ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Έλληνας παππούς 104 χρονών με σελίδα στο Facebook!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! 
Το διασταυρώσαμε και ο λογαριασμός είναι αληθινότατος. Το όνομα του είναι Λεωνίδας, είναι 104 χρονών γεννημένος το 1908 στο υπέροχο Σοπωτό Αροανίας στην Αχαϊα, στο οποίο και ζεί ακόμα! Έχει 9 δισέγγονα, με το μεγαλύτερο να έχει ξεπεράσει την ηλικία των 30 ετών.
Το πιο περίεργο όλων όμως, είναι ότι ο παππούς διατηρεί ιστοσελίδα στο facebook στην οποία και
συμμετέχει ενεργά! Λέει καλημέρα, κάνει likes σε posts που του αρέσουν,ανεβάζει photos, χαιρετίζει τους φίλους του και στέλνει friend requests σε όποιον γνωρίζει από τη πολύμακρη ζωή του.
Παρά το γεγονός ότι οι νοητικές και λειτουργικές ικανότητες του παππού δε διαφέρουν από ενός 30άρη, δυσκολεύεται με τη χρήση του FB. Για το λόγο αυτό και επειδή είναι πολύ δημοφιλής, με τα μηνύματα και τα αιτήματα να έρχονται βροχή, έχουν στήσει μαζί με τα δισέγγονα του έναν μηχανισμό, όπου τον ενημερώνουν για τα μηνύματα του, και τις δημοσιεύσεις που τον αφορούν, τους απαντά και αυτά με τη σειρά τους τα αποστέλλουν στους φίλους του ή δημοσιεύουν στον τοίχο του.
Σε επικοινωνία μαζί τους ενημερωθήκαμε πως το Facebook δεν είχε προβλέψει τη χρήση του από κάποιον σε τέτοια ηλικία, αφού δεν επέτρεπε να καταχωρήσουν ως χρονολογία γέννησης το 1908. Για το λόγο αυτό έβαλαν ως χρονολογία γέννησης το 1910 και αναφέρουν τη σωστή χρονολογία στην περιγραφή του παππού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: