ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Super League: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 3-1 (video)

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ σε αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική της Super League. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με το Leto στο 8`, ο Boumsong στο 77` έκανε το 2-0, ο Αργεντίνος σκόραρε για δεύτερη στο 79`, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε αποτέλεσμα στο 84` ο Usero. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν φουριόζοι και είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 4`, με τον

Η Ζιζέλ μόνο με εσώρουχα! Φωτογράφιση

Η Gisele ξέρει καλά να βγάζει προς τα έξω την άγρια σέξι και θηλυκή της πλευρά. Η Βραζιλιάνα καλλονή που είναι και το πρώτο μοντέλο δισεκατομμυριούχος, φωτογραφήθηκε για την 10η επέτειο της Νοτιοκορεάτικης μάρκας εσωρούχων «Fidelia». Φορώντας σέξι εσώρουχα και

Η sexy χορεύτρια με τους περισσοτέρους φίλους στο Facebook!

Οι περισσότεροι από εσάς ίσως την έχετε δει σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί να λικνίζεται στον ρυθμό ξένων επιτυχιών.
Κάποιοι, την θυμόσαστε, σίγουρα καθώς είναι το κορίτσι με τους

Η Kylie Minogue με σέξι εμφάνιση!

Την βλέπετε την Kylie Minogue έτσι; 1,58 με τα χέρια στην ανάταση είναι, αλλά δε της καίγεται καρφί! Είναι κορμάρα, έχει τέλεια πόδια, το ξέρει καλά και δεν διστάζει να τα δείξει.
Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις άλλωστε,

VIDEO: Η Πάολα «γυμνή» στην πίστα με «περίεργο» μικρόφωνο!!!

Τι άλλο θα δούμε. Ναι στα φτερά…Ναι στα Πούπουλα. Ναι στις εμφανίσεις που θυμίζουν την Αρχαία Αθήνα. Ναί στα υπερβολικά στύλ επι πίστας. Όμως αυτό που προτίμησε να φορέσει η Παόλα πρίν μερικές μέρες στην Βέροια...δε χωράει σχόλιο. 
Τι να πείς!!!
Πόσο γυμνός νιώθεις μπροστά στην αλήθεια της. Είναι δυνατόν κοριτσάκι μου να βγαινεις με

Το Πρωί Φοιτήτρια, Το Βράδυ …Στρίπερ!!!

Πάταγε το on του υπολογιστή της για να γράφει τις εργασίες της και ώρες αργότερα «άναβε» τους άντρες…
Μετά από ένα εξουθενωτικό διάβασμα η φοιτήτρια Έμμα Γκριν, έκανε διάλλειμα για …στριπτίζ.
Η 25χρονη βρετανίδα μεταμορφωνόταν σε άτακτο κορίτσι βγάζοντας στη δημοσιότητα τον πλούσιο «εσωτερικό της κόσμο» προκειμένου να αυξήσει τον τραπεζικό της λογαριασμό ώστε να καταφέρει κάποια στιγμή να αποφοιτήσει.

Τρεις νεκροί στη Λέσβο από έκρηξη aircontition. (video)

Σύμφωνα με πληροφορίες του LesvosNews.gr, η πυρκαγιά που ξεκλήρισε μία οικογένεια, λόγω της οποίας πέθαναν γιαγιά, παππούς και εγγονάκι, εκδηλώθηκε ύστερα από έκρηξη σε συσκευή aircontition. Ο 59χρονος Δημήτρης Γιάνναρος την ώρα της έκρηξης ήταν στο μπάνιο και για τον λόγο αυτό βρέθηκε χωρίς ρούχα και η βρύση ήταν ανοιχτή. Από την έκρηξη της

Super League: Λεβαδειακός – Εργοτέλης 0-1 (video)

Από ένα αυτογκόλ του Λισγάρα κρίθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στο Λεβαδειακό και τον Εργοτέλη, με τους Κρητικούς να επικρατούν 1-0 και να «δραπετεύουν» με το «τρίποντο» από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Βιβλική καταστροφή απο την τροπική καταιγίδα στις Φιλιππίνες!!!

Πάνω απο 400 οι νεκροί.. 
Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών απο τις πλημμύρες που προκάλεσε η τροπική καταιγίδα Γουάσι στις νότιες Φιλιππίνες.
Ο αριθμός των νεκρών απο την τροπική καταιγίδα ξεπερνά τους 400, σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό.Κάποιοι σκοτώθηκαν σε κατολίσθηση ωστόσο τα περισσότερα θύματα έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό. Χιλιάδες είναι οι άστεγοι και οι αγνοούμενοι ενώ πάνω από 2.000 έχουν διασωθεί από τα συνεργεία. Οι αρχές ερευνούν αναφορά ότι ένα ολόκληρο χωριό σαρώθηκε από τα νερά.

Βουλιάζει το πλωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Θεσσαλονίκη! (Video)

Δεκάδες απογοητευμένοι Θεσσαλονικείς παρακολουθούν στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους το πλωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο που φωταγωγήθηκε την περασμένη Κυριακή να... ναυαγεί λόγω του αέρα!

Χόρευε χαρούμενος στο μετρό μέχρι που κάποιος τον πέταξε έξω! Βίντεο

Μάλλον κάποιος δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένος από το θέαμα που έβλεπε. Όλα έγιναν στο μετρό του Λονδίνου.
Ένας νεαρός άκουγε μουσική στα ακουστικά του και χόρευε μέσα στο μετρό για να περάσει η ώρα του κατά την

Καστοριά: Ποια είναι η 21χρονη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της;

Η είδηση για την δολοφονία της Ανδριάνας Γαργικιώτη έσκασε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία της Καστοριάς.
Το κορίτσι βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρό στη λίμνη. Στο σώμα της ήταν καρφωμένα το μαχαίρι και το

Β΄ Εθνική: Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Με τη νίκη απέδρασε από τη Φυλή ο Αγροτικός Αστέρας επικρατώντας 1-0 του Θρασύβουλου για την 8η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής με σκόρερ τον Ασπρίδη στο 55΄. Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Βύζας Μεγάρων και Καλλονή. Στο παιχνίδι της Παρασκευής, ο Πανθρακικός επιβλήθηκε 1-0 του Ηρακλή Ψαχνών.
Τα αποτελέσματα στην 8η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής:

Μία μέρα αποβολή για τον 16χρονο Αχίλλειο που μούντζωσε τους επισήμους!!

Με μία ημέρα αποβολή τιμωρήθηκε ο νεαρός μαθητής, που στην παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου είχε μουντζώσει τους επισήμους. Ο 16χρονος Αχίλλειος Μιχαλές, μέλος πολύτεκνης οικογένειας είχε γίνει το πρώτο θέμα συζήτησης την περίοδο μετά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, αλλά και των επεισοδίων που έγιναν σε πολλές πόλεις της Ελλάδος.

Όταν οι Ρώσοι πιλότοι έχουν κέφια..."ζωγραφίζουν" στον αέρα! (VIDEO)

Πολύ συχνά έχουμε εκθειάσει τα μαχητικά αεροσκάφη των Ρώσων, για την αεροναυπηγική τους και τις απίστευτες δυνατοτητές τους στον ουρανό. Ίσως ξεχνάμε ότι δεν αρκεί μόνο η αεροναυπηγική για όσα θαυμάσια κάνουν. Οι Ρώσοι πιλότοι είναι εκπληκτικοί και αν έχετε αμφιβολίες δείτε το υπέροχο βίντεο με δύο απ΄ αυτούς κυριολεκτικά να "ζωγραφίζουν" στον ουρανό.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αποτελέσματα - Βαθμολογίες Α' ΕΠΣ Γρεβενών 15η αγωνιστική

Αναλυτικά Τα Αποτελέσματα:

Τσάκας: Είπα ψέμματα!

Η εφημερίδα “Sportday” συνάντησε τον Τσάκα στο ξενοδοχείο “King George” μαζί με κάποιους Άραβες, ωστόσο μόλις αυτός αντιλήφθηκε την παρουσία δημοσιογράφου ξεκίνησε να βρίζει και να απειλεί... Τελικά έσπασε σιωπή του μιλώντας για όλα.
Αναλυτικά: «Θα σου πω τι έχει γίνει.

Εξαφανίστηκε η Πακιστανή ηθοποιός που κατηγορήθηκε για γυμνή φωτογράφιση

Η Πακιστανή ηθοποιός και μοντέλο Veena Malik που κατηγορήθηκε για την γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει σε περιοδικό έχοντας ένα τατουάζ με το όνομα των πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών ISI, εξαφανίστηκε από το Μουμπάι όπου βρισκόταν για το γύρισμα μιας νέας ταινίας.

Ήρθαν τα ρούχα που αυτοκαθαρίζονται στον ήλιο!

Ήρθε το ύφασμα που θα κάνει τα απορρυπαντικά..
Ιστορία.
Το έφτιαξαν στην Κίνα και οι κατασκευαστές λένε ότι είναι φτηνό, μη τοξικό και φιλικό στο περιβάλλον.
Για την ακρίβεια πρόκειται για μια ουσία με την οποία καλύπτονται τα υφάσματα, τα οποία φτάνει να εκτεθούν στον ήλιο για να αυτοκαθαριστούν. Μέσω του ήλιου και μόνο αφαιρούνται από αυτά τόσο οι λεκέδες όσο και οι μυρωδιές.
Η έρευνα έγινε στο Πανεπιστήμιο Ζια Τονγκ της Σανγκάης και στο Πανεπιστήμιο Χουμπέι. Η ουσία που κάνει τη διαφορά είναι το διοξείδιο του τιτανίου, που θεωρείται “άριστος καταλύτης για την αποσύνθεση οργανικών ουσιών”.

Λέσβος: 30χρονη ξύπνησε μετά από 2,5 χρόνια σε κώμα!!!

Το θαύμα των Χριστουγέννων έγινε στην Λέσβο...
Η 30χρονη Κωνσταντίνα – Μαρίνα Σπυριάδη, κόρη του γνωστού αναισθησιολόγου Στρατή Σπυριάδη που είχε τραυματιστεί σοβαρότατα το καλοκαίρι του 2009 και επί 2,5 χρόνια παρέμενε σε κωματώδη κατάσταση, εντελώς ανέλπιστα, όπως ομολογούν οι γιατροί της, αλλά και ο ίδιος ο πατέρας της, ανέκαμψε ξαφνικά και απέκτησε τις αισθήσεις της.
Μιλάει, ακούει, κινείται…
Οι γονείς της, που όλο αυτό τον καιρό ήταν δίπλα στο παιδί τους και ανέβαιναν το δικό τους Γολγοθά, είδαν ξαφνικά το παιδί τους να τους μιλάει… να τους χαμογελάει…
Η άτυχη κοπέλα είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στα Πηγαδάκια του Κάτω Τρίτους, όπου είχε σκοτωθεί ακαριαία ο οδηγός του αυτοκινήτου. Από τότε η Κωνσταντίνα – Μαρίνα Σπυριάδη ήταν σε κώμα, με βαριές εγκεφαλικές κακώσεις.
Οι γονείς της παρ’ ότι είχαν απελπιστεί, δεν το έβαζαν ποτέ κάτω. Δεν εγκατέλειψαν ούτε στιγμή την προσπάθεια να γλυτώσουν το παιδί τους. Κι αυτό γνωρίζοντας ότι το παιδί τους δεν είχε πλέον πιθανότητες να «επανέλθει».
Πολύ περισσότερο το γνώριζε ο πατέρας της κοπέλας, αφού είναι γιατρός και καταλάβαινε την κατάσταση της κόρης του.
Να σημειώσουμε επίσης, ότι ο πατέρας της κοπέλας Στρατής Σπυριάδης έχει καταφύγει στη δικαιοσύνη κατά του Νοσοκομείου Μυτιλήνης θεωρώντας ότι έγιναν παραλείψεις και ολιγωρίες, που στοίχισαν στην επιδείνωση της υγείας της κόρης του.
Όμως εδώ και λίγες μέρες το παιδί τους ξαφνικά «αφυπνίστηκε»…
Όλοι τώρα ελπίζουν, ότι μετά από αυτό το θαύμα, η Κωνσταντίνα – Μαρίνα Σπυριάδη θα επανέλθει πολύ σύντομα, σε πλήρη αποκατάσταση της υγείας της!!!
lesvosnews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Τι γίνεται όταν δεν "πιάνει" γάντζος στο αεροπλανοφόρο; (videos)

Eject,ή...γκαζώνουμε! 
Ο εφιάλτης κάθε πιλότου που προσπαθεί να πιάσει σωστά σε αεροπλανοφόρο. Στα δύο βίντεο οι ρώσοι πιλότοι παθαίνουν ακριβώς αυτό.
Δείτε πως αντέδρασαν. Ο πρώτος χρησιμοποίησε το εκτονασσόμενο κάθισμα...
Δείτε βίντεο...

Παίκτρια του "Dancing on Ice" αποκάλυψε πως είχε σχέση με παντρεμένο! (VIDEOS)

Eνα από τα φαβορί του «Dancing on Ice», αποκάλυψε πως είχε σχέση με παντρεμένο, χωρίς να το γνωρίζει!
Η ηθοποιός-τραγουδίστρια, καλεσμένη στο «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, μίλησε για μια «χοντράδα» - όπως την χαρακτήρισε-, που της συνέβη όταν ήταν μικρότερη. Ο λόγος για την...

62χρονος γιατρός ξεψύχησε ενώ βρισκόταν σε κοινωνική εκδήλωση..

Πέθανε ξαφνικά χθες βράδυ απο καρδιακή ανακοπή, ο διευθυντής του νοσοκομείου Τρικάλων, Σωκράτης Πάνος.
Πρόκειται για γνωστό δερματολόγο του νομού, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 62 ετών την ώρα που βρισκόταν σε κοινωνική εκδήλωση στα Τρίκαλα.
Όπως γράφει το thessalianews.gr ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3 το απόγευμα στο Μαυρομάτι Καρδίτσας.
newsit.gr
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα και σήμερα!!!

Η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για σήμερα, Σάββατο, προειδοποιώντας για ισχυρούς ανέμους στα πελάγη και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση τη νύχτα.
Ειδικότερα για σήμερα,Σάββατο προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και

Το πρώτο τραγούδι που ακούστηκε στο διάστημα... (video)

Στις 6 Δεκεμβρίου του 1965 το πλήρωμα του Gemini 6 έπαιξε το γνωστό σε όλο τον κόσμο “τρίγωνα κάλαντα” (Jningle Bells) κατα τη διάρκεια της παραμονής τους σε τροχιά γύρω απο τη γη.
Ηταν η πρώτη φορά που ακούστηκε τραγούδι στο διάστημα.

Λέσβος: Νεκροί από πυρκαγιά Παππούς, γιαγιά και εγγονάκι νεκροί από πυρκαγιά

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Πλωμαρίου στη Λέσβο από τον θάνατο ενός άνδρα 59 ετών, της συζύγου του 51 ετών και του εγγονού τους ηλικίας 5 ετών, κατά την διάρκεια πυρκαγιάς που ξέσπασε στην μονοκατοικία τους στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Μην ταΐζετε τα θηρία!

Προς όλα τα αδέλφια μου, τους αγνούς πατριώτες…
Το δάσος καίγεται για τα καλά… Όμως είναι πανεύκολο να σωθούν πολλά δέντρα, που θα δώσουν καρπούς και σπόρους…
Προτού μείνουμε όλοι με τα ενοικιαστήρια και τα πωλητήρια στα χέρια, προτού πάρουμε όλοι θέση στις ουρές των συσσιτίων, μπορούμε κάλλιστα να κάνουμε τα απλούστατα, τα αυτονόητα και πάντως ευεργετικά. Μπορούμε, τουλάχιστον όσοι δεν αντιμετωπίζουμε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, να κάνουμε αυτά που ξεχνούν ή παραβλέπουν οι περισσότεροι, με αποτέλεσμα να καταστρεφόμαστε

Καστοριά: Φρικτό έγκλημα! Έσφαξε την κοπέλα του και την πέταξε στη λίμνη!!!

...με 50 κατσαβιδιές στο πρόσωπο και 10 μαχαιριές στην καρδιά!
Σήμερα στις 7:00 περίπου τα ξημερώματα ανασύρθηκε από τη λίμνη της Καστοριάς στην περιοχή κοντά στον Αι Σωτήρα, το άψυχο κορμί της άτυχης φοιτήτριας που όλα δείχνουν ότι βασανίσθηκε και δολοφονήθηκε με τον πιο άγριο τρόπο πριν καταλήξει.

Δείτε τι έκαναν σε πανεπιστήμιο του Καναδά (video)

Ειναι εποχή των εξετάσεων και οι φοιτητές έχουν μεγάλο άγχος. 
Για να τους χαλαρώσουν λίγο κοιτάξτε τι τους ετοίμασαν...

Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις για το 2011 στο google (video)

Αποκαλύπτοντας τους πιο δημοφιλείς όρους αναζήτησης για το 2011, η Google συνάντησε αρκετές αναφορές από τον τεχνολογικό κόσμο στην …πρώτη δεκάδα της λίστας.
Το κοινωνικό δίκτυο της ίδιας της εταιρείας, Google+, κατέκτησε την δεύτερη θέση, ακριβώς πίσω από την αμερικανίδα ποπ τραγουδίστρια Rebecca Black. Το Battlefield 3, που έκανε σημαντικές πωλήσεις, από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του από την Electronic Arts, αποτέλεσε τον πέμπτο δημοφιλέστερο όρο αναζήτησης.

Ζωγραφίζει δύο διαφορετικά πορτρέτα ταυτόχρονα!!! (video)

Ο Xiaonan Sun δημιουργεί και με τα δύο του χέρια
Έχοντας στο μυαλό του την αγαπημένη του ταινία, «The Shawshank Redemption», ο ζωγράφος Xiaonan Sun ζωγράφισε με τα δύο του χέρια το πορτρέτο του Morgan Freeman και του Tim Robbins.
Σίγουρα έχουμε ξαναδεί καλλιτέχνες να

Το Άστρο της Βηθλεέμ ήταν ένα φυσικό φαινόμενο;

Κατά την παράδοση οι Μάγοι, που ήταν σοφοί ιερείς και αστρολόγοι, είχαν δει ένα αστέρι με ασυνήθιστη λάμψη και το είχαν ερμηνεύσει σαν ένδειξη χαρμόσυνης είδησης της γέννησης κάποιου πανίσχυρου νέου ηγεμόνα. Τους προκάλεσε τόση εντύπωση ώστε ξεκίνησαν από τα βάθη της Ανατολής για να προσφέρουν τα δώρα τους και να προσκυνήσουν το ξεχωριστό βρέφος.

Φοίβος Δεληβοριάς - "Χριστούγεννα" (song - video)

Ένα γλυκόπικρο "χριστουγεννιάτικο" τραγούδι, από τον ντροπαλό τραγουδοποιό που μας τραγουδάει παραμύθια... και πάντα μας βάζει σε σκέψεις... από άλλη οπτική γωνία...
"Γιορτάζω για ν' αλλάξουμε οριστικά... χρόνια πολλά... χωρίς να προσποιούμαι τίποτα πια...

Την Κυριακή όλοι στο γήπεδο...

Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

“Aγαπούλα την… κουκούλα” (video)

Δείτε τη νέα διαφήμιση, συνέχεια του “Αγαπούλα, πούλα”. Είναι το “Αγαπούλα την κουκούλα” αφού ο ήρωας της πρώτης διαφήμισης έχει μπει πια φυλακή.

Τα αναψυκτικά που πίνουμε.. περιέχουν χημικά επιβραδυντικά φλόγας!!!

Τα επιβραδυντικά φλόγας, BVO, αναγράφονται ως συστατικό σε διάφορα αναψυκτικά που περιέχουν εσπεριδοειδή όπως: το “Mountain Dew”, η “Fanta πορτοκάλι, το Sunkist ανανά, το Gatorade πορτοκάλι, το Powerade Φράουλα και Λεμόνι κ.λ.π.

Έκλεψαν την εικόνα της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας στην Έδεσσα..

Ιερόσυλοι έκλεψαν την εικόνα της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας στην Έδεσσα, μία εικόνα που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα.
Οι δράστες έκλεψαν την εικόνα, μαζί και τάματα που είχε πάνω της από τον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης στην Έδεσσα.

Κοζάνη: 56χρονος χάρισε ζωή σε τέσσερις ανθρώπους μετά το θάνατό του..

Ενας 56χρονος από την Κοζάνη που έχασε τη μάχη με το θάνατο μετά από εγκεφαλική αιμορραγία «έδωσε ζωή» σε τέσσερις συνανθρώπους μας, με τη συναίνεση των συγγενών του. Χάρισε ζωή σε τέσσερις με το θάνατό του.
 Ο 56χρονος κατέληξε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη συμπρωτεύουσα το περασμένο Σάββατο.

Ποινή φυλάκισης 4 μηνών σε πρώην Δήμαρχο για κοπή δέντρων

Σε 4 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε σήμερα από το δικαστήριο της Κατερίνης ο πρώην δήμαρχος Δίου και νυν περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας Γρηγόρης Παπαχρήστου.
Ο κ. Παπαχρήστου αντιμετώπιζε κατηγορίες για την γνωστή υπόθεση της κοπής των 40 περίπου πλατανιών από υπαλλήλους του τότε δήμου Δίου στην Κονταριώτισσα στις αρχές του Απρίλη του 2010.
lefteria
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
 Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Επίσκεψη του Βουλευτή Ν. Γρεβενών στο Κατάστημα Κράτησης Φελλίου.

Στο Κατάστημα Κράτησης Φελλίου πραγματοποίησε επίσκεψη το πρωί της Παρασκευής 16/12/2011 ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας.
Ο κ. Χαντάβας συναντήθηκε με το Διευθυντή των φυλακών κ. Αντώνη Πανάγο και εκπροσώπους των εργαζομένων και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Σωφρονιστικού Καταστήματος και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει το φυλακτικό προσωπικό αλλά και οι κρατούμενοι λόγω της υπερσυμφόρησης των φυλακών.

Ρωσικό διαστημικό σκάφος θα συντριβεί στη Γη τον Ιανουάριο!

To Fobos-Grunt, η ρωσική αποστολή που απέτυχε να αναχωρήσει για Άρη και παραμένει «κολλημένη» σε χαμηλή γήινη τροχιά από το Νοέμβριο, θα εισέλθει στην ατμόσφαιρα κάποια στιγμή από τις 6 έως τις 19 Ιανουαρίου, προειδοποιεί τώρα η ρωσική διαστημική υπηρεσία Roscosmos.

Επίσκεψη Βουλευτή Ν. Γρεβενών στην Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών..

Την Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 16/12/2011 ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας.
Τον κ. Χαντάβα υποδέχτηκαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Βάϊος Χονδρός, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών κ. Θεόφιλος Σούλτης, οι διοικητές όλων των τμημάτων της αστυνομικής διεύθυνσης και ο πρόεδρος και το σωματείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών.

ΣΟΚ! 20χρονη πέθανε από κατάχρηση απλού παυσίπονου!

Η κατάχρηση του πιο απλού παυσίπονου – της παρακεταμόλης – το οποίο πωλείται ακόμη και στα περίπτερα, μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο, προειδοποιεί νέα μελέτη.
Την ίδια στιγμή αναστάτωση έχει προκαλέσει η περίπτωση μιας 20χρονης μητέρας από τη Βρετανία, η οποία φέρεται να έχασε τη ζωή της από οξεία ηπατική ανεπάρκεια που της προκάλεσε η υπερβολική δόση της ουσίας.

Γυναίκα έχει οργασμούς την ώρα που σκουπίζει!!!

Η 39χρονη Joleen Baughman από το Μεξικό, παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών, μετά από ένα τροχαίο, ερεθίζεται με το παραμικρό, αφού πειράχτηκε ένα νεύρο της νεφρικής πυέλου της, που ελέγχει τη σεξουαλική επιθυμία.
Η “άτυχη” γυναίκα έχει μια πάθηση που ονομάζεται...

Ένοπλοι περικύκλωσαν τραγουδίστρια σε γυρίσματα video clip!

Τι το ‘θελε το video clip στα απόμερα τα μέρη; 
Μπροστά σε ένοπλους βρέθηκε γνωστή τραγουδίστρια, που λαχτάρησε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων!
Τον Χάρο με τα μάτια της είδε η

Αεροπορική εταιρεία ζητά τρανσέξουαλ αεροσυνοδούς!

Με στόχο να κάνει τη διαφορά αεροπορική εταιρεία στην Ταϋλάνδη προσέλαβε τρανσέξουαλ αεροσυνοδούς.
Πρόκειται για την PC Air, η οποία εκτελεί πτήσεις charter.
H ιδέα αυτή ήρθε ύστερα από σειρά αιτήσεων που έλαβε από υποψήφιες τρανσέξουαλ αεροσυνοδούς, οι οποίες ξεπέρασαν τις 100.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Αχαϊα: Πιπεράτη ιστορία με έναν κουτσομπόλη παπά! κοιτούσε τα Extreme Εσώρουχα Της … Νοικοκυράς !

Πρωταγωνιστής της… πιπεράτης υπόθεσης ένας ιερέας που πήγε σε σπίτι για αγιασμό
Τα όσα ακολούθησαν έχουν δώσει τροφή για συζητήσεις στα καφενεία του χωριού...
Σύμφωνα με το dete.gr, όλα έγιναν πριν από λίγες μέρες. Ιερέας μπήκε σε σπίτι για να κάνει αγιασμό αλλά αυτό που παρατηρούσε ήταν...