ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ήθελε να μεγαλώσει το μόριο του και πέθανε από την ένεση σιλικόνης


Σοκ προκαλεί στις Ηνωμένες Πολιτείες ο θάνατος ένος 22χρονου άνδρα στο New Jersey, ο οποίος πέθανε μια ημέρα μετά από ένεση σιλικόνης στα γεννητικά του όργανα.
Μια 34χρονη γιατρός, η Kasia Rivera, έκανε τον περασμένο Μάιο ένεση στον νεαρό, Justin Street , ο οποίος ήθελε να μεγαλώσει το μόριο του. Σήμερα η "γιατρός" κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, καθώς ο 22χρονος έφυγε από την ζωή μία μόλις ημέρα μετά την επέμβαση σιλικόνης.

Το χριστουγεννιάτικο στριπτίζ της Kelly Brook..(video)

Μια σέξι γυμνή γυναίκα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δένδρο, είναι ένα δώρο που κάθε άνδρας ονειρεύεται για τις γιορτές. Η Kelly Brook αποφάσισε να κάνει την φαντασίωση χιλιάδων ανδρών πραγματικότητα...

Γιατί η Μενεγάκη βγήκε με μια κάλτσα στην εκπομπή; (video)

Μόδα πήγε να λανσάρει η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι, αλλά δεν της βγήκε, με μία μαύρη κάλτσα εμφανίστηκε η παρουσιάστρια, που κάθε άλλο παρά «κολλούσε» με το μπλε μίνι και την ασορτί γόβα!

Europa League: ΠΑΟΚ – Rubin Kazan 1-1 (video)

Άπαντες ικανοποιημένοι έφυγαν από την Τούμπα, καθώς το 1-1 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Rubin Kazan για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League έστειλε αμφότερους στους «32» της διοργάνωσης, την ελληνική ομάδα ως πρώτη και αυτή του Berdyev ως δεύτερη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι – το οποίο κέρδισε μαζί με την αποβολή του Ryzhikov o Γεωργιάδης – στο 15`, οι Ρώσοι ισοφάρισαν με τον Valdez στο 48`.

«Δεν θέλαμε να θάψουμε τον Κωστή στο μέρος που βρίσκεται ο δολοφόνος του! »

Σε μια δήλωση που προκάλεσε πολλές συζητήσεις,προχώρησε χθες στον siera fm ο πατριός του Κωστή, με αφορμή την επιλογή του τόπου ταφής του άτυχου νεαρού.
Στην ερώτηση γιατί επέλεξαν να θάψουν τον Κωστή στην Ελευσίνα,(στο Ιερό Ναό του Αγίου Κωσταντίνου στις 12 σήμερα Πέμπτη), αφού είναι πολύ δύσκολο στους φίλους του και τους κατοίκους της Σιάτιστας να παρευρεθούν για το στερνό αντίο,ο Χρήστος Ντιος είπε:

Ο Τροντ Σόλιντ κατηγορείται για…σεξουαλική παρενόχληση!

Στο κρατητήριο βρέθηκε ο πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Τροντ Σόλιντ.
Ο πρώην τεχνικός των «ερυθρολεύκων» πήγε να διασκεδάσει σε νυχτερινό μαγαζί του Λιρς. Εκεί ήπιε κάτι παραπάνω, μέθυσε και σύμφωνα με τις καταγγελίες μιας γυναίκας, την παρενόχλησε σεξουαλικά! Ο 52χρονος προπονητής οδηγήθηκε στο κρατητήριο και αφού κρατήθηκε για αρκετές ώρες, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. «Όλα είναι ανοησίες. Δεν υπάρχει τίποτα από όσα ισχυρίζεται. Κανονικά θα έπρεπε να κάνω εγώ μήνυση», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
 Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Τραυματίστηκε σοβαρά η Χριστίνα Παππά στη πρόβα του Dancing on Ice (video)

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε κατά τη διάρκεια της πρόβας της για το Dancing on Ice η Χριστίνα Παππά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Η κάμερα βρέθηκε έξω από το χώρο που γινόταν η πρόβα την ώρα που μεταφερόταν η ηθοποιός στο νοσοκομείο με αναπηρικό καροτσάκι.

Νέα Πρόκληση Από Το Focus: Αποφύγετε την Ελλάδα για διακοπές!!!

Το γερμανικό περιοδικό Focus έχει μέχρι τώρα «επιτεθεί» στην Ελλάδα με την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει την άσεμνη χειρονομία, και να τείνει το χέρι για βοήθεια. Τώρα μιλάει για τρομοκρατία! Το Focus, γνωστό για τα ιδιαίτερα ανθελληνικά του αισθήματα, στην ηλεκτρονική του έκδοση, και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, προτείνει στους αναγνώστες του να αποφεύγουν τις χώρες που εμφανίζουν «κίνδυνο» για επεισόδια ή ακόμη και

Οικονομόπουλος: Σε ποιους απευθύνεται το τραγούδι "π**τ*ν* στην ψυχή";

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου, «Π**τ*ν* Στην Ψυχή»! O τραγουδιστής απάντησε σε όσους τον κατηγορούν για τον υβριστικό στίχο και διευκρίνισε σε ποιόν απευθύνεται το κομμάτι (ακούστε το ΕΔΩ).Ο νεαρός τραγουδιστής ερμήνευσε για πρώτη φορά live το «Π**τ*ν* Στην Ψυχή» σε γνωστό club της

Οικονομόπουλος: Νέο τραγούδι Πουτάνα στην ψυχή. (video)

Απλά δεν υπάρχει το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο Πουτάνα στη ψυχή. Ακούστε το σκληρό στίχο του Πουτάνα στην ψυχή.
Το νέο τραγούδι που ερμηνεύει ο Νίκος Οικονομόπουλος, θυμίζει αρκετά Νότη Σφακιανάκη, αφού ο τίτλος του είναι άκρως προκλητικός και ακούει στο όνομα: Πουτάνα στην ψυχή (!) Μια βαριά ζεμπεκιά για τις γυναίκες, το ψέμα και την υποκρισία.

Καυγάς νύφης και πεθεράς μπροστά στα μάτια των περαστικών

Πρωταγωνίστριες μια 36χρονη φρεσκοπαντρεμένη σε χωριό της Εύβοιας η οποία... δεν τα πάει και πολύ καλά με τη μητέρα του συζύγου της, αν και τα σπίτια τους είναι δίπλα-δίπλα.
Οι καθημερινές παρατηρήσεις της πεθεράς και η αντίδραση της νύφης, είχαν φέρει τις σχέσεις τους σε οριακό σημείο.
Όπως διαβάζουμε στο evianews.gr,

Τρίκαλα: Έφτιαξαν φρατζόλα 230 κιλών!

Οι αρτοποιοί των Τρικάλων στο «Μύλο των Ξωτικών», στο πάρκο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα, κατάφεραν να παρασκευάσουν μία τεράστια φρατζόλα ψωμί, βάρους 230 κιλών.

Σοκαριστικό video με μαστουρωμένο πιγκουίνο κάνει το γύρο του κόσμου!

Απερίσκεπτοι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου της Μόσχας έδωσαν XTC σε ένα μικρούλη πιγκουίνο.
Οι αντιδράσεις του χαριτωμένου θηλαστικού καταγράφηκαν σε βίντεο και πλέον κάνουν το γύρο του Κόσμου...
Δείτε το video...

ΝΤΡΟΠΗ:Παρουσιάζουν την παναγία να κάνει τεστ εγκυμοσύνης!!!

Προκλητική αφίσα σε εκκλησία της Νέας Ζηλανδίας...
Σάλος έχει ξεσπάσει στη Νέα Ζηλανδία από μια αφίσα που αναρτήθηκε έξω από την εκκλησία του Αγίου Ματθαίου στο Όκλαντ όπου δείχνει την Παναγία να κρατάει στα χέρια της ένα τεστ εγκυμοσύνης ενώ οι δημιουργοί της αφίσας δεν διστάζουν να αποτυπώσουν στο πρόσωπό της τον τρόμο όταν διαπιστώνει ότι είναι έγκυος!

Φωτογράφισε τους καρχαρίες να χαμογελούν!

Στα βαθιά βούτηξε ένας ατρόμητος φωτογράφος από τη Χαβάη για να φωτογραφίσει σπάνιους καρχαρίες της Γροιλανδίας, γνωστούς για το χαμόγελό τους.Οι απίθανοι καρχαρίες της Γροιλανδίας ζουν για περισσότερα από 200 χρόνια σε βάθη που ξεπερνούν τα 600 μέτρα κάτω από τον Αρκτικό πάγο.Φτάνουν σε μήκος τα 7 μέτρα και είναι τόσο ατρόμητοι που τα βάζουν ακόμα και με τις πολικές αρκούδες.

Ανέκδοτο:Ο "πεινασμένος" Φαντάρος!!!

Πάει ο φαντάρος στον αξιωματικό να ζητήσει άδεια. Λέει λοιπόν στον αξιωματικό:
- “Έχω έξι μήνες να δω την κοπέλα μου, θέλω άδεια.”
- “Καλά”, λέει ο αξιωματικός, “όμως με έναν όρο.”
– “Δεκτός λέει ο φαντάρος.”
- “Όταν θα γυρίσεις θα μου πεις λεπτομερώς τι έκανες.”
- “Καλά”, λέει ο φαντάρος.
Γυρίζει και πάει στον αξιωματικό και αρχίζει:
- “Την Δευτέρα πήγα, έβγαλα τα ρούχα μου,

Χαλάει ο καιρός το Σαββατοκύριακο!!!

Βροχές και ενισχυμένοι άνεμοι στα πελάγη..
Βροχερός αναμένεται να είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο, με τη θερμοκρασία σε πτώση και τους ανέμους στα πελάγη να φτάνουν και τα 9 μποφόρ.
Η επιδείνωση του καιρού αναμένεται από αύριο, Παρασκευή, με

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ VOLLEY του 4ου Δημοτικού Σχολείου

Όπως και στο basket, έτσι και στο volley, άνετα επικράτησε η ομάδα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, και δίκαια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια των Σχολικών Αγώνων, που διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γεύμα με 2,16 ευρώ για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων!!!

Με 2,16 ευρώ θα μπορούν πλέον να τρώνε μέσα στις μονάδες οι Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ), οι υπαξιωματικοί και οι αξιωματικοί μέχρι το βαθμό του ανθυπολοχαγού.
Αυτό προβλέπεται από την απόφαση του ΓΕΕΘΑ, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία δοκιμάζονται και οικονομικά, ιδιαίτερα όταν υπηρετούν σε ακριτικές μονάδες.

Επτακομματική Βουλή δείχνει νέα δημοσκόπηση!

Επτακομματική Βουλή προκύπτει από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της MRB, που δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη. Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 20,7%, το ΠΑΣΟΚ 12,1%, το ΚΚΕ 9,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 7,5%, ο ΛΑΟΣ 6%, η Δημοκρατική Αριστερά 5,9%, Οικολόγοι Πράσινοι 4%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2,1%, η Χρυσή Αυγή 1,5% το Άρμα Πολιτών 1,1%. Αρνητικά αξιολογείται η κυβέρνηση Παπαδήμου· προβάδισμα για τον Ευ.Βενιζέλο στην εσωκομματική διαδικασία.

Άτεκνος Αστυνομικός με ... 19 παιδιά έπαιρνε επιδόματα !!!

Απίστευτο και όμως Ελληνικό , "μαιμού πολύτεκνος" πρωην αστυνομικός συνελήφθη επειδή δήλωνε πως είχε 19 ναι καλά διαβάσατε 19 παιδιά ενώ δεν είχε ούτε ένα !!!
Και όπως είναι φυσικό (για την Ελλάδα όπως την έκαναν) ο 54χρονος ότι έκανε το έκανε για να εισπράττει κάθε μήνα επιδόματα αρκετών χιλιάδων ευρώ. Οπως έγινε γνωστό ο πρωην αστυνομικός που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας από το 1996 μέχρι σήμερα που

Να ερευνηθούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί ζητά ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών

Να ερευνηθούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του, σε οποιοδήποτε πιστωτικό ίδρυμα της υφηλίου, ζητά ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, με επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής, η οποία υπογράφεται από 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Το Κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Δ' Εθνική: Οι οφειλές προς τρίτους ακολουθούν τα ερασιτεχνικά σωματεία...

Την περασμένη εβδομάδα η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής είχε στείλει αλληλογραφία στην ΟΥΕΦΑ, μέσω της οποίας ζητούσε λεπτομερή ενημέρωση, αναφορικά με την υπόθεση των χρεών των σωματείων σε τρίτους, σε περίπτωση που αλλάξουν νομική μορφή και από επαγγελματικά μετατραπούν σε ερασιτεχνικά. Χθες, λοιπόν, η απάνταση έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ και είναι ξεκάθαρη:

Η πιο κοντή γυναίκα στον πλανήτη μόλις 68,6 εκατοστά! (video)

Κάθεται στη ροζ παιδική καρέκλα της, τα πόδια της κρέμονται και εκείνη με δυσκολία φτάνει τα χέρια της στο πληκτρολόγιο του laptop. Η 22χρονη Bridgette Jordan από το Sandoval του Illinois είναι η πιο κοντή γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Πάτρα: Φοιτητής έστελνε ροζ e-mail σε 60χρονη για μία αγγελία!!!

Σε περιπέτειες μπήκε μια 60χονη στην Πάτρα, όταν έβαλε προσωπική αγγελία, αναζητώντας σύντροφο για να δώσει τέλος στην μοναξιά της. Όμως έκτος από τον αριθμό τηλεφώνου της έδωσε και ηλεκτρονική διεύθυνση, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί της και μέσω email ή να της στείλουν φωτογραφία τους για να έχει εικόνα για την εξωτερική τους εμφάνιση.

Το μεγαλύτερο burger στον κόσμο..(video)

Συνολικά, 84 κιλά ζυγίζει το χάμπουργκερ που κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness. Δημιουργός αυτού του ιδιαίτερου burger είναι ο Steve Mallie, ιδιοκτήτης του Mallie's Grill and Bar στο Southgate της πολιτείας του Michigan.

Ερωτικά παιχνίδια στον "αέρα"! (video)

Κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού TVNZ της Νέας Ζηλανδίας, παρουσιάστηκε ένα μικρό προβληματάκι στο φόντο ενός ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Σαρλότ Μπέλις, για τα ζώα αλπακάς. Δύο από αυτά τα αλπακάς αποφάσισαν να εμπλακούν σε ερωτικά παιχνίδια... στον αέρα. Και ποιος θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο; Κανείς!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Δ./Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η Ε.Δ./Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ανακοινώνει πως θα λειτουργήσει νέα σχολή διαιτησίας από 10-01-2012.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες από 16 έως 35 χρονών και είναι απόφοιτοι τουλάχιστον Γυμνασίου.

Παναθηναϊκός: Νέος πρίγκιπας στο προσκήνιο;

Λίγο μετά τις 20:00 έφτασε στο γραφείο του Γιάννη Βαρδινογιάννη ο φάκελος που περιέχει την εγγυητική επιστολή με τα 15 εκ. ευρώ που κατατέθηκαν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού σε τράπεζα του εξωτερικού, αλλά και τα υπόλοιπα έγγραφα που είναι απαραίτητα για να προχωρήσει η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών. Αυτό το σήριαλ ολοκληρώθηκε, αλλά φαίνεται ότι ένα νέο αρχίζει!
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα έχουν κατατεθεί από πρίγκιπα, μεν, όχι από το Σουλτάν Αλ Σαούντ, δε! Το τοπίο παραμένει θολό και όπως όλα δείχνουν η υπόθεση έχει ακόμη μέλλον, καθώς διαφαίνεται νέος επενδυτής για τους «πράσινους» στον ορίζοντα.
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Αλλαγές στο άρθρο 99 ζητούν 15 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Τροποποιήσεις στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα ζητούν με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή δεκαπέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Οπως αναφέρουν, στα Πρωτοδικεία συνωστίζονται εκατοντάδες επιχειρήσεις ζητώντας να υπαχθούν στο άρθρο 99 και να τύχουν της προστασίας της συγκεκριμένης ρύθμισης ώστε να

Στάση εργασίας σήμερα στα νοσοκομεία..

Σε στάση εργασίας προχωρούν σήμερα Πέμπτη, από τις 11 το πρωί έως τις 15:00 το απόγευμα, οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα Θεραπευτήρια Χρόνιων Παθήσεων και στις υπηρεσίες Υγείας – Πρόνοιας.

Το κυνήγι του αγριογούρουνου μετατράπηκε σε τραγωδία

Με τον πιο τραγικό τρόπο έληξε η βόλτα για κυνήγι αγριογούρουνων, μιας παρέας επτά ατόμων στο Καρπενήσι.
Το αιματηρό επεισόδιο έγινε στην περιοχή Μαραθιάς στα Άγραφα, όταν δύο φίλοι εντόπισαν τα θηράματά τους, σήκωσαν τις καραμπίνες τους και πυροβόλησαν ταυτόχρονα.

Συννεφιά και λίγες βροχές σήμερα

Με αυξημένη συννεφιά σε όλη τη χώρα και λίγες βροχές στα δυτικά θα κυλήσει το καιρός για σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.
Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 15 βαθμούς
Στην Κεντρική Ελλάδα από 2 έως 17
Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από

Συγχαρητήριες ευχές στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Γρεβενών απέστειλε ο Βουλευτής

Συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Γρεβενών, έστειλε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011, ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, εκφράζοντας παράλληλα και τις ευχές του για επιτυχία, στο έργο που αναλαμβάνει.
Αναλυτικά η επιστολή του κ. Χαντάβα είναι η εξής:

Ανεξάρτητο κράτος η Κρήτη σε αγγελία της Motorola!

Πληθαίνουν οι προβοκάτσιες στο διαδίκτυο, ακόμα και από εταιρείες, κατά της Κρήτης! Ήδη αρκετοί ψάχνοντας στην αγορά εργασίας βρήκαν στην ιστοσελίδα της Motorola τη μοναδική αγγελία εργασίας που υπήρχε για την Ελλάδα. Εκεί διαβάζουμε ότι η Κρήτη θεωρείται από την εταιρεία ανεξάρτητο κράτος!

Α. Νικολούλη: Σε ξένη γη θάβουν τον Κωστή - Γκάφα της ασφάλειας Αθηνών!!!

Σοκάρουν οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του Κωστή Πολύζου. Η ψυχή του άτυχου νέου δεν ησυχάζει και η οργή συγγενών και φίλων φουντώνει.Τρείς μήνες μετά την ανεύρεση του πτώματος του και δέκα μήνες από τη στυγερή δολοφονία του,οι εκτελεστές του κατάφεραν να ξεφύγουν απ΄ την τσιμπίδα του νόμου. Σα να μην έφτανε αυτό, αποφασίστηκε να ταφεί το παιδί μακριά απ τη γη που το γέννησε.

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Leonardo

Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΟΚ ο Leonardo, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε το Σεπτέμβριο, αλλά δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του, καθώς άργησε να ενσωματωθεί στην ομάδα, ενώ όταν έγινε αυτό τραυματίστηκε με

Διευκολύνσεις στην εξόφληση των δανείων ζητά ο Βουλευτής του Νομού..

Επιστολή προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, απέστειλε ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011, ζητώντας την αναστολή της καταβολής της πρώτης δόσης των οφειλών των επιχειρήσεων, για τις οφειλές που προέρχονται από δάνεια που χορηγήθηκαν από πιστωτικά ιδρύματα σε επιχειρήσεις βιοτεχνικού τύπου βάσει της υπ’ αριθ. 14709/0025/2009 απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών.

Europa League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 6ης αγωνιστικής (video)

Τελευταία αγωνιστική σήμερα στους ομίλους 4-6 και 10-12 για το Europa League.
Στον τέταρτο όμιλο η Lazio επικράτησε 2-0 της Sporting Lsibon και ακολούθησε τους Πορτογάλους στην επόμενη φάση, αφού η Vaslui ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από την Zurich. Στον πέμπτο, η Besiktas επιβλήθηκε 3-1 της Stoke και πήρε την πρώτη θέση του ομίλου, αφήνοντας στη δεύτερη τους Άγγλους. Στο έτερο ματς, Dynamo Kyin και

Super League: Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-4 (video)

Ο Ολυμπιακός έκανε έναν υγιεινό «περίπατο» στη Λειβαδιά, συνέτριψε με 0-4 το Λεβαδειακό σε εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική στη Super League και πλέον βρίσκεται μόνος του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Marko Pantelic άνοιξε το σκορ στο 9`, η «σκυτάλη» πέρασε στα χέρια του Kevin Mirallas που σημείωσε χατ-τρικ (16`, 39`, 59`) και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Europa League: Sturm Graz – AEK 1-3 (video)

Έστω και στο φινάλε των ομίλων του Europa League, η ΑΕΚ έσωσε το ευρωπαϊκό γόητρο της, επικρατώντας 1-3 της Sturm Graz στην Αυστρία. Η Ένωση ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε 2-0 με τους Μανωλά και Burns. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 στο 59` με τον Kainz και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κλωναρίδης στο 77`.
Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν με άγριες διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο και πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό είχαν δοκάρι, μετά από