μεν να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και οι δε να διαβάζουν εφημερίδα.
Οι «αραχτοί» συμμετέχοντες, είναι υψηλόβαθμοί υπάλληλοι σε φοροτεχνικό γραφείο στη βόρεια

Δείτε...Γιατί δεν πρέπει να τρώμε τη ζύμη του κέικ;

Όλοι το έχουμε κάνει – μια δοκιμή έστω, απ’ τη ζύμη του κέικ που ετοιμαζόμαστε να βάλουμε στο φούρνο ή το να «καθαρίσουμε» το μπωλ του μίξερ από τα υπολείμματά της.
Μια νέα έκθεση, όμως, προειδοποιεί πως αυτή δεν είναι διόλου ασφαλής ιδέα.
Την έκθεση δημοσιεύουν στην επιθεώρηση «Clinical Infectious Diseases» επιστήμονες από τα Κέντρου Ελέγχου & Προλήψεως Ασθενειών (CDC), των ΗΠΑ, οι οποίοι καταλήγουν στο συμπέρασμα πως η συνήθεια αυτή συσχετίζεται ισχυρά με

Σόκρατες: Ένας βραζιλιάνος φιλέλληνας ο οποίος δεν βρίσκεται στη ζωή

Μεγάλος ποδοσφαιριστής, επιστήμονας, επαναστάτης με αιτία, φιλέλληνας. 
Ενας άνθρωπος με κουλτούρα που ξεχώριζε εντός και εκτός γηπέδων.
Αυτός ήταν ο Βραζιλιάνος Σόκρατες, ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα δεν βρίσκεται στη ζωή.

Δειπνήστε στο ... Αλκατράζ! Βίντεο

Η αλήθεια είναι ότι από Ανατολή έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αρκετές παράξενες… πρωτοτυπίες είτε αφορά το ντύσιμο, είτε τα χόμπι είτε τη διασκέδαση. Κάτι ανάλογο σαν το Alcatraz, πάντως, το οποίο σημειώνει και τεράστια επιτυχία, δεν έχουμε ξαναδεί!

Στο Νοσοκομείο Ο Φερέιρα...

Ο υψηλός πυρετός οδήγησε τον Ζεσουάλντο Φερέιρα στο νοσοκομείο όπου θα παραμείνει το βράδυ καθώς οι γιατροί διέγνωσαν λοίμωξη του αναπνευστικού.
Με το βοηθό του Πορτογάλου, Ζοσέ Γκόμεζ θα πάει στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός.
Ο προπονητής των πράσινων είχε από το πρωί πολύ υψηλό πυρετό, γι΄ αυτό άλλωστε δεν πήγε στην προπόνηση. Ο πυρετός δεν έπεφτε και έτσι ο Πορτογάλος εισήχθη στο νοσοκομείο.
Η διάγνωση ήταν λοίμωξη του αναπνευστικού αλλά οι γιατροί φοβούμενοι την πνευμονία του έκαναν εισαγωγή και έτσι ο Φερέιρα θα μείνει το βράδυ στο νοσοκομείο.
Στον πάγκο των πράσινων θα βρεθεί ο Ζοσέ Γκόμεζ στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ – ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ 3-1 Σχόλια - φωτορεπορτάζ

Προσθήκη λεζάντας
Οσο κρίσιμη ήταν στις Βρυξέλες η σύνοδος κορυφής, τόση κρισιμότητα είχε και το ματς με την Κοκκινιά.
Mε το δεξί λοιπόν ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σειρήνα στο β΄γύρο.
3η νίκη στο πρωτάθλημα και 2η με ...

Η Μπαρτσελόνα νίκησε και πάλι τη Ρεάλ. Βίντεο



Η Μπαρτσελόνα νίκησε και πάλι τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», αυτή τη φορά με 3-1 και πλέον, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Κι όμως, το ματς άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τη Ρεάλ. Με γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα, από τον Μπενζεμά! Το πιό γρήγορο γκολ στην ιστορία των «clasico»! Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Μουρίνιο φάνηκε να αποκτά πλεονέκτημα στο γήπεδο, να «πατάει» καλύτερα και να απειλεί. Ουσιαστικά, το ματς στο α' μέρος, θύμιζε κάτι από το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, στο ίδιο γήπεδο, για το σούπερ καπ, τον περασμένο Αυγουστο.

Η "ιδανική" γυναίκα! Αλλεργική στα χρήματα!

Προσθήκη λεζάντας
Η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη σε ότι αφορά τα οικονομικά. Ωστόσο, πως θα σας φαινόταν αν σας έλεγα πως υπάρχει μία γυναίκα που είναι αλλεργική στα χρήματα;
Η 39χρονη Emma Killilea είναι αλλεργική στο νικέλιο και

Super League: AEK – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (video)

Καμία διάθεση να αποχωριστεί την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα – έστω και με περισσότερα παιχνίδια από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό – δε δείχνει η ΑΕΚ, η οποία συνέχισε το νικηφόρο σερί της επικρατώντας 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ για την 13η αγωνιστική στη Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Jose Carlos στο 15` και το αυτογκόλ του Πάντου στο 52`, ενώ το τελικό αποτέλεσμασμα διαμόρφωσε ο Κώτσιος στο 73`.

Παρουσιάζουν ως gay τον Τσιμιτσέλη στις ΗΠΑ!

Εταιρεία διανομής gay ταινιών προωθεί στις ΗΠΑ το «Οξυγόνο» των Ρέππα-Παθανασίου με τον τίτλο «The blackmail boy» (που σημαίνει «Το αγόρι του εκβιασμού») και στην αφίσα έχει μια χαρακτηριστική σκηνή με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον Ακύλα Καραζήση να εμφανίζονται με άκρως ερωτική διάθεση.

Οι καπνίστριες εμφανίζουν αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του δέρματος

Οι γυναίκες που καπνίζουν διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο στο δέρμα – και μάλιστα μια μορφή που μπορεί να εξαπλωθεί σε άλλα όργανα του σώματος, αναφέρουν αμερικανοί επιστήμονες.
Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποίησαν, όσες καπνίζουν επί 20 χρόνια ή περισσότερο, έχουν διπλάσιες πιθανότητες απ’ ό,τι οι άντρες να παρουσιάσουν τη νόσο.

Έρχονται και νέες περικοπές το 2012...

Μέτρα που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω εξαθλίωση του ελληνικού λαού σχεδιάζει να πάρει το υπουργείο Οικονομικών.
Προτάσσοντας την εκτίναξη του φετινού δημοσιονομικού ελλείμματος στο 11,5%, τρανταχτή απόδειξη της αποτυχίας των μέτρων που ελήφθησαν έως τώρα και χρησιμοποιώντας τον μπαμπούλα της εξόδου της χώρας από το ευρώ και την επιστροφή στη δραχμή, η νέα κυβέρνηση Παπαδήμου θα επιχειρήσει να επιβάλει νέα αβάσταχτα μέτρα.

Μπάσκετ της ΕΚΑΣΔΥΜ – Πρωτέας και Κεραυνός αγωνίζονται την Κυριακή στα Γρεβενά

Για το πρωτάθλημα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτ.Μακεδονίας η ομάδα τουΠρωτέα Γρεβενών, υποδέχεται την Κυριακή στις 7μμ στο Κλειστό των Γρεβενών την ισχυρή ομάδα του Βελβεντού. Ο φίλαθλος κόσμος της πόλης θα πρέπει να συμπαρασταθεί στην ομάδα του Πέτρου Μουρουζίδη (φωτό), σ΄ ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι. Δύο ώρες νωρίτερα ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου υποδέχεται την ομάδα της Καστοριάς.
Δείτε όλα τα παιχνίδια:

ΜΟΝΟ 200.000 ευρώ μας κόστισε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της Αθήνας!

Τα γιορτινά του έβαλε το Σύνταγμα. Η "Μαγική Πλατεία" ντύθηκε χριστουγεννιάτικα με δέντρα που στόλισαν φέτος «οικολογικά» μαθητές της Αθήνας. Η φωταγώγηση της πλατείας έγινε στις 6 το απόγευμα υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου.

Παρελθόν το δώρο Χριστουγέννων και στον ιδιωτικό τομέα..

Σημειώστε την ημερομηνία που θα πάρετε το δώρο των Χριστουγέννων, γιατί θα είναι και το… τελευταίο, αφού η τρόικα βάζει πλέον ξεκάθαρα χέρι κα στον ιδιωτικό τομέα ζητώντας κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού.

Βροχές στα δυτικά, άνοδος της θερμοκρασίας..

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές και το πρωί τοπικές ομίχλες χαρακτηρίζουν την χώρα το Σάββατο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές της.
Στη δυτική Ελλάδα το Σάββατο προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές που θα αρχίσουν από τα βορειοδυτικά και έως αργά τη νύχτα θα επεκταθούν και στα νοτιοδυτικά.