ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 1-4 (video)

Πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Αστέρας Τρίπολης που επικράτησε 1-4 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Σκόρερ για τους Αρκάδες ήταν οι Τσαμπούρης (63`), Rayos (66`, 90`) και Juli (79`), ο Γεωργίου είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2 στο 74` για τους γηπεδούχους.
Σε υποτονικούς ρυθμούς κινήθηκαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι μηδαμινές.
Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα άλλαξε, και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 63` με τον Τσαμπούρη. Τρία λεπτά αργότερα, ο Rayos εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την πάσα του Σολάκη και έκανε το 0-2. Οι Ηπειρώτες αντέδρασαν μειώνοντας στο 74` σε 1-2 με τον Γεωργίου, αλλά όλα τελείωσαν πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Juli έδωσε εκ ν έου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη και «σφράγισε» ουσιαστικά την πρόκριση. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Rayos, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ: 74` Γεωργίου / 63` Τσαμπούρης, 66`,90` Rayos, 79` Juli
ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Πάντος, Κώτσιος, Ντάσιος (72′ Οικονόμου), Ζαραδούκας, Τζάνης (69′ Γιάκος), Μιχαήλ, De Vincenti, Τζημόπουλος (46′ Γεωργίου), Κυριάκος, Bakayoko
Αστέρας Τρίπολης: Jacobo, Αργυρόπουλος, Pulido, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Λαδάκης, Formica, Rayos, Egon (72′ Juli), Francu (59′ Τσαμπούρης), Σολάκης
Δείτε σε video τα γκολ από το ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 1-4

Δεν υπάρχουν σχόλια: