ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Κορυφαίο ανέκδοτο για..παντρεμένους!

“Κορυφαίο ανέκδοτο με παντρεμένους…γιατί η ζωή μας χρειάζεται και λίγο γέλιο…”
Μία γυναίκα ξυπνάει στη μέση της νύχτας και ανακαλύπτει ότι ο άντρας της δεν είναι δίπλα της στο κρεβάτι. Φοράει τη ρόμπα της και βλέποντας φως στη κουζίνα πηγαίνει προς τα εκεί.
Βλέπει τον άντρα της να κάθεται στο

Φωτογραφία σοκ!: Η Angelina Jolie άβαφη, αχτένιστη και με τεχνητά νύχια…

…ποζάρει στον φακό με το χαμόγελο του joker! Τα λόγια είναι περιττά όταν βλέπεις την συγκεκριμένη photo!
Σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε έτσι μια τις ωραιότερες γυναικες του πλανήτη. Άραγε αν την γνώριζε έτσι ο Brad, θα χώριζε το Τζενιφεράκι;

VIDEO: O αισθησιακός χορός της Ιωάννας Πηλιχού στον Πέτρο Κωστόπουλο!

Η ηθοποιός που υπήρξε μαζορέτα του Παναθηναϊκού, ντύθηκε… Ολυμπιακός και χόρεψε στην εκπομπή, καθηλώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό,
Ήταν η έκπληξη που της έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος…
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, της έβγαλε κάτω από το τραπέζι μια στολή μαζορέτας, μόνο που δεν ήταν πράσινη όπως εκείνη που φορούσε η ηθοποιός ως μαζοτέτα του Παναθηναϊκού αλλά… κόκκινη.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Νταλίκα παρασέρνει μαθήτρια...(video)

Ως εκ θαύματος σώθηκε ένα μικρό κορίτσι όταν παρασύρθηκε από ένα μεγάλο φορτηγό.
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα μικρό κορίτσι από την ανατολική Κίνα, όταν είχε ένα τρομερό τροχαίο ατύχημα, το οποίο κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας μεγάλου αυτοκινητόδρομου.

Άγνωστη μεταλλική σφαίρα προσγειώθηκε στη Ναμίμπια..

Μια μεταλλική σφαίρα βάρους έξι κιλών έπεσε από τον ουρανό και προσγειώθηκε στη βορειοανατολική Ναμίμπια, όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Ινστιτούτο Επιστημών Σήμανσης (NFCI), το οποίο διεξάγει έρευνες για να διαπιστώσει περί τίνος ακριβώς πρόκειται.

Έπαιζε ασταμάτητα μουσική για 132 ώρες!

Έσπασε κάθε ρεκόρ, ο dj Joe Mekhael, καθώς έπαιζε μουσική …132 ώρες! Σχεδόν έξι ημέρες ο Joe ήταν πάνω σε decks και έβαζε την αγαπημένη του μουσική!
Κυριολεκτικά ασταμάτητος! Ήθελε να κερδίσει πάση θυσία και τα κατάφερε. «Λατρεύω αυτόν τον διασκεδαστικό ήχο μέσα στα αυτιά μου, ωστόσο αποφάσισα να σταματήσω πριν πάθω καμία ανεπανόρθωτη βλάβη», δήλωσε ο γνωστός dj.
Όταν η προσπάθειά του τέλειωσε με επιτυχία εκείνος θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον στήριξαν και να πει σε όλον τον κόσμο πως με πολύ δουλειά και πίστη μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα…
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Ξέρετε γιατί οι άνδρες πεθαίνουν νωρίτερα από τις γυναίκες;

Δείτε τις τέσσερις εικόνες που ακολουθούν και θα καταλάβετε το γιατί...

αρκούδα παίζει Kung Fu (video)

Το βίντεο είναι τραβηγμένο σε έναν ζωολογικό κήπο της Ιαπωνίας…
Δείτε το video μέχρι το τέλος. 
Θα εκπλαγείτε από τις ικανότητες της αρκούδας στο kung fu.

Ξέρετε πως διώχνουν το άγχος στην Κίνα;;;

Μαθητές, σπουδαστές και υπάλληλοι συγκρούονταν επί δύο νύχτες στη Σαγκάη για να αποβάλουν το... άγχος τους, σε μια αναίμακτη μάχη, αφού τα μοναδικά "όπλα" τους ήταν τα μαξιλάρια που κρατούσαν. Φέτος ήταν η πέμπτη χρονιά που οργανώνεται ο μαξιλαροπόλεμος και οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Φρυγανιέρα σχεδιάζει στο ψωμί τον Ιησού Χρηστό!

Ένα ωραίο και πρακτικό δώρο μόνο για πιστούς, θα μπορούσε να είναι η φρυγανιέρα, που σχεδιάζει πάνω στην φέτα ψωμιού τον Ιησού Χρηστό!
Πρόκειται για μια ηλεκτρική συσκευή που κοστίζει περίπου

Συγκλονιστικό βίντεο...Όταν η φύση προκαλεί δέος!

Κόβει την ανάσα και προκαλεί δέος ένα συγκλονιστικό βίντεο του National Geographic, με πρωταγωνίστρια μια νεαρή λεοπάρδαλη. Η κάμερα καταγράφει καρέ καρέ την επίθεση του αιλουροειδούς σε έναν ανυποψίαστο μπαμπουϊνο. Η λεοπάρδαλη πετυχαίνει τον στόχο της και στην συνέχεια σέρνει το νεκρό θήραμά της ως τρόπαιο, χωρίς να διανοείται τι θα επακολουθήσει.

Θα σέρβιραν στους πελάτες τους κρέας σκύλων!

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, οι Αρχές της Ταϊλάνδης σταμάτησαν ένα φορτίο αποτελούμενο από 300 σκυλιά που είχαν τελικό προορισμό τα εστιατόρια του Βιετνάμ.
Αστυνομικοί και λιμενικοί, ύστερα από σχετική έρευνα σε χωριό της επαρχίας Νακόν Πανόμ, εντόπισαν ένα πλοιάριο γεμάτο με σκυλιά, το οποίο επρόκειτο να διαπλεύσει τον ποταμό Μεκόνγκ και να περάσει στο γειτονικό Λάος, με σκοπό να παραδώσει τα σκυλιά στους εστιάτορες του Βιετνάμ.

Γάτα που μιλάει! (video)

Αν βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει και αν είστε και λίγο επιεικείς, τότε θα ακούσετε αυτή τη γάτα να λέει πεντακάθαρα..

Χίλιοι κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους λόγω πυρκαγιάς στη Γένοβα!!!

Πάνω από εκατό εθελοντές, ογδόντα άνδρες της πυροσβεστικής και της δασικής υπηρεσίας, συμμετέχουν στις προσπάθειες κατάσβεσης πυρκαγιάς, που ξέσπασε χθες το βράδυ σε περιοχή κοντά στη Λα Σπέτσια, στην περιφέρεια που συμπεριλαμβάνει και την πόλη της Γένοβας, στη βορειοδυτική Ιταλία.

Επί 25 χρόνια κάνει το ίδιο πράγμα κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα (video)

Κάθε οικογένεια έχει τις ιδιόμορφες παραδόσεις της και παρόλο που δεν μπορεί να εκτιμηθεί εκείνη τη στιγμή, χρόνια αργότερα, μπορεί αυτή η συνήθεια να είναι αποκαλυπτική και μαγική!
Το βίντεο που ακολουθεί, είναι η ιδέα ενός “χαζομπαμπά”, που αποφάσισε να κινηματογραφεί κάθε χρόνο στις 25 Δεκεμβρίου, τα παιδιά του που κατεβαίνουν τις σκάλες του σπιτιού για να υποδεχθούν τον Άγιο Βασίλη.
Το βίντεο, δείχνει τις αλλαγές στη ζωή της οικογένειάς τους επί 25 χρόνια.

Ουψ, Επεσε ο Santa (video)

Δεν ειναι εύκολο να κουβαλάς έναν Santa στους ώμους σου...
Δείτε το video

Ξεκληρίστηκε οικογένεια στην Εθνική Οδό Άρτας – Ιωαννίνων

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική Οδό Άρτας-Ιωαννίνων, όταν ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 31χρονος, βγήκε από την πορεία του και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο όχημα που κινούνταν αντίθετα και οδηγούσε 54χρονος.
Από την μοιραία σύγκρουση έχασαν την ζωή τους μία γυναίκα που επέβαινε στο δεύτερο όχημα ηλικίας 49 χρόνων και ένας άνδρας, επιβάτης επίσης του δεύτερου οχήματος, ηλικίας 26χρονων.
Σοβαρά είναι ο 24χρονος επιβάτης επίσης του δεύτερου οχήματος,

Απιστευτο: Δείτε το κορίτσι που διαβάζει ανάποδα!!!

Η Μποτζάνα Νταλίνοβιτς απο τη Σερβία ειναι μια κοπέλα σαν όλες τις άλλες. Οσο και να την παρατηρήσεις δύσκολα θα καταλάβεις τη διαφορετικότητά της. Η 26χρονη απο τη μέρα που γεννήθηκε βλέπει τον κόσμο διαφορετικά, κυριολεκτικά. Βλέπει τα πάνω κάτω και τα δεξιά αριστερά, εξαιτίας μιας ιδιομορφίας των ματιών της. Ο εγκέφαλος επεξεργάζεται κανονικά τις εικόνες που βλέπει, οι οποίες ομως ειναι ανάποδα απο αυτές που βλέπουμε εμείς.Για την Μποτζάνα όλα φαίνονται φυσιολογικά βεβαια αφού αυτή ειναι η πραγματικότητα για εκείνη
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Ξύπνησε λίγο πριν γίνει δωρητής οργάνων!

Εγκεφαλικά νεκρός και ανένηψε λίγες ώρες προτού οι γιατροί τον βάλουν στο χειρουργείο προκειμένου να δοθούν τα όργανά τους για μεταμοσχεύσεις.
Ο 21χρονος Σαμ Σμιντ από την Αριζόνα είχε τραυματιστεί σοβαρά στα μέσα Οκτωβρίου σε τροχαίο δυστύχημα.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στην νευρολογική κλινική του Φοίνιξ, όπου και χειρουργήθηκε για ανεύρυσμα, το οποίο ήταν και επικίνδυνο για την ζωή του.

Το πιο περίεργο Χριστουγεννιάτικο (video)

Το video αυτό προβλήθηκε το 1968 απο τη Βρετανική τηλεόραση και ειναι ίσως το πιο παράξενο χριστουγεννιάτικο video που θα δείτε σήμερα. Ειναι του γνωστού σκηνοθέτη Terry Gilliam.
Δείτε το video...

Πώς θα προλάβουμε τις Χριστουγεννιάτικες γαστρεντερίτιδες!!!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι κατέληξε σε μια… χριστουγεννιάτικη τροφική δηλητηρίαση. Λίγο το φαγητό, λίγο τα γλυκάκια λίγο η απροσεξία της μαγείρισσας, έφεραν πολλούς από εμάς στο κρεββάτι του πόνου ενώ οι υπόλοιποι συνέχιζαν κανονικά να απολαμβάνουν τις εορτές.
Τι είναι, πως θα την αντιμετωπίσουμε και κυρίως… πώς θα την προλάβουμε.

Η ηθοποιός που αγόρασε μια ολόκληρη πόλη!

Το 1989 συγγενείς της Kim Basinger την έπεισαν να επενδύσει αγοράζοντας μια ολόκληρη πόλη στην Georgia των ΗΠΑ. Πράγματι η ηθοποιός έδωσε 20 εκατομμύρια δολάρια τότε και αγόρασε την πόλη Braselton . Είχε σκοπό να τη μετατρέψει σε τουριστικό αξιοθέατο για movie fans με κινηματογραφικά στούντιο, φεστιβάλ ταινιών κλπ.

Θεσσαλονίκη: Καμία νέα άδεια για καντίνα...

Καμία νέα άδεια για καντίνα δεν θα εκδοθεί στο δήμο Θεσσαλονίκης από το νέο έτος.
Στην απόφαση αυτή προσανατολίζεται ο δήμος, έπειτα από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής Πλανόδιου και Στάσιμου εμπορίου.
Η επιτροπή επικαλείται τον ήδη αυξημένο αριθμό των καντινών εντός των ορίων του κεντρικού δήμου και για το λόγο αυτόν προτείνει να μη χορηγηθεί καμία νέα άδεια, αλλά να ανανεώνονται μόνο οι υπάρχουσες.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Πνίγηκε την ώρα που υπνοβατούσε

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 55χρονη γυναίκα από το New Jersey, η οποία έπεσε σε μία λίμνη την στιγμή που υπνοβατούσε. Όλα ξεκίνησαν όταν μία γειτόνισσα της Σαρλέν Φερέρο πήγε να την επισκεφθεί στο σπίτι της και βρήκε το κινητό της τηλέφωνο πεσμένο στο γκαζόν. Τότε αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμά της για να της το επιστρέψει.

Economist: «Προβληματική» Δημοκρατία η Ελλάδα

Άλλη μια έκθεση, η οποία δεν είναι ενθαρρυντική για την χώρα μας, δημοσιεύει ο Economist με τίτλο «5 χώρες της Ευρώπης έχουν σημαντικές πτώσεις στους ρυθμούς ανάπτυξης της δημοκρατίας τους».
Αυτές οι χώρες είναι η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία και η Ισπανία, χώρες δηλαδή που βρίσκονται στο επίκεντρο της κρίσης χρέους τον τελευταίο χρόνο.
«Οι χώρες αυτές υπό την δαμόκλειο σπάθη της πτώχευσης, έχουν αναγκαστεί να παραχωρήσουν τους πρωθυπουργικούς τους θώκους σε τεχνοκράτες» αναφέρει ο Economist.

Μαθητής βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 3000 ευρώ

Ακόμα και σε περίοδο κρίσης η ανθρωπιά και οι καλές πράξεις βρίσκουν θέση.
Ένας ανήλικος μαθητής από το Αγρίνιο βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι που περιείχε 3000 ευρώ.
Ο 14χρονος βρήκε το γεμάτο πορτοφόλι στο προαύλιο του σχολείου του στο, στο Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο. Και δεν πήγε καν στον πειρασμό και παρέδωσε το πορτοφόλι στον Γυμνασιάρχη ο οποίος το παρέδωσε στον καθηγητή όπου άνηκε και το είχε χάσει.
agriniopress.gr
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Χριστόψωμο 200 κιλών!



Ένα έθιμο πολλών ετών αναβίωσε και φέτος στο χωριό Αρναία της Χαλκιδικής.
Την παραμονή των Χριστουγέννων το χωριό γιορτάζει το «μέλωμα του Χριστού».
Μικροί και μεγάλοι αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία για να δοκιμάσουν από το Χριστόψωμο που φέτος ζύγιζε 200 κιλά!.

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας…

Επιστρέφει η βαρυχειμωνιά τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.
Ο παγετός επιστρέφει, όπως και οι χιονοπτώσεις και οι ενισχυμένοι άνεμοι στα πελάγη. Βροχερό το σκηνικό σε νότια Ηπειρωτικά, Κρήτη και Αττική.
Αναλυτικά η πρόγνωση

Κλειστά τη Δευτέρα τα καταστήματα

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, τα εμπορικά καταστήματα.
Από την Τρίτη επανέρχεται το εορταστικό ωράριο.
Τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 09:οο το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ έως και την Παρασκευή. Το Σάββατο παραμονή Πρωτοχρονιάς θα κλείσουν στις 18:00 το απόγευμα.
Την Κυριακή 1η Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου θα είναι κλειστά.
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Κινδύνεψαν ορειβάτες στο Μεσολόγγι

Οι νεαροί βρέθηκαν στην δύσβατη περιοχή της Βαράσοβας, όπου και εγκλωβίστηκαν.
Ευτυχώς όμως είχαν μαζί τα κινητά τους τηλέφωνα και ειδοποίησαν της Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς και τα συγγενικά τους πρόσωπα.
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν και να τους μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο.
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δείτε την επίθεση οπαδού του Αγιαξ στον τερματοφύλακα της Αλκμαάρ.(video)

Επί 30 (!) έτη ο 19χρονος χούλιγκαν ούτε καν θα πλησιάζει σε γήπεδο, όπως αποφάνθηκε η ολλανδική αθλητική δικαιοσύνη.


Όπως και η επιτροπή ε(α)φέσεων της ΕΠΟ έτσι!!!
Δείτε το video...

Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Ο Αντριάνο πυροβόλησε γυναίκα στο χέρι!

Σε τραγωδία λίγο έλειψε να εξελιχθεί ένα αθώο παιχνίδι του βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Αντριάνο με ένα όπλο αφού πυροβόλησε μια κοπέλα, ευτυχώς στο χέρι!
Ο άσος της Κπρίνθιανς έπαιζε με το όπλο του σωματοφύλακα του επιστρέφοντας από ένα πάρτι στην περιοχή του Ρίο ντε Τζανέιρο μαζί με 3 γυναίκες.
Εκεί που έκανε πειράγματα στις 3 γυναίκες, θέλησε να κάνει μερικές… τσαχπινιές με το όπλο του σωματοφύλακά του αλλά καταλάθος πάτησε τη σκανδάλη και τραυμάτισε στο χέρι μια από τις κοπέλες.
Η 20χρονη Αντριάνε Σιρίλο ντος Πίντος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ευτυχώς ότι της προκλήθηκε μόνο κάταγμα και όχι τίποτα χειρότερο.
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δηλώνει σοκαρισμένος και δεν έχει μιλήσει ακόμη για το συμβάν.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Ντιόγκο: Επιστρέφει δυναμικά στον Ολυμπιακό

"Είμαι μια χαρά και θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Έρχομαι στην Ελλάδα για να παίξω μπάλα" τόνισε ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ντιόγκο μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα.
Ο βραζιλιάνος άσος επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από μια περίοδο δανεισμού σε ομάδα της πατρίδας του.
Αντίθετα, Χαβίτο και Κονστάντζο ενδεχομένως να δουν την πόρτα της εξόδου την ώρα που ο Γέστε μάλλον έχει κερδίσει πόντους και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα.
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Το μαγικό ταξίδι του Άη-Βασίλη στο Internet

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Άγιου Βασίλη.
Η βορειοαμερικανική διαστημική αμυντική διοίκηση (NORAD) σε συνεργασία με την Google δημοσιοποίησε και φέτος το ταξίδι που ακολούθησε το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη ανά την υφήλιο.
Δείτε από ποιες πόλεις πέρασε πατώντας εδώ


Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Κατσίκα κάνει ... σέρφινγκ! (video)

Έχουμε δει πολλές φορές εντυπωσιακές σκηνές από σέρφερς που δαμάζουν τα κύματα και προκαλούν θαυμασμό και τεράστια ευχάριστη έκπληξη με τις μαγικές κινήσεις πάνω στη σανίδα τους.
Πόσοι από εσάς όμως έχουν αντικρίσει και εντυπωσιαστεί όχι από άνθρωπο αλλά από ζώο να κάνει σέρφινγκ; Μάλλον όχι πολλοί.

Τεράστια κύματα πριν από την επέτειο του τσουνάμι

Κύματα πέντε μέτρων σάρωσαν τις ακτές της επαρχίας Σουμφόν στη νότια Ταϊλάνδη, όπου βρίσκονται πολλά δημοφιλή θέρετρα.
Πλημμύρισαν ιδιωτικές περιουσίες ακόμα και σε αρκετή απόσταση από την ακτή, ωστόσο δεν υπάρχουν θύματα.
Αύριο Δευτέρα συμπληρώνονται επτά έτη από τον θάνατο περίπου 5.300 ανθρώπων από το ισχυρό τσουνάμι, που σάρωσε τότε όλη την ταΐλανδική ακτογραμμή στη «Θάλασσα του Ανταμάν».

Ένα κοσμικό χριστουγεννιάτικο "δώρο" από τη Nasa

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες ενός αστέρα νετρονίου που εντόπισαν τα διαστημικά τηλεσκόπια Chandra και ΧΜΜ-Newton. Το πάλσαρ (στην εικόνα φαίνεται δεξιά), ονομάστηκε SXP 1062 και οι επιστήμονες αναφέρουν ότι έχει ιδιότητες που για πρώτη φορά διαπιστώνονται σε αυτού του είδους τα σώματα.

Απίστευτη Φάρσα: Αστυνομικοί Που Καπνίζουν Χόρτο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Τα κορυφαία γεγονότα του 2011 από το ... διάστημα!

Οι σημαντικές στιγμές του 2011 όπως τις αποτύπωσαν οι τηλεφακοί από το διάστημα... Απολαύστε τις.

Τι συμβαίνει όταν ένα φορτηγό πατάει ένα iPhone; (video)

Δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε τα προϊόντα της Apple να πέφτουν από γερανούς, να βουτάνε σε λάβα και να μπαίνουν στα μίξερ της κουζίνας!

Η εταιρία Optrix δηλώνει ότι έφτιαξε τη πιο ανθεκτική θήκη για το γνωστό κινητό της Apple!

Πολυτελές σπίτι μέσα σε ... αμμόλοφο!

Το περιέργο και ταυτόχρονα εκπληκτικό "θεμέλιο" αυτής της υπόγειοας κατοικίας δημιοργληθηκε υο 1960 από φυσικές δυνάμεις στη Φλόριντα των ΗΠΑ.
Αναλυτικότερα, ένας μοναδικού μεγέθους και σε δύναμη τυφώνας συγκέντρωσε την άμμο σε διάφορα σημεία, σχηματίζοντας τεράστους αμμόλοφους.