ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι αυτό στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου;


Ούτε που φαντάζεστε!!!
Δείτε παρακάτω για το τι ακριβώς είναι αυτό στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου! 
Σίγουρα δεν μπορέσατε να το μαντέψετε.

Σε ποια celebrity σηκώθηκε η φούστα από τον πολύ αέρα και τα είδαμε ΟΛΑ;

Για όσους δεν την γνωρίζετε, να σας ενημερώσουμε πως πρόκειται για την σέξι personal trainer που έχασε 36 κιλά και είναι πλέον... κορμάρα!
Η 36χρονη...

Της έβγαλε έξω το στήθος μπροστά στους φωτογράφους.!

Τον μπελά της βρήκε η Tania Do Nascimento (μοντέλο στο επάγγελμα) από την ξανθιά φίλη της, που κατάφερε να την εκθέσει μπροστά στους φωτογράφους…και συνεπώς να κρεμάσει την φωτογραφία της σε όλα τα περίπτερα.!
Πώς..? Τραβόντας το πουκάμισο του μοντέλου, αποκαλύπτοντας έτσι το στήθος της Tania, και αφήνοντας το εκτεθειμένο στα φλας των paparazzi.! Τώρα επιτηδες το έκανε, μεθυσμένη ήτανε… δεν ξέρουμε. Μπορεί και να παραπάτησε και να ήθελε από κάπου να πιαστεί.!

Το στήθος της καλομοίρας “Πετάχτηκε” έξω σε ζωντανή εκπομπή! (video)

Όλοι θα θυμάστε την εποχή που το Καλομοιράκι είχε αναλάβει χρέη συμπαρουσιάστριας στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή "Πολύ την Κυριακή"!!!
Θυμάστε όμως και το επίμαχο video όπου φάνηκε το στήθος της τραγουδίστριας, και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έσπευσε να την κρύψει..? Αν όχι...Δείτε το video

Γεννήθηκε μωρό με δύο κεφάλια

Ένα μωρό με δύο κεφάλια έφερε στον κόσμο μια γυναίκα από την Βραζιλία και δεν είναι η πρώτη, αλλά η δεύτερη για το 2011.
Όπως έγινε γνωστό, η 25χρονη μητέρα έμενε σε μια απομονωμένη σχετικά περιοχή και δεν είχε υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις όλο αυτό το διάστημα. Από κάποιο προηγούμενο υπέρηχο που είχε κάνει πίστευε ότι είχε δίδυμα.
Μόλις σήμερα το πρωί και ενώ ήταν ένα βήμα πριν την γέννα, οι γιατροί διαπίστωσαν το πρόβλημα. Αυτός ήταν και ο λόγος που γέννησε με καισαρική. Οι γιατροί λένε ότι το μωρό είναι μια χαρά, όπως και η μητέρα.
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Ποια χώρα έμεινε εκτός Eurovision;

Κι όμως μια χώρα φέτος, θα απουσιάσει από τον διαγωνισμό της Eurovision και αυτή είναι η Πολωνία.Την ανακοίνωση έκανε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας, TV P.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρώτη και κύρια προτεραιότητα του τηλεοπτικού δικτύου που θα κάλυπτε την Eurovision είναι η άρτια κάλυψη του 14ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που θα συνδιοργανώσει η Πολωνία μαζί με την Ουκρανία από τις 8 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου.
Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος λόγος, αφού το κανάλι θα δώσει βάρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με αποτέλεσμα την απουσία της χώρας από το διαγωνισμό της Eurovision, τουλάχιστον για φέτος.
Οι ιθύνοντες όμως του σταθμού άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιστροφή της χώρας το 2013, όταν δεν θα υπάρχουν άλλες τηλεοπτικές υποχρεώσεις.
ofono.gr
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Ο καρκίνος νίκησε τη βασίλισσα της ομορφιάς!!!

Μόλις στα 28 της χρόνια, η πρώην Miss Venezuela Eva Ekvall έφυγε από τη ζωή ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο του μαστού.
Η άλλοτε καλλονή η οποία μάλιστα είχε βγει τρίτη στην κατάταξη στον διαγωνισμό Miss Universe το 2001, ήταν τότε μόλις 17 χρόνων.
Γεννημένη από Αμερικανό πατέρα και Τζαμαϊκανή μητέρα, δούλευε σε μαγαζί με ρούχα στο Καράκας όταν την εντόπισε πρακτορείο μοντέλων.

Στις φυλακές Γρεβενών ο 35χρονος δολοφόνος της Καστοριάς!!! (video)

Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρθηκε ο 35χρονος Στάθης Ευσταθίου, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 22χρονης φίλης του Ανδριάνας Γαρδικιώτη που σόκαρε την τοπική κοινωνία της Καστοριάς.
Ο 35χρονος μεταφέρθηκε αρχικά σε ψυχιατρική κλινική για να εξεταστεί. Ωστόσο κρίθηκε πως δεν τίθεται θέμα νοσηλείας του και έτσι οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών.

Το καλύτερο ποντιακό ανέκδοτο!

Ένας ταξιδιώτης αποφασίζει να περάσει την νύχτα του στο πρώτο χωριό που θα συναντούσε μπροστά του…
Αυτό “έτυχε” να είναι ποντιακό...νοικιάζει ένα δωμάτιο και βγαίνει βολτίτσα στην ταβέρνα.
Δεν άργησε η στιγμή που θα ξεκινούσαν τα ανεκδοτα, μόνο που υπήρχε μία διαφορά...Δεν λέγανε ανέκδοτα μα...

Κύπελλο Ελλάδας: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 4ης φάσης (video)

Στη «μάχη» του Κυπέλλου ρίχνονται οι ομάδες της Super League. Ο Πανερραϊκός έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός συνέχειας τον Εργοτέλη χάρη σε τέρμα του Da Costa 4ο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου της παράτασης. Η Κέρκυρα είχε εύκολο έργο απέναντι στον Πλατανιά, 3-0, ενώ η Δόξα Δράμας πήρε τη νίκη κόντρα στην καλλιθέα με 1-0. Ο Αστέρας Τρίπολης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, παίρνοντας τη νίκη με 5-0 απέναντι στην Προοδευτική. Ο Ατρόμητος τα βρήκε σκούρα με αντίπαλο την Επανομή, αλλά απέφυγε το «έμφραγμα», επικρατώντας με 3-2.
Την Τρίτη, στο πρώτο «πιάτο» της 4ης φάσης, ο Παναθηναϊκός με σκόρερ το Λουκά Βύντρα στο 22` επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο. Ο Πανιώνιος χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Καλλονής στη Μυτιλήνη, 3-2, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 114΄. Η Ξάνθη επιβλήθηκε εύκολα 2-0 των Ποντίων Κατερίνης χάρη στα τέρματα των Καζάκη και Βασιλακάκη. H πρώτη έκπληξη σημειώθηκε στη Φυλή. Θρασύβουλος και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην κανονική διάρκεια, στην παράταση τίποτε δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση επικρατώντας 4-2 στα πέναλτι.
Τα αποτελέσματα στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας:

Tραυματίστηκε από ρολό ταμειακής μηχανής (video)

Ο Σχβέλγκερ Πίρμιν της Άιντραχτ Φρανκφούρτης τραυματίστηκε στο κεφάλι ύστερα από τη ρίψη αντικειμένου από την εξέδρα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Ζανκτ Πάουλι.
Δείτε το video...

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Διοσκουρίδης

Την Πέμπτη, στις 3 το μεσημέρι, κηδεύεται από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών ο Βασίλης Διοσκουρίδης που έφυγε την Τρίτη σε ηλικία 70 ετών.
Ο διανοούμενος Διοσκουρίδης επηρέασε την λογοτεχνική κίνηση της χώρας αφήνοντας ένα διακριτό, στους μυημένους, καλλιτεχνικό στίγμα.
Ο Βασίλης Διοσκουρίδης ήταν μαζί με τη συζυγό του Τζούλια Τσακίρη η ψυχή του εκδοτικού οίκου «Το ροδακιό».
Ο Διοσκουρίδης εργάστηκε ως επιμελητής στον Ίκαρο, όπου μεταξύ άλλων επιμελήθηκε την πρώτη έκδοση των δοκιμίων Ανοιχτά Χαρτιά του Ελύτη.
Άνθρωπος επίμονος, με άποψη, δημιουργικός ανήκε στην ομάδα των παλιών μαστόρων της τέχνης και του πνεύματος.
Συλλυπητήριο τηλεγράφημα έστειλε ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε η Εταιρεία Συγγραφέων.
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Διακοπή στο Εθνικός Αστέρας – ΠΑΟΚ

Διακόπηκε οριστικά ο αγώνας ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Καισαριανής για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς στο 15ο λεπτό ο πρώτος βοηθός, Σπυρίδωνας Γουργιώτης, τραυματίστηκε από ένα κάθισμα που πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί των γηπεδούχων. Οι διαιτητές αποχώρησαν για τα αποδυτήρια και ο Βοσκάκης αποφάσισε να διακόψει οριστικά το παιχνίδι, καθώς ο βοηθός του δεν είναι σε θέση να συνεχίσει!

Οι κορυφαίοι του 2011 στον αθλητισμό..

Την τιμητική τους είχαν οι αθλητές του υγρού στίβου στα ετήσια βραβεία
που απονείμει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).
Κορυφαίος αθλητής ο...

Ακόμα πίνεις Coca Cola? Για δες αυτό...

Η Coca Cola διαλύει εντελώς τη φλούδα από ένα αυγό μέσα σε ένα χρόνο!
Δείτε το βίντεο...

Προσοχή: Κυκλοφορούν "μαϊμού" νομίσματα των δύο ευρώ..

Μπορεί τα κέρματα που βλέπετε στην φωτογραφία να μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, όμως, με μια πιο προσεκτική ματιά θα σας αποδείξει ότι μπορεί να έχουν το ίδιο μέγεθος και χρώμα, αλλά όχι την ίδια αξία!
Κι αυτό γιατί το ένα είναι νόμισμα των δύο ευρώ, ενώ το άλλο, κέρμα πανομοιότυπο με

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Δ' Εθνικής 3ου Ομίλου (8η αγωνιστική)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Είχε στο στομάχι της ένα στυλό για 25 χρόνια!


Είχε στο στομάχι της ένα στυλό για 25 χρόνια!

Που ήταν ένα στυλό που έψαχνε μια γυναίκα τα τελευταία 25 χρόνια; Στο παχύ έντερό της…
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο και όμως είναι πραγματικότητα! Ύστερα από μια εξέταση που έκανε, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπήρχε στο παχύ έντερό της ένα μακρύ αντικείμενο, το οποίο της δημιούργησε φλεγμονή.

Ποια το είπε: "Νιώθω σαν να είμαι παρθένα"!!!


"Νιώθω σαν να είμαι παρθένα"

Η Τζόντι Μαρς έχει κάνει στη ζωή ό,τι μπορεί για να κρατηθεί στο προσκήνιο. Το 2004 είχε «πουλήσει» σε αγγλική εφημερίδα μια ιστορία που την ήθελε να είναι ζευγάρι με τον Φρανκ Λάμπαρντ, κάτι που ο διεθνής μέσος ανέτρεψε με δικαστικό αγώνα και κέρδισε αποζημίωση.

Ποιά γνωστή τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη με τον Νίκο Μάνεση;


Γνωστή τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη με τον Νίκο Μάνεση!

Είναι νέα, ωραία και πασίγνωστη τραγουδίστρια. Έχει διαγράψει την δική της πορεία στον χώρο του τραγουδιού με επιλεγμένες δουλειές.
Εδώ και αρκετά χρόνια έχει σχέση με έναν πολύ γνωστό μουσικοσυνθέτη και μάλιστα είναι η μούσα του.
Μπορεί να σπούδασε υποκριτική, αλλά η μουσική ήταν η μεγάλη της αγάπη. Σε νεαρή ηλικία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Νίκου Μάνεση.

Υπουργός βρέθηκε κρεμασμένος σε δωμάτιο ξενοδοχείου..

Νεκρός εντοπίστηκε την Τρίτη στη διάρκεια συνεδρίου για το διακρατικό εμπόριο στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης, Μοντεβιδέο, ο υφυπουργός Εμπορίου της Αργεντινής, Ιβάν Χάιν. Ο κυβερνητικός αξιωματούχος βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε, με τις Αρχές της χώρας να εκτιμούν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.
Ο 33χρονος πολιτικός θεωρούταν ένα από τα πιο

Καταδίκασαν χριστιανή σε θάνατο γιατί ήπιε νερό από πηγάδι μουσουλμάνων!

Σύμφωνα με το ραδιόφωνο του Βατικανού, μια αντιπροσωπεία της οργάνωσης «Ίδρυμα Μασίχι» που υπερασπίζεται τους χριστιανούς του Πακιστάν επισκέφθηκε την Δευτέρα τη φυλακή Σεϊκπούρα, στο Παντζάμπ, όπου κρατείται εδώ και δύο χρόνια η Άσια Μπίμπι. Η 46χρονηχριστιανή έχει καταδικαστεί σε θάνατο στο Πακιστάν με την κατηγορία της

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο πλαστικής χειρουργικής!!!

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο πλαστικής χειρουργικής, παγκοσμίως, έχει ξεσπάσει στη Γαλλία μετά την αποκάλυψη ότι μεγάλη εταιρία παρασκευής εμφυτευμάτων στήθους χρησιμοποιούσε βιομηχανική σιλικόνη, με ολέθρια αποτελέσματα στην υγεία των δεκάδων χιλιάδων γυναικών, που υποβλήθηκαν σε επέμβαση προσθετικής στήθους και που καλούνται τώρα να υποβληθούν εκ νέου σε εγχείρηση για να αφαιρέσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα εμφυτεύματά τους.

Φονική χιονοθύελλα στις ΗΠΑ..

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι ισχυρή χιονοθύελλα που πλήττει το κέντρο της χώρας ευθύνεται για τον θάνατο τουλάχιστον έξι ανθρώπων, ενώ έκανε απροσπέλαστους τους αυτοκινητόδρομους σε πέντε πολιτείες.

ΔΕΙΤΕ: Το πιο επικίνδυνο πτηνό στον πλανήτη!

Σύμφωνα με το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες το πιο επικίνδυνο πτηνό στον κόσμο είναι το περίφημο Cassowary, γνωστό στους περισσότερους για την ομορφιά του και τα εντυπωσιακά χρώματα που έχει στο κεφάλι και το λαιμό του…αλλά και για τη μεγάλη ομοιότητά του με τη στρουθοκάμηλο.
Το Cassowary έχει εξαιρετικά ισχυρά πόδια, δυνατό ράμφος και αιχμηρά νύχια που αν το αποφασίσει εύκολα μπορεί να σας...

Καταιγίδες, χιόνια και ισχυροί άνεμοι από το απόγευμα!

Επιδείνωση με λίγες νεφώσεις στην Αττική, που βαθμιαία θα αυξηθούν και αργά το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ καταιγίδες, αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός σήμερα. Στη Θεσσαλονίκη θα πέσουν χιόνια τη νύχτα στα ορεινά και ημιορεινά του νομού.
Στην Αττική προβλέπονται σήμερα αρχικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και αργά το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ καταιγίδες.

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ψυχίατρου!!

Συνελήφθησαν δύο ομογενείς, ένας 43χρονος Γεωργιανός και ένας 32χρονος από το Κιργιστάν, για την άγρια δολοφονία του ψυχίατρου στη Θεσσαλονίκη.
Συνελήφθησαν για την ανθρωποκτονία του ψυχιάτρου, ο οποίος είχε βρεθεί στο ιατρείο του νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα στην καρέκλα του.
Οι δράστες για να καλύψουν τα ίχνη τους είχαν βάλει και φωτιά.
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Στον ψυχίατρο στέλνουν τον 35χρονο δολοφόνο της Ανδριάννας..(video)

Λίγο μετά τη μιάμιση τα ξημερώματα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η απολογία του 35χρονου Στάθη Ευσταθίου ο οποίος αρχικά ζήτησε προθεσμία 48 ωρών.
Αργά το βράδυ αστυνομικοί και δικαστικοί λειτουργοί αποχώρησαν ενώ ο 35χρονος έχει παραμείνει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα κρατητήρια της ασφάλειας.

Χρήσιμες συμβουλές για αγορά κρέατος ενόψει Χριστουγέννων..

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θέλοντας να ενημερώσει και να προστατεύσει, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, το καταναλωτικό κοινό από τυχόν προσπάθειες παραπλάνησης ανακοινώνει τα εξής :

Οι διαιτητές του EURO 2012

Η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA ανακοίνωσε τα ονόματα των δώδεκα διαιτητών που θα διευθύνουν τους αγώνες της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012.
Πρόκειται για τους

Οι Φωτογραφίες που συγκλόνησαν το 2011...

Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις..
Σε 30 φωτογραφίες όλα τα γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσμο την χρονιά που μας αφήνει σιγά σιγά…
1. Ο Robert Peraza, ο οποίος έχασε τον γιο του Robert David Peraza στην τρομοκρατική επίθεση της 9 / 11, στέκεται και ακουμπά το όνομα του γιου του στο μνημείο πεσόντων της 11ης Σεπτεμβρίου

Μέτρα της τροχαίας για την διευκόλυνση των εκδρομέων

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011 και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 για το ρεύμα εξόδου και από 16:00 έως 21:00 ώρας θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις :
- Στη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και στην Παλιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου, εξαιρούμενου του τμήματος από τη Χ/Θ 145 έως τη Χ/Θ 205+800 (κόμβος Ρίου).
- Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον

Η μεγαλύτερη νύχτα διάρκειας 14 ωρών την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου

Χρόνο για… ύπνο θα έχετε αύριο το βράδυ, αφού η νύχτα της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου, θα είναι και η μεγαλύτερη!
Δεκατέσσερις ώρες και είκοσι εννέα λεπτά θα είναι η διάρκεια της μεγαλύτερης νύχτας του έτους, της πρώτης «επίσημης» του φετινού χειμώνα!

ΠΑΣΟΚ - ΝΔ: Το μεγάλο φαγοπότι των 655 εκατ. εισπράξεων και των 235 εκατ. χρεών!

Το αστρονομικό ποσό των 655 εκατ. ευρώ αθροιστικά, έλαβαν ως επιχορήγηση τα κόμματα την τελευταία 10ετία (με τη μερίδα του λέοντος σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) αλλά το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι το 2011 εισέπραξαν συνολικά 54 εκατ. ευρώ, δηλαδή 6 εκατ. ακόμα περισσότερα από πέρσι!
Πολλά και αποκαλυπτικά ακούστηκαν στην ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση της ερώτησης των βουλευτών της Δημοκρατικής Συμμαχίας για τη χρηματοδότηση των ελληνικών κομμάτων.

O ξεριζωμός της Μαυροπηγής!!!

Το χωριό που μετακινείται προς το ορυχείο...
Πάνω από το ορυχείο της Μαυροπηγής, λίγα μόλις μέτρα μακριά, εκτείνεται το χωριό Μαυροπηγή Κοζάνης. Ούτε τετρακόσια μέτρα δε χωρίζουν το πιο κοντινό σπίτι από το ορυχείο. Στα σπλάχνα του λόφου που είναι κτισμένο το χωριό, κρύβεται λιγνίτης. Αυτό το «δώρο» της φύσης, όμως είναι ταυτόχρονα «βραχνάς» για τους κατοίκους του χωριού.

Κύπελλο Γερμανίας: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της φάσης των «16» (video)

Η Bayern Munich εξασφάλισε δύσκολα την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γερμανίας, επικρατώντας 2-1 της Bochum, η οποία προηγήθηκε στο 26` με τον Federico. Στο 52` ο Kroos έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Robben στο 90`. Η Greuther Furth έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός συνέχειας την Nurnberg χάρη στο γκολ του Prib στο 15` και παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 66`.
Τα αποτελέσματα στο Κύπελλο Γερμανίας:

Σιάτιστα: Απίστευτο κι όμως αληθινό! Πήγαν να κλέψουν μια προβατίνα αλλά πήραν κάδο απορριμάτων!

Από τα σημεία των καιρών που ζούμε! Χτες το βράδυ κάποιοι επιτήδειοι στην περιοχή της μπάρας στη Σιάτιστα, εντόπισαν ένα κοπάδι με πρόβατα αφύλακτο για κάποια λεπτά και είχαν τη φαεινή ιδέα να βάλουν μέσα σε ένα κάδο απορριμμάτων, που βρίσκεται έξω από μια εξοχική κατοικία, μια προβατίνα.
Οι επίδοξοι ζωοκλέφτες θα επανέρχονταν πιθανότατα μετά από κάποια ώρα για να πάρουν

Κρήτη: Ο εγγονός κατακρεούργησε τη γιαγιά του!

Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες είχαν πέσει πάνω στον 25χρονο για το φρικτό φονικό, που έχει προκαλέσει αίσθηση στην Κρήτη αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.
Η 85χρονη γυναίκα βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, γεμάτη μαχαιριές μέσα στο σπίτι της, στο Πόρο Ηρακλείου.
Την αστυνομία ειδοποίησε ο νεαρός, ο οποίος όταν εξετάστηκε από αστυνομικούς άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις.

Ο Καλυβάτσης αρνήθηκε να κάνει την φάρσα στην Πετρούλα! (video)

”Είναι ευκαιρία (Φώτη) να μιλήσεις με ένα ζευγάρι στήθος…”
Το απόγευμα της Τρίτης στο πλατώ της εκπομπής ”Φώτης & Μαρία live” φιλοξενήθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Όλα κυλούσαν ήρεμα και με πολύ γέλιο… Πώς αντέδρασε όμως, ο Σωτήρης όταν του είπαν να κάνει φάρσα στην Πετρούλα Κωστίδου;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Φίμωσε και έδεσε το παιδί του και ανέβασε τη φωτογραφία στο facebook!

Κακός πατέρας ή απλά ηλίθιος; Μάλλον αυτό προσπαθεί να καταλάβει και η αστυνομία.
Ένας 21χρονος άνδρας, πατέρας ενός μικρού κοριτσιού, βρίσκεται στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας γιατί τον περασμένο Ιούλιο ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook μια ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ φωτογραφία.

ΣΟΚ! 16χρονη καλλονή αυτοκτόνησε για ένα ραντεβού!!!

Μία 16χρονη Βρετανίδα, που έκανε τα πρώτα της βήματα στο χόρο του μόντελινγκ, έπεσε στις ράγες του τρένου, γιατί ένας συνομήλικός της ακύρωσε το ραντεβού τους για σινεμά
Η Γκάμπριελ Γιόζεφ ή Γκάμπι για τους αγαπημένους της, λίγο πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, έγραψε στο προφίλ της στο facebook: