ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Το βίντεο της Μενεγάκη που έχει ξεπεράσει τις 7 εκατομμύρια προβολές

Το βίντεο της Μενεγάκη που έχει ξεπεράσει τις 7 εκατομμύρια προβολές...

Στο ιταλικό "Dancing with the stars" η Ρία Αντωνίου!

Το… χάσαμε κι αυτό το κορμί, πατριώτη! Αυτό θα σκέπτεται σε λίγο καιρό το αντρικό κοινό, αφού μία από τις πιο σέξι παρουσίες στον χώρο του μόντελινγκ όχι μόνο κάνει καριέρα στην Ιταλία, αλλά τώρα θα τη δούμε και στο «Dancing with the stars» της γείτονας χώρας, σόου που θα προβληθεί από το Rai Uno. Ο λόγος για την εκρηκτική ξανθιά Ρία Αντωνίου, η οποία εδώ και λίγες ώρες υπέγραψε και επίσημα για να είναι

Super League: Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 (video)

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στη Super League. Σκόρερ για την ομάδα του Valverde ο Fuster στο 9` και ο Djebbour στο 43`.
Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό

Sex, στο θεατρο, by... Ομηρος Ευστρατιαδης ..(video)

ΠΡΟΣΟΧΗ. To βίντεο είναι ακατάλληλο για άτομα κάτω των 18 ετών!
Γυμνό και σκληρή γλώσσα στο θεατρικό σανίδι! Ο Ομηρος Ευστρατιάδης, μετρ των αισθησιακών έργων, παρουσιάζει μια ιδιαίτερη θεατρική παράσταση που βασίζεται στο γυμνό και καυτηριάζει το εμπόριο του σεξ.
Εδώ και λίγες μέρες στο θέατρο «Μπρόντγουαιη» παρουσιάζεται ένα έργο που σκανδαλίζει το κοινό με τις γυμνές εμφανίσεις των ηθοποιών επί σκηνής.

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-1

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ
7η αγωνιστική
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011, 15.00 μ.μ.
ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ
Μεγαλειώδης νίκη των Αεράτων μέσα στηνΚοζάνη στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής. Μια νίκη που οφείλεται στην ομοιογένεια και το πάθος των παιχτών του Νίκου Μπαλοδήμου, που παρά τις σοβαρές ελλείψεις και το γεγονός ότι αγωνίζονταν με 10 παίχτες για 87 ολόκληρα λεπτά, κατάφεραν με εντυπωσιακή απόδοση να επικρατήσουν μιας ομάδας που προβάλλει το κοστούμι του Πρωταθλητή.

Πυρσός Γρεβενών-Εθνικός Βατερού 3-3 7η αγωνιστική

Σε ένα ακόμα παιχνίδι η τύχη γύρισε τις πλάτες στον Πυρσό αφού δεν κατάφερε να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Εθνικού Βατερού στο ΔΑΚ Γρεβενών.
Ο Πυρσός είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 2ο λεπτό... αλλά

ΚΟΖΑΝΗ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ...Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Πόσα θες να μας τρελάνεις Αρχηγέ;
Κατά μια πληροφορία, άνθρωποι των Σαουδαράβων επενδυτών βρίσκονται ήδη στα Γρεβενά και πρόκειται να συναντηθούν με τον Παναγιώτη Αποστολίδη για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.
΄Αντε θα βάζουμε και τζάμπα πετρέλαιο!!!

Δείτε τι έγραψε ο δολοφόνος της 22χρονης στο Facebοok!

Λόγια τρυφερά και ανθρώπινα έγραψε στο Facebbok, ο δολοφόνος της 22χρονης φοιτήτριας Ανδριάνας Γαργικιώτη απο την Κέρκυρα, που συγκλονίζει με την αγριότητα του εγκλήματός του το πανελλήνιο… “Λυπάμαι και συγνώμη...

Έκτακτο δελτίο καιρού!!!

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ. Ειδικότερα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, κατά τις νυχτερινές ώρες αναμένονται πολύ ισχυρές βροχές και

Super League: Ατρόμητος – ΑΕΚ 1-0 (video)

Τέλος στο νικηφόρο σερί της ΑΕΚ έβαλε ο Ατρόμητος ο οποίος επικράτησε με 1-0 στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για την 14η αγωνιστική στη Super League χάρη στο τέρμα του Σφακιανάκη στο 58`.
Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη στο πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι είχαν μία ελαφρά πρωτοβουλία, αλλά οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν

ΣΟΚ: Έκοψε τα δάχτυλα της συζύγου, επειδή γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο!

Mε την ποινή ισόβιας φυλάκισης βρίσκεται αντιμέτωπος ένας ζηλιάρης-παράφρων σύζυγος, ο οποίος έκοψε τα δάχτυλα της γυναίκας του, επειδή αυτή ξεκίνησε να πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο χωρίς την άδεια του!
Ο 30 ετών Rafiqul Islam έδεσε τα μάτια της συζύγου του Hawa Akhter και της έκλεισε το

Super League: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 3-1 (video)

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ σε αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική της Super League. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με το Leto στο 8`, ο Boumsong στο 77` έκανε το 2-0, ο Αργεντίνος σκόραρε για δεύτερη στο 79`, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε αποτέλεσμα στο 84` ο Usero.

Super League: Ξάνθη – Πανιώνιος 1-0 (video)

Σε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές ματς, η Ξάνθη επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στα Πηγάδια για την 14η αγωνιστική στη Super League. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης ήταν ο Marko Markovski στο 26`.
Σε υποτονικούς ρυθμούς κυλούσε το παιχνίδι με

Super League: Δόξα Δράμας – ΠΑΟΚ 0-2 (video)

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 0-2 της Δόξας Δράμας στο Καυτανζόγλειο για την 14η αγωνιστική στη Super League. Ο «δικέφαλος» προηγήθηκε με το Σαλπιγγίδη στο 27`, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φωτάκης στο 40`.
Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν απόλυτα στον

Super League: ΟΦΗ – Κέρκυρα 0-0

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν ΟΦΗ και Κέρκυρα στο Ηράκλειο για την 14η αγωνιστική στη Super League.
Κακό ήταν σε γενικές γραμμές το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και τις μεγάλες φάσεις να

Β΄ Εθνική: Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

H Λάρισα ήταν εντυπωσιακή στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής και πήρε τη νίκη με 5-2. Ο Πλατανιάς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανσερραϊκό, ενώ ίδιο το αποτέλεσμα και στην αναμέτρηση του Εθνικού Αστέρα με την

Ελληνικό application για θέσεις parking!

Λύση στο πρόβλημα του πάρκινγκ δίνει η εφαρμογή για smartphones «Parking Defenders» που σχεδιάστηκε από τους 4 Ελληνες προγραμματιστές Νικόλαο και Όθωνα Αντωνίου, Κωνσταντίνο Αρκάδα και Ιωάννη Κατσιώτη!
Προορίζεται για κινητά Android, iPhone και Windows Phone 7.

Αποτελέσματα- Βαθμολογία Δ' Εθνικής 3ου Ομίλου 7η αγωνιστική

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αυτή είναι η νέα φωτογραφική της Canon!

H Canon PowerShot SX40 HS ήρθε στην ελληνική αγορά και είναι εξοπλισμένη με τον υπερευρυγώνιο φακό ζουμ 35x και προσφέρει … δυνατότητες πλήρως χειροκίνητου ελέγχου και εγγραφής ταινιών Full HD.
Η νέα PowerShot αποτελεί την ιδανική επιλογή για φωτογράφους οι οποίοι αναζητούν μία μηχανή μικρών διαστάσεων, που συνδυάζει ευελιξία και έλεγχο μηχανής DSLR με τις δυνατότητες που παρέχει ένα τεράστιο εύρος zoom.

Ο δικός μας Λουκάνικος, σκύλος - διαδηλωτής της χρονιάς!!!

Μοιάζει να είναι «δικός τους», δικός μας. Γαβγίζει όταν οι κραυγές των διαδηλωτών υψώνονται. Είναι αγανακτισμένος. Συνηθισμένος σε πορείες. Ξέρει να μπαίνει μπροστά και να οδηγεί.
Να κάθεται στα δύο πίσω πόδια του και να τους λέει «μολών λαβέ» με τη γλώσσα του σώματος. Δεν καταλαβαίνει πολλά. Είναι απλώς ένας σκύλος.

Οι διάσημοι gay πιγκουίνοι ... χώρισαν!

Μια από τις πλέον πολύκροτες ομοφυλοφιλικές σχέσεις έλαβε τέλος μετά από τρία ολόκληρα χρόνια πάθους. Οι διάσημοι γκέι πιγκουίνοι του ζωολογικού κήπου του Τορόντο… χώρισαν όταν ο ένας άφησε τον σύντροφό του για τα μάτια μιας θηλυκιάς!
Στην πραγματικότητα, ο χωρισμός ήταν

Πάσχει από μια σπάνια ασθένεια εξαιτίας της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ!

Από μια σπάνια ασθένεια εξαιτίας της... Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ πάσχει μια 58χρονη στην Μεγάλη Βρετανία.
Καλά διαβάζετε. Η 58χρονη παραπονιόταν σχεδόν μετά από κάθε ντέρμπι της αγαπημένης της ομάδας για ζαλάδες, τάση λιποθυμίας, ταχυπαλμίες, αλλά και

Το μικρότερο βατράχι στον κόσμο!

Το βατραχάκι που βλέπετε, είναι το μικρότερο στον κόσμο. Το ανακάλυψαν οι επιστήμονες και είναι ο πιο μικροσκοπικός βάτραχος που έχει βρεθεί ποτέ!
Με μήκος 8,5-9 χιλιοστά, ο «Paedophryne dekot» όχι μόνο είναι ο μικρότερος βάτραχος στον κόσμο, αλλά και το μικρότερο τετράποδο ή σπονδυλωτό με τέσσερα πόδια.
Η ανακάλυψη του έγινε σε ένα απομονωμένο βουνό στη Νέα Γουινέα, και οι ζωολόγοι που τον βρήκαν έχουν ενθουσιαστεί, καθώς θεωρούν ότι και σε άλλα μέρη του πλανήτη ίσως βρίσκονται κρυμμένα παρόμοια μικροσκοπικά πλασματάκια.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Οδηγός ασφαλούς χρήσης του Facebook..

Ο οδηγός αφορά στη νέα μορφή του προφίλ, το χρονολόγιο, που σύντομα θα έχουν όλοι οι λογαριασμοί του Facebook, καθώς … και στις νέες ρυθμίσεις του λογαριασμού και του απορρήτου.
Εξαιτίας της δεδομένης ανάγκης των χρηστών του Facebook να γνωρίσουν με ποιους τρόπους μπορούν να χρησιμοποιούν τον ιστοχώρο με ασφάλεια,

Επιστροφή της Ιταλίας στην Eurovision..

Μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από την ιταλική δημόσια τηλεόραση, RAI, και την EBU για τη συμμετοχή της Ιταλίας στον 57ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Μια κριτική επιτροπή θα επιλέξει τον εκπρόσωπο της χώρας μέσα από τις συμμετοχές στο ετήσιο μουσικό φεστιβάλ του Σαν Ρέμο.
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

A.O. ΣΕΙΡΗΝΑ - Π.Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ φωτορεπορτάζ = Σχόλια Α΄τοπικού

Ολα γίνονται στο ποδόσφαιρο κι έτσι η Σειρήνα με ανατροπή πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Κατέβηκε ο Θεός στο β΄ημίχρονο καθώς οι Ποντινιώτες έχασαν τα άχαστα και η Σειρήνα εκμεταλλευόμενη δυο καλοχτυπημένα κόρνερ του Μίμη Ασλανίση με δυο κεφαλιές του Γρίδα και τουΚαρεπίδη, πέτυχε μια ανέλπιστη νίκη.

Δείτε το ιστορικό του δολοφόνου - Ο 35χρονος dj για παιδική πορνογραφία!

Τη διάταξη του νόμου που προβλέπει τη δημοσιοποίηση του ονόματος για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων ενεργοποίησε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Ευαγγελία Καρανίκα για την περίπτωση του 35χρονου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ιδιαίτερα σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Πρόκειται για τον...Ευστάθιο Ευσταθίου, ο οποίος εργαζόταν περιστασιακά ως dj σε γάμους και βαφτίσεις. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, έπειτα από τη σύλληψή του για κατοχή δεκάδων χιλιάδων αρχείων με ιδιαίτερα σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

ΓΙΑΚΟΒΛΕΦ 42, κάποιες ψυχές ζητούν ακόµη δικαίωση...

Πως και πως περίμεναν να συναντήσουν, έπειτα από μήνες, τους δικούς τους ανθρώπους, για να τους σφίξουν στην αγκαλιά τους και να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων μαζί. Η Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 1997 πλησίαζε και ήδη είχαν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την υποδοχή των ξενιτεμένων. Ήταν να προσγειωθούν στη Θεσσαλονίκη στις 9:40 το πρωί εκείνης της ημέρας, αλλά η πτήση από την Οδησσό της Ουκρανίας είχε καθυστέρηση. Μια καθυστέρηση... παντοτινή.

Προτιμάμε Ελληνικά Προϊόντα!!! Δείτε καταλόγους..

Κατάλογος ανά είδος Ελληνικών και ξένων εταιρειών...
1. ΟΧΙ στην ΕΒΓΑ. Αγοράστηκε απο την ALGIDA περισυ το φθινόπωρο του 2010
2. Για γαλατα, ΝΑΙ σε:

Δέντρο - Τιτανικός! Φουσκωτά περισυλλέγουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο που βούλιαξε..

Όποιος πρόλαβε το δέντρο είδε! Ούτε μία εβδομάδα ζωή δεν είχε το πλωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο που έστησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο Θερμαικό στο ύψος της Αριστοτέλους και φωταγώγησε την προηγούμενη Κυριακή ο Γ. Μπουτάρης!
Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για την περισυλλογή και ρυμούλκυσης του από πλοίο, του πλωτού δέντρου που βούλιαξε το μεσημέρι λόγω των δυνατών ανέμων.
Μέχρι στιγμής ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν έχει εκδόσει καμία ανακοίνωση για το θέμα.
Σύμφωνα με το rthess.gr με το Ράδιο Θεσσαλονίκη, το πλωτό δέντρο είχε σχεδιαστεί για ανέμους μέχρι 7 μποφόρ. Όταν χθες το βράδυ οι άνεμοι έγιναν θυελλώδεις, πέρα από τα όρια της κατασκευής, οι ανάδοχοι του έργου HELEXPO και ΑΤΡΑΚ αποφάσισαν να μην διακινδυνέψουν την κατάδυση δύτη για να το λύσει από τους κάβους επιλέχθηκε μια "ελεγχόμενη καταστροφή" και η επισκευή του.
seleo.gr
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Α. Νικολούλη: Δύο κηδείες για τον Κωστή Πολύζο... (video)

Προφητική η κουβέντα με τη μάνα του Κωστή Πολύζου...
Η Σιάτιστα αποχαιρέτησε με θρήνο και τιμές "το δικό της παιδί", την ίδια ώρα που μια ξένη γη, αυτή της Ελευσίνας, δεχόταν τη σορό του.
Οι δύο κηδείες έγιναν την...

Chrome 15: ο δημοφιλέστερος browser στον κόσμο!

Στα τέλη Νοεμβρίου, η έκδοση 15 του Google Chrome εκθρόνισε τον Internet Explorer 8 από τη θέση του δημοφιλέστερου browser σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοίνωσε εταιρεία διαδικτυακών μετρήσεων. Σύμφωνα με τα στοιχεία της StatCounter, το Chrome 15 ξεπέρασε οριακά τον IE 8 την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, με ποσοστό 23,6% έναντι 23,5%.

Τα πιο παράξενα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Κάποιοι στολίζουν ό,τι βρουν μπροστά τους...

Νέα δημοσκόπηση: Κυβέρνηση συνεργασίας θέλουν οι πολίτες..

Ισχυρό εξακολουθεί να είναι το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στο Έθνος της Κυριακής και η οποία πραγματοποιήθηκε από τη Marc. Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει...

Παράξενα έθιμα Χριστουγέννων!

Στολίζουμε δέντρο, γεμίζουμε τα μπαλκόνια και τις αυλές φωτάκια, περιμένουμε τον Αγιο Βασίλη, ετοιμάζουμε κουραμπιέδες, μελομακάρονα και βασιλόπιτα.
Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα έχουν καταλήξει εδώ και χρόνια να είναι ένα συνοθύλευμα εθίμων «κλεμμένα» από δω και από κει, προκειμένου να εναρμονιστούμε με τα

Σύσκεψη για τα έργα στο Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας...

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 16/12/2011 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών με τη συμμετοχή του Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα του Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, του προέδρου του Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας κ. Χρήστου Παπαξάνθη, εκπροσώπου του Φορέα

Επίσκεψη Βουλευτή Ν. Γρεβενών στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών

Στα πλαίσια επισκέψεών του σε υπηρεσίες του Νομού Γρεβενών ο Βουλευτής κ. Θανάσης Χαντάβας επισκέφτηκε την Παρασκευή 16/12/2011 το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών. Ο κ. Χαντάβας συναντήθηκε με τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κυριάκο Σημαδόπουλο, το Διοικητικό Συμβούλιο, τον πρόεδρο του επιστημονικού συμβουλίου των ιατρών κ. Χρήστο Λιόλιο, και τους εκπροσώπους...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Έλληνας Παππούς χορεύει Sakedelic

 Ποιος δεν θα ήθελε ένα τέτοιον Παππού??? 
 Η τρίτη ηλικία στην Ελλάδα ξέρει να διασκεδάζει...
Δείτε το video

Εργοστάσιο κωλόχαρτου στην Κίνα ! Δείτε απίστευτες φωτογραφίες

Δείτε φωτογραφίες...

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: Βγάζουν τα δόντια των γουρουνιών χωρίς αναισθητικό

Αποτροπιασμό και αηδία έχει προκαλέσει στη Βρετανία η αποκάλυψη ότι κτηνοτρόφοι βγάζουν με τανάλια και χωρίς αναισθητικό τα δόντια μικρών γουρουνιών για να μην δαγκώνει το ένα το άλλο.
Την αποκάλυψη έκανε μία οργάνωση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, η οποία

VIDEO: Έχασε το μεγαλύτερο γκολ της ζωής του!!!

Όταν δεν το έχεις στο αίμα σου να γίνεις ποδοσφαιριστής μην το κάνεις… ο ποδοσφαιριστής έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του να σκοράρει είχε φτάσει στο τέρμα αλλά από βλακεία το έχασε...

Super League: Ξάνθη – Πανιώνιος 1-0 (video)

Σε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές ματς, η Ξάνθη επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στα Πηγάδια για την 14η αγωνιστική στη Super League. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης ήταν ο Marko Markovski στο 26`. Σε υποτονικούς ρυθμούς κυλούσε το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 26` με